daddys

Beware the fury of a patient man

Det smutsiga kriget mot papporna

Kategori: Pappa

Jag var bortbjuden på killfest i Fredags och så kom vi in på ämnet jämställdhet. Jag frågade då gubbarna om hur många kvinnor som misshandlades i hemmet av sina män varje år i procent. Ingen visste ju så det fick bli gissningar. Dom flesta hamnade efter en stunds funderande på runt 20%. Alla visste ju att detta var ett gigantiskt samhällsproblem, det hade dom ju hört politiker och debattörer säga ofta nog för att förstå.
Själv har jag kollat statistiken på BRÅ:s hemsida. Och hur jag än räknar kommer jag fram till följande siffror: Antalet anmälda fall av misshandel mot kvinnor år 2007 inkl grov: 26 857 st. Detta utgör 0,7% av Sveriges kvinnliga befolkning.
Mörkertalet säger man på BRÅ kan vara så stort att bara 20% av alla fall anmäls. Röknar med det mörkertalet kommer man fram till att det istället är: 3% av kvinnorna som utsattes för allt från ringa till grov misshandel 2007. Det framgår inte i statistiken vem som var gärningsman, utan i siffrorna ingår även falska anmälningar (ett ökande problem enligt polisen), kvinnor som slår kvinnor, män som handlar i nödvärn samt kvinnornas barn som slår sin mamma. Som sagt, hur jag än räknar så får jag samma resultat. (Antalet anmälningar gällande manliga offer för misshandel var 46 381 för samma period). Så var kommer dom 20%:en ifrån som mina manliga vänner gissade på? Ja det kan man undra, men så svårt är det inte att räkna ut. Att män utmålas som våldsamma är en stor orsak, om inte den största till att man tar våra barn ifrån oss. Är det inte dags att vakna snart? 

Låten "A crime to be a man" som jag lade ut den 5 Nov och som ni kan se i mitt förra inlägg är skriven och gjord av mig och producerad och mixad av en gammal vän. Videon är gjord i ett enkelt amatörprogram. Denna video har på 4 dagar fått totalt över 1364 träffar enbart på myspace. lika många som In Flames senaste video fått på Myspace på en vecka. Exakt hur många hits går inte längre att avgöra då filmen är nedladdad av människor runt hela världen. Låten heter "A crime to be a man" och handlar om de dagliga övergrepp som görs mot barn och fäder i Sverige.

På Youtyube har den rankats
#48 - Most discussed this week (nyheter och politik)
#33 - Top Favourited this week (Nyheter och politik)
#70 - Top Rated this week (Nyheter och politik)
 5 olika bloggar har länkat till den.

Den har nu postats ut över hela världen på forum för pappors rätt, spelats på Radiostationer i Sydney och USA. Jag har gett alla som kämpar mot denna misshandel av barn att använda både låt och video gratis. Den är inte "stimmad" Vilet gör den till var mans egendom. Det gäller även ni här som vill göra detsamma. Kontakta mig på [email protected] så kan jag skicka både mp3 och videofil om ni berättar vad ni vill göra med den. Mailen strömmar in från hela världen, och jag har snart inte tid att svara alla. Det är dags att vakna nu och se vad som sker. Sluta misshandla barnen. Sluta sprida lögner! Om det funnits rättvisa i Sverige så hade det blivit dyrt för staten att betala ut alla skadestånd dom är skyldiga barn och fäder, för de år som stulits ifrån oss i strid mot både grundlagen och dom mänskliga rättigheterna.

..Älsklingen min. Vi ses om två veckor.
Hej då älsklingen min...vi ses om två veckor igen....


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
http://intressant.se/intressant

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Lika synd om mammor som får kämpa för rätten till sina barn pga psykisk sjuka pappor.En stor skam

    2008-11-12 | 09:38:57
  • Metusalem säger:

    Det är ett mycket intressant fenomen det där med "psykisk sjuka pappor". En jättestor skara "psykopatiska pappor" har vuxit fram i Sverige i och med att alla manliga föredetingar ses av sina exfruar och exsambor som just "psykopater". Varför tänkte ni inte kvinnor på det innan? Varför skaffa barn med en "psykopat"????

    2008-11-16 | 23:58:58
  • Hmm.. säger:

    Bra att sanningen om våldet kommer fram,då media,feminister,olika kvinnogrupper och jourer faktiskt överdriver nidbilden,i syfte att få vanliga tjejer och kvinnor att stödja deras "sak"..



    Samtidigt kostar det oss alla,enorma summor varje år,2008 så kostade dessa kvinnojourer samhället 77 miljoner kronor



    77 000 000.-



    Som skulle vara till för att stödja kampen mot våldet,men vart har dessa pengar egentligen gått,hur mycket har ansvariga stoppat i egna fickor,och hur många barn har bestulits av sin mor,på sin barndom med sin far??



    Lasse



    PS..Undras vem som är sjuk,den som tar sitt barn ifrån den andra föräldern med alla medel,eller.....

    2009-01-03 | 01:11:33
  • Maja säger:

    Ja skulle det vara så många procent skulle vi alla känna någon. Sen jag har varit med om en mamma som med alla medel, fysiska och psyksika ville ta ifrån pappan rätten. Men i alla fall så är det ett problem när det överhuvudtaget existerar och man får inte glömma dessa kvinnor och män även om statistiken inte är stor.

    2009-02-11 | 14:36:44
    Bloggadress: http://www.naturalrevenue.com/sv

Kommentera inlägget här: