daddys

Beware the fury of a patient man

Aftonbladet, Expressen och sanningen om gömda

Kategori: Pappa


(Ja du mats, undrar varför?)


Expressen och aftonbladet som normalt skriker ut skandaler på sina löpsedlar - varför så tyst?
Denna fråga från signaturen "q" på TV 4 nyhetsmorgons forum, angående boken Mia - sanningen om gömda, tvingade mig att skriva ett svar. Det lyder som följer:

Vad gäller Expressen och Aftonbladet så är det nu som det varit långt tillbaks. Vill man få nyheter, hålla sig uppdaterad och få veta vad som är sant skall man istället för att läsa vad dom skriver, kolla upp det dom inte skriver. Ett tips är att ta en story som du läser i AB eller Expressen, googla på rubriken, sätt ett litet plustecken efter och skriv "sanningen". Jag lovar att ni kommer att hitta mycket av det dom inte skriver bara genom detta lilla enkla knep. Prova t ex med fallet Louise i Vetlanda.

 Citatet nedan av Liza Marklund är publicerat av Expressen. I denna krönika får man veta att antingen är man feminist, okunnig, ointresserad eller korkad. Genom åren har denna människa fått fritt spelrum av tidningen att sprida lögner och hat. och så undrar folk varför dom inte skriver om detta?

"När folk frågar om jag är feminist så brukar jag svara: Vad tror du? Jag har ju hjärna. Den här texten från Expressen i maj 2006 förklarar hur jag ser på saken. Okunnig, ointresserad eller korkad – det är frågan." (Liza Marklund 2006 i Expressen)

 Aftonbladet har spridit samma propaganda i flera sekel. Naturligtvis vill man inte rikta strålkastare mot sina egna redaktioners smutsiga historia. Det som nu avslöjas om Liza Marklund är bara toppen av ett isberg. Betydligt fler pinsamma sanningar döljs under ytan. Det vore katastrof för dessa s k nyhetstidningar om detta kom till folks medvetande. Men jag tror inte dom behöver oroa sig. Svensken fortsätter att slumra sött i sitt sjunkande skepp. Fortsätter att ta sin dagliga dos propaganda från dessa sanningsföraktande organ och snart är även detta glömt och vi är tillbaks i den djupa hypnosen igen. Där barn och fäder dagligen offras på feminismens altare utan att någon reagerar eller är villig att ge dom en röst.

Heder åt Monica Antonsson som försökte. Men det visar sig nog som vanligt att svenskarna, likt Liza Marklund varken är ointresserade eller okunniga. Och korkade? Ja det tycks bara några få av oss vara tyvärr. Kanske kan vi bli några fler nu, när några i alla fall tar sig tid att läsa denna utmärkta bok.

PS. på bokus.se ligger idag Liza Marklunds nya bok på förstasidan. Dom har härmed förlorat i alla fall en kund. Det blir inte heller några fler länkar dit från denna blogg.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Sanny säger:

    Bra skrivet!

    2008-12-15 | 13:16:42
    Bloggadress: http://thesanny.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Kan bara sitta här och fundera på vad du skriver.



    Ingen bryr sig. Håller med.



    Jag tycker det är skumt. Eftersom det handlar om barnen och framtiden. Det som dom har rätt till mer än oss. Att barn skall kunna hållas gömda och att de som säger att det är sanning när det kanske inte är det väljer att inte prata. När det egentligen borde handla om vilja, lämplighet och förmåga att leva upp till föräldra skapet. Det får en del om dom tar medans andra inte har en chans. Inte om det görs med beräkning eller Ilvilja eller som en slaggs hämd. Att kalla allt det för sanning är ju fel. Sanningen hinner alltid ikapp. Saningen speglar bara en förälders vilja inte bägge, Det speglar inte heller eller tar upp frågan om vem som kan anses mest lämpad eller ha förmågan eftersom en tillåts bli hindrad med myndigheters eller organisationers hjälp. Barn söker ursprung och svar förr eller senare. Just detta borde dessa journalister och myndigheter faktiskt våga fråga efter. Istället för att unna få fortsätta att bygga tvist kring kön eller friviliga Generella insattser så skall det vara så att 2 föräldrar skall kunna tvingas till riktade specifika samtal myndigheter emellan. Inte som nu kunna hitta på..



    Hoppas boken skapar debatt och att media faktiskt väljer att skriva mer och mer om detta. Inte som det nu verkar bli att en part kan välja att tiga. Så att de som det berör inte får egenchans att bilda sig uppfattningar om de sanningar som påstods.



    Att det hela då gör att man kväver sanningar. De riskerar att dö ut och samhället får stå för kostnader som en part valt i stället för att 2 parter skall stå med gemensamt ansvar för framtiden utifrån föräldraskap.



    Leroy

    2008-12-15 | 21:20:36
  • Daddy säger:

    Jag har grävt i den här skiten nu i tre år. Den dagen då jag stod chockad och förintad på parkeringsplatsen utanför familjerättenden sista gången jag var där och fått domen. (Att det är tingsrätten som bestämmer är mest skitsnack) Ingen törs säga emot "experterna på soc" Dom kan ju barn gubevars. Dom har ju några veckors utbildning i ämnet. Att den stora majoriteten där dessutom är mammor och själva kvinnor gör inte oddsen bättre.



    I dn stunden svor jag på att jag skulle ha upprättelse. Utsätt mig för en kränkande behandlig och orättvisa, dessutom på ett så kränkande sätt då jävlar blir det krig. Som vara längre än det 30 åriga om det nu behövs och om jag står på benen så länge vill säga. men man måste börja se den stora bilden. Den har jag börjat se nu och den är så cynisk, rutten och elak att jag aldrig trott på den, förrän jag hamnde i smeten själv. Eftersom jag är med i internationella nätverk och också inbjudits till en den små exclusiva men anrika näterk så matas jag med fakta hela tiden. kommer att för första gången inom kort att dela med mig lite av det. det kommer inom kort.

    2008-12-16 | 05:37:28
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Syster säger:

    Vad har F! med Liza Marklund att göra? Jag förstår inte den kopplingen.

    2008-12-29 | 00:25:59
  • Daddy säger:

    Förstår du inte den kopplingen?

    Då tycker jag du ska läsa, eller snarare se ett av mina tidigare inlägg.



    http://daddys.blogg.se/2008/october/fi-visar-vad-dom-egentligen-tycker.html



    Samt läsa på om feministerna och deras sanna agenda. (vi är väl ense om att F! är ett feministiskt parti, samt att Liza Marklund öppet kallar sig feminist)? för mig är det en rätt klar koppling.



    När jag startade denna blogg för ca tre månader sedan trodde jag att den skulle komma att handla om jämlikhet, men jag har efter hand som jag läst och förstått att det inte är det som feminismen handlar om. Makt, pengar, hat, lögner och öppet krig mot manligheten är vad jag sett och även själv fått uppleva.

    Det finns i o f s människor som är kloka och som ändå märkligt nog kallas feminister. Dessa har jag också skrivit om och berömt i tidigare inlägg.



    Jag är nämligen till skillnad från Marklund och majoriteten av alla feminister oavsett partifärg en person som brinner för rättvisa, sanning och jämlikhet.

    2008-12-29 | 00:43:30
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Syster säger:

    men nälla du, liz mrklund må vara feminist men hon har INGENTING me F! att gör1

    F! gillar inte Liza Marklund. Liza har absolut ingenting med F! att göra, hon gillar inte F!.



    Det är alltid bra att vara påläst och veta hur man kopplar ihop saker och ting. Annars riskerar man att inte bli tagen på allvar.

    2008-12-29 | 22:23:13
  • Daddy säger:

    Fi sjunger om att slita män i stycken och hela hörsalen exploderar av applåder. Liza Marklund gör det med sina böcker. Dom kanske inte gillar varann, men dom tycks ju i alla fall sträva mot samma mål?



    Eller vad är skillnaden? Du som är påläst?

    2008-12-29 | 22:33:34
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: