daddys

Beware the fury of a patient man

Apropå hat

Kategori: Pappa


SSU i Kronoberg ordnar tjejkurs i måleri för statliga medel

(Nej jag har inte missat dagens Marklund. Vad jag anser om hennes "erkännande"? Gå till min kommentar på Newsmill)
Igår var jag ute och metade litet på nätet. Jag hade agnat för att fånga hat, för jag vill visa de som anklagat mig för detta skillnaden mellan vrede och hat. Vrede är faktaunderbyggd, hat är bara känslomässigt. Vrede är oftast berättigat, hat är det inte utan kan mer liknas med en sorts psykisk störning. Vrede sägs vara helig, hat är snarare motsatsen. Det nappade rätt bra igår. Ganska fula fiskar, men det var ju vad jag bad om. Innan ni läser de svar jag fick på min artiga kommentar på bloggen Motherbitch, kan ni som ännu inte läst kommentaren gå ner till gårdagens inlägg och läsa den där.

Detta blev gårdagens fångst hos dessa feminister som säger sig sträva efter jämställdhet och rättvisa. Som anklagar pappa rörelsen för bestå av hatiska pedofila våldsmän. Dessa är de kvinnor som förra året fick över en miljard för sitt "viktiga" jämställdhetsarbete, medan papparörelsen fick.....jepp a big fat zero. Jämlikt? Den där bloggen är en jävligt mörk otäck plats där jag får mina rättigheter som människa kränkta så fort jag gläntar på dörren och kikar in i mörkret.

Dessa viktiga "jämställdhets ivrare", sitter överallt i vårt samhälle. På socialkontor, domstolar, tidningsredaktioner, inom polisen, i riksdagen, på kommunkontor, kvinnojourer, på sjukhus, skolor, dagis...överallt. Dessutom gödslas dom med våra skattepengar varje år för att sprida sitt på ytan oskyldiga budskap, Mäns våld, manliga pedofiler, incest av pappor, mer kvinnovåld, barnmisshandel (av män), ännu mer  kvinnovåld...ja ni hajar. Men jag har ärligt talat inte fattat vad det är dom gnäller för? Det är ju inte dom som blir diskrimerade i vårt samhälle. Se länkar nederst....

Svar på Motherbich.se angående min kommentar om diskriminering av fäder i vårdnadsmål samt varför Liza Marklund inte var någon lämplig pepresentant för UNICEF:

Motherbitch 9:33
UNICEF är en internationell organisation som arbetar på att förbättra situationen för världens barn. Att använda en sådan organisation som ett vapen i jakten på Liza M är förkastligt. Finns inte ett enda försvar för det tilltaget. Att polisanmäla den mest sansade (talar inte om mig själv :-) ) “debattören” i den här soppan är ett lågvattenmärke. Hur ska författarmänniskan klara av att ta en offentlig debatt om sin bok när hon inte ens klarar av en sådan på bloggen?? Om hon ska polisanmäla alla som svårtmålar och förtalar de inblandade i soppan blir det väldigt många polisanmälningar. Näe, jag tänker inte anmäla någon. Jag sitter bara och betraktar detta utifrån. Dock mer förskräckt för varje dag som går…

Vänja 9:38

Daddy: Ursäkta mig men dina teorier om att en enda kvinna, “har lyckats uppnå politiska mål som drabbar tusentals barn” luktar paranoia lång väg. Du är inte rationell. På vilket sätt skulle Liza M vara skyldig till alla rättsmål där “barnen skiljs från sina fäder”. Är du helt psykotisk eller spelar du bara? Di tillskriver henne en enorm makt, hon är inte gud eller ngn politisk ledare. Detta bevisar att det är en samling pappnötter som driver frågan mot en hel organisation pga av missnöje mot en enda person, där organisationen är helt frikopplad från personens inblandning. Att fixera sig så vid EN figur är ett psykologiskt fenomen som jag kan skriva spaltmetrar om, men av utrymmesskäl låter jag vara för denna gång. Om du ska kämpa för något ändamål du anser vara rätt, så gör det på ett hedervärt sätt. Fixera inte all din bitterhet mot en enda mediaperson. Gör så och du kan inte vänta dig annat än löje och förakt som respons.

Motherbitch 10:06
SVAR vänja: Vad härligt att du orkade läsa hela kommentaren. Jag är feedup på den där typen av mänsomhatarkvinnor i allmänhet men i synnerhet den domharbarnmed, som med dumdryga argument ursäktar sitt hat och är så fyllda av självömkan att de inte ser några andra behov än sina egna. I det här fallet är det nog behovet -uppmärksamhet. Att synas och höras på bekostnad av andra. Att fullständigt nonchalera det faktum att en “hämndaktion” i förlängningen kan drabba tusentals barn. Att låta bli att engagera sig i UNICEF och uppmana andra till samma sak BARA för att…?..Ja..näe…jag är mållös..

Marina 10:32
Vart tog inlägget “Fakta är farligt” vägen? AB-moderatorerna har varit ute med suddgummit igen :-) Jag fick inte skriva om MA… Daddy verkar inte ha läst ditt inlägg innan han uttalade sig… Det är ju MA som hotar med polisanmälan. Är det så att det blinda hatet gör att man förlorar läsförståelsen? Är det INGEN som använder skallen?!?
(Obs, som framgår av gårdagens inlägg, skrev Motherbitch att den första i raden att polisanmälas borde vara jag).

Motherbitch 2:22

Marina: Näe, det var bara j a g själv som använde jättesuddet. Hade tänkt redigera det och lägga ut igen, men så kom jag av mig…så tokigt det kan bli när man inte har koll på suddet :-) Jag tror ilskan och avskyn förblindar allt för många. Bästa vore om det tog ett steg tillbaka och funderade lite på vad de håller på med. Eftersom jag är så otroligt snabb och samtidigt lat slutade jag läsa halvvägs när jag såg att det var ett sånt där klassisk viorättvistbehandladepappor som spyr galla på alla… Fanns ingen relevans öht så varför ens kommentera tänkte jag. AB är ute med stora suddet, så klart…känsligt ämne..

Vänja 6:42
Ja, det är ju så dumt att det inte finns. Vilka vansinniga bitterballar det vandrar omkring på denna jord… Och jag är också trött på sådana män. Tur då att inte alla är likadana. Kramisar!

Marina 7:02
Allt blir bara sjukare och sjukare… Ramona säger nu:”Barn har vuxit upp med en falsk barndomsbild. En pappa utmålad som massmördare. ” Var i boken stod det? Jag måste ha sovit mig igenom den sidan

Motherbitch 12:47
Vänja: DET uttrycket jag aldrig hört. Bitter f***or är ju vanligt förekommande använt ord i dessa grupper. Men bitterballar. Det var nytt men så fruktansvärt adekvat, för det är ju det som det bottnar i. Bitterhet! Ja, jag är verkligen tacksam för att jag inte känner en enda sådan. Har en nära anhörig som stridit för sina barn i flera år. Har sett hur han lidit i den processen och hur hans ex verkligen gjort allt hon kan för att ta ut sin bitterhet över honom via barnen. Men inte en enda gång har han gjort annat än kämpat. Han har aldrig dragit ALLA kvinnor och mödrar över en kam. Tvärtom så hyllar han alla goda mödrar som ser till sina barns bästa. Han är verkligen ett föredöme och beviset på att det går att kämpa utan att falla ner i ett träsk av självömkande. Dessutom är det fruktansvärt osympatisk med män som gnäller över vårdnadsfrågor. Gör som kvinnorna istället: agera, var konstruktiv och kämpa. Och är ni inte de skitstövlar som ni själva visar prov på att vara så får ni till slut rätt. Var inte såna jvla bitterballar. Det drabbar bara er själva


70 % av männen har utsatts för våld av sin kvinna

Kvinnors våld mot män hålls hemligt
Det kostar 7000 kr i månaden att vara pappa och inte mamma
Grov egenmäktighet med barn ej straffbart för kvinnor  Och jourerna bara fortsätter att gömma våra barn. 4 om dan försvinner.
Samtidigt säger dom att det inte är okej
Problemet med Sabuni är att hon även talar om kvinnors våld tycker Expressen
800 miljoner och 56 nya åtgärdsprogram mot mäns våld Enligt justitieminister Beatrice Ask kommer rättsväsendets förmåga att förebygga, utreda och bekämpa mäns våld mot kvinnor att förbättras. (Tips till hugade scoopjägare. Man skulle ju kunna titta lite på hennes egna förflutna gällande t ex umgängessabotage).
Sambon ljög, mannen fick 5 år

Och denna från Aftonbladet som tar hem dagens stora hederspris för dummaste frågan.
Varför har inte papporna protesterat förrän nu?
Kanske Aftonbladet skulle kunna tänka sig att ödsla mer än en liten spalt per halvår för att hjälpa till?:

Det får räcka för idag. Kärleksfulla hälsningar från papparörelsen till alla läsare därute.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: