daddys

Beware the fury of a patient man

Det är inte papporna som begår övergreppen

Kategori: Pappa

Mina händer vilar på tangentbordet men inga ord kommer längre. Nu har tingsrätten i Varberg tagit min och min dotters umgängesrätt ifrån oss....för att vi har duschat ihop och för att vi sovit i samma dubbelsäng. 

Jag visste inte att detta var förbjudet fru domare. Hade jag vetat att man som pappa inte får duscha med sin 4 åriga dotter, och inte sova brevid henne så hade jag naturligtvis låtit bli. Men ingenstans i lagen har jag hittat en sådan paragraf.  Jag fick idag läsa polisförhöret med min dotter. Nästa förhör ska dom tvinga mig att titta på i ett angränsande rum på en TV monitor.

Ni människor är sjuka och perversa. Ni ser pedofiler och snuskgubbar i varenda man. Och ser en pappas kärlek som någonting sjukt och onaturligt. Det är er barnen borde skyddas ifrån, inte oss.

Jag vet inte om polisförhör i pågående utredningar är något man får posta ut offentligt. Om det är tillåtet så postar jag gärna ut hela skiten. Så får ni läsa själva hur det går till att pumpa ett barn. Ett barn som gång på gång nekar till att pappa varit elak på något sätt, som tvärtom säger att pappa är snäll att hon vill vara lika mycket med pappa som mamma, men att mamma har bestämt att hon inte får. Men förhörsledaren ger sig inte. Väl medveten om att bara man håller på tillräckligt länge och ställer rätt frågor kan man få ett barn att till slut säga något som kan tolkas som att pappa har förgripit sig. Jag är nu misstänkt för brottet att ha låtit mitt barn vidröra min "snopp". Jag kan lika gärna erkänna mig skyldig direkt så kanske dottern kan besparas ytterligare övergrepp och misshandel av sina "beskyddare".

Det märkliga är, att i så fall så uppmanar RFSU, och en av sveriges mest kända sexologer, Katarina Janousch till lagbrott på RFSU:s hemsida. Där kan man nämligen läsa bl a följande:

Nyfiken på snoppen

Många föräldrar vill inte begränsa sina barns sexualitet, men är kanske rädda för att vara för gränslösa. Var går gränsen? Är det okej att bada med sitt barn? Sova naken med sitt barn? Låta det känna på ens könsorgan? – Ja, säger tveklöst Katerina Janouch. Det finns egentligen bara en gräns och det är den vuxnes gräns. Om den vuxne känner sexuell lust eller tillfredsställelse av situationen är man farligt ute. Då bör man söka hjälp. IngBeth Larsson tycker också att det är okej att vara naken och låta barnet känna. En femtedel av föräldrarna i hennes studie uppgav att barnen någon gång hade känt på pappas snopp av nyfikenhet. – Men det är också viktigt att föräldrarna känner att det känns rätt. Jag tycker att det är helt okej om pappa och mamma säger ”det här är min snopp eller snippa, den vill jag ha i fred. Där är din, den får du pilla på”, tillägger hon.


Så nu 3,5 år in i denna konflikt kan man sammanfatta den på följande vis.

Mamman tar egenmäktigt med sig vårt gemensamma barn och flyttar utan min vetskap. Vilket är brottsligt. Men denna lag gäller inte mammor. Hon har sedan dess gjort allt som står i hennes makt att hindra mig från att få träffa mitt barn. Och eftersom lagstiftarna placerat all makt hos henne så har hon också lyckats. Efter att ha polisanmält mig utan grund (bevisat), anklagat mig falskt för farlighet, aggressivitet, hotfullhet etc (bevisat) tagit ifrån mig vårdnaden, skaffat hemlig adress utan skäl(bevisat), ständigt  saboterat det lilla umgänge som jag efter två år lyckades få rätt till, vrålat och skrikit på mig inför ögonen på dottern (dokumenterat), så har nu alltså mamman, socialtjänsten, bup, polisen och tingsrätten i sin heliga allians kommit fram till att  jag är en brottsling och därför skall fråntas även allt umgänge.

Och ännu ett barn i Sverige mister sin livsviktiga kontakt med pappa. Ännu ett barn faller offer för dom verkliga förgriparna. Dom sjuka perversa människor som gör pappornas kärlek till något fult och äckligt. Dom som anser sig ha ensamrätt på att avgöra barns bästa.

Det var över ett år sedan jag nu läste statistiken över faderslösa barn i Sverige. Då var det 40 000. Nu ett år senare närmar dom sig nog 50 000. I nuvarande takt kan vi nog skilja alla Sveriges separerade fäder och barn på ca 10 år.

Av skyddshänsyn skriver domaren i sitt interimistiska beslut. Barnet skall alltså skyddas från mig. Varför? Mamman har bevisligen begått flera brott, men åtnjuter immunitet. Jag är ju tydligen inte ens misstänkt för något brott?

Ja förutom att vara pappa då förstås....

Fy fan....

Kommentarer

  • Mr Galahad säger:

    Ja fy fan var ordet.

    Jag är livrädd. Inte för att något ska hända mig eller min fru ej heller att någon ful gubbe ska göra mina barn illa. Det jag fruktar mest är att mitt ex ska få för sig något liknande som du råkat ut för. Hon har diagnosen Borderline och har tidigare begått en hel del övergrepp mot mig så jag känner mig allt annat än säker.

    Precis som du säger så ser "folk" pedofiler överallt och den man som ger sig på dårskapen att vara naturlig med sina barn, bada eller sova tillsammans kan i nästa ögonblick bli utsatt för de mest hårresande anklagelser. Fy fan...



    Jag kan bara tänka mig, nej jag kan inte ens tänka mig det helvete du måste gå igenom just nu i vetskapen om vad ditt barn utsätts för i syfte att misstänkliggöra dig. Fy fan...



    Fy fan för vårt svenska jävla rättsväsende som är för upptaget med att skapa brottslingar för att utreda mutor och skattefusk i mångmiljonklassen ordentligt. Men det är kanske tanken.

    Tryck dit den lille försvarslöse mannen men "goa herrn" ska vi inte besvära med några ynkliga utredningar om mutor inte. Fy faaaan...



    Någonstans, i någon tid finns det rättvisa, det är jag övertygad om. Kanske dröjer det 15 år och barnen till de dömda eller bortträngda papporna bemödar sig med att kontrollera vad som hänt, kanske blir något fall så överbevisat om motsatsen att man inte längre kan hävda objektivitet hos utredarna. Vi kan bara vänta och hoppas.

    Av den anledningen hoppas jag att du inte ger upp. Skrik, yla riv upp himmel och jord. Skriv bloggar, insändare och överklaganden men framförallt skriv till henne, berätta hur du känner och hur mycket hon betyder för dig, vad du skulle vilja göra med henne. Ja du fattar. Idag kan hon inte läsa det men det kommer en dag då hon kommer att kunna och vilja läsa vad du skrivit. Kanske är det den dagen rättvisan kommer. Vi kan bara vänta och hoppas.



    Fy Faaann...



    Allt gott

    //Mr G

    2009-06-11 | 20:45:32
    Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
  • jakobsson säger:

    Vad kan man säga?

    Jag är så ledsen!

    2009-06-11 | 21:00:05
  • Mikael Karlsson säger:

    Allt som du får tillsändt dig får du göra vad du vill med. Du får alltså lägga upp det på internett eller var du vill. Ett råd bara, Stryk person-nummerna.



    Min rädsla för vad vissa andra sjuka människor på nätet kunnat få för sig att komma med för anklagelsker gjorde att jag slutade bada med min lilla. Jag tror inte att mamman i mitt fall skulle få för sig att anklaga mig för nått i sådana frågor men det finns andra sjuka fanatiska i vissa föreningar som redan försökt med olika saker. Där av finns det vissa bitar jag inte gör eftersom man då skulle kunna komma med nya dumheter.



    Lider med dig där Daddy...



    Hade jag vart du hade jag skickat ett Grattis kort till mamman och gratulerat till utnyttjande av barn i tvist för egen vinning med falska anklagelser. Där barnet blir psykiskt nedtryckt och pressad att förtala sin ena förälder.



    Tycker samtidigt att det är märkligt att utredningen inte är färdig eftersom det handlar om barn och dessa utredningar skall göras skyndsamt.

  • Zac säger:

    Känner med dig, f ö är jag också skyldig till samma onämnbara som dig - jag har också sovit med barnen och duschat med dem - flera gånger! :O



    Vilken Kafka-värld det är ibland...





    //Zac

    2009-06-11 | 21:06:28
    Bloggadress: http://www.wiktzac.com
  • Mikael Karlsson säger:

    Jag sover fortfarande med mitt barn när hon kommer och vaknat på natten. Duschar och badar gör jag inte däremot. "Vilket jag nämnde ovan".

  • Rospiggen säger:

    Det är så sjukt och så hemskt att jag helt saknar vettiga ord för att beskriva hur jag känner. Hur ska de kunna göra en objektiv utredning nu baserat på vad? Varför kan inte du få ha Rania några helger under sommaren plus de här veckorna med kusinerna och samtidigt vara där med dig och se hur det går för att helt få en sann och aktuell bild av er relation?



    Varför är det ingen, ingen, som ser övergreppen som egentligen sker mot din dotter, som sker från de som håller henne borta från dig?



    Varför är det ingen, ingen, som ser och tar hänsyn till att din relation med din son fungerar alldeles utmärkt?



    Varför är det ingen som tar hänsyn öht till Susannes brev till soc?



    Hur många föräldrar är det inte som både badar, duschar, byter om i badhus och på badstränder och campar med sina barn och som struttar nakna hemma osv?



    Det är som du säger. Fy fan!

    2009-06-11 | 21:26:33
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Plastfarfar säger:

    Ruskig läsning --och givetvis tänker man på det egna. Pappan som jag berättar om hade helt klart varit på samma resa som du, om det inte vore för att mamman helt enkelt inte klarar av att ha barnen och behöver all avlastning hon kan få.



    Hon behöver honom till detta (Soc räcker inte till i hennes ögon) och utnyttjar cyniskt pappans kärlek till de fyra barnen för att slippa dem så gott det går. Alla bidrag, vårdnaden och understöd som finns har hon förstås. Vilket inte hindrar henne från att svika överenskommelser och mjölka sin släkt när det gäller allt som har med pengar att göra.



    Förlåt min bitterhet, men ibland kokar det över. Admin får ta bort detta utan att jag protesterar.

    2009-06-11 | 21:35:57
    Bloggadress: http://elofmaria.blogspot.com
  • Jossan säger:

    Nu måste jag kommentera; har följt din blogg länge och förfasat mig över vad som händer...Jag har även en manlig vän som av sitt ex blivit fråntagen allt umgänge med sina barn pga att han träffade en ny tjej, har rekommenderat honom din blogg så att han ska se att han inte är ensam...Jag blev chockad när jag läste ditt senaste inlägg! Hur många föräldrar har inte gjort som du; duschat och sovit med sina barn i dubbelsängen?!? Jag visste inte heller att det var förbjudet...trodde att jag var en bra och kärleksfull mamma som gjorde så när min son var liten...men det kanske endast är förbjudet när det gäller pappor...Detta är inte klokt; blir rosenrasande när jag läser det! Kramar till dig från en okänd medmänniska!

    2009-06-11 | 21:39:53
  • Carl D säger:

    Barnmisshandlare det är vad de är. Och inte begriper de något, heller! Kan du få en sansad psykolog att yttra sig över protokollen, och bedöma att det verkligen är barnmisshandel, och sedan anmäla dem (JK/JO eller något)?



    Eftersom du inte är en myndighet eller arbetar för polisen så borde det vara dig helt fritt att lägga ut materialet. Men tänk på att det kan användas mot din dotter också, när hon blir större. Något man lägger ut på internet finns ju alltid kvar.



    Jag känner med dig. Det är riktigt rädda människor du har att göra med. De kan till och med offra sig själva för sin sak. Tänk självmordsbombare.

    2009-06-11 | 21:46:40
  • Anna säger:

    Men herrejösses! Är det olagligt att bada med pappa när man är liten?! Det gjorde jag och min lillebror, och med mamma också. Vi sov ibland i sängen med endera både mamma och pappa eller bara en av dem. Skulle det då göra min far till pedofil?? Man kan ju bli mörkrädd över mindre. En bättre farsa än min finns inte, kan jag bara säga. Min son kryper ibland ner hos mig och sover hos mig i min säng, och det utgår jag ifrån att han gör hos sin pappa också - det är ju bara urmysigt! Och på väggen i hans rum hemma hos mig sitter ett foto av honom och hans Daddy i badet tillsammans när han var bebis - jättesött och bara naturligt. Alla mammor jag känner låter sina barn sova i samma säng, en hel del mer än ofta, speciellt när barnen är mindre än tre år. Skulle det nu göra dem till pedofiler?



    Jag vet inte om jag vågar läsa din blogg mer, mitt mammahjärta går ju itu snart.

    2009-06-11 | 21:47:43
    Bloggadress: http://storminawineglass.blogspot.com
  • Moa säger:



    Under min makes rättegång frågade de ingående om han hade legat i samma säng som barnen eller om de låg i egna sängar. Jag blev så arg så jag sa:



    - Jag skulle inte ha noterat om han låg i samma säng som dem. Jag ser det som helt naturligt. Jag har alltid sovit med mina pojkar. Är det också ett brott?



    Nej, det är verkligen vedervärdigt den här pedofilhysterin. Jag tror man skadar fler barn av förhör och insinuanta frågor och rena manipulationer än de som faktiskt råkar ut för övergrepp.





    Jag tänker på dig Daddy. Kräv övervakat umgänge med detsamma. Dessa utredningar kan ta flera år - år som exet kan använda till att PASa dig från dottern...

    2009-06-11 | 22:05:57
  • Lilla My säger:

    Gråter när jag läser ditt inlägg.



    Ännu en mamma som med hjälp av soc mfl gör ännu ett barn faderlöst!



    Vad ska vi göra åt det här???

    Något måste göras nu!!



    Vi kan inte tillåta att alla dessa pappor och barn hindras att träffas, av mammor som tror de är envåldshärskare.



    Jag blir så jävla arg!!!!!



    Är det någon som kan och vet vilken väg man ska gå för att få politiker mfl att fatta att detta förstör för så många barn och pappor???



    Vi måste samla oss på något sätt och visa att det är inte ok, med den behandling som pappor får stå ut med i dagens Sverige.







    2009-06-11 | 22:09:31
  • daddy säger:

    Tack för era kommentarer. Så skönt att veta att det finns fler sunt tänkande människor därute som SER vad som försigår. Så skönt att veta att jag inte är ensam. Det enda som skulle kunna rädda min dotter från ett öde att tvingas växa upp utan en älskande förälder är ifall detta fall blir för synligt och offentligt och därmed för besvärligt för mörkermänniskorna som begår dessa brott mot henne.



    Tack också för upplysningen om att jag har rätt att posta ut allt som sänds till mig. Jag kommer därmed fr o m nu att göra det. Med början i morgon så kommer jag att posta ut rubbet. Förhör, åklagare, socialtanter, domare, poliser, protokoll, allt. Jag kommer intet förtiga och intet tillägga. Sedan får ni bedöma vem eller vilka som är brottslingar och vilka som är offer här.



    Om rania får rättvisa och upprättelse, om hon får de rättigheter Sverige lovade henne då man skrev under barnkonventionen så kommer jag att ta bort allt för att inte i onödan påverka hennes relationer med släkten på mors sida. Men om hon hon fråntas sin far orättmätigt så kommer hela sanningen att bevaras så hon själv kan ta del av den i framtiden.



    Om hon fråntas rätten till en far som inte vill något hellre än att fullgöra den plikten är det illa nog. Men att skulden sedan skall läggas på mig som ju är det vanliga i dessa fall, det skall inte ske i vårt. Här skall sanningen segra och de skyldiga synliggöras hur lång tid det än tar.



    Hjälp mig hjälpa min dotter. Sprid adressen till min blogg till så många som möjligt. Synliggör asen som skadar våra barn i jämställdhetens vackra namn.



    //daddy

    2009-06-11 | 22:11:22
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mikael Karlsson säger:

    Ja lägger gärna upp "Med ditt tillstånd" utredningen på Våran sida "Om vi ser att det brister i utredning och agerande". För att visa andra att de inte är ensamma. Och att vi måste gemensamt nå ett mål för säkra våra barns rättigheter.



    När det gäller utlämnandet av namnen på Handläggare mm.. så faller de under offentlighetsprincipen. Jag kan inte komma på vad den säger rent generellt "Ingen lag jag läser dagligen" men den ger dig rätten att använda deras namn och vilken kommun.



    Själv har vi precis agerat för en pappa i Gävle som fått sina barn LVU:ade. Där vi skrev en anmälan till socialstyrelsen. Som i sin tur nu tagit upp ärendet för granskning. Jag kan säga så mycket att Socialtjänsten i Gävle inte haft skäl att LVU:a barnen från pappan. Barnen var LVU:ade från mamman och dennes sambo och pappan hade restriktioner att mamman inte fick gå i väg med barnen själva. Dock lät pappan barnen träffa mamman i pappans närvaro vilket ledde till LVU. Pappan har inget register som tyder på att han skulle vara olämplig i sin roll som förälder.



    Vi går nu och väntar på beslut från Socialstyrelsen som skulle försöka bli klara innan midsommar.



    Tyvärr kan vi inte gå ut med för mycket i ärendet ännu. Men hoppas kunna leverera skrivelser etc.. När beslut är lagt.



    Vi hoppas även kunna hjälpa dig och Raina, Igenom att trycka på myndigheterna.



    Mvh

    Micke

    2009-06-11 | 22:28:05
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Sussie säger:

    Ja vad ska man säga... även jag sitter med gråten i halsen. Det är så fruktansvärt att detta ska få ske i ett "modernt" samhälle. Det svenska rättsystemet är under all kritik vad det gäller den här formen av anklagelser och jag skäms över att det kön jag tillhör kan ha så många rättigheter och bli så daltade med att de män som är (och vill vara) bra fäder till sina barn blir fråntagna den chansen. Du finns i mina tankar Daddy! Du känner inte mig, jag känner inte dig men från en främling till en annan: Massor med kramar och förhoppningar om att allt ska lösa sig för dig!

    2009-06-11 | 22:57:45
  • Tommy Jonsson säger:

    Fy vilket overgrepp på en liten flicka och hennes far. Det förvånar mig att polisförhöret inte gjordes med en videoupptagning av förhöret.

    Lägger du upp föprhöret med Rania stryk moderns namn och personnummer.

    Vid nästa förhör se till att du har en advokat med dig och han eller du har då tydligen möjlighet att ställa frågor genom förhörsledaren till Rania.

    Var modern med i rummet då Rania förhördes? Det är en viktig punkt.

    Att du råkat ut för en helt grundlös anklagelse anser jag som uppenbart och det torde det vara för var och en.

    Rania sexualiseras genom att tvingas rita snoppar och prata om pappas snopp med ett antal människor.

    Det kan definitivt inte vara "in the best interest of the child" eller Rainas bästa.

    Jag lider med hur Rania och du behandlas Daddy.

    2009-06-11 | 22:59:17
  • anders säger:

    Jaaaaaaa, Fyyy Faan för den politiska agenda som smugits på oss de senaste 20-30 åren uch dess företrädare som skapat denna samhällsmentalitet. Mycket av detta baseras i likhet med soc utredningar på en uppleva, känna. tro, bedömer mm samt fördommar, myter, proppaganda men ytterst lite på kunskap, forskning, evidenc, manipulation mm



    2009-06-11 | 23:36:11
  • Leroy säger:

    Som du vet Daddy har jag alltid saggt att barn är kloka och endag frågar om hur allt fungerar och blivit till.



    Du verkar vara en god man som insett att försvara ditt barns rätt.





    OAVSETT.



    Jag har de senaste dagarna försökt lyfta just detta att många döttra söker svar en dag.



    Är man en svikar farsa eller är man en man.



    Daddy ! Du är en man som insett att sanningar hinner ikapp, Alla de påhittade sanningarna eller halvsanningar kommer en dag att hinna ikapp den som inte byggt sitt hus på stabil grund.



    Du kan visa att du ville. Du kan visa att du inte fick, du kan visa på vilka som gjorde att NI inte fick.



    Ranja och andra döttrar kommer att ställa mödrar till svars oavsett agerande av moder och myndgihet men det är så djäkla fult och fegt aerat att gömma sig bakom agendor och paragrafer som gör att det skall löna sig att påstå och därigenom kunna få ta i stället för att ge.



    Barnen kommer en dag till insikt och överger då oftast den som valt att ta på dessa lösa grunder och då slår sanningar tillbaka.



    Fy för de myndigheter som väljer att låta bli att agera. (Men jag känner igen det hela. Hör av dig om du behöver. Saknar själv möjligheten att få ge en kram eller träffa mitt barn sedan en tid tillbaka.

    )



    Leroy

    2009-06-11 | 23:37:21
  • anders säger:

    rättelse manipulation ska vara före /men ytterst lite på kunskap, forskning,evidenc mm

    2009-06-11 | 23:44:11
  • Stefan W säger:

    Ja, herrejäklar...

    Vad är det för asociala typer som sitter på Soc och i domstolar egentligen.

    Är själva skild och har mindre barn (kille 10 år och tjej 6 år) men tack och lov har jag varit förskonad från vårdnadstvister... barnen får själva bestämma var de vill vara i stor utsträckning.



    Och javisst, jag har också duschat med barnen, och javisst, de har sovit i dubbelsängen med mig... det är ju inte mer än en trygghet för barnen att vara nära pappa eller mamma. När de vuxit till sig och är så stora att de vill sova själva på sina rum, då får de väl göra det.

    Faktiskt så känner jag inte många där de mindre barnen som regel alltid sover i sina egna sängar.



    Man kan ju med denna vetskap undra vad det är för ena som sitter som poliser, socialtanter, nämndemän och domare... har de aldrig någonsin känt värme och kärlek mot sina barn, aldrig bara velat vara tillsammans och bara ha det mysigt?

    Har de aldrig någonsin fått frågan från sitt barn om de inte kan få sova hos mamma eller pappa för att de känner sig ensamma, frusna eller bara kanske lite rädda att sova själv? Läsa en saga och sen somna tryggt och säkert...

    Fattar de inte att man kan ha en varm och kärleksfull relation med sina barn utan att vara varken pedofil eller snuskgubbe... de borde skämmas för sina perverterade tankar...



    Jag hoppas innerligt att det kommer att gå din väg, Daddy... att allt kommer att lösa sig till det bästa... att det finns NÅGON i hela rättskarusellen som ser nyktert på vad de håller på med.



    Stefan

    2009-06-11 | 23:53:35
  • L.P säger:

    Ang.domaren.



    Så anser jag att hon brister i sin syn att ge Rania det bästa möjliga ur barnperspektiv!



    Barnets bästa är att ha tillgång till båda sina föräldrar.



    Även under utredning.



    Beslut om övervakat umgänge är det minsta domaren bör ge beslut om.



    För Ranias bästa.



    //L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-06-12 | 00:17:19
  • Leroy säger:

    Ja L.P dett borde varje person vid F.R se till så att det funkar. Varje kommun borde se till så att det finns neutrala lägnehter för umgänge under utredningar så att barnen kan få. Inte att det skall vara möjligt att utestänga eller hindra på ett sådant här tarvligt sätt.



    Negligera barnens rätt för att en part påstår. Skita i en annan part.



    Fy och usch.



    Leroy

    2009-06-12 | 00:36:10
  • Macke Luring säger:

    Å så galet det har gått. Lindrigt sagt.



    Alltså jag vet inte vad jag ska skriva. Finns inga ord för vad jag kände när jag läste detta inlägg.



    Daddy: Ingen förälder ska behöva försvara sig ang. duschning tillsammans, samsovning (som förresten rekommenderas av mååånga te x BVC....)



    Ska jag (mamma) förklara för min son som jag bastade tillsammans med igår, att det är olämpligt att han nämner det till pappan? Och faktiskt slog mej tanken när vi satt i bastun att det kanske inte är ok att basta med min 9årige son.....?! Det är ju för sjuttsingen helt normalt att duscha/basta/sova med sina barn!!!!!!!!



    Du är en bra pappa som tänker först och främst på din dotter så du säger "Jag kan lika gärna erkänna mig skyldig direkt så kanske Rania kan besparas ytterligare övergrepp och misshandel av sina "beskyddare"."



    Snälla Daddy.



    Erkänn inte.



    För din dotters skull.



    Många kramar Macke Luring









    2009-06-12 | 00:57:29
  • Anonym säger:

    9 § Domstolar samt förvaltningsmyndigheter och andra som fullgör uppgifter inom den offentliga förvaltningen skall i sin verksamhet beakta allas likhet inför lagen samt iakttaga saklighet och opartiskhet. Lag (1976:871).

    2009-06-12 | 01:17:37
  • L.P säger:

    Idag sker det en sk.strukturell pappadiskriminering som är mycket oroväckande,Joakims ärende är bara ett av alla dessa ärenden,där barnens band riskerar att sargas svårt!



    Här är en film av Per Ström som tar upp hur pappas verklighet ser ut i våra myndigheter och domstolar.



    http://www.youtube.com/watch?gl=US&v=2QlVDxoBLhA



    //L.P



    www.pappa-barn.se



    2009-06-12 | 01:40:24
  • MOa säger:

    Herregud! Ja det går verkligen för långt. Badat/duschat med sina små barn har väl nästan varenda förälder gjort. Inget konstigt att sova i samma säng heller.

    2009-06-12 | 01:58:12
  • Mikael Karlsson säger:

    Fy faaaan.. jag har fått samma jävla ågren att träffa min dotter nu så som när jag upträdde med artister som var sveriges största "under 90-talet".. Ångest attacker.. Kräkningar ... allt detta kommer tillbaka igen som om en hel egen turne.. så som det var under 90-talet... inför en enkel jävla förhandling... fy fan för den känslan... spotta i glaset mor... vi vinner detta... eller ej.. Jag sätter mig på tåget mot paris och låter stockholm vara.....

    2009-06-12 | 04:54:42
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Mikael Karlsson säger:

    Skickade ett sms till mina föräldrar om de kunde ta min älskling så länge så hon slipper se sin pappa ledbruten ....tills en dag senare.. är det fel?

    2009-06-12 | 04:57:06
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • :::: säger:

    Det finns en särskild hemsida som handlar om falska anmälningar.



    http://www.yakida.se/falskt.html

    2009-06-12 | 07:12:18
    Bloggadress: http://www.yakida.se/falskt.html
  • Ramona Franssonn säger:

    Ja det är som jag sagt tidigare...unga pojkar ska iklä sig grodmansdräkt utifall de skaffar barn trots alla varningsklockor som de fått under sin uppväxt. Grodmansdräkten är ettnödvändigt ont om de vill bada eller duscha med sina barn.



    En radiostyrd tång är också en livsnödvändig apparat för att med den ska pappor klä, mata och krama sin barn eftersom den garanaterar "ingen kroppskontakt". Vilket kärleksfullt samhälle vi har!



    Och framförallt är det ju så jämlikhet...eller?

    Ha de så bra det går Daddy

    2009-06-12 | 07:18:09
    Bloggadress: http://ramona-fransson.blogspot.com
  • Sara A säger:

    Jag lider med dig daddy! Det finns inga ord för vad du och ditt barn har blivit utsatt för - "för barnets bästa". Jag önskar så att folk kunde ta av sig pedofilglasögonen och sätta på sig vårdnadstvistglasögonen i stället så att de kanske hade lite lättare att se vad det handlar om!



    Jag har kommenterat tidigare på din blogg under mitt riktiga namn, men kommer från och med nu att börja skriva under nick Sara A; detta p g a att det har börjat röra på sig lite i vårt fall igen (efter att ha legat totalt nere i 6-7 år). Jag vill inte riskera att någon läser vad jag skrivit, känner igen mig och kanske för det vidare - paranoid som man är!



    Styrkekramar till dig och dina barn!

    2009-06-12 | 09:02:52
  • Moncia säger:

    Det är så man kan spy, Jocke.

    Jag snodde din tecknade bild och har skrivit om det i min blogg.

    ALL KRAFT TILL DIG!

    DETTA ÄR SJUUUUUKT!

    2009-06-12 | 10:20:23
  • Cuben säger:

    Joakim du har min fulla sympati! Jag förstår att du inte har kraft att ens nudda tangentbordet, det illustrerar väl maktlösheten.



    Nu börjar det svåra och lätt ”ironiska”. Ska nu alla pappor rapportera mammorna till polisen om mödrarna har sovit i samma säng som sina barn och ännu värre duschat tillsammans. Enligt Föräldrabalken så måste ju en förälder skydda sitt barn, därför leder ju bland annat alla dessa falska anklagelser aldrig till falsk tillvitelse. Den som anklagar kan alltid luta sig tillbaka på Föräldrabalken så att säga. Vi kan kanske starta med att rapportera alla trångbodda ensamstående mammor först? Här tror jag anklagelse om att ha sovit i samma säng och att ha duschat tillsammans är störst. Om vi dessutom kan få tidningarna att skriva om lesbiska pedofiler, hur svårt det är att upptäcka det och om det stora mörkertalet, så är nog hälften vunnet.



    Socialstyrelsen får snart gå ut med riktlinjer hur man som förälder ska lära ut intimhygien till sina barn utan att föräldrarna blir anklagade för sexuellt utnyttjande. Rannsaka nu ert samvete; Hur lärde ni ut intimhygien till era barn?



    Jag hoppas att alla förstår att jag försöker illustrera allvaret med ironi, i paragraf två och tre. Just det, jag vet att det finns ingen humor i det här.



    Vi vet nog alla att dessa anklagelser mycket ofta är till för att avskärma barnet från den ene föräldern. Därefter så är ju alltid kontinuitetsprincipen lika med ”barnets bästa”. Samarbetssvårigheter plus anklagelsen som avskärmar barnet ger med största säkerhet enskild vårdnad och med hjälp av enskild vårdnad kan man alltid fortsätta att avskärma den ene föräldern. ”Spelmönstret” är rätt enkelt och följs av de som verkar ha ett intresse i dessa fall. Den enorma skada som detta orsakar vårt samhälle och våra barn är så svår att överblicka så kompetenta politiker verkar blunda och låtsas sova.



    Vi får hoppas att detta övergrepp från samhällets sida, med stöd av Bodströms Vårdnadslag av 2006, till slut kommer till den Internationella Domstolen i Haag som brott mot mänskligheten. För det är just det, det är. Att det för övrigt bryter mot andan i Förenta Nationerna Barnkonvention och direkt mot Europakonventionen gör det än mer allvarligt.



    Cuben

    2009-06-12 | 10:30:15
  • Funderare säger:

    Vilken snurrig värld vi lever i. Detta betyder alltså att föräldrar inte får bada bastu, gå på badhus, byta underkläder på sina barn eller låta dem sova i ens snäng om de har mardrömmar eller är sjuka mm mm. Mina barns far gör det med våra barn och det är jag glad för.



    Att du skulle bli utpekad som pedofil för nått så löjligt är ju vansinnigt. Hoppas att allt ordnar sig för annars skulle alla föräldrar i sverige bli pedofiler över en natt, politiker, soc.personal, myndighetspersoner och alla andra.

    2009-06-12 | 12:36:26
  • Adam Weisshaupt säger:

    Daddy;

    Jag känner verkligen för dig och ditt barn, det är naturligt att känna så som du gör. Vill bara påminna dig om att vi är många som kämpar för att det ska bli bättre, vi ser vad dom gör och de kommer att få betala en vacker dag.



    Min son (7år) och jag badar tillsammans så mycket det går och ja han har känt på "den" av ren nyfikenhet och jag har avdramatiserat det med att säga att han har en egen att pilla på. Jag tror att barnen mår bra av närhet och kärlek men tyvärr så har vi ett samhälle som förbjuder detta. Vansinne är vad det är!

    Vi måste fortsätta kämpa för att våra barn ska få ett bättre samhälle, vi kommer kanske aldrig att få personlig upprättelse men vi kan skapa ett samhälle för våra barn där de slipper vara med om sådana här barnfientliga och kränkande handlingar. Det är i alla fall min vision; det ska inte hända med mina eller Era barn, de ska få det bättre.



    2009-06-12 | 12:58:38
  • daddy säger:

    Återigen tack för allt stöd. Jag har talat med människor idag gällande lagar och paragrafer gällande offentlighet och yttrandefrihet. Som vanligt inom juridiken så gäller tesen "Det beror på".



    Bilder på barn finner man ju på ett antal bloggar. Inget konstigt med det egentligen. Däremot skall man ju ha föräldrarnas samtycke för att få lägga ut en bild på ett barn, och eftersom jag fråntagits rätten att vara förälder till Rania så bryter jag mot således mot denna princip. Dock finns ett JO beslut som säger att även en umgängesförälder skall räknas som en part gällande frågor som rör gemensamma barn. Dessutom har jag motiv till publiceringen. Inte minst journalistiskt. Men då detta bara är en blogg sp saknar jag utgivningsbevis och räknas alltså inte som journalistisk skrift. Snårigt det här.



    Men jag döms hellre för brott mot PUL än som pedofil. Dessutom är det ingen som hittills kontaktat mig angående vad jag publicerat här. Trots att data inspektionen gjort besök på bloggen rätt nyligen.



    Hur som helst. Senare idag kommer förhören med Rania och mig att läggas upp på bloggen. Har lite praktiska saker att ordna med först dock.



    //daddy

    2009-06-12 | 13:41:41
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Viktoria säger:

    Man får väl hoppas att din dotter klarar sig igenom detta utan att bli lurad att säga saker som inte är sanna, fruktansvärt att en så liten flicka ska behöva gå igenom en sån här sak.



    Att duscha och sova med sina barn är väl fullt naturligt. Att röra på "snopp och snippa" som Katarina Janousch säger vet jag inte om jag tycker är helt okey däremot. Att barn är nyfikna vet jag alldeles säkert då mina egna barn ofta frågar om "hålet" och vill titta, men det har de inte fått och kommer inte att få heller. Det är min insällning i alla fall.



    Kämpa på daddy! Det är många som tror på dig!

    2009-06-12 | 14:43:50
  • Anonym säger:

    Undrar lite över vilken juridisk hjälp du får?

    Som jag hastigast förstår det är du under polisiär utredning vilket berättigar till ett juridiskt ombud.

    Har du ett sådant ombud?

    Om inte bör du omedelbart se till att få ett utsett.

    2009-06-12 | 16:07:00
  • Camilla säger:

    Bara för att klargöra..

    HAR hon fått röra vid din snopp? Eller använde du artikeln bara som ett exempel på vad vissa "experter" säger?

    2009-06-12 | 19:11:39
  • Linnéa säger:

    Fin blogg :)

    2009-06-12 | 19:16:25
    Bloggadress: http://typlinnea.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Din fråga är ju publicerad men jag ycker det är synd at vi är föda med en snabel som är i vägen för den verkar orsaka så mycket problem eller uppmärksamhet. Hade nog varit bättre om vi varit konstruerade som andra arter att den bara kommer fram då den skall användas och annars inte finns.



    Då kanske inte såna här felaktiga påståenden skulle behöva försvaras.



    Att man skall behöva skämmas för sitt kön eller råka ut för att frågan över huvudtaget.



    Som min då 5-årige son sa till min dåvarande sambo efter att han sett mig raka skägget varje dag under uppväxten när han duchade med sin mor.



    : "Mamma raka stjärten !"







    Nej många av oss män skulle nog helldre se att vi inte hade en synlig skillnad.



    Man heldre såg til viljan, lämpligheten och förmågan.



    La bort kön.



    Leroy

    2009-06-12 | 20:39:35
  • L.P säger:

    Leroy:



    Vet du vad jag reagerar starkt på?



    Varför blir andra människor så påverkade av det som är naturligt för oss människor?



    Plötsligt så ska allt möjligt utredas,vändas och tolkas,för att därefter vridas ihop till en förvriden sanning som inte längre stämmer med verkligheten,det är ju absurt,och direkt löjeväckande att en domare fattar ett beslut på så här lösa grunder!



    Jag förstår inte domarens beslut!



    Det måste bero på att domaren besitter en oerhört låg erfarenhet av vårdnads/umgängesmål!



    Alternativt:



    Att domaren är så här PASS blåögd,att hon svalt denna historia med hull och hår.



    För isåfall så är det en mycket farlig domare som åsidosätter våra barns rättigheter i domstol a det grövsta,och det utan att ta hänsyn till verkliga fakta som presenterats för henne.



    Fruktansvärt ju =(



    //L.P



    www.pappa-barn.se

    2009-06-13 | 00:08:28
  • josefin säger:

    Jag badade med min pappa när jag var liten. Jag hoppade ned mellan honom och mamma och sov i deras säng när jag drömt otäckt. Och guess what - detta var det bästa jag visste!



    Det här var ett sånt sorgligt inlägg att jag nästan gråter framför datorn. Det hela tyder ju mer på att myndighetspersonerna är underliga som lyckas läsa in sexuell symbolik i en pappa som duschar med sitt lilla barn. Är det något jag tycker är ett övergrepp är det när vuxna går in och omtolkar situationer och ser sexuell laddning i för barnet helt naturliga situationer. Usch.



    Hoppas, hoppas du orkar stå på dig! Det här är ju komplett vansinne.



    Stor styrkekram.

    2009-06-14 | 20:11:17
  • jörgen säger:

    hej

    min fru har precis tagit vår son och flyttat till sin mamma samtidigt som hon anklagar mig för övergrepp

    var kan jag hitta hjälp och stöd

    2009-12-05 | 22:35:40
  • Daddy säger:

    Jörgen: Jag antar att detta just har inträffat, och att du fortfarande har gemensam vårdnad om barnet. Det du genast måste göra i det fallet är att så fort det är möjligt på något sätt hämta barnet hos svärmodern och återföra det till den adress där det är folkbokfört. Samtidigt skall du genast göra en motanmälan mot modern till Utredningsenheten på sicialtjänsten angående de falska anklagelserna och därmed också misshandel av barnet. Likaså bör du göra en polisanmälan av modern för falsk tillvitelse.



    Steg två är att skaffa en bra advokat och genom denne ansöka om rättshjälp. Var dock mycket noga i val av ombud. Gör en ordentlig undersökning av olika alternativ på internet.



    Jag förstår att detta låter svårsmält när man just förlorat sin familj, men tro mig, hårdhandskar är det enda spm hjälper när man har med umgängessabotörer att göra.



    Om du ändå hamnar i träsket och blir anklagad och utredd för brott så är den naturliga instinkten att ligga lågt och hålla käften om vad som sker. Trots att man är oskyldig så ser man ju skyldig ut vad man än säger.



    Denna instinkt är helt fel. Det rättaq att göra i ett sånt läge är att börja för ett jävla liv. Beätta offentligt om vad som görs mot dig och ditt barn. Om du inte hittar någon journalist som vill skriva om det (kan vara mycket svårt) så skriv själv.



    gör som jag, starta en blogg och häng ut dom jävla barnmisshandlarna. Det finns inget dom tycker mer illa om.



    Lycka till

    2009-12-06 | 00:13:11
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: