daddys

Beware the fury of a patient man

Att bli separerad från sina barn...

Kategori: Pappa

Jag håller på att arbeta på ett långt och extensivt inlägg, men det tar lite tid så jag postar ut en film så länge. Detta är en vädjan om förtåelse från en pappa i Israel. Jag tycker han tydliggör den smärta som tusentals pappor får genomlida enbart i Sverige. Ändå är det så svårt att få förståelse för denna fråga, att de flesta pappor som hamnar i detta helvete dessutom får genomlida traumat att bli av med både vänner och familj för att ingen kan eller vill förstå. Kanske det helt enkelt inte går att förklara för någon som inte varit där. Detta är trots allt ett försök.



En bra låt var det länge sedan jag hade på bloggen också. Här är en låt med det utmärkta Canadensiska bandet Nickelback som jag tillägnar mina, och alla andra barn som drabbats av feministernas lögner och propaganda. Och även till alla kämpande kvinnor och män därute som vägrar ge upp hoppet om ett jämställt samhälle trots att det oftast ser helt hopplöst ut. Det är alltid mörkast precis innan gryningen.



Slutligen en länk till Tonchi Percans utmärkta artikel på Newsmill idag.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Leroy säger:

    Snälla kan du inte lyfta ut Jolin´s fina blogg : http://twistandshout1.blogg.se/ där en annan sida av verkligheten lyfts.



    Vilken underbar tjej som försvarar både sin familj och sådana som drabbas av 1/2 sanning i en politisk agenda. Hon är ju strålande i resonemang om rakhet och ärlighet. Hon törs prata klarspråk har ett otroligt civilkurrrage.



    Bloggen är jätte fin, Hon frågar sina föräldrar om det är ok. Men hon vill tala om det hon vet och varit med om. Hon ger förklaringar till hur krångligt det ibland kan vara men om man pratar så kan man lösa det mesta.



    jätte bra.



    Ps. Lyssnar ofta på Nickelback och njuter av Lyrics. Hoppas inlägget blir bra och du snart får ett umgänge igen. Utan krångel.



    Leroy

    2009-02-26 | 21:27:56

Kommentera inlägget här: