daddys

Beware the fury of a patient man

Den största lögnen

Kategori: Pappa

Feministerna, dvs de män och kvinnor i Sverige som likt Don Quiote för en till synes outröttlig kamp mot den s k "könsmaktsordningen" i Sverige. Denna tes som ständigt idisslas går ut på att män som grupp förtrycker kvinnor som grupp. Denna tes skall också till varje pris bevisas. Om det inte går med sanning, ja då får vi väl vrida till sanningen lite då. Det gör ju inte så mycket, det är ju för en god sak.

Vad detta bl a fått för konsekvenser för män som vill ta ansvar för sina barn vet väl alla vid det här laget.

Men vet ni kvinnor vad detta har haft för konsekvenser för er?
Vi har t ex ingen behandling för män som misshandlar kvinnor i fängelserna i Sverige. I T ex Norge finns sådana program som man lånat från Canada och som har visat sig väldigt framgångsrika. I Sverige blev detta förslag stoppat av....just det, feministerna i ROKS. Ty enligt könsmaktsordningen är mannen en obotligt våldsbenägen och förtryckande varelse. Och vi kan ju inte införa program som på något sätt kan hota den bilden. Visst fler kvinnor får stryk, men dom får väl offra sig för saken eller hur?

9 av 10 människor som drabbas av våld på våra gator och torg är män, men låt oss sprida en annan bild istället. "Visst, det är väl synd att kvinnor ska behöva leva i rädsla som är rätt obefogad, men könsmaktsordningen!! kom ihåg den."

Men, är det bara 1% av svenska män som misshandlar sina kvinnor? Det stämmer ju inte med könsmaktsordningen...Vi skriver 46% på hemsidan istället. Då borde ju alla inse vilka svin män är..ti hi.

osv osv...
Organisationer som Fi och ROKS kommer att fortsätta pipa om sin könsmaktsordning till dödagar, men för guds skull sluta gå på propagandan. Annars kan vi aldrig så sann rättvisa och jämlikhet i Sverige.

Kommentarer

  • Zac säger:

    Fantastiskt välskriven och nödvändig blogg - hittade hit via Per Ströms blogg. Du åker in i min länklista omedelbart!





    //Zac

    2008-10-13 | 07:46:32
    Bloggadress: http://www.wiktzac.com
  • Daddy säger:

    Tackar och bockar.

    2008-10-13 | 08:53:13
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: