daddys

Beware the fury of a patient man

Se otygen för vad dom är

Kategori: Rasism

Från SDs partiprogram

"I huvudsak ska svenskt medborgarskap vara ett privilegium avsett för svenskar."

Då kan vi till att börja med säga adjö till att äran att representeras av idrottsstjärnor såsom, Henrik Larsson, Yannick Tregaro, Susanna Kallur, Zlatan Ibramimovic, Antonio Lindbäck, Mika Hannula, Stefan Batan, Alhaji Jeng , Rudy Mmemba samt många fler.

 "Stater med flera relativt starka kulturer inom sig har vidare tenderat att utvecklas på sådant sätt att kulturerna utblandats, och de ursprungliga kulturernas egna identiteter har sålunda utplånats."

Förstår inte vilka stater dom syftar på här? Någon annan som gör det? USA är ett av världens mest mångkulturella länder. Tycker att de olika kulturerna där blomstrar, förutom ursprungsbefolkningen förstås som aldrig hämtat sig efter folkmordet och fördrivningarna dom utsattes för av rasistiska och intoleranta vita.

"Ett uttalat mål att skapa ett pluralistiskt samhälle har medfört ett allvarligt hot mot den svenska nationen och dess homogena sammansättning. Det råder ingen tvekan om att en sådan politik utgör en elakartad kränkning av den nationalistiska principen."

Förstår inte heller vad som är farligt med ett "pluralistiskt samhälle" vilket är SDs fina omskrivning för rasblandning. Det största hotet mot vårt samhälle idag kommer ifrån SD själva och deras kompisar. Utan våra utlandsfödda svenskar skulle Sverige tvärnita och snabbt sjunka ner till en bottenplats i välfärdsligan. Industrin skulle kollapsa, Vården skulle kollapsa, Hemtjänsten skulle kollapsa. Fan det skulle inte ens vara möjligt att köpa sig en Pizza längre. Skulle bli kåldolmar och rotmos för hela slanten. Hoppas att SD blir granskade ordentligt i sömmarna innan valet så alla människor som känner sig svikna och bortgömda av de befintliga partierna vaknar och ser SD för vad dom är. Ett främlingsfientligt parti som predikar raslära, ubermench ideal och intolerans. Om dessa stolpskott tar sig in i riksdagen så får vi skämmas som nation.

Kommentarer

  • vmm säger:

    Hm... Jag läste igenom alla dina inlägg och tyckte din blogg hade många bra poänger. La in den bland mina favoriter. Så läste jag sist det här inlägget och jag kommer nog inte hit mer. Hej då.

    2008-10-14 | 06:48:39
    Bloggadress: http://vitmedelaldersman.blogg.se/
  • Daddy säger:

    nähepp...du var inte för jämlikhet på alla områden då?

    Hej då.

    2008-10-14 | 11:58:12
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: