daddys

Beware the fury of a patient man

Varför måste människor alltid ha någon att hata?

Kategori: Feminism

bullshitJag läste de senaste kommentarerna på min blogg, och började skriva ett svar, men så tänkte jag; nä, det här måste bli ett inlägg. Fakta som läggs på bordet får liksom aldrig ligga kvar, utan man måste hela tiden lägga dit den igen. Det är som att ha ansvaret för en tonårings matkonto.  Man hinner knappt hem från ICA förrän man måste springa dit igen.

Fakta: Liza Marklund har medvetet slagit liv i spillror. Elisabeth Hermon, Osama Awad, Sara Awad, Mikael Hjortzberg, Levi Hjortzberg. Hon har också bidragit till att utmåla män och pappor, kanske speciellt utländska sådana till monster som skjuter bebisar i huvudet. I min bok gör det henne till en olämplig ambassadör för Unicef, och speciellt då flera av hennes offer var barn.

Jag förstår inte hur någon kan tycka annorlunda och samtidigt kalla sig human. Så starka åsikter har jag i den frågan. Hon har gjort några halvhjärtade försök att försvara sig, men för varje gång har hon bara trasslat in sig ännu mer i lögnerna. Det vore nästa lustigt om det inte vore för, att hon inte är en ensam samvetslös människa som obesvärat kan skada andra människor och samtidigt sova på natten. För mig är sådant fullständigt obegripligt. Mitt samvete skulle plåga ihjäl mig och mitt platina Visa kort skulle göra mig sjuk varje gång jag använde det.

Har mänskligt samvete blivit  ett undantag?


Att det finns personer som inte plågas av ett samvete...eller plågas förresten, har man ett som är rent så är det ju tvärtom skönt att ha ett samvete. Någon bättre huvudkudde finns ju knappt. Det som gör den här affären så hemsk dock är inte att en manshatande samvetslös kvinna har skadat dessa människor och blivit rik på kuppen. Hon är ju inte den enda. AMFs VD är ju ett annat exempel, som stod i Aktuellt häromdagen och förklarade sig med att han BARA hade 4 miljoner om året att leva på. De andra 50 miljonerna var ju låsta till han gick i pension. Enligt mitt senaste oranga kuvert som jag faktiskt öppnade för en gångs skull så ska jag visst klara att leva på 2500 spänn i månaden. MEN jag har ett rent samvete, och det har inte han. Vetefan ens om han har ett smutsigt...På nåt sätt ska det väl gå. Får väl låna en fräs och göra potatisland i hela trädgården i värsta fall. Sånt där löser sig.

Nej det som gör denna affär så skrämmande hemsk är att så många personer försvarar (.....paus medan jag brottas med tanken om jag ska våga skriva kärringjäveln), men det är nog inte värt. Man får vara försiktig med vad man skriver om kvinnor. Det måste ju betyda att en stor del av svenska folket antingen precis som Liza saknar samvete, eller att dom är så indoktrinerade att dom inte skulle se ett hus, om det stod en kvinna som påstår sig ha blivit kränkt i vägen. Jag vet inte vilket som är värst faktiskt. Förmodligen det första. Avsaknad av samvete är obotligt, medan indokrinering ju faktiskt kan brytas även om det är svårt som fan.
manshat

Domstolen friar,
Liza dömer


Fakta: Lizas hackkyckling i Expressen, killen som hon nu har skrivit 6 krönikor om och ojat sig över. Tänk att en man faktiskt blir frikänd i brist på bevis. Pedofilanklagelserna mot honom kom då mamman redan prövat det mesta annat som går att anklaga för. Dagen efter hon kommit med sina påståenden slängdes han in i häktet. Där fick han sitta i 4 månader så att han inte skulle störa utredningen. Vi har alltså två personer i detta drama. Det enda som är säkert är att en av dom är brottsling, men i det skedet visste ju inte varken polis eller åklagare vilken av dom det var. Men pappan får sitta inlåst i 4 månader medan mamman får springa runt och påverka alla människor i deras omgivning, samla på sig vittnen och förtala honom hej vilt. Rättvist? Jämställt? njaaa inte i min bok i varje fall. När det sedan blev tingsrättsförhandling så hade mamman samlat en hel drös med vittnen som villigt vittnade om denna hemska barnknullare som dom fått beskriven med målande beskrivningar av modern...och mammor ljuger väl inte?

6 år dömdes han till. 6 år skulle han sitta inlåst. väckning och frukost 7.00-07.30. Sedan arbete i tvätteriet fram till lunch, och så tillbaks till tvätteriet fram till middagen. Efter middagen skall han sitta i gruppterapi och behandlas för sin perversa läggning. Ta en lite paus här, och fundera på hur man som oskyldig skall sitta och bli behandlad för något som man själv tycker är så sjukt att det övergår ens förstånd. Men man kan ju inte heller säga att man är oskyldig, Då går dom ju bara hårdare på en. Man blir då "osamarbetsvillig", får längre straff och mindre permissioner och förmåner. Men man kan ju inte heller sitta och erkänna ett brott som man själv anser är så sjukt. Speciellt när det är ens eget älskade barn det gäller.

Är pedofilbrott vanligt?


Fakta
: Både fil dr och Leg barnpsykolog Lena hellblom Sjögren och forskningsrapporter gjorda bland annat på 8000 15 åringar i Finland kommer till samma slutsats. Det är en biologisk pappa på 1000 som begår någon form av sex brott mot en minderårig. Det kom också fram att dessa brott var lika vanliga bland mödrar, men var syns det i debatten? Den statistiskt vanligaste sexbrottslingen när det gäller barn kom man fram till, var en styvfar eller en annan vuxen i barnets närhet. Då steg siffran till 5 av 1000.

Fakta: Mannen friades i hovrätten. De två största anledningarna till det var
1. Pojken hade enligt läkarrapporterna inte några skador i sitt underliv trots att  han skulle ha blivit våldtagen av en vuxen man över 100 gånger.
2. Pojkens vittnesmål var inte trovärdigt. Vi alla har ju varit 5 år, även om det var länge sen för dom flesta av oss. Men jag för min del är rätt säker på att om jag fått en vuxen mans organ inkört där bak över 100 gånger inte hade använt uttrycket: "Det sved lite"...Du kan drilla en 5 åring att säga det som mamma säger, men en förhörsledare som kan sitt jobb och inte som Yderberg och Lannes ställer ledande frågor, upptäcker sådant i ett barns vittnesmål utan problem, vilket också var precis vad som skedde.
Liza Pudel Marklund
Liza har i sina krönikor utmålat denne stackars kille som halvt förståndshandikappad, något han definitivt inte är. Han har ett kvalificerat jobb och bor idag med en ny flickvän som står helt och hållet på hans sida, trots att hon inte har mycket till övers för människor som skadar barn. Om det är något som stinker i den här historien är det att mamman inte sitter inne och att pappan fortfarande inte får träffa sin son, trots att han är utan skuld. Det är man nämligen då man förklarats oskyldig i hovrätten. Och tro mig, domstolarna tar alltid det säkra före det osäkra i sådana här fall. Det är därför så många män sitter dömda till långa straff i Sverige trots att det inte finns en gnutta bevis mot dom förutom en kvinna som svär på heder och samvete. De kvinnor som medvetet förstör en annan människas liv har dock varken heder eller samvete. När skall våra barnavårdande myndigheter inse detta? Denne mans olycka kommer att beskrivas utförligare i boken som snart skall påbörjas. Där kommer sanningen att tryckas med svart bläck på vitt papper för er som fortfarande tvivlar. 
Jag mår illa när folk rapar upp Liza Marklunds lögner om denne pappa. Tro mig han har fått sitt liv slagit i spillror, så ni som tror på mytomanen här till vänster kan ju trösta er med det.

Hatets triangel


Visste ni att det finns en triangel som har tagits fram med Nazityskland och Yugoslavien som modell bland annat. Det är när man når toppen på denna hatets triangel som man börjar diskutera slutgiltiga lösningar.

hat pyramidenVi har redan nått halvvägs, och t o m börjat tangera den fjärde nivån. Räcker det nu? eller ska vi fortsätta resan uppåt? Den i denna blogg ofta nämnda föreningen ROKS hyllar ju t ex Varlerie Solanas feministiska manifest S.C.U.M (Society for cutting up men). Den fick också överlag översvallande bra recensioner då den kom ut på svenska av kulturskribenterna på alla våra stora svenska tidningar. Detta är en skrift som t o m slår "Mein Kampf" i hatfylld retorik.

Hur kan någon människa i sin vildaste fantasi se Sverige idag som ett samhälle där ett patriarkat förtrycker kvinnor? Det för mig blir totalt bakvänt. Som att säga att det var dom svarta som förtryckte dom vita i sydafrika, och i USA på 50 och 60 talet. Som att säga att det egentligen var tyskarna som blev förtryckta av judarna i andra världskriget.

När jag startade denna blogg i Oktober i fjol så hade jag tänkt att den skulle handla om jämställdhet och rättvisa. Det gör den ju också, men jag kunde inte inte ana ens i mina värsta mardrömmar att vi skulle ha så långt kvar tills vi kanske en dag uppnår den.

Om vi ska ha den minsta chans till det så är det dags NU att börja klättra ner för pyramiden istället för upp. Vi kan inte vänta i tio år till. Då kommer vi att hamna på nivåer som jag inte vill uppleva i mitt land. Där är vi redan, och hade jag inte haft mina barn så hade jag flytt denna hemska stat för länge sen.



Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

 

Kommentarer

  • Rospiggen säger:

    För att gå till grunden för min egen del i den här Gömda-soppan så tillhör jag de som läst både Gömda, Asyl och När blodsbanden brister. Jag har läst, upprörts och varit heligt förbannad över hur det ser ut i det här landet och det ända tills Monicas blogg och bok kom ut och sedan jag även läst Vingklippt.



    Det är här jag inte förstår de som hävdar att Liza har rätt och att det är såååå synd om Mia för det som hände när jag började förstå, när det gick upp för mig hur pappor i det här landet behandlas var att jag blev förbannad för att ha lurats av regering, myndigheter, författare osv till att TRO att det är som de vill ha sagt.



    På barnens och pappornas bekostnad!!



    Hur i hela helsefyr kan man låta bli att reagera på detta? Det är det jag inte får ihop.



    Och vad gäller Liza krönikor, nog kan jag ljuga ihop någonting för 11 000 pix i veckan - ingen konst alls :-)



    2009-04-05 | 21:53:26
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Fiona säger:

    Om jag skulle göra ett politisk projekt om oskyldigt dömda, där jag använder mig av en källa och sedan kommer det fram att det var 'Haga mannen' som var min källa och alla dessa kvinnor han har våldfört sig på har jag utmålat som värsta psykopatiska mytomaner.



    Då borde Liza Marklunds, hennes anhängare och politikerna tycka att det är OK! För det handlade om ett politiskt projekt och det gör ingenting att jag använde mig av 'Haga mannen' istället för en som verkligen har blivit oskyldigt dömd och dessa kvinnor skulle fortsättningsvis få leva som om de vore psykopatiska mytomaner. De kan väl inte vända kappan efter vinden ELLER....

    2009-04-06 | 06:21:26
  • Lilla My säger:

    Håller med till 110 %



    Att ha ett politiskt projekt ger inte Marklund rätten att ljuga.

    Tyvärr ses det som ok ända upp i toppen eftersom det gynnar deras agenda och de vill inte heller erkänna att de blivit lurade.



    En fråga angående dig och din dotter.

    Har du lämnat in en skrivelse till soc om att du vill få ut alla anteckningar, dokument, allt som skrivits om dig uppe på din kommun?



    Det skulle jag göra, hjälpte min sambo med det och då får man svart på vitt vad som sagts om dig och när det sagts.



    Är du intresserad så kan jag maila hur ett sånt brev kan se ut så de inte kan slingra sig, och strunta i det.



    Ha det bra så länge

    2009-04-06 | 08:22:25
  • Lilla My säger:

    Glömde att skriva att frågorna om dottern var till

    Daddy



    : )

    2009-04-06 | 08:24:31
  • Jakobsson säger:

    På pricken,Fiona!

    2009-04-06 | 08:45:15
  • Moa säger:

    Jag är så glad att du inte slutat skriva Daddy. Dina blogginlägg är en lisa för själen i tider som dessa. Själv är vi inkastade i värsta Kafkaprocessen och tankarna snurrar som i en centrifug ibland. Hur kan det vara möjligt?



    Lilla My: Jag vill jättegärna veta hur man gör ett sådant brev. Kan jag maila dig?





    2009-04-06 | 09:27:22
  • Lilla My säger:

    2009-04-06 | 10:19:07
  • Jakobsson säger:

    Moa, jag har också suttit i centrifugen och det är ingen angenäm åktur. Jätte bra att få kontakt med människor som varit med förut och har erfarenhet, som lilla My.

    Men det är också OERHÖRT viktigt att ha ett BRA ombud. Du måste välja med omsorg och ta referenser, för om du väljer fel och har rättshjälp så är det inte säkert du får byta ombud.

    En Kafkaprocessen är exakt vad det är för här gäller inga regler längre och man är totalt rättslös oavsett vad som står i lagar och förordningar. Helt plötsligt upptäcker man att tjänstemän kan ljuga på det mest bisarra vis och att motpartens lögner tas som sanningar oavsett vad man har för att styrka sin sak.

    En historia från verkligheten:

    En man hade en vårdnads tvist där det var många turer. När han sedan togs in på sjukhus akut, åker ex. frun och ytterligare två personer (förmodligen från en känd idel organisation)till hans hus och hämtade kläder (även hans kläder)samt diverse bohag och stjäl en mycket stor summa pengar. De blev sedda av grannar och polisen tillkallades. Poliserna kom och tog upp anmälan i närvaro av goda vänner till mannen. Några dagar senare ringer mannen för att höra hur det går men får veta att polisen tycker att ex. frun kan gå in eftersom hon bott där tidigare och har nyckel. Mannen påpekar att det var ytterligare personer med vid tillfället och om polisen tycker att exet får ta hans pengar och saker så vet de faktiskt inte om det var någon av de andra som stulit från honom. Polisen hummar lite och samtalet avslutas.

    En månad senare ringer mannen åter och frågar hur det går och får då veta att det finnsinte någon sådan anmälan, ärendet är inte ens avslutat eftersom det aldrig funnits. Touché.



    Skriver inte detta för att dra ner dig i skiten utan för att du skall veta att vad som helst kan hända. Det är bra att vara förbered och att veta att det drabbar fler, vilket kan vara någon slags tröst om än en klen sådan. Man vet i alla fall att det inte är man själv som är galen.

    2009-04-06 | 10:20:03
  • Lilla My säger:

    Jakobsson



    Maila mig: [email protected]

    2009-04-06 | 10:20:47
  • Lill My säger:

    Idag blir det bara fel... : )



    Skickar tomma inlägg, stavar fel mm



    Är dunderförkyld så det känns som bomull i huvet..



    Ser nu att det var Moa som ville ha mailadressen.



    Ursäkta : )



    Hoppas det blir rätt nu

    2009-04-06 | 10:24:32
  • Daddy säger:

    Hej



    Lilla My, jag vill hemskt gärna ha det mailet med hur man gör. Jag skulle också vilja ha addressen till din blogg så jag kan lägga upp en länk till den.



    Jag tror det var Tommy skom skrev under ett annat inlägg att jag borde stämma henne igen. Det är gjort, och jag har även skickat in en ansökan om verkställighet.



    Det går till så att jag skriver att mamman inte följer domen, tingsrätten (inte länsrätten numera) tar upp frågan i en förhandling (eventuellt), det bedömer dom. Den som då förlorar det målet får betala kalaset, även motpartens. Då kan hon vid vite dömas att lämna över barnet. Eller så förlorar jag och får stå för mina eller hennes rättegångskostnader.



    Om hon ändå inte lämnar över barnet så får hon skulder. Vitesbeloppet varje gång kan hamna mellan 2-10 000 kr. Dessa pengar betalas till staten, inte till mig (attans). Om hon trots det inte lämnar över barnet, så måste jag anmäla till domstolen igen och det ska tas upp en ny rättegång. Även här med pistolen mot tinningen när det gäller rättegångskostnaderna.



    En förälder som hamnar i denna situatuion kan snabbt arbeta upp kostnader på 70-80 000, beroende på hur det går i rättegången.



    Detta är dock allt som står oss till buds när en trilskande förälder väljer att bryta mot en dom.



    Idag ska jag till datareparatören med min dator. Skriver detta på grabbens. Min har knalldött igen. Inte ens en ominstallation hjälpte. Må lopporna av 1000 kameler drabba armhålorna hos alla virusspridande kräldjur.

    2009-04-06 | 13:32:15
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • LLKK säger:

    Orsaken till kvinnors hat mot män är nog ganska svårförklarad och tar tid att förstå. Titta här så förstår du;

    http://www.yakida.se/flashmob.html

    2009-04-06 | 14:58:54
  • Ramona Fransson säger:

    Jag har aldrig någonsin förespråkat ett bokbål, för det bär mig emot. Men när det gäller LIZA MARKLUNDS GÖMDA och ASYL samt MIA ERIKSSONS, MIAS HEMLIGHET, med flera lögnaktiga böcker, skulle jag faktiskt kunna tänka mig vara den som tände tändstickan!

    2009-04-06 | 16:56:23
    Bloggadress: http://www.ramona-fransson.blogspot.com
  • Mamma säger:

    Ni behöver bara skriva till er handläggare och be att få den kompletta dokumentationen i ert ärende, dvs "Hej! Jag vill ta del av all dokumentation du/ni har använt er av i er utredning i ärende (personnummer/målnummer el namn). Mvh XXXX" Det går bra att göra detta via mail. Kom också ihåg att be om all dokumentation i domstolen när ni varit där. Och skaffa er för guds skull en inspelningsmojäng för att spela in alla samtal och möten!

    2009-04-06 | 17:33:18
  • anders säger:

    Om vårdnaden ej är gemensam får man endast ut papper som berör en personligen men de flesta myndigheter ska i beslut lämmna en överklagandehänvisning ( soc kammar rätt ). Bra att ha för bevisning är kopia på begäran med myndighetens ankomststämpel. Inspelningsmojäng använd endast i samtal man själv deltar, kan nog annars kallas buggning tror jag. Har faktiskt fått halv rätt 1 ggr inte rätt 1ggr rätt 1 ggr i kammarrätt mot soc samt yttrande av jo något positivt i ärendehantering. Inte omöjligt men tidskrävande om man inte har money money money(ABBA).



    anders

    2009-04-06 | 21:53:11
  • Lilla My säger:



    Förslag på hur en begäran kan se ut:



    Luleå 2009-04-06



    Framställan till förvaltningschefen .........(namn på personen)i Luleå kommun som svarande myndighetsperson.



    Jag A .Karlsson född:................... lämnar härmed in en begäran om att få ut alla handlingar, journalanteckningar, andra anteckningar och dokument gällande mig och mina barn P. Karlsson pers nr:................ och S .Karlsson persnr:.................. hos socialförvaltningen(familjerätt, familjeenheten, familjecenter, missbruksenheten) mm.

    ( OBS! skriv alla enheter på komunen som kan ha skrivit något om er)



    Om min begäran avslås vill jag ha det skriftligt med hänvisning till den myndighet som beslut kan överklagas hos.



    Tackar på förhand för den skyndsamma behandlingen och genom den service jag kunnat erhålla från er.



    Dag som ovan



    Namnteckning....................

    Namnförtydligan...................



    Alla dokument skall skickas till följande adress:

    Din adress



    Slut!



    Viktigt är att personligen lämna upp det på kommunen och få en stämpel med kommunens namn och datum (kanske även en underskrift) när det lämnades in, och få en kopia på begäran.

    På så sätt kan du bevisa att du lämnat in begäran.



    Mail funkar nog på samma sätt.



    Att få veta vad som sagts och skrivits om en själv kan vara en fördel, även om man inget får veta om barnen.



    Hoppas det kan funka för någon : )

    2009-04-06 | 22:04:43
  • Jakobsson säger:

    Lilla My. Mail fungerar på precis samma sätt och då har du din kopia på en gång i boxen och slipper besöka kommunhuset. Alla mail skall betraktas som brev och diare föras och förses med diare nr. (diare nr, är en identitets nr, för just det brevet). Många kommuner slarvar och tror att ett elektronisk brev är mindre värt än ett pappers brev, men så är det inte. Förvaltningslagen.

    2009-04-06 | 23:34:22
  • Mamma säger:

    Jag har dock, vis av erfarenhet, spelat in alla möten på soc sen en tid tillbaka. Jag deltar i samtalet alltså får jag spela in. Ha även med er en stödperson! De babblar gärna om sekretess gentemot den andre vårdnadshavaren, men då kan stödpersonen gå ut en stund. Det är ju ändå din sida av historien som skall berättas.

    Jo, en begäran om att få ut underlagsmaterialet i ens ärende skall behandlas skyndsamt, som det heter. Bra att komma ihåg...

    2009-04-07 | 07:32:59
  • Mamma säger:

    Ja, och man behöver inte skicka ansökan till förvaltningschefen, det räcker med handläggaren i ärendet.

    2009-04-07 | 07:34:23
  • Lilla My säger:

    Min erfarenhet av att skicka det till en handläggare är att det tog onödigt lång tid.



    Skickade samma brev direkt till förvaltningschefen när vi inte fick svar på det första och då gick det fortare.



    Familjerätten har blivit anmälda av en papppa som inte fick ha med sig en stödperson och han fick rätt.

    Ta med en stödperson och säg att du vill spela in samtalen. Du har rätt att spela in det du säger.

    2009-04-07 | 08:34:22
  • Mamma säger:

    Ojdå, ja jag hänvisade till att sådana ansökningar skall behandlas skyndsamt så jag fick hämta alla papper dagen efter. Nu hade vi ju gem vårdnad så det fanns inget att sortera ut så det kan också ha spelat roll. Båda gångerna jag har bett att få ut underlaget till utredningarna så har jag fått svar av handläggaren så har det varit samma dag och med ett tillägg om att det skall "behandlas skyndsamt" som lagen säger.

    2009-04-07 | 11:13:30
  • Mamma säger:

    Vad gäller kostnaderna för verkställighet så har man rätt till rättshjälp i dessa mål också.

    2009-04-07 | 11:16:17
  • L.P säger:

    Daddy,kan du fixa fram länkar till nedanstående forskningsrapporter?



    Hade varit tacksam för hjälpen,eller kanske nån annan här som kan hjälpa till?



    Mvh L.P



    Citat:



    Fakta: Både fil dr och Leg barnpsykolog Lena hellblom Sjögren och forskningsrapporter gjorda bland annat på 8000 15 åringar i Finland kommer till samma slutsats. Det är en biologisk pappa på 1000 som begår någon form av sex brott mot en minderårig. Det kom också fram att dessa brott var lika vanliga bland mödrar, men var syns det i debatten? Den statistiskt vanligaste sexbrottslingen när det gäller barn kom man fram till, var en styvfar eller en annan vuxen i barnets närhet. Då steg siffran till 5 av 1000.



    Citat:slut.

    2009-04-07 | 12:49:19
  • Tommy Jonsson säger:

    LP hennes bok kan du köpa av mig. Den heter "Hemligheter och minnen"

    mvh [email protected]

    2009-04-07 | 15:55:55
  • Emelié säger:

    Mycket mycket bra inlägg, fick mig att börja komma tillbaka och hopps på fler bra inlägg! tack!

    2009-04-07 | 16:49:33
    Bloggadress: http://casinogirl.bloggproffs.se
  • Daddy säger:

    Hej allesammans



    Ursäkta om jag varit tyst. Blev tvungen att formatera om hela datorn. Alla som blivit tvungna till det nån gång vet ju att det tar en evighet att bara få tillbaks det mest nödvändiga.



    Jag får väl säga som jag brukar...mañana.

    2009-04-08 | 01:27:05
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • susanna svensson säger:

    Daddy det här måste du ta upp i din blogg. http://www.na.se/artikel.asp?intId=1470420&insn=1

    2009-04-08 | 10:01:57

Kommentera inlägget här: