daddys

Beware the fury of a patient man

Varsågoda, Könskriget del 1 & 2

Kategori: Feminism

Äntligen!!

Har varit på jakt efter dessa två filmer länge, skam den som ger sig. Nu har jag också till slut hittat en site som låter mig hosta 280 Mb filer. All for your viewing pleasure. =)

Om det är någon som känner för att ta på sig jobbet att översätta dom, får dom gärna ta ett steg framåt. Det hade varit kul att visa dessa för bröderna och systrarna i den internationella rörelsen. Och för den övriga befolkningen i världen.

Två timmar rysligt hemsk underhållning. Underhållande för att dessa kvinnor är så uppenbart tossiga att man till slut bara måste garva åt eländet. Hemsk för att det var Evin Rubar som gjorde filmen som fick ett helvete efteråt, med mordhot och trakasserier. Inte feministerna i ROKS och numera insomnade Bellas vänner. Dom är alla kvar på betydelsefulla poster i vårt samhälle.

När man betänker det så fastnar skrattet i halsen och man blir rädd rätt och slätt.

Denna utmärkta dokumentär får inte sändas i repris på SVT eftersom del 1 fälldes i granskningsnämnden. Det visade sig senare att en ledamot i nämnden även var aktiv i ROKS. Jag rekommenderar dessa filmer varmt. Och det hoppas jag att även ni kommer att göra. Dom kommer att läggas upp i högermarginalen om ett tag så dom alltid kommer att vara åtkomliga snabbt och enkelt. Snälla, Spread the word. Filmerna finns här...se domFör att komma till Del 2, klicka på den lilla boksymbolen längst ner i spelaren.


Någon som fortfarande tycker det är självklart att ROKS får ca 10 millar om året i skattemedel? Von Wachtmeister fick avgå efter sitt berömda citat, men jobbar idag i ett projekt åt kommunen och kyrkan i Stockholm där man lär unga tjejer att ge killar på käften. www.Sjalvforsvar.nu heter det.

Annars sitter fortfarande alla tokskallar kvar på höga poster och har ett stort inflytande i vårt samhälle. Det börjar synas nu mer och mer.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • carstoned säger:

    Roks är ett patetiskt skit organisation som borde läggas ned med omedelbar verkan.



    Tänk på de kvinnor som VERKLIGEN far illa, det är skrämmande att de hamnar hos dessa sjuka äckliga extremfeminister eller vad fan dom nu är.



    Man funderar på om dessa manshatande kvinnor har några bröder, söner eller pappor?



    Patetiskt skitsnack av roks.

    2009-02-21 | 18:24:50
    Bloggadress: http://carstoned.blogspot.com
  • daddy säger:

    Lite trassel innan jag fick det att funka, men nu tror jag att det är okej..



    Ja den här sortens extremism är svårförklarlig, kanske speciellt vad gäller feministerna. Rasister t ex har ju oftast inga utlänningari familj och släkt. Men att hata p g a kön är helt oförklarligt. Om jag vore kvinnohatare (vilket vissa har fått för sig) skulle det ju betyda att jag hatade min egen dotter, min mamma, mina fastrar, mostrar, alla kvinnor som passerat revy i mitt liv, alla kvinnor jag beundrar. Jag fattar inte hur dom funkar. Jag har kanske haft lättare att älska vissa människor, än jag har just nu, men hatat har jag aldrig, och kommer aldrig att göra.

    2009-02-21 | 19:24:47
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Tina säger:

    Jag blir verkligen mörkrädd och skäms nästan för att vara kvinna.



    Att de kommer undan med sin propaganda! Helt sanslöst. Bort med ROKS, KOBRA mfl.



    Det vi behöver är jourer med normala kvinnor och män som kan hjälpa misshandlade människor på rätt sätt.



    Att de får miljoner och åter miljoner i bidrag är för mig helt obegripligt.



    Hur gör vi för att få ett slut på deras bidrag??



    Tina

    2009-02-21 | 21:02:59
  • Rospiggen säger:

    Tina! De orden hade kunnat vara mina. Jag tänkte samma sak; normala människor som hjälper på rätt sätt.

    2009-02-21 | 23:46:16
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • 88 säger:

    Usch, jag mådde verkligen dåligt av att se dessa filmer.

    Barndomsminnen flöt upp till ytan, utan att tidigare varit medveten om det, så förstår jag nu att min mamma varit (är?) del i denna rörelse.

    Alla historier om ritualdåd.. Män är svin.. Karl as..



    Allt detta fick jag höra under min uppväxt. Allt bara kom tillbaka nu, alla minnen.



    Kanske är detta anledningen till att jag har det väldigt svårt med män?

    Undermedvetet har jag kanske sökt mig till denna typen av män (vi snackar inte ritualdåd nu dock!!) för att de kändes bekanta på något sett?

    Eller också beror det på min pappa, det är iallafall min mammas förklaring till det.



    Min pappa slog ofta min mamma, han slog dock aldrig mig. Bör även nämnas att missbruk fanns med i bilden.

    I dag nästan 25år senare (och nykter) skulle min pappa inte så mycket som skada en fluga.



    Den senaste mannen som jag hade i mitt liv (pappan till mina barn) slog mig aldrig, ett svin i flera andra bemärkelser men slog, nej aldrig.



    Kanske träffar jag inga "normala" karlar pga av att jag hela tiden går omkring med den förutfattade meningen att ALLA KARLAR ÄR SVIN?



    Massa svammel så här på Lördags natten..



    Daddy vill ge dig mitt stöd, vad jag förstår så kämpar du för dina barn, all heder till dig för det!!

    Pappan till mina barn är det motsatta till dig kan man säga. Från att varit barnens stora favorit, deras stora hjälte, så har han bara övergett dem.



    Nu pratar jag inte om att "skaffat ny familj" "Lämnat mig".

    Nej han har verkligen lämnat sina barn, flyttat från sverige, tillbaka till sitt hemland. Ringer kanske en gång var tredje eller fjärde månad. Lovar guld och gröna skogar för att sedan svika.



    Frågar du honom så är nog jag boven i dramat dock.

    Jag lämnade honom, jag ville inte lämna sverige för honom. Jag vägrar ta ut pass på barnen och låta honom ta dem med sig..



    Finns alltid två sidor av ett mynt.



    Trots allt hat jag känner mot honom skulle jag dock aldrig tala illa om honom inför mina barn.

    Han är deras pappa och trots all skit så älskar de honom.

    Trots all skit så har alla barn RÄTT till sina föräldrar -båda sina föräldrar-



    Jag hoppas verkligen att mamman till dina barn får sig ett uppvaknande och inser vad som är bäst för era barn. Lägger undan sitt skadade ego. Gör det en RIKTIG förälder SKA göra sätter barnet framför allt!

    2009-02-22 | 00:33:00
  • Hemskt säger:

    Jag vet att det finns kvinnorörelser med kvinnor som till och med försöker döda barn för att nå sina mål. Här i Sverige. Läs till exempel om Mördrar-Malin



    http://www.yakida.se/malin.html

    2009-02-22 | 08:25:05
  • Mia säger:

    Tack Daddy!



    För allt du länkar till och skriver om och inte minst denna möjlighet att få se "Könskriget" som jag tyvärr missade när den sändes. Nu föll ytterligare en näve 25-öringar ner. Mycket intressant! Min käpphäst är att denna typ av våld handlar om personlighetsstörningar. Och nu förstår jag än mer.



    När ROKS-kvinnorna pratar om kalkerpapper och EL talar om våldets normaliseringsprocess så beskriver de det beteende och den process som människor som utsätts för narcissistiskt våld uppvisar. Men nu förstår jag varför man tystas när man försöker föra fram denna alternativa teori om orsak. Kanske är jag lika fanatisk som dem men för mig är den psykologiska förklaringen mitt i prick. Det den även gör som könsmaktsordningsteorin missar är att den även förklarar kvinnors våld mot män, kvinnors våld mot kvinnor och mäns våld mot män, må det vara som partner eller chef/kollega.



    Tjatar vidare :)

    2009-02-22 | 14:19:23
    Bloggadress: http://narcissism.se
  • Leroy säger:

    Ja det är lite sjukt det här.



    Margareta Vinberg. Beatrice Ask, Laila F, Inger S. Lena Nyberg mfl som inte kan se eller erkänna at det handlar om vad man gör inte om vad man säger. Det handlar om att få chans att visa eller ej.



    Skall påståenden göra att man kan få fördel så är det ju sjukt.



    Jag blev rörd av att höra att du åkt 10 mil för att få en chans att få en kram.



    jag blev förbannad då jag insåg att du inte fick en möjlighet.



    Jag har för första gången sedan Oktober fått haft en övernattning med min dotter snart 3. Hon har haft det bra med mig och sina sysskon.



    Jag hoppas du får en poostiv utveckling och att myndigheter fatktiskt gör det dom skall.



    Efter så många skandaler som nu cirkulerar så hopas jag att det går framåt. Även om vi varit vana med att ta ett steg fram och två tillbaka utifrån den respekt vi velat visa våra barn.



    Ha det gott och bra att du fått öjlighet attlänka ut desa bidrag även om del 1 blev fälld i granskningsnämnd.





    Efter en trevlig Lördag med umgänge och övernattning.



    Har jag sett dina video inslag.



    Tack !



    Leroy

    2009-02-22 | 16:22:11
  • Jonas säger:

    Tack, Daddy, för att du la ut Rubars dokumentärer. Jag såg dem igen och... ja, man blir bara så ledsen. Och upprörd. Och kopplingen till vårdnadslagarna som sedan drevs igenom är ju heller inte svår att se.



    Alla dessa pappor och barn som i Sverige idag lider som ett resultat av föreställningar om ondskefulla patriarkat och normala män som organiserade satanister, barnamördare och galningar, ja, det är så sorgligt att man gråter.



    Fanatism, fascism, fundamentalism... alla dessa onda krafter, som nu har hittat fram till feminismen - och så tydligt försöker förstöra hela meningen med livet; att människor kan ÄLSKA varandra, både män och kvinnor, hur man än föredrar kombinationen.



    Allt stöd till dig, Daddy!



    2009-02-22 | 17:08:27
  • MOa säger:

    Jisses hemskt ju med dessa extremfeminister! Fruktansvärt att de påstår att alla män är djur och presumtiva kvinnomisshandlare, våldtäktsmän osv. Och hur kan de vara emot Behandlingsinsatser för männen? Hur kan de överhuvudtaget hylla Solanas (hette hon så?)vilka vidriga uttalanden den kvinnan gjorde, men så var hon väl inte riktigt frisk heller, har jag för mig jag läste nånstans. Säger som flera ovan. Har dessa kvinnor inga fäder, bröder, söner osv? Vad vill de uppnå, ett samhälle bestående av bara kvinnor - utrota männen?

    2009-02-22 | 20:56:06
  • daddy säger:

    Hej



    Ja tack vare Evins fina dokumentär så blir det lite lättare att få folk att inse hur illa det verkligen är ställt. Det är ju sedan länge pappornas största problem. Att bli trodda och tagna på allvar. Unni Drougge kallade för några månader sen Pappa-Barn för en "kvinnohatande sekt".



    Problemet är att dom flesta glömt eller tror att det blev ändring pga dokumentären. Ingenting har ändrats, snarare blivit än värre. Man förändrar inte en organisation bara genom att byta ordförande vilket ju blev tydligt i programmet.



    Valerie Solanas manifest SCUM, fick lysande recensioner i alla Sveriges stora medier då den svenska översättningen släpptes. En bok lika full av hat och galenskap som "Mein Kampf". Det blir lättare att acceptera sanningen, om man blir visad den på det här sättet. Vi har ju en tendens att tro på information ovanifrån, men avfärda information underifrån eller hur?



    Jag fick inte behålla min dotter till på tisdag då jag ändå måste åka till fam.rättens möte. 80 mil på en helg för ett dygns umgänge...fan vad jag inte bryr mig om mina barn...

    2009-02-22 | 21:29:46
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Stefan säger:

    Missade den här dokumentären när den gick i TV, så är glad att kunde titta på den här.



    Det här är ju helt sjukt, och att det går ända upp i regeringen är skrämmande.

    Min första tanke var att det verkar som en hel del kvinnor på jourerna tänker och beter sig som om de vore hjärntvättade.

    Konstigt att dessa organisationer är så generellt accepterade och får ha ett sådant inflytande...

    2009-02-23 | 02:57:45
  • MOa säger:

    Exaxt nästan som att de är hjärntvättade, tänker då speciellt på de två yngre tjejerna som intervjuades däruppe i Norrland. Verkade väldigt osjälvständiga och tittade på varandra efter varje kommentar svar som om de frågade varandra: Sa ja RÄTT nu. Mon Dieu säger jag. Kändes nästan sektbetonat!

    2009-02-23 | 11:00:14
  • MOa säger:

    Ja, tack för att Du visar detta Daddy. För mig finns inget annat alternativ än det röda blocket, rent ideologisk/politiskt men jag måste säga att jag blir besviken när det uppdagas att sossar och sossekvinnor ställer till det som de gör. Ja, sossemännen är väl också med om att ställa till just i denna fråga, för kvinnorna allena kan ju inte vara i majoritet när beslut fattas.



    Ja , nu blir man förvirrad. Vilket parti ska man rösta på i nästa val. Borgarsidan är för mig helt utesluten. Uppmaning till Sossarna: skärp ER och byt ut en del av folket i partiet!Och framförallt sluta upp att supporta könskriget - jobba för att barn får rätt till båda sina föräldrar istället.



    Angående att Du Daddy ibland anklagas för att vara kvinnohatare tror jag beror på att du låter aggressiv och förbannad i dina texter. Reagerade själv så första gångerna jag var inne här o läste, men återkommer man och läser mer så förstår man ju vad som ligger bakom Din ilska. Det gäller ju att rikta ilskan åt rätt håll och det gör du ju; nämligen mot de politiker och övriga som jobbat fram den situation som nu råder.



    Lycka till i kampen för din dotter!

    2009-02-23 | 11:22:27
  • Artikel 19 säger:

    Tack för att du publicerade Könskriget!



    Jag önskade även att någon gjorde filmen om Fi, Viljornas kamp, tillgänglig. I filmen om Fi ses Ebba Witt-Brattström redogöra för pseudoforskaren Tiina Rosenbergs klassiska utspel om att "kvinnor som ligger med män är könsförrädare". Witt-Brattström gjorde nämnda utspel i TV4.



    Om ni vill ta del av feministernas infiltration av statsförvaltningen så publicerade jag tidigare en artikelserie på min blogg, Artikel 19, om Feministiskt initiativs bidragsmygel och statsförvaltningens välvilliga inställning till att finansiera extrempolitisk propaganda. Jag visade även på att Sveriges statsförvaltning i många avseenden torde vara omöjlig att skilja från Feministiskt initiativ då rörelserna tycks leva i symbios.



    Artikel 19, Partistöd till Feministiskt initiativ:

    http://artikel19.blogspot.com/2007/02/partistd-till-feministiskt-initiativ.html



    Artikel 19, Maria Abrahamsson om Fi:s partistöd:

    http://artikel19.blogspot.com/2007/02/maria-abrahamsson-om-fis-partistd.html



    Artikel 19, Fel att bevilja Feministiskt initiativ etableringsbidrag:

    http://artikel19.blogspot.com/2008/01/fel-att-bevilja-feministiskt-initiativ.html



    Artikel 19, Staten och Feministiskt initiativ, sida vid sida, tillsammans hjälps de åt:

    http://artikel19.blogspot.com/2008/01/staten-och-feministiskt-initiativ-sida.html



    Sistnämnda inlägg visade med all önskvärd tydlighet på feminismens infiltration av statsförvaltningen och därigenom delvis även på feminismen roll som statsideologi.

    2009-03-01 | 15:33:39
    Bloggadress: http://artikel19.blogspot.com/
  • Anonym säger:

    Hoppsan så vinklat...

    2009-04-01 | 22:25:14

Kommentera inlägget här: