daddys

Beware the fury of a patient man

Moderna häxjägare

Kategori: Barn

Gårdagens inlägg har väckt en del uppmärksamhet. Inte bara på min blogg diskuteras nu mitt fall och huruvida jag är skyldig till incest eller inte. De flesta kommentarer jag läst är eniga med mig om vilka som är dom verkliga förgriparna här, men så finns det naturligtvis människor som retat sig på vad jag skrivit tidigare och nu ser sin chans att säga "jaha, vad var det jag sa..." Det finns t o m människor som kallar mig "vidrig", för att jag försöker skydda mitt barn på det enda sättet som står mig till buds. Detta är naturligtvis ledsamt, men när man redan ligger så gör sparkarna inte längre lika ont. För alla er som fortfarande tvivlar på att oskyldiga döms så rekommenderar jag bl a förljande artikel: Oskyldiga döms till fängelse

I April ifjol föll tingsrättsdomen i vårdnadsmålet angående mitt barn. I den domen slås bl a fast att mamman har begått brotten egenmäktighet med barn samt falsk tillvitelse. I övrigt konstaterar man också att mamman kommit med många falska påståenden utöver dom hon har polisanmält, men inte lyckats styrka ett enda. 

Man kunde ju tycka att, efter att tingsrätten slagit fast att mamman och mormodern är kompulsatoriska lögnare och att dom poängterar att det finns en risk, för att barnets behov av bägge sina föräldrar inte tillgodoses genom att ge modern enskild vårdnad, så skulle socialtjänsten och polisen vända sina misstänksamma blickar dit dom hör hemma, men icke. Jag har skickat in två anmälningar samt en kopia av domen till familjerätten i Kungsbacka, men dessa har man inte ens läst. Det svarade familjerättssekreterare Christina Pettersson på en av mig direkt ställd fråga: "Har du läst
domen som jag skickade med?",  "Nej, den var ju uppdelad i så många filer..."
Dagarna efter min anmälan knallar tydligen modern in till familjerätten i kungsbacka och framför "oro" om vad mitt barn har påståtts ha sagt, varpå man genast anmäler mig till "Barn & Ungdom" och rekommenderar att allt umgänge genast skall upphöra. Varpå också sker. 

Nu skall saken också bevisas.  När jag först fick reda på att jag än en gång polisanmälts för något så tänkte jag att: "nu måste dom väl ändå se, eller åtminstone börja fundera..." Man kan väl inte vara helt tappad bakom en vagn i domstolar och hos polisen. Nog måste man väl ändå vara medveten om mängden av falska anklagelser mot fäder i vårdnadstvister? Men så enögd är rättvisan idag att bara tanken på att det faktiskt kan vara mamman, eller som i detta fallet framförallt mormodern som är förövare verkar inte existera ens i dessa människors sinnevärld.

Falska anklagelser är ett otyg


Jag har läst utdraget från polisens förhör med mig. 2 timmar och 12 minuters förhör har man sammanfattat på 2 och en halv A4 sida. Man har utelämnat vittnesmålen om att dottern varit röd och irriterad i underlivet efter att hon lämnades till mig efter 8 veckors umgängessabotage. samma dag lät jag en rutinerad barnsköterska undersöka henne och hon har vittnat om att det troligen härrör sig från ett överdrivet skrubbande med tvål.
Detta måste alltså ha skett hemma hos mor eller mormor.  Man påstår för mig i förhöret att dotterna och jag skulle ha en "hemlighet" ihop men att dom inte lyckades få henne att avslöja den. Men det framgår ju av förhöret med henne att det inte stämmer. Min dotter berättar ju "hemligheten" för polisen, men eftersom den inte har något samband med anklagelserna så antar man helt enkelt att det inte kan vara den hemligheten som hon menar. Utan senare i förhöret kommer man alltså fram till den "riktiga hemligheten". Att dottern leker med pappas snopp.....i dockrummet...på dagis...medan han sover??

Har du frågat flickan vad mamma eller mormor har sagt till henne? frågar min advokat under förhöret? "Nej men nu berättar jag vad flickan har sagt och blir det ytterligare förhör så kommer du självklart att få vara närvarande". Inte heller har man tagit med det jag säger i förhöret om mammans anklagelser mot sin egen pappa och hennes historier som inte stämmer med vad som verkligen skedde.

Men det viktigaste som utelämnats i förhöret med mig är när polisen berättar att hon talat med flickans mormor. Och det mormor påstått blir för mig det yttersta beviset för att detta, i alla fall från hennes sida inte rör sig om något missförstånd, eller övertolkning. Nej detta är en medveten och illvillig attack på mig och ett sätt att få mig bort ur barnets liv för alltid. Hon är till och med villig att sända mig i fängelse.  

Vilken bra förebild för min dotter att växa upp hos...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Leroy säger:

    Nu får det vara nog Daddy!



    Vart finns de politiker och jurister som nu borde agerat och satt ner foten när så många rättsvöergrepp skett. Från det att tvisten uppstod tills alla dessa anklagelser som bara gjorts för att separera barnet från dig.



    Alla agerar för fel part.!!!



    När skall man vakna upp och börja tro på rättvisa igen när inget djäkla civilkurrage verkar infinna sig i dett inställsamma samhälle. Där man i politiskt styrda organisationer styrs av lagar och förordningar baserade på agendor grundade ofta på 1/2 sanningar. Tur att du visar dig så jäkla naken så att de själva tvingas klä av sig om dom skall kunna förklara sig.



    Du står naken. R´s mor måste klä av sig. Familjerätt och soc måste göra det. Politiker och lagstiftare och poliser för vi är många som ser.



    I morgon så krävs förklaringar!



    Den Nakna sanningen. Baserad på helhet inte delar av sanning.





    Leroy

    2009-06-12 | 22:13:08
  • Leroy säger:

    Pdf filerna Dom 1 och 2 kräver password.



    Funkar int.



    Leroy

    2009-06-12 | 22:15:05
  • Leroy säger:

    Så även Polisförhör .doc



    Leroy

    2009-06-12 | 22:18:10
  • daddy säger:

    Jag upptäckte det själv. Har aldrig behövts förr. Men lösenordet är nu publicerat i inlägget under länkarna till domen.



    //daddy

    2009-06-12 | 22:24:03
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Social media och transparans i verkligheten inte som det funkade innan man kunde skriva själv och spara för egen maskin.



    Då inte transparansen eller social media funkar inom traditionell media, har din blogg bidragit till att bryta vågen som kan göra skillnad mellan det förflutna och framtiden.



    Heder och du vet att vi träffas för eller senare förhoppningsvis får vi tilsammans åka berg och dalbana på Lisseberg med våra döttrar i stället för att stå bredvid och se andra få åka.





    Leroy (Med tårarna i ögonen)



    Leroy

    2009-06-12 | 22:24:43
  • Rospiggen säger:

    Försöker få upp förhöret med Rania men lösenordet fungerar iaf inte. Är det jag som gör nåt fel eller är det nåt annat?





    Det mormodern gör är helt fruktansvärt hemskt! Man gör inte så med ett litet barn. Vem som är den riktiga förövaren är här helt solklart.

    2009-06-12 | 22:30:51
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • daddy säger:

    Det lösenord som står i inlägget nu skall fungera. Fösrtår inte varför Divshare plötsligt kräver lösenord, men nu verkar det i alla fall vara rätt lösenord.



    Sorry för detta trassel...



    daddy

    2009-06-12 | 22:35:09
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Rospiggen säger:

    Och nu funkar det inte för att datorn jag sitter vid inte känner igen filen och programmet och jag fattar inte PC som bekant.

    2009-06-12 | 22:37:13
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • daddy säger:

    Känner datorn inte igen PDF och DOC filer?

    Det är ju tämligen vanliga filformat...



    Visserligen skapade i Open office och inte i MS Word, men det skall ju inte vara någon skillnad?



    Är det fler som har detta problem?

    Jag mailar filen med förhöret till dig istället Rospiggen. Domen har du ju redan läst.



    //Daddy =)

    2009-06-12 | 22:44:39
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Rospiggen säger:

    Tänkte precis föreslå det, du får gärna maila den. Sen jag och datorer, hmmm...som sagt.

    2009-06-12 | 22:45:37
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • L.P säger:

    "qwerty123" är lösen till filerna.



    //L.P

    2009-06-13 | 00:35:00
  • Tommy Jonsson säger:

    Daddy jag har sett Ranias och ditt problem sedan början av 90-talet och ofta flyttar modern till en ny man eller till sin mamma. Det är ju naturligtvis inte ett moget och vuxet beteende.

    Kunde läsa dom2 en sida var upp och ned, men förhöret med Rania kunde jag inte öppna.

    Vill gärna läsa den uppenbara barnmisshaandeln på 22 sidor. Spelades inte Raniaas förhör in på Video och ditt på band? Det tycker jag verkar suspekt?

    Sänd gärna förhöret med Rania till:

    [email protected]

    2009-06-13 | 00:52:24
  • Lilla My säger:

    Hej



    Kan du maila filerna till mig också när du har tid.



    Får inte heller upp dem.

    2009-06-13 | 07:34:06
  • valens säger:

    Till alla som inte kan komma åt daddys utdelade filer...



    Se till att er webbläsare (iexplorer, opera, firefox eller vilken nu den är) har rätta inställningar till just javascript...

    Annars inga problem att ladda ner dessa filer.

    2009-06-13 | 08:56:23
    Bloggadress: http://visa.respEQt.nu
  • Tommy Jonsson säger:

    Tack för mail med förhöret.

    Förhör med barnet skall ske med video för mycket påverkan kan ske med mimik osv. Hela tiden ledande frågor kring uppgifter från modern, hemlisar, lek du inte gillar, snopplekar. Rent ut sagt. FY FAN.

    Förhöret sker enligt Formulär A i hur det inte ska gå till. Fattas bara anatomiska dockor och hypotetiska frågor.

    Rania är dock rak "mamma bestämmer över pappa" och mig. Hon vill "inte bli osams med pappa". Det är viktigt för ett barn att få vara mer med sin pappa och lära sig att det inte är farligt att bli osams med sin pappa, i framtiden sin man.

    Hon avbryter också förhöret det var bra och hon vill inte träffa polisen mera.

    Sedan fortsätter indoktrineringen off record.

    Förhörsledarens förväntningar på att Rania runkat Daddys ståkuk ska hon ha bekräftat av Rania som leds in i en sexualisering som inte en 4:a åring ska behöva uppleva. FY FAN. Barnmisshandel är det rätta ordet.

    Jag lider med alla barn och pappor som upplevt detta.

    2009-06-13 | 10:54:20
  • Robin säger:

    Vem som står för övergreppen härinne är rätt uppenbar.

    Hur kan man som ansvarsfull förälder blotta sitt barn på det är sättet?

    Ok att det finns ilska mot myndigheter, advokater, den andra föräldern. DET får aldrig någonsin göra att man blottlägger sitt barn så som gjorts här.



    Låt myndigheterna, flickans samt blogginehavarens egen advokat och polisen sköta det hela utan att blanda in hobbyutredare och experter.

    De är till större skada än nytta, eftersom de inte äger någon som helst kompetens och framförallt inte gör någon som helst nytta annat än att öka blogginnehavarens eget ego.

    Det är inget som tillför det stackars barnet ett dugg!

    2009-06-13 | 16:43:36
  • Tommy Jonsson säger:

    Robins kommentar ger jag inget för. Tydligen förespråkar du barnmisshandel. Rania har inte fått träffa sin älskade far på 3 månader nu. Det är kvalifiserad barnmisshandel.

    Ser de 4 affischerna här ovan och jag har sett dem förut. Vem står bakom dem?

    Pelle Billing har på sin blogg i dag liknande mansförakt från Telia på YouTube

    http://www.pellebilling.se/2009/06/man-i-media-del-1/

    2009-06-13 | 18:37:48
  • valens säger:



    Det ligger ändå något i det vad Robin skrev...



    MEN!



    "Ni som ser för barnets bästa" - ser ni vad ni drar igång???

    Säg inte att ord står mot ord, säg inte att allt har plötsligt börjat från klar himmel!

    Om alla dessa bortkastade pengar för att bekosta era löner skulle ha använts till att hjälpa Ranias förälldrar att hälpas åt och komma överens för Ranias bästa!...

    Ansvarslösa odjur! Det är ni, och det är bara förnamnet!

    Fy på er och alla andra skrupellösa rövslikare som hjälper er att förstöra framtiden till oskyldiga barn!



    VARFÖR?!?





    PS.

    It must be a place in the sun where there's hope for everyone!...



    2009-06-13 | 19:09:18
    Bloggadress: http://visa.respEQt.nu
  • daddy säger:

    Affisherna kommer från "operation kvinnofrid"



    Kvinnofridslinjen, kvinnofridsportalen, ordet torde vara välbekant för alla just nu.

    Kvinnofridskränkning är ju en lag som också flitigt används för att tvångsseparera fäder och barn i Sverige. Dessutom en lag som strider mot både Sveriges och EUs konstutioner som bägge säger att alla skall vara lika inför lagen.



    Denna grundlag har dom strimlat till köttfärs. I Sverige sitter just nu mer än 500 män fängslade mot sitt nekande. Fällda enbart på en kvinnas ord. Fall där det motsatta förhållandet råder existerar inte.



    Robin anser att det är jag som begår övergrepp mot mitt barn genom att offentliggöra hur hon behandlas. Jag har bara ett svar på det.

    Du är en idiot! Jag skulle också vilja fråga dig, har du något bättre förslag som jag hittills inte provat?



    Men även jag var en idiot för 3 år sedan. Men de senaste 3 årens fruktlösa kamp för att rädda min dotter ur händerna på människor som misshandlar henne psykiskt har botat mig. Jag har bevisat min oskuld gång på gång, men dom kommer hela tiden med nya anklagelser, och varje gång tror dom på henne. Jag har även krävt att få lämna mina bevis på moderns övergrepp men nekats. Vad krävs det för att få dig att vakna?



    Förmodligen något liknande..

    2009-06-13 | 22:09:39
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Moa säger:



    Nu har jag läst förhören. De har verkligen inget att komma med av vad jag kan se. Däremot en hel del att stå till svars för. Verkligen ledande frågor, utan att de alls fått något från flickan att leda det vidare från.



    Det är sannerligen sexuellt övergrepp i sig att utsätta ett barn för sådana här manipulerande förhör.



    Jag önskar jag kunde säga till dig Daddy att du inte kan bli fälld på så vaga uppgifter, men tyvärr är jag inte helt trygg med den saken. Rädslan för pedofiler är för stor i Sverige, den har byggts upp under många år nu, med hjälp av böcker och tidningsrubriker. Jag har provat läsa "Den tusende gången". Den går att läsa med glasögonen som säger "Den här mamman ljuger för både sig själv och hela omgivningen oavbrutet". Det handlar bara om vilken position man ställt sig i.



    Dessutom finns det bland sådana här instanser som utreder brott mot barn mycket farliga tjänsteinnehavare som "specialicerat" sig på ämnet, vilket oftast betyder just att de har en tydlig inriktning på att sätta dit så många förövare som möjligt.



    Jag håller tummarna för att detta kommer att läggas ner så snart som möjligt. Jag hoppas du kommer att besparas det helvete som rättegångar och snedvridna domslut innebär. Mest av allt hoppas man ju att någon ska se igenom dessa mammors vridna världsbild, men kanske är det att hoppas för mycket.

    2009-06-13 | 22:54:58
  • Robin säger:

    Skyll inte på någon annan än dig själv i ditt val att blottlägga barnet!

    Hon har inte valt att du ska visa upp varken det ena eller det andra för offentlighetens ögon.

    Om du som förälder inte vet att skydda det du påstår dig älska och värna, är det mer än illa.

    Du skyddar ingen, förutom dig själv och ditt eget ego genom att visa upp utredningar och förhör som inte är avidentifierade!

    Du behöver inte vara orolig, jag är vaken och ser med stor tydlighet vad som försigår.

    2009-06-13 | 23:35:00
  • jakobsson säger:

    Robin, Det är möjligt att du inte följt debatten någon längre tid och i så fall förstår jag dina tankar.

    Jag och många med mig har också varit i den lyckliga övertygelsen att allt fungera i den bästa av värdar, men där är man bara tills man får känna hur det är att vara utsatt för myndigheternas godtycke och övergrepp. Det är också därför våra myndigheter gärna rör sig med begrepp av typen rättshaverist, för att de som inte är berörda skall ta avstånd från dem som kämpar.



    Men nu börjar vi bli många som vet och vi kan bara skydda oss och alla kommande offer på ett sätt och det är genom offentlighet och insyn. Vi kommer inte ge upp utan vi kommer kräva upprättelse.

    2009-06-13 | 23:37:11
  • Mr Galahad säger:

    Om jag var som du Daddy så skulle jag anmäla den som utförde förhöret för tjänstefel. Så ska det inte få till och det borde lyftas så att alla kan se det.



    Fy fan är bara förnamnet och det får blodet i mina ådror att koka av ilska över att de jävlarna rent av får duktigt betalt för att sitta och lirka och leda barn in i sådana resonemang.



    //Mr G

    2009-06-13 | 23:48:35
    Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
  • Leroy säger:

    Robin!



    Är du verkligne vaken eller lever du i en mardröm. Pröva att sätta dig in i den situation som Daddy satts i. Inte ens få känna lukten av dit barn, fråntas alla möjligheter och våga stå där naken och avklädd med sanningen framför och bakom dig.



    Tror du att någon över huvudtaget som gjort fel som alla dessa som påståtts skulle våga hävda att det inte har hänt tycker jag nog att du borde förstå att vi är flera som drabbats men som valt att vara anonyma och att skillnaden mellan steg 2 och steg 3 handlar om hur många i desperation väljer att göra eller hota om. endast om man vågar utmana eller ifrågasätta som Daddy gjort så kan allt få grnskas av utomstående inte kvävas och riskera att göra attt barn förlorar rätt till en minst lika lämpad vuxen och hela den goda sidan som kanske finns där.



    Tänk efter tänk om. Robin!



    Pröva att vända på saker och se frödelarna med en bredare social bas och fatta at en del väljer att ta i stället för att ge.



    Leroy

    2009-06-14 | 00:11:08
  • Robin säger:

    Oavsett vad man tycker om Sveriges rättssystem, sitt X, socialtjänsten, polismyndigheten eller vad det nu kan vara lämnar man inte ut sitt barns namn och personnummer i de här sammanhangen!

    Det man glömmer då, är den man ska skydda och vårda, den man påstår sig älska och värna.

    OM man nu vill lämna ut skriftliga "bevis" på sin "oskuld", så att ett gäng hobbyutredare ska sitta hemma på sin kammare och nicka medhållande till hur alla är elaka kan man åtminstone skydda barnet genom att sätta ut dokumenten med namn, adress, personnr osv strukna.

    Vill man föra en debatt över hur rättssystemet fungerar, hur polisförhören går till och vilka grunderna är till att de agerar som de gör kan man göra det betydligt smidigare dvs ta bort identifikationsmöjligheterna.

    Det här är bara patetiskt och ropar ut "Tyck synd om MIG" och är enbart till för att stärka det egna egot mot de otäcka myndigheterna.

    Tänk på barnet istället för det egna egot!

    2009-06-14 | 07:28:23
  • A-nonym säger:

    Robin: Det är absolut inget problem att lämna ut barnets namn och personnummer. Barnet har inte gjort något fel och är inte anklagat för något. Som du säkert vet så har vi en offentlighetsprincip i Sverige, så dessa dokument är redan offentliga!

    2009-06-14 | 08:47:42
  • A-nonym säger:

    Robin: Om det är någon som är patetisk så är det du själv, som vill hemlighålla och dölja för allmänheten hur det ser ut i verkliga rättsfall och myndighetsutövningar.

    2009-06-14 | 08:49:47
  • Rospiggen säger:

    Robin!



    Vad är skillnaden här mellan att engagera sig i Daddys och Ranias fall eller att engagera sig i andra fall där barn far illa? Bloggar om barn som är döende i cancer där kontonummer lämnas ut? Där adresser och andra uppgifter kommer fullständiga främlingar till kännedom. Uppgifter som visar vad de heter, var de bor osv? Det förekommer ofta desperata nödrop i media där barn och andra kommer i kläm och vill ha allmänhetens hjälp så varför inte i ett sådant här fall? Varför?



    Hur tror du Rania kommer att tänka i framtiden när hon får veta att hennes pappa kämpade som en gnu (tillsammans med alla oss som bryr oss och vill kämpa bredvid honom) för att få rätten att vara med henne som den far han faktiskt är och har rätt till? Tror du hon bryr sig om att personnummer är synligt? Nä, det tror inte jag och dessa dokument är dessutom offentliga som redan nämnts.



    2009-06-14 | 09:02:58
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Lägg av säger:

    Gud, alla tycker synd om en vuxen man och använder barnet som slagträ för att fortsätta göra det. Jag blir mörkrädd då jag ser hur vuxna människor kan bete sig. En gång fur alle: DET ÄR INTE EN ÄDEL HANDLING AV EN VUXEN MAN ATT HÄNGA UT SITT BARN I EN SÅDAN KÄNSLIG AFFÄR! Att Daddy kallar Robin för idiot efter Robins påpekande, säger något om hans arroganta inställning till sitt barns rättigheter i praktiken. Du borde SKÄMMAS Daddy!!!!!

    Oavsett vad du varit med om, har du ingen rätt att dra ned ditt barn i fallet.Att alla andra applåderar detta tilltag säger något om klientelet här inne. Ni är helt oförmögna i att sätta er in i barns behov, eller att se barn som levande varelser, frikopplade från era egna egoistiska behov. Fy FAN. INte bättre än den mamma som Daddy refererar till, inte ett dugg. INTE ETT DUGG!!!

    Rospiggen, antingen är du korkad eller så vet du inte bättre: Det är aldrig någonsin ok att använda barn för sina egna behov och påstå att man gör det för "barnets skull". Det är hyckleri. Och det gäller även om ändamålet sägs vara "canceroperation". Förstår du? Nej, jag tror inte du gör det...

    2009-06-14 | 10:49:33
  • Leroy säger:

    Robin och Lägg av.



    Övergrepp ha gjorts på grund av påstådda övergrepp.



    Tänk rättssäkert för inblandade.





    Leroy

    2009-06-14 | 11:41:04
  • jakobsson säger:

    Robin och Lägg av, jag är ledsen om ni blir upprörda över detta.



    Det är faktiskt för Ranja och alla andra barn som drabbats och kommer att drabbas samt för deras förälder, som det här är en nödvändig kamp.



    Det finns så många som har ett eget intresse i att debatten inte sker i offentligheten, socialtjänst, poliser, domstolar, åklagare, behandlare, kvinnojourer, tok femminister, politiker i olika nämnder och de av gammelmedias journalister som satt sin heder i pant på att alla män är potentiella förövare för att nämna några.



    Det är möjligt att ni tillhör någon av dessa kategorier och därför sattsar på så starkt känslomässiga argument. Eftersom det för samtliga dessa grupper inte är möjligt att skydda sina egna intressen genom att argumentera för sin egen sak återstår bara för dem att skuldbelägga och förringa.



    Den sekrettes som i grunden är så viktig, har kommit att bli en skyddande sköld för de tjänstemän som begår övergrepp och inte det skydd för utsatta som det var meningen.



    Ranja eller andra barn kommer inte att lida av offentligheten, om inte ni är de som kommer att använda er av deras utsatthet i egna syften.



    Sist men inte minst tärningen är kasstad och nu är kampen för barnen och deras pappor igång och ytliga argument skrämmer inte dem som bestämt sig.

    2009-06-14 | 12:38:49
  • Mikael Karlsson säger:

    hmmm? Ojj... Vissa här tog väldigt illa vid sig av att Daddy lade upp ett förhör. Ett förhör där förhörsledaren fyller på med ord och ideer för att skapa en fantasi hos barnet. Läser man mellan raderna så säger faktiskt Rania att Pappa sover. Då försöker Förhörsledaren få fram att pappa inte alls sov "på ett eller annat vis".



    En annan sak, Rania säger att "Snoppen var rak" Vem fan har inte vaknat med morgon stånd nångång?!?



    Jag skulle vilja skicka en fråga till den polisstation samt den rotel som haft hand om ärendet och fråga om det är ofta att man leder in barnen igenom att välja vissa ord.



    Om man sedan vänder på förhöret. Om Rania kommer in och Konstapeln frågar, Har du sett mamma naken någon gång så tror jag att svaret blivit det samma. JAAAA många gånger.



    Själv tycker jag att det är lite synd att du utelämnat förhörsledarens namn, Rotel samt kommun.



    Återkommer med mer.

    2009-06-14 | 13:33:32
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Mikael Karlsson säger:

    Kan också berätta förresten att jag hämtade min lilla i Torsdags och fick då reda på att hon "6 år gammal" skaffat en ny kille... Som vanligt pratar vi om allt möjligt jag och den lilla och när jag då frågade på skojj.. Pussas ni då?!? kom svaret: JA.. Sen lutar hon sig fram och viskar : Vi knullar också... Helt förstummad fick jag ju försöka få tillbaka fattningen och sa att sånt vill jag inte veta av eller höra sådana ord... Strax efter säger hon att hon sett en tjej naken "visar en posering av porrfilmsliknande karaktär" hemma hos mamma.



    "Jag vet att mitt X gärna piffar upp sexlivet med filmer..." Men sådant skall INTE mitt barn se.



    Jag kommer dock inte att polisanmäla detta utan tar det hellre med vederbörande.



    En fråga till Robin, Jacobsson och övriga... Hur hade ni agerat om erat barn kommit och berättat lika dant eller gjort på samma sätt som min lilla?!?

    2009-06-14 | 13:47:50
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • valens säger:

    Har jakobsson fel om politikernas/myndigheternas inblandning?

    Bedöm själva:



    ”Ny ordförande i polisstyrelsen inte tillfrågad.



    - Jag har inte blivit tillfrågad om jag vill bli ordförande i polisstyrelsen.

    Det säger Saga Johnsson (fp) som utsetts av regeringen till ny ordförande i polisstyrelsen i Kronobergs län.

    (...)

    Lars Rejdnell (fp) har varit ansvarig för nomineringarna på landstingsnivå och därmed även till polisstyrelsen i länet.”

    (Smålandsposten)



    Samtidigt som i

    ”Protokoll från sammanträde med barn- och ungdomsutskottet”

    kan man läsa om:

    ”Närvarande ledamöter: (bland andra) Lars Rejdnell (fp), vice ordförande”

    (Växjö kommun, Protokoll från sammanträde med barn- och ungdomsutskottet)



    Vad sysslar Lars Rejdnell med när han inte tar olika politiska beslut?

    Han är verksamhetschef på barn och ungdom förvaltningen i Växjö...

    (Jag stannar här, än så länge! För dem som vet vad jag pratar om!)

    2009-06-14 | 13:55:40
    Bloggadress: http://visa.respEQt.nu
  • daddy säger:

    Rotel vet jag inte, men utredande polis och förhörsledare heter Maria Brage.

    Jag tror att hon jobbar på Bodströms skapelse Barnahuset i Göteborg. Där Socialtjänst, polis och BUP sitter i en enda häxkittel och klämmer bekännelser ur barn på löpande band.

    Dessa "barnahus" slås nu upp över hela Sverige.

    Han måste pösa av stolthet nu den gode Bodström...

    2009-06-14 | 13:59:43
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • jakobsson säger:

    valens här har du något av stor vikt. Det är just sådana här "ingiften" och en otrolig brist på politiskt mod och ansvar inför uppdraget som är roten till det onda.

    2009-06-14 | 14:03:18
  • jakobsson säger:

    Maria Brage skulle vara intressant att veta om fler råkat ut för denna "kompetenta barnförhörare".



    Kan man vara både polis och anstäld på ett barnahus samtidigt?



    Bodström är verkligen en av de farligaste politiker vi haft på länge och honom finns det de som vill se som partiledare för sossarna!

    2009-06-14 | 14:09:33
  • Mikael Karlsson säger:

    På vilket sätt menar du att Barnahus inte är bra Daddy? Personligen anser jag att det är bättre med barnahusen än att man skall flänga en massa runder med barnen...

    2009-06-14 | 14:26:19
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Anonym säger:

    FY FAN vilket djävla hyckleri. Jacobsson, ditt argument STINKER. Leroy, ditt också. För att Daddy ska få upprättelse, och har blivit utsatt för "övergrepp", måste alltså ett "nödvändigt offer" i form av hans egen dotter ske?

    Det finns inget försvar för detta, ingen ursäkt ingenting. Bara ett enda stort FY FAN.

    2009-06-14 | 15:36:32
  • Lilla My säger:

    Förstår inte varför vissa anser att daddy säljer ut sin dotter?



    Kolla andra bloggare som lägger ut bilder på sina barn och berättar vad de gör hemma mm.

    Skäll på dem istället...



    Nu handlar det om ett barns rätt till båda föräldrarna, och att det är åt helvete fel att försöka lura en liten tjej till att berätta sånt som inte hänt.



    Alla! polis, soc mfl går mammans ärende och ifrågasätter inte hennes ord på minsta vis.

    På grund av det blir en liten flicka torterad i ett förhör där de försöker lägga ord i hennes mun angående saker som inte hänt.

    Fy fan!



    Att daddy lämnade in en anmälan om oro för Rania var startskottet för anmälan mot honom.

    Är det ingen som ser sambandet???

    Undrar om den anmälan är slängd i papperskorgen eller om den är arkiverad någonstans.



    Daddy kan du inte begära ut allt som skrivits om dig på den kommunen där du lämnade in anmälan om oro för Rania,

    Skulle vara intetressant och se vart den hamnat.



    Mikael K

    Jag tror inte att daddy tycker barnhusen är fel, bara hur de används och av vilka.

    Att de går på ROKS linje att män är farliga.



    2009-06-14 | 15:55:17
  • Rospiggen säger:

    Lägg av!



    Du skriver "Det är aldrig någonsin ok att använda barn för sina egna behov och påstå att man gör det för "barnets skull".



    Vänd på det du skriver och sätt dit adressen barnets mor och mormor istället så ser du hur det ser ut.



    För övrigt undrar jag vad som är värre, att Daddy lägger ut det han gör här för att ge sitt barn upprättelse och påvisa vad som faktiskt sker i ärenden som dessa eller att hans barn tvingas malas genom detsamma? Hur mycket förstår ett litet barn på 4,5 år? Dessa hintningar och undertoner och syftningar och lirkningar i förhöret, hur mycket förstår egentligen ett sådant här litet barn? Det här är så äckligt grymt så det liknar ingenting.

    2009-06-14 | 16:17:02
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • jakobsson säger:

    @ 15:36:32.

    Nu tror jag ni identifierat er själva det är en särskild kategori som använder denna debatteknik.

    2009-06-14 | 16:25:29
  • Rospiggen säger:

    Ingrid Carlqvist har lagt ut om två domar där papporna fick vårdnaden i liknande fall som det här. Solna och Södertälje tingsrätt dömde till deras fördel.

    2009-06-14 | 16:29:43
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Mikael Karlsson säger:

    Att barnahusen skulle gå på ROKS linje är väl ändå att ta i. Barnahus är under utredning "Så pass nytt att det hela tiden utvärderas" Man kan inte sitta och påstå att de har ROKS uppfattning.



    Så om man nu tittar på vad ni alla "Nästan alla säger":



    Soc är kurrupta och kör propaganda för Mammor.

    Polisen: Korrupt och kör mamma proppaganda.

    Bup: Korrupt och kör Mamma proppaganda.

    Bodström: Livsfarlig mot män.





    Kan ni säga en enda instans som inte är ROKS-korrupt?



    Nu vet ju inte jag vad som står skrivet i förhöret med Daddy. Men nått bör det väl stå om hans inställning till ärendet? Varför finns inte den för nedladdning?



    När det kommer till att Daddy skulle lämna ut sin dotter så tycker jag att ni "Vissa av er skall coola ner er fullständigt". Domslut och förundersökningar ÄR offentliga handlingar. Dessa kan alltså begäras ut när ärendet avslutas. Där med begår Daddy inte något brott vare sig etiskt eller moraliskt ej heller i straffsynpunkt. Det enda jag kan tycka han kunde ha utelämnat är namnet på den lilla och sin son. Men jag respekterar att han ändå vill visa vad som sker.



    Rospiggen: Ett barn på 4-6år kan bli mycket förstört av frågor omkring sexuella utnyttjanden. Vad tror du igentligen Rania får för inställning när alla springer och pratar med henne om att hon rört sin pappas snopp och att de skulle leka snopplekar. Hur FAN tror du inte psykiskt detta är för den lilla. Detta blir ju då en verklighet för henne och detta kanske då pratas om på dagis av Rania. och VIPS har då också Dagis gjort en anmälan mot föräldern för sexuellt utnyttjande av minderårig samt incest. OJJ då var det 2 anmälningar emot samma person. Då blir det dags för en utredning till som förstärker barnets uppfattning att det verklogen har hänt.



    Min uppfattning är att lilla Rania borde familjehemsplaceras där det finns personal. Sen kan Daddy och Ranias mamma ha växelvist boende på detta hem tills dess att utredningen är färdig. Alternativt LVU placera Rania tills dess att utredningen är färdig. Och då kan Ranias föräldrar få ett par timmar vardera i veckan att umgås med Rania. Så skyddas hon från bägge fram tills utredningen är färdig.



    Kan kanske låta sjukt i vissa ögon. Men eftersom man varken har bevis för eller emot kan man inte sitta mer raka besked på en blogg. Dock måste man ju se till vad utredningen visar och vilka bevis som framkommer hit och dit.

    2009-06-14 | 16:41:27
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Rospiggen säger:

    Mikael, jag förstår inte hur du menar med min inställning? Jag vill ju så klart att Rania ska slippa denna malning med frågor, det är ju det jag hela tiden säger. Du behöver inte svära åt mig, jag är mycket väl införstådd med vad detta som hon utsätts för kan göra för skada.

    2009-06-14 | 17:06:40
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • jakobsson/anette jacobsson säger:

    Rospiggen. Jag håller verkligen med dig, det är inte svårt att föreställa sig den förvirring ett litet barn känner i den cituation Rania är.

    Anette Jacobsson

    2009-06-14 | 17:12:11
  • P säger:

    Tror ni på Daddy?

    Hjälp honom då att JO-anmäla dem som inte skött sig.

    http://www.jo.se/JOAnmalan.pdf?Language=sv

    JO-anmälan - frågor och svar



    Vem kan klaga?



    vem som helst kan klaga hos JO, man behöver inte vara svensk medborgare eller ens bo i Sverige

    man behöver inte ha uppnått en viss ålder för att få klaga

    det man klagar på behöver inte röra en själv

    Vilka kan man klaga på?



    statliga myndigheter (inklusive domstolar)

    kommunala och landstingskommunala myndigheter

    tjänstemän vid statliga, kommunala och landstingskommunala myndigheter

    andra som är anförtrodda myndighetsutövning (myndighetsutövning innebär en myndighets utövande av rätt att bestämma om en förmån, rättighet, skyldighet, disciplinär bestraffning eller något annat jämförbart förhållande)

    2009-06-14 | 17:39:30
    Bloggadress: http://endastp.blogspot.com/
  • P säger:

    2009-06-14 | 17:41:13
    Bloggadress: http://endastp.blogspot.com/
  • Anonym säger:

    Rospiggen och Jacobsson svarar genom at upprepa samma sak precis som de inte hört vad jag faktiskt sagt. Rospiggen, för sista gången: Det är inte ok att hänga ut vare sig mormor eller m or, men för detta ska inte ett barn behöva lida.

    Det går inte att övertyga er här, eftersom ni inte KAN föreställa er att barn har rätt till en integritet och inte får användas på det sätt som görs. Det handlar inte om "debatttekniker". Det är däremot populärt att slänga det påståendet i nyllet på någon som faktiskt visar era egna blottor precis där det är. Finns inget övergrepp i världen som legitimerar en uthngning av barn. Och att jämföra med andra bloggar som lägger ut foton på barn i ett helt annat sammanhang, jag saknar ord.

    Det går inte att diskutera med er, för ni varken vill eller kan se det det handlar om. Mend et gör det som händer här inte det minsta ok. FY FAN

    2009-06-14 | 17:46:00
  • Lilla My säger:

    P

    Har du något bra förslag på vad man skriver till JO?

    2009-06-14 | 18:19:47
  • daddy säger:

    Kn för övrigt meddela att debattörerna "anonym", "Robin" och "lägg av", alla döljer sig bakom falska IP nummer. dvs dom skyddar sin identitet och hemort genom att surfa via en proxy server. Undrar varför?

    2009-06-14 | 18:31:47
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • L.P säger:

    Tja...till er som skriver fy fan,och tycker det är jätteilla av pappan att lämna ut namn,pers.nummer.



    Så vill jag påminna er om konsekvenserna för Rania,om hon mister sin far pga denna process.



    Det är Rania som är den som förlorar mest av alla,så de som gnäller om att pappan tycker synd om sig själv,bör nog fundera på vad som driver pappan i detta hemska ärende!



    Pappan är väldigt medveten om Ranias situation,och kommer självklart göra allt som står i hans makt för att skydda Rania.



    Så bespara honom ert bespottande.



    //L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-06-14 | 18:37:31
  • Rospiggen säger:

    Då ska alltså inga brottslingar hängas ut? Okej, då är jag med. Vad ska media då skriva om? Hur ska man då komma tillrätta med t ex alla de 500 pappor som idag sitter inne falskeligen anklagade? Bara att tugga i sig tydligen, om jag får vara ironisk.

    2009-06-14 | 19:11:15
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Anonym säger:

    Hursa, Rospiggen? Du fattar fortfarande inte tror jag. Måste man för att komma tillrätta med "de 500 pappor som sitter inne falskeligen anklagade", hänga ut ett barn? Är det en absolut nödvändighet för att överhuvudtaget skriva om dessa män? Märkligt resonemang tycker jag, då.

    2009-06-14 | 19:28:57
  • Mikael Karlsson säger:

    Vad hjälper JO anmnälan? Dom ändrar inga beslut... Och vi har inte ens alla papper på bordet. Så länge jag inte har en helhetsbild "Mer än vad som skrivs på bloggen" Kan jag inte uttala mig om Daddys fall till myndigheter.



    Jag misstänker att han är utsatt för en komplott av mamman men jag kan inte med en helt 100% säkerhet säga så. Där men kan jag inte gå in och JO anmäla.

    2009-06-14 | 20:56:33
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Leroy säger:

    Väldigt svårt att förstår vad som stinker anonym? :"FY FAN vilket djävla hyckleri. Jacobsson, ditt argument STINKER. Leroy, ditt också. För att Daddy ska få upprättelse, och har blivit utsatt för "övergrepp", måste alltså ett "nödvändigt offer" i form av hans egen dotter ske?

    Det finns inget försvar för detta, ingen ursäkt ingenting. Bara ett enda stort FY FAN.



    2009-06-14 @ 15:36:32"





    Har du inte förstått att det handlar om barnets rätt och hur vuxna väljer att agera.



    Hur myndigheter kan blocker utifrån påståenden.



    Så här får det ju inte gå till. Det vore ju enkalre att disutera om du skrev under eller valt en signatur. Så man ser om det är en eller flera som påstår eller tycker.







    Leroy

    2009-06-14 | 23:08:51
  • Mikael Karlsson säger:

    Det är lugnt Leroy.. Daddy kan se det på IP om det är samma som skrivit under andra psydonymer.

    2009-06-15 | 00:06:02
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • daddy säger:

    Eftersom personen/personerna surfar via en anonym proxyserver så blir det svårt att avgöra om det är en och samma person. Dock har dessa tre en del gemensamt såsom samma ISP och att man använder samma anonymitetstjänst så ja...det lutar åt att det är en och samma person. (Som förmodligen inte bor i Georgia USA).

    2009-06-15 | 00:10:27
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • KimhZa Bremer säger:

    Som vanligt blir en grupp människor RASANDE på en pappa (i det här fallet Joakim), som inte bara vackert faller in i leden av osynliga, icke-närvarande, perifera pappagestalter. De som efter några år gärna också får hängas ut som "svikarpappor".



    Alla är förlorare här, men för Joakim och Rania handlar det om att förlora mer eller mindre. Joakim har valt att strida för att hans dotter skall behöva förlora så lite som möjligt. En dag kommer Rania att tacka honom för det, det är jag säker på.

    2009-06-15 | 12:23:29
  • Mikael Karlsson säger:

    Ok, Då är det kanske samma person som höll på med mig med ett tag som också använde amerikanska Proxys "Dock kunde jag utläsa Proxy OCH det personliga IP nummret". Skit samma, Visar bara att det är en feg person som inte står för sina åsikter då denne inte vågar ens skriva en psydonym. Där av borde dennes skrivelser plockas bort då de saknar motivation. "Bara en åsikt" Dock kanske man borde låta det stå och visa att man tillåter olika åsikter. Personen jag pratar om brukade använda denna portalen till att fixa proxys: http://proxy.org/

    2009-06-15 | 14:46:55
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • skillsmässodotter säger:

    Om du vill komma frammåt ska du tagga ner lite. Jag kan förutse vart åt det barkar när man läser din blogg, allt kommer att förvärras.Skulle inte vilja att rättegångshandlingar och förhör av mig som 4-åring skall vara till allmänt besådande. För att det är en offentlig handling ger det ej dig rätten att lägga ut det på nätet utan din dotters godkännade. Jag förstår att du är desperat då du genom ett grymt sätt skiljs från din dotter. men ditt sätt att bemöta detta tycks inte gynna dig och din dotter. Flickans mor måste få hjälp att förstå att hon förstör sin dotter. Du måste var enormt storsint agera endast för din dotters bästa för ögonen.

    Ni två vuxna människor har bara en uppgift: att agrera på det sätt som blir bäst för eran dotter. Att hålla på och slåss offentligt och hela tiden utmåla den andre som ond kommer att skada eran dotter i framtiden.

    Självklart behövs en större proffessionalism hos myndigheter i stället för att bara storogt lyssna på en part.

    En sak till att dra in Katrina Janosh som en slags expert till ditt försvar gör det bara värre för din del. Hon har genom sina "råd" i decenium orsakat översexuliseringen av sammhället, vilket givit oss dessa tanters snuskiga fantasier, vilket i sin tur leder till falska anklagelser.

    2009-06-16 | 10:34:24
  • daddy säger:

    Skilsmässodotter:



    Jag skulle först vilja fråga dig samma fråga som jag ställer till alla som tycker jag agerar felaktigt. Jag har hittills inte fått ett enda svar.



    Vad anser du att jag skall göra istället som jag inte redan har provat? Jag har spelat enligt reglerna i över tre år. Gjort allt som dom har begärt. Åkt 20 mil varannan söndag för att få träffa min dotter med övervakare i över ett år, endast för att mamman påstått att jag är "farlig".

    Kommit på varenda möte, spenderat hela mitt sparkapital på advokater, bevisat i tingsrätten att allt som sagts om mig varit lögner, anmält till socialnämnden i Hallands län, anmält till JO.



    Efter allt detta sitter jag nu här 3,5 år senare, pank, utan vårdnad och utan rätt till umgänge med mitt barn som jag dessutom är mycket orolig för.

    Vad tycker du jag skall göra istället?



    Jag har aldrig utmålat mamman som ond. Däremot hennes agerande. Om hon får hjälp och vill få detta att fungera så kommer jag aldrig att vara svår eller besvärlig. Tvärtom kommer jag att värna Ranias rätt att träffa sin mor hur mycket hon vill.

    Jag har också sagt att den dagen min dotter säkerställs de rättigheter som Sverige lovade henne då dom skrev under FN:s barnkonvention så kommer dessa inlägg att försvinna. Men tills dess kommer dom att ligga kvar.



    Mormor däremot har jag utmålat som ond. Och det står jag för. Det finns en anledning till att hon fick sin egen dotter LVU:ad vid 15 års ålder.

    2009-06-16 | 13:37:44
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • skillsmässodotter säger:

    du har gjort allt du kunnat allt de begärt "spelat enligt reglerna". Det har inte hjälpt. Vem är det som satt upp reglerna? Det är faktiskt din dotters mor.

    Men på din blogg är det dina regler som gäller. Där lämmnar du ut den affekterade situationen och det gör att dim dotters mor och mormor ser dig än mer som fiende.



    Du måste förstå varför din dotters mor agerar som hon gör, hur hennes "logik" fungerar. Gör du det, kan det vara nycklen till att ni alla tre kan få det bättre. Hon behöver proffesionell hjälp att förstå sina innre problem. Det krävs sammtidigt av dig storsinthet, tålamod, lugn.Och du behöver också hjälp med att förstå dina reaktioner på den svåra situationen.



    Myndigheterna tycks agera utifrån ett tunnelseende.

    2009-06-16 | 23:51:35
  • Daddy säger:

    Skilsmässodotter:

    Jag är, oavsett vad människor anser om att det är barnet och inte föräldrarna som det handlar om, ett offer. Mormor och mor har sett mig som fiende sedan den dagen dom egenmäktigt utropade sig själva som envåldshärskare i mitt barns liv.



    Visst handlar det om mitt barns bästa och inte om mitt. Men otroligt nog förstår många människor inte att mitt och mitt barns bästa inte går att separera.



    Hur kan människor ifrågasätta min rätt att bli hörd?



    Ni som själva är föräldrar inte minst. Vem är det som är mest olämplig som förälder. Jag, som fortsätter slåss för mitt barns mänskliga rättigheter efter att ha utsatts för över tre års rättsliga övergrepp och ren tortyr? Som vägrar ge upp såsom så många fäder före mig tvingats göra?



    Eller ni som inte förstår min smärta och maktlöshet över att tvingas se mitt barn utsättas för denna behandling?



    Hur jag än vrider och vänder på era argument ser jag bara ett totalt förakt för allt som är sant och rent.



    Dom som vill får kritisera mig, kalla mig hatisk som motsidan gjorde i rätten samtidigt som dom försöker ta ifrån mig mina demokratiska rättigheter.



    Dom som har förmågan att älska sina barn ser min kamp för vad den är. Ett försök att rädda min fantastiska dotter innan det är för sent. På det enda sätt som står mig till buds.



    Jag tvivlar inte på att öppenheten på nätet kommer att begränsas så fort som vårt skendemokratiska samhälle kan göra det. Utredningar har redan tillsatts. Kanske det kan bli min dotters smala lycka att detta händer henne just nu, innan denna möjlighet att yttra sig också plockas bort.



    Innan det sker kommer jag att fortsätta att använda min demokratiska rätt att yttra mig. Och att stänga ner min blogg kommer inte att hjälpa. En backckup på bloggen tas varje dag och förvaras på ett säkert ställe. Om jag och min dotters ofrivilliga separation inte upphävs så kommer hon att få reda på sanningen den dag hon är gammal nog att förstå den. Det är hennes rättighet.



    Visst hoppas jag mest av allt att mamman får professionell hjälp att förstå sina inre problem. Och visst ser jag hennes "logik". Men nu handlar det om mitt barns hälsa och trygghet. Det går för mig först. När mitt barn är i trygghet kommer jag att jobba allt jag kan för att hon och hennes mamma får en så bra relation som möjligt. Jag, till skillnad från Ranias mor förstår nämligen hur viktigt det är att hon får en relation till bägge sina föräldrar.

    2009-06-17 | 01:37:32
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • skillsmässodotter säger:



    Tycker det är fantastiskt att du slåss för din dotter och hennes rättigheter under de här svåra omständigheterna.

    Du har rätt, men det hjälper ju inte.

    Får mamman rätt hjälp så kommer din dotter och du vara minst lika hjälpta.



    2009-06-17 | 08:20:31
  • Cygnus Ferreus säger:

    YTTERLIGARE EXEMPEL PÅ FÖRTRYCKAR-RETORIK ATT LÄGGA TILL SAMLINGEN:



    Daddy skrev:

    "Kn för övrigt meddela att debattörerna "anonym", "Robin" och "lägg av", alla döljer sig bakom falska IP nummer."



    - Jag vet inte om detta innebär att dom är falska fulingar. Det som är mer säkert, är att dom använder sig av typisk feministisk ful-retorik. Feministiska förtryckar-metoder är väldigt vanligt så fort någon försöker säga något kritiskt mot den diskriminering som kvinno-organisationerna lyckats införa.



    Robin skrev:

    "Låt myndigheterna, flickans samt blogginehavarens egen advokat och polisen sköta det hela utan att blanda in hobbyutredare och experter.

    De är till större skada än nytta, eftersom de inte äger någon som helst kompetens och framförallt inte gör någon som helst nytta annat än att öka blogginnehavarens eget ego."



    - Det här är exempel på en nervärderande kommentar, som skapar irritation och kaos. Elakheterna får andra att försöka förklara vad som är fel. Men skribenten vill inte förstå. I stället fortsätter vederbörande med nya anklagelser, vilket leder till att andra skribenter åter lägger energi på att förklara. Det krävs 10 gånger så mycket energi att bemöta sådana anklagelser, som det tar att skriva dom. Det är svårt att orka med sådant diskussions-förstörande, men man vet inte från början huruvida provokatören avser vara seriös, eller bara vill vara elak.



    Dom som Robin anser vara "hobby-utredare" tror jag kan vara till stor nytta, om inte annat för att visa sympati och stöd. Åtminstone hoppas jag att alla positiva kommentarer ger "Daddy" bättre humör och kraft.



    Robin fortsätter förlöjliga:

    "Det här är bara patetiskt och ropar ut "Tyck synd om MIG" och är enbart till för att stärka det egna egot mot de otäcka myndigheterna."



    - Att visa sympati mot "Daddy" står ju inte i motsats till att ha sympati för dottern. Ifall "Daddy" befinner sig i en svår situation, så ser jag inget fel i att försöka stärka hans självförtroende. Varför förnedra den som redan har det jobbigt, med negativt laddade ord som "ego"?



    Sedan kommer "Lägg av" och ger stöd till ful-retoriken:

    "Att Daddy kallar Robin för idiot efter Robins påpekande, säger något om hans arroganta inställning till sitt barns rättigheter i praktiken. Du borde SKÄMMAS Daddy!!!!!"



    - "Lägg av" och "Robin" anser sig berättigade att använda fula ord. Men om motparten gör det, så blir dom genast upprörda. Egocentriskt och egoistiskt. Och typisk feministisk dubbelmoral, om vem som får använda starka ord, och vem som inte får det.



    Samma tendenser upprepas, om och om igen. Genomför feministerna kurser i hur man effektivast förlöjligar ideologiska motståndare?

    2009-06-23 | 11:58:28
  • L.P säger:

    Cygnus:



    Du har när man tänker efter en väldigt intressant vinkling av de här inläggen som skrivits,och även jag känner igen beteendet ifrån andra bloggar,vilket egentligen går ut på att kväsa andras rätt till att fritt yttra sina åsikter.



    Istället skall det dömas utifrån skribentens vilja och önskan,att se motivet är att lyfta på dimridån.



    //L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-06-26 | 04:54:33
  • Agnes säger:

    http://www.vpntunnel.se är en bra anonymitetstjänst

    2009-09-03 | 23:14:16
    Bloggadress: http://www.vpntunnel.se

Kommentera inlägget här: