daddys

Beware the fury of a patient man

Nu får det fan vara nog!

Kategori: Pappa


Mitt inlägg i debatten idag får bli en svidande uppgörelse med de enda saker jag verkligen hatar av hela mitt hjärta. Lögner, och människor som medvetet skadar andra för egen vinning. Jag skiter i om dom kallar sig feminister eller någon annan sorts "ister". Om det är män eller kvinnor. Nu kommer jag att bli kallad kvinnohatare igen, enbart för att jag ger papporna i Sverige en röst. Men yttrandefriheten har dom inte tagit från oss än vad jag vet?

Så talade hon till sist, i en tillrättalagd intervju där hon inte pressades på en enda punkt. Inget att uppröras över egentligen då något annat inte var direkt väntat. Det som gör mig heligt vred är alla Marklunds åsiktssystrar som plötsligt kryper upp ur sina hålor där dom barmhärtigt nog gömt sig de sista veckorna. Vad krävs för att bevisa att Liza Marklund ljuger? Hur mycket bevis ska behöva läggas fram för att få dessa människor att inse vem det är dom egentligen beundrar?
Fällningar i granskningsnämnden? Utalanden som detta? Män dödar, misshandlar och våldtar kvinnor. Det omvända är ytterst ovanligt. Lögn igen. Fem män dödas årligen. Av offer för våld i hemmet står männen också för majoriteten.  7 av 10 har fått stryk av sin kvinna. Skulle det ens räcka med att motbevisa alla hennes lögner? Här har ni en till: Våra barn rövas bort. Där beskriver hon kvinnan som offer för stygga pappor som rövar bort sina barn. Sedan hon själv hjälpt en psykiskt sjuk mytoman att begå just det brottet. Men då är det försvarbart. Kvinnor är ju ofelbara. Sanningen är dock att en majoritet av dom som rövar bort sina barn är mammor. Här är reportaget från Insider tidigare i år om nätverken som gömmer barnen från papporna. Det mest bizarra är att enligt en dom i HD så belönas kidnapparna dessutom med enskild vårdnad bara dom klarar att hålla sig borta länge nog.

Nu är jag så jävla less på att höra den ena förståsigpåaren efter den andra tjata om kvinnomisshandel i den här debatten. Är det bara jag och några få kloka människor till som ser vem som är offer i den här historien? Det finns ett ord som mig veterligen nästan ingen av alla dessa "intelligenta" debattörer yttrat än. Ett ord mitt misshandlade hjärta så innerligt längtar efter att få höra. Det ordet är pappa. Dom grymma och rättsvidriga övergrepp som görs mot Sveriges pappor varje år i familjerätter, domstolar och socialtjänst, varför är det det enda som inte får diskuteras i den här debatten, när det ju är precis vad den handlar om?  Det är ju ett riktigt konststycke att förvandla en historia där det bevisligen begåtts grova brott mot en pappa, till en debatt om kvinnomisshandel? Där Liza Marklund som mycket utstuderat och medvetet fört en hel befolkning bakom ljuset blir till en martyr för orättvist behandlade kvinnor! Det är så jävla korkat att man inte vet om man ska tro sina ögon. Behöver man nämna att Hanne Kjöller på DN beskriver sig själv som "liberalfeminist". Journalist tycks ironiskt nog vara ett populärt yrke bland dessa lögnspridande s k jämställdhetsivrare som inte gjort ett enda dugg för sann jämställdhet de senaste 20 åren annat än motarbetat den.

Men vad krävs för att få svenska folket att se detta, när det inte ens hjälper att deras blåljugande drottning avslöjas på bar gärning? Vad? Det lilla hopp jag hade att detta skulle räcka börjar sakta dö. Fan vad sorgligt! Framförallt för barnen som är dom som lidit mest under dessa "ömma" kvinnors styre.


Brotten som dagligen begås mot fäder och barn i Sverige försvaras med mantrat "barnens bästa". Det har inte ett skit med barnens bästa att göra. Barnens bästa är naturligtvis att få lika tillgång till bägge sina föräldrar vid en separation. Men när politikerna slår sina kloka huvuden ihop för att minska vårdnadstvisterna lyckas dom öka dom med 35% istället, genom att 2006 införa ännu värre apartheidlagar mot papporna. Ett fel finns i nyss nämnda artikel. Att kvinnor är lönediskriminerade är nämligen också en myt som vi villigt svalt.

Vad är det vanligaste motivet till att människor begår brott? Just det, pengar och makt. Varför skulle kvinnor vara annorlunda? Vad i hela världen krävs för att få fler att se feminismens sanna ansikte? Alla vi som inte är övertygade feminister vill vi väl våra barns bästa? I så fall är det dags att reagera. Nu! För era och andras barn. Det är dom som offras. Ofattbart? Ja visst är det.

Miljarder av våra skattepengar går till detta gigantiska kvinnovåldsspöke som dom har skrämt er med i årtionden. Men hur stort är problemet egentligen? 2007 anmälde 0,7% av Sveriges kvinnor att dom blivit misshandlade av någon.
Här ingår alltså även falska anmälningar som bevisligen är ett ökande problem (undrar varför).  Men nu är det fan dags att avliva den här jävla lögnen en gång för alla. Den har orsakat tillräckligt mycket elände. Nu får det fan vara nog!!!
Undrar om det funkar att svara med samma mynt?

Kvinnor lika våldsbenägna som män i parförhållanden Av; Peter Gill och Carita Remahl, Dagens Nyheter
Slagen Man - fyra former av misshandel Av; Camilla Palmberg och Heidi Wasén
Känslokyla är psykopatens signum Av; Anna Lagerblad Svenska Dagbladet
Kvinnor misshandlar lika mycket. Anledningen till att feminister så sällan talar om att också män misshandlas av sin partner
PSYKOPATEN Av; Svenne den 6 juli 2006 kl. 22:31, Livsljus. "Den farligaste sorten för vanliga människor är de som håller sig inom lagens gräns, smygande och sökande efter det lämpliga offret."
Kvinnovåld mot män tystas ner Av; Thomas Lerner. Dagens Nyheter
"Dags för oss män att få hjälp" Dagens Nyheter,
Mördare och mödrar - Mediebilden av kvinnliga livstidsfångar, Apropå ( Brottsförebyggande Rådets Tidskrift
Kvinnliga psykopater upptäcks inte Av; Susanne Holmlund Sundsvalls Tidning, 2006-05-15.
En sida som kom till efter brytningen från en person med Antisocial personlighetsstörning. Ondskans makt.
Psykopati Av; GOGILOL, offer för en psykopat "Min uppgift är att sprida kunskap om psykopati"
Filmvärldens farligaste kvinnor "Det har påståtts att Aileen Vuornos var den första kvinnliga seriemördaren. Det är inte heller sant. Det finns omkring 36 kända kvinnliga seriemördare i historien, utspridda över tid och plats". Dagens Nyheter
Feminister har olika syn på kvinnors våld; Thomas Lerner, DN
Plötsligt var slagen en del av Daniels vardag; Thomas Lerner, DN
Lars: Jag måste bevisa allt. Av; Kristoffer Rengfors, Metro, 2006-12-11.
En pappa av tio vinner kampen om sina barn Rättsexperten: Pappor känner att de diskrimineras
Manmisshandel
MYTEN OM DEN GODA MODERN OCH ATT BARN ALLTID TALAR SANNING.Av Stefan Holmlin, kammaråklagare.
"Allt var nedkletat - då bara brast det"
Mammans svek värre än slagen
22% av de som dömdes för kvinnomisshandel var kvinnor
Ingela, som slagit manliga partner, är kritisk till att män skulle ha ett "kollektivt ansvar" för våldet i hemmen.
Aftonbladet stängde ned obehaglig undersökning
Kvinnors våld mot män utreds
En myt att kvinnors våld ser annorlunda ut; Forskaren Jenny Yourstone varför allt fler kvinnor använder våld.
Kvinnor slår lika ofta som män; Dagbladet Norge
Susanne berättar: "Jag slog min dotter" .....
Mammors våld och vårdnadstvister : en undersökning av hur domstolen ser på våld vid vårdnadstvister när mamman uppges vara våldsutövare
Själv blev han slagen och förnedrad i äktenskapet .....
Hon måste döda någon
Farliga kvinnor som dödar
Tvingade sina egna barn att äta sitt eget kött

Räcker det så, för att ni som tror på amsagorna åtminstone kan få er en liten tankeställare? kanske t o m fundera lite över om Den världsbild ni fått er serverade av Liza Marklund och resten av extremisterna inom feminismen verkligen är sann? Denne extremiströrelse som är byggd på hat och fåniga genus studier får miljarder av våra skattepengar. Resultaten av deras härjningar tio gånger så mycket, och för vad? Är detta verkligen vägen till jämställdhet? Att lägga miljarder på forskning om ett brott som drabbar 0,7% av Sveriges kvinnor och som bara blir värre ju mer dom tillåts förtrycka och förnedra män? Feminism? Bara namnet borde ju få den trötte att vakna upp. FEMINISM HANDLAR INTE OM JÄMSTÄLLDHET!!  Kan det sägas tydligare? Fan vet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Rospiggen säger:

    Ja du, jag bara suckar här där jag sitter! Jag har jobbat på länsrätt och sett handlingar om vårdnadstvister som när de inte fungerar hamnar i tingsrätt och ja, det har många gånger varit just mamman som är den som krånglar. Hela det här inlägget bara skriker ut den frustration och ilska du känner, det riktigt lyser av ett enda jävla stort plakat med stor röd text med ditt budskap.

    När jag tänker på meningen "för barnens/barnets bästa" så tänker jag på den ordagrant och då skiter jag i vilket om det är mamman som är den som gör det värre för barnet/barnen - är pappan den bättre vårdnadshavaren så är det så och då skiter jag högaktningsfullt i om det är en obekväm åsikt eller om jag går mot någon ström - jag tänker på barnen/barnet!!

    2009-01-18 | 17:03:23
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Rospiggen säger:

    Och så är det så typiskt mig att posta en kommentar bara för att sekunden efteråt komma på att jag har mer att säga ler.

    I det här Gömdafallet är det sonen Michael jag tänker på, det är han och Osama jag ömmar för. Mias beteende mot sin son kan jag inte ens uttrycka i ord! Det ska bli mycket intressant och spännande att läsa Mickes egen bok när den kommer till sommaren.

    Det ska också bli intressant att se hur tongångarna i media och på bloggar kommer att se ut då.

    Och sen är jag fortfarande VÄLDIGT nyfiken på asylskälen och hur asylen egentligen och faktiskt gick till!

    2009-01-18 | 17:06:16
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Daddy säger:

    Ja du, den där tjocka luntan som Mörklund talar om vill dom inte visa? Källskydd!!?? Detta dagen efter hennes familj gått ut i tidningen med namn och bild? Otroligt att det ens finns någon som köper skiten!



    Ja jag är frustrerad. För att inte ens när ett sånt här grovt brott mot ett barn och hennes far avslöjas tillåts debatten att handla om verkligheten, utan skall maskeras bakom dimridåer och fler lögner. Och människor går på det!!??



    Det får en att ge upp allt hopp.



    Asylskälen kommer dom aldrig att visa oss. Jag tror inte ens hon har fått någon asyl. Varför var det då så himla bråttom att hitta en amerikansk make så fort hon fått tentaklerna över gränsen.

    Den där suddiga bilden i Expressen var i alla fall inget asylbeslut, så mycket är säkert.



    Kanske Mikaels bok kan hjälpa...om det nu finns något som kan väcka detta fördummade folk. Hå hå ja ja...i morgon är en ny dag...

    2009-01-18 | 17:17:32
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Ann Helena Rudberg säger:

    Bra rutet Daddys.. jag håller på dej... är inte heller ist av något slag och gillar inte heller ismer.



    Och jag blev påhoppad i dag när jag skrev om vad Marklundskan lyckades får ur sig i Marbella... läs gärna...



    ...och samtidigt är det bra att låta Marklundskan äntligen komma till tals... i morgon är det debatt på publicistklubben.. kan kanske ge nåt... eventuellt och vet att journalister lusläser den där kammarrättsdomen som både Inger Segelström och Marklundskan hänvisade till...



    Och nu använder Marklundskan också sin krönikeplats Expressen, som ett affischerande av sina till torgs saluförda åsikter... inte snyggt..

    2009-01-18 | 18:28:53
  • Daddy säger:

    Dom har sökt 350 000 kronor till att flytta till Chile. Som skäl anger dom hur hotade och förföljda dom är. Dom blev inte trodda av varken sociala distriktsnämnden eller av länsrätten vilket kan ses nedan. För att lyckas få upp målet till kammarätten dock måste dom ha presenterat nya bevis, och vad det är vet jag inte än. Kammarrättens dom dröjer.

    Lite märkligt domslut i länsrätten dock. Först säger dom att Osama inte utgör något hot, sedan pratar dom ändå om att ge familjen skyddad adress och besöksförbud. Måste det inte finnas skäl till sånt?



    Ur länsrättens dom 1993:



    Den 4:e Februari 1993 avslog sociala distriktsnämnden i Tullinge Botkyrka kommun makarna Lerarps ansökan om ekonomiskt bistånd med 350 000 kronor till utlandsetablering i Chile. Beslutet motiverades med att makarnas behov kan tillgodoses på annat sätt.



    Makarna Lerarp har överklagat beslutet och bl a bifogat läkarintyg till stöd för talan.



    Av socialtjänstens utredningar framgår att Jachlyns förre man numera är omgift och lever under socialt ordnade former. Socialtjänsten på mannens bostadsort gör bedömningen att det idag inte finns några uppgifter som tyder på att han skulle vara farlig för familjen Lerarp.



    Vård och hjälp för de psykiska och andra problem som familjen Lerarp, företrädesvis Katrin Lerarp (Sara), tycks vara i behov av kan enligt länsrättens mening tillgodoses i Sverige. Vad gäller eventuellt behov av skydd från Jachlyn Lerarps förre man finner länsrätten att även detta kan tillgodoses av åtgärder som finns att tillgå i Sverige, såsom överfallslarm, skyddad adress och besöksförbud. Länsrätten finner att rätt till bistånd för utlandsetablering inte föreligger.



    Länsrätten lämnar besvären utan bifall.

    2009-01-18 | 19:15:43
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • bela säger:

    det handlar inte om hurvida hon är en lögnare eller inte, det handlar om TOLKNINGAR. den som vill se henne som en lögnare får lätt fram det av sina egna tolkningar av henns böcker och den omtalande intervjun som jag såg i morse.

    och reportern frågade henne de frågor som han och hans bakomvarande tyckte var mest intressant och han hade visst kunnat pressa henne om han inte tyckt att han fått svar på allt. vad begär ni av kvinnan? ni vill att hon ska medge att hon ljugit men vem säger hundra % att hon har ljugit? varför försöka pressa fram någonting som kanske inte finns? kanske dags att inse det faktum.

    efter så många år och folk drar upp det här nu. det säger rätt mycket, anser jag.

    2009-01-18 | 20:07:54
    Bloggadress: http://larvamasturbation.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Tolkningar? Vem kan säga 100% att hon ljugit??



    Ja vad sägs om över 40 olika personer som finns inspelade på över 60 timmar band?



    Socialsekterterare, chefen för en socialnämnd, dagispersonal, chefen för flyktingförläggningen i Oxelesund, Mias bästa vän...m fl. Herregud människa VAKNA!!

    2009-01-18 | 20:20:20
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Nej daddy det kan nog inte sägas tydligare !



    Det skall handla om barnen i första hand inteom oss som ev. lämpliga föräldrar.



    Det får visa sig om vi fått en chans at vi är minst lika lämpade att....



    Om förutsättningarna i verkligheten baseras på att vi bägge skall kunna få.



    Leroy



    2009-01-18 | 22:50:24
  • Leroy säger:

    Ursäckta mitt taskiga tangentbord. En del hänger faktiskt löst!



    Alla stavfel jag ser sen är bara baserat på att det trådlösa tangentbordet inte riktigt funkar innan jag trycker på skicka kommentar.



    Fölåt.



    Leroy

    2009-01-18 | 22:53:26
  • Mojito säger:

    Daddy, tur att du finns!

    Otroligt arbete du gjort och gör!

    En av dom pappor som nästan givit upp hoppet om rättvisa. Återstår att se hur det går för mig men du ger mig inspiration att fortsätta kämpa!

    Tack Daddy!

    /r

    2009-01-18 | 23:25:41
  • hampus säger:

    Tack för den gedigna länklistan, ytterst värdefullt!

    2009-01-20 | 17:30:38
  • Shhiva säger:

    citat Att kvinnor är lönediskriminerade är nämligen också en myt som vi villigt svalt. slut citat



    Det här är något som jag själv tänkt p väldigt många gånger... stämmer det verkligen att mina manliga arbetskamrater tjänar mer än mig?? osv.. och jag kan itne påstå att jag sett en manlig fördel där..

    Men, tänkte jag, det kanske finns på andra ställen.. ??



    Vad gäller LM´s ursäkt och erkännande om lögn.. jadu, den får vi nog leta bland stjärnorna efter.. eller kanske på vinden?

    Tror du hjälper en hel del pappor i sverige som hamnat mitt i systemet av lögner, du gör ett dunder jobb!!

    Jag kommer alltid hålla tummarna för dig och din dotters skull!



    /J

    2009-01-22 | 13:31:29
    Bloggadress: http://shhiva.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Egentligen borde alla tusentals människor som är förbannade på Liza och Mia, och media som skyddar dom dra ihop en stor demonstration och kräva att få veta sanningen. Den dagen våra nyhetsmedia slutar att göra sitt jobb, dvs undersöka granska och finna sanningen så har vi inte längre en demokrati, då faktiskt detta är en av hörnstenarna.



    Det tog lite längre tid än jag trodde idag att få till bloggen. Beror på ett ambitiöst mål och trilskande program. Men i morgon finns den där. (Måste lära mig att spara då och då).

    2009-01-22 | 22:35:07
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Dennis säger:

    Tack Daddy´s

    Du håller upp mig fast du inte ens vet om det!

    Jag orkar en stund till tack vare dig!

    Hoppas du får din belöning en dag.

    Mvh.Dennis

    2009-03-29 | 22:32:00
  • daddy säger:

    Hej Dennis



    det är kommentarer som din som är min belöning.

    Jag har just nu tagit en paus från bloggen, medan jag försöker hitta utvägen från min egen Twilight zone. Man vägrar ju i det sista att inse att det kanske inte finns någon...Nej fan heller!! Jag hungerstrejkar framför riksdagshuset den dagen allt annat hopp släckts.. Min dotter ska dom inte få sabba. Så är det bara!!



    Jag vet hur det känns tro mig, men ge aldrig upp! Även om dom kör över dig med bulldozer. Så länge det finns liv i en riktig far så kämpar han för sitt barn. Det finns alltid nya vägar att prova, och till sist vinner alltid sanningen.



    Häng i!



    /daddy

    2009-03-29 | 23:07:41
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Du borde skämmas som försvarar en dömd våldtäktsman. Du som kämpar för mäns rättigheter borde ta starkt avstånd från en som står för allt som är fel med män! Det är såna som han som får ditt arbete svårt.

    2010-03-24 | 23:52:16

Kommentera inlägget här: