daddys

Beware the fury of a patient man

Inser du vidden nu Sahlin?

Kategori: Pappa


Mona Sahlin och Liza Marklund på Gaygalan 2005

Fler svenska kvinnor ska få hjälp av staten att börja ett nytt liv i ett annat land. -

Jag har precis börjat förstå vidden av den här frågan, säger Mona Sahlin, jämställdhetsminister.
Nyheten om fallet Maria Eriksson tar hon emot med kluvna känslor.
- På ett sätt skäms jag över att en svensk kvinna fått asyl i USA. Å andra sidan är det positivt att
hon har fått en chans. Mona Sahlin säger att hon insett att kvinnor som lever gömda under hot
från män måste kunna få hjälp att emigrera. Hon känner till "sju-åtta stycken" sådana fall och
vill inleda ett samarbete med andra länder för att hjälpa dessa kvinnor.
- Som jag ser det måste staten betala detta.


Detta uttalande av Mona Sahlin är hämtat från Aftonbladet 2004. Nu när sanningen kommer fram http://www.youtube.com/watch?v=faT2qSNZH5I Sanningen som vi drabbade fäder känt till länge och förgäves försökt få gehör för så är det tyst. Tyst från henne och hennes, enligt egen utsago feministiska parti, tyst från media, tyst överallt. Hur detta medvetet tystas ner kan man bl a läsa om på Realtid. Annika Widebeck riskerar att få sparken från TV4 för hennes envetna vägran att acceptera denna mörkläggning. Stöd henne genom att skriva under namninsamlingen som protesterar mot detta.

Har du börjat förstå vidden av den här frågan nu Sahlin?
Att staten redan betalar för detta?
Att Samhällskostnaden orsakad av vissa föräldrars märkliga oförmåga att samarbeta kring frågan vårdnad och umgänge, och samhällets oförmåga att hantera frågan om "barnets bästa" är minst en miljard kronor per år?
Att för advokater är vårdnadstvister en mycket stor och lönsam industri?
Att för socialtjänsten är vårdnadstvister om barnen en förutsättning för deras ekonomiska överlevnad med bibehållen personalstyrka?
Att 7000 vårdnadstvister sker årligen i Sverige, till dessa enorma kostnader oftast helt i onödan?
Att mamman anses vara barnens bästa i ca 95% av fallen?
Att mammor som bevisligen ljuger och anklagar falskt ändå anses vara barnens bästa i de allra flesta fall?
Att antalet vårdnadstvister ökat med 35% sedan den nya lagen om vårdnad infördes 2006 efter ett intensivt lobbyarbete från kvinnorörelsen med ROKS i spetsen?
Att tusentals barn årligen hamnar i händerna på personlighetsstörda mytomaner och dåliga föräldrar enbart för att dom är kvinnor, i direkt strid mot både grundlagen, dom mänskliga rättigheterna samt barnkonventionen?
Att det räcker för en kvinna att viska ordet farlig så separerar man barnen från deras fäder direkt, utan att ens undersöka om anklagelserna är sanna? (vilket dom oftast inte är).
Att detta sker medvetet och utstuderat av Sveriges familjerätter och socialtjänst?
Att detta drabbar tusentals barn och framförallt pappor varje år i Sverige?
Att detta är grov misshandel av män?
Att detta är grov misshandel av barn?
Att kvinnorna inte riskerar någonting för dessa grova brott?
Att detta medvetet tystas ner?
Att din kompis Liza Marklund är en psykopat och lögnare som medvetet krossat människors liv för egen vinning?
Att hennes kriminella och falska anklagelser mot en oskyldig människa fortfarande säljs i varenda bokhandel, när hon i ett fungerande rättssamhälle skulle suttit inlåst i ett fängelse eller på en rättspsykiatrisk anstalt tillsammans med sin medbrottsling "Mia Eriksson" på obestämd tid?
Att däremot "Mia, sanningen om gömda" ofta inte ens lagerförs utan säljs "på beställning"?
Att kvinnor kan mörda män i Sverige 2008 utan att riskera straff trots överväldigande bevisning? (se tidigare inlägg)
Att även detta tystas ner i media? (ytterligare ett tidigare inlägg)

Vad tror du hade hänt om det var en kvinna som blivit misshandlad på detta sätt som Osama Awad blivit i 22 år?
Tror du det hade varit lika tyst om det i våra nyhetsmedia?
Hade du varit lika tyst då?

Har du börjat förstå vidden nu?
Varför förstår du inte då varför framförallt män lämnar ert feministiska parti?
Jag är en av alla som skam att sägandes har röstat på er i rent oförstånd, men aldrig någonsin kommer att göra det misstaget igen. Ni för mig nu avslöjat som ett hycklande parti som talar om jämställdhet, men i själva verket är för diskriminering, misshandel och tortyr, så länge det inte sker mot kvinnor utan enbart mot män.

Ditt parti är i mina ögon gravt medskyldiga till att min dotter får sitt liv förstört, och att jag maktlöst tvingas bevittna det. Och att det inte ens räknas som misshandel i det feministiska paradiset som ni skapat.

I den feministiska förebilden Valerie Solanas manifest SCUM som hyllas av Bl a ROKS, som i år åtminstone fick sitt statliga bidrag sänkt till "endast" 9 miljoner, av den nuvarande regeringen (jag hoppas att dom fortsätter på den inslagna linjen), står bl a att läsa följande:

"Barnapappan är en slug, lismande schimpans, som i en epok av jämställdhetssträvanden kan ta makten över reproduktionen från oss kvinnor. Mansidioterna blir våra bästa allierade. Vi måste se till att spela ut dem mot barnapapporna, för att förlöjliga och förnedra barnapapporna så mycket som möjligt. Barnapappan är vår farligaste fiende, han inser vilka vi är och vad vi står för. Han arbetar natt och dag, politiskt och juridiskt, privat och offentligt, för att få kontroll över reproduktionen inte bara inom familjen utan också bortom den. Han skyr inga medel, precis som vi. Barnapappan har insett vad det handlar om - en strid på liv och död, pappan är vår intelligentaste och farligaste fiende, han måste förintas med alla till buds stående medel."

Att en hatisk prostituerad och knarkare skriver detta som närmast kan jämföras med Hitlers judehatsretorik kan man kanske förstå. Att de hon kallar mansidioterna faktiskt också blivit dessa feministers bästa allierade är något svårare att förstå, men tyvärr sant. Att hon får gehör för den här hatiska utrotnings ideologin av hela Sveriges maktelit är emellertid helt jävla obegripligt.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Daniel S. säger:

    Sorgligt men sant :/



    Men så nyfiken som jag är , har du försökt med insider grejen ? :D

    2008-12-27 | 11:33:58
  • Daddy säger:

    Om du menar Insider på TV3 så har dom redan sänt ett reportage om dom kvinnliga nätverken i Sverige som hjälper mammor att hålla sig och barnen gömda. Det ryktas om att dom kommer att ta upp det som sker i familjerätterna och domstolarna i ett kommande program, men det tror jag när jag ser det. Jag behöver i alla fall inte upplysa dom om detta tror jag. Dom vet nog redan.

    2008-12-27 | 23:39:03
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • ulla säger:

    Hej! att behöva läsa ännu en rätts skandal inomsvensk rättväsende har jag nästan inga ord till. Dessa farliga feminister som alltid när en kvinna råkar ut för något klappar med sina munnar men när det händer en man inte lyfter ett finger och jag undrar hur dessa kvinnor klarar sova på nätterna med gott samvete? nåt stort fel är det bevisligen på dom.denna skandal tillsammans med thomas Qvick är väl ändå för mycke? då kan vi normalt tänkande förstå hur många flera vi har sittande oskyldigt på våra fängelser men som ingen hjälp alls får. Varför dröjjer sverige med att fångar kan skicka sina dommar för nogare granskningsom norge ocg flera länder har? samtidigt som fjanten boström och Lejonhuvud alltid tycker saker man inte ens orkar lyssna till..Idag kan jag ärligt medge att jag skäms för mitt svenska blod jag föddes med.jag är så trött på dessa människor som slår på andra liggande..därför undar jag som mammaoch farmor varför inte feministerna ser till att vi inga hemlösa ute liggare har? varför gör dom inget bra istället för att hata våra män?Ser fram mot meramycket mera debatter i ämnet och skulle vara tacksam ommonica vågade rota i andra viktiga saker också framöver det få journalister vågarför sitt rykte men gärna skriver oviktigt skit..önskar ettgott nytt år/ mamma/farmor

    2008-12-31 | 13:23:53

Kommentera inlägget här: