daddys

Beware the fury of a patient man

The truth is out there...

Kategori: Pappa

Kvinnojouren. De flesta vet ju att den finns och att den kan ge skydd till misshandlade kvinnor och barn. Det finns flera hundra i Sverige. Minst en i varje stad. Verksamheten är ofta frivillig, men får rejält med stödpengar från staten, och varför inte? klart att kvinnor som är i trubbel skall få hjälp och stöd.

Eftersom verksamheten är stängd för mig som man är det svårt att ha alla fakta. Det inte alla känner till emellertid är att kvinnojourerna i sin iver att hjälpa kvinnor ofta medvetet gömmer barnen för pappan. De har naturligtvis inte möjlighet att kolla sanningshalten i kvinnans berättelse utan väljer alltid att tro henne. Det är dom för övrigt inte ensamma om i detta land.

Detta ger dock ofta rent bizarra konsekvenser. Jag talade förra månaden med en pappa i Mölndal som hade vårdnaden om sina barn. Nu hade dock mamman tagit barnen och gömt sig på Mölndals kvinnojour. Dom trodde väl på hennes historier och anklagelser kan jag tro. Han var dock redan friad från alla hennes anklagelser i domstol. Det lustiga (om man nu kan säga så) är att trots att pappan visste var hon gömde barnen kunde han inte göra någonting. Inte polisen heller. Polisen han talade med uttryckte sin sympati, men tyvärr. Han kallade även kvinnorna på jouren i Mölndal för "Talibaner". Samma ord som användes om oss män i riksdagen för inte så länge sedan.Han hade nämligen haft med dessa att göra vid ett flertal tillfällen. För att bedriva denna kidnapparverksamhet får alltså kvinnojouren i Mölndal feta statliga checkar varje månad. Då jag träffade pappan förra månaden hade han inte sett sina barn på tre månader.

Det finns en mansjour också. En handfull. Kalmar och Växsjö har en vad jag vet. Dessa består oftast av en ensam eldsjäl som gör sitt bästa för att hjälpa och stödja män som blivit misshandlade av kvinnor och berövade sina barn.
Naturligtvis måste ju dessa män även sköta sitt jobb. Man måste ju leva. Därför är jouren inte särskilt frekvent bemannad. Denna verksamhet får också stöd från staten, dock avsevärt mindre än den för kvinnorna. MEN och nu kommer vi till det mest otroliga.
För att mansjouren skall få detta lilla bidrag ställer staten ett villkor. Nämligen att mansjouren MÅSTE jobba mot mäns våld mot kvinnor??!! Är det inte det som alla hundratals kvinnojourer är till för?

Tänk er in i följande: Nisse blir till slut så illa slagen och förudmjukad av sin kvinna att han inte längre törs vara kvar hemma. han är rädd för att somna då han fruktar för att bli dödad i sömnen. Något skyddat boende för män finns inte. Dock har Nisse tur för det finns en mansjour i hans stad, så han går dit. han har ännu mer tur för det visar sig att den är öppen då han kommer. Kalle som driver mansjouren välkomnar honom ger honom en kopp kaffe och lyssnar på hans historia. Då Nisse berättat färdigt och sitter där knäckt, rädd och utan aning om vad han ska ta sig till. Då kommer Kalle och räcker honom en broschyr. På broschyren står: Slår du din kvinna? Här finns behandling.

Vad krävs för att kvinnor och män i Sverige som önskar sig sann rättvisa och jämlikhet skall reagera och protestera mot talibanfeminismen som råder, och som effektivt blockerar alla försök och förslag som skulle ge oss sann och äkta jämställdhet? Är ni ovetande? Är det problemet? Sluta då att läsa, eller åtminstone att tro på propagandan vi matas med i media såsom Aftonbladet och hennes systertidning. Läs istället det som dom INTE skriver. Det som dom inte vill att du ska läsa. Öppna ögonen och leta riktiga fakta. THE TRUTH IS OUT THERE!
Jag skall hjälpa er lite på traven. Speciellt er som tror att min historia om Nisse är överdriven: http://www.nodaddy.nu/mansmis2.html

Kommentarer


Kommentera inlägget här: