daddys

Beware the fury of a patient man

Osamas dotter och barnbarn

Kategori: Pappa

Sara & Sean
(Kopierat från Adlibris.se)


Emma, Mias dotter är Emmas version av vad som hände och hur det kändes under alla de där åren på flykt undan en man som hotade såväl henne som hennes mamma till livet. Men det är också berättelsen om det liv som sedan följde: om hur Emma i Den svarta boken får veta den sanning som ställer relationen mellan mor och dotter på sin spets, om hur hon flyr hemmet och börjar använda droger, och om hur Mia tvingas kämpa mot en dödlig sjukdom precis som hon tidigare tvingats kämpa sig till asyl åt sig och sina barn. Emma.

Mias dotter är den gripande berättelsen om en mor och hennes dotter som tillsammans gått igenom ofattbara prövningar och till slut lyckas hitta tillbaka till varandra. Det är också fortsättningen på en familjehistoria som engagerat miljontals läsare och som visar på människans förmåga att mot alla odds inte bara överleva utan också skapa sig en bättre framtid."

Är det bara jag som får en dålig smak i munnen? Att först lura ett barn i hela hennes liv och sen tjäna miljoner på hennes omedvetet falska minnen. Ännu sämre blir smaken när jag läser sånt som detta:

Familjen, särskilt den så kallade kärnfamiljen, är inte sällan en begränsande institution som återskapar fattigdom, utanförskap och sexuella övergrepp. Det har jag sett i Sverige och det ser jag här i Brasilien. Men detta är ingen ovillkorad lag. Inget ödesbestämt. Det går att förändra. Inte med den sortens barnhem som jag bodde på. Inte med mer av privatisering av människors problem. Inte med mer av hyllning till familjebegreppet. Det finns andra vägar. Det gäller dock att vara modig nog att driva dem! //Margareta Winberg

Undrar om detta är dom andra vägar som Margareta Winberg, Marklund och ROKS menar? Man tar bort pappan helt enkelt. I så fall borde dom dra upp huvudena ur sanden och börja se vad för samhälle det är dom har skapat. Våld, utanförskap, splittrade familjer, hat mellan könen och en massa vilsna barn som växer upp till vilsna vuxna. Både pappa och mamma behövs. Det finns t o m dom som menar att pappan är viktigare. Är det bara jag som tycker att svenska staten genast ska betala en förstaklass biljett till Sara och Sean så dom får komma hem och träffa pappa och morfar?

Jag jobbar vidare på att skaffa fram alla fakta kring kvinnornas politiska projekt där dessa  tidigare nämnda böcker ingått. Vi måste också börja se på konsekvenserna på vad detta inneburit i mänskligt lidande, sedan måste ansvar utkrävas. jag kommer inte att vila förr.

Avslutar med en sång som sjöngs på ROKS riksstämma 1994, JAA så klämmer vi i allihopa....

I tio år vi kokat
nu är grytan färdig
nu gör vi upp med MAKTEN
nu gör vi upp med MÄN
POTENTATERNA skall brinna
HERRARNA skall försvinna
dom skall brinna i brasan
så flagorna flyger
så flagorna flyger
Vi avlivat MYTER
vi har synligt GJORT
härskar TEKNIKER
och all annan LORT
som skall brinna i brasan
så flagorna flyger
så flagorna flyger

I tio år har vi kokat.
Nu är grytan färdig
nu gör vi upp med MAKTEN
nu gör vi upp med MÄN
vi kokar dom som våldtar
vi kokar dem som SLÅR
vi kokar dem som STYCKAR
med HULL och HÅR
dom skall brinna i brasan
så flagorna flyger BACKLASH,
BACKLASH Dom vill att vi skall brinna
BACKLASH, BACKLASH att vi skall försvinna
för att vi vågar säga RITUELLA ÖVERGREPP
vi TVINGAR dom att se
vi TROR på kvinnor vi TROR på barn

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Carstoned säger:

    Omg vilken sinnessjuk text. Alltså den där roks texten - låten.



    Jävla patetiska kärringar.

    2009-01-30 | 21:38:32
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Rospiggen säger:

    Men herregud vilken text! Finns det människor som verkligen stått och sjungit det där? Det där är ju inte feminism, det är ju rena rama fanatismen!

    2009-01-30 | 21:52:26
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Leroy säger:

    Du kan ju lyssna på detta piggen:



    http://www.youtube.com/watch?v=vCFhbKrcJYk



    Tycker det är helt sjukt. Tänk om män gjort så här?



    Vad hade då media gjort tror du?



    Lika i domstol.



    Leroy

    2009-01-30 | 22:16:46
  • Carstoned säger:

    Det är helt stört. Om män hade sjungit liknande texter om kvinnor, så hade det blivit värsta kalabaliken. Bara för att det är kvinnor så verkar det "okey".



    Jävla dubbelmoral ibland, att kvinnor är "stackars utsatta" personer, medans vissa idioter sjunger sådär.



    Aja whatever, tur att alla kvinnor inte är så sjuka i skallen.



    Inte undra på att en del inte vågar kalla sig för feminister, eftersom man är rädd att sammankopplas med dessa sjuka typer.

    2009-01-30 | 23:11:41
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Känns bra Carstoned att dina ögon ser mer och mer, ju mer du läser eller ser. gillar ditt engagemang och intresse. ju mer manläser ju mer ser manoch ju mer man läser ju mer förstår man...känns bra att känna att du kanske förstår varför jag och daddy tjattar om barnens rätt och att det inte är rättvist i alla lägen.



    Tack carstoned. !





    leroy

    2009-01-30 | 23:32:32
  • Carstoned säger:

    Leroy: Visst vi kanske inte håller med om allt, men när det gäller barnens rätt och galna feministiska kvinnor så tycker vi nog ganska lika! =)



    Ju mer jag läser, desto argare blir jag alltså.

    Jag känner en kvinna som är "chef" för en kvinnojour söder om Stockholm, och hon berättade om Roks. De drog ur sin kvinnojour ur Roks, för deras sjuka inställning, hon berättade att det var en massa korthåriga lesbiska kvinnor med hatiska inställningar gentemot män som propagerade mot män på deras möten.



    SÅ de drog sig ur roks!.



    Såg den där dokumentären "män är djur" eller vad det var, typ när jag var 16/17 tror jag, och det var helt sjukt alltså..

    2009-01-31 | 00:24:08
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Lillan säger:

    Hej hej...

    Har försökt läsa in mig i ämnet, men nu är det så mycket så det tar lite tid, så tänkte bara dubblekolla..



    Har Emma (sara) varit med o skrivit bokern om Emma? eller är det mia själv?

    Fått för mig att jag läst någonstans att Emma inte kommer ihåg så mycket från sverige och de var bäst att låta de vara så enligt någon psyk som mia talat med. så nu får jag inte detta till att gå ihop, för hur kan de då finnas en bok där emmas tankar finns med i?



    Om ni lite mer insatta bara kunde upplysa mig så jag vet vad som är de riktiga.







    MVH



    Lillan

    2009-01-31 | 00:43:10
  • Carstoned säger:

    LÄS MIN SENASTE BLOGG SOM HANDLAR OM ROKS!!!!

    2009-01-31 | 00:57:43
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Daddy säger:

    I den dokumentären som hette "könskriget" Förekom Professor Eva Lundgren som kommit fram till att hundratals svenska spädbarn ritualmördats av manliga satanistiska pedofilnätverk. Hon sitter kvar och forskar fortfarande på uppsala Universitet.



    Gunilla Ekberg, regeringens sakkunniga i kvinnofrågor som hotade reportern då hon trodde kameran var avslagen. Idag jobbar hon som expert i Bryssel.



    Ireene von wachenfeldt som fick avgå som ordförande ur ROKS efter att ha yttrat dom klassiska orden "män är djur". Det dock inte hon som danat detta uttryck. Det kommer från SCUM manifestet av Ivory Solana. En bok precis lika kolerisk, rabiat och hatfylld som mein kampf. När SCUM kom ut på svenska hyllades den av alla svenska kulturredaktioner. "Den viktigaste feministiska skriften på länge" , "fräck och uppkäftig" kallades den. En bok som handlar om att män borde utrotas??



    Ireene jobbar idag som projektledare för ett projekt inom Stockholms kommun och kyrkan som heter självförsvar.nu och som går ut på att lära unga tjejer att ge killar på käften.



    Alexia Wolf, hyllad för sin film "Shocking truth" var tidigare ordförande i föreningen Bellas Vänner som kidnappade svenska barn och förde dom till Norge där dom vittnar om att dom hade ett helvete. Detta var för att "skydda dom" mot dom " barnaoffrande satanistpedofilerna".



    Alla som kallat sig feminister, men som kämpat för en sansad syn och fred istället för krig i Sverige, har det gått illa för. I Sverige krossades Elisabeth Hermon. Tydligen fungerar lögner även mot kvinnor. Även Bam Björling slogs ner under anklagelser som hon motbevisat. Evin Rubar som gjorde dokumentären "könskriget" levde länge under mordhot efter filmen. Även Monica Antonsson får nu ta emot dessa.



    Rapporten "Slagen dam" av Eva Lundgren där det bl a påstås att 46% av kvinnorna i Sverige blir slagna varje år, låg visst bl a till grund för Mias asylansökan sägs det i boken asyl. Snacka om att trixa sig in i så fall. Kan dt verkligen ha funnits en amerikansk domare som gått på det?



    Jag har Könskriget båda delarna på min dator. Måste bara hitta en site där man får posta så stora filer, så släpper jag länken sen. Del 1 fälldes av granskningsnämnden vilket ju var synnerligen lämpligt för ROKS. Då får man nämligen inte sända programmet i repris.



    Det visade sig senare att en av ledamötena i granskningsnämnden var aktiv i ROKS.



    Men sånd där trams skiter jag i. Jag lägger ut filmen snarast möjligt.

    2009-01-31 | 01:10:31
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Lillan:

    Jag tror inte varken Sara eller Mia har skrivit den där boken. Tror inte Mia har skrivit en enda bok i hela sitt liv. Exakt vem som gjort vad eller omfånget på Saras inblandning vet jag inte.

    2009-01-31 | 01:24:28
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Carstoned säger:

    Jaa juste, jag kommer ihåg det där med Norge resorna också. Fan vad sjukt alltså.



    Har hört talats om Hermon, men inte Bam björling, ska söka lite på nätet och läsa vidare.



    Ja lägg ut filmklippet om du kan, vill se den med nya ögon nu när jag är lite "äldre", var typ 4 års sen jag såg den när jag var 17.



    annars, kan du inte maila klippet till mig?



    [email protected]

    2009-01-31 | 01:25:27
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Carstoned säger:

    Här kan man annars ladda ned filmen :



    inifran-Konskriget-Dokumentinifran-Konskriget" rel="nofollow">http://thepiratebay.org/torrent/4392825/Dokumentinifran-Konskriget-Dokumentinifran-Konskriget



    2009-01-31 | 01:32:58
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Lyssna på vadlars w komer fra till i Public Service kanalen P1 ca 7,40 in i inslaget. .



    http://www.sr.se/webbradio/?type=latestbroadcast&Id=503&BroadcastDate=&IsBlock=1



    För enligt min ringa mening så ää det bra





    Leroy

    2009-01-31 | 01:36:41
  • Daddy säger:

    Lite för bra verkar det som..."sidan kunde inte hittas"

    2009-01-31 | 01:39:37
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Carstoned säger:

    http://thepiratebay.org/torrent/3345989



    Den laddar snabbare, den länken jag skrev ovan verka inte fungera att ladda ned.



    2009-01-31 | 01:47:55
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Rospiggen säger:

    Va? Får även Monica hot?? Vad ÄR det här? Nu ryser jag!



    Jo, Leroy, jag började lyssna på länken du gav men kunde för fasiken inte lyssna färdigt :(

    2009-01-31 | 10:39:24
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Shhiva säger:

    Den där "sången"... fattar inte att man ens kan komma på något så sjukt..

    Det är nog som carstoned fått berättat för sig, de (ROKS) är lesbiska korthåriga kvinnor som vill utrota män.. undra bara om de har samma syn på sina fäder, bröder och söner...???



    2009-01-31 | 20:26:17
    Bloggadress: http://shhiva.blogg.se/
  • Roback säger:

    Hej Daddy



    Jag sympatiserar med det mesta du skriver på din blogg men måste ändå fråga. Vet "Sara/Emma" om att du lägger ut bilder på henne här?



    Har fått för mig (förhoppningsvis felaktigt) att "Mia" mer eller mindre hjärntvättat sina barn med diverse blodiga berättelser om galna araber ... ja du vet.



    Bara så du inte drar på dig någon stämning eller dylikt från USA, hon "Mia" verkar ju rätt pigg på sånt.



    Som sagt, fortsätt din kritik at toktanterna på ROKS, där är jag med dig!

    2009-02-01 | 17:59:05
  • kendonian säger:

    Det här ROKS-mötet med den avslöjande allsången, vet någon om det finns en deltagarlista?

    2009-02-01 | 19:59:54
  • Leroy säger:

    Daddy på tal om sånger. Den här var riktigt bra i sammanhanget.



    Redan 1931!



    : http://www.youtube.com/watch?v=cQhZhrl84CU



    jag har alltid funderat på varför jag gillat Zara men nu fattar jag hon sjöng ju om sanningar redan då! Kanske Liza nu kunde göra en ny version av denna låt.



    :-)



    Leroy

    2009-02-01 | 21:42:04
  • Leroy säger:

    det började altså redan på 30 talet.



    Liza får gärna börja sjunga dessa sånger av Zarah igen:



    Falska miljonären.



    http://www.youtube.com/watch?v=F-jMfM5Rey4



    Titlarna är kanon. : Skandal http://www.youtube.com/watch?v=xRGcEBiJdSo



    Eller: Ensamhet : http://www.youtube.com/watch?v=gBrNHbiiuYE



    Jag vet att vi har lite olika musiksmak men man måste lyssna till texter.



    Bonus: Syrsor: http://www.youtube.com/watch?v=9Spn3i8ekUY



    Ha det gott;-) Vet att du strider för barnens rätt. Jag var med min dotter på ett köpcenter ca 2 timmar idag. Hon var så glad.



    Tack för att du skriver och visar att du vill och kan synd att inte förmågan fått en chans att blivit bevisad eller utredd ordentligt!



    Men du vet att sanningen hinner ikapp, jag hoppas du orkar ta fighten med alla väderkvarnar och att det råder en ny spelplan när vi vaknar upp i morgon.



    För det gör vi och vi vet vad objektivitet handlar om när det ägller våra barn och deras rätt....



    Leroy

    2009-02-01 | 22:09:57
  • Leroy säger:

    Näst sista sången blir: http://www.youtube.com/watch?v=pOsKzPQ4Vws



    Avslutningsnumret Liza framför blir så klart.:



    http://www.youtube.com/watch?v=DwA9B2MUudo





    Leroy





    2009-02-01 | 22:16:55
  • Leroy säger:

    Självklart skall jerry ha kredit, såg hans länk till zarah i högersplaten, fastnade på minnet vvarje gång man kika där, men helt plötsligt ramlade en ny polett ner. Ännu ett samband eller möjlighet.



    På tal om GOA gubbar. Heder åt Ibgo! En annan GO Gubbe !



    Leroy

    2009-02-01 | 23:56:14
  • Leroy säger:

    Skall så klart vara heder åt INGO.



    En stor man med ett stort hjärta. !



    Leroy

    2009-02-02 | 00:05:04
  • L.P säger:

    Med tanke på att texten skrevs 1994 så kan man ju misstänka att ROKS har fortsatt att inpränta "feminism propaganda" i 13 år sedan dess,inte konstigt att världen ser ut som den gör..



    Var tog jämlikheten vägen??



    Ska våra söner behöva växa upp i ett feministiskt samhälle,där de som män inte ens erkänns ett människovärde..



    Fy fan,vad sjuka människor det finns..



    Tänk om,Mammor,det handlar för fanken om våra ungars framtid..



    ut med den feministiska propagandan..



    In med jämlikhet mellan människor oavsett ålder eller kön...



    Alla människor har rätt till lika värde..



    L.P

    2009-02-02 | 20:59:07
  • L.P säger:

    Med tanke på att texten skrevs 1994 så kan man ju misstänka att ROKS har fortsatt att inpränta "feminism propaganda" i 13 år sedan dess,inte konstigt att världen ser ut som den gör..



    Var tog jämlikheten vägen??



    Ska våra söner behöva växa upp i ett feministiskt samhälle,där de som män inte ens erkänns ett människovärde..



    Fy fan,vad sjuka människor det finns..



    Tänk om,Mammor,det handlar för fanken om våra ungars framtid..



    ut med den feministiska propagandan..



    In med jämlikhet mellan människor oavsett ålder eller kön...



    Alla människor har rätt till lika värde..



    L.P

    2009-02-02 | 21:00:16
  • susanna svensson säger:

    http://gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=475277 läs om ett liknande fall.

    2009-02-08 | 19:08:40
  • Mermaid säger:

    Daddy: Jag håller med dig, vi borde vara snälla mot männen som begår våldtäkter och incest och inte bli arga på dom.



    Håller med er andra, först när män får våldta utan kritik får våra söner ett människorvärde! Fy tusan för feminister som inte gillar våldtäktsmän alltså!

    2009-02-09 | 00:39:59
  • L.P säger:

    Mermaid:ytterligare ett svart litet tandtroll på samhällets nu belysta arena???



    Som feminist så vet du säkert hur vårdnadstvister ser ut i dag,och då vet du hur mycket mödrar ljuger och förtalar sin f.d man/fästman..



    Till er andra säger jag,vill ni själva veta sanningen,så ta er till närmsta tingsrätt/hovrätt be att få läsa domar ang.vårdnadstvister..



    Sen nåt annat att fundera på är:



    Är alla feminister kvinnor???



    Är de samvetslösa,kalla och emot jämlikhet??



    Bryr de sig om att barn far illa i deras könskamp??

    ----------------------------------------------------

    Mermaid:



    Är det såna här "våldtäkter" och "snälla" män du skriver om i ditt inlägg??





    Polisens utredare tycker till:



    Polisen i Örebro, citat från Sveriges Radio den 2007-05-25:



    …Enligt en egen utredning som polisen gjorde av alla våldtäktsanmälningar i Örebro län 2004, så var närmare var femte anmälan felaktig eller falsk. Samma antal falska anmälningar gäller fortfarande…”.



    Polisen i Oskarshamn, citat ur dagstidingen Barometern den 2005-10-12:



    …Att våldtäktsanmälningar på det här sättet snabbt avslöjas vara falska är inget ovanligt. Så sent som i förra veckan fälldes en Oskarshamnskvinna till böter och samhällstjänst för falsk tillvitelse. Detta sedan hon hävdat att en man som hon följt med våldtagit henne. Mannen häktades men släpptes sedan kvinnan tagit tillbaka sina uppgifter.

    I våras greps ännu en oskyldigt anklagade våldtäktsman i Nybro. I det fallet blev han anklagad av en kvinna som fick dåligt samvete för sin otrohet…



    Överåklagaren i Västmanland, citat från TV3.se, programmet Efterlyst:



    …Anders Jacobsson som är överåklagare i Västmanlands län menar att Joels fall inte alls är unikt. Varje år anmäls flera våldtäkter som sedan visar sig vara falska…



    Polisen i Göteborg, citat ur GT/Expressen den 2008-06-10:



    …De flesta anmälda våldtäkter där gärningsmannen är okänd är uppdiktade.

    Det hävdar poliser GT talat med.

    - Det är ett jätteproblem och vi är erbarmligt trötta på det, säger en av dem.



    Polisen i Norrköping, citat från Folkbladet den 2007-01-22:



    …Det är känsligt att påstå att en kvinna som anmält en våldtäkt inte blivit våldtagen, men erfarna utredare på våldsroteln kan inte blunda för att det förekommer. Det är ett ganska nytt problem och tyvärr inte speciellt ovanligt…



    Polisen i Linköping, citat från Corren den 2008-07-21:



    ”Flera poliser som Corren talat med anser att falska våldtäktsanmälningar har blivit vanligare under senare år.

    – Det bär mig emot att säga det, men en del anmälningar borde aldrig gjorts. De här tjejerna förstör för sina systrar, som verkligen har våldtagits, säger kriminalinspektör Pär-Åke Ekholm.”







    L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-02-11 | 08:33:27
  • L.P säger:

    Exempel på ruggiga kvinnor:



    http://www.yakida.se/falskt.html



    Annika Tiger

    19531014-8902





    Katinka Löfqvist

    19650512-1167



    Två kvinnliga stalkers och polisbedragare som under flera år trakasserade och hotade barnfamiljer blev avslöjade med att ljuga för polisen och tidningen Aftonbladet. Detta är en äkta falsk polisanmälan där det gick att bevisa hur de båda polisbedragarna, som påstod sig hjälpa misshandlade kvinnor >>>, medvetet ljuger för polisen. Båda hade innan polisanmälan trakasserat företag och barnfamiljer i deras bostäder, på internet och även deras arbetsplatser. Därefter beskrev de båda utförligt om förföljelsen på sina egna hemsidor där de flinade och skrattade åt deras utsatta offer. Samtidigt spred man datavirus och falska anklagelser om barnsex på internet.



    Varsegoda,smörgåsbordet är serverat,hugg in på information på Yakida..



    Här kan vi snacka om TROLL..



    L.P



    www.pappa-barn.se



    Barn behöver båda sina föräldrar.

    2009-02-12 | 16:38:08

Kommentera inlägget här: