daddys

Beware the fury of a patient man

1,8 millioner volt rätt i skrevet

Kategori: Jämställdhet

stun gun"Jag ska kastrera dig din jävel" , det var det hon skrek den försmådde flickvännen Mia Ekström 26 innan hon satte en 1,8 millioner volt stark s k "stun gun" mot skrevet på sin ex pojkvän och tryckte av.

Detta hände i Malmö nyligen. Mia som tydligen inte gillar att bli "dumpad" lockade sin f d pojkvän upp till lägenheten under någon falsk förespegling. Där satte hon detta vapen mot mannens skrev och tryckte av medan hon samtidigt skrek ut sin avsikt med det hela. Som tur var för killen så hann han vrida sig bort såpass mycket att träffen inte blev klockren. Men ont gjorde det, det kan nog dom flesta inse. Mannen uppgav för polisen att "det var nära ögat" (eller hur man nu skall uttrycka det), och att han gått med svåra smärtor i flera dagar.

Mia Ekström är häktad för olaga vapeninnehav, olaga hot och misshandel. Det blir väl kanske nån månad i fotboja. Men hur har jag då hittat denna nyhet? Aftonbladet? Expressen? TV4? DN? SvD? Nope. De enda som skrivit om det är "The Sun" i England...

Och när man skriver om saker som dessa så sker det alltid med någon märklig underton av humor, typ: "Yikes, man had lucky escape".

Men här i sverige är det ju som bekant bara kvinnor som misshandlas av män, inte tvärt om. Och vad värre är att det just nu är en del som läser detta och tänker "synd att hon missade".

Jag har inte hört från min dotter på över en månad

Som ni som följer min blogg vet var jag ju på dagis för att hämta min tös den 2 April, för hennes påsklovsfirande här. Allt enligt domen från tingsrätten
socialkärringsom jag även tog med för säkerhets skull. Men blev inlurad i ett rum av dagisets rektor samt chefen för barnormsorgen i kommunen (som båda släppte allt och kom dit med kort varsel), medan dom ringde och varskodde mamman så hon kunde smita undan med barnet då jag var upptagen med dessa två kommunala prussiluskor.

Efter det har det varit tyst som i graven. Jag vet inte var hon finns, hur hon mår, vad hon tänker om allt detta, ingenting. Jag ringde skattemyndigheten och fick bekräftat att mamman och barnet fortfarande (!) levde under skyddad identitet, trots att jag, alltså själva hotet, känt till deras address i över ett år nu.  Därav dagisets paniska reaktion då denne farliga manliga "brutus" plötsligt dyker upp för att hämta sin dotter. Larmet går och de kvinnliga cheferna släpper vad dom har för händer och rusar med stort dödsförakt genast dit för att "ta hand om odjuret och rädda det stackars barnet". Nu har jag skrivit till skattemyndigheten och uppgett att jag känt till mammans adress och telefonnummer i över ett år, och att det då är rätt onödigt att den skyddade identiteten får kvarstå. Svaret blev att man skulle tänka på saken i några veckor ?? öhh...varför då? Så att mamman skall hinna flytta
igen förmodligen?

"Ni kvinnor snackar om att föda barn"


...ni skulle bara veta hur det känns för en man att maktlöst se sitt barn misshandlas på det här viset. Ni hade kunnat ge mig både lustgas och ryggmärgsbedövning, det hade inte hjälpt ett skit. Det finns bara en sak som hjälper mot denna smärta, och det är något som tyvärr över 30 000 män över 15 år tagit till mellan 1980 och 2004. Motsvarande siffra för kvinnor är 13 000. Det är fler som dör av självmord i Sverige än vad som dör i trafiken. För trafikdöden finns en noll
painvision, för självmorden? nix. Visste ni att bara självmorden i sverige kostar över 70 miljarder kronor om året? Fast det där pratar vi ju helst inte om. Hade det inte varit intressant att forska lite omkring orsakerna till denna tragik? Visste ni förresten att det endast finns ett land i världen där fler kvinnor än män tar sitt liv? kan ni gissa vilket...? Svaret kommer längst ner.

Som en konsekvens av den svenska statsfeminismen som fått härja fritt i över 30 år tar nu barn också livet av sig. Allt längre ner i åldrarna, och vad gör politikerna åt det? Jo inför ännu mer pappadiskriminerande lagar och tvångsskiljer ännu fler pappor och barn, när det är det som ju är själva grundproblemet. Jag har sagt det förut, men det tål att upprepas. Sedan ROKS, Winberg, Ekberg och gänget med usla och lögnaktiga argument lyckades lobba igenom 2006 års vårdnadslag så har vårdnadstvisterna ökat med snart 40 PROCENT!! Men i lagskälen kan vi läsa att lagen infördes för att  FÄRRE BARN SKULL TVINGAS GÅ IGENOM EN SMÄRTSAM KONFLIKT. Men verkar inga politiker vilja ta konsekvenserna av hur snett det gick. Folkpartiets geniala lösning är att börja lagföra barnen??!! Snälla rara söta....Så lät det inte i valkampanjen direkt.

Hur kan någon vilja kalla sig feminist?


Hur kan man, samtidigt som man vet att föreningar som ROKS, FÅGEL FENIX, TERRAFEM, KOBRA m fl aktivt arbetar för att skilja så många barn från deras fäder som möjligt. När man vet att dom gör det genom lögnaktig propaganda och falsk statistik. Når man vet vilka skador det skapar i vårt samhälle och på våra barn. Hur kan man då överhuvudtaget vilja kalla sig feminist? Man får ju ofta höra att "Jo jag är feminist, men jag är ju inte nån sån där radikal manshatare, utan jag jobbar för könens lika rätt"....Jävla trams! "Jo jag är nazist, men jag är ju ingen sån där radikal judehatare utan jag jobbar för alla rasers lika rättighet".

feminismHur jävla svårt skall det vara att öppna ögonen och börja använda det man har mellan öronen?  Det finns bara en sorts feminism, precis som det bara finns en sorts nazism och en sorts kommunism, även om folk inom dom olika rörelserna inte alltid tycker lika. Men det är bara en av dom extrema rörelser som nämns ovan som får en miljard skattekronor per år. Jag undrar vad som kommer att sägas om detta, den dagen det går upp för människor, att Vi Sveriges medborgare själva tvingades bekosta den största sociala katastrofen i vår historia? Förintelsen av dom så viktiga familjebanden. Skilj er för all del, men barnen skall väl för fan inte behöva skilja sig bara för att du gör det?

Att varje år skilja 7000 barn från en livsviktig förälder utifrån nån sorts välvilja och svammel om "barnets bästa". Hur kan man bli så jävla korkad?

Lär dom ut detta på socialhögskolan? Lär du Bo Edwardsson ut detta? Du som är docent där i utredningsmetodik. Det verkar ju inte så, men var fan kommer det ifrån då?  Blir man trög i kolan av att gå socionomlinjen? Är dom manshatare redan från början eller blir dom det med tiden?

Alla rapporter som talar om skadeverkningarna för barnen? läser dom inte dessa? Barn som mår sämre psykiskt, som får sämre resultat i skolan, som börjar missbruka alkohol och droger i unga år, barn som tvingas växa upp med ett stort hål i själen som bara en saknad förälder kan fylla. Barn som tar sina liv!!

Kan någon socionom, feminist eller politiker svara mig på detta. Hur försvarar ni det här barbariet? Denna misshandel och tortyr av människor och barn? Nej, ni kan inte det. Ingen har under mina år som pappaaktivist lyckats ge mig en vettig förklaring utan att ljuga.

Inte BRIS, inte Rädda barnen, inte BO inte politikerna utom ett klokt fåtal.  Av de 430 mail som Camilla Lindberg fått för några dagar sedan angående hennes famösa uttalande var 426 stycken positiva, och 4st negativa!  Det tyder ju glädjande nog på att folket börjar vakna, detta borde ju i sin tur få en del politiker att vakna, men där verkar det behövas värre väckarklockor.  Man spekulerar i allt från hösnuva till obehöriga lärare. GAAAH!! Man vill ju till slut bara slita sitt hår som matadoren i tjuren Ferdinand. Läs Camillas och pärs svar på kritiken dom fått här. Folket är positivt till Camillas åsikter. Det är däremot inte journalisterna som t o m frågat om hon skämtar?? Där tycks också en rejäl förtroendeklyfta ha uppstått. Kanske inte så underligt efter deras agerande i Gömda skandalen.

I dom hemliga domstolar som vi kallar familjerätter och där dessa tvister egentligen avgörs finns ingen insyn. Ingen kontroll. Ingen som behöver svara på någonting. Sist jag ställde en för besvärlig fråga till fru familjerättssekreterare så sa hon bara frankt...det kan jag inte svara på, sen var det inget mer med det. Socialnämnderna som skall övervaka familjerätten är deras egna socionom klasskompisar från socialhögskolan, och nån liten prick därifrån spelar ingen som helst roll. Det ses snarast som en merit.

poor dadNu den 7 Maj så sätter man mig dessutom på bar backe. Det är nämligen inte heller billigt att förlora sina barn det har man också sett till med den diskriminerande lagstiftning vi har idag. Då kommer jag att tvingas gå med mössan i handen till samma socialtjänst som stulit mina barn och tigga om pengar så jag har råd att betala underhållet till mamman, som helt mot alla lagar och domar hindrar mig och mitt barn från att ses. Utan risk för reprissalier. Det första dom tar av mig då är det lilla sparkapital som jag varje månad har lyckats sätta in till barnen och deras framtida behov. Sådant får man nämligen inte göra som socialbidragstagare. Mamman däremot som får alla bidrag har aldrig sparat en spänn till dottern.

Vilket konstigt samhälle detta är.

PS. Svaret på frågan ovan: Kina

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • utrb säger:

    Ja du. Fågel fenix har varit kända länge.



    http://www.yakida.se/flashmob.html

    2009-04-22 | 22:45:54
    Bloggadress: http://www.yakida.se/flashmob.html
  • utrb säger:

    Ja du. Fågel Fenix har varit kända länge



    http://www.yakida.se/flashmob.html

    2009-04-22 | 22:47:33
    Bloggadress: http://www.yakida.se/flashmob.html
  • daddy säger:

    Jo det där är ju ett gäng riktiga sköningar...

    Såna där kvinnor kan nog skrämma skiten ur både Bandidos och Hells Angels...Vet du hur mycket dom får i statsbidrag?

    2009-04-22 | 23:07:18
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • geson säger:

    http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/article2380114.ece



    länken till The Sun funka inte i ditt inlägg

    2009-04-23 | 00:57:51
  • Mikael Karlsson säger:

    Jag är bedrövad Daddy, Att man agerat på detta fullkomliga oetiska vis. Förstår att det är förbannat tufft. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva för tillfället. Är rätt mållös.

    2009-04-23 | 09:53:50
    Bloggadress: http://blogg.expressen.se/for_mitt_barn/
  • Tommy Jonsson säger:

    Oj vad bra du skriver Daddy!

    Försök få in det i någon nättidning. Lämna då svordommarna och om du vill klaga på något eller någon på socialtjänsten så begär skriftligt på deras beslut och klaga till Länsstyrelsens tillsynsenhet. Är det begäran om ekonomiskt stöd så ska beslutet följas av en klagomålshänvisning.

    Har själv funnit att har man inte del i vårdnaden så kan man inte öppna en bankbok i barnets namn utan att modern kan förhindras att ta ut pengarna.

    2009-04-23 | 10:25:47
  • Rospiggen säger:

    Jag blir också mållös, precis som Mikael. Artikeln av Camilla och Per var väldigt bra och ditt inlägg är mycket konkret och rakt och från hjärtat förbannat ärligt.



    Det är helt fruktansvärt hur socialtjänsten (förresten, ordet tjänst här, är man inte hygglig om man gör en tjänst? Borde ju heta något annat tycker jag) dömer barnen till ett liv där en stor och viktig pusselbit fattas och vad det får för konsekvenser och dessutom drabbas papporna av ett fruktansvärt utanförskap där de, som du beskriver din siutation, tvingas lägga ner oändligt mycket jobb och energi på bekostnad av sin ekonomi och ork.



    Hur en mor kan vara så fruktansvärt egoistisk och göra så här mot sitt barn har jag så förtvivlat svårt att förstå.



    Ett mycket bra inlägg av dig! Kanske dags för newsmill snart?

    2009-04-23 | 11:41:50
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • daddy säger:

    Länken till "The Sun" är fixad nu.

    2009-04-23 | 14:08:03
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Jakobsson säger:

    Vad kan man säga om det bemötande du och din dotter får nu annat än att det är förjävligt.I den cituation som är nu i Sverige, så finns det bara en sak att göra och det är att jobba på enighet i agerandet. Alla som arbetar i dessa frågor är aldeles för splittrade i en massa små kotterier och lägger alt för mycket energi på inbördes stridigheter.



    Domstols Hydran har fått ett par nya huvuden:

    Jag tycker alla skall besöka http://newsmill.se/frittforum och läsa inlägget Bortom rimligt tvivel?

    En pappa döms till fängelse och förlorar vårdnaden av sin nyfödda dotter på tvivelaktiga grunder.

    Detta är en Kafka historia om våra domstolar och hur de beslutar att krossa en helt vanlig familj och denna gång i strid med de flesta ”experter”!



    2009-04-23 | 20:04:01
  • Milla säger:

    Domstolarna försöker alltid se till barnens bästa, inte föräldrarnas. Så har du rätt att träffa din dotter så ska du oxå få göra det! Vad du och barnets mor har för agg emot varandra får inte påverka far-dotter-relationen.



    Jag blir beklämd å dina vägnar, men detta är rätt vanligt tyvärr. Fast det är också vanligt att mammor försöker skydda sina barn mot en far som gör dom illa men ingen tror på mamma. Men ska hålla tummen för dig på alla sätt

    2009-04-26 | 13:47:42
    Bloggadress: http://ragfors.blogspot.com

Kommentera inlägget här: