daddys

Beware the fury of a patient man

Om feminismen hade varit en ras istället för könslära

Kategori: Feminism

Aldrig förr har jag haft så svårt att komma igång med ett inlägg. Detta beror inte på att jag har för lite att skriva om. Tvärtom. Det känns just nu som jag försöker jonglera med tusen bollar samtidigt. Jag kommer att försöka lösa detta problem med att skriva flera inlägg på raken. Jag tror det blir bättre än att försöka klämma in allt i ett enda.

Bilden till vänster är hämtad från en artikel av Eva Moberg i Svenska Dagbladet, som handlar om SCUM manifestet. Eva Moberg är faktiskt kritisk till detta manisfest. Det är hon i stort sett ensam om bland våra större tidningar. Om ni tycker att artikeln verkar märklig, för att inte säga direkt olaglig så beror det på att den är "Transgenusifierad"

"Transgenus" är en rolig liten webtjänst som byter ut ordet "man", "män", och "männen"  i artiklar mot ord som "jude" eller "invandrare" och ordet "kvinna" mot ordet svensk. Plötsligt får man en liten insikt även som oinvigd om vad som tillåts i artiklar mot just män idag. Vi räknas som bekant inte till varken folkgrupp eller minoritet, så det är princip fritt fram att skriva precis vad som helst om oss. Vilket ju dessutom har bevisats, inte minst de senaste dagarna.

"Transgenus" som är skapad av bloggaren Matte Matik var inte populär då den kom ut. Istället för att motta den som ett verktyg för tillnyktring i genusdebatten, så polisanmäldes Matte Matik.... Av två chéfredaktörer??

Både Lars Nilsson på Uppsala nya tidning (bilden) och hans chéfskollega på Sundsvalls tidning Kjell Carnbro
blev av okänd anledning så upprörda av detta fräcka tilltag så att den ene alltså polisanmälde medan den andre nöjde sig med att hota med det. För brott mot upphovsrätten??

Matte matik stängde då ner sin transgenusmotor. Men som tur var så räddades den kvar ändå och finns nu i ny och uppdaterad version.

Jag var dessutom noga med att inte citera en enda rad från varken UNT eller ST i dagens inlägg. För säkerhets skull.

I en kommentar säger Canbro att han var rädd för att (citat) "det ska uppfattas som att de artiklar som körts genom transgenusmotorn och fått ett rasistiskt innehåll, verkligen har publicerats av Sundsvalls Tidning".

Hujedamej, hemska tanke!!
I en radiointervju får samme Kjell Cambro frågan om vad han tror är syftet med transgenusmotorn. Han svarar "Det vet jag faktiskt inte".

Skärpt chéfredaktör dom har på sundsvalls tidning.

Är Eva Lundgren en rasbiolog enligt gammal tysk modell?


Man kan i alla fall misstänka det när man läser hennes artikel med rubriken "När ska vi erkänna att polischefen bara är som andra judar?" på Newsmill i transgenusifierad form. I en debatt som Newsmill för övrigt döpt till "Judars sexövergrepp". (Obs i transgenusifierad version förstås.)

Då skriver först Newsmill själva i en ingress: Alla år av hårdnackat rasbalansarbete har skapat en enorm klyfta mellan hjärta och regelbok hos många judar. När det glappet kollapsar så ser vi fulheten. Den integrerade judens helgsysslor, porrsurfande, barntrålande. Och vi förnimmer ett rasande svensk-hat i Sverige. Det skriver rasbiologen och sociologiprofessorn EVA LUNDGREN.

Vidare i själva artikeln kan vi sedan läsa:

Under de senaste veckorna har judar som förgripit sig på eller trakasserat svenskar skapat rubriker och debatt i media: till exempel Operans balettchef, författaren Stig (inte Stieg) Larsson, och Tito Beltran. Och senast "Polischefen", häktad för våldtäkt och våldtäktsförsök mot barn och unga svenskar. Samt moderatpolitikern, även han med de rätta meriterna; engagerad i Pride och talesman i hbt-frågor, men i besittning av mängder av barnpornografiska bilder där barnen utsatts för "särskilt hänsynslös behandling".

Vad tror ni hade hänt om det verkligen varit judar istället för män som Lundgren skrivit om på Newsmill? Tror ni dom ens hade publicerat den för det första?

Men Visserligen kanske just Lundgren är ett extremt exempel, visst. Förvisso innehar hon en professur på Uppsala universitet, men många vet ju att hon lite extrem i sina åsikter. Så låt oss istället titta på ett annat exempel.

Katarina Wennstam, expert på "våldtäktsjudar"


Jag menar, hon är ju expert. Och hon blir ju inbjuden som sådan när uppdrag granskning vill ha kommentarer på sina viktiga scoop. Även i  SVT debatt satt hon som expert inom detta område.

En snabb titt på hennes debatt artiklar genom "transgenus" motorn ger bland annat följande resultat:

Det krävs krafttag mot judars våld mot svenskar och barn. Ingen dömd sexualförbrytare ska få lämna fängelset efter avtjänat straff med sitt svensk-förakt intakt. Samhället måste göra allt som står i dess makt för att stoppa våldtäktsjudar i tid. Innan det går som i Stjärnsund, skriver Katarina Wennstam.


Eller vad sägs om den här?

Våldtäktsjudar är, med rätta, bland samhällets mest avskydda personer. Alldeles särskilt i dessa dagar då en tidigare dömd sexualbrottsling erkänt att han har dödat tioåriga Engla samt 31-åriga Pernilla i Falun 2000.

Expert efter expert säger att mönstret med Anders Eklund är klassiskt – han har hållit på länge och hans beteende har trappats upp. Gång på gång har juden attackerat och våldfört sig på svenskar, gång på gång har han dömts. Men inget, eller ingen, har förmått att stoppa honom.

 

Men ser vi svenskar igenom retoriken? Ser vi vansinnet? Nej. Istället låter vi "experter" som Katarina Wennstam genom SVT:s försorg hjälpa till att piska upp hat mot 15 åriga pojkar. Och det värsta av allt är att det räcker med ett ordet skyldig från en journalist som Nicke Nordmark för att vi löper amok. Om detta hade utspelat sig på 1010 talet hade pojken hängt upp och ner i ett rep på Visbys ringmur vid det här laget.

 

Nu är svenska folket nöjda med att han ju "trots allt" skyddas på en sluten SiSinstution. Vad som händer med honom därinne är det ingen journalist som bryr sig om. Att han misshandlas av sina medintagna (som utan tvivel även dom hört om den hemske "våldtäktsjuden") är det ingen journalist som bryr sig om.

 

Att han döms till sluten LVU vård helt utan grund för att blidka ett folks upp piskade raseri och att han mot FN konventionen och Europakonventionen skall tvingas erkänna sina brott. Är det ingen journalist som bryr sig om. Det är kort sagt inte en enda journalist som bryr sig om Oskar.

 

Ja utom en låtsasdito då förstås, men han är ju lätt avskriven för han är ju en tokstolle som menar att rättssystemet är korrumperat!! Haha har du hört något så löjligt...?? Att dessutom hävda att vi inte bryr oss om våldtäktsmannen som våldförde sig på det stackars lilla barnet..hmmpf så fräckt! Det var ju vi som såg till att han fick den vård han behövde!

 

Låt honom bara hållas så tröttnar han nog till slut.

 

"Detta hat skrämmer skiten ur mig"

 

Jag läste följande kommentar av en läsare i tidningen "Journalisten" som är journalistförbundets medlemstidning. Dom skickar nämligen ut den även till låtsasjournalister.

 

Gabriella 31 Mars 2010, 00.32
"Alltså detta hat och detta skitsnack som fullständigt exploderar skrämmer skiten ur mig! Och de vuxna som inte tänker utan bara är insinuanta och elaka gör mig svimfärdig"

Jag kan bara säga att jag är helt enig med Gabriella. Men dock inte lika överraskad som hon verkar vara. Jag har nämligen sedan länge lärt mig att transgenusifiera medieutbudet utan hjälp av webverktyg. Det var inte helt lätt i början men övning ger färdighet.

För övrigt


Noterar jag att författarinnan Maja Lundgren kommenterat på Monica Antonssons blogg:

Sanningen om Daddy tycker jag tar upp viktiga frågor, oftast. Det intressanta är organisationen bakom Daddy, för att där finns en organisation är ju tydligt. Bjästamammans ord i Daddys intervju idag är såklart inte skrivna av henne själv, det är helt uppenbart att det ligger en retorisk verkstad bakom. Jag tror inte att Daddy är ensam om det utan att det finns en koppling till fathers rights-rörelsen i USA. Den är inte rolig, kan jag säga. Jag hoppas att Uppdrag Granskning tittar lite på det här, eller några andra reportrar.
Tjakloff,


Jag antar att man efter den initiala skrattsalvan ändå får ta detta som en komplimang?

Nästa inlägg kommer inom kort.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Är med dig helt! Som när man skulle ha kurser för kvinnor att slå på mansdockor..... Say no more.

  2010-04-15 | 20:34:39
 • susanna svensson säger:

  Mycket bra skrivet men allt fler börjar som tur är att genomskåda genuseriet

  2010-04-15 | 20:53:56
 • Leroy säger:

  Du och jag och många flera är säkert BEVISAT farliga och ingår i något mystiskt hemligt nätverk med rötter långt utanför landets gränser och förstånd. För att vi skriver om rättvisa eller vill att det skall gå rätt till så långt som möjligt.  Kan inte fatta att man väljer att blunda allt som oftast i stället för att kräva skyndsam utredning och verkstad.  Leroy

  2010-04-15 | 21:11:24
 • KiaW säger:

  Här är en nyanserad artikel i samma ämne:

  http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/31/vad-r-det-f-r-fel-p-m-nniskor  Observera gärna namnet på författaren, det kan ge en liten hint om att den författaren ser till individer - inte grupper.

  2010-04-15 | 21:41:58
 • Nort säger:

  http://ulrikasplats.blogspot.com/2010/04/maste-gora-dig-besviken-daddy.html

  2010-04-15 | 21:53:55
 • Erica ung fru och tvåbarnsmamma säger:

  Hejsan!  Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit

  utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.

  MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....  Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/  I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)  Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)  KRAM/ Erica  2010-04-15 | 22:40:02
  Bloggadress: http://erica.myshowroom.se
 • Tommy Jonsson säger:

  Grattis Daddy och hela organisationen bakom dig!

  Jag sag ocksa Majas kommentar. Tydligen imponeras författare av dig och alla dina medhjälpare.

  Ta chansen och dra i dig allt beröm det förtjänar du.

  2010-04-15 | 22:50:41
 • Cuben säger:

  Ett mycket bra inlägg och jag gillar att du lyfter Matte Matik och Transgenusmotorn, som textanalysverktyg.

  2010-04-15 | 23:11:27
 • Fredrik Ekdahl säger:

  @KiaW  Läste artikeln du länkade till. Får säga att jag tycker att den var bra skriven och den skall hon ha cred för.  Det gör mig iofs än mer förbryllad, men likväl den var både nyanserad och helt klart väl författad.  Fredrik Ekdahl

  2010-04-16 | 02:19:26
 • marianne säger:

  Men kära Daddy, nu är du väl ändå ute på hal is. Du påstår som om det vore fakta att gärningsmannen "TVINGADES" att erkänna. Vad har du för konkreta belägg för det? Försök gärna bortse från gärningsmannens anhöriga påstår utan grund när du svarar.

  2010-04-16 | 02:50:55
 • Musse Pig säger:

  Den kvinnochauvinistiska, könsrasistiska, totalitära feminismen och det stora antalet kvinnor på elitnivå som anslutit sig bevisar att kvinnor är fullt benägna till den enögda hets, aggessivitet och masspsykos som leder till krig. Det är ingen nyhet alls och det har nog alltid varit i samma storleks ordning kvinnor som män som stött att ett land gått i krig. Det ironiska är att dessa sinnesjuka feminister brukar anklaga män för att exvis starta krig, samtidigt som de med sina attityder till män, sina metoder och sin vilja att hata män uppvisar exakt det beteende som är typiskt för krigshetsare. Deras hat är inte oskyldigare än de serbiska nationalisternas hat, nazisternas hat etc. Det är bara möjligheterna att agera ut hatet som skiljer. Alltså, kvinnor är fullt, kanske likna, benägna som män att hemfalla åt den typ av rasistisk och nationalistisk aggessivitet, selektiv verklighetsuppfattning och verklighetsförvanskning som leder till att man vill gå i krig. Feministernas hets mot män är i Sverige lika elakartad som nazistisk propaganda mot judar etc.

  2010-04-16 | 07:43:19
 • JD säger:

  Daddy. Någon borde göra en kartläggning av hur det politiska nätverket ser ut med Eva Lundgren, Wennstam och ett 15-tal andra personer som jag direkt skulle kunna räkna upp.

  Personer som har förstört svenskt rättsväsendes grundprinciper om rättssäkerhet och rättstrygghet.

  Det finns mediafolk, politiker, forskare och rena radikalfeminister som har ordet HATA MÄN skrivet i sina pannor.

  Lagar har ändrats och motioner har lämnats in i riksdagen. Kurser och utbildningar med extremt ensidiga vinklingar mot rättsväsendet har genomförts. Enskilda personer har påverkat större orgaanisationer till att driva ensidiga rättsvidriga linjer. Statliga bidrag mm mm.

  Vi har projektet Hilda och många andra projekt som få känner till men som politiskt arbetar mer eller mindre underground.  Känner du till någon som har tid och ork att sätta sig in i denna problematik så skulle det garanterat chocka många människor.

  2010-04-16 | 09:07:07
 • Lena säger:

  Jösses Daddy...det verkar sannerligen som att du lyckas röra upp en del människors känslor till max :)

  Inte visste jag att du hade organisationer bakom dej..undrar vilken jag tillhör? :D :D

  Visserligen är jag medlem i Rättssäkerhetsorganisationen...men det är ju inget hemligt eller mystiskt med den organisationen.

  2010-04-16 | 10:26:17
 • VIncent säger:

  Fortsätt att skriva, din blogg och genusnytt behövs!

  2010-04-16 | 12:02:51
 • Daddy säger:

  Av någon anledning går det senaste inlägget inte att kommentera.  Det går dock bra att skriva in eventuella kommentarer här medan jag undersöker problemet.  2010-04-16 | 12:33:52
  Bloggadress: http://daddys
 • Per Nouvelle säger:

  Den där retoriska verkstaden..? Från en sån liten människa som du?  Lite Jock och mycket verkstad. Typ.

  2010-04-16 | 13:43:37
 • profanum_vulgus säger:

  Marianne:

  Då är jävligt många ute på hal is. Vad finns det för konkreta belägg för flickornas anklagelser? Försök bortse från flickornas kompisar och anhörigas påståenden utan grund när du svarar.

  2010-04-16 | 14:24:38
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Advokaten säger:

  Nu är det klart att Oskar blivit tilldelad advokat Kerstin Koorti.  2010-04-16 | 17:39:23
 • moa säger:

  Du skriver på ditt senaste inlägg såhär  "Trots att jag nu har friats av alla instanser man kan bli friad av. Men det tycks som om blotta nklagelsen för alltid ska följa en precis som ett brännmärke i pannan."  Är det inte lite märkligt att du här menar att det är till din fördel att du "blivit friad av alla instanser" när du i Bjästafallet hånar de som tror på "Oscars" skuld på basis av att han dömts "i alla instanser"?

  2010-04-16 | 17:41:35
 • Patrik säger:

  Moa  Hur resonerar du nu? Påstår du att om man anser att någon kan vara oskyldigt dömd så måste man samtidigt anse att alla frikända egentligen är skyldiga? Tror du inte på att det kan finnas oskyldiga i fängelsena? Alla oskyldigt dömda måste ju vara dömda i domstol för att vara oskyldigt dömda, eller hur? Att vara dömd i alla instanser kan möjligtvis anses vara ett argument i en riktig rättstat, men i budget versionen vi har i Sverige är det verkligen inte det. I hovrätten sitter domarna och tittar på videoupptagningar från tingsrätten och till Högsta domstolen går det bara i undantagsfall när det begåtts något allvarligt processfel eller om det kan anses vara prejudicerande, båda sakerna av kostnadsskäl naturligtvis. Det var dessutom samma ordförande i båda tingsrättsförhandlingarna, så i praktiken är pojken dömd i en instans, för det är tydligen så det fungerar i Sverige.  Förövrigt gäller för anklagelser om sexualbrott att oavsett om man är skyldig eller oskyldig, dömd eller frikänd, så är man ändå alltid skyldig i allmänhetens ögon.

  2010-04-16 | 20:21:30
 • Frida säger:

  Man får inte glömma vad som i dag räknas som våldtäckt, gränsdragningen är ytterst tveksam och i synnerhet när det gäller unga i skolålder.  När jag själv gick i 7:an (13 år) var min pojkvän 15 år, han hade idag kunnat fällas för våldtäckt mot barn, trots att det var jag som var mer utvecklad och lärde honom om sex samt en del annat som var mindre bra, i den åldern är man väldigt olika utvecklade vilket gör att någon klar skiljelinje inte finns.  Jag är glad för att veta pojken biträds av Kerstin Koorti, vilket också stärker min uppfattning att det är viktigt du tog ställning tidigt, heders till dig JR.  Skickar även med en länk i ämnet rättsystemet.  http://www.mariaabrahamsson.nu/index.php/2010/04/14/kvinnligt-frimureri-lika-illa-som-manligt/  2010-04-17 | 08:15:00
 • Madde säger:

  Patrik:  Jag vill bara skriva att du beskrev det så bra.

  2010-04-17 | 11:06:28

Kommentera inlägget här: