daddys

Beware the fury of a patient man

Sossarnas syn på ojämlikheten

Kategori: Pappa

I Sverige är något sned. Verkar som dom har en skygglapp på ena ögat. Gissa vilket?  Nä ni vinner inget. Frågan är för lätt. Nu har dom lagt fram nya förslag hur man ska öka jämställdheten i Sverige....välsigne dom...

 Artikel i SvD

Inte ett ord om den största orättvisan av dom alla. Att mammorna vinner 96% av alla tvister om vårdnad och boende.

Politiker!  Om ni stack ut huvet nån gång från den där skyddade verkstan ni tycks leva i  så skulle dom kanske upptäcka att det är tack vare er vi har ojämställdhet. Inte trots.

Själv fick jag inte ens ta ut min pappamånad, för jag hade redan blivit av med vårdnaden så det rykte om det. En utredning på familjerätten som tog några dagar sen var det klart. Undrar varför dom kallar det utredningar förresten?

Du kära gamla sosseparti, är detta jämlikt? Hade faktiskt tänkt rösta på er nästa gång för den nuvarande regeringen är inte ett för mig gångbart alternativ, men det går inte att rösta på ett rasistparti. Om man nu kan kalla män en ras? Djur är vi ju men vilken ras har ännu inte framgått.

Kommentarer

  • Alexandra säger:

    Jodå, grisar är ni! Viste du inte det? =)

    2008-10-05 | 23:17:39
    Bloggadress: http://makulerat.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Jo, eller svin då snarare. Fast åsna och buffel är ju också starka kandidater. Vissa föredrar termen kreatur, fast då har vi ju samma problem igen =)

    2008-10-05 | 23:29:44
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: