daddys

Beware the fury of a patient man

Du kan ju inte bara sluta att leva...

Kategori: Barn

BikoTar del av Roberts berättelse i kommentarsfältet med föga förvåning, men med desto större bedrövelse. Det djävulska i denna situation är ju inte bara att en maktfullkomlig stat anser sig ha rätten att avgöra om du skall få umgås med dina egna barn eller inte. Och att denna stat när dom fattat sitt beslut vägrar att backa ovasett hur fel dom än har.

Never let your buddy fight alone


Istället så trixar och fixar dom med lagarna så att det blir omöjligt för den enskilde att få rätt. För det är ju dom som är lagen. Eller hur? Lagen är ju inte till för oss små enskilda medborgare. Lagen är till för dom som skriver den. Och om det fattas en lag så skriver dom bara till en ny. Alla instanser och remisser som den ska gå igenom innan den vinner laga kraft är mest bara för syns skull. Hur många av er kände till den nya lagen från 2008 som ger åklagaren total makt att bestämma vilka som skall få sitta med vid ett barnförhör? Inte jag, och inte heller min försvarare.

Ska du i den här situationen behöva höra från någon av dom som skall sägas stå dig närmast att du måste börja acceptera faktum, att du krigar i onödan. T o m att det är fel att kriga?  Värst av allt är när din förmåga som förälder ifrågasätts just därför att du mår så dåligt av den tortyr du utsätts för att du till slut inte kan sova eller fungera normalt. Och någonstans mitt inne i allt detta kaos får du också slängt i nyllet att det är ditt eget fel?  Att det är du själv som satt dig i den här situationen. Detta skall du tvingas höra från dom som, om det funnits något rättspatos eller sunt förnuft, istället skulle ha stått uppe på barrikaden och kämpat jämsides med dig för rätten att vara far till ditt barn.

Offren för vår "jämställdhet" får inte synas


För mitt i allt elände som pågår inte minst i vårt land. Mitt i alla diskrimineringsdomar vi läser om, nu senast, DO dömer ut skadestånd till en kvinna som vägrades tillstånd att bära slöja på jobbet. På Gotland har någon miljonär fått gräddfil till en strandtomt...och folk är förbannade. Kvinnor har äntligen efter många års "förtryck" fått rätten att bada topless på Malmö badhus. (gärna för mig).

Mitt i allt detta nyhetsflöde pågår en diskriminering så fruktansvärd...Rättsövergrepp så smärtsamma...Korruption så ondskefull att vanliga hyggliga människor inte ens kan ta in den. Dom helt enkelt vägrar att tro att i en kamp mellan en enskild människa på ena sidan och samtliga statens och kommunernas myndigheter på den andra så kan den lilla enskilda människan faktiskt ha rätt. Det bara går inte in. Vi har levt för länge i vår trygga bubbla i det här landet. Den fula verkligheten utanför bubblan ser vi inte längre. Vill inte...kan inte...

Du kan ju inte sluta leva....


Det tragiska resultatet blir, att då en människa som vi älskar och bryr oss om, drabbas av denna omänskliga behandling, kan vi inte längre se det groteska denna människa tvingas brottas med. Istället vänder vi oss mot människan...offret...och i all vår välvilja så försöker vi hjälpa denne på dom sätt vi har fått lära oss. Mat, motion, regelbundna tider..så skall du se att det blir bättre. Du kan ju inte sluta leva bara för detta!!

Kan jag inte det? Berätta då för mig hur jag skall klara att leva vidare...Med Ranias bedjande blick som är där så fort jag sluter ögonen. Med hennes röst ekande i huvudet: "Kan inte du gå till domaren och säga att du behöver vara med mig lite mer". Hur skall jag radera minnena av hur Rania gråtande slits ur mina armar av förstående socionomer som försöker intyga mig att hennes hysterika reaktion är fullt normal. Ska jag bara ställa mig upp och ruska av mig dessa minnen och gå vidare? När varje barn jag ser påminner mig om henne. När varje gång ett barn skriker "pappa" på affären kör en kniv rätt igenom mitt hjärta. När varje TV program där ett barn förekommer får mig att snabbt byta kanal.

När sömnen är den enda flyktvägen från en verklighet som har blivit för smärtsam att hantera, varför får jag inte bara sova? Jag är trött nu. I tre och ett halvt år har jag stridit ensam mot övermakten. Jag har oförtrutligt kastat mina småstenar mot deras mur av sköldar. Jag har överösts av hat och förakt för min kamp för min dotters lagstadgade rättigheter. Jag har varit en liten röst som försökt skrika "Stopp!" Jag är inte farlig. Fienden finns inte. Han är påhittad. Men så fort min röst hörts över det allänna "surret" har den snabbt tystats igen. Många vet, men få törs höja sin egen röst i rädsla för reprissalier. Något har gått helt galet i vårt land. Ett folk skall inte behöva frukta sin regering. Regeringen bör däremot alltid frukta sitt folk.

Vi hör aldrig varningsropen


Det fanns dom som försökte göra detsamma som jag innan förintelsen. Det fanns dom som försökte göra detsamma innan irakkriget, det fanns dom som försökte göra detsamma i gamla Sovjet. Men inte hjälpte det då, och inte verkar det hjälpa nu. Den allmänna medvetenhetsgraden tycks inte ännu ha uppnått det stadium då en människa automatiskt reagerar med vrede då ett barn behandlas illa. Så länge barnet är i händerna på självutnämnda experter med fina titlar och vita rockar så får dom göra vad dom vill med dom utan att någon reagerar. Inte ens då våra barn medvetet kastas in i gapet på penninghungrande hajar som behandlar dom fruktansvärt regerar vi. Längre än så har vi ännu inte kommit.

Jag ber om att vi en dag kan komma dit. Då vi som medmänniskor reagerar mot all sorts barnmisshandel. Även den som utförs av våra myndigheter under täckmanteln "barnperspektivet" och den alltid lika populära "för barnets bästa". Men fruktar ändå att vi har en lång bit att vandra. Då inte ens dom människor som står närmast en drabbad vill se vad som försigår, hur skall man då kunna begära att människor som står på långt avstånd skall kunna se? Ändå är det många av er som gjort det, och då vill jag ändå kalla den här bloggen framgångsrik.

Mår väl så där just nu...


Jag har dom senaste dagarna gått in i någon slags vägg och just nu är mitt psykiska mående allt annat än okej. Allt som måste göras blir en 4 meters mur att ta sig över. Även bloggen. Om ni får mindre svar ibland kommentarerna eller på mail så beror det på detta. På torsdag har jag ett möte med socialtjänsten som tydligen fortfarande utreder mammans anmälning trots att polis och åklagare funnit att den var falsk. Men dessa experter vet ju att bara för att det saknas bevis så är en man och pappa inte automatiskt oskyldig bara för det. Det har dom ju fått lära sig på alla kvinnojourens kurser hur slug och beräknande en pappa kan vara bara för att få tillgång till barnen.

Och titta nudå...nu har ju flickan och pappan inte haft någon kontakt på 5 månader, då kan man ju inte bara uppta kontakten igen hursomhelst...Nej dom är sååå känsliga dom små liiiven. Ofattbaaara skador kan uppstå på barnen om dom får träffa pappa...hmmpff tääänka sig nåt så fräckt. Att bara komma och hävda att man har rättigheter som en förälder...trams...här är det barnens bästa vi tänker på minsann...dom äääär ju så sööööta de små liiiven...jaaa *suck*.



Läs även andra bloggares åsikter om

 , , , , , , ,

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Varning för Gunilla Lindberg-Göteborgsområdet!



    Ja,pappor är nog de mest misstrodda medborgarna i vårt samhälle,sen att vi har så kallade specialpedagoger som Gunilla Lindberg (Göteborgsområdet)som gärna tar arbete som kontaktperson gör det knappast bättre (Varning för henne).



    Och då kan man verkligen förundra sig över hennes titel som "specialpedagog",verkar ju ganska nedgraderande att arbeta som kontaktperson om man jämför yrkena med varandra?!



    Mden dessa är ju utbildade inom detta området som gäller våra barn,så visst vet de bäst(ironi).



    Suck =(



    Det finns troligtvis inget värre för ett barn,än att slitas ifrån sin fars varma,trygga och kärleksfulla famn!



    Ändå är det exakt detta som mitt barn riskerade att få uppleva häromdagen,då denne Gunilla hotade oss med att avsluta barnets umgänge med mig!



    (Fanns inget giltigt skäl för kontaktpersonen att komma med detta hot)



    Barnet befann sig dessutom i min famn och klamrade sig fast vid mig,medan jag skällde ut denne kontaktperson med saklig och lugn röst,och jag talade även om för henne att jag är beredd att vidta rättsliga åtgärder mot henne.



    Detta var en utbildad person som utsatte mitt barn för starkt obehag under umgänge!



    Pappor,Lägg hennes namn på minnet och undvik henne!



    Anonym



    PS..Hur skall man hantera ärenden där man är missnöjd med en kontaktpersons insats?tips?

    2009-08-01 | 01:06:17
  • Anonym säger:

    Du kräver att dom byter ut henne punkt!

    Det gjorde jag. Jag blev visserligen bestraffad med tre månaders uteblivet umgänge, men belönad med en kontaktperson som var både trevlig och professionell.



    kan ju passa på att varna för kontaktperson Laila Björkenskär i Kungsbackaområdet. Om hennes namn kommer upp på förslag bör varje far med någon som helst självbevarelsedrift säga nej tack, artigt men bestämt.

    2009-08-01 | 02:59:46
  • Anonym säger:

    Jag har krävt att de byter ut kontaktpersonen sedan tidigare,men familjerättssocionomen på familjerätten vägrar att göra detta!



    Så problemet är att även handläggaren motarbetar ett gott umgänge,som ny utvecklats med negativa influenser från kp!



    Så det är riktigt krisigt!



    mvh Anonym

    2009-08-01 | 03:22:34
  • helsingborg42 säger:

    Det är riktigt bra att få fram dem som inte kan fokusera på barnet. Så fortsätt komma med rekommendationer, det hjälper oss alla.



    Däremot då reagerar jag lite på hur ni formulerar "era krav" till socialförvaltningen.

    Ni skall inte "slåss"emot socialen/familjerätten, ni skall låta DEM jobba för er.

    Utgå från barnen och berätta för socialen hur orolig ni är därför era barn inte får träffa er.

    Utveckla denna oro, ni kämpar för era barn skall få träffa sin pappa, inte att ni vill träffa era barn.



    Jag har själv blivt falskt anklagat i en vårdnadstvist, så jag VET vad det innebär.

    Och då skall man inte kämpa emot myndigheten, men däremot försöka samarbeta och verkligen försöka göra det bästa för barnet så det går så fort som möjligt.

    Finns lite mer att göra i dessa fall, men det vill jag inte skriva om på öppen blogg, då får ni kontakta mig, Joacim har min majladress.



    Håll ut, Joacim, du gör ett superbra jobb för din dotters och alla andra barns skuld med att lyfta fram alla orättvisor

    2009-08-01 | 09:32:52
    Bloggadress: http://www.foraldra-jouren.se
  • jakobsson/anette jacobsson säger:

    Joakim, Vet inte om det är någon tröst men att känna som du gör nu är ett naturligt led i att bearbeta den kris som du befiner dig i. De som klarar sig igenom de första farliga svackorna (och dem har du nog lagt bakom dig) där risken för slälvmord är stor, brukar komma ut än starkare efter sina djuppdykningar. Jag tror det är en väg mot helande om än jä... knölig och fyld av groppar.Du lägger ner ett heroiskt arbete för Rania och alla barn som misshandlas av myndigheterna och självklart blir man trött. Lika självklart kommer inte myndigheter och alla andra som tjänar stora pengar eller har andra fördelar av systemet att ge sig utan strid, och som vi vet så är många beredda att ta till vilka vapen som helst för att vinna "striden". Snart är det dags att gå vidare, vi behöver nya arenor att föra vår kamp, ensam är inte stark bara mycket ensam (i alla fall i längden).



    Hoppas du snart mår bättre!

    2009-08-01 | 10:34:10
  • jakobsson/anette jacobsson säger:

    helsingborg42



    Det var när Daddy utryckte oro för sin dotter och bad om hjälp, det blev riktigt illa. För att förstå hela problematiken så måste man inse att socialtjänsten är en myndighet i upplösning.



    Du kan träffa den alra bästa person som verkligen vill dig och hela din familj väl och gör allt för att ny skall få en god framtid.



    Likväl kan du träffa prestigfylda personer fulla av fördommar och som arbetar efter helt egna agendor utan minsta hänsyn till de personer som är inblandade.



    Båda dessa ytterligheter ryms under samma regelverk vilket är helt förkastligt i en rättsstat.



    I en rättsäker verksamhet måste regelverken vara tydliga och myndighets utövningen genomlyslig.



    Det är just den totala anarkin i myndighetsutövningen som gör att olika individer inte förstår varandra och misstror varandra efter som deras erfarenheter i kontakt med myndigheten är så olika.



    I Sverige lever vi fortfarande kvar i folkhems illusionen att Sverige är värdens rättsäkraste land. Eftersom vår övertygelse varit så stark så kommer det ta lång tid för en almänhet att vakna upp.



    Jag är glad att du och din familj haft tur att träffa personer som vill er väl och hoppas ni får en ljus framtid.

    2009-08-01 | 10:50:32
  • Lilla My säger:

    Anonym



    De försöker få dig att tro att du inte har några rättigheter.

    Det har du och de har en massa skyldigheter.



    Alla typer av begäran till socialmyndigheterna måste göras skriftligt.

    Annars kan de hävda att det inte hänt.

    Ge dig inte, de har ingen rätt att vägra.



    Begär att få en som är utbildad socialsekreterare. Alla är tydligen inte det har jag fått veta.



    Lämna en skriftlig begäran, eller maila till förvaltningschefen på kommunen(kolla upp vad hon heter) om att du vill byta kontaktperson och varför.



    Skriv kortfattat och konkret.



    Skriv även att: Om min begäran avslås vill jag ha det skriftligt med hänvisning till den myndighet som beslut kan överklagas hos.



    Lämnar du den skriftlig på kommunhuset se till att få en stämpel med dagens datum och sen en kopia på det.



    Du kan också begära att få ut alla handlingar, allt som skrivits om dig och dina barn.

    Har du gemensam vårdnad så kan de inte säga nej angående barnen.



    Kolla min blogg om du vill, under arkiv(april) där finns en mall för begäran om alla dokument.

    http://lillamy1966.blogspot.com



    Du kan skriva något liknande när det gäller kontaktpersonen.



    Jocke



    Jag hoppas att du orkar..

    Du vet att du får hjälp.

    2009-08-01 | 12:01:18
  • Anonym säger:

    Tack my,för ett enkelt och bra svar,ska prova att följa ditt råd!



    Bamsekram till dig =)



    Mvh Anonym



    PS..Harriet Andersson,Halmstad är en kanonbra,varm,underbar kontaktperson som jag rekommenderar varmt!.

    2009-08-01 | 12:33:16
  • Anonym säger:

    Fråga till My:



    Var har du lagt "mallen"?under vilken månad/år?ligger den i ett eget ämne,eller i kommentatorsfältet?



    Tack på förhand.



    Mvh Anonym



    2009-08-01 | 12:46:47
  • Tommy Jonsson säger:

    Jocke vi får hoppas att Tingsrättens krav nu kommer att uppfyllas så att även socialtjänsten lägger ned sitt utredande. Rania måste få träffa dig och veta att du fortfarande lever och att älskar henne. Hon vet inte varför hon inte får träffa dig eller så har hon fått en konstig förklaring. Du är vuxen och känner även hennes förtvivlan och din egen maktlöshet och förtvivlan i denna fruktansvärda form av rättsövergrepp med psykisk och känslomässig mishandel av er båda. Jag lider med er Jocke.

    När det gäller kontaktperson eller förlåt mig en övervakare kan du ge egna förslag. Gärna skriftligt som det tipsas om härovan. För att du skall kunna överklaga deras skriftliga beslut.

    2009-08-01 | 13:13:30
  • Adam Weisshaupt säger:

    Daddy du är ingen liten människa och bloggen är ingen pytteblogg. Vi är flera som ser på vad som händer och denna bloggen har otroligt stor betydelse. Du är en viktig person för att barn skall få det bättre i Sverige.

    Ge Aldrig Upp!

    2009-08-01 | 13:50:37
  • Lilla My säger:

    Anonym



    Mallen ligger under april månad på min blogg.

    Hoppas du hittar den.

    Den skrevs 6 april och ligger som nr 4 på den sidan.



    Hoppas det ordnar sig för dig.



    Det är skit med alla myndigheter som hindrar barn att träffa sina pappor.



    2009-08-01 | 14:19:13
  • helsingborg42 säger:

    jakobsson:



    Tackar och hoppas det blir bra.

    Jag är inte blind för dem faror som finns i alla fall där socialen är inblandat.

    Där är mycket KNAS i alldeles för många fall och det måste vi titta på.

    Där jobbas just nu på en "marknadsunderssökning" för advokater, jag hoppas vi lyckas med den. Meningen är att få fram dem bästa familjerättsadvokater till framtida tvister.

    Vi kommer enkelt kunde göra en likadan utredning om anstälda inom socialen om behov finns ;-)

    Man ser faktisk väldigt mycket med statistik och jag hoppas många vill ta del av detta så vi kommer med en utredning som inte baseras på enskilda fall.

    Ju fler som påkar på dessa barnmisshandlare som gömmer sig bland dem duktiga socionomer, ju större förhoppning har jag att vi kan ändra och förbättra förutsättningarna för våra barn

    2009-08-01 | 15:05:05
    Bloggadress: http://www.foraldra-jouren.se
  • Anonym säger:

    My,Tack för hjälpen =)



    Jag kommer snart att starta en blogg om min grabb och mig!



    Där kommer jag personligen att hänga ut samtliga personer,händelser och gjorda försök till att kväva vår relation som far och son!



    Som tur är så är jag en av dessa pappor som orkar kämpa,trots "illvillig" socionom som anser sig veta vad som är barnets bästa genom att enbart lyssna till mammans lögner(som kan bevisas skriftligt).



    Till Daddy,vill jag bara skriva att du vet vem jag är =)



    Och jag vill rikta ett stort tack till dig för ditt stöd både som vän och kamrat!



    Mvh Anonym



    2009-08-01 | 18:43:08
  • Anonym säger:

    Istf att avbryta umgänget med barnen pga en okunnig kontaktperson. Ta med en egen stödperson. En vän som är till stöd för er. Som hör/ser vad som händer och sker. Personer som de kontaktpersoner ni beskriver brukar bli spaka bara genom att vittnen finns. Dessutom är det kanske enklare när ni måste skiljas åt. Ni kan åka med i kontaktpersonens bil en bit och vännen följer efter och plockar upp er.



    Det är inte konstigt att du mår dåligt Daddy. De kamper du beskriver här är av dignitet. Inte alltid till din fördel. Men du får betala ett högt pris med din hälsa på spel.



    Jarri

    2009-08-01 | 19:05:13
  • Anonym säger:

    Jarri..



    Ditt förslag har jag provat,men då det står i domslut att umgänge gäller för grabben och mig,så hävdar sociala att inte ens farmor får lov att vara med,även denna gång hotade kp med att avsluta umgänget om inte farmor avlägsnade sig från den allmänna umgängesplatsen!



    Det hette även att det ska inte blandas in för många människor i pojkens liv,märk väl att det handlar om personer som han har haft i sin närhet sedan tidigare boendeumgänge som pågick under några år.



    Men mamman kom med anklagelser som skulle "utredas",plus att det lever kvar ålderdomlig syn på pappans roll som förälder hos den aktuella familjerätten,och POFF så gick pojkens mycket omtyckta och uppskattade boendeumgänge upp i rök!



    Som tur är har jag kvar ALLA fina minnen genom foton och videosnuttar,så att han en dag kan se vad han berövades på,av sin egen mamma,och vårt kära samhälle som vill barnens bästa!



    Sanningen finns kvar,och den kommer skördas när det är dags =)



    Mvh Anonym



    PS..Stödperson/ombud har du rätt till att ta med dig till möten med familjerätten,men det finns ärenden där pappor har nekats den rätten,genom att familjerättSSocionomer hänvisar gärna till sekretess,men det är bara ytterligare sätt för dem att förminska,och förringa människan de har framför sig,speciellt då pappor!

    2009-08-01 | 20:56:21
  • Anonym säger:

    Mitt i eländet,så vill jag muntra upp lite genom denna lilla men vackra filmsnutt.



    http://www.youtube.com/watch?gl=SE&feature=related&v=t1RPIboK-Po



    Mvh Anonym

    2009-08-01 | 21:27:25
  • Plastfarfar säger:

    Det finns bra kontaktpersoner också. Fördöm inte ett helt skrå på denna Gunillas beteende. Vår erfarenhet av k-personer har jag en drapa om <a href="http://elofmaria.blogspot.com/2009/08/kontaktpersoner.html">här</a>.

    2009-08-01 | 21:56:26
    Bloggadress: http://elofmaria.blogspot.com
  • Anonym säger:

    Plastfarfar..vi vet att det finns bra kp:s också..som Harriet Andersson i Halmstad =)



    (Som jag nämner i ett tidigare inlägg.)



    Men att lägga upp varningar har blivit till en nödvändigt för att man ska kunna få bort olämpliga personer från sitt eget OCH andras barn,och genom att aktivt varna,så stryps även dessa personers tillgång och möjligheter till att arbeta som kontaktpersoner!



    Plastfarfar-det skall bli intressant att ta del av vad ni skrivit hos er.



    Mvh Anonym



    2009-08-02 | 01:43:57
  • Bur-q-ua12 säger:

    Jodå, fienden FINNS i allra högsta grad.



    Den är till sin karaktär och själ, om någon sådan överhuvudtaget finns, genomrutten och välorganiserad samt stöds av och lever i symbios med staten.



    Precis, som du skrev "Daddy", så är dess framfart i "vårt" (/deras) samhälle, inte alldeles olik framfarten av klamydia.



    Du gjorde i ett tidigare inlägg en jämförese med "cancer", vilket även det var en bra jämförelse (emellertid har jag hört en viss pastor med initialerna Å. G. uttala sig på sådant vis i ett annat sammanhang...och ändå märkligt nog komma undan med det).



    Ang. att vara "trött", så kan man ibland önska att det fanns ett enkelt sätt att bara lugnt och stilla somna in, för att aldrig mer vakna.



    En granne till mig dog nyligen, antingen hängd eller mördad, enl. vad jag har hört. Detta fick mig att inse livets skörhet och hur drastiska förändringar kan vara.



    Jag tror ibland (i s.k. svaga stunder?) på "ödet" och att anledningen till att du måste fortsätta att kämpa beror just på ditt öde.



    Att kämpa tre år för sitt barn är givetvis en lång tid men det finns fäder, som har kämpat längre, ja kanske under sju års tid eller mer, mot samma "väderkvarnar" och under liknande föredring som du, förnedrgin i strid mot grundlagen (Regeringsformen 1 kap 9 § och 2 kap 16 §).



    Vad är alternativet till att kämpa?

    Att "ge upp" och antingen gå_under/dödas eller att själv döda?







    "

    När sömnen är den enda flyktvägen från en verklighet som har blivit för smärtsam att hantera, varför får jag inte bara sova? Jag är trött nu. I tre och ett halvt år har jag stridit ensam mot övermakten.

    "

    2009-08-02 | 04:41:21
    Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
  • Bur-q-ua12 säger:

    Rättsrötan i konungadömet Sverige är tyvärr total.

    2009-08-02 | 04:43:06
    Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
  • Bur-q-ua12 säger:

    [rättelse av inlägg 04:41:21 :]



    "(...) förnedring i strid mot grundlagen (...)"

    2009-08-02 | 04:47:30
    Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
  • L.P säger:

    Att komma åt dem som misshandlar,ljuger och kränker våra barn är vårt gemensamma vapen,det är en mycket bra ide att utfärda varningar när det gäller kp som inte är bra för barn!



    Varför inte skapa en lista där vi tillsammans kan svartlista dessa personer?



    Detta skulle i sin tur leda till att dessa kontaktpersoner anlitas i allt färre ärenden,eller så till och med så får dessa personer överhuvudtaget inte fler uppdrag och förlorar möjligheten till att arbeta som kontaktpersoner!



    En pappa har möjligheten att godkänna familjerättens tillsatta kontaktperson innan personen ges uppdraget!



    Så det är bara att utfärda varningar och svartlista dessa kontaktpersonerna som kränker era rättigheter till ett lugnt och gott umgänge med era barn!



    För mig verkar det som en vettig tanke att spinna vidare på....



    Vad tycker ni andra om en "svartlista"?



    //L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-08-02 | 05:08:01
  • Adam Weisshaupt säger:

    L.P;

    Det vore bättre med en vit lista:-)

    Vi pappor som ser hur det ser ut i samhället måste börja ta ansvar, vi borde bli kontaktpersoner, politiker, journalister mm mm. Detta är den enda möjlighteten att förändra och göra det bättre för barnen i Sverige, gå med i organisationer som BRIS Rädda Barnen och berätta era historier, tala med vänner på arbetet med grannar. Vi måste få igång en revolution snart.

    Daddy;

    Jag såg inte min son eller dotter på 8 månader, hoppas att du inte behöver vänta så länge samt att myndigheterna ser att modern är olämplig som vårdnadshavare och nu ger dig vårdnaden. Hoppas också att samhället hjälper dig o Ranias moder med professionell hjälp.

    För mig personligen så verkar sommaren bli skit då modern förvägrar mig kontakt med barnen, först skulle jag haft min son V30.31 o 32 men hon bestämde sig för att åka utomlands istället trots att vi hade suttit på familjejouren och kommit överens. Jag är så less nu på att hon verkar få göra hur som helst så snart tar jag fängelse för mina barns skull, min son vill ju bo hos mig och gråter när han åker tillbaka, han är 7 år och ingen lyssnar på honom.

    Sverige är ett skitdåligt land för barn o inget verkar göras...

    2009-08-03 | 12:15:04
  • L.P säger:

    En kombinerad lista är nog det bästa,man måste få veta vilka som är farliga för våra barn!



    Gör inget dumt,Adam..jag om nån vet hur svårt det är att härda ut när det gäller barnen.



    Styrkeklapp från mig =)



    Mvh L.P

    2009-08-05 | 05:05:34
  • linda säger:

    Blir så arg på soc.

    De har gjort fel otala gånger, men de vägrar erkänna det. Nåja....hoppas du äntligen får rätt tillslut!

    2009-08-06 | 09:41:56
    Bloggadress: http://lilomeandmylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här: