daddys

Beware the fury of a patient man

Varför är det brottsligt att vara man?

Kategori: Pappa

Här är en låt till som jag har gjort och som jag gjorde en video av.
Det ät sådant här som håller mig uppe. Även om det bara är små fjuttjabbar mot dom raka högrar som utdelas mot oss så känns det i alla fall bättre än att bara resignera. Vi män har ju ingen instans att vända oss till när vi blir misshandlade på det här sättet. Tro mig jag har provat både JO, JÄMO och Länsstyrelsen och påpekat grova tjänstefel som familjerätten fullt medvetet gjorde, för att på något sätt kunna försvara att ge min dotter till en mamma som har ett hjärta kallare än isen på sydpolen. Bl a då jag tog upp hennes barndom och det sexuella utnyttjande som hon fick utstå av en närstående. Då fick jag till svar: "Jaha, men vad har det med saken att göra?" DFet kom inte med i vårdnadsutredningen. Att jag däremot gått mot röd gubbe med barnvagnen, det stod med. Jag skojar inte, det är bara ett spel för gallerierna dessa vårdnadsutredningar. Det råder aldrig något tvivel om vem familjerätten ger vårdnaden till. Själva utredningen är bara slöseri med skattemedel. Naturligtvis var mina anmälningar helt förgäves. Idag läste jag dock i Dalademokraten att Länsstyrelsen skulle ge nästan 700 000 av våra skattepengar till kcinnojouren i Borlänge. Dom skulle dessutom utbilda 40 socialsekreterare därupp i det "gigantiska" samhällsproblemet att 0,07% av sveriges kvinnor får stryk mer eller mindre allvarligt varje år. Till det skulle dom få ytterligare en massa tusenlappar från kommunen.Precis som om socialsekreterarna i det här landet inte var nog manshatande redan?
Jag undrar dagligen varför ingen reagerar....

Så då får Youtube, bloggar, Myspace bli vår röst istället. Hoppas ni gillar den. Själv tycker jag så här när jag ser den i färdigt skick att texterna går förbi lite fort, men det får jag fixa i morgon. I natt måste jag få några timmars sömn. Embedkoden finns på menyknappen. Sprid gärna filmen så mycket ni vill.

A crime to be a man



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
http://intressant.se/intressant

Kommentarer

  • Halldin säger:

    http://www.na.se/artikel.asp?intId=1406369&wpa=mikael-slogs-av-sin-sambo-i-25-ar



    jag är i chock... Dock inte för artikeln utan diskutionen i kafferummet. Man drev med denna man... eller man en man kan ju inte åka på stryk av en kvinna.



    jag har aldrig blivit så äcklad av mina arbetskamrater.

    2008-11-06 | 11:14:22
    Bloggadress: http://tankarfranettliv.wordpress.com
  • Daddy säger:

    Ett stort problem vi har i mans och pappa rörelsen har är just bristen på intresse från männen. Det verkar som om dom måste drabbas själva först. Dom blir alltid lika förvånade över att loosa ungarna också. Dom flesta slumrar sött i tron på att dom lever i ett rättssamhälle, där även dom ingår.



    När dom drabbas, ja då börjar dom kämpa. Vi män är på något sätt programmerade att slåss för att skydda våra barn. Att vi blir brutalt nedklubbade hindrar inte dom flesta, upp och på´t igen...

    Jag tror själva kampen är vad som håller förtryckta människor uppe. Så är det i alla fall för mig. Och när det gäller mina barn, då slåss jag till jag vinner eller dör. Det finns bara dessa alternativ.

    2008-11-06 | 12:50:49
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Peter säger:

    Hej!



    Jag är ofta inne och läser din blogg fastän jag blir så jävla arg varje gång jag gör det.



    Jag hejar på dig.

    2008-11-06 | 22:27:28
  • Daddy säger:

    Om jag inte vore arg så skulle jag säcka ihop. Det är bara ilskan och kampen mot denna misshandel av barn och föräldrar som får mig att klara att kliva ur sängen varje dag.



    2008-11-07 | 17:20:55
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • pappautanson säger:

    Vill börja med att tacka dig för den fina videon.



    Vi håller ihopp och kämpar tillsammans till barnens rätt till båda föräldrarna.. vill skicka dig styrkekramar



    2008-11-09 | 01:20:30
    Bloggadress: http://www.pappautanson.wordpress.com
  • Daddy säger:

    Tack.

    Såg att du länkat till videon från din blogg. Mycket tacksam för detta.



    Om man älskar sitt barn, vilket faktiskt är fullt möjligt även för en man...Så måste man ju göra något när någon medvetet skadar ens barn. Vi pappor har ju ingenstans att vända oss när vi blir misshandlade, men vi har internet. Tack och lov för det. Fler videos är under produktion. Dom kommer dessutom att bli bättre när jag lärt mig av misstagen i denna. Håll utkik.

    2008-11-09 | 23:08:51
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • pappautanson säger:

    Min vän



    kan mycket väl tänka mig hur det känns...jag sitter i samma situation fast du har det ett par snepp värre.



    Sjukt

    ibland sitter jag och lutar mig tillbaka och tankarna bara flyter förbi mig, bara föratt jag råkar vara man så blir jag behandlad som kriminell.



    Det är jag som kämpar och krigar och gör allt. Och för vad??? Jo, det enda jag vill är att ge rätten till mitt barn och att låta mitt barn förtjäna båda sina föräldrar..



    Helt sjukt igentligen att ens behöva göra det, att inte myndigheterna borde anse det som en självklarhet? Otroligt.



    Min vän

    jag har bestämt mig att kämpa för mitt barn till mitt sista andetag. Han ska veta det att Pappa Har aldrig övergett mig.



    Jag bygger om min blogg justnu och många inlägg är inativerade men inom kort så återställs allt till bättre.



    Vill du ha ett gått råd? Jag vet inte om du har läst Mikael Alonzo men ska sitera hans råd till sitt barn.



    Får jag ge dig ett gott råd i livet? Vad som än händer; vad du än möter för motgångar, hur du än misslyckas, hur mycket du än tycker att livet övergivit dig: Ge aldrig upp. Även om ödet bestämt sig för att krossa dig, kan du inte förlora så länge du inte ger upp. Fortsätt kämpa. Livet är vackert.





    2008-11-11 | 22:20:07
    Bloggadress: http://www.pappautanson.wordpress.com

Kommentera inlägget här: