daddys

Beware the fury of a patient man

Hjälp mig att få svar på mina 10 frågor till riksdagen

Kategori: Pappa

Liza och MiaAmnesti: Statens storsinthet gentemot de lagbrytare vilkas straff blir för dyrbara. (för dom själva). Jag hoppas innerligt att jag har fel. Att dom flesta riksdagsmän är hederliga människor som tar sitt uppdrag på största allvar. Och att dom precis som resten av svenska folket gick på en jättenit. Men vad jag inte förstår är varför dom i så fall är så tysta.
Rospiggen skrev häromdagen en fråga i en kommentar här. Hon undrade om jag inte kunde hjälpa till med att posta ut addresser och länkar dit människor kan vända sig och protestera mot den sällsynt tydliga rättsröta vi nu får bevittna. Jag tror hon har rätt. Det är nog dags att vi sanningsälskande och rättsmedvetna svenska medborgare börjar rikta våra blickar bortom Marklund och Eriksson, och vända oss till de personer som gick på bluffen och stiftade nya lagar som följd.

Jag tänker naturligtvis på de svenska riksdagsmänne..förlåt...ledamöterna heter det ju numera. Jag har ett antal frågor som jag vill ha svar på..Nej, kräver svar på. Det är deras skyldighet att svara på de frågor jag ställer nedan anser jag.  Dom sitter där dom sitter på mitt uppdrag, och jobbar åt mig. Dom tar dessutom hutlöst bra betalt för det. Då anser jag att dom också skall svara på mina och era frågor. Jag föreslår därför följande. Läs igenom mina frågor nedan. Fundera på om detta är frågor som ni också gärna vill ha svar på. Skriv i så fall in ert namn och ort i en kommentar, så mailar jag dessa frågor sedan till samtliga riksdagsledamöter. Om ni inte vill skriva in ert namn och ort på en offentlig sida så kan ni maila mig. Det går lika bra. Jag skall sedan höra med Monica , Joline , Yakida , Rospiggen , Ramona , Elisabeth Hermon , Zac , Ann Helene Rudbergplastfarfar , Jerker & Co , och alla andra bloggare jag kan komma på som arbetat hårt i våra riksmediers frånvaro. Även tråden (eller trådarna numera) på Flashback skall få en förfrågan om att skriva under.  Om ni tycker att jag glömt någon fråga eller har en för mycket, så kom gärna med synpunkter. En blogg som har en självklar plats på listan, men som jag utelämnade med flit är Ingrid Carlqvists. Dels är hon på semester i en vecka och dels vill jag ge henne denna hedersplats, för att jag önskar att ni läser det hon skrivit i sitt sista inlägg. Ni som tvekat förr om det verkligen kan sitta så många fäder oskyldigt dömda på våra anstalter som vi påstår, skall absolut göra det. Jag kommer inte att maila anonymt. Detta är de frågor jag vill ha besvarade:

10 stycken frågor till dig som svensk riksdagsman. Era svar alternativt avsaknad av svar kommer att presenteras öppet på bl a min blogg som heter http://daddys.blogg.se
Jag är en svensk medborgare som har drabbats mycket hårt av de lagar som stiftades bl a med böckerna Gömda och Asyl som underlag. Min dotter som är 4 år drabbades ännu hårdare och tvingas idag att bo hos en förälder som använder henne som konfliktvapen i rädsla och oförstånd, i direkt strid mot barnkonventionen som talar om både barnets bästa och en nära och god kontakt med bägge sina föräldrar. Det är ni som gjort min dotter till ett konfliktvapen anser jag och därför emotser jag nu era svar för att se om jag efteråt kommer till en annan slutsats.


1. En bok som i 14 år fått stå som den officiella sanningen om kvinnors utsatta situation i Sverige, och som har påverkat svensk lagstiftning har nu bevisats vara ett falsarie. Anser ni att detta är något som bör tas på allvar?

2. Våran fria press som skall vara vår (folkets) vakthund gentemot korruption och fiffel har visat på ett mycket flagrant sätt att dom inte tar sitt uppdrag på allvar, då dom trots medborgarnas enträgna begäran vägrat att granska detta fall. Är inte detta ett direkt hot mot vår demokrati?

3. De lagar som stiftades med bl a böckerna Gömda och Asyl, kvinnofridslagen och ändringen i lagen om vårdnad och boende bryter mot svensk grundlag, som säger att män och kvinnor skall behandlas lika. Vad gäller vårdnadslagen så är den visserligen könsneutralt skriven, men tolkas allt annat än könsneutralt. Mamman vinner vårdnad och boende i över 90% av alla fall. Är det rimligt att mamman i över 9 fall av 10 är den bästa vårdnadshavaren för barnet? Och varför respekteras inte mäns rätt enligt konstutionen att få en rättvis prövning?

4. Många män sitter idag i fängelse dömda till hårda straff för brott mot bl a kvinnofridslagen. Oftast är dom dömda enbart på en kvinnas ord, utan vare sig fysiska bevis eller vittnen. Är detta värdigt en rättsstat? Hur kommer det sig att minst två av dessa män inte får resning ens då kvinnan eller barnet tar tillbaks sin anmälan, och t o m bevisar att dom har ljugit?

5. Den nya vårdnadslagen instiftades 2006 under förevändning att färre barn skulle tvingas genomgå en traumatisk vårdnadstvist. Det har sedan dess visat sig att det är 35% fler barn som drabbas av detta idag med följd att de får sin viktiga relation med fadern förstörd. Är inte detta något man snarast borde ta konsekvenserna av och fundera på om det var så lämpligt att införa regeln om samarbetssvårigheter?

6. Hade du eller någon av dina kollegor i riksdagen något att göra med att Margareta Eurenius alias Mia Eriksson 2003 fick beviljat asyl i USA?

7. Anser du att Osama Awad bör få tillbaks de pengar som han i 18 år tvingats betala i underhåll till Mia Eriksson?

8. Anser du att han och hans dotter Katrin Lerarp som brottsoffer bör kunna få skadestånd?

9. Vad säger du om statistiken som visar att minst lika många män som kvinnor utsätts för våld i hemmet?

10. Varför anslogs 77 miljoner kronor till Sveriges kvinnojourer i fjolårets budget, men ingenting till mansjourerna?
Är detta din och ditt partis syn på jämställdhet och rättvisa?


Jag anser det rimligt att kunna kräva ett svar på dessa frågor av dig som representant för, och anställd av mig, med en mycket frikostig lön som jag betalar med mitt sjukbidrag, och emotser ditt svar snarast.

MVH osv...

We must win this warFör övrigt kan jag meddela att en Amerikansk advokat, med kontor i New York nu intresserat sig för fallet. Han har kontaktat Mia per brev. Det är allt jag vet i dagsläget. Vad gäller Mias exman i Utah så är det också människor som nu undersöker detta närmare.

Analysföretaget Kairos Future slår ett slag för jämställdheten i dagens Stockholm City genom att slå fast att – "Killarna är lika lata och bekväma som de alltid har varit men tjejerna har inte råd att vara kräsna". Detta enligt Sofia Johnsson som är någonting som kallas "framtidsstrateg" på Kairos Future. Vi killar ska se upp enligt journalisten Katarina Lagerwall. För nu kommer kvinnorna med vässade armbågar och skyhöga ambitioner och ska ta över våra välbetalda jobb. Men barn och familjeliv tänker dom inte offra....? Läs artikeln här: Nu tar kvinnorna makten.

Hittade nedanstående insändare i Metro häromdagen. Skriven av Susan Phillips. Tyckte den var rätt rolig.
Tänk om ändå alla vi kvinnor kunde byta kön, till att vara medelålders män istället. Tänk vad lyckliga vi skulle bli då vi fick alla härliga jobb i gruvan, på byggarbetsplatserna mitt i vintern, eller som en bråkdel av männen det tyngsta ansvaret i dom stora bolagen. Då skulle vi också förlora barn och hus då våra makar vill skilja sig. (Vilket tydligen fler vill nu då männen förlorar sina jobb, vad ska man då med oss till)?
Sedan skulle vi dö fyra år tidigare, ha minst tre gånger så stor risk att begå självmord, eller bli mördade på gatan. Tänk vad härligt, och tänk vad mycket mer vi skulle kunna gnälla...


Hittade också denna artikel där dom "riktiga" journalisterna på den ena av våra kvällsdrakar stolta som gorillahannar slår sig för bröstet och skryter om sin sylvassa grävande journalistik som förärat dom själva guldspaden detta år. I juryns motivering står: …för att genom ett klassiskt grävarbete – i skarp konkurrens med både nya och traditionella medier – övertygande ha dokumenterat den verklighet som en nybakad minister velat dölja.

Det visade sig emellertid snart att det var en blogg som i själva verket stod för själva grävarbetet, medan expressens journalister suttit och klippt och klistrat. I rest my case. Jag hoppas verkligen att priset går till en riktig journalist i år. Jag behöver väl knappast nämna vem.....

Och i England har det nu hänt igen. En mamma har misshandlat sin 2 månader gamla son till döds. Efter att ha jagat pappan på flykten. 17 revben knäckta, socialtjänsten gjorde flera hembesök men såg ingenting.

Different day, same shit

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Nils Dacke säger:

    Hej!



    Självklart är jag med. Helgeansholmen ska rivas ner i denna revolution. Vi kan ju börja med en namninsamling, som de civiliserade Svenskar vi är ;)



    Ska vi kolla om an kan lägga upp ett brev på

    www.namninsamling.se ? Jag tror att vi kan få med oss många. Se bara hur många gluttare det var i FB tråden innan BÄGGE stängdes ner. Om man inte ens kan diskutera på FB, var kan göra det?!?!?!







    2009-03-12 | 16:52:21
    Bloggadress: http://dackecountry.blogspot.com
  • daddy säger:

    Bra idé. Posta gärna mina 10 frågor i rubriken på namninsamlingen. Ser verkligen fram mot att se hur dom ska krångla sig ur dom. Har verkligen försökt att göra dom så "krånglingssäkra" som möjligt.



    2009-03-12 | 16:55:59
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Rospiggen säger:

    Jäpp, jag ställer mig gärna under dessa frågor, dessa vill jag också ha svar på! Nu måste det banne mig hända något tycker jag! Bra också att det rör på sig där borta i USA, spännande!

    2009-03-12 | 17:15:42
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Bitten, Nynäshamn säger:

    Jag vill gärna ha svar på dom frågorna, ja!!

    2009-03-12 | 17:40:57
  • A.Derian säger:

    Jag är väldigt intresserad av att få svar på de frågorna ja!



    2009-03-12 | 18:46:07
  • Susanne Björkstedt säger:

    Ja!!!! Jag vill absolut ha svar på de frågorna

    2009-03-12 | 20:46:29
  • Nils Dacke säger:

    Är det ok om jag stuvar om dom lite och publicerar så att alla ska säga sitt innan jag lägger upp dom på namninsamling.se?



    Samtidigt som det alltid är bra med specifika fall så bör frågorna vara neutrala, annars kan dom bli negligerade vilket är en stor risk i alla fall.

    2009-03-12 | 21:03:57
    Bloggadress: http://dackecountry.blogspot.com
  • anders säger:

    Ja det är mycket bra frågor ?

    anders

    2009-03-12 | 21:06:46
  • daddy säger:

    Hej Nils



    Jag antar att du vet sånt där bättre än jag. Fast om det är frågorna om Osama och Sara du menar vore det synd om dom inte får något svar. Om vi bara lyckas samla tillräckligt många underskrifter så blir ju en vägran att svara ett svar i sig? Eller tänker jag fel?



    Sen kommer naturligtvis ingen att säga, Jo jag hjälpte Mia, men samma där, tystnad eller en förnekan så har vi ju det "on the record".



    Men kom gärna med ett förslag. Som sagt jag är inte speciellt bevandrad i den politiska världen.

    2009-03-12 | 21:17:53
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • daddy säger:

    Hej. Här kommer ett förslag på en lite artigare formulering från en läsare. jag tycker det är bra. vad tycker ni?





    Bäste/a xxx



    Jag vill ställa 10 stycken frågor till dig som svensk riksdagsledamot. Ditt svar alternativt avsaknad av svar kommer att presenteras öppet på min blogg som heter http://daddys.blogg.se samt på andra relevanta ställen på internet.



    Jag är en svensk medborgare som har drabbats mycket hårt av de lagar som stiftades bl a med böckerna Gömda och Asyl som underlag. Min dotter som är 4 år drabbades ännu hårdare och tvingas idag att bo hos en förälder som använder henne som konfliktvapen i rädsla och oförstånd, i direkt strid mot barnkonventionen som talar om både barnets bästa och en nära och god kontakt med bägge sina föräldrar. Det är enligt min mening ni riksdagsledamöter som gjort min dotter till ett konfliktvapen och därför emotser jag nu ditt svar för att se om jag har rätt i min uppfattning eller om jag kommer till en annan slutsats baserat på ditt svar.



    1. En bok som i 14 år fått stå som den officiella sanningen om kvinnors utsatta situation i Sverige och som har påverkat svensk lagstiftning har nu bevisats vara ett falsarium. Anser ni att detta är något som bör tas på allvar?



    2. Vår fria press som skall vara vår (folkets) vakthund gentemot korruption och fiffel har visat på ett mycket flagrant sätt att dom inte tar sitt uppdrag på allvar, då dom trots medborgarnas enträgna begäran vägrat att granska detta fall. Är inte detta ett direkt hot mot vår demokrati?



    3. De lagar som stiftades med bland annat baserat på böckerna Gömda och Asyl, kvinnofridslagen och ändringen i lagen om vårdnad och boende, bryter mot svensk grundlag som säger att män och kvinnor skall behandlas lika. Vad gäller vårdnadslagen så är den visserligen könsneutralt skriven men tolkas allt annat än könsneutralt. Mamman vinner vårdnad och boende i över 90% av alla fall oavsett lämplighet hos pappan. Det finns många exempel på pappor som bedöms som mer lämpliga vårdnadshavare men där vårdnaden ändå tilldöms mamman enskilt. Är det rimligt att mamman i över 9 fall av 10 är den bästa vårdnadshavaren för barnet? Varför respekteras inte mäns rätt enligt konstutionen att få en rättvis prövning?



    4. Många män sitter idag i fängelse dömda till hårda straff för brott mot bl a kvinnofridslagen. Oftast är dom dömda enbart på en kvinnas ord, utan vare sig fysiska bevis eller vittnen. Är detta värdigt en rättsstat? Hur kommer det sig att minst två av dessa män inte får resning ens då kvinnan eller barnet tar tillbaks sin anmälan, och t o m bevisar att dom har ljugit?



    5. Den nya vårdnadslagen instiftades 2006 under förevändning att färre barn skulle tvingas genomgå en traumatisk vårdnadstvist. Det har sedan dess visat sig att det är 35% fler barn som drabbas av detta idag med följd att de får sin viktiga relation med fadern förstörd. Är inte detta något man snarast borde ta konsekvenserna av och fundera på om det var så lämpligt att införa regeln om samarbetssvårigheter?



    6. Hade du eller någon av dina kollegor i riksdagen något att göra med att Margareta Eurenius alias Mia Eriksson 2003 fick beviljat asyl i USA?



    7. Anser du att Osama Awad bör få tillbaks de pengar som han i 18 år tvingats betala i underhåll till Mia Eriksson?



    8. Anser du att han och hans dotter Katrin Lerarp som brottsoffer bör kunna få skadestånd?



    9. Vad säger du om statistiken som visar att minst lika många män som kvinnor utsätts för våld i hemmet?



    10. Varför anslogs 77 miljoner kronor till Sveriges kvinnojourer i fjolårets budget, men ingenting till mansjourerna?

    Är detta din och ditt partis syn på jämställdhet och rättvisa?



    Jag anser det rimligt att kunna förvänta mig ett svar på dessa frågor av dig som representant för och anställd av mig tillsammans med den övriga befolkningen. Jag emotser ditt svar inom kort.



    Med vänliga hälsningar



    osv...

    2009-03-12 | 21:54:09
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Rospiggen säger:

    Ser bra ut. Hojta till när namninsamlingslistan är klar.

    2009-03-12 | 22:07:21
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Jakobsson säger:

    Jag tycker det är en bra ide att skicka frågor till politiker men har några tankar runt frågorna. Jag tycker att fråga sju borde styckas. Frågan kan tolkas som att det är främst ekonomiska intressen som styr och det finns ingen politiker som kan svara ja eller nej på den och då är risken stor att de inte svarar alls.

    Samma med fråga åtta om de blir brottsoffer genom en dom så har de möjlighet att begära skadestånd. Detta är jag också säker på att ingen politiker kan svara på mer än att de får inte agera i enskilda fall då detta är ministerstyre och förbjudet (utom för Bodström o co).

    Om man nämner Gömda med namn i fråga tre bör man namnge den även i fråga ett.

    2009-03-12 | 23:47:22
  • pokerpappan säger:

    Hejja frågorna, hoppas det kommer lite svar också.



    Jag skulle dock tro att så fort en politiker får en specifik fråga (genom att nämna namn, gömda mm) så kan de spela ut sitt inte-kommentera-enskilda-ärenden-kort, speciellt om det blir lite obehagligt.



    Kan man ställa frågan neutralt genom att säga: tycker du en man (förälder) som förlorat vårdnaden samt alla möjligheter att träffa sitt barn för hon blev kidnappad ska betala underhåll och bör han kunna få tillbaka det när sanningen kommit fram?

    Vore jag en förtroendevald skulle jag inte kunna svara ngt annat än ja, alternativt det fega -det borde utredas.



    sen tycker jag du ska fundera över att skriva förälder (el ngt annat könsneutralt) istället för pappa/män och sedan på sista frågan föreställa síg den utsatta föräldern som kvinna á la Grishams Juryn.



    Passar inte så bra på alla frågor, men skulle sätta pengar (oväntat?) på att de flesta skulle sätta könen "rätt" omedvetet.



    Pokerpappan

    (som utan legal inblandning har barnen mellan 50-70% i skrivande stund)

    2009-03-13 | 03:06:07
  • pokerpappan säger:

    urk, ingen redigeringsmöjlighet el möjlighet att förhandsgranska innan.



    aja, får man väl framstå som en illitterat.

    2009-03-13 | 03:10:27
  • Anton säger:

    Jag ställer upp!!



    Samtidigt vill jag slå ett slag för denna röstning som går ut på att undersöka hur umgänge ser ut idag!!



    http://www.blt.se/nyheter/blekinge/peter-har-inte-traffat-sin-son-pa-ett-ar(1066669).gm?pollId=1068655#poll-1068655



    RÖSTA!!



    Mvh Anton

    2009-03-13 | 04:51:11
  • anders säger:

    Hur var det med boken NÄR BLODSBAND BRISTER var inte den en del i detta ?



    anders

    2009-03-13 | 06:31:01
  • Jakobsson säger:

    Jag tycker att du skall be Ingrid Carlqvist eller Monica Antonsson vässa frågorna innan vi skickar dem.

    Är det inte bra att göra en lista över personer som skall tillfrågas. Blir det för många blir det ohanterligt.

    Några exempel på personer som skall få frågorna.

    Partiordföranden, Partisekreterare, Justitieutskottets medlemmar, Kvinnoförbundens ordförande, Jämställdhetsminister, Socialminister, Justitieminister.

    2009-03-13 | 08:07:29
  • Moa säger:



    Jättesnyggt Daddy!

    Jag tycker du har fått med det mesta här. Och jag är med.



    Den gamla sosseregeringen och den nuvarande dito borgeliga bör få frågorna till sig. Samt justitiedepartementet för kännedom.





    2009-03-13 | 08:40:41
  • Nils Dacke säger:

    Jag håller med Pokerpappan. Riksdagens invånare sitter där för att de är "cunning" som black adler säger och kan dom slingra sig ur så gör dom. Den bör skrivas så neutralt som möjligt och det är lätt att skicka till samtliga ledamöter efter med förhoppningsvis många namn efter namninsamling.se



    2009-03-13 | 09:49:58
    Bloggadress: http://dackecountry.blogspot.com
  • susanna svensson säger:

    ni har väl inte missat det här http://dn.se/nyheter/sverige/aklagare-vill-fria-valdtaktsdomd-1.820319

    2009-03-13 | 10:52:08
  • DrKejs säger:

    Måste bara få klaga på en sak.



    Är det nödvändigt att ha med monsterbilder i bloggen? Varje gång jag surfar hit så måste jag vara beredd på att diverse monsterbilder visas; varje gång rycker jag till och värjer mig.



    Snälla, sluta visa upp monstret marklund på bild, jag blir illamående.



    För övrigt ser jag fram emot vad som händer framöver.



    Keep up the good work!

    2009-03-13 | 12:39:00
  • daddy säger:

    Hej



    Jag läser och funderar över alla era synpunkter. Jag håller med många men inte alla.

    Att inte riksdagsmän får uttala sig i specifika fall är ju alldeles rätt så där borde frågorna göras mer allmängiltiga. Jag ska samråda med några juridiskt och politiskt kunniga människor och se vad som kan förbättras och slipas till.



    Däremot anser jag fortfarande att varenda människa i riksdagen skall få chansen att svara på frågorna. Frågorna borde även skickas till några utanför riksdagen såsom, Inger segelström, margareta Winberg, Gudrun schyman, ulla hoffman m fl. Men detta är ju inteömöjligt på något sätt.

    2009-03-13 | 13:36:55
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • daddy säger:

    Angående "När blodsband brister", samt "Den tusende gången" så är dom också klara förfalskningar av sanningen. Läs bl a http://ingrid-carlqvist.blogspot.com/2009/02/sanningen-om-nar-blodsbanden-brister.html



    Och http://ingrid-carlqvist.blogspot.com/2009/02/den-tusende-gangen.html



    Det kan mycket väl hända att man skulle ha med dessa böcker med, däremot har dessa inte granskats med lupp av någon som Monica Antonsson som i fallet med Gömda och asyl bevisat bortom varje misstanke att dessa böcker inte är sanna. Därför utgör dom andra böckerna i dagsläget en tunnare is som jag ser det. Och vårt upprop blir då sårbabare för attacker.

    2009-03-13 | 14:08:23
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • daddy säger:

    Och mina monsterbilder...=)

    Jag ska tänka på det...

    2009-03-13 | 14:09:17
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • daddy säger:

    Se nedanstående inlägg från Flashback tråden: Jag vet att det finns en person som vil kliva fram och vittna om detta, men inte hittills har tordats. Jag kan garantera dig en fullt pålitlig och känd journalist som kan garantera dig fullt källskydd.





    "En annan bok "När blodsbanden brister" är ett politiskt verk av en grupp

    extrem feminister då under namnet "Atsub" i samarbete med Roks,

    även här finns det verkliga människor bakom och en "Mia" till.



    Boken skickades till alla i kommittén inom regeringen som utredde lagförändringarna inför den nya vårdnads lagen 2006.



    Den togs även upp i hearingen hos vänsterpartiet inför beslutet, tillsammans med andra "historier" som nu ligger under lupp, alla så som "sanningar"



    Finns det någon som vågar träda fram och berätta?"

    2009-03-13 | 14:35:30
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anton säger:

    Daddy!!!



    Detta får inte rinna ut i sanden! Släpp för inget i världen taget om detta projekt!!! Många kommer att ställa upp, var så säker!!!

    2009-03-13 | 14:40:01
  • daddy säger:

    Hej

    Nej jag tänker inte släppa detta. Jag har redan fått in många namn. Frågorna skall skickas. Men jag vill ha många fler underskrifter.

    Steg ett är då dock att hitta en skrivelse som så många som möjligt känner att dom kan sätta sitt namn under. Jag skall göra ett nytt inlägg angående detta.

    2009-03-13 | 14:44:28
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Sara Rang säger:

    Hej har läst frågorna och tycker att dom är bra ställda, en sak som jag fundera på är om man inte ska skricka fråga 3 även till lagrådet, för det är ändå lagrådet som kolla alla motioner som kommer så att de inte bryter mot våra grundlagar och då kanske man kan få ett svar varför de nya lagarna gick igenom även om de bryter mot grundlagen. Och jag tycker även att det är bra att fråga alla riksdagsledamöter för det är dom som bestämmer ju. Lycka till

    2009-03-13 | 15:28:17
    Bloggadress: http://sararang.blogg.se/
  • Nils Dacke säger:

    Bra synpunkter alla! Frågan man ska ställa sig INNAN är vad man vill ha ut från det. Det borde rimligen vara att majoriteten i riksdagen funderar på om lagen från 2006 inte borde rivas upp, enligt mig. Då gäller att få dom att tänka (vilket inte alltid är så lätt) mer än få dom att framstå som dumma ( vilket är lätt )

    dvs man ska formulera sig mjukt.



    Denna synpunkt kan komma att förändras under kvällen efter intag av diverse drycker ;)



    Keep up the good work!

    2009-03-13 | 17:50:49
    Bloggadress: http://dackecountry.blogspot.com

Kommentera inlägget här: