daddys

Beware the fury of a patient man

En lektion i skvallerjournalistik

Kategori: Rättvisa

Kommentarer

  • Leroy säger:

    Tänk vad jäkla tråkigt att alla skall hålla på och prata om person i stället för att diskutera de saker och situtioner som barnen hamnat i som tagits upp. Alla som tycker annorlunda hemfaller åt att börja prata om personer som har en annan syn eller upplevelse, man glömmer de barn som hamnat i kläm och att diskutera sakfrågan. Jag förstår att du är djäklgt trött och förbannad, jag hoppas verkligen att man inte diskuterar person på det sätt man gjort de senaste månaderna utan att det åter får handla om barnen och deras rätt och möjlighet.



    De som är engagerade i sakfrågan kan bete sig ordentligt inte börja med konstiga påhopp eller så.



    Det föreekommer tyvär en hel del stalking via nätet ooch jag hoppas verkligen det blir ordentligt utrett vad som sker och hoppas den lagstiftning som E Hermon skrev om : http://elisabethhermon.blogspot.com/2010/04/ny-lag-mot-olaglig-personforfoljelse-sk_22.html införs så att såna här härdsmältor inte behöver hända då en del personer agerar i egen sak eller av hämnd för man inte gillar andras engagemang.



    Då barn hamnat i kläm och man glömmer barnen och i stället väljer att diskutera person och om man tycker olika väljer att angripa i stället för att sakligt diskutera.



    Förståelse för andras syn är grunden för att fatta helheter.



    Leroy

    2010-07-01 | 19:50:53
  • Moi Marie säger:

    Lustigt - Har precis för mig att MA tyckte det var helt oki när Carolina Gynning hängde ut några av sina kritiker med namn och personnummer?!?!



    Snurriga världen detta - nätet, bloggar o chattar och dubbelmoralen frodas - Det är skillnad på folk o fä e klart...lol



    Inte för att jag håller med Dig i allt Daddy, men men... På flashen har du fått tagit mycket skit!



    Du skulle aldrig ha tagit MA:s råd och lämnat anonymiteten, tycker jag.



    Nu är du för evigt misstänkt i mångas ögon, även fast utredningen lades ned. Knepigt värre!



    Hur som helst får man hoppas att alla människor som på ett eller annat sätt är oskyldigt anklagade och utpekade nån gång får upprättelse.

    2010-07-01 | 20:23:41
  • Karina säger:

    Hej Jocke!



    Nu får jag nog oxå en del skit på mig, men som tidigare "anhäng" till MA måste jag säga detta: ignorera kvinnan! Jag trodde också allt gott om henne, men ju mer jag läser eller har läst, ju mer inser jag att hon nog inte mår så bra just nu. Att hon kanske borde åka till Spanien och stanna kvar där, utan nät, något år. För att igen skapa överblick, för att återigen få "fast mark" under fötterna. Just nu känns hon, för mig, bitter och arg. Varför vet hon nog bara själv.

    Låt henne inte gå dig på nerverna eller göra dig trött, Jocke. Det är hun inte värd. Bäst är nog att tiga henne ihjäl, ett uttryck hon själv har använt...

    2010-07-01 | 20:34:33
  • valens säger:



    Parole, Parole...

    http://www.youtube.com/watch?v=HweU-Nc__HE



    “Caramelle non ne voglio più…”



    från samma



    Parole, Parole...

    http://www.youtube.com/watch?v=wrlew2G6nvA



    “Caramelle non ne voglio più…”

    2010-07-01 | 20:57:43
    Bloggadress: http://valens.nu
  • Catta säger:

    Åter igen Daddy, du gillar att skriva om mig, men inte till mig, du svarar inte ens på kommentarerna jag lämnar i din blogg, varför kan man undra? Men jag gör som du då, bemöter påståenden(dina i kursiv stil):



    "Monica har hoppat på mig för att jag har "hängt ut" Syster Dyster som medlem av hatdrevet på mig på Flashback. Precis som Catta för övrigt"



    Nej jag har inte hoppat på dig, jag har skrivit om vad jag anser om uthängnigar av foton,adresser,lögner osv, och jag tog då upp bla SD men även upp det som skrivs om dig och dina barn.Jag var alltså objektiv.



    "Catta hängde i ett blogginlägg ut Gunilla Englund med fullständigt namn o foto 17 gånger. Hon la dessutom ut hennes privata mailkonverstion. Men ovan kan inte på långa vägar alls jämföras med hur illa hon behandlat Oskars mamma i sin blogg och de följder detta skapat i hennes liv. Sedan påstår Catta att jag hängt ut även henne då jag citerar ur en DN artikel där hon själv valt att gå ut med både namn och bild??"



    Det stämmer, skillnaden var att det var i en het debatt där Gunilla själv var helt öppen med sitt foto på den numera berömda facebookgruppen. Du glömde nämna att jag faktiskt suddade bort fotona sedan och insåg att det var dumt. Jag skulle inte säga något om någon lägger ut en bild som personen själv lagt ut offentligt.Och nej det var fortfarande inte en privat konversation, det var en mailkedja där ett tiotal personer ingick.



    Hur illa jag behandlade Oskars mamma? Hon som under ett års tid förnedrade och mobbade två unga flickor som blivit våldtagna? Hon som skrev att min bror fick skylla sig själv att han fick en yxa 18 ggr i huvudet, att han var dum som inte tänkte på sina barn (utan ställde till det så att han blev mördad) ?Hon som hetsade ungdomar att ge sig på dessa flickor?Hon som sa att jag var psykiskt sjuk och paranoid? De följder det fått för hennes liv är jag knappast ansvarig för, det har hon skapat alldeles själv.Åter igen berättar du bara halvsanningar.Oskars mamma var i allra högsta grad delaktig i diskussionen och betedde sig rent vidrigt, men inte ens i hennes fall ansåg jag att det var okej att hänga ut foton på henne,jag ansåg inte att det var okej att publicera adresser, trots att jag tyckte hon var ett as.Tvärtom, jag såg till att folk tog bort sånt.



    Ja du hängde ut mig på så sätt att jag inte har något foto på min blogg, jag har förklarat varför (därför att ev lejda dårar inte ska veta hur jag ser ut), jag bloggar under namnet Catta, du la ut hela mitt namn, och vad hade jag gjort dig? Jo jag hade en annan åsikt ang Bjästa.Och ang artikeln i DN så skrevs den flera år innan mordhotet mot mig kom, jag hade alltså inget hot hängande över mig då vilket du väl vet.De flesta hade ingen aning om vad jag hette, men det gjorde du offentligt.



    "Bloggvärlden kan sannerligen vara en ogästvänlig plats. Speciellt om man är en farsa som tar sig ton."



    Ja bloggvärden kan vara ogästvänlig, det var precis det mitt inlägg handlade om.Men man behöver inte vara en farsa, det räcker att man har "fel" åsikt. Kan du förklara nu varför du skriver OM mig i stället för TILL mig? Är det för att det drar folk att skriva om andra? Vill du ha publik så du får ryggdunkningar? Eller är det av någon annan anledning?



    Men du ser, vi har något gemensamt, mitt inlägg handlade ju också om hur sjukt detta krig är med hatattacker och uthängningar.Och inte glädjer det mig i alla fall om folk hoppar på dig eller någon annan,men detta inlägg gjorde ju inte saken bättre, varför inte ta saker med de berörda personerna direkt?

    2010-07-01 | 23:31:04
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Daddy säger:

    Vad Oskars mamma har skrivit och inte skrivit på nätet råder det delade meningar om. Hennes namn kapades på internet och en massa skit skrevs alltså av andra i hennes namn. Att detta är en taktik som diverse internettroll använder sig av har ju inte minst jag blivit varse den senaste tiden. Lustigt nog är de som drabbats av detta (mig veterligen) jag, Oskars mamma, madde, och signaturen "Moi".

    Detta har dock inte gjorts mot någon i det andra "lägret" vad jag vet.



    Jag skrev inlägget om dig Catta strax efter jag hade läst din uthängning av Gunilla som i min mening var jävligt tarvlig. Du kanske inte kallar en intern maillista på facebook för privat, men det gör jag. Och personen du hängde ut har även hon fått motta en massa hot från illasinnade individer som hyser ett oförklarligt hat mot henne. Därför skrev jag inlägget. Inte för att du har en annan åsikt än mig. Det får människor ha hur mycket dom vill.



    Det är i det ljuset jag anser att det blir en aning hycklande att sedan komma och gnälla om att du blir uthängd av mig för att jag citerar en DN artikel som redan låg ute på nätet för vem som helst att läsa. Och vad gäller ditt namn så gissar jag att personen du menar utgör ett hot mot dig redan känner till både ditt namn och hur du ser ut?



    Men den som har hängts ut mest av alla på nätet är jag själv. Bara FB tråden är uppe i 700 sidor nu. Sida upp och sida ner med lögner förtal och grova kränkningar mot mina barn. Du Catta kan tycka att detta är tveksamt hur mycket du vill. Men du och dom andra som kritiserar mitt inlägg om Nordenbäck har knappast läst min blogg särskilt noga. Om ni gjort det hade ni förstått ett par saker om mig.



    1. Jag är en i grunden ödmjuk person, som erkänner när jag har fel och som respekterar andras åsikter, så länge dom framförs på ett respektfullt sätt. Däremot kan jag ibland finna nöje i att slänga lite käft med meningsmotståndare. Det är ju delvis lite av vitsen med kommentarer.



    2. Om någon jävlas med mina barn så åker handskarna i golvet. Jag tror inte att jag är unik som pappa i det hänseendet. På Flashback tråden har både Sjelin och Nordenbäck skrivit en massa skit i en tråd där mina barn har hängts ut som brottsoffer, och jag som förövare. Vilka i detta träskpaddegäng som skrivit under vilka nick, spelar faktiskt ingen roll för mig. Dom är lika stora sopprötter och ljugande, hånande, elaka, trakasserande, skvallerkärringar hela bunten. Vad gäller just HenrikJ så bygger mitt påstående på indicier som jag redovisat. Eftersom jag inte tillhör varken ordningsmakten eller FRA så är det svårt att komma närmare än så. Men Nordenbäck kunde ju kanske ta och själv redovisa sin syn på det hela. För oskyldig är hon inte. Så mycket är i alla fall helt säkert.



    Hur kan du se denna "uthängning" som tveksam Catta? Inte försvarar du väl ett sådant beteende mot två barn 5 och 11 år gamla?

    2010-07-02 | 01:33:52
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Catta säger:

    Det där är bara löjligt, det var någon som gjorde en fejkanvändare av henne där det var mycket tydligt att det var en fejk om man tittade på hur personen skrev,typ " Jag har snart druckit ur min vindunk, nu är snart mina lugnande slut också" osv. Alla vidrigheter hon skrivit hos mig är absolut hon själv och det vet du, det går även att bevisa. Det hon skrivit på Facebook om småtjejerna har hon ju själv stått för så det är inte heller någon tvekan.Joddå det har gjorts även vad gäller mig och det började ta fart i samband med Bjästa, någon tog min avatar och utgav sig att vara jag på en massa bloggar där personen skrev pedofiliska kommentarer, men precis som när det gäller Oskars mamma så insåg folk att det var en fejk (åtminstone dom som inte var helt bakom).



    Frågan är då varför du inte nöjde dig att skriva på min blogg att "Det där var lågt Catta" (som jag gör nu) utan istället skrev ett inlägg på din blogg innehållande osanningar och lögner om mig? Frågan är varför du reagerade över att jag lade fram sanningen, men inte över vad hon faktiskt skrev om mig till en massa andra människor? Det var ju inte första gången hon skrev om mig direkt heller.Det där med hoten som påstås ha kommit pga bl.a mina skriverier har jag också bevis för att det är påhittat, förstås i syfte att göra mig till en hemsk människa och dom till offer. Jag kan tex bevisa att den gången äldsta sonen stängde sin blogg och mamman påstod att det var för att han fått emotta en massa hot är lögn. Bloggen stängdes pga en obetald räkning, ingenting annat.Men det lät ju bättre att skylla på mig.



    För det första så hade jag aldrig någonsin varit i en debatt med dig, jag hade tvärtom faktiskt skrivit att jag tyckte du blivit märkligt behandlad. Gunilla,mamman och jag däremot debatterade vilt, dom skrev en massa lögner om mig och jag svarade på det.Gunilla var helt öppen med sin identitet, mamman likaså, jag har alltid varit Catta,jag har inga foton på min blogg på mig själv. Ja mördaren vet hur jag ser ut och vad jag heter, de personer han försöker leja vet inte hur jag ser ut däremot, och för att hitta fotot krävs att man har mitt namn,(och begriper sig på att söka på nätet) och det är långt ifrån alla som har det (eller hade). Mitt namn har jag av flera skäl inte velat koppla till bloggen mer än nödvändigt. Men varför var det viktigt för dig att lägga ut ett flera år gammalt foto på mig och skriva mitt namn? Alla som följde debatten om Bjästa kände mig som Catta så det hade ju räckt, eller hur? Men du menar alltså att du skrev ut mitt namn och satt och rotade fram en gammal artikel med foto för att du var så arg för att jag la fram sanningen om vad Gunilla skrivit? Att Gunilla som du inte heller (då) kände hade skrivit en massa skit om mig på offentliga platser gjorde dig däremot ingenting, för hon stod på samma sida som dig ang Bjästa, så visst handlade det om åsikter, annars hade du ju hängt henne också för att hon skrev om mig , eller hur?



    Det du inte förstår (utan hugger vilt) Är att jag i mitt inlägg kritiserade det som sker på FB precis lika mycket som det som sker på din blogg eller andras bloggar när det gäller att hänga ut, hota,ljuga och annat.Ja jag anser att ditt inlägg om Karin är mycket tveksamt eftersom du inte har några egentliga bevis för att det är hon,och då kan vi åter igen ta upp Bjästa, där ansåg ni att pojken som var dömd i 4 olika instanser,inte skulle dömas av folket för ni trodde han var oskyldig. Jag fick enormt med skit för min åsikt där. Hur kan det komma sig att det är så lätt att döma en annan människa då på betydligt svagare grunder? Har inte Karin samma rätt till "rättvis rättegång"? Som sagt, jag har ingen aning om Karin är skyldig eller ej, men du (liksom jag) skriver ofta om rättssäkerhet, med den "bevisning" du har mot Karin, skulle du tycka att det vore okej att döma henne i en domstol på den?



    1.Jag ar aldrig sagt något om din person, bara om det du skrivit, och jag tycker INTE att du respekterar andras åsikter, gjorde du det skulle du bemött de åsikter jag hade i min blogg, du skulle inte börja kasta skit på mig i din blogg som svar. Du skulle då tycka att jag hade rätt att tycka att uthängningar var fel utan att kalla mig för hycklande tyck-synd-om-mig-själv-människa.Och jag har inte heller sett att du erkänt när du haft fel för trots att jag påvisat de fel du skrivit ang mig så har ingen dementi eller annat kommit upp.



    2.Där står jag helt på din sida, barnen ger man fan i oavsett vad man tycker om föräldrarna. Åter igen säger du att Karin skrivit saker på FB om dig, men det är ju inte belagt med annat än dina indicier, eller hur? Och vad gäller andra brottsfall så har ju inte du ansett att vare sig bevis eller indicier räckt för att döma någon, så varför i detta fall? Micro däremot har som jag förstått det erkänt att hon är den du påstod att hon var? Vad Karin är skyldig till och inte vet jag inte annat än det hon själv skrivit under med sitt nick Systerdyster.



    Jag ser uthängnigen som tveksam just pga av att det enda du har som bevis är spekulationer. Jag blev ju anklagad för att vara HJ av vår gemensamme vän "Tyvärr anonym" häromdagen tex. Skulle du kunna lägga fram ett bevis för att SD är HJ då skulle jag inte säga något däremot. Nej jag försvarar aldrig att man behandlar barn på ett dåligt sätt, absolut inte, och åter igen, jag har på flera ställen skrivit just det, att jag tycker det är för jävligt med vissa kommentarer på FB där barnen omnämns. Men för att döma en människa så anser jag att det behövs bevis. Jag hängde ut Gunillas åsikter som bevis för att hon ljög och snackade goja (då hon förnekade det), jag gjorde alltså exakt samma sak som dig, skillnaden var att jag hade beviset. Så alltså, att du vill hänga ut HJ säger jag ingenting om, bara att du hänger ut en person när du inte har tillräckligt på fötterna. Men som sagt, i mitt inlägg så var det inte enbart dig jag syftade på, utan även de som fläker ut dina barn, de som lägger ut adresser osv.



    Du glömde att svara på min fråga varför du skriver OM mig istället för TILL mig?

    2010-07-02 | 09:17:25
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Anonym säger:

    Nu har Antonsson kärringfan erbjudit sin hjälp till CH och ytterligare ett steg i att få bort Carlqvist är taget.



    Jag skulle vilja ge en liten brasklapp ang Kerstin/Carstoned som verkar vara en liten utsänd fiskare åt Antonsson.



    Em kommentar på Antonssons blogg är mitt i prick.

    Citerar:

    Anonym sa...

    Med sådana vänner behöver inte Hurtig några fiender. Monica Antonsson är dock nog inte dummare än att hon förstår att hon utnyttjar Hurtig för att få fler klick på sin blogg.



    Monica Antonsson begriper förmodligen också att hon hjälper till att sprida publicitet kring Hurtig.



    Antonsson framstår som alltigenom principlös i sin vilja att vara Internets allhärskare.



    Internet-Ordnungsvakt nr 1



    01 juli, 2010 21:54



    Det här ligger det alldeles förskräckligt mycket i.



    Antonsson skriver förmodligen de flesta kommentarerna på sin blogg själv, det bästa sättet att få det att se ut som att hon får många kommentarer utåt sätt.



    Du daddy är i skottlinjen för Antonssons pipa och den riktar hon mot dig för att du har oförskämdheten att bevisa att Antonsson far med osanning.



    Det gör även Carlqvist och då riktar Antonsson pipan åt det hållet också.



    Nu har även Björk en pipa mot sig för att hon har oanständigheten att ifrågasätta Antonsson.



    Frågan är hur många det är som har en Antonssonpipa i ryggen.



    Nu skall Antonsson smöra för en kändis och i sin förvridna värld tror hon att det kommer att ett lyft för tanten Antonsson.



    Antonsson, du kommer aldrig att bli den kändis du strävar efter.

    Du suktar efter sådana som Carlqvist, Marklund, Hurtig osv, men de är för långt borta och du kommer inte att kunna åka snålskjuts för att synas vilket är din största önskan i livet.



    Antonsson, du hade mig med dig men så kom jag liksom andra på vad du är ute efter och vad du gör för att nå dit.



    Nu får du sitta och skriva dina kommentarer mestadels själv i din blogg.



    Tänk vilka val endel gör i livet.



    Daddy, stå på dig.

    Hon är avslöjad, det har hon gjort själv.



    2010-07-02 | 10:04:38
  • lena säger:

    Jocke.Nu är du ute cyklar, cyklar åt helvete fel.



    Dina påhopp på Monica er befängda. Och osanna, det vet du.

    Jag tillhör Monicas vänner som i julhelgen hjälpte dej på alla sätt o vis, bla med pengar.



    Monica har verkligen, verkligen så gott hon kunnat försökt hjälpa dej. Hur har du mage att lägga ut detta inlägg, det är obegripligt.



    Dina strider som du har med allt och alla startar du själv! Du har bara inte fattat det än.



    Be Monica, syster dyster, catta och en hel del andra personer om ursäkt!



    Lägg datorn i ett skåp med lås på.

    Klipp dej och skaffa ett jobb.

    Bry dej om det som är viktigt i livet, barnen och familjen.



    Men börja med att söka hjälp. Det säger jag inte av elakhet, utan för att du ska få en chans till få ett bra liv, och i bland så behöver man lite hjälp.



    Hoppa inte på mej nu för att du känner dej kränkt.

    Jag är både gammal och bär stundtals glasögon.

    Det enda jag vill är denna idioti upphör.

    Det kan den bara om du tar tag i det.



    .

    2010-07-02 | 10:46:19
    Bloggadress: http://www.viktigheterochoviktigheter.blogspot.com
  • Catta säger:

    Lena: Daddy behöver inte be mig om ursäkt, jag har också varit förbannad.Däremot anser jag att han ska rätta till och dementera de felaktiga uppgifter som finns om mig nu när han vet om det

    2010-07-02 | 12:48:15
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Daddy säger:

    Jag är långt förbi att känna mig kränkt Lena.

    Det var Antonsson, inte jag som valde att föra det här äppelkriget offentligt.



    Vilka av mina "påhopp" är osanna Lena?

    Ser att du även anser att min vän Ingrid är snaskig. Go figure.



    Varför då? För att hon har mage att skriva sanningen om hur en mamma behandlar sitt barn?

    Är det bara pappor det skall få skrivas om i det hänseendet? Och är det inte bra att dessa förbannade vårdnadstvister får visas upp i all sin snaskighet och tarvlighet i media så människor får se vansinnet?



    Catta

    Jag orkar inte ha dessa evighetsdiskussioner med dig. Dom leder ingen vart.

    Nordenbäck är inte oskyldig i hatdrevet mot mig på Flashback. Hon skriver lögner om mig där under minst ett nick. Sättet hon uttrycker sig på anonymt på min blogg visar också att hon hatar mig med eftertryck. Detta är bevisat Catta. Förstår du? B E V I S A T!



    Jag täcker inte lockas att diskutera Bjästa och vad jag anser om dom "bevisen". Du ser ju vad som hände sist.



    Jag har lärt känna Gunilla som en mycket ärlig, varm, medkännande och rakryggad människa. Inte alls den sluga lögnare som du försöker utmåla henne som. Jag kan ärligt säga att Gunilla är min vän. Och näst efter mina barn så betyder mina vänner mest av allt. Sättet du beskriver henne på blir i min värld helt absurt. Det stämmer inte alls.



    Vi är överrens om mycket. Ibland undrar jag var den stora skiljelinjen går? Men den finns där.

    2010-07-02 | 12:53:18
    Bloggadress: http://daddys
  • Anonym säger:

    Jaha du lena, Monica är helt utan skuld enligt dig?

    Snacka om att ha glömt att putsa glasögonen.

    Detta var den mest patetiska kommentar någonsin när det gäller att skydda den värsta närmobbaren genom tiderna och ja, det är Monica Antonsson jag menar.

    Maken till skvallerkärring finns nog inte att uppbringa.

    2010-07-02 | 12:54:59
  • Catta säger:

    Daddy: Nej du orkar aldrig diskutera med mig, bara om mig.Ja du säger att hon gör det på FB, men du har inte bevisat det och det är det som är problemet.Då skulle ju vem som helst kunna skriva att "Daddy har minst två olika nick på FB där han skriver vidriga inlägg i en tråd om nekrofiler, jag vet det".



    Det som du säger hon skrivit i bloggen har jag en fundering över, hon ska alltså jobba på ett privat boende, då är första frågan: Varför skulle ett privatägt boende vara uppkopplat på Landstingets nätverk? Sen har det ju pratats om att hon är sjukskriven, men då skulle hon alltså gått till jobbet nu och då och skriva kommentarer därifrån trots att hon är sjukskriven? Jag säger inte att det inte är så, men det är saker jag funderar på hur det går ihop,och som får mig att tvivla.Hon kanske hatar dig också, men jag tror att det är rätt många som hatar varandra i detta.Nej jag ser inte att det är B E V I S A T. Men jag säger inte heller att det är fel eftersom jag knappast kan veta.



    Nu var det ju inte jag som började diskutera Bjästa, det var faktiskt du som tog upp det, och det var längesedan jag sa att det var färdigdiskuterat med det.



    Jag känner bara Gunilla genom det hon skrivit till och om mig, och jag kan säga att hon är betydligt trevligare när hon mailar än när hon skriver öppet.Jag har aldrig påstått att hon är en slug lögnare, för hon är inte det minsta bra på att ljuga då hon alltid avslöjar sig, men ljugit har hon gjort,snackat en massa skit likaså, det har jag bevisat. Gunilla var inte din vän vid tidpunkten du hängde ut mig, så det var inte för er vänskap du hängde ut mig.Jag har bara beskrivit att hon pratat en massa skit om mig och ljugit om mig, jag har också lagt fram bevisen för det så det är inte bara en beskrivning, det är ett faktum. Jag tror inte Gunilla är en hemsk människa, vi har olika åsikter och det är helt okej så länge man inte ljuger.



    Jag tror ju att skiljelinjen går i att du inte tål kritik, alltså saklig kritik. Du skriver om saker men blir förbannad när folk bemöter dom även om det sker på ett sakligt sätt.Även om jag tycker du har varit ett as emellanåt så kan jag ändå skriva positiva saker om dig, det du har rätt i har du rätt i oavsett vad jag tycker i övrigt.Många saker har vi nog liknande åsikter i och strävar förmodligen efter samma saker (rättssäkerhet, granskningar,uppmärksamma brister osv), men jag upplever dig som en person som direkt går till attack och får för dig att människor är ute efter din person (vilket vissa förmodligen är, men inte alla och inte jag), och istället för att då gå till källan så skriver du en massa saker i ilskan. Det är där vi skiljer oss åt en del.

    2010-07-02 | 13:31:21
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Daddy säger:

    Tycker du kan läsa inlägget jag skrev om dig en gång till apropå att skriva saker i ilska. Jag tänker inte upprepa de saker du skrev om Marita i ett inlägg men de står där som en påminnelse. Sådana ord om en annan människa hittar du inte i denna blogg.



    Och jo jag hade haft kontakt med Gunilla långt före ditt snaskiga inlägg om henne.



    Varför Röda korset och landstinget delar datanät vet inte jag. Bara att dom gör det. Tror du jag är en fullkomlig amatör? Jag redogör ju i detalj hur jag fått tag i uppgifterna som jag redogör för.



    Det sista inlägget från körsbärsgårdens sjuksysterexpedition kom in den 9 maj. Var syster dyster sjukskriven då? Eller har hon blivit det senare?



    Du vet vad jag anser om Bjästa. Därför bör du även kunna sätta dig in om vad jag anser om din roll i det som jag anser är ett av de största rättsövergrepp som skett i vårt land. Att gå därifrån till att läka vår relation ser jag som ganska svårt. Det enda förslag jag har är att en sanningskommission tillsätts bestående förslagsvis av dig samt, förslagsvis tre av dig valda personer, samt mig och dito tre valda personer.



    Denna grupp skulle kunna träffas en helg (kanske behövs en hel vecka) och gå igenom vad som faktiskt har skett och hur det har presenterats av UG, mig, dig och andra huvudpersoner.



    Jag skulle inte tveka en sekund. Skulle du?

    2010-07-02 | 13:45:52
    Bloggadress: http://daddys
  • Anonym säger:

    Catta, det som skiljer er åt enligt dig är att du är utan skuld men det är inte daddy.

    Du Catta är utomordentligt duktig på att manipulera med din text, det vet alla som inte har blivit lurade av ditt sätt att tillskansa dig egna poäng.

    Anledningen till att många tröttnar på att diskutera med dig är att du likt HenrikJ och Logga-ut tror att ni kan svänga med sanningen så den passar er och när ni blir påkommna ändrar ni genast taktik och får det alltid till att vara den andres fel.

    När du påstår att du har bevis skall vi andra köpa det rakt av.

    När andra har bevis blir de inte godkända av dig.

    Du måste förstå Catta att ju mer du kränker andras intelligens ju mer gräver du din egen grop.



    2010-07-02 | 13:54:54
  • Catta säger:

    Daddy: Vad är det du menar att jag ska läsa? Jag har läst det flera ggr. Du var förbannad för att jag hade en annan åsikt än dig gällande Bjästa och personerna involverade i det.Du skrev flera (minst 5) felaktiga påståenden om mig som jag påpekat för dig men som du ändå inte dementerar. Ja jag skrev detta till/om Marita http://cattasbubbla.se/2010/02/28/mitt-sanna-jag/. Detta efter att hon under flera veckor kallat mig både det ena och det andra,droppen var att hon började ljuga och prata skit om min döde bror. Hon påpekade att han borde haft bättre vett än att ställa till så han blev mördad när han hade barn att tänka på, hon sa att han fick skylla sig själv att han blev mördad, hon sa han knarkade och att hon minsann kände honom (total lögn). Men du reagerar att jag kallar henne dyngapa och patetisk kärring efter det? Nej jag har väl aldrig heller påstått att du använder dig av såna ord, bara att du är snabb att hänga ut folk och inte så noga med att det är sanningen du skriver.



    Nja det vet jag inte om jag ska tro på, jag har ju sett hennes facebook vet du och så väl kände ni inte varandra vid den tidpunkten.



    Ja du är inte expert på alla områden, grävningen om mig var ju usel trots att alla uppgifter fanns på min blogg tex. För övrigt så var det en fråga jag ställde som var ganska rimlig, alltså har privata bolag samma nätvärk som Landstinget, det låter konstigt i mina öron,därav frågan, men jag får kolla upp det själv då.Jag har ingen aning om när och om hon varit sjukskriven, som jag skrev så "pratades det om att hon var sjukskriven" och jag undrade om hon då var på jobbet och skrev emellanåt trots det.



    Ja jag vet att vi har helt olika åsikter gällande Bjästa, men det är inte värst schysst att undanhålla uppgifter eller ljuga i alla fall. Som tex att du tar upp att jag la ut Gunillas privata mail som inte var privata utan en mailinglista,som jag la ut efter att Gunilla skrivit en massa skit om mig. men i din text får du det att låta som att jag bara gjorde det hipp som happ. Samma gäller Marita, om du läst vad hon skrivit så skulle t.om du förstå varför det brann i huvudet på mig, men du skriver bara att jag kallade henne fula saker, inte att hon hånade min döde bror å det grövsta innan. Är det schysst debatteknik tycker du? Ger du en sann bild av vad som verkligen hände då?



    Sanningskomission? Vad är det för sanning du vill ha fram då? Nej jag skulle inte tveka men jag förstår inte vad du menar att det skulle leda till?



    2010-07-02 | 14:44:10
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Catta säger:

    13;54: Nej jag är inte utan skuld. Ja jag vet att du tycker det du anonyme (som jag i alla fall vet vem det är) . En sanning går inte att ändra på och så länge folk lägger fram konkreta bevis för sina påståenden så är det väl inte att svänga texter och manipulera? Brukar jag inte visa upp mina bevis om jag påstår att jag har några? Är det något bevis du saknar? Vilka bevis har inte blivit godkända av mig? Vilkens intelligens har jag kränkt? Du får vara lite mer konkret. Och du gräver din grop fort du skriver, för som jag sa förra gången, dina utlägg avslöjar dig alltid.....

    2010-07-02 | 14:50:40
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Jenny säger:

    "Tog det halva natten att ringa ambulansen?"



    Nej, men jag kan garantera att halva natten gick åt till att oroa sig...............



    2010-07-02 | 16:11:04
    Bloggadress: http://barajag-jenny.blogspot.com
  • Cia säger:

    JAG vet vilket nick du Catta har på Flashback och jag VET vad du har skrivit där om daddy.

    2010-07-02 | 16:27:09
  • Hmm säger:

    "Bloggvärlden kan sannerligen vara en ogästvänlig plats. Speciellt om man är en farsa som tar sig ton. Veta hut skall jag göra. Skämmas tamejfan, min empatistörda adhd psykopat."



    Det är inget fel på att du belyser dina problem. Vad jag tor de flesta vänder sig emot är sättet du gör det på (sedan kan jag förstå att man i frustration skriver på "fel sätt, men du har samma stil vilket ämne du än skriver om.) Jag gillar dina kommentarer bättre. Känns mer som att det är en tänkande/kännande och inte i affekt skrivande människa

    2010-07-02 | 16:48:05
  • Catta säger:

    Cia: Och jag vet att du snackar skit för jag har aldrig skrivit en enda rad i den tråden.Men känns det bra för dig att fabla och hitta på så dra till med nåt riktigt vidrigt nick du, det är ett fåtal fåntrattar som kommer köpa dina valser, resten (det stora flertalet) inser att du är en idiot. Det är såna som du som njuter av dessa krig och eldar på för allt du är värld, allt för att det ska ge dig några timmars förströelse....

    2010-07-02 | 17:06:01
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Cia säger:

    Nejdu Catta, den går inte.

    Det är väl självklart att du nekar till det.

    Men jag vet att du är aktiv i daddys tråd på Flashback.

    Nu får du väl för fan ge dig människa.

    Du har inte varit en av de mest snälla skribenterna där, det kan jag milt sagt påstå.

    Neka på du, det spelar ingen roll för jag VET.

    Du tror du är så fin, men icke.

    2010-07-02 | 17:28:16
  • Anonym säger:

    Aha Catta, där ser man.

    Inte konstigt att du inte gillar att avslöja nick.

    MarCatta!!

    2010-07-02 | 17:34:31
  • Catta säger:

    Cia: Och jag vet att du är felande. Men istället för att sitta och mumla i skägget så tala om för mig och Daddy vilket nick jag har då och vad jag skrivit, om jag skrivit saker om honom där så är jag säker på att han vill veta det. Det är väl ingen vits att påstå saker om man inte lägger fram det, eller hur är din tanke?

    2010-07-02 | 17:35:08
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Catta säger:

    Var har jag sagt att jag inte gillar att avslöja nick?? Jag har sagt att man ska vara hundra innan man påstår saker. Har ni tråkigt nu eftersom ni vill elda på brasan lite? Frågan är vad syftet med era lögner är?

    2010-07-02 | 17:41:18
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Cia säger:

    Försök inte ens Catta.

    Stå för vad du skriver istället oavsett här eller någonannanstans. Som Catta eller XXXXX.

    Du har inget att vara förbaskad över.

    Du skriver det du vill, men lite lättare är det att skriva som XXXXX och inte som Catta.

    Daddy, jag grunnar på om jag skall maila dig eller inte.

    2010-07-02 | 17:47:06
  • Bernth säger:

    Kolla här daddy, det går att kommentera här, du borde kanske ta en titt.

    http://kundo.se/org/halens-ab/d/halens-pa-daddys-blogg/

    2010-07-02 | 17:50:06
  • Catta säger:

    Cia: Sluta fjolla dig,skriv ut här nu vad jag har för nick och vad jag skrivit istället, för det är väl inte så att du ljuger? Jag tror att Daddy jättegärna vill veta om jag skrivit saker om honom så ut med det nu.



    2010-07-02 | 17:53:23
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Cia säger:

    Ok, tack för det Catta.

    Då kommer det ett mail till daddy.

    Jag är inte intresserad för min egen skull, du får skriva vad fan du vill och med vilket nick du vill för mig.

    Men du ingår i drevet mot daddy där hans dotter hänsynslöst utnyttjas.

    Daddy gör som han vill med mailet han får.

    2010-07-02 | 18:01:36
  • Catta säger:

    Cia:Bra det. Men du vill inte offentliggöra för alla vem jag är? Jag skulle gärna vilja veta vem jag är på FB och vad jag skrivit.

    2010-07-02 | 18:12:12
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Cia säger:

    Du kan snurra runt det bäst du vill Catta, det är din taktik.

    Så även på Flashback.

    Det är inte så värst många som går på den taktiken Catta.

    Men nu när du vill att alla skall veta gör det inte så mycket att daddy vet i varje fall, eller hur?



    2010-07-02 | 18:26:01
  • Anonym säger:

    Men fan Catta, det trodde jag inte om dig.

    2010-07-02 | 18:26:43
  • Daddy säger:

    Ta det lite lugnt med att komma med ogrundade anklagelser här. Det är inte ok.



    Ber om ursäkt för det. Catta, du får säga till om du vill att dessa kommentarer plockas bort.

    2010-07-02 | 18:44:05
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Gunilla Englund säger:



    Catta. Orkar inte gå i svaromål på alla dina ideliga lögner igen efter en lång arbetsdag.

    Hade blivit en roman efter dagens alla inlägg från dig.



    Ärlighet varar längst .. Därför ..



    Styrkekramar till Daddy, mamma Marita o hennes familj o Madde. Be strong .. !



    2010-07-02 | 19:01:27
  • Catta säger:

    Tack för det Daddy!

    Nej låt dom vara det spelar ingen roll, jag har inget att dölja, och det där är rena lögner,jag tror att du ser det också.Jag har inte skrivit en rad i tråden om dig, inte ens i den om Bjästa faktiskt.Det är bara folk som vill elda på brasan lite så det är ingenting jag håller dig ansvarig för på något sätt,men tack för att du satte ner foten och för att du erbjöd dig att ta bort det, det uppskattas!

    2010-07-02 | 19:15:14
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Catta säger:

    Gunilla: Om du inte orkar gå i svaromål så förstår jag inte varför du nämner mig? Du bör i alla fall för netikettens skull tala om vilka lögner jag kommit med, det hör till god ton.

    2010-07-02 | 19:17:06
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Anonymingen säger:

    Catta varför skriver du OM Daddy själv? när du här pratar om att skriva till.



    Tänker på din kommentar för ca en timme sedan hos IC.



    Varför dömma i andras tvister?

    Diskutera är en sak men att dömma en annan.

    2010-07-02 | 19:30:15
  • Anonym säger:

    Catta du har allt dubbelmoral, jag har också sett kommentaren.

    2010-07-02 | 19:33:21
  • Catta säger:

    Anonymingen: Men vad är det för fel på dig? Jag skriver TILL honom, sen svarar jag på kommentarer där hans vänner skriver OM honom,det resulterar i att jag skriver OM honom där.Hade du förstått skriven text så hade du också kopplat att det jag syftade på var att skriva inlägg om en person istället för att skriva i kommentarerna till inlägget man stör sig på.Vilken tvist har jag dömt i?



    Det är bäst du vilar nu för jag förmodar att du haft en lång arbetsdag du "anonyme", och alla vet att man tappar förmågan att tänka klart när man är trött.Jag slutar aldrig att förundras att ni inte inser hur lättgenomskådade ni är....



    2010-07-02 | 19:52:43
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Catta säger:

    Du utan namn: Ja tror du att jag skriver kommentarer i hemlig agentskrift eller, det är väl klart du ser den.Men jag ska medge att jag ångrar att jag besvarade den kommentaren som jag gjorde, det är svårt att hålla Daddy utanför när alla (även hans vänner) hela tiden tar hans fall som exempel. Jag föredrar att diskutera mer generellt, men jag ska försöka att inte falla i den fällan mer, om inte annat av tacksamhet för att Daddy erbjöd sig att ta bort kommentarerna från er stollar, det var schysst av honom.

    2010-07-02 | 19:56:40
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Anonymingen säger:

    Catta.



    Du skriver så här hos IC " Daddy har sagt att hon kidnappat hans dotter, alltså är det förtal."



    Du dömmer även fast du inte har den rätten.



    Man kan sen faktiskt inte sitta och kritisera andra för sånt man själv väljer att delta i och håller på med och sen vädja om att man inte skall skriva om andra utan till varandra när man själv dömmer andra och inte klarar av att skriva till eller förstå detta med att ta parti för någon och missa sakfrågan och ev. tredjepart som hamnat i kläm.

    2010-07-02 | 20:05:32
  • Catta säger:

    Anonymingen: Och du är dum som inte ser helheten och frågan. Tommy skrev att Daddy aldrig förtalat sitt ex. Förtal är det oavsett om det är sanningar eller lögner, alltså om jag skriver att du är dum i huvudet och det är sant så är det likt förbannat förtal i juridisk mening. Så för att visa för Tommy att Daddy förtalat så tog jag det exemplet, förstod du ingenting eller var det bara ett nöje att plocka ut valda delar?



    Nej det är inte jag som dömer, det är fastslaget i lagen att det är förtal.Även om hon skulle ha kidnappat dottern så hade det varit förtal, förstår du?



    Skulle du kunna förtydliga dig lite, det där är (om du ursäktar att jag säger det) näst intill oläsligt.

    2010-07-02 | 20:14:45
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Daddy säger:

    Även fast jag tycker det som skrivs är intressant så skulle jag vilja rikta en uppmaning till debattörerna här att liksom Catta skriva under sitt eget namn eller nick. Det blir sjystare så.



    Jag har lärt mig en del av den "Flaming attack" (uttrycket kommer att klargöras i ett kommande inlägg). Jag har varit en av dom som försvarat rätten att vara anonym fullt ut på nätet. Jag är efter denna erfarenhet inte lika säker längre.



    En advokat i Sverige som jag anser som klok skrev nyligen angående de anonyma riktade attacker som förekommer på nätet:



    "En möjlig väg är att kränkaren måste identifiera sig om offret utpekas på sätt så att offret kan identifieras. År den som inte vågar stå för sina uppgifter värd yttrandefrihetens skydd?"



    Jag har forskat lite i detta ämne i det sista och upptäckt andra stackars jävlar som nästan är värre utsatta än mig. Detta faller alltid under rubriceringen förtalsbrott, och därmed åker dessa anmälningar automatiskt i korgen "förundersökning startas ej" så fort dom hamnar hos våra åklagare.



    Tänk själva vilken dörr som plötsligt skulle slås upp på vid gavel om någon valde att gå till åtal.

    Men något måste göras åt eländet, den saken är fullständigt klar.

    2010-07-02 | 20:17:12
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Ja tyvärr så finns det anonyma som väljer att kartlägga och förfölja andra som har annan åsikt eller väljer att stötta dig och ditt barn.



    Hoppas verkligen att nätet förändras.

    2010-07-02 | 20:26:10
  • Moi Marie säger:

    Det minsta man kan begära är väl att folk tar sig ett litet nick och håller sig till det om de återkommer i diskussioner i bloggar, och mellan bloggar. Det verkar hederligare ialla fall och gör det lättare att följa vem som säger vad. Svårt att skilja på anonym, anonym och anonym är det.

    2010-07-02 | 20:30:03
  • Catta säger:

    Daddy: Ja det är ju på både gott och ont det där med anonymitet. Det kan ju finnas flera godtagbara skäl till att vara anonym på tex en blogg (som bloggägare) , man kan ha skyddad identitet, man kan tillhöra en grupp som är utsatt för hot, man kan skriva om något som är känsligt och som kan rendera i allvarliga attacker.Citatet från advokaten lät bra tycker jag för det är alldeles för lätt att skapa drev med lögner och förtal idag. Frågan är var man ska dra gränsen för vad som är kränkande och inte eftersom det upplevs så olika av olika människor? Förtal är ju något väldigt många av oss gör oss skyldiga till på olika sätt. Jag förtalar tex JB i min blogg trots att jag raderat alla personuppgifter och målnr, och trots att allt jag skrivit är sanningen. Bland vanligt folk så ser man ju det som att förtal är när man ljuger om folk, men så är det inte.Så det är inte alldeles lätt att hitta en strategi som kan fungera

    2010-07-02 | 20:44:52
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Daddy säger:

    Gränsen för förtal är redan idag satt väldigt högt. Och den ska ligga högt. Det följer av att ha ett demokratiskt transparent samhälle med yttrandefrihet för alla. Men det är skillnad på sanning och lögn, vilket Expressen fick erfara i Persbrandt fallet.



    Om vi har ett nät där lögner om människor får skrivas fritt av anonyma fegisar så kommer snart psykopaterna att ha tagit över nätet, medan alla sunda människor överger det av rädsla för att bli nästa offer. Istället för ökad öppenhet så får vi en minskad. En trist utveckling.



    Men när man börjar skriva rena falsarier om någon i syfte att starta osanna rykten eller svärta ner en människa, eller hans företag, där bör man dra gränsen.



    Det lustiga är att Flashback har en sådan här regel redan. Det är inte tillåtet på Flashback att sprida falska rykten om namngivna personer. Förtal är också ett regelbrott. Men ändå har träskpaddorna fått syssla med just detta mot mig i närmare 700 sidor, medan jag själv stängs av på livstid för ett påstått brott som jag inte begått.



    Den riktiga orsaken till avstängningen var mitt inlägg om Sjelin. Men det kan dom inte stänga av mig för då jag inte begått något regelbrott på Flashback.



    Även Marita stängdes av på livstid, medan dom som ljög om henne i tråden glatt fick fortsätta. Nu har ytterligare en vän till mig stängts av på livstid helt utan förklaring.



    Moderatorn på tråden ser ut att vara på min sida utåt, men agerar väldigt märkligt i sitt sätt att moderera.

    2010-07-02 | 21:09:05
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • R säger:

    Exakt på vilket sätt har det ljugits om Dennis mamma på Flashback? Det enda som brukar skrivas om henne där är att hon varit drivande i att sprida att hennes son är oskyldig, och att hon även varit drivande på nätet där våldtäksoffren mobbades av pöbeln som hon varit med om att piska upp. Menar du att det är detta som är lögnen?

    2010-07-02 | 21:29:51
  • Catta säger:

    Jag har faktiskt inte följt den tråden fullt ut utan kollat in lite emellanåt, så jag missade varför du blev bannad där. Jag kommer inte heller ihåg varför Marita stängdes av faktiskt. Ja jag är kluven, samtidigt som jag tycker att folk som ska attacker andra gott kan stå för det så kan det finnas goda skäl att vara anonym som sagt. Det finns ju några som råkat väldigt illa ut för att dom sagt fel saker eller haft fel åsikter, och på så sätt så förstår jag att folk vill vara anonyma också, men det är en svår fråga. Är man den som blir beljugen och förtalad så vill man ju förstås veta vem det är som gör det.

    2010-07-02 | 22:52:26
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Tessa säger:

    Jag hänger på i tagandet av ett nick. Det är helt hopplöst att följa resonemang, samt att bedöma vikten i inläggen, om man inte vet vem det är som skriver. Jag började för rätt länge sen fundera kring alla de anonyma som härjar här samt hos IC, MA, SOMA och säkerligen everywhere... Det är min fasta övertygelse att det sitter en eller flera anonyma och hetsar blogginnehavarna och dess besökare mot varandra. Man skriver inlägg där man myntar utryck som daddyister och ICs hönsgård, man sprider lösryckta meningar från kommentatorsfält och ger dem annan mening än de hade i ursprunget osv osv. Framförallt den mindre "internetvana" har gått på det här.



    Jag tror och hoppas att de allra flesta faktiskt fixar att vara överens om att tycka olika, man fixar att byta ett gäng hårda ord, men när man har bytt ämne så kan man tycka att den andra har goda poänger igen. Tyvärr så har det gått överstyr med all hets, det är "hate mongering" på hög nivå! Jag bara hoppas att så många blogginnehavare som möjligt försöker hålla huvudet kallt och inte dras ned på samma nivå som de människor som helt uppenbart inte vill något annat än orsaka konflikt!



    Det är skönt att se att ni, Catta och Daddy, faktiskt anstränger er lite grann, trots att ni inte är överens och troligtvis inte sitter och fikar tillsammans och snackar skit nästa vecka. Det ska ni ha cred för!

    2010-07-03 | 00:16:00
  • Hmm säger:

    Själv väljer jag att i största möjliga mån vara anonym, men jag anser med det kommer ett sort ansvar. Eftersom du inte vet vem jag är, så anser jag mig vara skyldig till att hålla extra god ton. visst händer det att jag smäller av, men oftast då med goda skäl och aldrig skulle jag skriv något som är osant eller vilda spekulationer utan att det är tydligt att så är fallet,

    Tycker att det är synd att fler som är anonyma inte resonerar som jag. Hade varit trevligare på nätet då.



    Jag är nog mer odiplomatisk och rak IRL.

    2010-07-03 | 00:28:52
  • Tommy Jonsson säger:

    Daddy jag förstår till fullo din frustrering då jag själv mött den i övermått. Dock inte på nätet på den tiden. Du är dock inte den värst utsatte och det säger jag trots att jag inte läst tråden om dig på FB.

    Däremot har jag tittat lite på Monica Antonssons nya skyddsling Catarina Hurtig som förlorade vårdnaden om sin son och nu får träffa honom en dag var 14:e dag med kontaktperson. Hon har ocks fått böter på 50000 kr för umgängessabotage.

    Hoppas inte på någon ursäkt från MA hon har inte förmåga att erkänna sig gjort något fel.

    Kan det möjligen vara så att hon hatar ditt och Ingrid Carlqvists sätt att kunna uttala sig klart och tydligt i sak, hon blandar upp sina skriverier med virriga känsloargument. Ni är helt enkelt bättre skribenter.

    Själv har jag många gånger undrat om det inte är så att speciellt kvinnor går in på att tala om person när sakargumenten sinar. Leroy var ocks inne på det.

    Jag tycker också att det inte är mycket värt att byta åsikter med anonyma troll ofta är det fråga om mammarättsaktivister som inte kan se barnets och faderns mänskliga rättigheter. Dessutom framför de åsikter som de troligen inte skulle ha om de framträdde med sitt namn.



    Vill här också tala om att Ingrid Carlqvist gått förbi vår Utrikesminister på bloggen Word.com



    GRATTIS Ingrid Carlqvist du är formidabel! Du är en riktig tuffing som gett dig in i detta getingbo och varit där i mera än 15 år nu. Enda grunden för detta är din rättspatos. Inget annat.

    Aldrig har så många haft så få "du" att tacka för så mycket.

    2010-07-03 | 02:15:58
  • Admin säger:

    De vill att VI ska dö.

    De vill UTPLÅNA oss!



    Vi/oss, som kämpar för rättvisan.



    De, som kämpar för sina egna människofientliga prioriteringar.

    2010-07-03 | 03:30:24
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • herulen säger:

    Daddy:



    "Moderatorn på tråden ser ut att vara på min sida utåt, men agerar väldigt märkligt i sitt sätt att moderera."



    Ja, det är mycket märkligt. Normalt förfaringssätt är denna: om en tråd handlar om trådstartaren, men att denne blir avstängd, så ska moderatorn låsa tråden. Skälet till detta är mycket enkelt. Då trådstartaren inte längre är medlem på sajten och då personen inte är en offentlig person så finns det inte längre något underlag för vidare diskussion. Detta förbiser man alltså. Det hela blir än märkligare då moderatorn får gå in och rensa i tråden i stort sett varje dag och komma med tillsägelser. I alla andra fall låser moderatorerna om medlemmarna tjafsar för mycket. Men inte i din tråd. Nähej, moderatorn deklarerar istället att han inte kommer att låsa tråden vad som än händer. Detta är unikt, även för flashback. Jag tror till och med att din tråd är den enda i hela internetvärlden där man aldrig kommer att låsa en tråd, trots att den för länge sedan har förlorat sitt syfte. Man får nästan den känslan att flashbacks existens beror på din tråd.

    2010-07-03 | 08:51:06
  • Catta säger:

    Tessa: Jag tror precis som du att i många av dom här bloggarna så finns ett antal människor som bara är där för att hetsa och hålla brasan brinnande. Dom är ganska uppenbara. Frågan är vad dom vill med det? Och det är väl där jag tycker vi bloggägare har ett ansvar att rensa bort dom så dom ser att det inte funkar att bete sig som svin.



    Personligen har jag inget intresse av att hata eller vara i krig med någon, däremot så har jag svårt att hålla mig från diskussioner som jag finner intressanta, har man olika åsikter kan det gå hett till, men man måste ändå kunna visa varandra respekt och inte gå på personangrepp som görs.Jag uppskattade Daddys gest igår enormt mycket just för att vi har kontroverser och han ändå skrev som han gjorde, det inger respekt och mer sånt skulle jag vilja se, att man skiljer på sak och person.

    2010-07-03 | 10:50:16
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Utan tvekan anonym. säger:

    Herulen jag kan bara skriva under på det du skriver.

    Jag har så svårt arr förstå hur tråden ens kan vara kvar när nu daddy inte kan få söga sin mening.

    BangTheDrum är också livstidsavstängd numera och tanken att det är för att han är en vän till daddy och det inte passar moderatorns syfte är glasklar.

    Det är flera stycken som inte har någon annan agenda än att krossa daddy rör inte moderatorn ryggen och på sin höjd blir det en fjäderlätt örfil som utdelas från moderatorn på daddys tråd.

    Men de som står upp för daddy är det bort bort som gäller.

    Herulen du har nog rätt i ett tråden behövs för FB skall få så många besökande som det bara går.

    Det är ett fåtal trådar som har den klassen, det är daddys tråd och dessa fördömda skvallertrådar.

    Trådar stängs då det blir för infekterat, men daddys tråd får de leva rövare i på bekostnad av ett barn och jag tycker det är mycket bra att FB blivit polisnmälda (om jag inte missuppfattat det).

    HenrikJ & Co borde blivit kickade för länge sedan då deras agenda är uppenbar, men det är tydligen ok enligt moderatorn som inte verkar ha riktigt koll på hur regelverket är menat att användas.

    Tolkningsfråga tydligen.



    Lady Mystica kom med ett påstående och fick svar från moderatorn.

    Se här https://www.flashback.org/sp24023893



    Någon mer än jag som ser att det finns en regel som moderatorn skall följa men inte gör?



    Jag ser också att moderatorn utåt sätt är på dotterns sida, argumenterar lugnt och sakligt.

    Men det hjälper när moderatorn själv inte följer reglerna och tillåter tex falsk ryktesspridning.



    Falsk ryktesspridning torde vara när någon för att misskreditera spamma tråden med div påståenden som det inte går att finna grund för.

    Det skall inte gå att påstå något utan att kunna belägga detta främst för att huvudrollsonnehavaren är en helt oskyldig liten flicka.



    Dessutom är det väl ändå inte ok att SoD stänger sin sida för allmän skådan för att flytta över sin verksamhet till FB, vilket uppmanades på SoDs inlägg.



    Med andra ord är FB ute efter samma som SoD och tanken att det skulle vara en moderator som tycker att det SoD stod för är helt ok.



    Det senaste utspelet från Marika Sjelin med det gamla nicket micro11 och HenrikJs svar skall du polisanmäla daddy, det är grovt förtal speciellt eftersom du och micro113 är offentliga personer.

    Micro113 genom sin bekräftelse har förbrukat sin rätt att gömma sig bakom ett nick.

    Grovt för att både micro113 och HenrikJ valde att påstå något där de vet att många läser.



    micro113 fick sitt inlägg borttaget av moderatorn, det fick inte HenrikJ (har HenrikJ hållhake på moderatorn) vilket är uppseendeväckande.

    Därmed ingår även moderatorn i drevet mot flickan och skall ställas ansvarig.

    2010-07-03 | 11:11:25
  • Anonym säger:

    Catta, du menar som att kalla folk för tex IDIOT, vilket du gjorde i går och gör ganska ofta?

    Pa tal om respekt och personangrepp.

    Gäller det andra men inte dig?

    Det var inte ok att försöka få andra tro att du skrev på Flashback i daddys tråd, det tror jag de flesta var om.

    Men du tappar måmga genom att ha spelregler för andra och spelregler för dig själv.

    Det är inte ok.

    Det är en av anledningarna som gör att jag inte finner dig intressant alls, men vill bara säga att jag läst tillräckligt mycket av dig på ställen även läser för att se att det inte är intressant att följa en "debatt" där du ingår.

    2010-07-03 | 11:16:11
  • Catta säger:

    DU utan namn: Nej jag kallar inte folk idioter ganska ofta, men såna anonymt ljuger så tungan blir svart ÄR idioter, det är ett faktum.I en normal diskussion kallar jag däremot inte folk för idioter även om vi har olika åsikt.De jag tappar det är hyenorna som inte fixar att jag pratar omkull dom, och dom tappar jag med glädje, normalt folk ser att jag är ärlig, att jag inte ljuger om varken saker eller personer, att jag håller mitt ord osv, så dom tappar jag inte. Jag tycker du verkar finna mig väldigt ointressant eftersom du är på mig hela tiden, men det är lite synd att du inte öppet vågar säga vem du är, vad är du rädd för? Och jag tycker det är ganska ointressant med människor som gafflar men inte vågar stå för det.Men som sagt, ibland behöver folk inte skriva sina namn, man vet vilka det är ändå.

    2010-07-03 | 11:29:57
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Catta säger:

    Rättelse: *Jag tycker du verkar finna mig väldigt intressant*skulle det förstås vara....

    2010-07-03 | 11:31:54
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Anonym säger:

    Är jag på dig hela tiden?

    Nu får du väl ruska på dig lite i varje fall.

    Även om jag väljer att vara anonym behöver du inte påstå sådant om mig som inte är sant.

    Eller, skit i det förresten.

    Spelar ingen roll.

    2010-07-03 | 11:56:10
  • Catta säger:

    Du utan namn: Nej det spelar ingen roll, du har ingenting att komma med,du kommer aldrig kunna belägga mig med en lögn, du kommer aldrig att kunna övertyga flertalet att jag är si eller så,så det är lika bra att du ger upp för du gör bara bort dig och det är väl därför du inte vill stå med dit namn också, för du skulle skämmas att gå ut med vem du är när du är så obota barnslig

    2010-07-03 | 12:16:47
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Bernth säger:

    Jaha, så det är inte ok att någon påstår att du skriver på FB, men det är helt ok att du påstår något om en anonym person som denne dementerar?

    Hur tänker du då?



    2010-07-03 | 12:32:10
  • Bernth säger:

    Swimp78 har skrivit följande intelligensbefriande inlägg på skvallerforumet Flashback:

    "Severino tror tydligen att han/hon kan gå in och styra över vad som skall diskuteras på flashback eller nätet.



    Själv ser jag gärna en diskussion om Joakim Ramstedt och hans härjningar på nätet, och det handlar inte om personförföljelse eller liknande, utan om att agera motkraft till de agressiva utspel han och hans bejakare för på olika ställen på nätet, bland annat i och med förföljelsen av våldtdäktsoffer, uthängningar av meningsmotståndare osv.



    VARFÖR man skulle droppa sakfallet och diskutera bara i allmänna principtermer förstår jag inte. Uppenbarligen vill vissa att Daddy ska få stå oemotsagd. Men .. Ramstedt berör, och han behöver få mothugg. Han är en aktiv, agressiv och pådrivande person och inte någon som behöver daddas med."



    Då vi är några som vet vem Swimp78 är är det ok att starta en tråd (hmmm, det går förståss inte då Hurtig och Ramstedt håller skvallerforumet på kartan) eller en blogg där vi vänder ut och in på privatpersonen Swimp78 som trodde att ett byte av användarbild skulle dölja spåren efter hans medverkan och påeldande av en flickas pappa.



    Det är inte så lätt att vara helt anonym på nätet som flera skriver om.

    Ett litet ord tillsammans med ett annat, något som leder till ett sammanträffande.

    Någon som känner någon.

    Ett speciellt skrivsätt.

    Vissa dialektala ord ofta väl gömda men lyser genom när vederbörande inte tänker sig för.

    Jag såg ett i dag på skvallerforumet som tillsammans med lite annat jag reagerat på plötsligt ledde till att jag visste vem personen bakom nicket var.

    En liten mening kan verka harmlös i sin ensamhet.



    Vara vettig i sitt sätt att diskutera och personen behöver inte vara orolig för att bli avslöjad, då det inte finns en anledning att ens anstränga sig eller ens veta vem det är som skriver.



    Sedan kan man ju förstås göra som tex HenrikJ, Binkermuniten (OBS bytt nick), micro113 numera Logga-ut (som har en stor ursäkt att ufärda till daddy) + några till och faktum kvarstår, det är inte bara daddy i detta fall som vill veta vilka det är som ligger bakom skriverierna.



    Något som är intressant också är när det framgår tydligt att det är flera personer vilka skriver med ett och samma nick.

    Lite kul så där blir det evilgreen



    2010-07-03 | 13:17:52
  • Catta säger:

    Bernth: Nej det är inte okej att påstå att jag har ett nick och har skrivit en massa vidrigheter på Daddys tråd eftersom jag aldrig skrivit en rad där, tycker du det är okej?



    Vad är dte jag påstår om en anonym person som denne dementerar? Att jag vet vem det är och att vi "träffats" förut, eller är det något annat du syftar på?

    2010-07-03 | 13:25:16
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Bernth säger:

    Jag syftar enbart på det jag läser och det är för att du påstår att du vet en massa som denna anonyma dementerar?

    Eller vad är det du är ute efter?

    Fiskar du?

    2010-07-03 | 13:44:28
  • Daddy säger:

    Lägg ner denna diskussion. Anonym pajkastning vill jag inte ha här.

    2010-07-03 | 14:16:28
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Catta säger:

    Bernth: Jag fiskar inte det minsta för det behöver jag inte. Det är lite svårt att besvara frågor när du och vissa andra kommer med diffusa påståenden. Du skriver att "du vet en massa som den anonyme dementerar", är det svårt för dig att specifera vad du menar då?



    Ang det jag kommer ihåg att jag sagt mig veta trots dementi (vem som kommer med olika påhopp här och på andra ställen mot mig under olika "namn") så kan jag ju citera dig:



    "Det är inte så lätt att vara helt anonym på nätet som flera skriver om.

    Ett litet ord tillsammans med ett annat, något som leder till ett sammanträffande.

    Någon som känner någon.

    Ett speciellt skrivsätt.

    Vissa dialektala ord ofta väl gömda men lyser genom när vederbörande inte tänker sig för.

    Jag såg ett i dag på skvallerforumet som tillsammans med lite annat jag reagerat på plötsligt ledde till att jag visste vem personen bakom nicket var.

    En liten mening kan verka harmlös i sin ensamhet."



    Vill du har svar på frågor så specificera,vill du bara spy galla så är du välkommen att göra det på min blogg eller via mail.



    Tack igen Daddy för att du ser igenom tramset!

    2010-07-03 | 14:36:13
    Bloggadress: http://cattasbubbla.se
  • Undrande säger:

    Daddy, har du verkligen råd att hänga ut Monica Antonsson? Verkar kosta minst 20 papp, svettigt.

    http://monicaantonsson1.blogspot.com/2010/07/somliga-har-valdigt-svart-med-sanningen.html#comments

    2010-07-03 | 17:32:41
  • Daddy säger:

    Ja jag såg det nu att hon tänker bussa sina advokater på mig. Tydligen har jag hittat en öm punkt nånstans.

    Vad gäller bilden så får fotografen kontakta mig och hävda sin copyright och antingen be mig ta bort bilden eller betala. Så går det till.



    Sedan kan man ju undra om Monica har betalat fokus tecknare för bilden som pryder hennes blogg? Mig har hon i alla fall inte betalat ett öre för textningen av filmen som hon har överst på bloggen. Hon har knappast heller fått godkännande av TV4 för att ha den uppe?



    Sedan påstår hon att jag kallat henne barnskändare. Jag kallade flashbackdrägget för barnskändare. Sedan skrev jag att eftersom Monica nu tar dom i försvar får jag räkna in henne i samma grupp.

    Semantikfråga, eller hur. Kunde ju tycka att en journalist borde ha bättre koll?



    Men låt henne stämma mig då. Det blir väl bra PR för tanten.



    Vad gäller telefonladdaren som hon påstår att jag ljuger om så kan jag skaffa fram ett intyg av min kompis Jonny som var vänlig nog att ge mig en av sina.

    2010-07-03 | 17:52:18
    Bloggadress: http://daddys
  • Undrande säger:

    Vilken film har hon överst i bloggen? Jag hittar ingen. Vad är det du textat?

    Bilderna kan hon fakturera dig och om du inte betalar så kan hon skicka det till Kronolle, det hjälper inte att du raderar om du redan publicerat.

    2010-07-03 | 18:02:40
  • Daddy säger:

    Inslaget om Mia och Gömda som TV4 gjorde har jag klippt ned och textat på engelska och lagt ut på min youtube kanal. Så på det viset drar hon nytta av det arbete jag har gjort.



    Om det du påstår om bilder som publicerats på nätet stämmer så måste det ju vara rena klondyke för fotografer? Jag har en gång sedan bloggstarten kontaktats av en fotograf som ville ha ersättning för en publicerad bild. Eftersom jag inte kunde betala så erbjöd jag mig att ta bort bilden så var den saken ur världen.



    Monica kan fakturera och stämma, men några pengar finns inte att hämta här. Bara skulder sorg och elände.

    2010-07-03 | 18:19:15
    Bloggadress: http://daddys
  • Swimp78 säger:

    Berndt påstår i en kommentar här ovan att "vi" vet vem jag är IRL. Vet, det gör han naturligtvis inte alls. Därför undrar jag Berndt: varför skriva sånt? Tror du att du kan skrämma folk till tystnad genom att hitta på sådant?



    Du lyckas inte med mig i alla fall. Och det beror inte på att du inte vet ett dugg.

    2010-07-03 | 18:23:25
  • Kerstin/carstoned säger:



    "Jag skulle vilja ge en liten brasklapp ang Kerstin/Carstoned som verkar vara en liten utsänd fiskare åt Antonsson."



    Hahaha!!! Vad fräckt!!! ;)



    2010-07-03 | 18:45:33
    Bloggadress: http://kulusoy.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Jaha swimp, så om det varit känt vem du är, så hade du tystnat då? Är det så man skall tolka din kommentar? Då blir ju följdfrågan, varför törs du inte stå för dina åsikter och påståenden?



    Det är skillnaden mellan dig och mig. Jag ställer återigen frågan. Är den som inte vågar stå för sina uppgifter värd yttrandefrihetens skydd?



    Vad tycker du Swimp. Är det okej och ljuga, svartmåla och anklaga en barnafar anonymt på ett offentligt forum?



    Och svär dig inte fri vad du gör. Då kommer du bara att se dum ut.

    2010-07-03 | 18:48:04
    Bloggadress: http://daddys
  • Undrande säger:

    Fast om Monica skickar dig till kronolle och du inte kan betala så blir det ju utmätning.

    Du kanske ska sälja av bil dator instrument och liknande för det är ju just sådant som de då tar.

    Du får väl kolla vad Monica skriver för hon skulle tydligen tänka över helgen hur hon skulle göra. Du måste ha retat den tanten ordentligt.

    2010-07-03 | 18:51:45
  • Daddy säger:

    Nej Carstoned är ingen fiskare åt Antonsson. Vem har sagt det? Det är en tuff brud med skinn på näsan och mycket kloka åsikter.



    Du är alltid välkommen här Kerstin.

    2010-07-03 | 18:53:27
    Bloggadress: http://daddys
  • Swimp säger:

    Nej, Daddy, poängen var att jag inte låtit bli att skriva även om Berndt vetat någon om mig. Vilket han inte gör.



    Du pratar om att ljuga, och svartmåla osv. Ljuga om dig har jag aldrig gjort. Tvärtom reagerar jag mot folk som påstår saker om dig utan att kunna verifiera det.

    Däremot har jag uttryckt en hel del ogillande av dina uthängningar här i bloggen, och hur obalanserad och hatisk du framstår.

    2010-07-03 | 18:56:20
  • Undrande säger:

    Monica Antonsson sa...



    Sverre o Daddy

    Jocke skriver:

    "Vad gäller bilden så får fotografen kontakta mig och hävda sin copyright och antingen be mig ta bort bilden eller betala. Så går det till."



    Tyvärr. Så fungerar det inte. Har man väl publicerat är det bara att betala.

    Det behövs inte ens en stämning.



    Bra att ni visar mig hans jargong. Det underlättar mitt beslut.

    03 juli, 2010 18:18

    2010-07-03 | 18:56:34
  • Daddy säger:

    Min bil är snart 11 år gammal och inte värd mycket. Datorn är välanvänd och sliten, mina gitarrer likaså. Dom skulle inte inbringa många ören på en exekutiv auktion.



    Nu är det ju så med gitarrer iofs att en del blir mer värda ju äldre och slitnare dom blir, men det gäller nog inte mina tyvärr. Däremot har dom ett stort värde för mig. Och när det gäller myndigheter som FK och krf ska man tydligen aldrig känna sig helt säker.



    Så om jag försvinner helt från nätet så vet ni ju varför då =)

    2010-07-03 | 19:00:07
    Bloggadress: http://daddys
  • Undrande säger:

    Denna Monica Antonsson måste vara jättearg på dig Daddy som hon skriver. Jag undrar vad hon egentligen anklagar dig för att ljuga om här? Jag får det inte att gå ihop förutom att du kanske inte kan räkna in folk i grupper av åsikter de inte står för:



    Monica Antonsson sa...



    Jag ser att Jocke skriver:



    "Sedan påstår hon att jag kallat henne barnskändare. Jag kallade flashbackdrägget för barnskändare. Sedan skrev jag att eftersom Monica nu tar dom i försvar får jag räkna in henne i samma grupp."



    Joakim Ramstedt ljuger så han tror sig själv.



    Jag har aldrig tagit det så kallade flashbackdrägget i försvar. Jag läser inte där, vet inte vilka de utpekade är och har inte läst vad de skriver. Än mindre har jag tagit det i försvar.



    Du ljuger, Joakim Ramstedt!

    Som en borstbindare!

    2010-07-03 | 19:02:17
  • Daddy säger:

    Vadå för jävla jargong Monica? Är det jag som har en jargong?



    Du har ljugit om mig. Jag har inte ljugit om dig.

    Sen är det jag som har en jargong??



    Dessutom trodde jag att jag hade till på måndag på mig innan du skulle fatta något beslut? Var det inte så?

    2010-07-03 | 19:04:38
    Bloggadress: http://Daddys
  • Undrande säger:

    Blir det utmätning så tar de det ändå, Monica som är arg på dig kanske finner det värdefullt att du blir av med det som hon vet att du värdesätter trots att du inte anser det ha ett ekonomiskt värde?

    2010-07-03 | 19:07:05
  • Kerstin/Carstoned säger:

    Tack Daddy! =)

    2010-07-03 | 19:08:29
    Bloggadress: http://kulusoy.blogg.se/
  • Lalle säger:

    Alltså, detta är ju värre än ett dårhus! Någon undrande skriver inlägg på båda bloggar som ni svarar på hos er själva för att lägga eld på brasan. Skaffa er ett liv!



    Tänk, trots allt vet största delen av världen, ja tom Sverige inte ens vem ni är. Ni har varsina bloggar och har era egna beundrare som ni har och bevakar åt er och sprider er skit.



    Vad ni vinner på det vet ni båda att är inget. varför inte satsa på det som är viktigt istället.



    Ska lägga detta på både daddys och MA blogg för att se om någon av er ens svarar.



    Detta är i alla fall långt från era respektive budskap.



    Som sagt SKAFFA ER ETT LIV. även på internet är ni som en fis i rymden.



    Nu kan ni få vara lite arg på mig istället...

    2010-07-03 | 19:15:34
  • Daddy säger:

    @Lalle



    Ja, du har helt rätt. Jag har låtit mig sugas in och provoceras av anonyma mörkermänniskor. Förmodligen var detta precis deras syfte. Guilty.



    Kan bara försvara mig med att jag liksom de flesta andra föräldrar nog ser attacker mot mina barn som ett rött skynke. Och precis som tjuren på arenan bryr jag mig inte ett dugg om svärdet som döljs bakom skynket.



    Så är det. Och du Swimp. Du har aldrig ljugit om mig säger du?

    2010-07-03 | 19:22:28
    Bloggadress: http://daddys
  • Swimp78 säger:

    Jag skriver inte saker som jag inte själv tror på. Dvs jag ljuger inte. Tvärtom - Jag har t ex. tillrättavisat andra skribenter på Flashback när de påstått saker om dig utan att kunna verifiera det.



    Dock har jag åsikter om det du skriver och om hur du framstår.



    T ex. finner jag ditt engagemang i Bjästafallet och ditt ställningstagande för Oscars mamma och hennes lögner och smutskastning obehagligt. Jag tycker det är skamligt av dig att tillåta en diskussion som går ut på att två unga våldtäktsoffer är lögnare.

    2010-07-03 | 19:32:01
  • Daddy säger:

    @swimp

    Jag har tillåtit en diskussion om ett rättsfall som jag fann märkligt. Jag har tillåtit en diskussion om ett TV sänt reportage som jag fann märkligt.

    Jag har ifrågasatt mäns och pojkars rättssäkerhet på goda grunder. Det är vad jag har tillåtit.



    Sedan har jag tillskrivits åsikter och saker som jag aldrig har uttryckt. Menar du att man inte skall få ifrågasätta våldtäktsdomar? För att man då automatiskt ifrågasätter kvinnor? Blir inte detta lite snett rent jämställdhetsmässigt?



    Jag har aldrig smutskatat några flickor. Det har inte (vad jag har kunnat se) heller oskar eller oskars mamma gjort.



    Utan att gå in på för många detaljer så är det dock så att det finns många frågetecken i Bjästafallet och hur det har porträtterats av journalisterna. Detta är det jag har ifrågasatt. Jag har också varit tydlig med att påpeka att det endast finns två personer som kan veta den absoluta sanningen i det första fallet.



    I det andra fallet finns det fler människor som säger sig veta. Människor som aldrig fick komma till tals inför rätten. Men det skall också nämnas att det inte har kommit någon våldtäktsanmälan mot oskar från flicka nr2, eller någon i hennes familj.

    2010-07-03 | 19:47:05
    Bloggadress: http://Daddys
  • Absolut anonym säger:

    Undrande 19.07.05, det är tyvärr så jag tror Monica tänker.

    Kan hon ta något av personligt värde från någon betyder det mer än alla pengar i världen.

    Det är så hon fungerar och det är bara mycket onda människor som tänker så.

    Jag hoppas jag aldrig någonsin får läsa att daddy blivit av med sina gitarrer för då visar Monica en mycket ond sida.

    2010-07-03 | 19:50:08
  • Lalle säger:

    @Daddy, det är bra och insiktsfullt att du i alla fall ser själv. Jag förstår att man vill skydda sina barn. Men det gör du inte nu med detta smutskastande. Det du gör är att minimera dina chanser att få träffa ditt barn igen. Du upplevs väldigt hatisk när man objektivt tittar in här. Du skulle inte få allt för högt förtroende hos en domare. Tänk på vad du strider för och välj dina strider är mitt råd, om du vill ha en chans.

    2010-07-03 | 19:58:24
  • Undrande säger:

    Absolut anonym: det är precis så som jag tror Monica kommer att välja att göra. Hon vet precis vad daddy värdesätter och det är precis det hon kommer att ta, bara för att det ska kännas extra för daddy.

    2010-07-03 | 20:01:34
  • Ask säger:

    Så Monica jobbar alltså exekutivt hos kronofogden? Jag tänker med tanke på påståendena om "kan hon ta något av värde" och "det hon kommer ta" osv. Monica kommer alltså plocka åt sig saker från Daddys hem? Hur går det till?

    2010-07-03 | 20:07:15
  • Daddy säger:

    Ja då får hon nog ta en kölapp. Om fogden har för avsikt att strippa mig på mina sista ägodelar så finns det statliga fordringsägare före i kön. Så det finns nog inte mycket kvar när det bli Monicas tur.



    Men skämt åsido. Det finns mycket att säga om detta och det planerar jag att göra i ett inlägg. Men det

    kommer att ta en stund att färdigställa. Blir nog att skriva i natt igen. Men det blir ändå inte mycket sömn.

    2010-07-03 | 20:16:06
    Bloggadress: http://daddys
  • Anonym säger:

    Lalle, jag tror det beror på hur just DU läser det daddy skriver med dina glasögon och din erfarenhet.

    Jag kan skriva något med min känsla något som med din känsla kan få en mening att bli en helt annan än den jag skrev.

    Jag kan inte se något hat alls i det daddy skriver, bara vanmakt över hur myndigheter totalt struntar i hans dotter.

    Du kan inte heller skriva att daddy upplevs, du måste skriva att DU upplever...

    2010-07-03 | 20:17:34
  • Madde säger:

    Titta kom och titta kom sätt dig här hos mig... nynnar på John Blund :;)

    2010-07-03 | 20:19:53
  • Lalle säger:

    Anonym 20.17

    Jag tror inte jag ska skriva vad jag jobbar som nu, men även domare präglas av egna erfarenheter och ska ändå dömma objektivt och sakligt.



    Jag tycker inget alls om Daddy som person, jag tycker om det han skriver. Vad jag tycker kan variera, men jag är väldigt öppen till sinnes och tror alltid på det goda hos folk. Tror nog jag skulle gilla Daddy om jag kände honom, antagligen också hans ex, för sån är jag som person. Jag kan se de goda hos alla som har något, och tro mig, alla har det. Sen kan människor såra mig, det gör ont, men de är inte allt igenom onda för det.



    Och jag kan säga att jag gått igenom väldigt mycket i mitt liv, och ändå kan jag älska ännu!

    2010-07-03 | 20:28:54
  • Anonym 20.17 säger:

    Lalle, det där tyckte jag om att läsa och hade hoppats att fler hade haft den förmågan.

    Skönt att läsa något så insiktsfullt :)

    2010-07-03 | 20:34:26
  • Daddy säger:

    @Lalle

    När man väl lärt sig älska så går det aldrig att olära sig det. Motsatsen till kärlek är inte hat som många tror. Jag tror det är rädsla. Det blir ju därför konstigt att några få stackare som vågat gå ut offentligt och stå för åsikter som är kontroversiella med namn, av en rädd anonym mobb blir anklagade för att vara just hatiska.



    Jag kan garantera dig och alla andra som läser här att Jag, Ingrid, Madde, Marita, Gunilla, Caroline, Susanna och andra som vågat skriva saker med sitt eget namn under inte är några hatiska människor. Inte heller har jag mött några sådana personer i den "hemska" papparörelsen (med något enstaka undantag).



    Jag håller just nu på att översätta en dokumentärfilm som nog kommer att väcka en del uppseende (hoppas jag). Om inte annat så kommer den att besvara en hel del frågor om det jag och många andra pappor råkar ut för med dagens vårdnadslagar.



    Filmen är en timme och det är ett drygt jobb att texta den. Har bara hunnit halvägs trots att jag nog lagt minst 30 timmar hittills. Den filmen och min textning av den kommer sedan många människor att ha både nytta och glädje av.



    Så att bara påstå att jag orättfärdigt tiggt pengar blir i mina ögon osant. Jag har allt jobbat en hel del för dom få donationer som kommit in. En del människor tycker att arbetet jag gör är viktigt. Därför väljer dom att stödja det. Jag ser det nämligen som stöd, precis som man väljer att stödja andra organisationer eller samhällsfrågor.



    I julas fick jag in så jag kunde betala den skuld som tippade mig över kanten. Då skänkte människor för att dom tyckte synd om mig. Och jag ÄR grymt tacksam mot dessa människor. Det inkluderar även Monica om hon har skänkt pengar. Men för mig känns det bättre att få stöd för det jag gör, än för att jag väcker sympati.



    Jag har aldrigt tiggt om sympati, enbart om medkänsla och förståelse.



    Jag hoppas att jag kan bli klar med filmen och få upp den i nästa vecka.

    2010-07-03 | 20:50:35
    Bloggadress: http://daddys
  • Daddy säger:

    Förtydligande!



    Jag riktade inte hela inlägget till Lalle utan endast första delen.



    Lalle har aldrig påstått något om att jag tigger. Det kommer från andra håll

    2010-07-03 | 20:53:24
    Bloggadress: http://daddys
  • Lalle säger:

    Anonym 20.17



    Jag gick in i diskussionen för att försöka hjälpa, inte stjälpa någon. Som du kunde läsa tar jag inget parti för någon.



    Jag tycker bara att många här borde veta att livet är viktigare än tjafs på en blogg. Det verkliga livet.



    och livet vore väldigt trist utan meningsskiljaktigheter men man måste kunna göra det på ett bra sätt, vilket inte görs här. Men de är inte dåliga människor för det, kanske bara lite hetlevrade.

    2010-07-03 | 20:56:09
  • Lalle säger:

    @Daddy Jag är överens med dig, men ogillar ingen från "andra sidan" heller.



    Lycka till med filmen!

    2010-07-03 | 21:03:13
  • Daddy säger:

    Nej Lalle, jag är faktiskt ingen hetlevrad människa. Trot eller ej. Men om några anonyma pappskallar skulle skriva saker om dig och dina barn på 700 sidor Flashbacktråd såsom:



    "Fortsätt ge Daddy på käften. Han förstjänar det. Det gör även hans barn"



    En 5 åring och en 11 åring som dessutom är namngivna, Bara för att ge ett snällt exempel.



    Skulle inte du också till slut härskna till då?

    på FB får jag inte skriva, för där är jag bannlyst på livstid.



    Men som sagt, jag kommer att tala ut om allt i nästa inlägg, men först måste jag fixa mig lite käk och vila en stund från nätsörjan.



    Tror inte ni också att man påverkas fysiskt till slut av att vara måltavla för många människors hat?

    Ibland kan man nästan känna det som en fysisk smärta i kroppen.



    Noterar att Swimp inte tyckte det var givande att diskutera frågan med mig personligen. Swimp hoppade tillbaks till Flashback istället och den nya tråden som dom har öppnat om mig där. Där slipper han ju möta mina argument. Blir lättare då antar jag.

    2010-07-03 | 21:09:20
    Bloggadress: http://daddys
  • Lalle säger:

    @Daddy, nej, jag skulle inte gilla det. (ska tillägga att jag aldrig läst en rad där, så jag kan inte uttala mig) Men till skillnad från dig hade jag antagligen aldrig börjat skriva där eller någon blogg ;-)

    Men vi är olika, och det är så vi måste bemöta andras åsikter och förstå att vara starkare än att ge tillbaka med samma mynt för att inte lägga energin på fel plats sas.



    Men jag förstår din frustration, absolut, dina barn ska hållas utanför, och jag förstår att du påverkas, jag vill bara försöka få dig att fokusera om. Och jag är säker på att det svider mest att låta allt rinna av en, satsa på det som är viktigt och förhoppningsvis vinna.



    Lycka till. Ser fram emot filmen och nästa inlägg, men nu måste jag gå tillbaka till riktiga världen en stund och de fina som finns där.

    2010-07-03 | 21:24:15
  • Madde säger:

    Jag har sett en liten bit av den filmen och jag tror det är den bästa filmen jag sett i detta ämne.

    Ja att gå ut med sitt rätta namn och dessutom skriva det som jag anser är rätt eller fel är något som några få personer inte kan hantera.

    Jag har den sista tiden fått veta vem jag är av människor som inte känner mig och ser negativt för att jag står för att jag sympatiserar med Jocke och Ingrid i synnerhet.

    Men destå fler förstår vem jag är och vad jag står för på ett positivt sätt och det är de personerna som är viktiga för mig.

    Det tex Monica Antonsson nu gör genom att skriva om mig på ett mycket negativt sätt rör inte mig ryggen.

    De som har hotat med att leta upp smaskigheter om mig skrämmer inte mig ett endaste dugg för jag tillhör den delen de flesta gör dvs det finns inga lik i garderoben jag har således ingenting att dölja.

    När det gäller den biten är jag nog ganska tråkig att leta information om.

    Visst, det hittas på en hel del, jag är inte blind, jag läser vad som skrivits på några få ställen.

    Men det lägger jag inte energi på att bli upprörd över, det finns ingen anledning.

    Visst finns det ungdomssynder, men det är preskriberat då jag nu är 40 år.



    Jag står för mina åsikter som är baserade på min erfarenhet, värderingar och vem jag är.



    Jocke är en vän som jag kommit att tycka mycket om, precis som min familj också gör.



    Jockes dotter blir manglad av vissa personer, de flesta helt anonyma genom tex kommentarer på bloggar.



    Jag skulle vilja delge er en text jag har fått av Jocke.

    Visste ni att Jocke har fått ett pris för låten Katrina?

    Den handlar om stormen Katrina.

    Jag kopierar den, men jag har den som PDF.

    Jocke, jag hoppas det är ok för dig Jocke att jag lägger ut den texten här.



    Någon gång hoppas jag att du och dina musikvänner kommer till USA, där kommer ni att göra succe, det är min absoluta övertygelse.



    "My appreciation of music began when I was just a child and over the years I have

    acquired a tremendous music collection. I have always believed the best music ever made

    was the creations of American and British musicians. I truly believed that until I became

    a disk jockey and discovered the work of Joakim Ramstedt of Sweden.



    As a disk jockey I have learned that many musicians make music that is quite pleasant

    and we truly do enjoy listening to it. However, only a few have the ability to paint a vivid

    picture with their lyrics and convey the actual emotions through their vocals. Listeners

    not only hear the music but they can actually feel the love, the passion and the pain. The

    amazing lyrics, instrumentals and vocals combined makes the music evolve into an actual

    emotional experience for the listener.



    I believe Joakim Ramstedt has the talent and ability to master the art of making music a

    complete emotional experience. His true love for music becomes blatantly obvious with

    his ability to touch our hearts and souls through his lyrics and powerful vocal skills. It

    appears that Sweden has a true musical genius and he is one of the music industry’s best

    kept secrets. I ask that you please make every effort to share his brilliant talents with the

    rest of the world.





    Sincerely,







    Deborah Odom

    Florida, USA "



    ******************************



    En till:



    More and more Americans are becoming aware that Sweden has some well-hidden

    musical treasures. It is my sincere hope that you will assist with bringing an increasingly

    popular favorite to the U.S.



    Joakim Ramstedt is an incredibly gifted singer and songwriter. His band Slowburn has

    managed to create their own very unique sound by blending Americana, Blues and

    Country music. I am not aware of any other band that has ever done this. It truly is a

    sound I have never experienced before.



    I am an American internet radio disc jockey and I know Slowburn already has many fans

    in the U.S. I believe their live music performances would receive tremendous

    appreciation in the U.S. and they would be a fabulous representation of Sweden’s many

    talented musicians and songwriters.



    I have already personally invited Slowburn to our country and I know others have as

    well. I believe their performances here would let the world know that although Sweden

    offers great traditional music Sweden is also the home of some brilliant trend setting

    musicians as well.



    I ask that you please assist Slowburn with their effort to represent Sweden’s modern music

    culture in the U.S. I thank you in advance for your time and consideration.





    Sincerely,







    Deborah Odom

    Florida, USA



    *************



    Behöver jag säga att detta är ytterligare en anledning för mig att säga att jag är stolt över att Jocke är min vän.

    2010-07-03 | 21:30:46
  • Madde säger:

    Madde, jag rättade till några sakfel, samt anonymiserade Debs namn en aning. Dom är rätt noga med sånt där i USA. Jag passar även på att tacka dig för en fin kommentar.



    Jag har sett en liten bit av den filmen och jag tror det är den bästa filmen jag sett i detta ämne.

    Ja att gå ut med sitt rätta namn och dessutom skriva det som jag anser är rätt eller fel är något som några få personer inte kan hantera.

    Jag har den sista tiden fått veta vem jag är av människor som inte känner mig och ser negativt för att jag står för att jag sympatiserar med Jocke och Ingrid i synnerhet.

    Men destå fler förstår vem jag är och vad jag står för på ett positivt sätt och det är de personerna som är viktiga för mig.

    Det tex Monica Antonsson nu gör genom att skriva om mig på ett mycket negativt sätt rör inte mig ryggen.

    De som har hotat med att leta upp smaskigheter om mig skrämmer inte mig ett endaste dugg för jag tillhör den delen de flesta gör dvs det finns inga lik i garderoben jag har således ingenting att dölja.

    När det gäller den biten är jag nog ganska tråkig att leta information om.

    Visst, det hittas på en hel del, jag är inte blind, jag läser vad som skrivits på några få ställen.

    Men det lägger jag inte energi på att bli upprörd över, det finns ingen anledning.

    Visst finns det ungdomssynder, men det är preskriberat då jag nu är 40 år.



    Jag står för mina åsikter som är baserade på min erfarenhet, värderingar och vem jag är.



    Jocke är en vän som jag kommit att tycka mycket om, precis som min familj också gör.



    Jockes dotter blir manglad av vissa personer, de flesta helt anonyma genom tex kommentarer på bloggar.



    Jag skulle vilja delge er en text jag har fått av Jocke.



    Visste ni att Jocke har fått ett pris för låten Katrina av American songwriter magazine i Nashville? http://www.stagepool.se/docs/news/news_detail.asp?id=3768. Den handlar om orkanen Katrina.



    Nedanstående brev är från en radio DJ i Florida.



    Jocke, jag hoppas det är ok för dig Jocke att jag lägger ut den texten här.



    Någon gång hoppas jag att du och dina musikvänner kommer till USA, där kommer ni att göra succe, det är min absoluta övertygelse.



    "My appreciation of music began when I was just a child and over the years I have

    acquired a tremendous music collection. I have always believed the best music ever made

    was the creations of American and British musicians. I truly believed that until I became

    a disk jockey and discovered the work of Joakim Ramstedt of Sweden.



    As a disk jockey I have learned that many musicians make music that is quite pleasant

    and we truly do enjoy listening to it. However, only a few have the ability to paint a vivid

    picture with their lyrics and convey the actual emotions through their vocals. Listeners

    not only hear the music but they can actually feel the love, the passion and the pain. The

    amazing lyrics, instrumentals and vocals combined makes the music evolve into an actual

    emotional experience for the listener.



    I believe Joakim Ramstedt has the talent and ability to master the art of making music a

    complete emotional experience. His true love for music becomes blatantly obvious with

    his ability to touch our hearts and souls through his lyrics and powerful vocal skills. It

    appears that Sweden has a true musical genius and he is one of the music industry’s best

    kept secrets. I ask that you please make every effort to share his brilliant talents with the

    rest of the world.



    Sincerely,



    Deborah Oxxx

    Florida, USA "



    ******************************



    En till:



    More and more Americans are becoming aware that Sweden has some well-hidden

    musical treasures. It is my sincere hope that you will assist with bringing an increasingly

    popular favorite to the U.S.



    Joakim Ramstedt is an incredibly gifted singer and songwriter. His band has

    managed to create their own very unique sound by blending Americana, Blues and

    Country music. I am not aware of any other band that has ever done this. It truly is a

    sound I have never experienced before.



    I am an American internet radio disc jockey and I know Joakim Ramstedt already has many fans

    in the U.S. I believe their live music performances would receive tremendous

    appreciation in the U.S. and they would be a fabulous representation of Sweden’s many

    talented musicians and songwriters.



    I have already personally invited Joakim and his band to our country and I know others have as

    well. I believe their performances here would let the world know that although Sweden

    offers great traditional music Sweden is also the home of some brilliant trend setting

    musicians as well.



    I ask that you please assist Joakim and his band with their effort to represent Sweden’s modern music

    culture in the U.S. I thank you in advance for your time and consideration.



    Sincerely,



    Deborah Xxxx

    Florida, USA



    *************



    Behöver jag säga att detta är ytterligare en anledning för mig att säga att jag är stolt över att Jocke är min vän.

    2010-07-03 | 21:44:06
  • Madde säger:

    Madde, jag rättade till några sakfel, samt anonymiserade Debs namn en aning. Dom är rätt noga med sånt där i USA. Jag passar även på att tacka dig för en fin kommentar. // Daddy



    Madde skrev:



    Jag har sett en liten bit av den filmen och jag tror det är den bästa filmen jag sett i detta ämne.

    Ja att gå ut med sitt rätta namn och dessutom skriva det som jag anser är rätt eller fel är något som några få personer inte kan hantera.

    Jag har den sista tiden fått veta vem jag är av människor som inte känner mig och ser negativt för att jag står för att jag sympatiserar med Jocke och Ingrid i synnerhet.

    Men destå fler förstår vem jag är och vad jag står för på ett positivt sätt och det är de personerna som är viktiga för mig.

    Det tex Monica Antonsson nu gör genom att skriva om mig på ett mycket negativt sätt rör inte mig ryggen.

    De som har hotat med att leta upp smaskigheter om mig skrämmer inte mig ett endaste dugg för jag tillhör den delen de flesta gör dvs det finns inga lik i garderoben jag har således ingenting att dölja.

    När det gäller den biten är jag nog ganska tråkig att leta information om.

    Visst, det hittas på en hel del, jag är inte blind, jag läser vad som skrivits på några få ställen.

    Men det lägger jag inte energi på att bli upprörd över, det finns ingen anledning.

    Visst finns det ungdomssynder, men det är preskriberat då jag nu är 40 år.



    Jag står för mina åsikter som är baserade på min erfarenhet, värderingar och vem jag är.



    Jocke är en vän som jag kommit att tycka mycket om, precis som min familj också gör.



    Jockes dotter blir manglad av vissa personer, de flesta helt anonyma genom tex kommentarer på bloggar.



    Jag skulle vilja delge er en text jag har fått av Jocke.



    Visste ni att Jocke har fått ett pris för låten Katrina av American songwriter magazine i Nashville? http://www.stagepool.se/docs/news/news_detail.asp?id=3768. Den handlar om orkanen Katrina.



    Nedanstående brev är från en radio DJ i Florida.



    Jocke, jag hoppas det är ok för dig Jocke att jag lägger ut den texten här.



    Någon gång hoppas jag att du och dina musikvänner kommer till USA, där kommer ni att göra succe, det är min absoluta övertygelse.



    "My appreciation of music began when I was just a child and over the years I have

    acquired a tremendous music collection. I have always believed the best music ever made

    was the creations of American and British musicians. I truly believed that until I became

    a disk jockey and discovered the work of Joakim Ramstedt of Sweden.



    As a disk jockey I have learned that many musicians make music that is quite pleasant

    and we truly do enjoy listening to it. However, only a few have the ability to paint a vivid

    picture with their lyrics and convey the actual emotions through their vocals. Listeners

    not only hear the music but they can actually feel the love, the passion and the pain. The

    amazing lyrics, instrumentals and vocals combined makes the music evolve into an actual

    emotional experience for the listener.



    I believe Joakim Ramstedt has the talent and ability to master the art of making music a

    complete emotional experience. His true love for music becomes blatantly obvious with

    his ability to touch our hearts and souls through his lyrics and powerful vocal skills. It

    appears that Sweden has a true musical genius and he is one of the music industry’s best

    kept secrets. I ask that you please make every effort to share his brilliant talents with the

    rest of the world.



    Sincerely,



    Deborah Oxxx

    Florida, USA "



    ******************************



    En till:



    More and more Americans are becoming aware that Sweden has some well-hidden

    musical treasures. It is my sincere hope that you will assist with bringing an increasingly

    popular favorite to the U.S.



    Joakim Ramstedt is an incredibly gifted singer and songwriter. His band has

    managed to create their own very unique sound by blending Americana, Blues and

    Country music. I am not aware of any other band that has ever done this. It truly is a

    sound I have never experienced before.



    I am an American internet radio disc jockey and I know Joakim Ramstedt already has many fans

    in the U.S. I believe their live music performances would receive tremendous

    appreciation in the U.S. and they would be a fabulous representation of Sweden’s many

    talented musicians and songwriters.



    I have already personally invited Joakim and his band to our country and I know others have as

    well. I believe their performances here would let the world know that although Sweden

    offers great traditional music Sweden is also the home of some brilliant trend setting

    musicians as well.



    I ask that you please assist Joakim and his band with their effort to represent Sweden’s modern music

    culture in the U.S. I thank you in advance for your time and consideration.



    Sincerely,



    Deborah Xxxx

    Florida, USA



    *************



    Behöver jag säga att detta är ytterligare en anledning för mig att säga att jag är stolt över att Jocke är min vän.

    2010-07-03 | 21:45:35
  • Madde säger:

    Helt ok Jocke så klart.

    Jag skrev från hjärtat och att få haft dig här några dagar var bara så jätteroligt.

    Minns alldeles speciellt nattaskrattet med dig som högläsare och känner hur det bubblar upp skratt igen, typ det skrattet när det nästan är kvävningsrisk.



    2010-07-03 | 21:54:01
  • Swimp78 säger:

    "noterar att Swimp inte tyckte det var givande att diskutera frågan med mig personligen"



    SVAR: Var det något mer du ville mig, Jocke? Jag har förstått att du tycker grundlösa uthängningar av meningsmotståndare och korkat försvar för part i målet i Bjästamobbningen där du indirekt utmålar två våldtäktsoffer för att vara mytomaner är något helt ok. Jag har också förstått att du tycker det är ok att fastna i sina missuppfattningar av felaktigheter (som när du gång på gång ljuger om att Katarina Wennstams böcker går ut på att alla män är våldtäksmän..). Finns det något att tillägga?



    Jo, jag kan passa på att fråga en sak nu när du slutat censurera alla inlägg från icke-fans i din blogg (vilket du ju faktiskt gjort flera månader, vilket är en orsak till att dina kritiker vant sig vid att söka sig till andra ställen på nätet): Jag undrar var det STORA SCOOPET är i Bjästafallet? Du skrev ju att hela Sverige skulle dåna över ditt avslöjande som skulle "bevisa" att den två gånger och i fyra instanser våldtäktsdömde unge mannen var superoskyldig. Vad hände? Var är scoopet?

    2010-07-03 | 22:09:57
  • ann säger:

    För helvete Daddy! Jag har just lyssnat på Tom Joad med dig och lagt ut den på min blogg. Hade jag haft din talang så hade jag f-n inte slösat fem sekunder mer på den här striden - ut och spela med dig! Låt tiden verka då det gäller allt det andra! Du är faktiskt skitbra! Sätt inte ditt ljus under ena skäppo!

    2010-07-03 | 22:20:58
    Bloggadress: http://www.levandeliv.blogspot.com
  • Bitten säger:

    Kan bara hålla med Madde & Ann vad gäller din talang som musiker.. :-) Otrolig röst!!

    2010-07-03 | 22:40:27
  • Daddy säger:

    Thankyou folks =)

    Jo jag har dragit en och annan låt i folkhemmet och annorstädes. Men på den tiden hade jag en bokningsfirma som skötte businessen. För det har jag aldrig varit bra på. Idag råder bistrare tider även i den branschen. Folk har slutat köpa skivor, banden måste turnéra och ta hutlöst betalt för att dra in stålar, men man når även där en gräns för vad folk är villiga att betala. Den anrika Hultsfredsfestivalen går i graven nu efter 25 år. Det saknades 8000 köpta biljetter bara för att nå break even. Men om det finns hugade människor därute som tror sig behärska ett manager/bokar uppdrag, eller som vill boka ett rätt sjysst honky tonk gäng från götet så hör av er.



    Åh fan, är det du Swimpen som tjatar om det stora scoopet om Bjästa? För vilken gång i ordningen undrar man? Jag har redan svarat på den frågan. Tack vare dig och dina polare blir det inga fler inlägg om Bjästa på ett tag. Det är väl bra?

    Att jag utmålat flickorna som mytomaner får stå för dig, för det har jag inte. Jag har ifrågasatt en dom och ett TV reportage. Men jag talar visst för döva öron?



    Hur kommer det sig att mina artiklar om Bjästa har retat upp just dig till den milda grad att du känner dig tvungen att utsätta mig och min familj för det du och dina kompisar har gjort?



    På Flashback finns det trådar om Bjästa som verkligen smutskastar flickorna. Trådar som går ut på att komma på det bästa skämtet om våldtagna flickor. Jag har inte sett dig uppröras över det i ett enda inlägg. Men mig har du maniskt manglat i nästan varje dag i månader.



    Har jag svarat på din fråga då? Skulle du då vilja vara snäll att svara på mina?



    Tycker du inte att det skall vara tillåtet att ifrågasätta domar i Sverige? Eller är det just sexbrottsdomar som inte skall få ifrågasättas? Om man ifrågasätter en sexbrottsdom, smutskastar man då automatiskt målsäganden?



    Hur ser du på detta Swimp?



    Vad gäller Katarina Wennstam så är hon en renodlad misandrist. Får jag tycka det utan att du skall skriva anonym dynga om mig på flera hundra sidor?



    Och du vet nog lika väl som dom flesta andra varför jag till slut tvingades moderera bloggen. Eller hur?



    2010-07-04 | 00:11:26
    Bloggadress: http://daddys

Kommentera inlägget här: