daddys

Beware the fury of a patient man

Daddy tillbaks i skolbänken

Kategori: Jämställdhet

schyman

Ständigt denne Schyman...


Så började man alltså i skolan igen vid 42 års ålder. Första dagen blev rätt mycket korvstoppning angående vad vi kommer att syssla med under det kommande läsåret, samt en hel del information om regler och dylikt. Jag konstaterar efter första dagen följande. Jag är förmodligen den äldsta eleven på hela skolan. Den näst äldste som jag träffade idag var 38. Jag är också som manlig elev i minoritet tror jag, men detta gör mig absolut ingenting.

Min blogg nämndes naturligtvis i samband med att min klasskamrat Madelene presenterade mig efter en kort intervju under lunchrasten. Så nu har den förhoppningsvis fått åtminstone 18 läsare till. Välkomna. En sak som jag också måste delge er efter denna introduktion är att jag, på en lista på personer som bokats in som gästföreläsare, fann både Gudrun Schyman samt en polisinspektör från ett s k "barnhus".

Ni som följer denna blogg förstår varför jag särskilt nämner detta, för er andra så vill jag säga följande. Gudrun schyman är en mycket illa omtyckt person hos denna blogginnehavare. Detta eftersom hon är en lögn och mytspridare. Dessa lögner och myter som hon och resten av den radikala feministiska rörelsen allt för länge oemotsagda tillåtits sprida, har inneburit att många människor och då framförallt barn drabbats mycket svårt. Min dotter Rania 4 år är ett av offren. Själv förstår jag inte ens hur denna människa klarar av att sova på natten. Ingen kan ju förneka att det är just myterna om män och pappor som bl a sprids av bl a detta gödselparti som orsakat den allvarliga diskriminering som idag sker mot just oss. Speciellt i frågor rörande boende och vårdnad.

Det blir inte helt lätt att iträda en objektiv journalistroll med denna partiledare i samma rum, men man måste ju trots allt försöka. En del rätt besvärliga frågor från just denna journalist bör dock fröken Schyman göra sig beredd på. Samma sak gäller polisinspektör Christina Sandberg som skall föreläsa om hur man förhör barn. Jag undrar om hon är mer införstådd med lagar och regler gällande detta än Polisinspektör Maria Brage som just mitt barn hade oturen att träffa på? Det lär väl visa sig. Lars som skall bli min lärare detta år påpekade dock att en sak som utmärker en bra journalist är just förmågan att stå för sina åsikter, och detta har jag inget problem med alls, som ni vet.

Barnhus...skulle ni släppa in era barn dit?


barnhusetBarnhus. Dessa häxgrytor som nu slår upp sina portar i snart varenda svensk stad, innehållande polis, socialtjänst och BUP i en och samma kladdiga smet. Skulle ni våga släppa in era barn dit? Det är inget jag skulle rekommendera. Speciellt inte om ni råkar vara pappa inblandad i en tvist. Ni som undrar varför jag har denna inställning kan ladda hem dokumentet "förhör med Rania" som finns i min meny till höger, samt ljudfilerna "Maria Brage släpper inte in förövare på barnhuset 1 & 2" Efter ni tagit del av dessa dokument torde alla övriga förklaringar te sig onödiga.

Dessa moderna barnhus är ett rödgrönt påfund. Upphovsmännen heter bl a Ingela Thalén och Tomas Bodström. Barnhus i sig är dock ingen ny företeelse i Sverige. Allmänna Barnhus hette dom förr i tiden, men inte heller då var dom några mysiga krypin för våra små direkt. Det allra bästa hade varit att låta dessa inrättningar förbli begravda djupt nere i historiens skamhög, dessvärre gräver man nu istället upp dom igen.

Det är mycket gällande detta som är helt obegripligt. Bl a det olämpliga i att dessa myndigheter klumpas ihop på ett sätt som nästan garanterar att man lägger sig i varandras utredningar. Om inte annat, genom skvallret i fikarummet.

Hur Sverige som genom undertecknande av FN:s barnkonvention bl a lovat på heder och samvete att skydda barn från alla former av sexuella övergrepp, i nästa andetag tillåts att själva utföra just sådana på dessa förhörscentraler.

Att den enda myndighet som saknas på barnhusen är åklageriet, vilket enligt sin egen handledningslitteratur är skyldiga att närvara vid MINST ett av förhören. Detta skiter man dock i. Åtminstone i fallet med Rania.

Att Monica Dahlström Lannes bok "mot dessa våra minsta" fortfarande tillåts att användas som kurslitteratur för poliser, och vars "Eskilstunamodell" som i sin tur var baserad på Eva Lundgrens sjuka och egenpåhittade fantasier om hemliga manliga satanist och barnmördar sekter, nu är den som dessa barnhus byggs kring. Monica Dahlström Lannes är i det närmaste certifierat galen och har också fått sparken från poliskåren för just sin fanatiska och totalt förvridna syn på män och övergrepp på barn. Pappan som hon fick fälld i Eskilstuna för en rad påstådda övergrepp mot sin dotter, har sedan dess fått både upprättelse och resning, och är numera både fri och oskyldigförklarad. Han fick dock spendera en god tid inlåst i fängelse innan. Detta är långt ifrån det enda manliga offret för dessa moderna inkvisitionsmästare som fortfarande tillåts härja obehindrat i vårt samhälle. Det senaste offret heter Tito Beltran och är inte helt obekant för den stora allmänheten, som dock bara passivt stod och såg på då han utsattes för rena rättsövergrepp i rättegången mot honom nyligen. Två år och sex månader utan någon som helst teknisk stödbevisning...oskyldig till motsatsen bevisats? Inte direkt va?

Varför vill dom inte visa mig protokollet?


secrets
En annan sak som jag faktiskt fick gjort idag var samtalet med Gerd Brantelid som är högste ansvarige chéf för just barnhuset i Göteborg. jag ville få veta varför dom trots upprepade påstötningar från mitt ombud fortfarande inte lämnat ut förhörsprotokollet från det andra förhöret med min dotter Rania som hölls i slutet på Juli. Som många vet så blev jag nekad inträde till medhörningsrummet då detta förhör var planerat att ske. Endast mitt ombud var välkommen. När jag vägrade att acceptera detta ställdes hela förhöret in.

När man något senare genomför förhöret har man för säkerhets skull inte ens meddelat min advokat. Detta innebär att detsamma förhör som fick åklagaren att strax efter lägga ner hela förundersökningen mot mig, hindras jag nu ta del av. Vilken paragraf i sekretesslagen man stöder detta på kan man tydligen inte säga.

Jag postar inte ut detta samtal. Jag hoppas istället att ni kan lita på mig efter allt jag tidigare har postat ut. Som sagt så bär det mig emot att hänga ut människor på det viset, oavsett vad jag tycker om dom. Detta är helt och hållet sant. Samtalet finns dock på band för den skull det skulle bli nödvändigt.


Jag frågar Gerd Brantelid varför jag nekas att ta del av protokollet, men hon vill inte svara. Hon hänvisar mig istället till min advokat. Detta har jag upptäckt är ett populärt sätt att bli av med besvärliga människor som ställer besvärliga frågor. Om ni själva råkar ut för just detta så följer här ett litet tips. Dessa frågor får naturligtvis anpassas efter situation...

Jag: Är det polisen eller åklagaren som bestämmer om utlämnande av förhörsprotokoll?
Gerd: Det vär polismyndigheten.
Jag: Jag bad i växeln att få tala med den högst ansvarige för polisen på barnhuset. Är det du?
Gerd: Ja, det är jag.
Jag: Då måste du väl vara medveten om att jag har all rätt att företräda mig själv hur mycket som helst och därmed kan ringa dig personligen lika väl som genom ombud?
Gerd: Jaa...(paus)...jag får undersöka detta och återkomma till dig senare...

Helt enkelt en fråga om vem som är tjurigast


bullDå jag återigen talar med Gerd Brantelid senare samma dag, medger hon att det inte går att hänvisa till förundersökningssekretess, eftersom förundersökningen som jag mycket riktigt påpekat är nedlagd. Däremot säger hon återigen att dom kan hemligstämpla förhöret med tanke på att målsäganden kan lida men?? Målsäganden i det här fallet var ju min dotter som är 4 år....hur i helsike skulle hon kunna lida men av att jag får ta del av förhöret??

Det enda som drabbas av ett sådant beslut är rättvisan. Bl a av följande skäl. Om det i förhöret finns bevis för att mamman medvetet polisanmält mig utan grund så kan jag polisanmäla henne för detta då det ju är ett brott. Om jag inte kan visa att det skett medvetet är det ingen idé att ens anmäla henne, då tingsrätten då som vanligt kommer att anta att det skett i god tro.

Om det i förhöret finns bevis för att det i själva verket är hos mor och/eller mormor som hon utsatts för övergrepp och vi därmed kan polisanmäla detta så borde ju tingsrätten i Varberg, i nästa muntliga förhandling stoppa allt umgänge mellan mor och dotter, under tiden detta utreds, och istället placera Rania hos mig som redan är både utredd och rentvådd. Åtminstone om man vill vara något sånär konsekventa.

Om det i förhöret överhuvudtaget framkommer uppgifter som är relevanta i just frågan om vårdnad och boende, så borde ju de inblandade få ta del av dessa i rättvisans namn. Eftersom man just hemligstämplat detta förhör så innehåller det med stor sannolikhet uppgifter som skulle vara positiva för mig och mitt yrkande på i första hand ensam, och i andra hand gemensam vårdnad. (OBS, det är inte jag som bestämt ordningsföljden på dessa yrkanden utan lagen såsom den är skriven idag.)

Gerd Brantelid upplyser mig till slut om att protokollet numera finns i polisens diarie och att jag har rätt att skriva dit och begära ut en kopia. Jag tackade då för upplysningen utan att berätta att mitt ombud redan gjort detta för länge sen, men att han hela tiden bara möts av tusen ursäkter. Senast idag var han återigen i kontakt med polisen i detta ärende, återigen utan framgång. I morgon försöker han igen. Kanske dom till slut ledsnar och ger oss dokumentet som vi faktiskt har all rätt att ta del av.

Den som lever får se.....Till slut kvällens aftonbön: Gode gud lär mig skriva kortare bloggar, eller ge mig åtminstone mindre att skriva om, så det inte behöver ta 3-4 timmar av min dyrbara tid varje gång...amen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Grattis till första skoldagen! Det kommer att gå alldeles lysande och du kommer att vara en härlig nagel i ögat på vissa gästföreläsare, det är jag säker på =)



    Det den här Gerd säger och hur de gör med det här protokollet är ju rent tjurigt och barnsligt! Lämna ut det förbasakade protokollet och låt det bli synligt att lilla Rania antagligen sagt saker till din fördel men som de inte vill visa. Varför skydda mammor så jäkla in absurdum??

    2009-08-25 | 07:14:42
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Zac säger:

    Grattis, mysko med protokollet. Det enda jag kunde komma på är att de fortfarande misstänker dig, men även då har du ju all rätt att få ta del av det i alla fall... Mysko, luktar maktmissbruk, eller rättare sagt stinker!



    Grattis igen i alla fall! :o)



    //Zac

    2009-08-25 | 07:26:48
    Bloggadress: http://www.wiktzac.com
  • Mr Galahad säger:

    När och var kliver du upp mot Schyman?



    En liten hemlis om henne:

    Jag arbetar med hennes brors sonson och enligt honom så har hela familjen sagt upp bekantskapen till henne eftersom hon falskeligen anklagat sin pappa, alltså min kollegas farfars far och även hans farfar för både övergrepp och gravt alkoholmissbruk.

    Jag ska erkänna att jag skrattade rätt gott när han med något färgstarka uttryck berättade om sina egna åsikter om sin (ö)kände släkting.



    Tydligen har hennes anklagelser påverkat dem djupt med avskedshälsningar, misstänksamhet etc som följder. Allt för att som min kollega uttryckte det "skyla över sin egen oförmåga att låta bli spriten".



    http://www.expressen.se/1.850673

    http://www.rns.se/narkotikafragan/article.asp?artID=101&catID=25



    Näe det kvinnan har jag inget förtroende för, snarare tvärtom..



    //Mr G

    2009-08-25 | 08:56:17
    Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com
  • Mikael Karlsson säger:

    Det är bara så skamligt att du inte skall kunna få ut dina uppgifter. Och den dära Bragehag verkar ju mest fumla i mörkret. Jag ser två saker i att det inte vill lämna ut uppgifterna. Antingen har dom gjort grava fel i förhöret, ELLER så är det som tidigare skrivits, Polisen misstänker fortfarande.



    Hur som helst, Du är frikänd av åklagare. Förundersökningen nedlagd.



    Att Rania skulle lida men av att du får uppgifterna är långsökta påståenden. 3 part i detta fall är någ Ranias mamma kan komma att lida men.



    När det gäller schyman så har du chansen att piska henne rätt regält med tuffa frågor.

    2009-08-25 | 11:10:36
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Mr Galahad säger:

    Intressant artikel i AB idag..

    http://www.aftonbladet.se/debatt/article5689056.ab



    "Ta kvinnornas våld på allvar"



    Simma lugnt

    //Mr G

    2009-08-25 | 15:22:01
    Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com
  • Daddy säger:

    Saxat ur Expressen intervjun med Gudrun:



    "Å andra sidan har jag hela tiden haft känslan att rätt vad det är blir jag avslöjad som en bluff, att jag inte kan något eller vet något"



    Jadu Gudrun. Den dagen närmar sig nog tyvärr mer och mer. Först avsvor du dig kommunismen efter erkännandet att det tidigare gullandet nog inte var så lyckat, eftersom det var en totalitär och förtryckande ideologi. Då blev du istället feminist, återigen en totalitär och förtryckande ideologi...Efter att du gjort avbön även från den, vad skall du bekänna dig till då?



    Matchen mellan Daddy och Gudrun tror jag går av stapeln vecka 41, men låter det vara osagt än så länge. Tyvärr går det inte att köpa ringside biljetter. Intrassanta uppgifter från Mr Galahad. tack för dom.



    Artikeln i Aftonbladet visste jag om i förväg. Artikelförfattarna, jag, Per Ström, Tanja Bergqvist och Ingrid Carlqvist har en intern e-post lista som vi kallar "genuskritik". Där vi dryftar en del av det som är aktuellt. Jag rekommenderar verkligen Magnus Falkmans e-zine kallat Genusmagazinet för er som inte hittat det än. Ser just att jag glömt att lägga upp den bland länkarna på siten, sedan jag designade om sidan. Skall genast rätta till det.

    http://www.genusmagazinet.se



    Krönikan i Metro häromdagen av Alexandra Pascalidou var historisk, på det viset att det tabubelagda ämnet "kvinnors våld" för första gången belystes av en svensk stor nyhetstabloid. Jag kan berätta för er att Michael Alonzo var till stor del delaktig i skapandet av denna krönika, men Alexandra fick skylta, då hon har högre trovärdighet.



    Att Aftonbladet idag publicerar Pelle och Magnus debattartikel är ännu ett historiskt framsteg, även om artikeln kortades ner betydligt samt att vi övriga i gruppen inte fick stå med med våra namn.



    Jag tror Gudrun kommer att bli sannspådd förr än hon anar.

    2009-08-25 | 17:31:11
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mikael Karlsson säger:

    Ny broschyr om våldet mot kvinnor, Blir man trött eller?



    http://www.socialstyrelsen.se/NR/rdonlyres/60A22A62-9278-4BEE-8442-8B1E9DB15957/15134/2009126237_rev.pdf

    2009-08-25 | 19:08:09
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • L.P säger:

    Daddy:



    Jag önskar dig "god jakt" i din sanningssökande journalism.



    Snart så har du "licens för att jaga sanningen" =)



    Med hälsningar



    //L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-08-25 | 22:31:03
  • Leroy säger:

    Det jag önskar är att studierna går bra och att klockan längst upp på bloggen verkligen stannar upp.



    Att Rania får träffa sin far och sina sysskon, sina farföräldrar kusiner mm.



    Inte fan skall de fastna i protokoll då de gjort så många fel de borde omgående ringa upp dig och ta din orosanmälan på allvar och göra en lämplighetsutredning omgående, vilket dom i och för sig borde gjort direkt. Inte hålla på som dom gjort. Dom borde ju sett vad som var sjukt för länge sedan.



    Tyvärr så är det nog så att dom som inte kan prata sanning, eller avslöja sin agenda är rökta i framtiden eftersom det finns bevis för att dom följt den som bara påstått och de vänt kappan efter vinden. Såväl poltiker som media.



    Ser fram emot att om några år få komma ner med dottern och fiska lite Krabbor o Makrill när verkligheten förändrats.



    Ha det gott.



    Leroy

    2009-08-25 | 23:12:00
  • Daddy säger:

    Vill delge er debatten jag f n för med Johanna Graaf som är socialdemokratisk politiker i Stockholm.



    Ni finner den på hennes blogginlägg:

    http://johannagraf.blogspot.com/2009/08/ett-parti-for-framgangsrika.html



    Ge er gärna in i debatten själva.

    2009-08-25 | 23:23:19
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Detta brev som BRÅ publicerat på sin website är också mycket intressant läsning. Verkar som om även dom börjar vakna upp och börjar sansa sig i debatten om vem som utövar våld mot vem.



    Innan denna debatt sansar sig och man börjar ta reda på hur verkligheten angående våld i nära relationer verkligen ser ut kan vi aldrig heller göra något åt problemet. Vilket ju i sin tur visar att den feministiska synen på jämställdhet gjort vårt samhälle en enorm björntjänst under alla dessa år som dom stått och gapat om sitt kvinnovåld och alla oss pedofila fäder.

    Är det dags för en förändring nu? Det börjar nästan kännas lite så i luften. Men jag kan ju ha fel.



    http://www.bra.se/extra/pod/?action=pod_show&id=757&module_instance=12

    2009-08-25 | 23:29:07
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Christopher Ashplant säger:

    Jag har tagit del av "förhör med Rania" och ljudfilerna "Maria Brage släpper inte in förövare på barnhuset 1 & 2" och tyckte väl inte att M. B. lät så värst professionell, även om det inte kan vara särskilt roligt att ha arbetsuppgifter som hennes.



    I samtal no 1, så betonade hon (säkert tre gånger) att hon har arbetat som polis i 30 år, liksom ett mantra och/eller härskarteknik.



    I samtal no 2 upprepade hon att hon var förhörsledare, liksom för att skapa berättigande för sitt beslut, ett beslut utan motivering.



    :O|



    Bäst i samtal no 2:

    (2:06) "För barnens bästa - den eviga motiveringen".



    Så är det, "barnens bästa" är ett "slaskbegrepp", som inte säger någonting. Vem kan eg. veta vad ett specifikt barns bästa är, utöver föräldrar och nära släkt?



    Jag kan dock inte låta bli att undra vad Rania eg. menade under förhöret med den där leken i sängen på natten, väl medveten om att förundersökningen är nedlagd.



    När man läser förhöret, så ser man förvisso att vissa ledande frågor ställs, bl.a. om pyjamasar etc, och att Rania säger att hennes pappa inte har gjort något som hon inte tycker om. Det är positivt.



    Trots det nöjde sig inte M. B. utan frågade mer om "hemlisar", för att samtalet skulle nå dithän, som hon i förväg tycks ha planerat.



    I mina öron/ögon, som själv förälder, ter sig dock avsnittet med "leken" (oavsett vad man ska kalla den..."pappa-mamma-barn") MYCKET märklig.



    Personligen har jag knappt någonsin visat mig naken för barnen, förutom i badkaret, då de var spädbarn. Ej heller har mina barn visat sig nakna för mig, sedan de blev "toalett-tränade".



    De gjorde tidigare t.o.m. en träskylt på vilken det stod "Byter om" att sättas på dörren.



    Som förälder kan jag konstatera att varken jag eller mina barn har intresse av att visa sig nakna för varandra och för mig är det ett ideal i relationen barn-förälder.



    Vad RFSU säger i den frågan eller andra är däremot allt annat än något ideal. Tvärtom.



    RFSU nämner t.ex., som bekant för dem som har läst dokumentet ifråga, att daghemspersonal och föräldrar på 1970-talet och början av 1980-talet skulle lära barn att onanera!



    Tala om övergrepp!



    Den boken verkar i mitt tycke helt bisarr.



    Där gick man definitivt för långt och det gör mig upprörd att barn ska behöva vara försökskaniner för vuxnas märkliga påfund i en experimentverkstad.



    Bara det att det finns en sexuell baktanke med "separata kuddrum" på dagis är ju rent sjukt!



    Så här skriver RFSU:

    "

    Men i efterdyningarna av den sexuella frigörelsen på 60-talet, på 70- och början av 80-talet, ansågs även barn kunna ha en sexualitet som skulle få uttryckas. Man ordnade separata kuddrum på dagis där barnen kunde få vara ifred och upptäcka varandra, och det kom till och med ut en bok som lärde föräldrar och dagispersonal hur man lär barn att onanera.

    "



    Gällande nakenhet, så var f.ö. situationen i min egen uppväxt, likadan som den jag har förmedlat till mina barn. Gäller det månne även "Daddy" och hans uppväxt?



    När jag var liten, så lektes "Pappa-mamma-barn"-lekar enbart barn emellan och visst kunde jag redan då känna skam, återigen: tvärtemot vad RFSU skriver.



    Det verkar nästan, som om Rania har lekt den sortens lek, medan "Daddy" har sovit, eftersom han inte tycktes märka det. Många gånger dessutom.



    Hur är det ens möjligt att det kan ha inträffat undrar jag.



    Har modern fått Rania att säga sådana saker?

    Vad har hänt och vad har inte hänt?



    Jag skulle önska att "Daddy" vid tillfälle utvecklade det, från sin synvinkel.



    Kanske har han redan på annat ställe i bloggen gjort det, vad vet jag, men det tål att upprepas.



    2009-08-26 | 04:17:57
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Mikael Karlsson säger:

    Ja det kan vara så att Ranias mamma har talat om vad som skall sägas. Bara igenom att föra ett telfonsamtal med "Mormorn" som stöttat Cicci i detta och själv fört en hets om att det skall ha skett sexuella övergrepp så är det inte omöjligt att Rania kan ha hört att både det ena och det andra skall ha skett.



    Vad jag utläste av förhöret så föregiks det av samma stil som på oss vuxna. Man vänder och vrider på frågorna med förhoppning att man ska försäga sig eller "Gola". I ranias fall gick man in mentalt och bad henne rita. BArn har ju i uppväxten lärt sig att Pappa har en snopp och Mamma har en snippa. Rania ritade pappa "Efter att det förekommit diskutiner om var rania sover och var pappa sover och vad Rania och pappa gjort när de sover etc etc...



    Personligen tycker jag det är synd om dig Christopher att du känt att du måste dölja din och barnens nakenhet i så tidigt stadie som direkt de blivit toatränade. Antingen har de blivit det i MYCKET HÖG ÅLDER eller så är du/Ni väldigt blyga.



    Själv händer det att mitt barn badar naken i Farmor och farfars badpool vid deras kolloni för jag är av uppfattningen att DET ÄR INTE BARNEN DET ÄR FEL PÅ UTAN PÅ BETRAKTAREN MED DE FULA TANKARNA.



    Fast det är klart, Vi har väl alla olika syn på vad som är sexuellt och/eller perverst och nakenhet. För mig finns det inget sexuellt i ett naket barn alls, tvärt om. Det tyder på ett glatt och friskt barn.



    Men visst mitt barn är snart 7år. Och har börjat så smått att skyla sig även mot mig "När hon tänker på det" och då accepterar jag det. Men det skall inte göras för att det finns fula tankar, utan för att barnet kanske vill känna integritet, Något som vi vuxna bryter allt för ofta.

    2009-08-26 | 06:00:40
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Daddy säger:

    Läs lite nogrannare i förhörsprotokollet med Rania. Lägg märke till att Rania trots frågor om "Pappas hemlighet" och "är det någon som gör något som du inte tycker om" etc, inte med ett ord ens antyder att jag på något sätt uppfört mig illa mot henne. Tvärtom säger hon "Pappa är snäll", "Det är mamma som bestämmer allt", "Jag vill vara hos pappa samma tid."



    Det är POLISEN som först nämner ordet "snopp" i och med frågan om Rania någon gång sett robins snopp...vad nu det har med något att göra? Det är också POLISEN som introducerar ordet "snoppleken" i förhöret. Det blir för mig väldigt tydligt att Rania inte vet vad denna "snopplek" är för något. Det är därför hon förknippar den med leken mamma, pappa barn som hon tydligen leker med några kompisar i dockrummet på dagis.



    Det förvånar mig att signaturen "barntjuv.tk" inte ser övergreppen i detta förhör. Bl a så ställs frågan om "pappas hemlighet" om och om igen trots att Rania svarar på frågan redan första gången.



    Om internutredningen kommer att vittja sin inkorg på denna sidan århundradet kommer jag inte bara att anklaga Maria Brage för tjänstefel utan också för sexuellt utnyttjande av barn.



    Vad gäller nakenhet ser jag ingenting konstigt med det. Däremot skulle jag tycka det såg konstigt ut om en pappa och hans 4 åriga dotter krånglade att klä om under handuken på badhuset...Ett ställe som Jag och Rania besökt. Där fanns det massor av nakna gubbar, men jag märkte inte ett dyft av den faschination för snoppar som polisen försöker pådyvla min dotter. Det finns inte ord för hur avskyvärt illa jag tycker om denna Brage som jag anser är Censur!



    Det framgick av polisförhöret med mig att Mormor coachat Rania med bl a majskolvar innan hon skulle förhöras...Därmed kommer möjligen anklagelser att framföras även mot henne. Först vill jag dock se förhöret.



    Hoppas detta besvarar frågorna från Ashplant. Om inte så förtydligar jag. Nej jag har inte gjort någonting mot eller med min dotter som är varken olagligt eller olämpligt.



    Vad gäller RFSU och deras bild av 70 talet så förstår jag inte heller moralpaniken. Sant eller inte så är det ju inte 1970 längre, Vi som var barn då (själv var jag 4 år 1970) har vad jag vet inga minnen av att vi någonsin fick lära oss att onanera på dagis. Det är fan bara trams av den vanliga sorten.

    2009-08-26 | 18:10:51
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mr Galahad säger:

    @Ashplant



    Jag har tre barn, 2 flickor och en pojk.

    Flickorna är 6 (snart sju) och 1 är gamla och pojken är snart 5 år.



    Under deras uppväxt har gjort det så naturligt med nakenhet som jag kunnat, dvs jag har inte ansträngt mig att skyla varken dem eller mig själv när vi badat, duschat eller när de kommer till min och fruns säng mitt i natten.

    Det är VI vuxna som pådyvlar barn deras sätt att se på sig själva och om vi lär dem att nakenhet är fult och måste skylas så är det så de kommer att känna när de växer upp.

    Har man riktig otur i det läget så kan de tom komma att anse att sexualitet och fysisk intimitet också är fult och kommer då att hämmas i sin uppväxt pga det.

    Det är ENBART i våra hjärnor som spöken om sexualitet och rätt/fel att vara naken finns INTE i barnens.



    Det är sådant som skapar BH-ar för flickor som inte kommer att ha bröst på 3-4 år och DET är fel, helt enkelt bara fel.



    Så länge mina barn inte känner sig obekväma i min eller deras nakenhet så kommer de att få bada tillsammans och tom med mig, nakna. Och jag kommer aldrig att ha kläder på mig till sängs för någon vansinnig förlegad gammal kristen idé om att skyla mig där heller.



    Så what om barn fick lära sig att det inte var fult att ta på sig själv där det är skönt. Vad är det för fel med det??



    //Mr G

    2009-08-26 | 19:02:21
    Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com
  • Anonym säger:

    Schymans inlägg i genus-debatten i rymden. Några högre sfärer tycker jag inte att hon når - däremot är det en jäkla bottennivå på cirkus Gudrun.

    Var får hon egentligen allt ifrån?

    http://www.expressen.se/debatt/1.1683447/kvinnorna-betalar-din-marsdrom-fuglesang

    2009-08-26 | 21:27:29
  • Anonym säger:

    Citat från Niklas:



    Just så här illa går det när Gudrun endast hämtar input från andra feminister som i sin tur hämtar input från Schyman. Någon säger något i stil med: -Män tär på samhället, och vips så säger alla i kör: -Ja, så är det! Och i det här fallet har alltså någon från feminizt-rörelsen klämt ur sig att just resor i rymden är ett hot mot barn och kvinnor.



    Citat slut.



    Bra att EXTREMT många VÅGAT kommentera att de tycker att Gudrun Schymans artikel är ute ur tiden,en artikel som egentligen går ut på att ytterligare separera medborgarna ifrån varandra utifrån sin könstillhörighet.



    Nästa politiker som ersätter Gudrun lär väl försöka sig på att gadda ihop befolkningen mot varandra utifrån ålder-gamla VS unga.........allt för att själva kunna skumma grädden ifrån mjölken,PRECIS SOM IDAG.



    Gudrun SKALL entledigas utan fallskärm,och med en normal kommunalanställd arbetares pension,och F! bör skrotas,då dem inte är för jämställdhet mellan människor,utan istället skapar nya klyftor mellan oss alla.



    Men glöm inte vilka som ingår i F!,dessa är inga man vill ha in i politiken igen.



    //L.P

    2009-08-26 | 23:19:37
  • Anonym säger:

    Det känns som om det tyvärr har blivit ett inslag av politisk korrekthet även i denna blogg, tro det eller ej.



    2009-08-27 | 00:23:59
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Christopher Ashplant säger:

    Jag skrev även det korta inlägget ovan (00:23:59) men råkade tydligen klicka på "Skicka" i förtid.



    Det är synd om man inte ska kunna tillåtas ha olika åsikter om förhöret ifråga och kunna kritiskt diskutera bevisen.



    Jodå "Daddy", jag hörde allt det, som du tog upp och tycker att det är viktigt.



    D.v.s:



    1.)

    "

    Lägg märke till att Rania trots frågor om 'Pappas hemlighet' och 'är det någon som gör något som du inte tycker om' etc, inte med ett ord ens antyder att jag på något sätt uppfört mig illa mot henne.



    Tvärtom säger hon 'Pappa är snäll', 'Det är mamma som bestämmer allt', 'Jag vill vara hos pappa samma tid.'

    "



    Jag hörde det och reagerade där speciellt på att "mamma bestämmer allt".



    och



    2.)

    "

    Det är POLISEN som först nämner ordet 'snopp' i och med frågan om Rania någon gång sett robins snopp...vad nu det har med något att göra?



    Det är också POLISEN som introducerar ordet 'snoppleken' i förhöret. Det blir för mig väldigt tydligt att Rania inte vet vad denna 'snopplek' är för något.

    "



    För mig, som utomstående, är det dock inte lika tydligt, eftersom hon beskriver din snopp som "rak", säger att du har sagt att hon får leka med den, säger att hon brukar leka med den på natten och på en fråga från M. B., om vem som har sagt att det ska vara en hemlis, svarar att det är du.



    Det var de uppgifterna jag läste i förhöret, bland andra uppgifter, och det var dem som jag reagerade på och ville att du skulle utveckla (som sagt med respekt för att förundersökningen är nedlagd).



    3.)

    "

    Det är därför hon förknippar den med leken mamma, pappa barn som hon tydligen leker med några kompisar i dockrummet på dagis.

    "



    Jag ser tyvärr inte kopplingen mellan en ev. lek på dagis och det hon berättar om hemmet och sängen.



    4.)

    "

    Det förvånar mig att signaturen 'barntjuv.tk' [inte min signatur, i.o.f.] inte ser övergreppen i detta förhör. Bl a så ställs frågan om 'pappas hemlighet' om och om igen trots att Rania svarar på frågan redan första gången.

    "



    Jag kan hålla med om att frågan om pappas hemlighet ställs om och om igen men erkänner samtidigt att jag saknar kunskap, om hur barn bäst ska förhöras i dylika sammanhang.

    2009-08-27 | 00:37:35
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Christopher Ashplant säger:

    Hej igen.



    Det jag saknar är tydligen mer "kött på benen", i form av förhöret med dig, som jag inte hittade någonstans bland "bevisen".



    I likhet med dig "Daddy", så vill jag se det förhöret.



    "

    Det framgick av polisförhöret med mig att Mormor coachat Rania med bl a majskolvar innan hon skulle förhöras...Därmed kommer möjligen anklagelser att framföras även mot henne. Först vill jag dock se förhöret.

    "

    2009-08-27 | 00:42:51
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • daddy säger:

    Det finns en stor skillnad mellan det förhör jag efterlyser och det Ashplant vill se.

    I det ena förhörs en 4 årig flicka som omöjligt kan lida men av att hennes pappa eller någon annan får läsa förhöret, eftersom hon inte är ansvarig eller drivande i denna konflikt. Hon är ett oskyldigt offer i ett sjukt spel mellan vuxna.



    I förhöret med mig emellertid berättar jag saker om Ranias mor som jag av hänsyn till henne inte tänker släppa offentligt. Om man från föreningen barntjuv anser att detta misstänkliggör mig så fine.



    I korthet går förhöret ut på att ställa mig frågor rörande det man pressat ur Rania i det första förhöret. Hur jag ställer mig till dessa anklagelser lär väl ha framgått vid det här laget, och någon annan bevisning än Ranias förhör finns inte. Därmed kanske även Ashplant kan dra slutsatsen att det är inte nödvändigt att publicera detta förhör. Speciellt med tanke på att jag som han mycket riktigt påpekar numera är avskriven som misstänkt.



    Tycker du bör skaffa dig mer på fötterna angående vad som är tillåtet och rekommenderat vid förhör med små barn innan du fäller åsikter om detta ämne.



    Namnet barntjuv antyder dessutom att du driver någon slags förening rörande just dessa frågor och därmed är din okunskap än mer anmärkningsvärd.



    Ta reda på fakta innan du yttrar dig om sexuella övergrepp på barn över huvud taget, annars riskerar du att göra dig till ännu en trumpet för de feministiska myterna om fäder och deras barn. Dessa myter måste avlivas innan vi kan ens drämma om ett någorlunda jämlikt samhälle. Inte födas.



    Tycker du kan börja med att ta del av den finska "Sariola" rapporten. Bör inte vara svår att hitta på Google.



    2009-08-27 | 01:17:16
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Cashplant säger:

    [ang. RFSU och "moralpanik", enl. "Daddy":]

    Ok "Daddy", du var 4 år 1970, fine.



    Du slapp lära dig onani på dagis, fine (jag med, f.ö.).



    Likafullt skriver RFSU om en sådan bok, i sina rekommendationer.



    Den boken skulle jag vilja låna. Några barn (idag vuxna) torde ha utsatts för metoderna i boken, antar jag. Tala om skuld och skam...



    Träd fram...

    Min poäng är alltjämt:



    varför i hela fridens namn hänvisa till just RFSU?

    (det är lite grann som att hänvisa till Gudrun Schyman och henne tyckte du ju inte om "Daddy", eller hur?)



    RFSU är emot kärnfamiljen...t.ex, i likhet med RFSL.



    [ang. Mikael Karlssons kommentar:]



    1.)

    "

    BArn har ju i uppväxten lärt sig att Pappa har en snopp och Mamma har en snippa.

    "



    Nej, det har då inte mina barn gjort (hoppas jag innerligt men vet att t.ex. tidningen "KP" lär ut sådana namn).



    Ordet "snippa" är rent löjeväckande, enl. mig.



    Exakt VEM kom på det, hur och när?

    Är det ordet urtypen för (/sinnebilden av) 100% jämställdhet?



    Någon som månne känner till ordets etymologi?

    Vore intressant att veta (ska själv ta reda på det)



    När jag var liten (i början av 70-talet) sade man garanterat INTE "snippa" någonstans och jag är mäkta förvånad över att så många (t.ex. du Mikael) tycks ha anammat det ordet på så relativt kort tid.



    2.)



    "

    Rania ritade pappa 'Efter att det förekommit diskutiner (...)'

    "



    Disku vad?



    3.)

    "

    Personligen tycker jag det är synd om dig Christopher att du känt att du måste dölja din och barnens nakenhet i så tidigt stadie som direkt de blivit toatränade. Antingen har de blivit det i MYCKET HÖG ÅLDER eller så är du/Ni väldigt blyga.

    "



    Tack för omtanken Mikael men den är ytterst överflödig. Du behöver inte tycka synd om mig men jag blir desto mer nyfiken på din bakgrund.



    Hur definierar du "väldigt blyga"?

    Alla människor är de facto inte naturister.

    Är du?



    Jag kan även tillägga att jag minns min barndom MYCKET BRA.



    När jag var ca fem år, så skulle jag och ett par grannbarn bada i en liten bassäng på min tomt.



    Jag och min killkompis var nakna, medan en tjejkompis (ett år äldre än mig, jämngammal med killkompisen) var "blyg", som du säger.



    Hon insisterade på att ha baddräkt, vilket inte var något problem för någon.



    Så vad är din poäng?



    Att ditt barn badar naket hos farfar och farmor (jag känner dock inte till ditt barns ålder vid det tillfället...sju år?) framstår som helt normalt i mitt tycke.



    Om du själv skulle bada naken där i deras badpool då? Skulle det vara helt ok menar du?



    För mig ligger det inte heller något sexuellt i ett naket barn men när det handlar om kombinationen naket barn - naken vuxen, så kan det göra det.



    Hoppas att du ser skillnaden.

    2009-08-27 | 02:10:02
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Cristopher Ashplant säger:

    "Mr Galahad", du tycks tydligen rikta din kommentar till mig.



    Det du skriver känns rätt underligt, t.ex detta:



    "

    Och jag kommer aldrig att ha kläder på mig till sängs för någon vansinnig förlegad gammal kristen idé om att skyla mig där heller.

    "



    * Vem har talat om kristendom men är du ateist, eller vad? Kanske riddare runt ett visst runt bord?

    :O|



    Tala om "förlegad"...



    Du lägger uppenbarligen negativa värderingar på kristendomen ("vansinnig förlegad gammal kristen idé"...tala om tautologi, om du vet vad det är).



    * Vilken "kristen idé" hänvisar du till, rent konkret?



    Vidare skrev du:



    "

    Det är VI vuxna som pådyvlar barn deras sätt att se på sig själva och om vi lär dem att nakenhet är fult och måste skylas så är det så de kommer att känna när de växer upp.

    "



    * Ok, so what?



    * Att nakenhet bör skylas är en social kod i samhället som helhet. Har du missat det?



    * Brukar du bryta mot sociala koder?



    Därmed inte sagt att nakenhet, d.v.s. i rätt sammanhang, är "fult".



    * Är sociala koder fula?



    Du skrev även:



    "

    Har man riktig otur i det läget så kan de tom komma att anse att sexualitet och fysisk intimitet också är fult och kommer då att hämmas i sin uppväxt pga det.

    "



    * Har du några vetenskapliga belägg för det du påstår, eller är det inte vatten värt?



    Det är enkelt att häva ur sig saker, som i själva verket är subjektiva åsikter, eller hur?



    Det gäller även detta citat från dig "Mr Galahad":



    "

    Det är ENBART i våra hjärnor som spöken om sexualitet och rätt/fel att vara naken finns INTE i barnens.

    "



    och detta:



    "

    Det är sådant som skapar BH-ar för flickor som inte kommer att ha bröst på 3-4 år och DET är fel, helt enkelt bara fel.

    "



    och (gäsp...) detta:



    "

    Så länge mina barn inte känner sig obekväma i min eller deras nakenhet så kommer de att få bada tillsammans och tom med mig, nakna.

    "



    (så bra då Mr Gakahad men har du frågat dina barn?)



    och (jag vill riskera att vara långrandig men...):



    "

    Så what om barn fick lära sig att det inte var fult att ta på sig själv där det är skönt. Vad är det för fel med det??

    "



    Det är fel "Mr Galahad" om föräldrar och/eller andra vuxna lär barnen onanera!

    !!!



    Kan du inte hålla med om detta lilla?

    2009-08-27 | 02:26:00
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Christopher Ashplant säger:

    (forts:)



    Varför är det fel, "Mr Galahad", att vuxna lär barn att onanera (såsom RFSU skrev)?



    Därför att vuxna inte ska inkräkta i barns sexualliv överhuvudtaget!



    Enkelt eller hur?



    Eller vad tycker Du?



    Personligen anser jag att även sexualundervisning i skolan är helt fel och kanske unik för Sverige (där "den svenska synden" har sin hemvist).



    När det gäller sexualundervisning, så menar jag att man måste sklija på pubertetsundervisning och sexualundervisning.



    Den senare är 100% obehövlig, eftersom den är ytterst individuell.



    Vissa individer kanske aldrig någonsin har sex etc men de flesta kommer in i puberteten.



    2009-08-27 | 02:34:54
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Daddy säger:

    "Likafullt skriver RFSU om en sådan bok, i sina rekommendationer.



    Den boken skulle jag vilja låna. Några barn (idag vuxna) torde ha utsatts för metoderna i boken, antar jag. Tala om skuld och skam...



    Träd fram...

    Min poäng är alltjämt:



    varför i hela fridens namn hänvisa till just RFSU?

    (det är lite grann som att hänvisa till Gudrun Schyman och henne tyckte du ju inte om "Daddy", eller hur?)"



    Uppenbarligen är inte den sista född än.



    För det första. Att uttala sig om en bok man aldrig har sett eller ens vet om den existerar, för att döma ut hela barnomsorgen såsom den såg ut på 70 talet...ja vad säger man?

    Jag skulle också vilja se den boken. Säg till mig om du hittar den.



    Jag vet inte om Ashplant medvetet försöker vilseleda läsarna eller om han läst min blogg som fan läser bibeln. Jag hänvisar inte så mycket till RFSU i sig som till den sexolog vid namn Katarina Janoush som råkar vara anställd där. Vad man än tycker om henne anses hon ju av vårt samfund besitta tillräckliga kunskaper i ämnet för att svara på läsarbrev i vår näst största tidning samt i både svensk TV och Radio. Att därmed hänvisa till hennes expertråd anser jag vara fullt adekvat i sammanhanget. Eller har Ashplant något förslag på någon "bättre" expert i detta ämne? Och vad säger i så fall denne?



    Jag behöver väl för den skull inte automatiskt pådyvlas åsikter om varken RFSU eller RFSL som jag aldrig någonsin gett uttryck för.



    Var vänlig att visa mig åtminstone den respekten att, i dina kommentarer redogöra för saker och åsikter som jag i verkligheten har gjort eller gett uttryck för. Gör dig inte till talesman för mig för allt i världen. Du och jag är varken kunskapsmässigt eller erfarenhetsmässigt ens på samma planet.



    Jag låter de andra som du hoppar på i dina mässande kommentarer svara för sig själva.



    Har ni många medlemmar i den där föreningen? Och vad står ni för?



    Bara nyfiken.

    2009-08-27 | 04:00:47
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mikael Karlsson säger:

    Låt mig få tillfället att småleee.... Denna kvinna som kallar sig Achplant kan inte hålla sig delad med Cashplant och Ashplant.... Snälla du KVINNA som måste spotta på daddy.. Ursäkta.... Nu ska jag hämta morgonens GROGG... TEBAX SOM FAN!!!!



    'Du har bestämt dig för att försöka lägga om bevisen emot daddy istället för att DU gjort fel i din häxjakt EMOT daddy.... Du ASCHPLANTA kan sitta och påstå en hel del ditt vidriga foster av miss.... MEN... Du kan aldrig få en vittnesbörd i registrerat att ändra syfte.... Du likt dina lakejer på..vad sidan nu heter ,.... Ej intresserad av din länk till nått så oseriöst som det du företräder där man lever på gratisutgåver och ej heller sann fakta så knip käft nu och lär av andra och se sanningen.



    Jag brukar inte bli förbannad men jag tycker att DU bruden beteer dig fruktansvärt illa igenom att ändra fakta och försöka frambringa nått som inte finns!!!! Detta gäller dig Christina HASHPLANTA!

    2009-08-27 | 04:15:21
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Mikael Karlsson säger:

    Puss på er andra... Nu går jag och lägger mig efter en god kväll ute I goda vänners lag...

    2009-08-27 | 04:18:30
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Daddy säger:

    Ja det blev en och annan pint gissar jag =)

    Men även denna kommentar får stå kvar trots att onykterheten nog lyser igenom en aning...



    Hoppas att övriga läsare och även målet för budskapet kan visa förståelse för att det nog litegrann är spriten som talar i just detta inlägg.



    Men alla har fortfarande rätt att fritt yttra sina åsikter i vårt land nykter som onykter. Så länge vi inte passerar gränsen för förtal och falska anklagelser. Jag tror dock att Michael i morgon kanske kommer inte riktigt kommer att uppskatta just denna rättighet...men det är förstås ren spekulation från min sida...=)



    God natt kära läsare, nyktra som onyktra.

    Själv tvingas jag än en gång bränna midnatts oljan. Möte med socialchéfen för Härryda kommun i morgon tillsammans med Sorin Mantea.



    Ni som ännu inte läst länsstyrelsen i Jönköpings skarpa kritik mot socialtjänsten i Jönköping angående ärendet med Sofie Lohede rekommenderas varmt att ta del av denna.



    Finns att ladda ned här:

    http://www.jonkoping.se/toppmeny/omkommunen/allmannakommunnyheter/socialtjanstenkommenterarlansstyrelsensrapportomhandlaggningavbarnarendeijonkopingskommun.5.4c321d7b122631fb60080009788.html



    Som vanligt skickar man fram någon chéf som med stor skam får uttala sig i TV att...jo vi gjorde nog lite fel i det här fallet. Men vi haaar ju ett så svårt jobb. Likheterna med Ricky Manteas fall är skrämmande. Jag hoppas att Härryda till skillnad från Jönköping går att komma till tals med innan vi än en gång står inför ett fullbordat faktum.

    Förresten så var det ännu en ungdom som dog på ett familjehem i förrgår. 17 år, överdos. Ägarna till familjehemmet åtalad för vållande. Det är allt som står i den lilla notis som jag råkade få syn på i tidningen.



    Men chéfen på socialtjänsten i Jönköping bedyrar på TV att misstag som detta ändå händer väääldigt sällan.



    I morgon skall vill jag få svar på vem som har det yttersta ansvaret för rickys liv och hälsa så att det åtminstone i ett fall ärt fullt klarlagt innan det, gud förbjude, händer något tragiskt.



    Det måste verkligen kännas hårt för dessa stackars politiker och socionomer i socialnämnden i Jönköping. Att få kritik...En flicka är död, och en man dömd till över två års fängelse för att ha vållat hennes självmord...men dom verkligt ansvariga, som jag skrev om redan för länge sedan i inlägget "Vila i frid Sofie", dom får en liten smäll på fingrarna och ett "aja baja"...



    Fy fan, jag känner mig spyfärdig.

    2009-08-27 | 04:44:28
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • susanna svensson säger:

    http://biblioteket.se/default.asp?id=8227&extras=172283%2FID länkt till den om debbaterade boken som utgavs första gången 1983. Jag läste den för några år sedan och det jag framför allt reagerade på var uppmaningen till dagispersonal att bjuda in ev bloggare somsmög runt i buskarna utanför daghemmen på en kopp kaffe.

    2009-08-27 | 08:38:56
  • Daddy säger:

    länken går till en film på VHS i 2 delar med Ingvar Hirdvall och Ulf Dageby som heter "Om jag vänder mig om". Är det den som åsyftas? och finns den i bokform?

    2009-08-27 | 13:43:49
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mikael Karlsson säger:

    NEj Daddy, Jag tycker inte det är fel på yttrande friheten eller ångrar nått, Jag bara anser att Den där personen med konstigt efternamn vinklar allt till nått som det inte är.



    Ja det blev ett par Schnapps och ett par Pints och nårra groggs igår, Vi hade jätte trevligt med Biljard och annat. Idag dock är man inte karl för sina byxor. Sliten till tusen!

    2009-08-27 | 14:34:17
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • MoaLinn säger:

    Hej Joakim,



    Varför får du fortfarande inte träffa Rania, fast förundersökningen är nedlagd? Är det mamman som obstruerar eller har hon hjälp? Eller har du bara glömt räknaren på? Men det antar jag att du inte har gjort... Så vilka orsaker har de nu att hålla henne ifrån dig?



    2009-08-27 | 21:12:28
  • Daddy säger:

    Därför att Kristina Bäckstrand och Lotta Anberg på utredning barn & ungdom, social"tjänsten" i Kungsbacka inte anser att pappor är viktiga för barn. Dom ljuger, hycklar och spelar skenheliga, samtidigt som dom förhalar inlämnandet av den utredning som tingsrätten väntar på för att kunna fatta ett nytt beslut angående vårdnad boende och umgänge. Utredningen är begärd av tingsrätten. Socialen har 4 månader på sig att utreda. Den fristen gick ut den 17 Augusti. Jag ringde idag och frågade varför dom inte skickat in utredningen i tid, men får som vanligt inga svar, annat än något kryptiskt om att utredningen är klar, men i övrigt hänvisades jag till tingsrätten om jag ville ha svar på min fråga.



    Myndigheterna har bestämt sig. Rania skall skiljas från sin far. För gott. Varför? För att man aldrig ifrågasätter en kvinnas historia. Om ni vill se asen som förstör livet för ett barn innan det knappt har börjat, kolla då in det här sköna gänget av barnbeskyddande mammor, som nu skall "fördjupa samarbetet" med socialförvaltningen i Kungsbacka.



    http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/halland?videoId=1.1108128&renderingdepartment=2.41281



    Det känns ju dessutom jättekul att jag fått vara med och rädda denna extremfaschistiska hatrörelse genom socialstyrelsens generösa bidrag.



    Är det ingen mer än jag som tycker det är olämpligt att en myndighet som ansvarar för det ytterst viktiga arbetet att göra objektiva och opartiska utredningar för att skydda barn som utsätts för våld och övergrepp, samtidigt sitter i knät på en extremt ideologisk partisk och diskriminerande organisation som kvinnojouren?



    Vilket team dessa två är. Kvinnojour och socialtjänst ser till att slita sönder familjerna, och dom farsor som inte genast ger sig och finner sig i sitt och sina barns öde lämnar man över till barnhusen som sätter dom i fängelse efter polisanmälningar från mammor ivrigt påhejade av jourer och soc.



    Pappor fördrivs, ungar går under, samhället kollapsar, ingen gör något.



    Det finns hopp för Rania tack vare det jättejobb jag har lagt ner för att dokumentera brotten. Men frågan är om det inte kommer att vara för sent. Dom kommer inte att ta henne från mamman denna gång heller. Bla...bla...bla...falsk tillvitelse..bla..bla..själviskt perverterat rättsystemet i syfte att hindra umgänge mellan far och dotter...emelltid så har barnet inte haft någon kontakt med fader på över sex månader och även dessförinnan mycket sporadiskt, så därför anser vi det vara barnets bästa...osv.



    Ännu en unge åt helvete i vårt jämställda paradis.



    2009-08-27 | 21:58:04
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Afrodite säger:

    Here we go again!

    Nu måste denna kvalificerade fullblods idiotin möta sitt slut.

    Daddy, jag är i en liknande sits, men jag är inte pappan, jag är inte mamman, jag är pappans sambo.

    Jag lever med detta varenda dag, varje minut, år efter år.

    Jag vet inte vad jag skall säga, jag är nog för trött just nu.

    Både vad det gäller sängen, men framför allt över denna elitslakt av barn.

    Varför inte införskaffa etterstupan?

    Eller börja mura in barnen igen?



    Är det så att dessa myndighetsutövare egentligen tillhör en hemlig sekt där barnen inte är värda något, men om de lyftar fram barnens viktighet så kan de inkassera pengar till sin egen grupp.



    Detta du skriver om handlar om människan i sin allra farligaste roll, då människan gått långt förbi all sans och vett.



    Jag har skrivit det förr, jag skriver det igen.

    När en vårdnadstvist blir så här svår, eller för all del tidigare så borde det inte vara något annat än ett brottsmål.



    Fy för den lede, det är allvarligare att plocka på sig lite varor i en affär än det är att mentalt mörda ett barn i dagens Sverige.



    Det är ett allvarligare brott att sno en julgran.



    Snacka om att barnen har en mycket låg status.

    Samtidigt så talas det om framtiden.

    Barnen är vår framtid.



    Jaja, en dag så ligger Kristina Bäckstrand och Lotta Anberg på ett ålderdomshem eller liknande och kanske är det din dotter eller min sambos son som är den som skall ta hand om dessa två damer samt ett koppel andra galningar.

    Då är dessa gamlingar beroende av dessa barn de berövade en hel framtid och ett förflutet.



    Sverige, Sverige fosterland - vilket skämt.



    Hur gick det egentligen med den nya BO Fredrik Malmsten, han pratade ju så fint om att han skulle se till att barnkonventionen nu skulle följas och få högre status.

    Men han glömde - likt de flesta andra som har en sits då de kan bestämma över liv - att tala om NÄR.



    Daddy, jag vet att det inte hjälper dig nu, men du skall bara veta hur mycket jag skulle vilja ge dig en lång varm kram.

    2009-08-27 | 23:01:02
  • Leroy säger:

    Kan bara hålla med dig till 200% Afrodite.



    Du har rätt oavsett och barnen´s rätt skall så klart beaktas.



    Vart tog den vägen när det gäller Rania?



    Vem försöker rätta till de fel som begåtts. Vem jobbar för hennes bästa och möjligheter till så bred bas som möjligt?



    Ser hellst att tickern längst upp stannar och att de sociala sätter ner foten och Rania får träffa sin far och sin bror, kusiner och sin farmor mfl.



    Innnan fler fel och övertramp begås och lyfts till dager.



    Leroy

    2009-08-27 | 23:47:59
  • susanna svensson säger:

    Förlåt jag stavade fel i mitt förra inläggdet ska vara blottare inte bloggare

    2009-08-28 | 00:27:16
  • Joakim Ramstedt säger:

    Jag är också naturligtvis helt enig med er båda. Jag håller på att jobba med ett viktigt inlägg på bloggen, därför tar det längre tid än vanligt. Viktigt att det blir korrekt och bra.



    Nästa vecka blir avgörande för Ranias framtid och liv. Domare Gerd Möllers som fick fallet från första början har nu åter fått det lottat på sig efter att fiskal Hannah Westgård avsagt sig fallet.

    Men plötsligt förnekar tingsrätten att Möllers fick fallet från början och sedan överlät det på Hanna Westgård, en domare under utbildning. Mitt ombud påpekade att det inte var särskilt lämpligt, men fick inget gehör. Nu visar det sig att han hade rätt, Han har alltid det. Nu förnekar dom emellertid att dom gjort tabben att ge detta fall till en fiskal, utan menar nu att hon fick det lottat på sig redan från början. Detta är lögn. Det känns tryggt att lägga mitt och mitt barns liv i händerna på folk som startar med att ljuga. Jag hoppas det var ett ärligt misstag. Det var Alexander som talade med dom. Har jag sagt att han drömmer om att sadla om och bli bonde istället. Att jobba med alla dessa LVU fall och pappor som blir totalt rövkn.....e. Det är inget kul jobb...men viktigt.



    Idag var jag på soc i Härryda tillssammans med Sorin Mantea och talade med chéferna för Rickys fall. Fick hela mötet på video denna gång. Skall göra något bra av det och lägga ut på tuben.

    Det fallet är också fullständigt vidrigt. Pappan skötsam, kärleksfull, har hela tiden samarbetat och försökt lösa sonens problem med mobbningen. Till slut fick han sonen flyttad till en ny skola, och då började det gå bättre. Ricky trivdes, fick kompisar och slapp mobbning...det såg ljusare ut än på länge. Då slog dom till. 5 civilpoliser med skottsäkra västar kommer och släpar iväg honom gråtandes och sätter honom på Vassbo där han nu sitter med tre pojkar på 15 år som har utsett 11 årige Ricky som hackkyckling. Speciellt retad blir han då han gråter vid samtal med sin pappa på telefon. Och det händer



    Detfinns ingen laglig grund att LVUa Ricky enligt §2.Ricky har aldrig blivit misshandlad hemma hos sin far. Däremot hans lillasyster som han inte längre får träffa. Hon bor hos mamma och mamma har inte kommit de senaste 8 helgbesöken. Ingen förklaring till varför. Soc erbjöd sig att ordna taxi, men det dög inte. Då krävde hon att hon skulle ha samma chaufför alla 5 gångerna. Hon har inga bilder på Ricky på väggen hemma. Hon moysatte sig Rickys flytt til Hindås skolan, trots att han trivdes mycket bättre där.



    Pappa Sorin är en karl av den gamla sorten. Den som är ärlig och vars handslag fortfarande betyder något. Och han älskar sina barn. Jobbar hårt på volvobandet, och får därför ingen statlig rättshjälp. Varje dag ringer Ricky hem och ber och bönar om att få komma dit. Skälen för att hämta

    Ricky 11 år med 5 skottsäkra västar+



    Mitt ombud försökte också på alla möjliga sätt förklara för Westgård att socialtjänsten inte kommer att lämna in sin utredning redan i Juli som hon tycktes tro. "Men i värts fall kommer den ju i alla fall senast 17 Augusti" säger Westgård då. Inga förklaringar hjälpte. Jag talade med möllers före den förra muntliga förhandlingen. (varför skulle jag göra det om hon inte fått fallet?) Hon sa bl a till mig "Du kan ju alltid ta upp kontakten igen då hon blir större". Och "ibland anser vi att det är det bästa för barnet att stanna hos den mindre bra föräldern".



    Jag förväntar mig ingen rättvisa från Varbergs tingsrätt. inte från socialtjänstens utredare heller. Möllers har varit på semester och kommer tillbaks till jobbet på måndag. Dock hörde jag att hon faktiskt varit inne en sväng denna vecka för att ringa upp och påpeka för socialen att dom hade en rapport att lämna in.

    Önskar jag visste vad utredarna på soc har sysslat med i 4 månader och 2 veckor. Dom anmälde mig ju för sexöveregrepp och utredningen skulle handla om hur Rania har det hos mig.



    Jag har ingen jävla aning vad det är dom har utrett. bara att dewt inte har handlat om hur rania har det hos mig.



    Nej det är inte det som har varit målet med socialtjänstens handlande. Vitsen har hela tiden varit att separera mig och prinsessan så länge som möjligt. Falska anklagelser är det bästa sättet. Den långa separationen ger dom sedan en ursäkt att rekommendera fortsatt ensam vårdnad för mamman. Så går det till. Och alla ni som inte tror mig, kom ihåg var ni hörde det först.



    Jag har aldrig i livet känt mig så inihelvete frustrerad som nu. Måste sova...



    Nya tag i morgon.

    2009-08-28 | 01:31:53
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mikael Karlsson säger:

    Jag frågar mig lite Jocke, Du bor ju på Tjörn "Om jag inte minns fel" och X bor i Kungsbacka... Varför har inte de två olika socialkontoren sammarbetat i utrendningen?



    En handläggare från Gbg och en från Kungsbacka. Visst Kungsbacka blir ju den huvudsakliga utredaren men det blir ju två olika handläggare som förmodligen inte känner varandra. Jag tror att det var det som var min räddning i mina utredningar.



    Skulle du inte kunna försöka luska lite i det och höra varför det bara är Kungsbacka som för utredningen? Skulle vara intressant och veta.

    2009-08-28 | 02:30:28
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Critstopher Ashplant säger:

    Ja du "Daddy", det var många saker att reda ut.



    1.)

    ang. Katerina Janousch.



    Hon må skriva i Expressen (om det nu är där hon skriver) men hon är likafullt en självutnämnd sexolog/sex-/relationsexpert och det är aldrig bra.



    Har jag något alternativ till hennes råd?

    Ja, det har jag: sunt förnuft!



    Sök råd hos dig själv, hellre än att citera kvällstídningars populärteologer på sexområdet Det är bara patetiskt.



    Katerina Janousch är väl förresten motståndare till kärnfamiljen (liksom övriga inom RFSU), om jag inte missminner mig?



    Visst, jag käner till att hon lever ihop med en man men det är inte vad hon tycks "predika" i sina spalter.



    Hon är kanske Malena Ivarssons efterträdare, vad vet jag (vilken axel att mantla...).



    2.)

    ang. Föreningen Barntjuv.



    (din fråga no 1:)

    "Har ni många medlemmar i den där förningen?"



    SVAR:

    ja, och antalet är tilltagande, FYI (=for your info).



    (din fråga no 2:)

    "vad står ni för?"



    SVAR:

    allas lika värde, oberoende av kön, nationalitet, sexuell läggning, o.s.v.



    Såväl i lagstiftning som i praktiken.



    Framförallt fokuseras på diskrimineringen av pappor och umgängessabotage/PAS.



    Daddy:

    Du skrev några saker jag inte förstod:



    1.)

    "Uppenbarligen är inte den sista född än."



    Den sista vad?



    2.)

    "

    För det första. Att uttala sig om en bok man aldrig har sett eller ens vet om den existerar, för att döma ut hela barnomsorgen såsom den såg ut på 70 talet...ja vad säger man?



    Jag skulle också vilja se den boken. Säg till mig om du hittar den.

    "



    Jag lovar att jag ska hitta den, eftersom den tycks existera enl. RFSU, eller hur?



    Eller menar du att RFSU far med osanning?

    Fy skäms.

    ;O)



    Vidare...



    Jag läser inte din blogg, som "fan läser Bibeln", eftersom din blogg inte kan jämföras med Bibeln, till att börja med.



    Märklig jämförelse, som dock antyder att man kan läsa din blogg på "rätt" sätt och på "fel" sätt.



    3.)



    "

    Du och jag är varken kunskapsmässigt eller erfarenhetsmässigt ens på samma planet.

    "



    Nej, jag antar att du befinner dig på en högre planet? (a higher ground)



    F.ö. en klassisk härskarteknik.



    Kanske du kan berätta för mig/oss vilken planet du befinner dig på, så kan jag därefter berätta om min planet.



    Ok?



    2009-08-28 | 03:37:42
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Christopher Ashplant säger:

    Hm, Mikael Karlsson.



    Jag upplever starkt att du använder dig av härskartekniken personangrepp i din kommentar (citerad nedan).



    Beror det på din egen låga självkänsla, eller vad?



    Först och främst:

    ser du ned på kvinnor?



    Det verkar så. Det är helt klart.

    Du verkar inte stava alltför bra tyvärr.



    "Låt mig få tillfället att småleee.... Denna kvinna som kallar sig Achplant kan inte hålla sig delad med Cashplant och Ashplant.... "



    1.)

    Vadå Achplant?



    2.)

    Vadå hålla sig delad?

    Tala svenska: SNÄLLA!



    Förstår någon annan infödd svensk den meningen från Mikael Karlsson?



    Ja men ta och hämta "morgonens grogg", varsågod men lär dig att stava och skippa personangreppen, ok?



    Är det för mycket begärt?

    Tillägg: sluta svära också, ok, så kanske denna blogg får en trevligare ton?



    "HÄXJAKT"

    Vadå häxjakt?



    Vad snackar du om?

    Kom tillbaka, när du är nykter, vilket du uppenbarligen inte är?



    "ditt vidriga foster av miss"



    Say what, mother f****?



    Du kan ju knappt skriva en fullständig sats.

    Du talar om droger (haschplantor, etc).



    Vad har DU för problem, undrar jag och framförallt:

    vad har det för relevans till denna blogg?



    Varför antyder du att jag använder hasch?

    Gör DU det?



    Om jag beter mig "fruktansvärt illa", så kan det bero på att du är påtänd och galen.



    Ett tips bara...i all välmening.



    Läs förhöret.



    "

    Postat av: Mikael Karlsson

    Låt mig få tillfället att småleee.... Denna kvinna som kallar sig Achplant kan inte hålla sig delad med Cashplant och Ashplant.... Snälla du KVINNA som måste spotta på daddy.. Ursäkta.... Nu ska jag hämta morgonens GROGG... TEBAX SOM FAN!!!!



    'Du har bestämt dig för att försöka lägga om bevisen emot daddy istället för att DU gjort fel i din häxjakt EMOT daddy.... Du ASCHPLANTA kan sitta och påstå en hel del ditt vidriga foster av miss.... MEN... Du kan aldrig få en vittnesbörd i registrerat att ändra syfte.... Du likt dina lakejer på..vad sidan nu heter ,.... Ej intresserad av din länk till nått så oseriöst som det du företräder där man lever på gratisutgåver och ej heller sann fakta så knip käft nu och lär av andra och se sanningen.



    Jag brukar inte bli förbannad men jag tycker att DU bruden beteer dig fruktansvärt illa igenom att ändra fakta och försöka frambringa nått som inte finns!!!! Detta gäller dig Christina HASHPLANTA!



    "

    2009-08-28 | 03:53:35
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Mikael Karlsson säger:

    :)

    2009-08-28 | 04:08:12
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Mikael Karlsson säger:

    http://media.causes.com/544740?p_id=21528869

    2009-08-28 | 10:23:54
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Afrodite säger:

    Ständigt dessa mormödrar.

    Var jag än läser om detta vansinniga så verkar det sitta en mormor på pass med bössan laddad i mycket stor omfattning.

    Det skulle vara intressant med en forskning där det visar sig hur många gånger det finns en mormor med i bakrunden eller i fronten när det gäller vårdnadstvister.



    När i h-vete blev dessa mormödrar mammor till barnbarnen?



    Har jag fel?



    2009-08-28 | 10:29:14
  • Anonym säger:

    "



    För det första. Att uttala sig om en bok man aldrig har sett eller ens vet om den existerar, för att döma ut hela barnomsorgen såsom den såg ut på 70 talet...ja vad säger man?

    Jag skulle också vilja se den boken. Säg till mig om du hittar den."



    Jag postade en länk till den diskutabla boken som gavsut första gången 1983 i går.

    2009-08-28 | 11:32:50
  • Daddy säger:

    Hmm, min kommentar igår blev lite förvirrande. man skall inte skriva kommentarer då man är halvt medvetslös av trötthet. Har dessutom har fått nåt jäkla förkylningsvirus. Näsan rinner och jag nyser 5 ggr i minuten. Jag var på möte med två socialchéfer igår, men svininfluensan måste väl ha längre inkubationstid än så?



    Jag undrar om Christopher Ashplant som skriver här är den samme Christopher Ashplant som jobbat som ombud för engelska fastighetsbolag i ärenden gällande hyresgäster som klagat över usla levnadsförhållanden i bolagens lägenheter?



    Namnet är inte direkt vanligt...



    Jag förstår att Ashplant använder min kommentarsfunktion för att trumpeta ut sin syn på lika rättigheter, eftersom forumet på hans egen sida, vars adress han bifogar sina kommentarer, inte har ett enda inlägg.

    2009-08-28 | 13:25:58
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • L.P säger:

    http://media.causes.com/544740?p_id=21528869



    Mikael,detta är samma som "farsa" på P-B har lagt upp,är du skribenten "farsa"?



    För övrigt så är det precis sånt här våld som antagligen kommer att öka,om man fortsätter att stänga ute de vanliga,hyggliga farsor från sina barns liv och uppväxt.



    Bedrövligt att myndigheter och dess familjerättssocionomer inte kan se sambandet,mellan minskat umgänge för barnet,faktiskt innebär ökad risk för barnet att råka illa ut,då deras biologiska pappor inte längre ges möjlighet att närvara i sina barns liv.



    Vad skedde med anknytning och relation mellan barn/förälder?



    Christopher:



    Vill jag säga att det finns viktigare saker att diskutera än din/eran självkänsla/or,så snälla lägg ner gnabbet allihopa.



    Hälsningar



    //L.P



    www.pappa-barn.se



    För barns lika rättigheter till sina båda föräldrar.

    2009-08-28 | 14:41:59
  • susanna svensson säger:

    barnenfakannapamammassnippa_.asp" rel="nofollow">http://www.rfsu.se/skabarnenfakannapamammassnippa_.asp en artikel om boken

    2009-08-28 | 16:45:17
  • Daddy säger:

    Jag föreslår att ni som vill diskutera sexualfrågor i allmänhet och, gällande barn i synnerhet gör det på ett forum som är skapat för just detta.



    Denna blogg handlar inte om detta ämne och det har därför ingen relevans.



    Angående tidigare ställd fråga rörande vårdnadsutredningen så genomfördes den av familjerätten i Kungsbacka genom Jessica Persson, som sedan dess avslutat sin anställning, i samarbete med Stenungssunds kommun genom Iris Carlsen. I utredningen fann man inget som pekade på att jag på något sätt skulle vara en olämplig vårdnadshavare, men trots detta rekommenderar man enskild vårdnad till mamman.

    2009-08-28 | 16:58:17
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Goodwin Strawman säger:

    Det låter lite skumt detta med att inte få ut förhörsprotokollet.



    1. Man har rätt att muntligen få begära ut dylikt enligt förvaltningslagen.



    2. Om man förväntar sig avslagsbeslut ska man därvidlag begära skriftligt avslagsbeslut jämte besvärshänvisning så att man kan överklaga beslutet till kammarrätten.



    Daddy, detta borde din advokat känna till och så även snuten. Detta är grundläggande saker.



    Sincerely



    Goodwin Strawman

    2009-08-28 | 20:52:19
    Bloggadress: http://www.godwinstrawman.blospot.com
  • Mikael Karlsson säger:

    Ok Då e jag med.... Man hade alltså gjort en utredning som senare togs över när den var klar av annan handläggare... Annan kommun? Har jag förstått det rätt?



    Då har ju en handläggare lagt det ena i munnen på den andra.



    Tackar för svaret Daddy.. Jag satt och fnulade lite på frågan och undrade hur det vart med saken.



    2009-08-28 | 21:18:56
    Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
  • Daddy säger:

    Mitt ombud är medveten om mina rättigheter och ligger på polisen i stort sett varje dag, men vad hjälper det när polisen i sin tur skiter totalt i mina rättigheter?



    Inte bara dom förresten, socialtjänsten och domstolen med. Vem fan skall ta dom i örat då? Har anmält både till internutredningen, specielle åklagaren fär polismål samt idag till JO för andra gången, men dom delar tydligen inte din åsikt att detta är grundläggande rättigheter och att det är skumt att jag förnekas dom.



    Om man min blogg från början så ser man sambanden. Annars kan det vara svårt, det inser även jag.

    Skall skriva en bok om allt dom gjort mot Rania och mig och varför detta tillåts, men först måste jag få henne ur klorna på dessa monster som skiter fullständigt i sin plikt att skydda henne.

    2009-08-28 | 21:45:23
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Goodwin Strawman säger:

    Så du, Daddy, har aldrig ens fått möjligheten att överklaga ett avslagsbeslut p.g.a. sekretess till kammarrätten?



    Hur har JO & co motiverat att polisen skulle ha rätt att neka dig rätten att överklaga ett myndighetsbeslut?



    Det låter ju absurt faktiskt.

    2009-08-28 | 22:10:39
  • Goodwin Strawman säger:

    Förresten, Gudrun Schyman har vissa personliga erfarenheter av journalistik, som innebar något av en offentlig förnedring av henne.



    www.kristianstadsbladet.se/apps/pbcs.dll/article?AID=/20031206/KRISTIANSTAD/112060418



    Även bl.a. DN och Aftonbladet uppmärksammade Schymans plagiat.

    2009-08-28 | 22:26:13
  • Daddy säger:

    Om inte detta fall är absurt så har jag helt missuppfattat innebörden av ordet. Tyvärr är jag långt ifrån ensam. Skillnaden är att jag skiter i deras hot och rättsövergrepp. Jag skriver om deras terror och ideologiska bindning till den extrema radikalfeminismen i alla fall. Nån gång måste någon våga. Annars är det snart ute med oss alla.



    Läs gärna mitt senaste inlägg när vi ändå är inne på ämnet absurt. Och tack för länken om Schyman. Skall som sagt bli intressant att träffa denne hycklande lögnare och få chansen att fråga henne ett och annat om myterna hon sprider.

    2009-08-28 | 23:25:55
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Goodwin Strawman säger:

    Daddy



    Du svarade aldrig på mina två frågor, kl. 22.10.

    2009-08-29 | 20:47:50
  • Daddy säger:

    Angående frågorna 22:10



    Nej jag har inte fått någon information angående var jag skulle kunna vända mig för att överklaga beslutet att inte få ut förhörsprotokollet.



    Min förra JO anmälan gjordes innan jag blev falskt anklagad för brott och gällde alltså inte just detta, utan de ett och ett halvt ären då jag endast fick träffa Rania 4 timmar varannan Söndag enbart på mammans falska anklagelser om våldsamhet och hot. Dessutom de 6 månader även den gången som allt umgänge ställdes in av familjerätten. Den gången av familjerättssekreterare Margareta Blåhed under förevändningen att ingen lämplig övervakare kunde fås fram.

    2009-08-29 | 21:36:48
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Goodwin Strawman säger:

    Ok, men jag är övertygad om att JO inte kommer att blunda för polisens/åklagarmyndighetens underlåtelse att inte ge dig ett skriftligt avslagsbeslut med besvärshänvisning.



    Hör med din advokat om du är osäker på vad jag menar.

    2009-08-31 | 23:02:37
  • Daddy säger:

    Jag förstår precis vad du menar, och det kommer en anmälan om detta också, men just nu kämpar jag mot klockan. har ett väldigt möte på Onsdag. Kan inte säga vad det gäller än, men jobbar nu som fan för att förbereda...

    2009-08-31 | 23:47:45
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Cristopher Ashplant säger:

    Här snackar vi research på hög nivå, eller hur (med tanke på nedanstående text av "Daddy", som anspråkslöst gör sig till språkrör för alla pappor i detta avlånga rike?

    !



    (OBS! det var retoriskt menat)



    Ett antal följdfrågor uppstår:



    1.)

    om jag nu skulle råka vara samme Mr. Ashplant, som du "Daddy" avser: är det i såfall ett problem för dig?



    Vad är din poäng med jämförelsen?



    Hur hänger lägenheter ihop med förhållanden för fäder?



    Ursäkta men jag ser inte kopplingen, fast din poäng kanske var just "klagomål", vilket "lustigt nog" tycks vara även din bloggs yttersta, och ack så blottade, kärna.



    2.)

    ang. att "använda" din "kommentarsfunktion", så står det väl mig fritt att använda den hur jag bäst känner lämpligt, eller hur?



    Är Sverige ett fritt land, eller inte?

    Är det något fel att "trumpeta ut sin syn på lika rättigheter", oavsett forum?



    Om du "Daddy" hade velat, så hade du ju enkelt kunnat censurera, i ditt tycke, "olämpliga" kommentarer, vilket du tidigare också gjorde.



    Hur kom det sig att du upphörde med det?



    Låt mig gissa: eftersom du vill framstå som en rättskaffens och hyvens kille, som tillåter alla att komma till tals.



    Ja men låt då också alla få komma till tals, utan att baktala dem.



    Tack.



    Jag ska erkänna:

    jag är 100% ANTI politisk korrekthet men tyvärr har sådan uppstått även på denna, till synes kontroversiella blogg.



    Man får uppenbarligen inte tycka vad man vill här längre, trots att du "Daddy" har valt att visa upp hela ditt och andras liv under offentlighetens strålkastarsken, inkl. personuppgifter, etc.



    Det tycks mig som om man bara måste svälja allting som t.ex. Rania säger under förhöret, trots att mycket framstår som ytterst märkligt (t.ex. att du ska ha sagt att hon fick leka med din snopp! eller att hon beskriver att hon leker med den).



    Du har ännu inte förklarat de uttalandena, från Din synvinkel, annat än att du inte har gjort något olämpligt.



    Om Rania säger något fel där, så förklara dig människa! Tack på förhand.



    DET är faktiskt kontroversiellt att du lägger ut olika personer på "nätet" och du kan inte bara räkna med att få odelat medhåll för den "bedriften".



    Inte helt olikt vad vissa personer sysslar med på den s.k. "Heta linjen" men i det fallet är det än mer åtalbart, eftersom det där tydligt handlar om förtal.



    Exempel:

    www.mordhotare2.tk



    Skillnaden mellan den sidan och din "Daddy" är emellertid hårfin.



    Vem ger dig eg. rätten att hänga ut folk här?



    Ang, forumet på "min" sida, om du menar Föreningen Barntjuv, så är det:



    1.)

    inte min sida enbart



    2.)

    beklagligt att forumet inte har några inlägg (vilket dock gästboken har).



    Min tolkning är dock att bristen på inlägg vittnar på bristen på intresse hos "medelsvensson" för fäders situation.



    3.)

    Vad har då DU, "Daddy", och Din blogg (med alla dess besökare, säkert miljontals, eller hur?), du självpåtagne språkrör för alla fäder världen över, hittills lyckats åstadkomma, för att förbättra fäders och barns situation?



    Nada.



    Har du ändrat några lagar i Föräldrabalken?

    Fått några makthavare att lyssna?

    Fått någon elitfeminist att ändra åsikt?

    Fått din dotter tillbaka?



    Skulle inte tro det.

    Tyvärr.



    Menar du på fullt allvar att du tävlar med Föreningen Barntjuv, om flest foruminlägg?

    Tala om barnsligt.



    FAKTA

    Du har ju inte ens något forum, till att börja med!



    "

    Jag undrar om Christopher Ashplant som skriver här är den samme Christopher Ashplant som jobbat som ombud för engelska fastighetsbolag i ärenden gällande hyresgäster som klagat över usla levnadsförhållanden i bolagens lägenheter?



    Namnet är inte direkt vanligt...



    Jag förstår att Ashplant använder min kommentarsfunktion för att trumpeta ut sin syn på lika rättigheter, eftersom forumet på hans egen sida, vars adress han bifogar sina kommentarer, inte har ett enda inlägg.

    "

    2009-09-01 | 02:08:50
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Cristopher Ashplant säger:

    [tillägg:]



    Man kan säga vad man vill, om Föreningen Barntjuvs forum men sidan är i allafall tämligen välbesökt.



    ...

    Om nu detta handlar om en sorts tävling, fäder emellan, vilket jag inte tycker att det gör.



    Det är allmänt känt att elitfeminister inte kan hålla sams.



    Är även denna sida månne skriven av en elitfeminist?



    Fokus måste ligga på en sorts samsyn och att ÄNDRA LAGAR, t.ex.:



    1.)

    Fb 6 kap 3 §, ang. vem som har vårdnaden och betona



    2.)

    Fb 6 kap 15 §, om vårdnadshavarens ansvar för att umgänget fungerar samt att



    3.)

    skriva om barnbidragslagen från 1947.



    2009-09-01 | 02:18:58
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Christopher Ashplant - vuxen förbannad hackare och allmänt störd på megalomaniska bloggare säger:

    Jag tror personligen att Ditt forum, "Daddy", (alla fäders (samt rättvisas) ursprung?) till rätt (OBS! ordvalet "rätt") stor del handlar om vem som är det största och mest berättigade offret i samhället.



    Är DU det största offreti Sverige just nu?

    Eller någon annan?



    Vem ska offras och när, var och hur?



    Berätta "Daddy", ty jag/vi är idel öra (/öron).



    Ditt forum handlar även om vem som är det största hoppet för mänskligheten, liksom, eller hur?



    och det är (av någon tillfällighet): du.

    Hm.



    Visst är det "lustigt" hur saker tycks sammanfalla ibland...

    :O|



    2009-09-01 | 04:22:31
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Christopher Ashplant säger:

    [ok, rättelse igen; ingen är felfri]



    1.)

    "(samt rättvisaNs)"



    2.)

    "det största offret_i"



    3.)

    Med reservation för fler stavfel.



    2009-09-01 | 04:27:00
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • Mikael Karlsson säger:

    Denna var fan bra asså...



    http://www.youtube.com/watch?v=t7GRy3CrmMU



    2009-09-04 | 18:48:28
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se

Kommentera inlägget här: