daddys

Beware the fury of a patient man

Skaparen av världens första kvinnojour

Kategori: Feminism

Det saknas sannerligen inte saker att skriva om för tillfället. Endast tid att göra det. Jag har mycket att stå i just nu. Dom anonyma personer som lytt SoD bloggens uppmaningar att anmäla mig till försäkringskassan för att jag har mage att blogga om det jag har gått igenom, har uppnått sitt syfte. Fr o m nästa månad står jag allstå helt utan försörjning. Försäkringskassans hantering av mitt ärende är en rätt märklig historia för övrigt som jag säkert får anledning att återkomma till. Idag kommer inlägget bland annat handla om Erin Pizzey (Bilden). Skaparen av världens första kvinnojour.

Men först lite uppdatering. Jag är för tillfället fullt upptagen med mycket tidsödande grävarbete samt funderingar på hur jag skall lösa det akut uppkomna problemet gällande mitt upphälle. Men det löser sig väl, sa han som sket i badkaret.

Själva grävandet har dock med tiden blivit lite av en passion, och nog känns det som om jag har hittat hem gällande vad jag skulle vilja syssla med, det ger dessutom just nu mycket goda resultat och jag hoppas så småningom kunna redovisa en rätt fantastisk historia. Om det blir här eller genom någon annan kanal får visa sig.  Men som sagt det är ett tidsödande arbete som måste få ta den tid det tar, oavsett hur ivrig man än blir att berätta. Det är en härva som sväller.

Under tiden vill jag idag slå ett slag för Ingrid Carlqvists senaste inlägg "myter om kvinnor och män". Klockrent som vanligt. Vi har ju även det gemensamt Ingrid och jag att vi bägge fått våra försörjningsmöjligheter saboterade av anonyma anmälare. Tyvärr är det bara att tugga i sig att det finns individer som mår bra av att försvåra livet för andra. Inget att göra åt.

Se filmen med Pizzey


Ingrid har också länkat till en film i fyra delar på Youtube med Erin Pizzey. En av feminismens urmödrar och grundare av världens första skyddade boende för misshandlade kvinnor och barn. Pizzey tillhör samma generation feminister som Doris Lessing. Bägge dessa kvinnor tillhörde den moderata majoriteten av feminster på 60 talet som kämpade för lika löner och kvinnors rättigheter inom olika områden. Det uppstod dock snart en radikal minoritet som började att alltmer högljutt tala om kvinnomisshandel, våldtäkter, könsmaktsordning och patriarkat. Idag vet vi vilka som vann maktstriden.

Både Pizzey och Lessing har länge försökt och försökt att föra ut sanningen om dom radikala feministerna som kidnappade den feministiska rörelsen och förvred den rena hatideologi   den blivit. Ironiskt nog är feminismen idag det största hindret för sann jämställdhet av dom alla.

Särskilt Erin Pizzey har dessutom smutskastats, svartmålats och förtalats i vanlig ordning, precis som alla andra kritiker av den sanna läran. Hennes bok "prone to violence" blev då den först gavs ut stoppad genom att arga feminister gick till bokhandlarna och helt enkelt rev sönder varenda exemplar. Pizzeys ord fick absolut inte komma ut. Men sanningar som dessa kan inte hindras för evigt.

Ja råder alla starkt att se filmen som finns på Ingrids blogg. Ni som fortfarande har ett någorlunda öppet sinne kommer att vara klokare efteråt.

Avslutningsvis några citat från Erin Pizzeys bok.

"The degree of violence that I dicovered by women towards their children sickened me. This problem is covered up"


"All men are bastards and rapists, is the only truth that the womens movement were prepared to hear....Now with the help of this evil movement, father´s role in the family life seems to be irrelevant."


Citaten finns med i den låt och film som jag gjorde i November 2008. Strax efter att Göteborgs tingsrätt tagit vårdnadsrätten av mig av någon märklig anledning. Låten heter "The eyes of my child" och filmen kan ni se nedan.

Och till er som tycker er kunna spåra kvinnohat i det jag skriver. Det finns ju en del. Fråga er då nästa gång någon av....

Aktuellt eller Rapport, Expressen, Aftonbladet, uppdrag granskning, kalla fakta, kvinnojourer, rädda barnen, röda korset, socialstyrelsen, socialtjänsterna, kriscentrum för män och för kvinnor, ROKS, BRIS, kommuner, landsting, länsstyrelser, politiker, hundratals bloggar, etc etc, tar upp mäns våld mot kvinnor...Med er logik måste ju vårt samhälle, samt vår samlade mediakår lida av ett rent patologiskt manshat? Eller hur?
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

 • 9.0 säger:

  Riktigt fin slutkläm på en utmärkt artikel som pekar på en stor del av de dolda samhällsproblemen som idag göms bakom dimridåerna.  Tack.  9.0

  2010-05-13 | 03:06:56
 • Annickorna säger:

  Några av de som sysselsätter sig med att mejla och ringa till arbetsgivare är följande personer  - Annika Tiger

  - Katinka Löfquist

  - Annika Sundbaum-Melin  Minst en av dem var aktiv på hat-sidan om dig, "Sanningen om Daddy"  Här finns mer information om du vill läsa hur det gick till redan år 2000.  http://www.yakida.se/falskt.html  2010-05-13 | 09:09:58
 • susanna svensson säger:

  Det måste väl finnas några män med makt som kan avlöna dig så du kan fortsätta att skriva här. Om så inte sker är det väl ytterligare ett bevis för att patriarkatet INTE existerar.

  2010-05-13 | 10:00:37
 • Madde säger:

  Annickorna, du skriver precis det jag också är helt övertygad om.

  Gemensam aktion mot dig och Ingrid,

  Det måste, mitt i det otroligt korkade, ses som att ert arbete stör dessa kvinnor på ett plan de inte hade räknat med.

  Samt att de nu förstår att deras sektliknade buskap är i fara.

  De förstår inte att det handlar om barnen, de tror det handlar om mamma mot pappa och vice versa.

  I min värld finns det inga goda pappor säger Annika Sundbaum-Melin.  Ett viktigt inlägg Jocke, mycket viktigt.  Din video är helt fantastisk och borde spridas, mycket bra.

  2010-05-13 | 10:19:39
 • undrande säger:

  Några frågor?

  anser du Daddy att kvinnomisshandel är ett marginellt problem i dagens samhälle?

  Anser du att övergrepp på barn är ett marginellt problem i dagens samhälle?  jag har svårt förstå mig på vad du egentligen tycker.

  För oss andra som inte är aktiva i erat krig så ter det sig som du/ni förnekar att män misshandlar kvinnor alternativt förgriper sig på barn?  För övrigt fortfarande i Umeå tills om några timmar.  Och vart är det stora avslöjandet ang. bjästa?  PS. tycker du inte innerst inne det är bra att FK är på dig. för alla vill vi ju göra rätt för oss. ds.

  2010-05-13 | 10:19:44
 • MoaLinn säger:  Jobbigt för dig Joakim, när också Fkassan drar in. All sympati från mig! Men kan det verkligen vara så illa att de "lyder" anonyma anmälare där? Isåfall är vårt samhälle mer horribelt än man vill tro ens som desillusionerad.  Och ett svar till den undrande i Umeå här:  Varför måste allt vara svart eller vitt? Det är väl ett ovedersägligt faktum att det förekommer kvinnomisshandel, barnmisshandel och incest? Och att bara påstå att någon förnekar detta faktum är ett slag under bältet som jag ser det.  Men se gärna filmerna som Ingrid har på sin sida. Där får man en större bild av problemet som kanske inte är lätt att ta till sig direkt, och som verkligen inte gör saker lättare, men som också kan förhindra ytterligare övergrepp mot barnen om vi lär oss använda den.  Den retorik som kvinnojourerna använder när en ny kvinna vänder sig till dem (ja, jag har varit där) har vissa inbyggda problem. Varför frågar man inte kvinnan vad hon bär med sig för egna problem in i förhållandet? Varför har hon inget ansvar? Nej, då kommer teorin om "att skuldbelägga offret" in och man ser och förstår att kvinnan då kommer att ha det svårare att ta sig ut. Detta är i och för sig sant, men om man inte får hjälp vidare efteråt så kommer man som kvinna i många fall att söka upp ett nytt destruktivt förhållande. Man har del och ansvar i sin situation.  Och sen också det faktum att det kommer kvinnor till jourerna som har så stora egna problem med sig att det i praktiken är de som drivit övergreppen i familjen både mot barnen och mellan makar, men att man inte har ett språk för det inom kvinnojorerna. Även denna kvinna får hjälp att bli ett enkelriktat offer och göms undan mannen, med barn och allt. I vissa fall leder detta till att barnen hamnar med den förälder som faktiskt är den som begår övergreppen.  Det är den typen av situation som Daddy med flera försöker sätta fingret på. Jag har ingen aning om hur vanligt det är, men de 100-tals pappor som vänder sig till pappaorganisationer är väl ändå ett mått vi kan bedöma?  Du skriver: Anser du att övergrepp på barn är ett marginellt problem i dagens samhälle?  Då frågar jag: Tror du verkligen - på allvar - att det bara är biologiska fäder som gör sådant mot sina barn? Och tror du då på allvar att man skyddar barnen genom att stänga ute pappan.  Jag tycker inte våld mot barn någonsin är ett marginellt problem och därför jobbar jag vidare med den här kampen. Och för mig handlar kampen alls inte om kön, utan om individers rätt och barns bästa.

  2010-05-13 | 10:56:47
 • Daddy säger:

  MoaLinn tog nästan orden ur munnen på mig.

  Allt våld och alla former av sexuella och andra sorters övergrepp är fel och oftast också straffbara enligt svensk lag.

  Alla medborgare i Sverige befinner sig alltid på en skala som sträcker sig från vit till svart om man vill förenkla saken. Där vit då står för godhet, sunda värderingar och moral, och svart står för motsatsen.  Jag skulle tippa att fördelningen på skalan i sverige utfaller ganska jämt gällande könsfördelningen på sagda skala.  Problemet är att våra myndigheter som är satta att skydda oss och kanske framförallt våra barn delar in oss på skalan utifrån vårt kön. Som man kan du i realiteten vara hur vit som helst, men när han hamnar under myndigheternas och rättssystemets lupp, i exempelvis en vårdnadstvist eller ett brottsmål (eller båda, vilket ofta blir fallet), så placeras han av sagda myndigheter ändå på den svarta sidan. Vad han än säger eller hur mycket bevis som än finns så hjälper det oftast inte.  Kvinnorna däremot kan befinna sig väldigt långt ute på den svarta sidan, men blir av myndigheterna ändå placerad på den vita. Om hon överbevisas så urskuldar man henne genom att hävda just lögnen att mannen ju är väldigt svart...  I just vårdnadstvister borde ju det inte vara så svårt att inse att ett sådant myndighetsutövande utsätter våra barn för mycket stora risker.  Blir min logik tydlig?

  2010-05-13 | 11:27:37
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Torgny säger:

  En pappa fick gemensam vårdnad och sköt nyligen de båda barnen. Det är inte alltid så att pappor är bra och ibland så får de gemensam vårdnad bara för att de är pappor. En del på soc. ger män fördelar för att de är pappor. Diskriminering är aldrig bra. Nu dog två barn, ihjälskutna av sin egan far som fick gemensam vårdnad.

  2010-05-13 | 11:34:36
 • Daddy säger:

  Fyra barn har nyligen dödats i två familjetragedier.

  Jag vet inget om bakgrunden till dessa fall, förutom det jag har läst i tidningarna.  Dessa fall diskuteras lämpligen på siten svenskamord.se.  Jag kan inte påminna mig att jag skrivit en rad om dessa fall på denna blogg.  Menar Torgny att fallet med de skjutna barnen visar på pappors olämplighet i allmänhet?

  Mödrar dödar också barn, faktiskt oftare än män, skulle det då på motsvarande sätt visa att mammor är olämpliga?  Jag är däremot helt överrens om att diskriminering i alla dess former är en styggelse.

  2010-05-13 | 11:50:48
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Olav säger:

  Vad är det för konstigt med att försäkringskassan drar in bidrag till Daddy? Daddy arbetar ju med bloggen på fulltid, han berättar till och med att han ska ge ut en bok. Uppenbarligen är "Daddy" arbetsför. Sådana människor ska inte erhålla sjukpengar.

  2010-05-13 | 11:52:28
 • Torgny säger:

  Daddy, det visar att ibland får pappor gemensam vårdnad fast de inte ska ha det. Mannen hade hotat med självmord och visat andra symptom på att inte må bra ändå gav TR honom gemensam vårdnad.  Så ibland går diskrimineringen åt annat håll också. varför bryr sig inte papparörelsen och du om de här barnen när soc. har gjort ett så flagrant fel?  Det är som att du inte har skrivit om det här eller vill att det tas upp för att du skiter i om en mamma just blev av med sina två barn för att soc. har gjort fel.  Rättsövergreppet i det här fallet intresserar dig alltså inte för att det är en mamma som blivit av med sin barn pga. rättsövergrepp. Ska jag tolka det så?

  2010-05-13 | 11:59:10
 • Bloggsaker säger:

  Jag är med och tävlar om två biobiljetter till en valfri film hos bloggsaker.se - Gör du det också! www.bloggsaker.se

  2010-05-13 | 11:59:27
  Bloggadress: http://www.bloggsaker.se
 • Daddy säger:

  Nej Torgny  Det finns massor av fall som skulle behöva synas närmare i socialtjänsternas slutna arkiv. Jag skulle gladeligen gräva även i just detta fallet för att reda ut vad som hänt. Tyvärr har jag varken tid, eller numera heller råd att göra det.  Men det hindrar väl inte dig eller andra?

  Ta reda på mer och meddela mig eller läsarna här på bloggen om bakgrunder och orsaker till denna tragedi.

  2010-05-13 | 12:04:49
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Torgny säger:

  Du menar att du inte har tid att granska det här där två barn har dödats för att du ska hänga ut fler från fb, det har du lovat, du ska granska fk för att de dragit in ditt sjukbidrag, du ska återkomma med fallet Bjästa och uppdrag granskning som du lovat. Men två döda barn har du inte tid med där det absolut skett ett rättsövergrepp mot en mamma vars barn just skjutits ihjäl i sitt hem.  Vad sa du att den här bloggen handlade om?

  2010-05-13 | 12:17:24
 • Crippe säger:

  Kanske du "Torgny" som uppenbarligen har ett intresse av det fall du nämner vill betala Daddy lön enligt journalistförbundets avtal? Då blir du ju automatiskt hans arbetsgivare och får därmed rätt att ha åsikter om vad han skriver och vad han gör på sin arbetstid.  Ni SoD:are blir alltid så tragiskt genomskinliga så fort någon argumenterar emot. Jag förstår att abstinensen blir svår då det inte längre går att skyffla skit på Daddy där. Hit ville ni ju inte komma skrev ni. Ni blev ju kritiserade gudbevars. Något ni ju med all önskvärdhet visade att ni inte tålde även på SoD.  Epitetet ynklig blogg har nog aldrig stämt bättre.  2010-05-13 | 12:33:21
 • Torgny säger:

  Jag är inte intresserad av att Daddy ska skriva om det fallet, jag belyser bara varför han inte gör det.  Hans intresse för rättssäkerhet finns inte i det här fallet och det beror på att han inte bryr sig om det hela. Om det hade varit en kvinna som haft gemensam vårdnad och skjutit sina barn till döds så hade han kastat sig över det hela.  De här barnen som är dödade är inte intressant för Daddy. Bara ett enkelt konstaterande.  Jag har inget behov av att Daddy skriver om det, inte han heller uppenbarligen trots att det måste ha gått rejält snett när pappan fick gemensam vårdnad. Nu har han inte tid plötsligt för han ska jaga flashbackare och skriva inlägg om fk för att han inte får sjukbidrag för att han vill blogga i stället för att jobba. Ja man ser ju prioriteringarn och inte är de för barn och rättssäkerheten i alla fall.

  2010-05-13 | 12:46:17
 • Anonym säger:

  MoaLinn skriver om sitt studiebesök på en kvinnojour.

  Det är synd att studiebesöken får så lite tid, de elever som inte har behövt vara en del i en relation med fysiskt våld har då ingen möjlighet att förstå att oavsett vilka problem ett brottsoffer har så blir inte våldet mer rätt eller riktigt.

  Alternativt har eleverna kanske inte haft någon relation alls och lever kvar i en tonårsdröm med idoldyrkan som enda referens.  Skönt att Daddy blivit så frisk att han har kraft och ork att gräva och jobba med de spännande avslöjanden som han lovat oss alla!

  Jag tror vi är många som väntar och ser fram emot resultatet av detta arbete!

  Lite tips på inkomstkällor i väntan på Stora Journalistpriset och Guldspaden är utdelning av morgontidningar, Mc Donalds, telefonförsäljning och städning.

  Det är jobb man kan få utan utbildning. Kombinerar man ett par av dem så får man en riktigt bra inkomst om man jämför med sjukpenning.

  2010-05-13 | 12:58:53
 • Leroy säger:

  Någon/Några blev visst så uppretade av det som skrivs så de fick lov att öpnna o skriva lite gnäll på SoD igen.  De o hyenorna på FB inser inte hur patetiskt det ser ut med lite erfarenhet eller perspektiv. Då de försöker smutskasta person i stället för att diskutera sak.  Leroy

  2010-05-13 | 13:27:12
 • Mohammad säger:

  Man kan ju lägga upp flera fall.  Helenes mamma bytte namn. Barnamördare står långt ner i fängelsehierarkin  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article842183.ab  Eller denna:  4-åringen avslöjade tortyren för sin biologiske far - nu åtalas 38-årige styvpappan.  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6195566.ab  Eller så gör man som denna mamman:  Catarina Hurtig gör nu det som tusentals mammor gör varje år –

  hon slåss med näbbar och klor mot sin före detta man för att få slippa

  dela vårdnaden om sonen med honom.  http://inteutanminasoner.wordpress.com/2009/12/01/catarina-hurtig-annu-en-manisk-mamma/  Eller:  Under omkring en månads tid höll en mamma och styvpappa sin 12-åriga

  son inlåst i ett rum medan de arbetade.  http://www.dagensjuridik.se/sv/Artiklar/2010/01/12-aring-lastes-in-nar-foraldrarna-arbetade/  Mamma döms till fängelse för långvarig misshandel av sina barn!  http://www.dagensjuridik.se/sv/Artiklar/2009/12/Mamma-doms-fangelse-for-langvarig-misshandel-av-sina-barn/  Men detta är föräldrar/människor som avviker ifrån normala föräldrar, och det är sådana här människor som man måste få ett bättre grepp om i rättsväsendet, tyvärr så saknar de sociala rätt verktyg för att kunna göra säkra och objektiva utredningar, och då blir det fel.  Istället baseras utredningarna hos de sociala myndigheterna på "gärningspersonernas" påpståenden, förtal och lögner, och SOC sväljer oftast detta utan att ens kontrollera fakta.  Det måste till förändringar i samhället, framför allt inom familjerätterna, och barnomsorgen.  /M  PS..Jag har själv blivit utsatt för för förtal och lögner i familjerätten, så jag vet hur det är.

  2010-05-13 | 15:34:38
 • Cuben säger:

  Du ska ha all heder för den information så många finner på din blogg. De sakfrågor du för fram vinner i längden, var så säker. De invektiv som riktas mot dig och inte mot sakfrågorna gör bara fundamenten bakom sakfrågorna starkare.  Din dotter kommer att vara stolt över dig.  Stay focused, there are many that just want to give you the run-around. Keep on truckin.

  2010-05-13 | 15:39:41
 • Cuben säger:

  Några ord från James Stockdale;  "I never lost faith in the end of the story, I never doubted not only that I would get out, but also that I would prevail in the end and turn the experience into the defining event of my life, which, in retrospect, I would not trade."  "This is a very important lesson. You must never confuse faith that you will prevail in the end—which you can never afford to lose—with the discipline to confront the most brutal facts of your current reality, whatever they might be.”

  2010-05-13 | 15:50:49
 • Torgny säger:

  Jag tycker det vore dumt att skriva något om fk just nu då de agerat helt rätt. Finns ju inget som visar att du blivit felbehandlad här, absolut ingenting. De har gjort helt riktigt och det du bör göra är alltså att gå till arbetsförmedlingen och söka jobb, gå till soc. och söka försörjningsstöd och börja inrätta dig på att leva normalt. Det är det som fk kommit fram till är det bästa för dig. Försök för en gångs skulle acceptera ett beslut och inse att det är riktigt.

  2010-05-13 | 16:06:10
 • Annelie säger:

  "Torgny":

  Jobbar du på Försäkringskassan, eller är du bara allmänt utrustad med synska förmågor och röntgenblick?  Intressanta påstående du kommer med oavsett.

  2010-05-13 | 16:26:26
 • Torgny säger:

  Jag är inte alls utrustad med synska förmågor eller röntgenblick. Var jag jobbar vill jag helst behålla för mig själv. Tänk på vad jag säger, Joakim har ingen orsak att vara missnöjd med något från försäkringskassans håll.  De uppgifter jag har fått så är Joakim fullt arbetsför.  Och kanske det inte är så bra idé att skriva om det här. Tänk på saken.

  2010-05-13 | 16:41:35
 • Anonym säger:

  Jag ser att du skriver att Erin Pizzey varit nån sorts feminist.

  Jag tror det vore en bra idé om berättar det för henne själv också för hon verkar inte veta om det, om man läser det hon själv skriver.

  För det kan väl inte vara så att du brustit i din research igen...?

  2010-05-13 | 17:17:27
 • Johan säger:

  Så kunde hon inte hålla sig, mormor alias Olav.

  Olav är Rs mormor.

  Nu kanske ni förstår vad det är daddy har att oroa sig för.

  Mormor är den drivande bakom denna tvist.

  Hur jag vet det undrar många och mitt svar är att jag känner båda.

  2010-05-13 | 17:56:23
 • Madde säger:

  Torgny, du är inte trovärdig och jag tror inte ett dugg på att du har några uppgifter om Jocke.

  Snick snack.

  2010-05-13 | 18:00:12
 • Madelene Nilsson säger:

  "Fr o m nästa månad står jag allstå helt utan försörjning."  Du får ju göra som oss andra och skaffa ett jobb? Då kommer du ju dessutom ha råd att träffa din son oftare, det är ju en winwin situaton.  Har du tid och ork att nysta i så mycket som du gör med den här bloggen så har du garanterat tid och ork med ett jobb.

  2010-05-13 | 18:10:24
 • LadyMystica säger:

  Det gläder mig att FK fattat sitt beslut, och ett rätt sådant. Nu kan du gå ut och skaffa ett jobb som de flesta andra människor gör för sin försörjning.  FK skall inte vara en försörjningsbas för arbetsföra personer.  // LadyMystica

  2010-05-13 | 18:31:05
 • Torgny säger:

  Jag tror att det är bäst att daddy slutar blogga nu. Det finns tillfällen då man nog får acceptera. Så lägg ner bloggen nu!!

  2010-05-13 | 18:32:27
 • Sara_A säger:

  Värst vad många verkar vara angelägna om att Daddy skall lägga ned sin blogg - det kan väl inte vara så att en del känner sig trampade på tårna av det som han skriver...?  Jag är glad över att Daddys blogg finns och att han orkar skriva i den så pass mycket som han gör!

  2010-05-13 | 18:36:47
 • KimhZa Bremer säger:

  Det kryper omkring lömska råttor och småkryp här bland kommentatorerna (som så ofta - herregud, hur orkar du med detta, Joakim?!)  De försöker förlöjilga eller "neutralisera" ditt engagemang. Sluta blogga? Daddy?  Jag skulle inte tro det. Snarare är det så att både jag och hundratalet andra glada och starka medborgare följer ditt fall - och att det du säger kommer att bli allt viktigare i debatten.  Du har mitt stöd, som alltid, Joakim. Kämpa på. Låt inte råttorna gnaga in för nära. En dag, när radikalfeminismen är offentligt avslöjad, kommer din kamp att erkännas.  /KB

  2010-05-13 | 19:20:18
  Bloggadress: http://kimhza.wordpress.com/
 • Hans säger:

  Hur har du tänkt försörja dina barn Joakim?

  De kommer behöva allehanda saker under sin uppväxt, inte bara bostad, kläder och mat. Hur ska du fixa det tänkte du?

  2010-05-13 | 19:43:12
 • 9.0 säger:

  Jaja!  Nu visar trollen här sina verkliga ansikten öppet, intressant för nyanlända att notera deras illvija emot Daddy, och kanske även män överhuvudtaget som vågar ta bladet ifrån mun, och faktiskt berätta och dokumentera hur det går till i vårt samhälle.  Joakim, självklart ska du inte sluta blogga, behöver du en paus så har du säkert vänner som kan ställa upp för dig.  Var rädd om dig, och sköt om dig, så att dina barn har kvar sin far i livet, det kan bara bli bättre och bättre för R, R och dig =)  Mvh  9.0

  2010-05-13 | 20:00:09
 • max säger:

  Konstigt hur man vill sitta och följa en blogg som man inte gillar och orka sitta och skriva negativa kommentarer. Undra om det finns andra bidragstagare som kommenterar?? Jag för min del har följt denna blogg länge och inte gillat allt men tycker att det är en värdefull diskution som förs och ingen kan väl sympatisera med radikal femenist???

  2010-05-13 | 20:11:06
 • Röda korset säger:

  Hej Daddy!  Jag arbetar på en kommun som "dödgrävare" och träffar dagligen socialtjänstemän som läser din blogg, ja det är faktisk så att de sista månaderna har vi diskuterat över fikaraster över hur det går för dig. Det finns ingen av dem som tycker att din situation är speciellt gynnsam och du påhejas faktiskt rätt rejält av dessa kvinnor.  De sista veckornas fikarums-snack har handlat mycket om de stackars satar som inget hellre gör än sparkar på en som redan ligger så därför vill jag att du sak veta att opinionen stärks för dig när de här empatifattiga människorna får husera fritt på din blogg. Du tjänar på det.  Ville bara dela med mig av mina och mina kollegers synpunkter i all den blygaste o vänaste form.  Kasta inte pärlor åt svinen.

  Lycka till!

  2010-05-13 | 20:36:26
 • Käppen säger:

  Om du kan jobba då ska du jobba, inte leva på skattebetalarna pengar. Om du krigar för dina barn, se till åtminståne ha ett jobb att försörja dem med.  Men ringa runt bjästa by o jaga byskvaller under flera veckors tid hade du gott med tid till, skaffa ett jobb för fan.

  2010-05-13 | 20:52:40
 • Jens-Ola säger:

  Instämmer i föregående talares kommentar, håller tummarna för att du klarar dig ur det här. Sluta verkligen inte blogga!  @ Torgny  Om du nu menar att du har full koll på Jockes fall skulle det vara väldigt intressant att veta hur, eftersom du snackar så förbannat om det.  @Hans.

  Vad menar du? hur jocke försörjer sina barn eller på vilken nivå är väl knappast upp till dig. Om du nu inte menar att barns välmåga och den kärlke de känner till sina föräldrar enbart består i att ha den senaste mobiltelefonen eller bärbara datorn...

  2010-05-13 | 21:05:28
 • Jens-Ola säger:

  Menar såklart inte käppens kommentar

  2010-05-13 | 21:06:33
 • Ja Sara_A så är det så klart! säger:

  Det lyser igenom tydligt.  Själv tycker jag att arbetslinjen är det bästa som hänt vårat land och ger hopp om sundare framtid rent generellt, för oss alla.  Vad daddy utifrån sin situation har utvecklat så är det kanske en riktig bedömning som jag inte har en aning om,(tänker inte spekulera i var gräns för hobby/sysselsättning går vid sjukskrivning) men jag vet att det kommer isåfall betyda att daddy söker andra vägar och går vinnande och stärkt ur detta, bloggen är mycket angelägen och viktig, mitt stöd får daddy, snart kommer en lösning och finansiering ge möjlighet till utökat välmående.  Stor eloge Daddy.

  2010-05-13 | 21:21:45
 • Jossan säger:

  Råttorna är ofrånkommliga, de går inte att utrota, man får vara glad att ha fötts till människa med empati medkännsla och kritskt tänkande.

  vi pratar och fler och fler får reda på din existens stödet har du, via flashback och de sjukaskrivna som hade tid att dygnet runt häkla dig gjord mig med omgivning nyfikna, så tack vare dessa sk råttor har du nu en knippe fler som vill lyckönska dig daddy och ser fram mot fortsättningen.

  Tack!

  2010-05-13 | 21:37:55
 • Torgny säger:

  Daddy studerade journalistik senast så att anse att bloggande i den här omfattningen och om det här ämnet så finns det inte möjlighet att betrakta det som hobbyverksamhet. Daddy skriver även att han börjat arbeta på en bok vilket inte heller räknas som en hobby pga det här ämnet.  Daddy har inte längre rätt till sjukbidrag. Det finns ingen tvekan om detta, det är utrett och klart.

  2010-05-13 | 21:41:02
 • Johan säger:

  Torgny spring tillbaka till flashback, det är inte svårt att räkna ut vem du är det. Du gjorde nämligen bort dig.

  2010-05-13 | 21:48:25
 • LadyMystica säger:

  Jag har ett bra förslag till alla som tycker det ör så "synd" om stackars JR som nu förlorat sin sjukpeng..  Varför kan inte ni försörja honom i så fall ? Enligt er så är syftet med denna blogg så "nobelt och ädelt". Ta nu och bidra med era skattade pengar til hans försörjning.  Att man bara kan tycka att han borde ha rätt till sjukpenning är en gåta. Det är tack vare personer som JR och riksslackern Alexandra Johansson som gör att de genuint sjuka och i behov av FK drabbas negativt idag.  // LadyMystica

  2010-05-13 | 21:51:54
 • Klas-Kristian säger:

  Det fattar väl varenda jävla människa att det här inte handlar om Försäkringskassan. Det är möjligt att de faktiskt har fog för att se över just detta fall, jag är för dåligt insatt så jag vet inte alls vad som är praxis i fall liknande detta eller vilka de exakta omständigheterna är, men det handlar som sagt inte om det...  Ni era falska "medkännande" jävlar (Torgny, LadyMystica, Madelene Nilsson och vad ni nu kallar er) kommer knappast att lägga av att sprida er dynga även om FK drar in sin försörjning till Daddy. Ni kommer säkert på nya trevliga sätt att "ge råd" och "försöka hjälpa till". Allt med ett hånflin, givetvis.  Ni gör mig arg och rädd. Mest rädd. Bor det verkligen sådana idioter i Sverige? Får inte Daddy skriva vad han vill i sin egen blogg, så länge han håller sig inom lagens ramar (vilket han hela tiden gör)? Varför är det så viktigt att just här tala om hur jävla misslyckad skribenten är? Varför är det så viktigt för er att Daddy inte ska få lämna sin syn på saker och ting? Säg inte att ni gör det för att ni bryr er om hans dotter (som han så elakt "hängt ut", håhåjaja) för det tror jag inte ett skit på.  Hyenor. Gah.

  2010-05-13 | 22:57:34
 • KimhZa Bremer säger:

  LadyMystica:  Hundratals miljoner kronor går till kvinnojourer som driver manshatet och den radikalfeministiska propagandan vidare.  Jovisst, det finns fortfarande en del som gör ett bra - och behövligt - jobb i dessa kretsar. Vid sidan av de politiserade extremisterna.  Joakim och "Daddy" är en symbol för den nya kampen, den som handlar om rättvisa, jämlikhet och jämställdhet, har du inte förstått det?  Givetvis borde han få stöd för detta arbete, på samma sätt som många kvinnogrupper får stöd för att existera. Nu är det ju också så att miljoner går till besynnerliga "forskningsprojekt", med feministiska förtecken - allt från genusperspektiv i användandet av trumpeter till u-båtar, så jag skriver gärna under på att Joakim får en del av detta forskningsstöd.  Om du tittar på statistiken för sjukpengar, medicinering och s.k. oförmåga att arbeta så skall du också se att kvinnor ligger i en överväldigande majoritet. Och bloggande är mycket populärt!  /KB

  2010-05-13 | 23:06:32
  Bloggadress: http://kimhza.wordpress.com/
 • Anonym säger:

  Hej Daddy. Jag undrar, den här artikeln, handlar den om din vårdnadstvist?  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/konflikt-avgjorde-vardnadstvist_233713.svd

  2010-05-13 | 23:23:20
 • KimhZa Bremer säger:

  Detta var det prejudicerande fall som drevs till HD.  Där det fastslogs att en pappas ambition att driva denna fråga i rätten skulle anses som ett uttryck för "samarbetssvårigheter", och därför innebar att den enskilda vårdnaden gick till mamman. Där är vi fortfarande.  Jag tror att en mångdubbel tragedi drabbade just denna pappa, då hans dotter och mor förolyckades i en trafikolycka kort därefter.

  2010-05-13 | 23:34:56
  Bloggadress: http://kimhza.wordpress.com/
 • Olav säger:

  Noterar att en massa anonyma ryggklappare skriver misstänkt lika varandra. "Röda Korset" heter också "9.0" "max" mfl är alltså samma figur med flera olika nick. Hur kan man känna sådan stark kärlek till en bloggare att man måste ljuga ihop fiktiva personer som ger densamme stöd? Fascinerande

  2010-05-13 | 23:40:36
 • Cuben säger:

  Kimhza du har säkert rätt om kommentaren till domen i SvD. Det är den domen (tillsammans med kontinuitetsprincipen) som gör att i Lund under en tre års period det dömdes 46 vårdnadsmål, varav i 26 fall fick modern enskild vårdnad i 20 fall var det gemensam vårdnad. I INGET fall fick fadern enskild vårdnad. Vi vet vilka konsekvenser det får och kan få om ett barn berövas en av föräldrarna. Ann Britt Grünewald om någon har ju också berättat om det.  Jag ryser förfarande av obehag när jag återigen läser Lena Nybergs kommentarer till domen. Hon om någon visste ju exakt vilka konsekvenser HD-domen skulle få… Mina tankar går ibland till barnets far. Det gjordes väl också ett TV program om delar av detta om jag kommer ihåg rätt. (Sedan var det väl moderns mor som förolyckades, påkörda på ett övergångsställe?).

  2010-05-14 | 00:25:37
 • Anonym säger:

  Har man inte ens råd med mat till sina barn så är man väl ganska reducerad i att ens ha möjlighet att öht ha sina egna barn. Daddys situation tycks ju under längre tid varit sådan. Hur har han försökt vända det? Jo! Sonens mamma skickar med matpengar till pojken. Tack och lov att sonen har en vettig mamma som inser att den sk pappan inte kan prestera något annat liv än den på bloggen som han inbillar sig är en maktfaktor. Trots pappans tvivelaktiga betende så inser mamman att Daddy inte fixar att vara bättre pappa än så. Hon skiter nog i Daddy, men sonen värnar hon till 100 %. Snyggt jobbat mamman!  Parasit är räätta ordet för sådana som daddy!  KB .. Nämen oj så förvånande att du drar upp kvinnornas sjukskrivningar. Jaha.. Är det så, det ligger till.. Men då kan väl Daddy också få snylta på samhället?!? 2 helfel gör alltså 1 rätt, i din värld? Väx till dig!  Alla ni andra som osakligt ondgör er över Daddys antagonister. Vågar ni öht säga någonting kontroversiellt ang Daddy? Finns det öht minsta éftertanke hos er. Dessvärre ser ni inte ert egna generalmisstag. Ni är för korkade! Men för oss som står utanför är svaret enkelt. Att ni håller alltid Daddy om ryggen. ALDrig har han fel, blir ifrågasatt av er. Fågorna är ovesäntliga. Ni bara nickar och upprepar ert, ganska tjatiga mantran.  Ingen jävel skulle läsa denna mediokra blogg om inte bloggägaren var så kontroversiell och korkad. Gång efter annan gör han ju felbedömningar och presenterar dem här som "sanningar". Sen får hela flickgänget & Leroy tokspelet och försvarar idiotin med näbbar och klor.  Och ingen vettig mamma lämnar sina barn till någon som agerat som Daddy gjort. Det är en provokation from hell att ens tänka tanken, som mamma, att lämna ifrån mig mitt älskade barn till en som kränker både barnet och mig.  Leroy; Du är en pajas! Som lullar runt och tror du har koll på allting. Ärligt, du verker helt blockerad. " 2 sociala baser"?.. All föräldrar kan inte erbjuda sina barn 2 sociala baser. Jocke tycks vara just en av dem som inte kan bjuda just det. Han är för inriktad på att outa allt och alla. I det slänger han sitt egna barn till vargarna.  Du, jag och en hel del fler tycks finna intigritet är viktigt. Tror att jag inte är ensam om att tycka barnes intigritet är mer viktig än min egna behov att utlämna dem till vargarn i bloggvärlden. Vad har du, Leroy för försvar till att du "snaskar runt" i Rs tvångsutlagda (av pappan)dokumentpå nätet, samtidigt som du aldrig skulle utlämna ditt egna barn på motsvarande vis? Vad gör du för bedömning i ditt egna fall kontra Daddy´s  Daddy är en dåre! Vad ni onyaserade än tycker. Ingen far skulle agera som Dady gjort och ff gör. Han utnyttjar bara sitt barn och skiter i båda barnens faktiska behov.  Daddy.. du.. det är ingen "mänsklig rättighet" att få vara sina barns far. Däremot krävs det en helvetes jävarannama att inse att skyldigheten är så mycket större.  Serru!

  2010-05-14 | 00:52:05
 • Edvard säger:

  eej Svenne, Mannen sho bre - Hans, Klas-Kristian och Olav mfl gör vår dag och schappa! Vänligen stick,ni tar upp plats för överskådligt läsa kommentarerna. Vi förstår att det är roligare här, men vänligen stick och skriv på era egna tragiska cyniska bloggar. Vi vet och förstår. Det är här det händer.  Word  http://www.youtube.com/user/petter  http://daddys.blogg.se/2010/january/ken-ring-bryter-tystnaden.html

 • Daddy säger:

  Domen som blev prejudicerande i HD handlade om en pappa som var chéf för flygkaptenerna inom SAS. Han förlorade vårdnaden om sin dotter då det sas att han inte klarade att samarbeta kring barnets bästa.  Alltså en man som inte bara getts ansvaret för tusentals flygpassagerares liv utan dessutom chéfsansvaret för samtliga piloter inom koncernen anses alltså av Sveriges Högsta domstol inte vara kapabel att sköta eller samarbeta kring sitt eget barn. Det är denna märkliga och mycket olyckliga dom som dom sedan har stött alla efterförljande rent brottsliga domar på.  Pappan ansökte om prövningsrätt i Europadomstolen, men dottern och hennes mormor förolyckades i en överkörningsolycka då dom skulle gå över ett övergångsställe innan fallet hann tas upp. Hur det sedan gick med fallet, men jag antar att det har lagts ner.  Exakt hur HD:s domare rsonerade i detta fall är vi många som fortfarande inte riktigt förstår. Om inte det var ett fall av solklar och rent grotesk könsdiskriminering så förstår jag inte begreppet.  IC har förklarat gången i dessa vårdnadstvister på ett mycket lättförståeligt och överskådligt sätt i hennes senaste inlägg. Hon sammanfattar processen i 9 steg.  1. Mamma ringer lokala kvinnojouren och säger att pappa slår och hotar henne. Hon blir ombedd att komma dit.  2. Mamma kommer till kvinnojouren som frågar om pappa inte dessutom våldtagit henne (då blir det brott mot kvinnofridslagen och ett strängare straff väntar). Jouren ifrågasätter inget av det kvinnan berättar (”det är inte vår uppgift)” utan erbjuder henne skyddat boende.  3. Kvinnojouren följer med mamma till polisen så att hon kan göra en polisanmälan om misshandel, våldtäkt och hot.  4. Kvinnojouren skriver ett intyg om att mamman och barnen är rädda för pappan och lever under hot i skyddat boende. Detta intyg tillsammans med polisanmälan skickas till skatteverket som sköter folkbokföringen, med begäran om skyddad identitet.  5. Skatteverket beviljar skyddar identitet för mamman och barnen (de har ju fått två intyg som säger att kvinnan är hotad …)  6. Kvinnan flyttar till ny kommun och skriver in barnen under skyddad identitet på ny skola.  7. Efter ett år eller så har pappan äntligen fått upp vårdnadstvisten i rätten, fått anklagelsen om misshandel nedlagd och begär gemensam vårdnad. Mamman är fortfarande ”livrädd” och kräver ensam vårdnad.  8. Tingsrätten säger att pappan nog i och för sig är en alldeles vanlig och hygglig pappa, men eftersom barnen nu bott så länge hos mamman är det bäst för dem att bo kvar där. Mamman får ensam vårdnad och pappan är utraderad ur barnens liv.  9. Pappan försöker att åtminstone få umgänge med barnen, men eftersom dessa nu under ett års tid hjärntvättats med vilket monster han är, vill de inte längre ha med honom att göra.  (Att medvetet alienera sitt barn från den andre föräldern är alltså det som kallas PAS (parental alienation syndrome)  Detta är alltså det som kvinno och överlevarlobbyn hävdar är omöjligt. I USA sköts en pappa i ryggen av sin 11 år gamle son, efter att hans mamma ljugit honom full om att pappan var farlig och hur han hade misshandlat henne i deras tidigare förhållande.  Utredningen visade senare att pappan var helt oskyldig. Hur tror ni den pojken mår efter det? Tror någon att han har minsta chans att läka dom såren?  Pas är alltså inte något man utsätter barn för, vilket bara är en av alla myter som skrivs om detta begrepp och dess upphovsman.  Pas är ett syndrom som barnet drabbas av efter att ha utsatts för detta. Detta gott folk är psykisk barnmisshandel av allra värsta slag. Detta är alltså något som dom värsta avarterna av kvinnolobbyn nu försvarar, och försöker svartmåla papparörelsen för att vi försöker upplysa om att detta sker.  Detta görs mot barn idag. Medan myndigheterna inte lyfter ett finger för att beivra det.  Både pappor och mammor gör sig skyldiga till denna sorts barnmisshandel är väl bäst att tillägga. Men av förövarna är idag en stor majoritet mammor. Möjligtvis för att dom kommer undan med det mycket lättare, precis som när det gäller all anna sort misshandel för övrigt.

  2010-05-14 | 01:09:05
  Bloggadress: http://daddys
 • Anonym säger:

  Daddy, du mste förstå att det inte är en förälders insatser p arbetsplatsen som rättsinstanser tar ställning till. Det är kapciteten som förälder man bedömer.

  HD ansåg tydligen att en förälder som driver vårdnadstvister i stället för att försöka få till stånd ett samarbete framställer sig själv som oduglig på att samarbeta.

  Kanske något för dig att fundera lite på?  Ingrid beskriver inte vårdandstvister på sin blogg. Hon beskriver något annat, ingen mer än hon själv vet vad. Med undantag för några lättlurade krakar som tror på det hon skriver.

  2010-05-14 | 01:40:32
 • LadyMystica säger:

  @ KimhZa Bremer:  Precis som du sa, det finns bra rörelser, och det finns mindre bra, i bägge lägren. Jag är inte ett dugg imponerade av fantiker i någon av "lägren"

  JR är vad jag sagt tidigare precis lika rabiat och fanatisk som han anklagar "feministerna" för att vara.  Vad gäller ofoget med sjukskriviningar så är det självfallet att jag anser samma sak gälla kvinnor. Missade du min kommentar om slackern Alexandra som satt och grät ut i Aftonbladet för ett tag sen ?  Att jag tycker JR är en tomte, och att fk gjort rätt i denna sak innebär inte att jag tycker det är ok om kvinnor gör det.  // LadyMystica

  2010-05-14 | 01:48:38
 • Daddy säger:

  Jamen nu förstår jag inte riktigt? Det är inte en förälders insatser på arbetsplatsen som rättsinstanser tar ställning till skriver "anonym" ovan.  Ändå tycks just detta vara en faktor som man defenitivt bör väga in i mitt fall? Eftersom jag är en snyltande samhällsparasit som har mage att lura dom stackars skattebetalarna på sjukpeng trots att jag ju har arbetsförmåga...jag bloggar ju.  I mitt fall verkar det som det ständigt skall göras undantag i de rättigheter som ses som självklara för andra. Kan det ha att göra med det ämne jag skriver om? Hade någon överhuvudtaget brytt sig om jag suttit dygnet runt likt många andra sjukskrivna pch bloggat om mode eller söndagspromenader för att få tiden att gå? Hade det då strömmat in anonyma tips till FK i samma takt?  Jag vet inte hur många inlägg bara om detta jag har läst idag. Det finns otroligt små människor.  Jag såg debatt ikväll om sjukförsäkringssystemet. Där sitter regeringens företrädare och försvarar deras politik med att "det är väl bra att dom långtidssjulkskrivna får rehabilitering och stöd för att kunna komma tillbaks ut i arbetslivet". Och visst, det är ju ett vettigt argument.  Man har från regeringen infört denna rehabilitering som det kallas, och till och med gjort denna till en plikt för AF och FK. Man har därutöver skjutit till en sabla massa skattemiljarder för detta ändamål. Gott så.  Men när dom då sätter diagnosticerat sjuka människor i dessa rehabprogram så gör dom sedan inte ett skapandes grann för att verkligen rehabilitera dom.  I mitt fall bestod "rehabiliteringen av tre möten med en handläggare på AF som lyssnade förstående". Det var allt. När jag så till sist försöker ta ett eget initiativ genom att studera, så godkänner man det först, för att sedan efter halva utbildningen plötsligt dra in rehabstödet. Och när jag då tvingas sluta på kursen, så får jag istället samma summa i månaden som jag fick i tidigare rehabersättning, fast nu kallar man det sjukpenning istället. Jag hade haft min examen nu om inte någon smart tjänsteman fatta detta beslut och det hade inte kostat staten ett öre extra.  Detta samt den nästan ett år långa och helt människorättsvidriga separeringen från min dotter gjorde mig ju dessutom inte direkt friskare och gladare. Min läkare skrev efter händelsen i julas därför ett sjukintyg som fastslog att jag då var i allt för dåligt psykiskt skick för arbetsrehabiliterande åtgärder.  Detta intyg använder nu försäkringskassan plötsligt som ursäkt för att man drog in det sk rehabstöd jag allstå hade då jag studerade. "Ja men din läkare sa ju att du var för dålig...."  Samtidigt betalar Försäkringskassan tillbaka nästan 100 miljoner kronor i rehabpengar som dom fått från staten för just sådana här åtgärder samtidigt som dom hävdar att dom "blivit över".  Någon besparing har man ju för övrigt inte gjort i mitt fall. Bara dragit undan mattan då jag själv försökte resa mig. Är det detta som var tanken med arbetslinjen? Som för övrigt jag själv också kan tycka är ett bra förslag. Men då skall den ju också genomföras såsom det är sagt.  Vad min diagnos säger är en enssak mellan mig och min läkare. Jag kan dock garantera att det inte rör sig om något som påverkar min förmåga som förälder.  Att jag ens behöver skriva det efter allt som hänt, allt som gjorts och allt jag skrivit här känns bara sorgligt. Men jag har uppenbarligen retat fel människor. Männsikor som tydligen inte besitter ett uns av moral eller empati över huvud taget. Samvetslösa monster som får sin livsluft av att krossa människor, och i det här fallet också barn. Dessa kreatur drar sig för att sparka på människor som redan ligger försvarslösa av åratals ren misshandel.  Jag är långt ifrån den första denna pöbel gett sig på. Titta lite bakåt på vad samma människor sysslat med innan dom fick mig i siktet. Dom har länge fått härja fritt, framförallt på Flashback där dom också lämnat ett spår av söndersparkade människor efter sig. Nu är det mitt blod dom skall åt.  Att dom flesta dessutom krälat sig hit från hattråden om Bjästa, där dom gjort exakt samma sak mot medlemmarna i Fria Dennis borde väl dessutom säga en del om vilken sida som egentligen stod för hatet på nätet och vilken som beljugits och bespottats efter att ha försökt få upprättelse?

  2010-05-14 | 02:42:58
  Bloggadress: http://daddys
 • Anonym säger:

  Tack för svar angående artikeln. För mig var den där lagregeln som det står om och som gjorde domen möjlig helt okänd och om man ska hålla sig till sakfrågan, så är den viktig, eftersom den faktiskt banar väg för rejäla orättvisor rent juridiskt, så länge det inte är lika möjligt för en man som för en kvinna att få enskild vårdnad. Ska läsa på lite mer om detta.

  2010-05-14 | 05:41:43
 • Anonym? säger:

  Jag är väldigt dåligt insatt i vilka regler som gäller för sjukersättning/a-kassa/soc, men jag förstår inte en sak. Daddy, du skriver att du började studera och klarade utbildningen och fick rehabpengar för det. När de drog in ersättningen slutade du studera. Varför?  När jag studerade fick jag låna pengar/arbeta extra för att finansiera min utbildning. Varför ska du få den betald och jag betala den själv, tycker du?  Nu har jag ett heltidsarbete och betalar lydigt av på min studieskuld som många andra som har eftergymnasial utbildning. Jag blir uppriktigt sagt provocerad av att du tycker att jag (och alla andra skattebetalare) dessutom ska betala din utbildning, när du uppenbarligen är frisk nog att studera på heltid.  Jag är inte empatilös, men att människor anser sig ha rätt till att bli försörjda av samhället gör mig arg. Jag bidrar dock mer än gärna till att människor som är för sjuka för att arbeta eller studera får ett bra och tryggt liv.

  2010-05-14 | 07:46:35
 • Undrande säger:

  Daddy, ang dina studier :  "När jag så till sist försöker ta ett eget initiativ genom att studera, så godkänner man det först, för att sedan efter halva utbildningen plötsligt dra in rehabstödet."  Det låter ju helt tokigt. Så kan man väl inte göra ? Vad är det för rehabilitering ? Varför gjorde de så ?

  2010-05-14 | 08:50:12
 • susanna svensson säger:

  Du sista anonym jag håller delvis med dig att det är vidrigt att folk som har arbetsförmåga kvar lever på sjukersättning, men som läget är nu med en extrem lågkonjunktur och hög arbetslöshet tycker jag faktiskt det är bättre att folk med olika krämpor fysiska eller psykiska lever på sjukersättningen än att de är med och slåss om de fåtal jobb som är lediga. För drygt 20 år sedan fanns det betydligt större möjligheter att omskola sig med rehabiliteringsersättning om man blev sjuk än vad som finns i dag och då var det heller inte lika många som fastnade i långtidssjukskrivning och förtidspension. När det gäller studielån är det nödvändigt att sluta upp med att lura folk att dra på sig stora studielån och skuldsätta sig för livet. Det har skett en enorm överutbilding framför allt av akademiker inom samhällsvetenskap och humaniora sedan 90-talskrisen många av dessa går arbetslösa eller arbetar på arbetsplatser som de är rejält överkvalificerade för.

  2010-05-14 | 08:57:00
 • David säger:

  Hela FK djungeln är ett gissel som är svårt att få överblick på. Min sambo går på regelbundna cellgiftsbehandlingar. Under ungefär 2 veckor varje månad mår hon väldigt dåligt och skulle aldrig kunna sköta ett jobb dessutom är hennes immunförsvar väldigt dålig. Men under hela tiden har hon haft en stressfaktor av att FK kan dra in eller minska hennes bidrag. Hon har dock blivit väldigt bra behandlad av FK och inte haft några problem. Dock ska man komma ihåg att indragen sjukpenning ofta beror på slarviga läkarintyg. Man får ju alltid en chans att yttra sig och skicka in kompletterande handlingar i sådana här ärende. Du får kontakta din läkare så att ni kan skicka in nytt intyg.

  2010-05-14 | 09:12:37
 • Torgny säger:

  Men Joakim är ju inte sjuk. Han säger ju själv att om han bara fått betalt skulle han ha studerat vidare. Han är ju helt arbetsför nu, han kan fortsätta studera. Jobba i sommar på MacDonalds eller med städ eller liknande jobb som du är kvalificerad för och börja sen plugga till hösten.  Och försäkringskassan bör du låta vara, de har gjort det de kan. Det vet du.

  2010-05-14 | 09:22:50
 • susanna svensson säger:

  Torgny vilken verklighet lever du i jag har äntligen fått jobb efter 1,5 år. Börjar på måndag jag har sökt över 200 jobb under denna period även typ mc donaldsjobb. Jag har både akademisk examen, över 25 års arbetslivserfarenhet och saknar helt historik med långtidssjuksjrivningar både för psyksika och fysiska besvär. Har nu efter mycket om och men lyckats få jobb över sommaren. Sanningen är den att det finns ytterst få lediga jobb.

  2010-05-14 | 09:27:52
 • Madde säger:

  Torgny, varför tjatar du om detta?

  Har Jocke skrivit något om att han inte tänker acceptera deras beslut?

  2010-05-14 | 09:36:44
 • Anonym säger:

  Men för i helvete, Daddy!  Vi diskuterar DIG här. Inte vad andra får eller inte får.  Vi säger allihopa att vi inte vill sanktionera några snyltare på skattebetalarnas bekostnad. Direkt drar ni upp andra snyltare som någon riktlinje. Precis som någon av oss försvarat dem.

  Läs för fan om och läs rätt.  Personligen anser jag att Davids kärlek ska få vara sjukskriven , men inte du Daddy. Det har inget med kön ártt göra. Bara sunt förnuft.  Du, Daddy undviker kärnan i frågorna. Varför kan du inte plugga? Varför kan du inte ta studielån?  Susanna, du har helt rätt, men det är ju ändå på individnivå som allt landar, till slut. Daddys skyldigheter mot sig själv opch sina barn. Har han ens försökt bryta sin onda cirkel? Nej! Ju mer som går honom emot dessto vildare vevar han.  Ta dej i kragen Daddy. Du är inget undantag i att ta vuxenansvar. Och sluta försvara dina dumheter med vad andra gör eller inte gör. Till syvene och sist så faller ditt agerande helt på dig själv. Vad andra än har gjort eller inte än ha gjort. Sagt eller inte sagt. Så är det bara  Och om nu någon råkat ha missa varför vi diskuterar Daddy på denna blogg, fb eller övrigt så beror det enkom på att Daddy ber oss göra det, genom sina vrickade inlägg. Det finns ju en anledning, så att säga.  Ingen jävel skulle säga flasklock om inte Daddy själv skrev. Rent logiskt måste det väl ändå vara solklart för er alla. Eller?  Hajja läget!

  2010-05-14 | 10:41:11
 • Maria säger:

  "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."

  Mahatma Gandhi

  Naturligtvis finns det de som vill att du slutar blogga Daddy, och hellre ser att du jobbar på McDonalds än gräver om dem. Även om du så måste söka ett kneg så innebär det ju inte att du måste sluta blogga. Du kan blogga vid sidan om jobbet, men det bästa vore förstås om du kunde ägna dig på heltid åt grävande och bloggande.

  2010-05-14 | 10:47:06
 • Undrande säger:

  Jag förstår inte hur det kan komma sig att din rehabpeng drogs in ? Skrev en fråga om det nyss, men den föll väl bort på något sätt.  Det verkar ju helt vrickat att först bevilja och sedan dra in. Det handlade ju inte om jättelika belopp heller. Utbildningen var väl inte jättelång ?  Men jag tycker att du skull bitit i det sura äpplet när du inte fick pengar till dina studier. Om du trodde på dem och att de skulle kunna leda till något bra skulle du svalt stolthet och finansierat dem via studielån.  2010-05-14 | 11:00:22
 • Anonym säger:

  Å du Daddy!  Du är den som är empatrisstörd, hatisk och allt vad du drar till med mot oss som inte håller med dig.  Du har ju ingen empati med din dotters väl och ve. Du kränker henne, hennes mamma och alla som inte håller med dig. Att man kan ord som empati mm inebär inte att man är empatisk, mm.  Den enda som tycks få plats i din trånga värld är du själv. Det är inte empatins ursprungliga betydelse. Empati är verkligen inte din starka sida. Du kan ju inte ens känna empati för dina egna barn. Du har inte förmåga att värna dem, skydda dem eller ens att försörja dem. Så sluta dra snyftvalser om oss empatistörda. Hade mitt ex varit av din kaliber, hade jag med näbbar och klor försvarat min rätt att som förälder skydda mina barn från den andra föräldern. Av empati till mitt barn. Så kan du kalla mig empatisstörd hur mycket du vill. Handling är det enda som räknas.  Eller?  2010-05-14 | 11:04:39
 • Sara_A säger:

  Anonyma kl 10:47:06 och 11:04:39:  Så att Daddy har en blogg gör därmed att det är fritt fram för vem som helst att skriva hur grova och förolämpande inlägg som helst - Daddy kan ju enligt er alltid välja att lägga ned bloggen...?  Jag antar att ni har telefoner - alltså skulle det vara fritt fram för vem som helst att ringa & häva ur sig vad som helst när som helst - ni kan ju alltid välja att stänga av telefoner eller telefonabonnemang...?  Daddy skrev väl anonymt fram till för något år sedan eller så, och då har jag för mig att några läsare bad om mer fakta gällande vårdnadstvisten och agerandet från socialtjänstemän, polis, domstol etc. Nu när han framträder under eget namn och har beskrivit fakta är tydligen inte det bra heller!

  2010-05-14 | 11:25:21
 • Hans säger:

  Här är ett scoop Daddy:

  https://www.flashback.org/sp23094188

  Information från "andra sidan" kan kanske hjälpa dig och dina läsare att skingra några av de frågetecken ni släpar på.

  2010-05-14 | 11:44:39
 • Daddy säger:

  Hans  Av alla anonyma tomtar som härjat här de sista veckorna, och som skrivit saker som psykopatjävel, ADHD drabbade idiot, pedosvin och andra mindre roliga epitet, så är nog dom falska kommentarerna som kommit från dig dom mest vidriga.

  Om du tror att du hjälper R och hennes mor genom detta agerande så tänk igen.  Jag tvivlar på att den e-mailadress du uppger är riktig, men bara utifall, och som en ren tjänst mot allmänheten:  hansvannerstrom@gmail.com

  2010-05-14 | 12:41:26
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Torgny säger:

  obehandlad adhd, alkohol och tablettmissbruk, och mamman blev tvungen att lämna mitt i natten....låter allvarligt. Och Joakim begriper inte sitt eget misstag utan anmäler mamman för egenmäktigt förfarande och kidnappning av barn.  https://www.flashback.org/sp23095005

  2010-05-14 | 12:59:07
 • LadyMystica säger:

  Nyfiken fråga, du skrev för ett par dagar sedan detta:  "Som tur är ser FK på dom faktiska omständigheterna. Dom dömer inte liksom du och dina gelikar människor efter åsikt."  Jag antar nu att du, i vanlig god ordning, ändrat åsikt om FK och att dom härmed ingår i den stora sammanslutningen gentemot dig ?  Eller är det så att du tycker dom gjort rätt ?  // LadyMystica

  2010-05-14 | 13:55:46
 • Henrik säger:

  Daddy, varför kunde du inte ta studielån för att kunna gå klart din journalistutbildning?

  Det verkar ju ha varit ett ganska smidigt alternativ för att få som du vill, istället för att lägga din framtid i händerna på Fk.

  Inget påhopp, jag undrar bara lite stillsamt.

  2010-05-14 | 13:56:30
 • Leroy säger:

  Torgny.  Du tar upp saker från 2007 som inte funnits relevanta. Hade man funnit det relevant hade man i utredning kring lämplighet beordrat personer till läkare och vårdcentral. Kanske man borde bordra bägge barns föräldrar skyndsamt för att utreda detta och deras övriga sociala förmåga. Jag är nog för det, Socialen skall kuna beordra bägge föräldrar till obligatoriska samtal och visa sin vilja genom att sälla upp och delta i utredningar hos läkare, kuratorer/Psykologer få en bedömning kring vilja, lämplighet och förmåga.  Hela den sociala bilden skall utredas var för sig. Inte enbart en bild eller sida.  LadyM. o Henrik.  Hur hjälper era kortsiktiga frågor om försäkringskassan/studier barnet till normalt umgänge idag?  Det handlar väl om att utredningar görs riktigt och om sammarbete är möjligt och hur man väljer att tillse att så säkerställs. Två föräldrar kan dela på ett gemensamt ansvar.  Leroy  Leroy

  2010-05-14 | 14:13:25
 • Henrik säger:

  Leroy, i alla situationer i samhället får man tyvärr större trovärdighet om man kan visa upp att man har ett "normalt" liv där man ägnar sig åt antingen studier eller arbetar. Sorgligt på många sätt, men sant.

  Det visar att man klarar av att passa tider, sköta åtaganden, fungera i sociala sammanhang och har normala rutiner i sin vardag vilket brukar ses som positivt.

  2010-05-14 | 14:52:05
 • 9.0 säger:

  Daddy!  Bry dig inte om de där som är elaka mot dig!

  Att du hade sjukbidrag tidgare, fanns det en god anledning och det är ingen här som har med den saken att göra.

  Och faktum är att jag betalar hellre skattemedel till dom svenskar som behöver stöd för att klara sig, än att se "mina" skattepengar försvinna ut i EU, eller till tveksamma moskebyggen runt om i Sverige.

  Fan, enbart invandringen kostade förra året runt 250 miljarder, och så gnäller folk här över att du är sk.arbetsför pga att du bloggar.  Så när man är stämplad som sjuk, då har man inte rätt till sin egen fritid, och hade det nu varit som så att du istället hade varit behov av fysisk träning, så hade dom kallat dig arbetsför, efter att du visat att du "orkar" springa 15 meter.  Näee, vilket jävla hyckleri som pågår här bland kommentarerna.

  Stå på dig Joakim, mitt och mina vänners stöd har du =)

  Var nu rädd om dig, och fortsätt blogga, MEN i din egen takt!  9.0

  2010-05-14 | 15:38:56
 • David säger:

  @9.0  Lite suspekta att blanda ihop moskeebyggen med sjukpenning. I stort sett alla moskeer bekostas av pengar utifrån. Mycket från Saudiarabien.  Själva ideen med det nya systemet är ju att man efter en viss tid ska prövas mot hela arbetsmarknaden. Det är väl troligt att det är vad som händer Jocke nu. Sen kommer det alltid sticka i ögonen på folk när vissa får sina utbildningar betalda medan andra får punga upp med pengarna själv eller låna till det. Eftersom endast Jocke själv vet vad han blev sjukskriven för så är det ju bara han som egentligen vet. Om det är fysiska eller psykiska skäl. Generellt känns det som om de har blivit tuffare om man är sjukskriven pga av psykiska besvär. Detta mycket pga av att en långvarig frånvaro från arbetslivet endast gör det värre.

  Det är många av min sambos vänner som har fått brev från FK om att deras sjukpenning skulle bli indragen. Men i många fall lyckades man stoppa FK. Oftast genom att Läkaren noggrannare beskrev de biverkningar som patienterna drabbades av. Visst skulle min sambo ha kunnat jobba 1-2 veckor i månaden. Men vem anställer någon som kanske inte lever om 2 månader.

  2010-05-14 | 15:52:41
 • Johan säger:

  Ni som tjatar på Jocke om hans adhd har jag en fråga till.

  Vad tycker ni om Annika Sunbaum Melin?

  Hon är ju minst sagt fanatisk och har adhd.

  Jag förstår att många står bakom henne av er som avskyr det Jocke håller på med och för jösse heliga namn, han har ju adhd.

  Är inte att jämställa med tex Bipolär, vilken är en mycket värre diagnos när det gäller det sociala samspelet.

  Vad tycker ni om Micro113 och hennes bipolär, hennes sjukskrivning och fanatiska skrivande, ni som står bakom henne.

  Nä dags för FK att få tips om henne nu. Tro mig.

  jag uppmanar er andra nu att anmäla denna Marika Sjelin till FK för det var väl fan om hon inte är arbetsför.

  2010-05-14 | 18:45:14
 • Johan säger:

  Ni som tjatar på Jocke om hans adhd har jag en fråga till.

  Vad tycker ni om Annika Sunbaum Melin?

  Hon är ju minst sagt fanatisk och har adhd.

  Jag förstår att många står bakom henne av er som avskyr det Jocke håller på med och för jösse heliga namn, han har ju adhd.

  Är inte att jämställa med tex Bipolär, vilken är en mycket värre diagnos när det gäller det sociala samspelet.

  Vad tycker ni om Micro113 och hennes bipolär, hennes sjukskrivning och fanatiska skrivande, ni som står bakom henne.

  Nä dags för FK att få tips om henne nu. Tro mig.

  jag uppmanar er andra nu att anmäla denna Marika Sjelin till FK för det var väl fan om hon inte är arbetsför.

  2010-05-14 | 18:45:53
 • susanna svensson säger:

  Dagens glada nyhet http://www.s-info.se/page/blogg.asp?id=1651&blogg=42040

  2010-05-14 | 18:59:41
 • Titta här någon som tycker något är hemskt och är egentligen en nyttig idiot! säger:

  Postat av: Hans  Här är ett scoop Daddy:

  https://www.flashback.org/sp23094188

  Information från "andra sidan" kan kanske hjälpa dig och dina läsare att skingra några av de frågetecken ni släpar på.

  2010-05-14 @ 11:44:39

  2010-05-14 | 19:30:40
 • David säger:

  @Titta här någon som tycker något är hemskt och är egentligen en nyttig idiot!  Det där är ju bara korrekt citerat ur dokument som Jocke själv lagt ut.  Du får nog läsa på vad definitionen av nyttig idiot är.

  2010-05-14 | 19:35:22
 • Anonym säger:

  Smartass Johan..  Det här är inte Annka SM´s blogg. Så varför diskutera henne här?  Dessutom finns det väl inte många övriga likheter mellan Daddy och ASm , än diagnosen  Det lilla jag vet om ASM är att hon trots sin ADHD har utbildat sig till journalist. Hon försörjer sina barn och sig själv i yrket. Samtidigt som hon tar hand om både sina egna barn och ett ex barn.  Finns säkert massor att säga om ASM men som sagt, vad har hon med Daddy att göra?  Du drar så knäppa slutsatser av vad man verkligen skriver så det är skrämmande. Är du öht vuxen?  Och ärligt, vem fan tror du öht orkar bry sig om att anmäla folk hit och dit? FK ´har väl egna datorer?  Leroy din gamla tomte. Svara bara på mina tidigare frågor. Sluta försvara idiotier och allt Daddy företar sig. Vissa kan man faktiskt inte prata med. Håller Daddy på under samtalen som han gör här. Hur i helvere skulle sådana samtal se ut? God dag yxskaft! Typ.. Vem orkar ens lyssna? Ett malande utan Gud like.. Tro mig!  Maria  Sluta, ge inte Daddy mer luft under vingarna. Tror du på fullt allvar att denna man, snart 50 bast, utan jobb, ingen utbildning, ingen försörjningskälla med hybris i det mesta. Som inte ens kan ta hand om sina barn. Utan förmåga att kunna, stava rätt, tolka skrivna orden rätt.. You name it! Skulle vara ett hot för någon? Hahha.. Tillåt mig småle!  Sara_A, Du kan sitta å gulla med Daddy hur mycket du vill. Vem bryr sig? Däremot så bryr jag mig om hans barn. Mer än vad han själv har förmåga att göra. De blir uthängda här som trofeér av sin egna pappa. Klart som fan man reagerar. Barnen ´är för små för att själva ge sin syn på saken i egen blogg. Vuxna ska skydda och värna barn. Vad är ditt problem med det?  Och ja.. ringer någon upp mig och börjar hänga ut oskyldiga personer på telefon, till mig så får dom på käften. Eller börjar kränka små barn.. Då jävlar!  En viss skillnad serru!  Ni skriver som ni har förstånd till.. Poor you!  2010-05-14 | 20:08:01
 • Anonym säger:

  Nu tror jag minsann trollet Ibbe har hittat hit :)

  2010-05-14 | 20:15:28
 • Henrik säger:

  Sundbaum-Melin arbetade väl i många år som journalist på Aftonbladet, samtidigt som hon var ensamstående mamma och skrev böcker. Efter det försörjer hon sig på frilansjobb.

  Vad har hon ens med det här att göra?

  2010-05-14 | 20:27:32
 • Torgny säger:

  Daddy måste ju få en slant av sonens mamma för att kunne ge honom mat när han har honom. Nej han kan verkligen inte jämföras med henne.  Försäkringskassan har dock gjort helt rätt nu, det inser man om man har viss information.  Och Leroy är avstängd nu på fb. Undrar varför?

  2010-05-14 | 20:34:00
 • LadyMystica säger:

  @Leroy:  "Hur hjälper era kortsiktiga frågor om försäkringskassan/studier barnet till normalt umgänge idag?"  Har du funderat över hur JR's agerande här på bloggen hjälper honom i hans umgänge ?  På vilket sätt leder hans maniska uthängningar av personer hans umgänge ?  Hans inlägg idag rör hans sjukbidrag, därav så ger jag min syn på det hela.  Och jag konstaterar att även du dragit på dig en 1.06, hur många på JR's "sida" är det som blivit avstängda för 1.06 nu ?  Vad är det med er och eran besatthet i att gräva i folks identiteter, bara för att åsikter går isär ?  // LadyMystica

  2010-05-14 | 21:36:38
 • herulen säger:

  Jag har fått information att Torgny och Hans egentligen är kvinnor som mist rätten till vårdnaden av sina barn. Därför hämnas de på daddy. Ljuger jag? Spelar det någon roll och skulle ni själva anse dem som bra föräldrar med det synsätt de har på barns behov.

  2010-05-14 | 21:37:28
 • LadyMystica säger:

  Jag har fått information att Herulen egentligen är person som figurerar i brottsliga sammanhang, därför hejjar han på Daddy.  Ser du hur lätt det är att gå med desinformation när man inte har något bättre att komma med ?  Jag är faktiskt uppriktigt fascinerad över eran besatthet att komma på vem som är vem osv.  Är tanken på att någon man faktiskt kan tycka illa om det som sker här så svår att ta in ?  Jag har visat denna blogg för ett flertal manloga vänner, och tro mig, dom är inte det minsta imponerade, tvärtom.  En del av er är precis lika stolliga som de ROKS-fanatiker ni gillar att kritisera och håna.  // LadyMystica

  2010-05-14 | 22:01:28
 • Anonym säger:

  Herulen  Men hur fan har det gått till? Det finns väl knappt några män som får vårdnaden , enligt er då.  Jag skulle 1000 ggr hellre lämna mina barn till män som Torgny och Hans än till Daddy.  Daddy är skadlig både för sig själv och för sina barn. Hans och Torgny verkar både sansade och empatiska. Och mogna, dessutom så verkar de ju ha arbeten också. Det borgar väl för att barnen får mat också. Vilket inte Daddy ens verkar förstå att de ska ha. Mat alltså. Och det är bra! Mat är skitbra! Barnen som är sjövilda skulle gå bärsärk annars. Inte bra! ;-)  Jorååsåååatt...

  2010-05-14 | 22:02:57
 • Leroy säger:

  Vad spelar det för roll.

  Här kan man ju skriva iaf.  Tål man inte att det skrivs om trådar som dessa personer startat oc hänvisa till dessa då är det väl så.

  Leroy

  2010-05-14 | 22:11:52
 • herulen säger:

  LadyMystica!  Vi vet att du är utsänd av överlevarna från Flashback. Ditt och deras intresse är att verka för att inget barn i Sverige ska få träffa sin far. Kankse är det en pervers sexuell lusta över det hela? Hu som helst, jag har sett ert partiprogram.  Talar jag sanning? Vem vet. Ett är i alla säkert, ni hatar att fäder kämpar för de vill träffa sin barn.

  2010-05-14 | 22:13:09
 • herulen säger:

  Mr anonym!  Nej, Torgny och Hans har inga jobb. De är intagna för vård, men har tyvärr tillgång till internet där de sprider sin dynga.

  2010-05-14 | 22:15:48
 • Torgny säger:

  Leroy varför skrev du vad en person jobbar med på flashback? Du är hänsynslös. Nu skriver de om dig i tråden på fb. Du är för jävlig rent ut saagt. Skäms!!!

  2010-05-14 | 22:17:50
 • Anonym säger:

  Tja.. Du Herulen!  Din nivå på påhopp av meningsmotståndare känns igen. du tillförde absolut ingenting till debatten . Inte direkt otippat!  Inte för att du är värd att bemöta ens en gång. Men det handlar bara om barns rättigheter och föräldrars skyldigheter. Den dagen du lär dig skillnaden så kommer även du ifrågasätta Daddy.  Kan man inte ens ge barnen mat, tappar bort dem. Super lite för mycket. Knaprar piller mm så är man inte lämplig att ensam ta ansvar för ett barn. Det är liksom inte en liten docka som man leker som man vill med.  Läs på om barn och deras rättigheter ska du se att du också kommer till insikt, så småning om. Eller inte!  gäsp

  2010-05-14 | 22:25:41
 • Leroy säger:

  Torgny.  Vad en del påståt sig jobbat med har tidigare framkommit i tråden.  Leroy

  2010-05-14 | 22:27:18
 • Torgny säger:

  det står inget om polisjobb under exakt så många år i tråden, du är en jäävla skiit leroy!!! döööö

  2010-05-14 | 22:43:57
 • LadyMystica säger:

  Herulen, du svammlar som vanligt på. Jag har inget med "överlevarna" att göra alls. Du fäller ur dig kommentarer utan att ens veta vad du pratar om.  Kan du kanske vara vänlig och svara på exakt varför jag skulle tillhöra "överlevarna" ?  Det är lika stor tomtevarning på dig som på JR.  Är du läskunning så finns min åsikt om föräldraskap att finna i Daddy-tråden. Men det är antagligen lättare att hitta på svammel.  // LadyMystica

  2010-05-14 | 22:46:56
 • herulen säger:

  LadyMystica!  Du kanske borde nämna att din framfart orsakat flera utredningar om dig.

  2010-05-14 | 22:54:36
 • Anonym säger:

  Mr av!  "Inte för att du är värd att bemöta ens en gång"  Ändå gör du det och vi vet varför. Du själv leder ett statligt finansierat projekt som äventyras av det daddy säger.  2010-05-14 | 22:57:35
 • Johan säger:

  Hallå knäppskallar, ni är alldeles för Flashbackiga.

  Fattar ni inte att deras regler inte gäller här. Det är bara att skriva på och avslöja.

  Dessa människor har gått över gränsen för att ens anse att deras anonymitet inte skall avslöjas.

  Micro113 aka Marika Sjelander var först ut.

  2010-05-14 | 22:59:11
 • Johan säger:

  Herulen, det där är intressant om LadyMystica. Berätta gärna mer.

  2010-05-14 | 23:00:20
 • Anonym säger:

  Lady koskenkorva!  "Är du läskunning så finns min åsikt om föräldraskap att finna i Daddy-tråden. Men det är antagligen lättare att hitta på svammel."  Varför denna upprörda känsla? Du själv åberopar godtycke, varför skulle det vara annorlunda för dig?  2010-05-14 | 23:02:53
 • Anonym säger:  Hej hopp!  Leroy.. Naturligtvis är det inte ditt fel.  Jag förstod att er gemensamma nämnare, så småningom skulle dyka upp! ;-)  Hoppla, hoppla.. Kul att ni iaf har något gemensamt. Kul för er alltså! Dårar!  2010-05-14 | 23:21:28
 • Kommissarie Morse säger:

  Va? Har de försäkringskassor i Storbritannien oxå? Alla är väl arbetslösa där. Beware of the mystic Lady!

  2010-05-14 | 23:25:29
 • herulen säger:

  Johan!  Nej, jag har inget att avslöja utan utövar samma skitlogik som LadyMystica, Micro, Binkermuniten, HenrikJ, Hans, Torgny, Boysgonebad, Berringer med flera. När det träffar dem själva blir de upprörda, om det drabbar andra så är det bra. Var och en förstår att denna typ av förnuft är en dåres paradis. Varje gång de ser ett barn dör på tv eller annan media så känner de lycka: barnet slapp träffa sin far.

  2010-05-14 | 23:33:38
 • Anonym säger:

  Tack för info om herulens kriminella kontakter.

  Det förklarar hans överlägsna och hånfulla instllning till överlvare och psykpatienter. En kategori människor han påstår sig vårda men som han öppet hånar och nedvärderar.

  Nu har jag fått rätt, herulen jobbar inte inte i psykbranschen och det ska alla som är vårdbehövande i den sektorn vara oändligt glada över!

  Det finns en hel del överlevare som är i behov av vård och som aldrig någonsin ska behöva träffa på en person som herulen i personalen!!!

  Hans ordval om vårdbehövande överlag är lika otillständigt nedvärderande och avslöjar återigen hans syn på människor med psykiska besvär i behov av vård är minst sagt sjuk.

  Men att han egentligen har sin hemvist i kriminella kretsar förklarar hans utsagor.

  Tack och lov för att han inte finns i vårdsvängen!!!

  2010-05-14 | 23:47:04
 • Anonym säger:

  Herulen  Din slutledningsförmåga är fantastisk. Eller inte?  Vem önskar ett barn att leva utan sin mor & far?  Väldigt få skulle önska bort en bra förälder. Men nu är ju inte Daddy en bra förälder. Hur gör man då?

  Vad mäter du och dina fantastiska polare ett bra förädrarskap i?  Maslows trappa är väl ändå ett minimum? Ellr finner ddu det märkligt att man ger sitt barn mat, till varje pris?  Att man inte bemöts med borttappade barn, upprepad ggr är väl också ett minimum?  Du har en helt vidrig människosyn. Aldrig har någon av människorna du nämner uttryckt att det är bättre att barnen dör än att de får träffa sin far.  Skitsnackare med IQ fiskmås är precis vad du är.  Logiken är briljant hos de som försöker reda ut vad Daddy verkligen har gjort eller har del i. Din logik är så skruvad så den borde läggas i sprit och bevaras som avskräckande exempel för barn i framtidens skola.  Dessutom är det faktiskt hot som du sysslar med. Lite: Passa er annars blir ni outade. Jamen var så god fegis!  Hota så mycket du vill. Ju mer dessto bättre. För det säger mer om dig än om någon annan!  Hörrö!

  2010-05-14 | 23:52:42
 • Johan säger:

  Ett intressant inlägg på Flashback:

  Idag, 23:49 #3831

  fosforera

  Medlem  Reg: Sep 2009

  Inlägg: 65 Citat:

  Ursprungligen postat av micro113

  Citat Massimo71: "Mina fakta grundar sig på:

  1. De mänskliga rättigheterna, i synnerhet rätten till familj."  Finns det på fullt allvar en mänsklig rättighet som är uttryckt så?  Ja, det "finns på fullt allvar" en mänsklig rättighet att bilda familj, en rättighet som också innebär att man har rätt till respekt för sitt familjeliv och rätt att slippa utsättas för godtyckliga ingripanden.  Från Regeringens webbplats för de mänskliga rättigheterna:  - "Rätten att fritt ingå äktenskap och bilda familj slås fast i FN:s allmänna förklaring om de mänskliga rättigheterna (artikel 16), konventionen om medborgerliga och politiska rättigheter (artikel 23) och Europakonventionen (artikel 12)."  - "Var och en har rätt till respekt för sitt privat- och familjeliv och ingen ska behöva utsättas för godtyckliga eller olagliga ingripanden i sitt hem.

  Det kan i sammanhanget vara nyttigt att påminna att det också är en mänsklig rättighet enligt Artikel 7 att "Alla är lika inför lagen och är berättigade till samma skydd av lagen utan diskriminering" och enligt Artikel 11:1 att "Var och en som är anklagad för brott har rätt att betraktas som oskyldig till dess att hans eller hennes skuld lagligen har fastställts vid en offentlig rättegång, där personen åtnjuter alla rättssäkerhetsgarantier som behövs för hans eller hennes försvar." Det gäller även Daddy. Han ska ha lika rätt inför lagen och inte diskrimeras pga av sitt kön i vårdadsfrågan och han ska rätt att betraktas som oskyldig så länge han inte är dömd för något brott.  Detta är två av de mänskliga rättigheter som kränks när ROKS-ideologin att man aldrig ska ifrågasätta en kvinnas historia anammas av socialtjänsten eller av rättssystemet. (I detta fallet har tydligen mormodern varit den drivande, inte mamman.)  När ROKS-ideologin kombineras med vulgärfeminismens biologism (där man hävdar att eftersom kvinnor har haft barnen i sin livmoder är mammor alltid viktigare och har alltid starkare band till barnet än pappan) kan detta leda till att följande fördomsfulla resonemang kryper sig in i beslut som styr pappans och barnets öde: Mamman äger rätt till barnet eftersom hon i och med sitt kön är den bästa vårdnadshavaren. Man ska alltid ska tro på mammans anklagelser i en vårdnadstvist. Om mamman stör sig på pappan så är det därför i barnets intresse och för barnets bästa att mamman slipper dela vårdnaden eller slipper tillåta barnets rätt till umgänge med sin pappa.  Det är inte frekvensen av kränkningar utan den febrila aktivitet och de övertramp som begås av odemokratiska krafter för att mörklägga de fall där sådana kränkningar förekommit som är mest oroväckande, speciellt när de som rapporterar om att sådana fall existerar drabbas (som i de orkestrerade hetsaktioner där skumrasksekter som den "återerövrade-minnen"-grupperingen, vilken en längre tid stalkat och trakasserat Daddy, är igång).  Andra mänskliga rättigheter som är i farozonen när ROKS-ideologin påverkar beslut i vårdnadstvister:  - "Barnkonventionen innehåller även en rad rättigheter som är specifika för barn. Det är till exempel barnets rätt till personlig kontakt med sina föräldrar.  - "Alla människor är lika i värde och rättigheter. Det betyder att ingen får diskrimineras eller hindras från att utnyttja sina rättigheter på grund av kön."  - "Likheten mellan makarna[/i][/b] gäller såväl inom äktenskapet som vid äktenskapets upplösning och finns inskriven i artikel 23 i FN:s konvention om medborgerliga och politiska rättigheter."

  Citat:

  Ursprungligen postat av micro113

  Citat Massimo71: "2. Barnkonventionen. i synnerhet barns lika rätt till båda sina föräldrar. 3. Idag är barnets rätt att se sin far i händerna på en mor som ej är samarbetsvillig och som struntat, initialt, i sitt barns bästa enligt punkt 2"  Jaså, kan du länka till något sådant fall?  Det finns sådana fall beskrivna i en del utmärkta dokumentärer i ämnet, t.ex de här två: film 1 och film 2. Angående film 2 finns även denna beskrivning. (Notera att mamman inte flyttat ihop med någon, vilket du tydligen resonerat dig fram till var orsaken till att samarbetet inte fungerade och notera att umgängessabotaget sägs ha pågått i två år.)  Citat:

  Ursprungligen postat av micro113

  Däremot kan en persons allmäntillstånd fysiskt och psykiskt påverka förmågan att tillgodose ett barns behov och därför påverka i vilken grad personen är lämplig som vårdnadshavare, boendeförälder och umgängesförälder -- självklart. En person som inte klarar sin omvårdnad är knappast kapabel att klara av omvårdnaden om ett barn -- tycker du inte själv det är logiskt (man kan i alla fall inte förvänta sig det).  Micro, innan du sätter dig till doms över andra föräldrars psykiska tillstånd och förmåga att tillgodose sina barns behov vore det lämpligt om du tog upp hur ditt eget psykiska allmäntillstånd påverkat din förmåga att klara omvårdnaden av dina fem barn. Har tillståndet som lett till 20 självmordsförsök genom åren, inklusive det du planerar efter valet, påverkat i vilken grad du ansetts lämplig som vårdnadshavare, boendeförälder eller umgängesförälder? Om det inte spelar nån roll när det gäller förmågan, vänligen sluta då dina illasinnade spekulationer och insinuationer om hur Daddys förmåga att tillgodo sitt barns behov omöjliggörs av hans påstådda "tillstånd"!  Förutom det ovanstående finns det nämligen en del empatilösa majskorvsbagare på det här kafferepet som gärna vill att det spekuleras över Daddys lämplighet och förmåga att vara pappa utifrån hans psykiska kris och som redan sökt tillfälle att ondgöra och förfasa sig över att Daddy skulle ha rätt till umgänge trots att han bröt ihop i julas---en extra svår tid av tomhet och saknad för de föräldrar som redan är ur gängorna av längtan och sorg över att inte få vara med sina egna barn.

  ________________

  Senast redigerad av fosforera Idag kl. 23:51.  2010-05-14 | 23:58:15
 • herulen säger:

  postat av!  Vi i denna blogg finner dina inlägg komiska. Fler kommentarer behövs inte.

  2010-05-15 | 00:05:04
 • herulen säger:

  Postad av!  Bara en sådan sak som "psykbranschen". Det är komik på hög nivå.

  2010-05-15 | 00:09:32
 • Anonym säger:

  Ja du herulen.  Med din inställning till och syn på din omvärld så blir din uppfattnijg om vad som är komik eller inte fullständigt ointressant.

  Precis som alla dina andra åsikter.

  2010-05-15 | 00:36:20
 • Bilförare sökes säger:

  Hej  Är det någon som kan tänka sig att ställa upp någon helg och köra en av kampanjbilarna i norra delarna av Mälarregionen?  Se kampanjinformationen  http://www.yakida.se/kampanj.html

  2010-05-15 | 08:04:12
  Bloggadress: http://www.yakida.se/kampanj.html
 • Eva säger:

  Va? Menar hon allvar, Marika micro Sjelin?

  Sätter hon sig till doms över daddy och har denna svåra problematik själv?

  En förklaring är detta då det beteendet är hand i hand med Bipolär, mer vanligt än ovanligt.

  Men det ursäktar inte hennes beteende.

  Jag kan känna sorg över Marikas 20 självmordsförsök, men jag kan inte acceptera att hon far fram som en bulldozer.  Jag tror att alla som gör en anmälan till FK gör Marika en stor tjänst.

  Hon behöver något annat att tänka på.

  Komma i gång och jobba.  Vad säger ni, skall vi hjälpa Marika att må bättre?

  Jag tror det räcker med att kopiera hennes inlägg på Flashback och skicka in tillsammans med uppgifterna som kopplar micro till Marika.  Om vi alla hjälps åt att få Marika må bättre gör vi en god gärning.  Ni som håller med henne och coachar henne.

  Binkermunitan, HenrikJ, Bagaren29, LadyMystica, Natrixnatrix, Bogiebaby, Gud talar, Fru-Justitia mm, förstår ni inte att ni inte hjälper henne genom att elda på henne?  Ni utnyttjar Marika, en kvinna som mår mycket dåligt. Varför?

  Hjälp henne att inse att hon skall sluta skriva på nätet och börja jobba istället.  FK är inte dumma de kommer att förstå att hon är arbetsför.

  2010-05-15 | 09:25:31
 • susanna svensson säger:

  Eva skulle den kvinnan lyckas få ett jobb såsom arbetsmarknaden ser ut i dag kräver det nog att hon skarvar rätt rejält i sitt CV synd om den som i så fall inte får jobbet och är ärlig i sina ansökningshandlingar. Men Micro är ju duktig på att ljuga och överdriva så hon lyckas säkert ljuga sig till ett jobb om hon ger sig sjutton på det. Roks kanske är intresserade av att anställa henne som informatör eller nått liknande

  2010-05-15 | 09:32:14
 • Eva säger:

  Ja det är sant. Om hon blir av med det hon får från FK kan det ju bli svårt för henne då hon står utan inkomst och hon får svårt att försörja sin familj.

  Men samtidigt kan vi som har jobb inte försörja henne då hon är arbetsför.

  Hon kanske inte kan gå tillbaka till sitt jobb inom kriminalvården (det var väl där hon jobbade sist om jag förstått det rätt), men det finns andra jobb.

  Inte många med hennes problematik, men något måste hon kunna leta fram.

  Står hon utan inkomst är hon tvungen.

  Det skulle göra henne gott istället för att leva sitt liv genom internet.

  2010-05-15 | 09:53:55
 • Johan säger:

  Anonym 20:08:01 skrev:

  "

  Smartass Johan..  Det här är inte Annka SM´s blogg. Så varför diskutera henne här?  Dessutom finns det väl inte många övriga likheter mellan Daddy och ASm , än diagnosen  Det lilla jag vet om ASM är att hon trots sin ADHD har utbildat sig till journalist. Hon försörjer sina barn och sig själv i yrket. Samtidigt som hon tar hand om både sina egna barn och ett ex barn."  ASM är i allra högsta grad högintressant då hon ligger bakom mycket.

  Ang hennes adhd såg ni väl själva hur hysterisk hon var på Debatt när hon satt bredvid den korkade advokaten Eva Kornhall.

  ASM skriver att i hennes värld finns det inga goda pappor, det säger en hel del om henne.

  Hennes föräldrarskap vet jag inget om eftersom jag inte talat med hennes barn, de kanske har en annan bild av hennes föräldrarskap.

  Jag vet däremot att hon är fullständigt instabil och impulsiv och har ett stort problem med att hålla sig till sanningen.

  Hon är extremt intressant och skall absolut plockas fram i ljuset.

  2010-05-15 | 10:10:03
 • Hans säger:

  Jösses, med sådana vänner behöver Joakim inga fiender. Ni hjälper honom verkligen inte att visa att han är en trovärdig och lämplig pappa.

  Eller vad tror du själv Joakim, när soctanterna och nämndemännen läser din blogg??

  Har du skaffat några sparkonton till dina barn?

  2010-05-15 | 11:17:27
 • Årets hamburgare säger:

  Nu var det kanske inte en slump att Sanna Ax blogg hade just Annika Sundbaum-Melin högst upp på sin länklista.  Annika Sundbaum-Melin som dessutom blev årets Sundbybergare  http://www.sundbyberg.se/download/18.11b0c4f910bcc88cd8a8000529/Nytt+nr+5+2006+liten.pdf

  2010-05-15 | 11:29:17
 • Johan säger:

  Årets hamburgare, instämmer helt.

  ASM måste synas i sömmarna, här finns en med massa lik i garderoben som måste dammas av.

  2010-05-15 | 11:33:56
 • Bea säger:

  Om jag minns rätt så är Annika Sunbaum-Melin den enda som dragit en pappa till domstol för att han vägrade träffa sitt barn. Hon tyckte inte att man skulle kunna smita undan sitt föräldraskap så lätt och ville att lagen skulle ändras så att man måste träffa sitt barn.

  Om jag nu minns rätt. Hände på 90-talet i alla fall och är ett ganska intressant fall. Kommer inte ihåg hur det slutade.

  2010-05-15 | 11:51:00
 • Johan säger:

  Det är ju jätteintressant. Detta måste spinnas vidare på.

  2010-05-15 | 12:13:50
 • Lena säger:

  Johan.. jag såg också Debatt när dessa personer medverkade(ASM och Eva K)..arbetskamrater som såg programmet och dessa personer fick nya insikter...:)  2010-05-15 | 13:07:23
 • Anonym säger:

  Oj oj oj. Här slår man vilt omkring sig! :D  Den här sortens vildsinta och yviga attacker brukar vara ett tecken på att man känner sig trängd och att argument saknas. Det är då man brukar försöka "försvara" sig genom motattacker mot allt och alla. Det där kan man se bland dagisbarn också.

  2010-05-15 | 13:21:10
 • Anonym säger:

  Lena, har du lågutbildade arbetskamrater?

  2010-05-15 | 13:23:16
 • Hans säger:

  Skillnaden är väl att dagisbarn får vägledning och är mottagliga för sund logik. Vet inte vilket debattprogram de surrar om här. Debatt är ju ett minutprogram som för de allra flesta försvinner ut i periferin efter att det har sänts. Man kan inte ha mycket på fötterna om man hänger upp sina "bevis" på sådana oväsentligheter.

  2010-05-15 | 13:35:49
 • Lena säger:

  Hans...Du vet inte HUR mycket jag har på fötterna :D

  2010-05-15 | 14:26:11
 • Hans säger:

  Lena, förvisso inte, men att döma av det som levererats här så kan det inte vara särskilt mycket mer än ett par raggsockor möjligtvis.

  2010-05-15 | 14:39:17
 • Leroy säger:

  Torgny.  Råkade min spekulativa felläsning och felskrivning bli så mitt i prick så att du får lov att komma med sådana hot.  Jag återkommer kanske i tråden på FB om någon vecka.  Mvh  Leroy

  2010-05-15 | 15:16:11
 • Johan säger:

  Här är en intressant tråd https://www.flashback.org/showthread.php?p=23114884&posted=1#p23114884  Handlar om en Ann Johansson som verkar minst sagt vara en manshatare, och det ordentligt.

  2010-05-15 | 15:51:56
 • hans säger:

  Torgny? Detta är en snabbchatt och det namnet har försvunnit för länge sedan.

  Får du inte längre skriva på FB Leroy?

  2010-05-15 | 15:54:46
 • Johan säger:

  Hans, nu blir du mer och mer lik en annan hans som inte kunde släppa taget på en annan blogg för ett tag sedan.

  2010-05-15 | 15:54:54
 • Eva säger:

  Jag ser inte så mycket av micro på Flashback.

  Kanske hon har lugnat ner sig och gör något annat, bra det behöver hon.

  2010-05-15 | 15:56:34
 • Anonym säger:

  Johan, du har missförstått innebörden i ordet "hat".

  Det är skribenterna i FB-tråden som står fr hatet. Ann Johnasson berättar om sin åsikter om små män. Och var vänligt OBSERVERA att hon påpekar att inte alla män är små, ynkliga och ointelligenta.

  Vilket alltså betyder att ni här här inne inkluderas i de räddas skara. t ex. :D

  2010-05-15 | 18:08:34
 • Anonym säger:

  Förlåt, det är inte alla här inne som är ynkliga och ointelligenta. Det finns ljuspunkter som Hans t ex.

  2010-05-15 | 18:12:21
 • Johan säger:

  Anonym 18:08:34, det är klart hon slänger in ett och annat ord så vi inte skall kunna se att hon generaliserar.

  Du blir lurad av henne, men inte jag.

  Hon är en manshatare och därmed basta.

  2010-05-15 | 19:13:37
 • Maria säger:

  Det var värst så många intelligenta kommentarer det var här då, särskilt av de anonyma och de med mansnamn som Torgny och Hans. Vilka är det som sparkar och fäktar vilt omkring sig...?? Nåja, som Röda Korset påpekar här ovan, ni talar mest för er själva och er krets, och bidrar snarare till att sympatierna för Daddy ökar.

  Vilken Annika var det som skrev på SoD? Det ligger nära till hands att tro att det var den tredje, som ju deltog i samma Debattprogram som Daddy. Hennes bisittare Eva Kornhall kan man förmoda att hon tillhör Uppsala kvinnojour (går det att få bekräftat?). Åtminstone ASM har nära kontakter med överlevarsekten efter det att några barn i Sundbyberg ska ha utsatts för en pedofil på ett sommarkollo. Och hon har inte någon hög tanke om pappor: http://www.aftonbladet.se/wendela/article14606.ab

  läs dock också vad hennes ex säger! Så att hon skulle ge sig på IC och Daddy som kämpar för pappors rätt är inte alltför långsökt, även om hon förmodligen verkar mer i kulisserna. Eller är hon identisk med Sanna Ax?

  Vad gör Annika T. och Katinka L. nuförtiden?

  2010-05-15 | 19:47:02
 • Hans säger:

  Jag är väl inte mer anonym än dig Maria?

  Ingen annan heller för den delen.

  Jag reagerar på den här grupperingen där jag och andra skulle vara väderkvarnar i sammanhanget. Vad är det för strid ni valt och vad är det för strid du sanktionerar Joakim?

  Väljer du verkligen det här framför dina barn och ett försök att få ordning på ditt liv?

  2010-05-15 | 20:00:53
 • Leroy säger:

  En mycket bra intervju av barn och föräldrar som Saknade Barns Nätverk länkar till:  http://www.ur.se/play/155292  Leroy

  2010-05-15 | 23:00:59
 • Daddy säger:

  Ja Maria, Kornhall är i högsta grad aktiv i Uppsala kvinnojour.  Det är även Ida Bylund, barnombudsman i Uppsala  http://www.unt.se/uppsala/hon-lyfter-barnens-fragor-403167.aspx  samt även  Lina Gidlund, Verksamhetsansvarig för "Diskrimineringsbyrån"  http://www.vansterpartiet.se/index.php?option=com_content&view=article&id=2057:8e-mars-uppsala&catid=22:nyhet&Itemid=799  Så ni pappor i Uppsala som diskrimineras och har funderingar på att ringa dit för att få råd eller hjälp, kan nog bespara er telefonkostnaden.

  2010-05-15 | 23:41:19
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Leroy säger:

  Så de som säger sig arbeta mot diskriminering och kallar samman till föreläsningar i 8é mars rörelsen arbetar i flera av de organisationer som finns med på dessa föreläsningar. Inte konstigt att det inte är många män som får en möjlighet att föreläsa om diskriminering i Uppsala.:  http://www.diskrimineringsbyran.se/Programblad_8_mars_2010.pdf  Leroy

  2010-05-15 | 23:53:21
 • Leroy säger:

  Sensus och Diskrimineringsbyrån skriver PI lite om här:  http://politisktinkorrekt.wordpress.com/tag/diskrimineringsbyran-uppsala-du/  Leroy  2010-05-16 | 00:13:30
 • Madde säger:

  Det var väl väntat att Eva Kornhall fömodligen har ett finger med i spelet.

  2010-05-16 | 10:31:15
 • Undrande säger:

  Leroy, 23:53  "Inte konstigt att det inte är många män som får en möjlighet att föreläsa om diskriminering i Uppsala.:  http://www.diskrimineringsbyran.se/Programblad_8_mars_2010.pdf "  Det är väl inte så konstigt att flertalet av talarna är kvinnor när det handlar om 100-års jubileet av internationella kvinnodagen ?  Eller hur tänker du ?

  2010-05-16 | 13:49:40
 • Anonym säger:

  " Vi har ju även det gemensamt Ingrid och jag att vi bägge fått våra försörjningsmöjligheter saboterade av anonyma anmälare."  Hmm, ja, detta påstående kan du ju försöka dig på att utveckla. Är det så att du uppbär sjukpenning är det väl inte mer än rätt att denna behovsprövas och du kan väl inte vara rädd för en behovsprövning? Anses du tillräckligt frisk för att arbeta ska du väl göra det???

  2010-05-16 | 16:52:37
 • Annickorna säger:

  Rättning:

  Det blev fel i inlägget skrivet kl 9:09. Det ska stå följande  Postat av: Annickorna

  Några av dem som sysselsätter sig med att maila och ringa till kända personer och arbetsgivare för att smutskasta anställda och andra personer är följande  - Annika Tiger

  - Katinka Löfquist

  - Annika Sundbaum-Melin  Minst en av dem var aktiv på hat-sidan om dig Jocke, "Sanningen om Daddy"  Här finns mer information om du vill läsa hur det gick till redan år 2000.  http://www.yakida.se/falskt.html  Ursäkta, men rätt ska vara rätt.  2010-05-16 | 18:39:38
 • Johan säger:

  Jag ställer frågan om en Ann Johansson också. Jag har sett en tråd på Flashback där en Severanio aka Ann Johansson finns.

  Här är mer information om Ann Johansson http://www.medborgajornalister.se/anslagstavla/foreningshaverister.htm  Vem är detta? Skulle hon kunna ligga bakom en jäkla massa skit?  Det börjar bli dags att skaffa ett konto på Flashback, det finns mycket intressant där att hämta. Ett jäkla bra forum.

  2010-05-16 | 19:55:29
 • Johan säger:

  En fråga.

  Är BoyGoneBad på Flashback en Pär Brandt?

  Han verkar vara riktigt bra kompis med Ann Johansson?

  2010-05-16 | 19:58:38
 • "Daddy".., du kan väl berätta om varför du (enl dig) säger:

  ... inte kan arbeta? Gör det, snälla, i stället för att skrika ut din ilska över att det är "andra" som förstört en enkel försörjningkälla för dig !!!

  2010-05-16 | 20:19:32
 • DontTellSweden säger:

  Men vad har kvinnan ( Ann Johansson ) och föreningen med varandra att göra? ... Och hur kunde det byggas upp en så infekterad strid dom emellan? ....Radio Väst har nu granskat kvinnans blogg och funnit en infekterad debatt mellan henne och företrädare för en känd svensk förening!  Länk "2" : www.youtube.com/watch?v=JuKyJbYunn0&feature=channel

 • Anna Nyhm säger:

  " Jag är för tillfället fullt upptagen med mycket tidskrävande grävarbete samt funderingar på hur jag ska lösa det akut uppkomna problemet gällande mitt uppehälle."  Ja, det kan det ju bli svårt att få tid till att söka arbete eftersom du är så "fullt upptagen..."  Inte konstigt att försäkringskassan reagerar!!!

  2010-05-16 | 20:35:14
 • ann säger:

  Tjena Daddy! Som du säkert insett för länge sedan är jag inte inblandad i något drev mot dig och jag hoppas att du förstår att det finns de som nu försöker passa på tillfället att använda dig emot mig och vice versa - gå inte på det är mitt råd!

  2010-05-16 | 22:00:03
 • DRABBAD PAPPA säger:

  Skitsnack, du är specialist på att jävlas med människor Ann !  Läs denna gästbok Daddy; http://www.gastboken.com/5694  Your Friends

 • ann säger:

  Som sagt Daddy - allt är inte guld som glimmar. Det är upp till dig om du vill gå på rykten och hörsägen

  Kolla upp saker själv men tro inte på någon rätt upp och ner...

  2010-05-16 | 22:23:28
 • Anonym? säger:

  Men - har ni blivit helt galna? Nu tänker jag på DontTellSwedens länk. Vem är det som har smugit runt och fotograferat en kvinna som sitter i sin bil? Vore jag henne skulle jag polisanmäla det - vet inte för vad, men någon gräns måste man ha passerat när man stalkar någon på det sättet.

  2010-05-16 | 22:23:42
 • ann säger:

  Det är så man gör när man ska skrämma någon till tystnad anonym!

  2010-05-16 | 22:26:46
 • Leroy säger:

  Det låter intressant.  Då kan du Ann säkert klargöra en del. Låta flera få höra dina teorier och förslag på lösning.  Du borde kunna förklara varför vissa sk. överlevare agerar som dom gör och vad de övriga som smutskastar och agerar i spinn på Flaschback hör hemma i för läger?  För sanningar kommer förr eller senare fram och hinner i kapp dom som far med osanning.  Det tar bara lite olika lång tid ibland.  Leroy

  2010-05-16 | 22:33:46
 • Anonym säger:

  ann ?????

  "Det är så man gör när man ska skrämma någon till tystnad anonym". Hur var det med Anneli ( www.feliciasliv.se / www.stulenbarndomstockholm.se / Dom Glömda Barnen ) när Du stalkar dem Ann ??

  2010-05-16 | 22:38:00
 • Your Friends säger:

  LÄSVÄRT:

  2009-08-06 12:20 ”Konflikten bakom brevbomben”

  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=125&artikel=3014613

 • ann säger:

  Vilka överlevare? Jag accepterar inte det begreppet för några andra än de som överlevde förintelsen. Jag tycker som ni redan säkert vet att det var vansinnigt av Daddy att gå ut offentligt som han gjort, människor är i allmänhet inte särskilt snälla och får de en chans att hugga så gör de!  Det som pågår på FB just nu är riktigt illa och jag vet precis hur det känns eftersom jag varit utsatt för samma själv.  Vilka "läger" som finns vet jag inte - jag har uppfattat det som att micro Henrik J och Binkermuniten står på ena sidan och på andra leroy, tyfonen, reimer, massimo och någon mer. Jag och BgB är vänner kan man nog säga - han stöttade mig mycket då det var som värst och Skrik och Panik har jag alltid uppfattat som en hederlig människa.  Och ja...sanningen segrar för det mesta och du lär få svårt att beslå mig med några lögner men som sagt - jag kan inte påverka dig att tro på mig - däremot vet jag att det f.n. finns åtminstone ett par personer som vill mig riktigt illa och de har hållit på i flera år. En av dem är felicias mamma och den andre är B-G (Medborgajornalister). Det dom spyr ut om mig är inte sant, men som sagt - var och en får tro på vad den vill.  Nu har jag presneterat mig själv och jag kommer inte att gå i svaromål på de påhopp som jag vet kommer att komma. Ha en god natt!

  2010-05-16 | 22:47:22
 • Johan säger:

  Ann, nu gör du bort dig och det ordentligt. På Flashback anklagar då Tyfonen att gå daddys ärenden och här kommer du och vädjar till daddy att han inte skall tro på vad som sägs. Hur fan skall du ha det?

  2010-05-16 | 22:50:28
 • ann säger:

  Stulen Barndom var en vidrig förening som blåste alla sina medlemmar. Anneli hängde ut tre oskyldiga män och allt det där kan vem som helst kolla upp. Någon stalking har jag aldrig bedrivit - jag har lagt ut länkar och fakta och det passade inte. Jag vet precis vilka ni är som skriver nu och jag råder Daddy och andra som faktiskt vill veta hur det är att ta reda på hur det gick för t.ex. Fidaie Musici som Stulen Barndom också skulle "hjälpa"! För den som vill veta sanningen finns det sjöar att ösa ur!

  2010-05-16 | 22:51:28
 • Daddy säger:

  Hej Ann  Mycket tvivelaktiga vänner du håller dig med måste jag säga. BoyGoneBad (du vet ju vem det är) är en av dom som leder förtalskampanjen av mig på Flashback. Att ha den mannen på sin sida kan ju knappast räknas som en merit?  Hur är det med Severiano som själv skriver att hon varit (citat) minst sagt aktiv i tråden om Daddy? År inte det också en rätt nära bekant till dig?  2010-05-16 | 22:53:35
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Johan säger:

  Kan du sätta dig in i hur Felicias mamma mådde av det du gjorde?

  2010-05-16 | 22:54:29
 • ann säger:

  Lägg ner Johan! Visst f-n går Tyfonen Daddys ärenden! Och Daddy är påhejad nu av några stycken, men som sagt...ta reda på er! Jag vädjar inte - har aldrig gjort, jag bara noterar att ni några stycken som vanligt försöker blåsa huvudet av folk och jag talar om som det är - det är bara att ta och förkasta!

  2010-05-16 | 22:55:35
 • Daddy säger:

  Ann du svarade inte på min fråga. Är det inte din blogg som det länkas till under alla Severianos inlägg på FB?

  2010-05-16 | 23:00:02
 • ann säger:

  Ärligt talat skiter jag i felicias mamma, det är en riktigt elak jävel och det står jag för. Prata du med henne om hur hon och föreningen försökte få mina chefer att ge mig sparken. Konstigt att ingen av er brydde sig ett skit om de män som hängdes ut och fortfarande är uthängda!  Jo BoyGoneBad kommer alltid att vara min vän och jag håller med i det allra mesta han skriver! Sedan kan ni ju sluta spela er dumma - ni vet ju allihop att jag är severiano och visst har jag deltagit i tråden, men hur kränkande har jag varit?  Och du Daddy - vad du gör, spela inte upp rollen av det förorättade offret heller! Jag gillar inte det som Binkermuniten och Henrik J håller på med nu, men inte f-n har du betett dig rumsrent heller!  Jag är ingen fjäskig typ och jag har f-n i mig ingen dold agenda, jag står helt och hållet för vad jag säger och gör och enda skälet till att jag är förföljd av Anneli och kompani är att de vet att jag aldrig överträtt någon gräns vad skit de än försöker lura i er!

  2010-05-16 | 23:03:16
 • A-nonym säger:

  @ann - Vore det inte på sin plats att du i detalj förklarar hela din bakgrund och vad som hänt tidigare. Det finns så mycket rykten och spekulationer. Som det ser ut nu vore det på sin plats att du skingrade allt detta!

  2010-05-16 | 23:03:53
 • Johan säger:

  Och så kom det berömda psykbrytet som ett brev på posten. Först len som ett lamm, och när det inte fungerar smäller bomben. Hur var det nu, var det du som skickade den till dig själv?

  2010-05-16 | 23:11:36
 • ann säger:

  Psykbryt? Det berömda? Varför vågar du inte uppträda under ditt rätta namn Johan? Skulle jag reda ut andras sjuka spekulationer? Jo morsning - fakta finns för den som är intresserad, men nu tror jag väl egentligen inte att någon är det. Fråga BG om han fått tag på någon ny torped ännu - info14 nobbade ju - de var tydligen smarta nog att inte gå på den där fabulerande dårens påhitt. Tror ni era jävla fjantar att man orkar vara rädd för att dö i fyra års tid därför att några stollar på nätet gått i spinn och baklås? Glöm det! Man vänjer sig vid sådant också! Men - när det smäller så ska inte en f-n kunna komma efteråt och säga att den inget visste!

  2010-05-16 | 23:24:58
 • Daddy säger:

  Du har inga dolda agendor säger du. Felicias mamma har inte lurat i mig någonting. Det jag vet om dig och vad du har gjort har jag fått från dig och ingen annan. Visst kan du radera saker som du skrivit på dina bloggar, men mycket finns sparat.  Så här skrev du i din blogg "Den galna människan" den 23 November 2008:  "Nu när stulen bardom fallit (för det menar jag att den har) så är det på något sätt färdigjobbat. Det VAR det som var målet från början. Det var det som var det viktiga och jag hoppas de där människorna är så brända nu, att dom aldrig mer får chansen att etablera sig som förening!"  Vet du Ann att detta är en bekännelse av ett grovt brott?  Har kampanjen som bedrivs mot mig nu något samband med att en av föreningens grundare delar efternamn med mig, och råkar vara min kusin?

  2010-05-16 | 23:26:38
  Bloggadress: http://daddys
 • ann säger:

  Hahaha - så du är kusin med Peter Lindberg! Någon Ramstedt var aldrig med som grundare så du måste väl ha ett dubbelnamn då;) Då vet du ju om alltihop och hur rätt jag hade från första början! En storbedragare som stoppar medlemsavgifter i egna fickor, som vägrar länmna tillbaka fullmakter och personliga historier, som slår i alla att det finns en grupptalan när stämningsansökan blivit avvisad - som betalar Ruby Harrold Claesson 94 000 av medlemmarnas pengar för en stämningsansökan, hur han fick medlemmarna att skriva på fullmakter som om pengarna kommit in hade gått direkt in på Peter Lindbergs konto.  Och du vet säkert också att Anneli reggade sin dotter i föreningen ett år efter dotterns död - för att få tillgång till "jurist". (Från NKMR) ytterligare et dussintal döda var med i föreningen dessutom...  Skulle det vara ett brott att avslöja en lurendrejeriförening menar du? Nej, lägg ner nu Daddy! Jag vet allt om den där föreningen och om feliciasliv-historien och självklart blev jag obekväm för dem, men tuta och kör du Daddy - det går säkert bra - gör det du ska - var en nyttig idiot, spela de här föreningarna i händerna och säkert har de redan lovat dig hjälp - för Fidaies del slutade det med att hon själv hamnade inför tinget, men som sagt - tron kan ju försätta berg.  Nej Daddy -- du är redan bortkollrad, jag känner igen beteendet så nu kan du och de andra fortsätta med ert drev här - jag ids inte med fler idioter ikväll!

  2010-05-16 | 23:41:31
 • Daddy säger:

  Varför blir du otrevlig?  Nej jag är inte kusin med Peter Lindberg.  Han blev väl för övrigt friad från alla anklagelser som du och dina vänner riktade mot honom? Över 100 polisanmälningar på ett år var det väl om jag inte minns fel?  Du vet väl att det är brottsligt att medvetet försöka förstöra föreningar i Sverige?

  2010-05-16 | 23:46:04
 • ann säger:

  Daddy - är du på riktigt? Först ljuger du ihop något om att du är kusin med en av grundarna - det fanns tre och ingen hade ditt efternamn. Sedan försöker du med någon slags myndighet tala om att det är "brottsligt" att förstöra för en lurendrejarförening - var i lagen står det? Kan du inte vara snäll och tala om lagrummet?  Jo, han blv friad men sedan blev ju föreningen av med statsbidraget och året efter blev alla de som försnillat pengar sköntaxerade - de båda ledarna skyllde plötsligt på varandra för det som jag anklagat dem under lång tid. Dömd blev han också förresten då det gällde vägran att återlämna pappren. I Eksjö tingsrätt.  Vad gillade du förresten uthängningen av de tre männen? Och Annelis hittepåhistoria? Kan du förklara för mig hur någon i detalj kan beskriva hur ett mord gått till, utan att det har funnits några vittnen och utan att någon har erkänt? Är inte det lite märkligt? Du som är journalist och allt - är inte det en sak att gräva i?

  2010-05-16 | 23:57:20
 • Johan säger:

  Ann, är du dömd för barnmisshandel?

  2010-05-17 | 00:00:17
 • Hans säger:

  Daddy har onekligen en besvärlig situation att klara sig ur här.

  2010-05-17 | 00:10:46
 • DRABBAD säger:

  Läst din blogg Ann!

  Rättspsyk, var det där du var när du var tvångsintagen ??

  2010-05-17 | 00:12:52
 • Hans säger:

  Personangrepp verkar vara det som tas till när det normala förnuftet inte längre räcker till, jag ser att det är ett mycket vanligt angreppssätt här. Har ni någon åldersgräns för de ni väljer att hota eller drabbar ni även barn?

  2010-05-17 | 00:30:03
 • ann säger:

  Hahaha Johan - ni följer manus! Jodå - det har jag ju också skrivit om - att jag gav min dotter en örfil för 16 år sedan - hon anmälde, jag erkände och fick dagsböter. Hur var det med Ruby nu igen då hon gick ut i expressen och skröt om hur hon slagit sina barn - ingen reaktion då va?  Och varför berättade jag det där om örfilen? Det var inte så att jag var så hjärtans trött på alla galna föräldrar som påstod att deras barn blivit omhändertagna för att det saknades tavlor på väggarna och liknande? En liten generös gest från mig för att få folk att våga öppna upp om vilka fel de egentligen begått emot sina barn. har väldigt svårt att förstå er hangup på den där örfilen då ni samtidigt tillhör en förening som propagerar för barnaga. Så, nu kan ni fortsätta. Ska ni äckla er lite över min döda syster nu kanske? Eller hur jag som barnhemsbarn fem år gammal var föreståndarens "golare"? Skicka brev till mina barn - hota en tvååring? Någon liten ny bombattrapp? Det är ju bara fantasin som sätter gränserna-

  2010-05-17 | 00:32:14
 • ann säger:

  Tvångsintagen? Rättspsyk?  Som sagt - det är bara fantasin som sätter gränserna.

  2010-05-17 | 00:34:24
 • Hans säger:

  Joakim, är det sant att du hotar dina oliktänkares barn? Är det sant att du hotar att skada andras barn bara för att de föräldrarna inte hållt med dig i debatten?

  2010-05-17 | 01:02:45
 • Johan säger:

  Ann, menar du att du blev dömd för barnmisshandel för en ynka örfil? Sure baby.

  2010-05-17 | 07:27:08
 • Lena säger:

  Vad är allt detta? Har det helt spårat ur ? Jag fattar absolut ingenting...vad är det som händer på bloggen just nu?  Jag är intresserad av rättssäkerhet...och anledningen till det är att jag har egna erfarenheter av hur illa det kan fungera, när illasinnade personer är inblandade.

  Detta är anledningen till att jag blev intresserad av den här bloggen.  Sedan är det även så att jag och Daddy har erfarenhet av samme åklagare..ännu en anledning till mitt intresse för bloggen eftersom jag vet att denne åklagare utför sitt arbete på ett sätt som inte är objektivt och rättsäkert för fem öre:(:(  Jag måste också tillägga att jag även är intresserad av vårdnadstvister ...jag vet ju vilket fruktansvärt lidande en sådan kan föra med sig.

  2010-05-17 | 08:53:56
 • palle_pluring säger:

  @hans

  Utveckla det om hot mot barn till oliktänkande!!  Hoppas verkligen att du har väldigt fel i det Hans!!

  2010-05-17 | 09:02:32
 • ann säger:

  Jäpp Johan, så är det men du kanske inte visste att en örfil är lika med ringa misshandel? Nu sa ju iofs polis till mig efter att jag erkänt att jag hade kunnat blåneka och då hade det inte gått vidare, men nu var ju jag mer intresserad av att rätta til det med min dotter igen och då kanske inte det bästa är att påstå at hon ljuger eller hur?  Jag vet att det kan vara svårt att förstå sådant för mäniskor som ständigt slingrar sig, hittar på lögner, vägrar ta ansvar för sina egna handlingar, men så var det i alla fall.  Så till dig Daddy - jag lovade mig själv igår att inte fortsätta i tråden om dig eftersom jag är emot trakasserier rent principiellt. Jag har också försökt sätta mig in i din situation och förklara ditt bete4ende utifrån krisreaktioner etc.  Det är ett löfte jag tänker hålla men i mina ögon har du genom att både släppa igenom alla de nedvärderande kommentarer om mig som du gjort verkligen visat att du är en riktig äkta skitstövel, en liten feg skit som ska visa sin manbarhet genom att i flock med andra ge sig på en 57-årig kvinna, som du aldrig träffat, inte vet något om egentligen.  Sån´t ägnar kärringar sig åt daddy och kärringar finns det av båda könen men jag kommer hädanefter alltid att se på dig som en ynklig figur, en fjant som inte kan stå upp för sig själv.  Så sitt nu och lipa i kapp med Anneli och B-G, tyck ritkigt synd om dig själv och när du har ömkat dig färdigt så kan du ju alltid planera något litet attentat mot någon bara för att pigga upp dig och så kan du skriva om det sedan. Duktig journalist!

  2010-05-17 | 10:06:37
 • nyfiken säger:

  Vem är den här Ann Johansson och vad har hennes historia med Joakims vårdnadstvist att göra?  Likaså alla dessa personer som skvallrar och sprider lögner på Flashback. Vilka är de och vad har de i bagaget som gör att de vecka efter vecka spenderar hela dagarna åt att spekulera och skvallra om Joakim? Hur är de involverade i detta? De verkar ju helt maniska!  Det verkar som att Joakim har trampat på ett antal ömma tår när han berättat om hur han själv blivit bemött av myndigheterna och hur män blir behandlade i vårdnadstvister!

  2010-05-17 | 10:08:57
 • Mr Galahad säger:

  Söte Jesus vilken samling ninkompofs som hackar på dig Daddy.  Det är tydligt att de försöker sänka din trovärdighet genom sina attacker vilket i sig bara kan innebära att de inte kan argumentera omkring sakfrågorna.

  En gammal och tyvärr alltför effektiv metod som används flitigt historiskt sett. Nazisterna gjorde det exempelvis mot Judarna för att folk inte skulle börja fundera över det orimliga i påståendena att det var dem som låg bakom Tysklands ekonomiska kris.  Vanligtvis så försöker man på olika sätt tysta de som har kapacitet nog att tänka själva men idag kan nog det bli ganska svårt då det är många som känner till hur det går till, hur män och framförallt barnen drabbas.  Utifrån detta så blir det svårt att övertyga "vanligt" folk om det rimliga i att barnens rättigheter blir offrade för att vissa fanatiska kvinnorörelser vägrar förstå att vetenskapen, de sk evidens som en viss bloggerska talar om, hunnit ifatt dem. Vetenskapen börjar få grepp om hur verkligheten ser ut och det greppet kommer bara att bli bättre med tiden.  Slutligen så vill jag påpeka för dessa barnsliga skribenter, ingen nämnd och ingen glömd. Att det för det första är upp till FK att bedöma eventuell arbetsförmåga eller ej och att det vid alltför många tillfällen skett fullkomligt bisarra bedömningar av svårt sjuka individers förmåga som lett till stort lidande för de drabbade. Exempelvis svårt cancersjuka människor.

  En förmåga att läsa och skriva samt prata i telefon kan knappast vara ett generellt bevis på arbetsförmåga med mindre att varje fysiskt skadad/sjuk individ omedelbart skulle få sin ersättning hävd.

  Bedömningar om arbetsförmåga eller oförmåga måste rimligtvis alltid tas av den läkare som undersöker den aktuella individen mot bakgrund av vad denne arbetar med kontra de symptom som denne uppvisar.

  Exempelvis så är det helt olika sjukskrivningskriterier för en brandman kontra en kontorsråtta och även helt olika vägar till rehabilitering vid allvarligare sjukdom/skada beroende på individens förutsättningar.

  Där jag själv exempelvis bäst rehabiliterades med fysisk träning efter att jag slet av min ena hälsena (Då jag både måste kunna köra bil och röra mig relativt obehindrad i mitt jobb) medan en annan individ kanske bedöms att rehabiliteras bäst genom utbildning för att därefter kunna gå vidare in i yrkesverksamhet.  PS jag kunde faktiskt både läsa, skriva OCH tala i telefon medan jag var sjukskriven.  //Mr G

  2010-05-17 | 10:56:14
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
 • ann säger:

  Till nyfiken - kort svar: Jag har ingenting med Joakims vårdnadstvist att göra - däremot har jag varit en av de pådrivande då det gällde att avslöja föreningen Stulen Barndom bedrägeri och jag har också som sagt reagerat mot hemsidesägaren till feliciasliv (Tidigare pressekreterare i den föreningen) och hennes fullständigt vettlösa uthängningar av tre oskyldiga män. För att inte tala om den nyblivne sverigedemokraten Bengt-Göran Söderbergs famösa uthängningssida på medborgajornalister. Ett riktigt fynd för partiet!

  Dessa två, mmaman och B-G har i några års tid ägnat sig åt regelrätt förföljelse av mig och nu har de som sagt sällat sig till daddys gäng, för var ska sleven vara om inte i grytan. De har intalat honom att jag på något vis är drivande i drevet mot honom, därför att i deras värld existerar inte ens tanken att många kan ha något emot vad de sysslar med utan - jag är outad, någon ska straffas och jag har blivit den där syndabocken som man med jämna mellanrum lastar på all skuld för att sedan fördriva ut i öknen. Daddy har gått på det därför att han också vill att det ska vara så enkelt och ja...ni förstår säkert...

  Idag är det dessutom den där flickans dödsdag, så det har väl hjälpt till att skruva upp den där mamman lite ytterligare.  Nu väntar jag bara på svar från daddy på frågan jag ställde innan - alltså hur han förklarar att en kvinna kan i detalj beskriva hur ett mord gått till, vad "mördarna" sagt till varandra etc när det inte funnits några vittnen och inte heller några erkännanden.  Jag misstänker att han kommer att låta mig bli svaret skyldig.  Ingenting av det här handlar om någonn vårdnadsstrid eller om att rättvisa ska skipas. I det här gänget är det "samhället" som ska hudflängas, ett samhälle de ställt sig utanför och då är den enkla principen denna - om samhället friar, ja då fäller de och om samhället fäller - ja då friar de. De lever i upp-och-nedvända världen, de ser fiender i varje buske och jag tror att de är långt bortom räddning hela gänget! De har låtit förstöra sina egna liv och nu ska de förstöra andras - det är deras "rättvisa"!

  2010-05-17 | 11:02:54
 • oscar säger:

  @ann, hur kommer det din kompis boygonebad är en av de drivande i kampanjen mot daddy på flashback?

  2010-05-17 | 11:49:47
 • "... för dessa barnsliga skribenter..." säger:

  "...upp till FK att bedöma..." "...bisarra bedömningar... " "svårt cancersjuka människor..."  För det första är det "daddy" själv, som anger att Fk har dragit in hans sjukpenning och för det andra är det "daddy" själv som i bloggen skriver att han är "fullt upptagen med mycket tidskrävande grävarbete."  Det är nog fråga om mer än att "läsa och skriva samt prata i telefon" och att du har mage att jämföra detta med att vara "svårt cancersjuk" är lite väl magstarkt!!!  Det kan vara skönt att skylla ifrån sig ibland och inte behöva ta ansvar för sitt handlande, men det är inte alltid det FUNGERAR, för ibland hinns man ikapp...

  2010-05-17 | 11:59:46
 • Johan säger:

  Oscar, BoyGoneBad(Pär Brandt) är utskickad av Ann och därmed ligger även hon bakom den drivande kampanjen. Det är med andra ord det som ligger bakom Anns tro att andra springer daddys ärenden. På sig själv känner man andra.

  2010-05-17 | 12:00:17
 • Leroy säger:

  Ann.  Bra att du sa ifrån till Blinkern och delar ur det snurrande gänget igår kväll i Daddys tråd 20.21. Sen fundar jag ju på GbG som Oscar säger. Egentligen handlar ju tråden som Daddy startat om ett barns förlorade år och en variant på Stulen Barndom, samt rättshaveri som han skrev initialt.  Med den kunskapen som finns idag så verkar det som om rättshaverister söker rättvisa genom radikala kamper mot andra rättshaverister då man tror sig se eller inte anser att systemen funkar bra.  Är det inte bra om man ser över hur saker fungerar och sköts.  Låter tillse att dra fram all skit i ljuset och att sanningen får bli ordentligt genomlyst och granskad en gång för alla.  Tror nog du vet vilka radikala super talanger som håller på dagarna i ända. Angriper person i stället för sak.  Leroy

  2010-05-17 | 12:09:19
 • ann säger:  @11.49

  Är han? Jag tycker bara att han ifrågasatt lämpliga stycken och om den granskande journailsten Daddy inte tål att bli granskad själv så är det ju knappast vare sig mitt eller BGB:s fel. Försök inte. BGB vet lika väl som jag vad det här handlar om egentligen, vi känner igen Bengt-Göran Söderbergs och Anneli Petterssons vansinnesmanövrer. Det här är inget nytt vilket du säkert vet.  Anneli har en förmåga att "ta över" för at sprida ut sitt "budskap" och det har hon gjort här också. På politiskt korrekt blev hon visst dissad - hon har skrivit på suspicious vilket föranledde mig att omedelbart ta bort länken dit.  Och Bengt-Göran vill väl mst ha uppmärksamhet så at han slipper att ägna sig åt upphovsrättsbrott dagarna i ända genom att klistra in artiklar från olika dagstidningar och sedan få det att se ut som om det varit någon där och skrivit själv. Diktstölderna tycks han ha lagt av med nu i alal fall men han har ju många järn i elden, DalaiLama, anhängaren, SD-demokraten, maffiabossen, legosoldaten, anföraren för sveriges samlade fångars förtroenderåd, torpeden, mannen som skjutit mot polis, mannen som dödat..och allt annat han uttalat om sig själv. En mytoman som inte har något annat för sig än att stalka folk. Centerns starke man i Lund känner väl till honom: Bergwall heter han - han vet eftersom han var förföljd på samma vis  Så sätt igång att "gräva" daddy och då menar jag inte på det bokstavliga vis som du gör nu för du vet väl att "Den som gräver en grop åt andra faller oftast själv däri"?

  2010-05-17 | 12:12:44
 • DRABBAD PAPPA säger:

  ”Vem är den här Ann Johansson”  Hon är En rättshaverist av stora mått!

  Skriv till Justitiekanslern, Riksdagens Ombudsmän och Åklagarmyndigheterna runt om i Sverige, och begär ut alla skrivelse som är inskickade av Ann Ingela Johansson från Trollhättan. Var beredd på, att Du tvingas anlita ett ”Åkeri” för att frakta hem handlingarna!  2010-05-17 | 12:15:20
 • ann säger:

  Och där kom det ja i inlägg 12.00 - gå nu in på feliciaslivsidan och läs under den s.k. dementin vem det är mer än mig som Anneli pekar ut som den som ska ha förmått generaldirektören att skriva artikelm om trakasserier på nätet och så kom sedan och påstå att daddy har någon som helst styrförmåga över det som händer här på hans blogg längre. Nu är det annelis gäng som är här och vad den s.k. journalisten sysslar med vete tusan. Kliar sig i huvudet kanske, i bästa fall tar han sig en rejäl funderare på vad som pågår, men det är väl knappast något man kan förutsätta. varför kallar du dig Johan Anneli? Alla vi som vet hur du skriver känner ju igen dig ändå? Vågar du inte skylta öppet längre?

  2010-05-17 | 12:18:47
 • Leroy säger:

  Daddy.  Det är ju helt otroligt vad som flyter upp i kölvattnet på din vårdndstvist.  Tänk om Familjerätten vid Soc. kunde beordrat bägge föräldrarna att gå på samtal och reda ut sakerna mellan Er, man fått ta reda på vilja, lämplighet och förmåga så hade du sluppit utreda alla andra konstiga rättsövergrepp i Sverige.  Stå ut med att vara någon som alla pratar om eller kastar "skorna" mot eller kallar hund eller sprida andra kränkande tillmälen och rykten.  Fast det blir ju kanske inte någon bok om en liten vårdnadstvist det blir ju en dokumentär serie om Brott och Straff eller Jakten på rättvisan.  Leroy

  2010-05-17 | 12:27:21
 • ann säger:

  Nya lögner. Jag har anmält Stulen Barndom en gång, anmält anonyma brev till mina barn en gång, talat med polis i Malmö två gånger, påpekat den vidriga uthängningssidan för DI en gång och också gjort en anmälan till JK angående uthängningen av mig på feliciasidan i gästboken där - gästboken försvann direkt därpå, var väl inte skyddat av utgivningsbeviset antar jag.  Anneli däremot har anmält mängder av människor, så många att anmälningarna belagts med sekretess därför att man tydligen tror att de är farliga för henne själv (Som jag fattar det så handlar det om minst 200 anmälningar) B-G har begärt besölksförbud gentemot mig - inte för att jag någonsin varit i närheten av honom men som han själv beskrev det - genom att begära besöksförbud får man ut alla personuppgifter om den andre.  Jag har varit uthängd på två sidor förutom den där man gör en vansinneshistoria av brevbomben. Bengt-Göran har uppmanat folk att anmäla mig, man har skrivit skrivelser till kommunen, några med namn på som finns diarieförda, mordhot har frekvent förekommit i deras gästböcker och varför? Jo - för att jag faktiskt utnyttjat min yttrandefihet och påtala det rättsvidriga i det de håller på med - och det finns vittnen till allt! Tidigare medlemmar i Stulen Barndom, folk som fått upp ögonen för vad det handlar om på Flaschback i trådarna om feliciasliv och "För en granskning av Stulen Barndom".  Stulen Barndom var också "kompis" med den s.k. torterarmamman Mikaela Öberg - man länkade til henne, skrev mängder i hennes gästbok o.s.v. och hon länkade til dem. Tydligen var det också de som "hjälpte" henne att få hem barnen första gången så att hon kunde fortsätta pina dem.  Ni väljer helt och hållet med vilka svin ni vill bli associerade och tro inte för ett ögonblick att jag inte kan verifiera vartenda ett av mina påståenden!  Det här är pack i ordets rätta bemärkelse, man går över lik om så är så kom inte och snacka rättvisa här!

  2010-05-17 | 12:32:25
 • Mr Galahad säger:

  Ja vi får väl anta att han inte ljuger om att den är indragen. Vart vill du komma??

  Så "fullt upptagen" är lika med fullt arbetsför menar du?? Är inte "Fullt upptagen" ett mycket relativt begrepp som inte på något sätt kan säga något om friskhets graden hos individen.

  En dyslektiker kan vara fullt upptagen att läsa ett dokument i flera dagar som det tar mig 30 min att plöja.  Jämförelsen skötte du, jag påpekade enbart att "sjuk" är ett relativt begrepp som baseras på varje enskild individs förutsättningar och medicinska diagnoser som jag misstänker att du lika lite som jag är kvalificerad att ens tala om.

  Som vi alla vet så har flera svårt sjuka trots sin konstaterade sjukdom bedömts som arbetsföra av FK och därmed förlorat sin ersättning och blivit piskad till arbete alternativt socialbidrag.

  Konstateranden som efter granskning i media eller rätten fått kritik och ersättning ändå betalats ut men först efter en massa onödigt lidande hos de som utsatts för dem.

  Men du hör kanske till dem som anser att alla bidragstagare är parasiter så då tycker väl du också att det är helt i sin ordning att sjuka människor tvingas till arbete som de enligt medicinsk expertis inte bedöms klara av.

  Ibland undrar jag faktiskt varför vi ens avlönar läkare eftersom deras bedömningar ju uppenbarligen inte är relevanta ändå. Tänk vad mycket pengar samhället skulle spara om man kunde ersätta läkarna med Netdoktor.se kopplat till de av socialstyrelsens föreskrivna rekommendationer gällande den aktuella diagnosen.  Ett galet exempel på hur det ser ut är de 3 veckor som socialstyrelsen rekommenderar att en avsliten hälsena ska generera i sjukskrivning. Något som fyra olika ortopeder inklusive överläkaren inte kunde förstå hur man kunde sätta med tanke på att du helst inte alls ska utsätta den skadade hälsenan för påverkan alls under den första månaden och sedan i mycket liten utsträckning fram tills du får den uppblåsbara kängan. Risken för att slita av hälsenan igen under denna tid är oerhört hög men strunt i det.  För övrigt så finns det ju flera av de sk "överlevarna" som är 100% sjukskrivna men ändå klarar av både bloggande, föreläsningar och TV gästspel.

  Varför tar ni inte och hackar på dem om detta??  //Mr G

  2010-05-17 | 12:37:29
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
 • Leroy säger:

  Ann.  Finns det kopplingar till nätverk som tas upp hos Yakida?  Förstår du lite av vad som pågår runt Joakim, där en del bara ser en liten del av det hela som pågår.

  Men missar alla dessa Internetbaserade stalkers.  Joakim har länge funderat på varför media inte kan ta upp sånt här eller annan rättsröta på ett bra och balanserat sätt. När han gör det så dyker det upp fler och fler från konstiga håll och börjar prata om honom som person och angripa i stället för att se till vad han tar upp för enskild sakfråga.  Klart att rättvisan förr eller senare kommer fram men barn skall inte drabbas. Man skall skyndsamt agera hos myndigheterna för att granska och utreda vad som är friskt och sunt samt bäst.  Leroy  Leroy

  2010-05-17 | 12:43:12
 • Johan säger:

  Ann, du ljuger. Jag är Johan och ingen annan.

  Fortsätt du för all del din smutskampanj, men sluta se dina lögner som en sanning. Vet hut människa.  Mr Galahad, hatten av för dig.

  Kloka ord som ett gäng tokstollar skulle läsa och helst även fatta.

  2010-05-17 | 12:46:59
 • Johan säger:

  Citerar

  "För övrigt så finns det ju flera av de sk "överlevarna" som är 100% sjukskrivna men ändå klarar av både bloggande, föreläsningar och TV gästspel.

  Varför tar ni inte och hackar på dem om detta??"  Ja Marina Engan till exempel.  2010-05-17 | 12:48:33
 • ann säger:

  leroy:  Yakida? Annika Tiger? Hur f-n ska jag veta det? Jag är väl f-n inte med i ett nätverk - de är ju därför folk kan utsätta mig som de gör! Tror du på fullt allvar att jag bryr mig ett skit om daddys lilla pisstrid när jag själv är utsatt som jag är? han kan komma igen och snacka när han blivit mordhotad, fått bombattrapper i postlådan o.s.v. o.s.v.  Fattar du inte att Daddy är en fullständigt oviktig person för mig? Jag gjorde några ganska modesta inlägg i tråden som han själv startade och sedan när invektiven började hagla från båda hållen så tröttnade jag!  Hur allmänintressant är en vårdnadstvist? Han får väl gapa på bäst han kan över hur illa behandlad han är - hans utsatthet är inte ens i närheten av min så varför skulle jag fälla tårar för hans skull elelr triumfera över att han blir förföljd. Jag är förbannad för att även han lurats att hoppa på drevet mot mig - det var jävligt som det var, men ni gillar väl sådant här?

  2010-05-17 | 12:51:17
 • David säger:

  Ang FK och sjukskrivning.  Efter en viss tid, vet inte exakt hur många dagar så bedöms ens sjukskrivning mot hela arbetsmarknaden. Inte bara mot det jobb man har haft eller har. Så det är inte så konstigt att Jockes sjukskrivning granskas.

  Det är detta som har drabbat vissa cancersjuka. Dessutom skiljer sig behandlingar mot cancer äldigt mycket. Vissa klarar av att jobba men vissa mår så dåligt samt är så infektionskänliga att det inte kan jobba.

  2010-05-17 | 12:51:29
 • ann säger:

  Och du Johan, dig tänker jag inte bemöta i fortsättningen - folk brukar kunna lukta sig till både då någon talar sanning och då någon ljuger och både du och jag vet vem som är vem i det här fallet - det räcker för mig så länge!  BGB har precis ringt mig och talat om att han tänker sluta skriva i Daddytråden just för att han vet att jag får ta skiten för allt som skrivs precis överallt, men fortsätt ni - det brukar sluta med att jag är precis alla! Sinnessjukt är det och ett rent justitiemord är det men jag har för länge sedan gett upp hoppet om att någon ska bry sig!

  2010-05-17 | 12:56:15
 • Madde säger:

  Men jösses, vad är det som händer här?

  Det ser ut som om någon tagit upp bloggen och släppt ner den med ett brak och alla kommentarer blir huller om buller och ingen struktur alls?  Jocke, vad handlar detta om?  Jag sitter med stora ögon och försöker förstå.

  Jag måste levt i en bubbla.  Förklara gärna någon, lugnt och fint så jag hänger med.

  2010-05-17 | 12:59:35
 • Anonym säger:

  Johan, vakna för fan!

  Marina Engan blev anmäld till FK för länge sedan!

  Det gjordes av dem som tycker att vuxna som berättar om barnaknullare ska hålla käft och inte avslöja dem.

  2010-05-17 | 13:00:24
 • Johan säger:

  Haha, det är ju en välgärning för daddys dotter att han håller dig därifrån. Det är bra. Men det andra dravvlet om att du får ta skiten, det ser du till att skapa själv runt dig.

  2010-05-17 | 13:01:05
 • R säger:

  Jag tycker det är lustigt att vissa hänvisar till Yakida.se som någon sorts auktoritet. Jag har nämligen länge hänvisat till den sidan då studenterna behöver exempel på den rättshavrism som utmynnar ur paranoida psykoser eller paranoid schizofreni. Personen som skriver Yakida är ju uppenbart mentalsjuk.

  2010-05-17 | 13:04:49
 • Mr Galahad säger:

  Ja så är det det David vilket man också starkt kan ifrågasätta med tanke på att "en viss tid" inte på något sätt kan säkerställa att en individ blivit friskare. Idag så är det åtskilliga som bollas mellan olika ersättningsalternativ allt medan deras slutliga utbetalning successivt blir allt mindre. Väldigt ofta så kallas denna bollning för rehabilitering men ingenting görs för att individen skall bli frisk.

  Man säger åt den numera arbetssökande individen att han få komma in en gång i veckan för samtal med handläggaren som sedan skriver på papperen så att ersättning utbetalas. Vari ligger rehabiliteringen i det?

  Lösning är då att istället för att försöka hjälpa denna individ tillbaka till sitt yrkesval (som man måste anta att han både vill ha och har bäst kompetens att utföra) så tycker man att han ska spendera resten av sitt liv med att arbeta på något plusjobb (dvs de jobb ingen vill göra) eller dylikt och att han får tillfriskna bäst han kan på egen hand. En dyr affär för skattebetalarna och ett fruktansvärt slöseri med mänskliga resurser.  Ja det är ju just det jag talar om, det skiljer sig oerhört mellan individer och hur behandlingar tar och hur sjukdomar visar sig. Därför måste det vara upp till den läkare som faktiskt träffar individen att utifrån sin medicinska expertis och individens förutsättningar besluta om h*n ska sjukskrivas eller ej samt vilka rehabiliteringsåtgärder som skall tas för att individen så snabbt som möjligt ska kunna tillfriskna och återgå till egen försörjning.  I korthet, beslutet ska ligga hos vårdande läkare i samråd med individen och inte hos någon expert som aldrig ens träffat individen samt definitivt inte hos någon skenhelig bloggkommentator.  //Mr G

  2010-05-17 | 13:06:46
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
 • ann säger:

  Upp till andra att bedöma vem som verkar mest trovärdig Johan - jag tror vi överlåter ärendet åt folkdomstolen som vanligt!  Madde - du har helt rätt - någon annan har nu tagit över bloggen för att sprida sitt budskap - det är därför det ser ut som det gör.  Jag tror inte Daddy förstår hur det kan skada hans sak, men kanske du kan få honom att fatta?

  2010-05-17 | 13:08:22
 • David säger:

  @galahad  Problemet är att många läkare är väldigt dåliga på att skriva sjukintyg och beskriva hur patientens sjukdom påverkar möjligheten att jobba. Visst är det bra om man kan återgå till det jobb man hade sen innan, men nånstans måste man dra gränsen. Man kan inte låta folk gå sjukskrivna i evigheter. Nånstans måste man dra gränsen. Den nuvarande regeringen kanske har dragit den lite snålt men det är iallafal bättre än att inte agera alls.  Min sambos sjukintyg har varit slarvigt ifyllda många gånger men nu har ju hon en cancerform som man inte kan ifrågasätta att hon inte kan jobba.

  2010-05-17 | 13:21:46
 • Undrande säger:

  Vad är det som händer här ?  Rena dårhuset !

  2010-05-17 | 13:27:18
 • Anonym säger:

  Skönt att Daddy fått lite annat att intressera sig för än sitt eget navelludd.

  Men om han har börjat hota barn nu också så är det alarmerande!

  Ni som har info om det borde meddela myndigheterna. Det är strffbart att hota folk.

  2010-05-17 | 13:33:06
 • benny säger:

  Ursäkta en okunnig, men vad har den här föreningen Stulen Barndom med den här vårdnadstvisten att göra? Jag kanske har missat något väsentligt, men jag har inte sett något om den föreningen i denna blogg och än mindre något om personerna bakom den. Varför är plötsligt Ann Johansson så intresserad av Daddys?

  2010-05-17 | 13:39:31
 • Mr Galahad säger:

  Ja det kan förvisso vara så men samtidigt så håller jag med läkarna som menar att "det ju måste vara uppenbart för vilken medicinskt utbildad människa som helst att en avsliten hälsena inta ska belastas under mycket längre tid än 3 veckor".

  Återigen är det verkligen rimligt att för att jaga rätt på "simulanterna" (en grupp som jag faktiskt har svårt att tro ens existerar då det torde vara ganska svårt att lura läkare med fejk diagnoser år efter år) så utsätter man ALLA sjukskrivningar för en enorm kontrollapparat som helt uppenbart kostar avsevärt mer än den smakar.  Var hon mindre sjuk för att FK fick slarvigt skrivna intyg? Nej just det, är det då rimligt att någon som är sjuk ska tvingas kämpa med "red tape" pga en dyr kontrollapparat som sparar mindre än den kostar?  //Mr G

  2010-05-17 | 13:40:11
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
 • någon säger:

  Ann - Du säger att "någon annan nu tagit över bloggen för att sprida sitt budskap". Vad menar du? Vad är det som inte Jocke har skrivit? Vilka inlägg syftar du på? Vem menar du ligger bakom "budskapet"?  2010-05-17 | 13:42:25
 • ann säger:

  Nu är det ju inte Daddy jag talar om som hotar barn, utan det gäng han just allierat sig med - typ två personer, kanske någon mer. Vad tror ni myndigheterna elelr polisen bryr sig om ett anonymt brev? Det betecknas som ofredande och är inget polisen engagerar sig i. Självklart anmäldes det, men jag vill nog gärna se att man inte blandar ihop olika människor aktioner här.  Det Daddy gjort mig är att han berett ytterligare plats för drevet mot mig, det drev som pågått i åratal på den s.k. sociala sajten www.medborgajornalister.se och som flera redan länkat till.  Det är vad jag anklagar Daddy för!  Blanda inte ihop begreppen eller försök få det till att jag skrivit något jag inte skrivit - sådana där insinuanta omtolkningar är jag vedervärdigt trött på!  Om samhället verkligen brydde sig om enskilda människor så skulle inte sådant här vara möjligt men nu signalerar man om och om igen att det är fullt ok och vad i helvete för samhälle tror ni att vi får i förlängningen? En ren diktatur där storebror bytts ut mot miljontals lillebröder som bevakar varandras steg. Och det kallas yttrandefrihet! Varsågoda - ha den och förbruka den - det enda det kan leda till är diktatur, men det är väl kanske det ni vill ha?  Frågan är ju bara om ni som agerar i enlighet med det målet kommer att sitta i toppen av den hierarkin senare. Skulle inte tro det!

  2010-05-17 | 13:44:53
 • ann säger:

  @ någon - det har jag redan svarat på. Antingen läser ni på och tar reda på er eller så fortsätter ni att kackla som yra höns.

  2010-05-17 | 13:46:46
 • Kuckeliku säger:

  Undrar just vem det är som kacklar som yra höns? Något virrigare inlägg i debatten om Daddys och hans dotter än det som Ann producerat här har jag då inte sett! Daddy har inte skrivit en rad om dej, ändå känner du dej utpekad och mobbad! Du verkar ju helt snurrig! Vadan detta intresse för Daddy???

  2010-05-17 | 14:24:47
 • ann säger:

  Svårt med läsförståelsen alltså - vem tog upp mitt namn här först - fundera på det innan du spelar dig dum! Jag har inte bett att bli omnämnd på denna blogg!

  2010-05-17 | 14:26:50
 • "Mr Galahad".., om nu försäkringskassan anser... säger:

  att "Daddy" är arbetsför och ska ut och söka sig försörjning, varför tycker du att detta är så fel? (och försök att svara utan att blanda in annat och andra)

  2010-05-17 | 14:38:48
 • Kan man jobba så SKA man jobba. Punkt slut!!! säger:

  .

  2010-05-17 | 14:40:29
 • Mr Galahad säger:

  Kan du peka ut var jag säger att det är fel att arbetsföra ska söka sig försörjning? Jag kan göra det enkelt för dig, jag har aldrig sagt det.  Däremot så hävdar jag att du lika lite som jag har kompetens och information att bedöma huruvida har är eller inte är arbetsför varför sådana diskussioner är helt irrelevanta och ditt hackande helt enkelt simpel mobbing.

  Dessutom så vet vi att FK vid många tillfällen dragit in ersättning för människor som varit sjuka och som fått upprättelse senare vilket leder oss till att konstatera att de uppenbarligen haft fel i sitt ställningstagande. Något som många sjuka, tom svårt sjuka fått lida gravt för och då anser jag att man brister gravt i hanteringen ifrån FKs sida.  Kan vi nu begrava skitsnacket om bidrag, FK och arbetsförhet eller känner ni att ni måste kräkas lite till?  //Mr G

  2010-05-17 | 15:06:37
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
 • LadyMystica säger:

  Jösses, jag tyckte det var snurrigt värre innan, men nu har det fullkomligt exploderat.  Felicias mamma, mord, föreningar och stalkningar ? Vad handlar allt detta om ?  När man läser här så känns 25-man heroic Lich King rätt trivialt.  Att anklaga andra här för att vara "rättshaverister" och inte kunna se Joakims eget agerande känns rätt löjeväckande.  // LadyMystica

  2010-05-17 | 15:30:52
 • Anonym säger:

  Mr G du har i princip rätt naturligtvis.  Men nu är det också som så att om du har ett arbete där du tillbringar din tid vid en dator, som du så respektfullt benämner som kontorsråtta, och drabbas av sjukdom men tillbringar din sjuktid framför datorn så är du att anse som arbetsför.

  Det var det saken gällde för Daddy och som gör att hans indragna sjukpenning måste bytas ut mot någon annan inkomst.

  Det är möjligt att något konstigt inträffat i samband med den indragna rehabersättningen, han uppger att han först fått klartecken till heltidsstudier på statens bekostnad men som senare drogs tillbaka.

  Strax därefter blev han sjukskriven men tillbringar sin tid framför datorn. Det ser alltså ut som att han skulle kunna genomföra sina heltidsstudier eller ha ett arbete av liknade karaktär.  Att ni röstat fram en regering som går till attack mot sjuka människor och som jagar dem med blåslampa tills deras hälsenor slits av är en annan fråga som enkelt kan lösas vid nästa val.

  2010-05-17 | 15:31:11
 • inte ann säger:

  "Vem tog upp mitt namn här först" undrar Ann. Svaret är Johan. Vad som är riktigt intressant är varför Ann så snabbt fick reda på att hennes namn förekom i en kommentar på en blogg. Hur kunde hon veta det om hon inte själv regelbundet läser bloggen eller följer diskussionen på flashback om den? Hade hon inte redan varit djupt indragen i kampanjen mot Daddy så borde hon bara ryckt på axlarna åt det.

  2010-05-17 | 16:03:41
 • ann säger:

  Självklart följer jag tråden och läser i den, men nu handlade ju inte tråden som startades om mig där om Daddy eller hur? Jag har sagt det förut - ni kan hänga ut mig hur många gånger som helst, men det handlar om pyrrhussegrar för er del. Människor är betydligt mer kloka än vad ni förstår och de kan mycket lätt lägga ihop två och två om de vill. Nu tror ju inte jag att folk i gemen är så fanatiskt intresserade av mig som ni är, utan de kommer mest att undra över vad f-n det handlar om och det gör de alldeles rätt i. De flesta har väl lite annat att syssla med än att hålla reda på vad ett antal dårar på nätet håller på med.  Tyfonen tappade snabbt intresset för den tråd han startat om mig då moderatorn tog bort alla hans länkningar hit och till medborgajornalister så...jag behöver inte göra så mycket...folk fattar ändå!  Det är faktiskt bara ni, ett litet fåtal här som tror att ni är så satans intressanta och att folk köper vad ni skriver rätt upp och ner! Megalomani kallas det eller på vanlig vardagssvenska : Storhetsvansinne.  Nu får ni fortsätta utan mig - jag ids inte bemöta ett skit längre!

  2010-05-17 | 16:16:31
 • Leroy säger:

  Ann.  Du behöver inte bemöta.

  Förklara!  Leroy

  2010-05-17 | 16:28:38
 • Ann o nyhm säger:

  Ann.  Tycker du dom gör rätt i tråden som Daddy startade?

  Vilket gäng tillhör dom tror du?

  Alla som skriver påhopp på honom i denna blogg.

  Vad tillhör dom för grupperingar tror du?  Ann o nyhm

  2010-05-17 | 16:33:40
 • Tyfonen säger:

  Ann, jag har ett liv utanför datorn och i dag är det måndag. Jag har inte tappat intresset, tvärtom.

  2010-05-17 | 16:47:36
 • ann säger:

  Men varför ställer ni dessa meningslösa frågor till mig? Tror ni på fullt allvar att jag har något med drevet mot daddy att göra? Jag har mot min vilja blivit inblandad här och det antagligen för att Daddy själv fått för sig att jag tillhör ngt slags nätverk som vill förgöra honom. Vilka som gett honom ideerna har jag redan skrivit om. Vill ni sedan ägna er åt förföljelse av en för er helt okänd människa så varså goda - hur skulle jag kunna hindra er?  Jag har alltså inget att förklara utan de som dragit in mig i det här kan ju tala om varför. Jag tror bara att ni tycker det är lite roligt att jävlas med folk och får ni då ett litet tips om någon som redan är outad så gör ni det bästa av det.  Jag försökte alltså stoppa de värsta spekulationerna om daddy igårkväll och detta är tacken för det. Jag är helt maktlös i detta och det vet ni också men ni gillar väl att sparka på folk som inte kan försvara sig - det är inget jag kan göra något åt!  Ett paranoiskt beteende är det i alla fall och jag tror nog de flesta kan se vem som förföljer vem!

  2010-05-17 | 16:50:48
 • KiaW säger:

  Varför dras ytterligare en person in, i vilket syfte...eller är det bara ett missförstånd?  En tråd om Ann startades på fb av signaturen Tyfonen. Tyfonen säger sig inte känna till Ann sedan tidigare, men är lite nyfiken efter att ha läst något av henne.  Ann och bgb dyker upp i tråden, och nu har jag inte läst den ordentligt men får uppfattningen om att Tyfonen gör kopplingar mellan Ann och bgb och vidare gör koppling mellan bgb och daddy-tråden...  Därefter dyker Ann upp i daddy-tråden och försvarar daddy.  Någon börjar skriva här om Ann och att hon ska ligga bakom någon smutskastning mot daddy på fb...  Vilken förvirring, för nu tror Ann att hennes forna fiender ligger bakom detta tilltag och plötsligt är ytterligare människor inblandade....  Vilken röra.

  2010-05-17 | 16:56:27
 • Mr Galahad säger:

  Återigen ingen av oss här har med det att göra och bör inte heller ens kommentera det då ingen av oss rimligen vet tillräckligt mycket för att kunna bilda sig en tillräckligt god uppfattning för att kunna säga bu eller bä.

  Jag tror dock att de flesta felaktiga bedömningar grundar sig i dålig information och förutfattade meningar. Exempelvis så anser jag mig vara just en sån där kontorsråtta, de flesta tänker sig nog då en person som sitter framför sin dator hela dagarna men begreppet rymmer avsevärt mer än så vilket gör att man inte ens där kan dra generella slutsatser om sjukskrivningsnivåer.

  I mitt eget fall så ingår det både långa och korta resor, kundmöten både hos oss och hos kund, tunga fysiska element när så behövs och extrema timmar under korta perioder. Exempelvis så gjorde jag 96 timmar på 7 dagar för någon vecka sedan, 56 av dessa var i stående eller gående ställning.

  Alltså inget som man gör med gips runt ena benet och två kryckor.  Våga vägra blått :P

  //Mr G

  2010-05-17 | 16:58:26
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com/
 • Johan säger:

  Hörrödudu Ann Iren Johansson, nu får du inte anta att du är den enda intelligenta här. Vi är många som fattat att du visst har varit i daddys tråd genom BoyGoneBad, försök inte ens.

  Du gjorde något du ansåg som snällt mot daddy och nu förväntar du dig att han skall tacka dig och lämna dig ifed, trots allt du har ställt till med. Det är INTE att vara snäll, det är att vara manipulativ. Skäms Ann.

  2010-05-17 | 17:00:45
 • DRABBAD säger:

  Ann söker ständigt krig, läste just nu denna länken http://www.youtube.com/watch?v=JuKyJbYunn0&feature=channel

  Hon är inte frisk ! ! !

  2010-05-17 | 17:03:14
 • Tyfonen säger:

  KiaW, helt rätt. Det är precis det som hände. Jag hade inte en aning om vem Ann var, trodde det var en ung tjej med ett femintiskt tänk jag blev nyfiken på. Sedan kom Ann, BGB och Berengar (som gjorde bort sig lite i ett PM) och då fattade jag vilken Ann det var som skrivit i Newsmill. Det var inte den unga tjejen jag blev intresserad av och skulle velat träffa, utan det var "den" Ann Johansson.

  2010-05-17 | 17:05:11
 • ann säger:

  Som sagt Johan - om någon lider av paranoja som du tydligen gör så lägger den ihop ett och ett och får det till femton. Jag kan inte hjälpa dig med det problemet. En grundregel man ska ha tycker jag då man påstår något är att man också kan bevisa det.  Jag skrev redan tidigare att jag skulle komma att bli associerad med än den ene än den andre "fienden" vilket du ju nu med all tydlighet bevisar. Jag kan det här spelet nu, jag vet vilka sjuka hjärnor det är som ligger bakom de flesta inläggen om mig och jag vet också deras agenda. Jag har försökt agera emot dem och jag har inte lyckats med det, det har varit oerhört fönedrande att bli behandlad så här och inse att man inte har några rättigheter, men nu är det som det är och jag får hantera den situationen.  Jag vet ju också att ni som låtsas diskutera med mig tror att jag uppfattar era frågor som väldigt seriösa och at det är därför jag svarar. Ni glömmer att det här är en öppen blogg och att alla kan läsa, bilda sig en uppfattning etc och självklart tar jag de chanser jag kan för att informera om det som hänt mig och det som kan hända vem som helst.  Nu idag t.ex. så har man faktiskt börjat diskutera detta m,ed nätmobbing på FB och det var på tiden, så småningom hoppas jag att Datainspektionen får lite större möjligheter at agera emot sådana här drev för det är verkligen en fara för rättssamhället  Jag är inte ensam om att leva under hot och belägring - det blir fler och fler och därmed måpste lagstiftningen ses över annars får vi total anarki!

  2010-05-17 | 17:10:14
 • Johan säger:

  Ann, du verkar glömma bort vad du själv har gjort och gör. Ang nätmobbning. Har du ingen självinsikt? Har du ingen delaktighet alls i det som händer, förrutom att du är så förträfflig och så osannilikt intelligent?

  2010-05-17 | 17:14:01
 • Knegaren säger:

  För en vanlig knegare som mej så verkar ni passa på slutna avdelningen allihop!

  2010-05-17 | 17:17:41
 • Johan säger:

  Ann kan du bevisa att du inte skickade bomben till dig själv?

  Kan du bevisa att Felicia inte blev mördad?

  2010-05-17 | 17:27:17
 • ann säger:

  Nej Johan, förtälj: Vad är det för "nätmobbing" jag sysslat med? Konkretisera och precisera!

  2010-05-17 | 17:27:42
 • ann säger:

  Johan - i det här samhället har vi ett rättssystem där det inte handlar om omvänd bevisföring. Du påstår något, insinuerar något och du får bevisa, annars är det bara spekulationer. Jag däremot behöver inte bevisa att jag är utsatt för ett drav -det är fullt uppenbart för alla som gitter följa alla länkar och kommentarer hit och dit. Ser du skillnaden?

  2010-05-17 | 17:30:35
 • Anonym säger:

  Jämfört med dig Johan så är de flesta osannolikt intelligenta.

  2010-05-17 | 17:31:48
 • Hans säger:

  Joakim, är det sant att du hotar dina oliktänkares barn? Är det sant att du hotar att skada andras barn bara för att deras föräldrar inte hållt med dig i debatten?

  2010-05-17 | 17:39:27
 • Anonym säger:

  Mr G, det är väl heller ingen här som har ifrågasatt just ditt fall, eller hur?

  Att FK har gjort det är en annan sak och att du är upprörd över det är inget att säga något om. FK är fullständigt rabiata i sin jakt på personer som de inbillar sig ljuger om sin sjukdom.

  Jag är helt med dig där!  Nu gällde det Daddy och utifrån den information han ger här så framstår han som arbetsför, alternativt i skick att genomföra heltissdtudier. Hans information motsäger ingenting av det som FK anser.

  Och även om FK ofta ofta är helt fel ute så lyckas även de pricka rätt någon enstaka gång. Kanske Daddy var en av de gångerna.

  Det ser faktiskt ut så utifrån den info Daddy ger och hur han agerar.

  2010-05-17 | 17:45:42
 • ann säger:

  Jag tänker nu i alla fall avvakta svar från Jocke hur han tänker agera gentemot mig i fortsättningen och så agerar jag utifrån det senare. Möjligheten finns ju att han faktiskt inte är hemma och har koll på alla kommentarer här idag.

  2010-05-17 | 17:50:58
 • Leroy säger:

  Ann.  Han håller nog på och gräver eller får hjälp i rättsrötan. Kanske på anställningsintervju eller hos fösäkringskassan.  Förhoppningsvis så är det umgänge.  Du Hans?

  Du blir knepigare och knepigare att förstå.

  Först ger du råd, nu sitter du och påstår.

  Vad blir nästa steg?  Leroy

  2010-05-17 | 17:57:56
 • ann säger:

  Bra Leroy, då får vi väl hoppas att han tar itu med rättsrötan på sin egen blogg sedan också eller vad tycker du? Jag har inte sett dig ha några invändningar emot hur jag blir behandlad, men det kanske inte spelar dig så stor roll?

  2010-05-17 | 18:01:54
 • Anonym säger:

  Leroy, för helvete!

  Lär dig hur ett frågetecken ser ut och att förstå innebörden i en mening som följs av ett sådant.

  Jämför sedan med punkt respektive utropstecken och försök inse skillnaden mellan ett påstående och en fråga.  Herregud, det där lär man sig i lågstadiet!

  2010-05-17 | 18:11:53
 • Leroy säger:  Jag är för dåligt påläst i den konflikten i den föreningen. Jag har följt i huvudsak pappor som blivit påhoppade och anklagade av olika personer och organisationer. Du vet säkert vilka.  Såvida du inte finns med i länksamlingar hos överlevargänget har jag nog inte läst så mycket.  Men som jag brukar säga så kommer sanningen fram förr eller senare och rättvisa skipas. Så hoppas jag även att det gör för dig.  Det förekommer så mycket konstiga hot via nätet och så idag.  Det finns flera affärer där Stalking och bomber förekommer.  Många gånger handlar det om avundsjuka och att man tror sig kunna skipa rättvisa på egen hand genom att förtala eller förminska.  Stänga någon ute. Ibland tror jag medling skulle vara en bra väg då det handlar om friska människor.  De sjuka skall som MR G. säger få vård inte tvingas ut i samhället som normala.  Leroy

  2010-05-17 | 18:12:57
 • herulen säger:

  Måste också sälla mig till dem som förvånas över dagens alla inlägg från dig anna. Visste icke vem du var innan. Sedan har du antytt att det är daddy som har introducerat dig som person i denna blogg, vilket väl inte är fallet.  postav fortsätter dock i vanlig ordning med sina pajasfasoner. En böjelse för bjällermössor kanske?

  2010-05-17 | 18:29:24
 • Leroy säger:

  Innocent until guilt is proven, by evidence not asociation.  Leroy (Holder of the Great Seal)  Ps. Du glömde skriva signatur i ditt inlägg angånde frågetecken, punkt och utropstecken i ditt svar om skillnad mellan påstående och fråga.  Hänvisar till att det är elementärt i lågstadiet.  Jag tror inte det börjar där. Däremot signatur eller att skriva under registrera sig börjar man nog med redan då.  Lättare att angripa person än att prata om sak som vanligt.  Tyvärr verkar Daddys egna tvist dragit på sig en massa rättshaverister och tvivelaktiga personer med konstiga inlägg och påhopp. Fler och fler hittar hit och vill ha hjälp då media eller myndigheter inte agerar rätt.  Låt hans barn få möjlighet i första hand till en bra sommar med krabbfiske och annat med Daddy, sysskon, kusiner och övrig släkt och vänner, Spela musik och sjunga, respektera att han i första hand ifrågasatt systemen.  Därför likt dynga dragit på sig en massa spyflugor.  Tyvärr.  Leroy

  2010-05-17 | 18:31:08
 • Anonym säger:

  Nä herulen vet inte vem anna är och ingen annan heller.

  Däremot vet en del vem Ann är.

  Men det är ju svårt med namn som står skrivna på en skärm.

  2010-05-17 | 18:32:19
 • Anonym säger:

  Leroy, det är du som vill diskutera sak genom att blaja om avsaknad av signatur.

  Förstår du inte det heller?  Om du vill bemöta ett påpekande om din brist på förståelse för olika skiljetecken så gör då det! Ge dig inte inte in i argumentation om vem som skrivit påpekandet i stället.  När du lärt dig de olika skiljetecknen kan du alltså förkovra dig i vad som är en sakdiskussion och vad som är en diskussion om person.  Lycka till!

  2010-05-17 | 18:37:50
 • Leroy säger:

  Leroy funderar.  Finns det en koppling mellan Marina och Ann eller andra som kallat sig överlevare utifrån olika forum de deltagit i?  Hatet som riktats mot denna pappas vårdnadsvist gör ju att man funderar på flera olika personers ageranden och slutsattser.  Jag trodde han ville belysa pappors utsatta situation och däliga utredningar och rättsröta i smaband med detta. Inte behöva granska alla fall.  Leroy

  2010-05-17 | 18:42:21
 • Anonym säger:

  Leroy, för helvete!

  Läs på om det du behöver kunna för att skriva och förstå vad andra skrivit. Ge dig inte in på funderingar som du inte behärskar.

  Det blir så tokigt och det kan alla se nu i din senaste kommentar.  Marsch tillbaka till skolbänken!

  2010-05-17 | 18:46:40
 • Ann o nyhm säger:

  Berangar skriver.:

  Visst. Jag frågade om det var en outning för i så fall borde ju den länken lyftas bort illa kvickt. Nej o nej blev svaret. Jag gillar inte att bli omnämnd på Daddys blogg, det är verkligen inget sammanhang jag vill figurera i. Och det kommer jag även att nämna till Tyfonen i PM. Mycket saker som händer nu.  Anonym

  2010-05-17 | 18:49:10
 • ann säger:

  Du är nog riktigt dum i hela huvudet du Leroy verkar det som och det är väl ingen större ide att fortsätta diskutera med dig. Måla ni så håller jag färgen. Morsning!

  2010-05-17 | 18:49:11
 • Anonym säger:

  Vad fan är det frågan om?  Hur kan vuxna människor ens nedlåta sig till outningar, skitsnack, rykten, så som sker här nu?  Är någon öht mogen att vara föräldrar till någon unge öht!  Skämmes! Ta mig fan!  2010-05-17 | 18:49:30
 • DRABBAD AV ANN säger:

  Ann !

  cyberspacemobbarens låtval passar in på dig.

  www.youtube.com/watch?v=JuKyJbYunn0&feature=channel

  Bilnummer ”666” är vilddjurets tal vilket omnämns i Nya Testamentet, Uppenbarelseboken kapitel 13 vers 18.  2010-05-17 | 19:42:20
 • Leroy säger:

  ann.  Där började personpåhopp och dylikt komma igen, men hur skall du kuna visa om du är Ann J eller inte.  Only Daddy knows I supose.  Leroy

  2010-05-17 | 19:51:45
 • Hans säger:

  Joakim, ser att du rensat bort min fråga utan att svara på den.

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-17 | 20:17:53
 • ann säger:

  Så nu ska jag bevisa att jag är den som ni påstår att jag är? Du tycker inte att det är ett något udda krav?

  2010-05-17 | 20:19:15
 • ibis99 säger:

  Mycket har man skådat...

  Du daddy!!! Tänk att en gång gav jag dig stöd i form av förslag på en annan väg... Men onej onej!! envis som få har du tagit dina val av väg och vänner..(saknar dock en som drog som vanligt!!)  Tror inte du kommer att lära dig ett smack av det du skapar...  Du Leroy... Nog bättre att du sysslar med det du kan.. så som klistra in en massa youtube klipp o tjata om kungen "b geldof"  Studerar man kvinnorörelsen en smula och jämnför med papparörelsen så framstår denna och många andra sidor som just papparöra.

  Samma historia i olika former utspelas som hack i skivan... Därför ingen papparörelse kommer att lyckas så länge det drivs av "EGO" och låter sig så lätt att dras med i provocerande....  Bloggen var säkert god från början... Men så hände det som inte skulle hända... "daddy" tålde inte rampljuset. Var bara tvungen att flyga iväg...  //ibbe the troll som bara sitter och häpnas,skrattar ox förundras...  PS

  undrar om detta inlägg tål att publiceras på daddys "crazy" blogg

  DS

  2010-05-17 | 20:21:50
 • Leroy säger:

  nej ann.  Inet konstigt. Först för vi ett resonemang och jag tänker att du kan ha rätt till viss del, ser vissa likheter med uthängningar och förföljelser. Frågar dig frågor och då får du spel kallar mig dum i huvet mm.  Citerar därför ditt ev. inlägg.

  "Du är nog riktigt dum i hela huvudet du Leroy verkar det som och det är väl ingen större ide att fortsätta diskutera med dig. Måla ni så håller jag färgen. Morsning!"  Men du är ju inte värst det fanns ju dom som ansåg att jag outat Blinkern och skulle ...  Men jag skriver väl snart igen om tråden finns kvar.

  Ditt ev förtroendekapital sjönk ju som en sten eller vad tror du själv?  Öppenhet och ärlighet. Kasta skit på andra som kanske bryr sig.  Hm. Märkligt.  Leroy

  2010-05-17 | 20:38:57
 • ann säger:

  Jajaja Leroy, det blir mer och mer tydligt att de som stödjer Daddy faktiskt inte vet vare sig vad som är upp eller ner och det kanske är en förutsättning - vad vet jag. Ett gäng stalkers som slagit sig samman. Ha en bra kväll!

  2010-05-17 | 20:42:39
 • Leroy säger:

  ann  Om du inte hänvisar till fakta eller förklarar eller försöker svara på frågor hur skall du då kunna förklara eler bli trodd, finna stöd?  Daddy har liksom du stridit på nätet och tjafsat med många, han har hängts ut för det han skrivit och han har fått gått i frösvar många gånger.  Han ville lyfta vårdnadstvisten och de obefintliga utredningar som görs och hur rätten kan göra fel utifrån dåliga utredningar.  Vad har du gjort? Vilka strider du för? I hans fall är det väl tydligt.

  Man kan engagera sig och strida för saker eller emot saker.  Man kan välja att sanning och rättvisa skipas.  Do so.  Men kalla inte honom som ansvarig för de strider eller inblandningar som görs, kalla inte eller kränk andra genom att kalla dom för dum i huvut e du snäll.  Då visar du att du blandar ihop person och sak. Tappar focus.  Leroy

  2010-05-17 | 20:52:31
 • ann säger:

  Vilket fokus då Leroy? Att det är synd om Daddy? Varför anser du att jag ska ha det fokuset? Jag tycker inte synd om Daddy, han kan ha drabbats orättvist i vissa fall, vad vet jag, men är han ensam om det tycker du? Varför ska hela världen bry sig om Daddy? Därför att han vill det? Jag tycker att han verkar vara en synnerligen trist och tråkig person som mest gnäller och klagar dagarna i ända, men i övrigt skiter väl jag i honom. Det finns många, många som har det värre och att höra en vuxen mans klagorop om och om igen - det väcker ingen respekt hos mig i alla fall!  Det enda som intresserar mig i nuläget är att han rensar upp här bland kommentarerna och att han aldrig nämner mitt namn igen! Och att han inte heller släpper igenom andra hatinlägg emot mig!

  2010-05-17 | 21:26:46
 • Hans säger:

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-17 | 21:30:47
 • Leroy säger:

  Ditt eget focus. Sen vet jag inte hur du gör på din egen sida med blogginlägg. Men att han nu släpt igenom kommentarer och gjort det visar ju faktiskt två sidor som inte kan prata med varandra utan om varandra. Välja olika sätt att försöka föra resonemang. Men kan du inte svara eller svära dig fri utan välja att kräva i stället för att visa eller bevisa då drar ju ofta problem ut på tiden.  Förr eller senare så brukar det ju bli rättvist ändå på något underligt sätt.  Är Beraegar som du nu ingått förbindelse med också en av dina vänner? Som också varit aktiv och eldat på i tråden om Daddy?  Leroy

  2010-05-17 | 21:37:28
 • Leroy säger:

  ann  Berengar skall det så klart vara.  Hans.  Jag misstänker att det är eller handlar om personer som outat sig själva på ett eller annat sätt genom att i stället för att diskutera sakfrågor, valt att på olika sidor förfölja och tro sig kunna förstöra för ett barn och barnets far eller förstöra möjlighet att utredningar går rätt till genom att insuniera eller påstå.  De har kanske själva ägna sig åt liknande aktiviteter och uttalanden på andra sidor eller forum.  Vi får väl avvakta.  Mycket vatten flyter förbi städer i Göta kanal.  Leroy

  2010-05-17 | 21:46:52
 • Klas-Kristian säger:

  Ann och Hans, hur orkar ni med er själva?  2010-05-17 | 21:51:02
 • Hans säger:

  Joakim, har din intenetförbindelse blivit nersläkt i frånvaro av betalning av räkningen eller har din dator blivit beslagtagen i en husrannsakan?

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-17 | 22:03:13
 • ann säger:

  Nja Leroy - det blir bara allt tydligare vilken liten fjant du är - mycket vatten flyter förbi Trollhättan ja och vad ville du ha sagt med det? Kan man ana ett litet hot där? Som sagt - var ska sleven vara om inte i grytan! Så kom igen då - lej en torped, gör processen kort men lägg ner det här meningslösa hotandet. Jag är inte särskilt rädd för att dö, men jag är jävligt angelägen om att folk ska veta var man ska söka förövaren efteråt. Ni får väl starta en insamling - folk gillar ju att skänka pengar till välgörande ändamål! Vidsa nu vilka satans karlar ni är - ta kål på en medelålders tant - alla kommer säkert att beundra er för ert mod!

  2010-05-17 | 22:06:15
 • Johan säger:

  Jasså, nu skall Ann bestämma över daddys blogg. Intressant, med tanke på hotet för ett gäng kommentarer längre upp.

  2010-05-17 | 22:15:56
 • Anonym säger:

  Klas-Kristian, står du ut med att skriva ditt eget namn?  Stämmer internetryktena att den person som blivit uthängd av Daddy blivit fysiskt utsatt? Har även personens barn blivit utsatta?

  Det ser ut som ett läge för en en anmälan mot pappsen.

  2010-05-17 | 22:18:57
 • Hans säger:

  Joakim, har din intenetförbindelse blivit nersläkt i frånvaro av betalning av räkningen eller har din dator blivit beslagtagen i en husrannsakan?

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-17 | 22:59:11
 • Karin säger:

  @hans - vad bra att barnen får veta vilka små svin deras föräldrar egentligen är. hoppas de får rejält med stryk på skolgården! eller kan det vara så enkelt att du bara ljuger i vanlig ordning. några bevis för vad du skriver visar du ju inte upp...

  2010-05-17 | 23:00:54
 • Anonym säger:

  Karin du måste vara en mycket sjuk människa!

  2010-05-17 | 23:18:47
 • A-nonym säger:

  Vem är det du talar om Hans? Är det Marika Sjelin du talar om. Hon som enligt egen utsago är psykiskt sjuk och diagnoserad med bipolärt syndrom. Hon som lever på oss skattebetalare och spenderar sina dagar på Flashback istället för att ta hand om sina fyra barn.

  2010-05-17 | 23:18:48
 • Anonym säger:

  Oavsett psykisk sjukdom, sjukskrivning, udda klädval, annorlunda sexuella böjelser, ful frusyr eller övervikt så får INGEN hotas på grund av att man inte instämmer med Daddys åsikter!

  INGA barn får hotas eller önskas rejält med stryk av skolkamrater på skolgården för att föräldrar inte instämmer med Daddys åsikt!  Jag har tack och lov aldrig träffat på så låga och ynkliga varelser som dem som skrivit här senast, Karin och A-nonym, och jag hppas att ni bara är troll och inte finns på riktigt!

  2010-05-17 | 23:25:05
 • Anonym säger:

  Då kanske du borde gå in på Flashback och säga till micro113, binker, henrikj, m.fl. att de ska sluta med det.

  2010-05-17 | 23:29:35
 • Anonym säger:

  Det har du rätt i 23:25:05. Det är bara de som inte håller med Daddy som har rätt att hota andra!

  2010-05-17 | 23:32:19
 • Kristina säger:

  Mycket snack och lite bevis här. Som vanligt är det säkert bara ännu en lögn från Hans sida. En liten snyft och tycka synd om historia som han/hon har hittat på. Buhää, buhää buhää....

  2010-05-17 | 23:35:20
 • Anonym säger:

  @ 23:29:35 lägg ner!

  Det finns ingen ursäkt för det som pågår nu! Var och en tar ansvar för sig och en 45-årig gubbe bör kunna uppföra sig som en vuxen. kan han inte det är det nåt i grunden jävla fel på karln!

  Punkt.

  2010-05-17 | 23:37:00
 • Hans säger:

  Joakim, har din intenetförbindelse blivit nersläkt i frånvaro av betalning av räkningen eller har din dator blivit beslagtagen i en husrannsakan?

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-17 | 23:46:28
 • ann säger:

  Men vad f-n. Det är ju bara hot sådana här människor sysslar med jämt! Sedan sitter de och gastar om förtryck och mänskliga rättigheter så att det låter som om man kastrerar grisar!

  Jag har varit utsatt för det här i fyra år nu och hela tiden växer den där klungan av vansinniga rättshaverister och varför? Jo, för att myndighetr är så jävla flata! Man skiter i internetbrottslighet om det inte handlar om eko-brott, folk får hängas ut hur mycket som helst och hur länge som helst och det enda svar myndigheterna kan ge är att man inte ska bry sig om det! Man hade en chans att spåra ett mordhot till mig men man ville inte ta "kostnaden" - vad f-n liknar det? Hade jag varit polis eller åklagare så hade jag haft beskydd för länge sedan, men nu ska jag leva så här, se mig bak ryggen jämt, bli fotograferad utanför mitt hem, uthängd på nätet år efter år och ingen kan göra något. Det är ju f-n skrämmande vilket samhälle vi lever i och det enda man signalerar till buset är att "Go ahead - låt inte oss störa". Sedan mjäkar man sig med dem på soc.kontoren, betalar deras interneträkningar så de kan fortsätta att förfölja folk för de ska ju naturligtvis ha sina "rättigheter". Bunta ihop de jävlarna och skicka dem till en öde ö någonstans där de kan leka "Flugornas Herre" så vanligt folk kan få lite ro!

  2010-05-17 | 23:46:42
 • Anonym säger:

  Vad är det som pågår nu? Mer än att micro113 (=Logga-ut), HenrikJ, Binkermuniten och ett par till ljuger sig blå i sina försök att smutskasta Daddy? Hans påhittade uppgifter om några barn som blivit hotade är säkert bara en del i lögnerna som sprids om Daddy. Varför skulle någon tro på dessa lögner med tanke på den kampanj som vissa driver mot Daddy.

  2010-05-17 | 23:47:59
 • Hans säger:

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-17 | 23:53:04
 • A-nonym säger:

  Ärligt talat Ann Johansson eller vad du nu heter. Varför har du en sådan hang-up på Jocke? Han har inte skrivit en rad om dig i sina blogginlägg. Ändå verkar du ha fått för dig att det pågår någon form av konspiration mot dig. Varför inte bara lämna hela diskussionen om Jocke och hans vårdnadstvist?

  2010-05-17 | 23:53:36
 • A-nonym säger:

  Hans, stämmer det att du har hotat att misshandlat en pappabloggare bara för att han inte håller med dig i debatten? Står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att svenska pappor ska drabbas av?  2010-05-17 | 23:57:07
 • ann säger:

  A-nonym! Är du också oförmögen att läsa? Eller inser du inte at det finns kommentarer på den här sidan fast du själv är här och skriver? vet du inte hur man scrollar upp och ner i inläggen? Har ni IQ under sjuttio allihop?  Varenda jävla kommentar som finns om mig och av mig ska bort härifrån och det jävligt snabbt!  Joakim har erkänt sin koppling till Stulen Barndom och precis som han lierade sig med Marita så har han nu gått i lag med dårarna därifrån. Det är han och hans kumpaner som drar in mitt namn här på bloggen, det är dom som länkar vidare till medborgajornalister och sedan kan ni sitta och ömka den stackars pappan. Det gör inte jag och nu är jag snart beredd att riva upp himmel och helvete för att få stopp på denna jävla fars!

  2010-05-18 | 00:02:31
 • Hans säger:

  Nej A-nonym det stämmer inte och jag har aldrig någonsin hängt ut någon i en blogg. Jag driver inte ens en blogg. Jag tycker inte ens att någon människa ska drabbas av något liknande och därför frågar jag Joakim som driver denna blogg om han tycker det, det är nämligen han som outar människor inte jag.

  Respektera att det är Joakim jag frågar:

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-18 | 00:06:48
 • En pappabloggare säger:

  Det finns en Hans som har hotat att döda mig. Är det samma Hans som visar sin aggressivitet här?

  2010-05-18 | 00:12:49
 • Seglaren säger:

  Hans. Politiker som beter sig illa och som det skrivs om i tidningar kan drabbas av samma sak. Det är inte tidningens fel. Det är den som hotars fel. Samma sak här. Vänd dig till de som hotar och inte till den som berättat om hur dessa barns föräldrar beter sig!

  2010-05-18 | 00:18:57
 • Anonym säger:

  när ska hans lägga fram sina bevis? hans påstår en massa men har inga belägg, som vanligt!

  2010-05-18 | 00:21:22
 • Hans säger:

  Har jag missförstått att detta är Joakims blogg?

  Det är honom jag adresserar. Det torde väl vara honom som borde få svara?

  Till en pappabloggare kan jag lugna, det är inte jag som hotat dig, så löjligt att dra upp det i sammanhanget, du borde kunnat jämföra ip med daddy så hade den saken varit ur världen.

  Återigen: Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-18 | 00:28:02
 • Anonym säger:

  Leroy, nu skriver du anonymt 00:18:57, men du avslöjar dig genom din oförmåga att se frågetecken och förstå vad de står för. Igen!  Bums tillbaka till Svenska för lågstadiet!

  2010-05-18 | 00:37:09
 • ann säger:

  Och jag vill veta om Daddy nu allierat sig med Stulen Barndom, feliciasliv och medborgajornalister.  Och precis som Hans härovan vill jag ha svar direkt från Daddy.

  2010-05-18 | 00:39:55
 • kompis säger:

  Nej, det stämmer inte Hans. Var har du fått de uppgifterna från?

  2010-05-18 | 00:40:02
 • Roback säger:

  Vad fan håller ni på med? Det är fler troll här just nu än på hela Flashback. AJ aka Severiano har lika mycket att göra med Daddys vårdnadstvist som Påven i Rom har att göra med kalifen i Bagdad. Möjligen är hon knäpp men vem bryr sig.  Lägg ner. Fuck the past, kiss the future! Ni håller på med fel krig just nu.

  2010-05-18 | 00:49:33
 • ann säger:

  Nu undrar jag "kompis och andra som kan tala för Daddy hela tiden - hur vet ni så exakt vad han sysslar med varje minut? Och kan ni inte då också tala om varför han inte svarar på frågorna som ställs? Tror ni att det är ett skämt det här? Jag är outad och uthängd här på bloggen och samtidigt talas det om andra som blivit misshandlade och jag vet dessutom med vilka Daddy lierat sig - tror ni att jag bara kommer att sitta och vänta tills något händer? Daddy har tills i morgon på sig att plocka bort allt som handlar om mig annars går jag vidare!

  2010-05-18 | 00:53:19
 • ann säger:

  Exakt Roback och ändå är jag uthängd här på bloggen. Du tycker kanske inte jag ska bry mig? Daddy och kompani får göra som han vill? Vill ni slippa mig så är det bara att ploicka bort allt som finns om mig här. Jag bad inte att få närvara!

  2010-05-18 | 00:55:43
 • ballalajkan säger:

  @Ann: Du verkar vara mer än lovligt schitzofren. Det är ju du själv som har offentliggjort dig här och svamlat om diverse konspirationer mot dig. Samtidigt erkänner du att du är nära vän med BoyGoneBad på FB, som under flera veckors tid varit med i en smutskampanj utan dess like mot Daddy. Du verkar vara insyltad mer än du vill ge sken av.

  2010-05-18 | 01:05:57
 • ann säger:

  Nå - vill Daddy bli insyltad i det som pågår runt mig så ok. Roback tycks ha fattat något i alla fall och det är ju skönt då någon gör det. Det här är ingen lek som sagt och jag kan inte gå ut med allt heller men kom inte och gnäll efteråt!

  2010-05-18 | 01:09:53
 • partyparty säger:

  ann kan ju ta bort allt skitsnack om daddy på flashback först...

  2010-05-18 | 01:11:42
 • ann säger:

  Ni är så dumma i huvudet! Jag varnar er för att blanda er i saker ni inte har en aning om, men ni förstår inte skillnaden mellan att leka Kalle Blomkvist och faktiskt hamna i skiten på riktigt. Det finns mycket värre värre krig än det som pågår här och som ni är så absorberade av men det är ni nog för dumma för att fatta! Fortsätt med era lekar ni!

  2010-05-18 | 01:17:23
 • LadyMystica säger:

  Om, jag säger om, Hans uppgifter stämmer att någon blivit hotad efter att JR hängt ut dom här, då är det ta mig fan för mycket. Jag får dock en obehaglig känsla av att det kan ligga något i det.  En del av jönsarna här visar ju på en mental IQ nivå lägre än spyflugor.

  2010-05-18 | 03:26:08
 • Jätteanonym säger:

  Ann skriver "

  Ni är så dumma i huvudet! Jag varnar er för att blanda er i saker ni inte har en aning om, men ni förstår inte skillnaden mellan att leka Kalle Blomkvist och faktiskt hamna i skiten på riktigt. Det finns mycket värre värre krig än det som pågår här och som ni är så absorberade av men det är ni nog för dumma för att fatta! Fortsätt med era lekar ni!"  Det här är ett hot ni skall ta på allvar, tro mig.

  Var försiktiga, på riktigt.  2010-05-18 | 06:24:57
 • Hans säger:

  Varför så tyst Joakim, kan du inte besvara mina enkla frågor?  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant? Är det något du vill att dina egna barn ska drabbas av?

  2010-05-18 | 07:22:27
 • Jätteanonym samma som ovan. säger:

  Hans, är det du som ligger bakom misshandeln av daddy?

  Den avsky du visar här tyder jag i varje fall att det är du som ligger bakom det.

  Du vänder focus från den misshandeln till en som är riktad mot daddy.

  Daddy om du behöver hjälp, är jag väldigt säker på vem denna Hans är.

  Alla har rätt att få yttra sin åsikt utan att bli misshandlad.

  2010-05-18 | 07:30:45
 • Låter farligt! säger:

  Oj, här hotar Ann folk till livet och Hans verkar lika desperat. Tänk att en pappas öppenhet kring sin vårdnadstvist kan röra upp sådana starka känslor. Vad är det för saker som Joakim avslöjat som gör att han hotas nu? Det verkar finnas mycket skit i garderoben både inom myndigheterna och inom mammarörelsen/feminismen som är på väg att träffa fläkten. Det låter som någonting riktigt hemskt kan vara på väg att drabba Joakim! Akta dig noga för människor som Ann, Hans och de anonyma på Flashback. De verkar inte dra sig för att mörda om sanningen skulle avslöjas.

  2010-05-18 | 07:34:45
 • Fyy faan säger:

  Nu har det faan gått för långt. Hans har alltså misshandlat Joakim! Hur jävla låg får man bli? Kan du inte acceptera att andra människor har andra åsikter än du? Ann hotar också Joakim till livet! Vad är det för jävla idioter som är efter Joakim? Varför hatar ni honom så? Ni är faan inte kloka!!!!  Hoppas verkligen att Joakim inte är allvarligt skadad! Nu förstår jag varför han inte har skrivit på ett tag. Han är hotad till tystnad!

  2010-05-18 | 08:15:23
 • ann säger:

  En fråga: Finns det någon som ser vad som pågår här nu? Någon som ser att kommentarsfältet tagits över av människor som har en annan agenda än Daddy? Som vill sprida sitt eget? Bara nyfiken på hur mycket folk uppfattar.

  2010-05-18 | 08:30:31
 • Anonym säger:

  Ann, försvinn och det snabbt.

  2010-05-18 | 08:37:42
 • Lena säger:

  Det bästa och det ENDA man kan göra när man har med personlighetsstörda att göra, är att hålla sig så långt borta man kan, och bemöta med total tystnad.

  Och i min väns och mitt fall har det fungerat ganska bra.  När jag var hos polisen med ett hotbrev riktat till mej...så sa polisen att det bara är personer med en personlighetsstörning som sysslar med sådana saker...och att det är ganska vanligt förekommande.  Jag läste någonstans att det är troligt att alla någon gång under sin livstid stöter på någon med någon typ av personlighetsstörning.  PS.

  Naturligtvis var avsändaren av brevet anonym...men jag är helt säker på vem som sänt det..men jag har naturligtvis inga bevis.  2010-05-18 | 09:05:49
 • ann säger:

  Så är det Lena och den principen har jag tillämpat länge nu, men här handlar det alltså inte bara om anonyma brev, så med jämna mellanrum tvingas jag ingripa eftersom just de här personerna är väldigt manipulativa och lätt får andra med sig. Det är hela tiden en balansgång.

  2010-05-18 | 09:19:05
 • Dick säger:

  Tack för din kommentar Lena. Hoppas det är därför daddy är tyst. Att han försöker undvika/ignorera de två personlighetstörda individerna Ann och Hans. Det vore hemskt om det skulle stämma att daddy blivit misshandlad av Hans.

  2010-05-18 | 09:26:22
 • Hört & Sett säger:

  Ann Ingela Johanson, är lika farlig som en pedofil. Hon borde därför stängas av som fritidspedagog från Fuxernaskolan i Lilla Edet. Därför uppmanar jag Er, som har upplevt hot och personförföljelse från henne. Att skriva till nedan adresser, och bifoga hennes skriverier.  Fuxernaskolan

  Järnvägsgatan 24, 463 30 Lilla Edet

  Tele: 0520-65 97 12

  Fax: 0520-65 75 55

  E-post: kommunen@lillaedet.se  Lilla Edets kommun

  Att: Kommunstyrelsen

  Järnvägsgatan 12, 463 80 Lilla Edet

  Tele: 0520-65 97 12

  Fax: 0520-65 74 20

  E-post: kommunen@lillaedet.se

  2010-05-18 | 10:01:03
  Bloggadress: http://www.lillaedet.se
 • 9.0 säger:

  @Hört och Sett!  Kan du berätta mer detaljerat om denna Ann Ingela Johansson?  Till övriga som häckar här, så är jag säker på att Daddy tackar för all uppmärksamhet ni skänker hans artiklar, att myndigheterna fått ta en och annan smäll här är klart som korvspad.

  Och förr eller senare får de krypa till korset =)  9.0

  2010-05-18 | 10:54:53
 • Anonym säger:

  Vad är det som händer?

  Har någon hört av Jocke?

  Mår han bra?

  2010-05-18 | 11:01:44
 • Hört & Sett säger:

  Svar till Postat av: 9.0 (2010-05-18 @ 10:54:53)  Medborga Journalisterna har en bra sida, med samlade länkar ” www.medborgajornalister.se/anslagstavla/foreningshaverister.htm ” Läs och begrunda !  2010-05-18 | 11:13:16
 • undrande säger:

  skriver från umeå så inget behov att ip söka mig.  1. Vart är scoopet om Bjästa? Eller är det så att inget scoop finns och därav inget att skriva om?  Kräver svar.  Och hade Daddy blivit misshandlad hade det väl redan funnits uppgifter om detta.  Uthängningen av någon Ann var väldigt smakfull. Trevlig ton och sed att göra så.  Ha det gott alla.

  2010-05-18 | 11:13:40
 • Leroy säger:

  ann.  Bra skrivet i tråden på Flashback.  Mvg  Leroy

  2010-05-18 | 11:17:15
 • också undrande säger:

  Vilken uthängning av Ann? Det skötte hon ju helt själv, utan att Daddy ens nämnt henne. Hon kom ju bara hit och började slå vilt omkring sig. Helt utan anledning.

  2010-05-18 | 11:19:05
 • Sara_A säger:

  Daddy!  Hoppas att allt står väl till med dig och att ryktena i kommentarerna ovan om att du har råkat ut för något inte stämmer. Om du kan så kom tillbaka och "rädda" din blogg från alla dårar som huserar här inne just nu; det är knappt så man törs läsa den nu och vi är nog många som undrar vad som har hänt...  Hälsningar!

  2010-05-18 | 11:22:07
 • 9.0 säger:

  Tack, Hört och Sett!  Intressant läsning!  @Leroy, bra att du står på dig, trots trakasserierna du utsatts för.  Häls.  9.0

  2010-05-18 | 11:50:26
 • undrande säger:

  Så det vi ser ovan om någon Ann Ingela bla.bla är ingen uthängning...asg.  Fan vad roliga ni är i era foliehattar.

  2010-05-18 | 12:06:23
 • Leroy säger:

  9.0  Trakaserier mot mig struntar jag i just nu, men det är ju synd om Daddy skall behöva ta hand om och skriva om all rättsröta, internetmobbing/stalking mm.  Den som jag tycker varit mest otrevlig i tråden är väl. Den som kallade sig Torgny.:

  "Postat av: Torgny

  det står inget om polisjobb under exakt så många år i tråden, du är en jäävla skiit leroy!!! döööö  2010-05-14 @ 22:43:57 "  Visst är det flera som är sura och arga, men det är väl bra om det blir nya regler och direktiv. Utredningar görs bättre eller görs om så att man undviker att konflikter och dommar spårar ur så som det ofta visar sig kunna göra.  Leroy

  2010-05-18 | 12:12:30
 • 9.0 säger:

  @Undrande!  Så du kan inte låta bli och skriva nåt nedlåtande i varje kommentar du lämnar?

  Dessutom upprepar du dig om och om igen!

  Har du inget nytt att komma med?

  Patetiskt beteende du har.  9.0  PS..Undras vem som har en skinande "metallhatt" på sig av oss?

  2010-05-18 | 12:18:18
 • 9.0 säger:

  @Leroy!  Trollen här har visat upp sina trynen nu, så det är flera människor som fattat vad som händer, och alla dessa kommentarerna ger Daddy en massa träffar på nätet, så det är toppen ;-)  Ingen rök utan eld ;-)  Häls.  9.0

  2010-05-18 | 12:21:26
 • Leroy säger:

  @ Hört & Sett.  Så gjorde man hos SoD. Mot Daddy och hängde ut andra som kommenterat hos honom. Det är inget man borde ägna sig åt som privatperson eller stödja här.  Man skall faktiskt låta bli att ägna sig åt förföljelse av person om man inte är inblandad eller insyltad indragen i sak.  Leroy

  2010-05-18 | 12:52:07
 • Crippe säger:

  Verkar som om Daddy just nu inte är aktiv på sin egen blogg. Det ryktas om misshandel, hot och annat. Finns det någon som vet något?

  Hoppas allas vår rättskämpe mår bra...  Såg denna bedrövliga artikel idag hos aftonhoran

  Nu skall alla män återigen skuldbeläggas för vad enstaka uppenbart störda män gör

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/ronniesandahl/article7136043.ab  Och Schyman är naturligtvis snabb att haka på  http://www.newsmill.se/artikel/2010/05/17/genuskunskap-nodvandigt-for-att-stoppa-valdet-0

  2010-05-18 | 12:54:18
 • undrande säger:

  "för övrigt anser jag att karthago ska jämnas med marken"  Jag undrar bara när det stora scoopet om Bjästa ska komma...  ang. det nedlåtande jag skriver är i mina ögon lika mycket fakta som erat "krig" ni tycker ni utkämpar...  Att jag upprepar mig det beror på följande:

  Daddy har utlovat ett scoop i fllet Bjästa. Under den täckmanteln fortsatte han i mina ögon att strö salt i två flickors sår. obs: det är mitt sätt att se på det hela. Inser att ni inte ser på samma sätt som jag.

  Eftersom det blivit en total tystnad från daddys sida i Bjästafallet anser jag att A) antagligen prestera scoopet eller B) Erkänna oj jag gjorde lite fel. eller jag har inte tillräckligt på fötterna.  ang. foliehattar så svar ja, som vissa agerar här från båda sidor så svar ja. i en förhållandesvis neutral persons ögon är det på gränsen till att vara storförbrukarare av folie.

  2010-05-18 | 13:08:33
 • Hört & Sett säger:

  Postat av: Leroy (2010-05-18 @ 12:52:07)  Läs rubriken på Medborga Journalisterna ”Stormen runt vanvård i barndomen ! (Samlade Länkar med rubriker till olika Bloggar / Hemsidor och Media - så att ni kan bilda Er en egen uppfattning)”.  Läs bloggarna, så upptäcker du att många försvara hennes agerande.  Alltså, ingen uthängning !  2010-05-18 | 13:08:50
 • undrande säger:

  Det är väl så att Daddy modererar kommentarsfältet ?  Testar.

  2010-05-18 | 13:26:12
 • Leroy säger:

  @Hört & Hänt.  Hittar inte de länkar du pratar om men såg förut några lösrykta citat på någon av sidorna. Får väl hoppas att det inte är en personer som mår bra av att strida och att oroligheterna lägger sig.  Folk beter sig.  Tråkigt att Daddys blogg kommit att bli föremål för så mycket spam och rättshaveri.  Hoppas verkligen han och barnen är ute och fiskar och har det gott och att ingen blivit hotad eller slagen.  Leroy

  2010-05-18 | 13:30:57
 • Hört & Hänt säger:

  Länken, som du efterfrågar Leroy: www.medborgajornalister.se/anslagstavla/foreningshaverister.htm

  2010-05-18 | 13:49:46
 • Maria säger:

  Ronnie Sandahl måste väl skriva så om män för husfridens skull. Han är sambo med Annika Marklund som nu ska bli krönikör i Vi i Villa efter det att de har köpt hus ihop.

  2010-05-18 | 13:56:36
 • Crippe säger:

  "Ronnie Sandahl måste väl skriva så om män för husfridens skull. Han är sambo med Annika Marklund som nu ska bli krönikör i Vi i Villa efter det att de har köpt hus ihop."  Aha, det förklarar en del av hans sjuka manssyn.

  Den svärmodern sättar man sig ju inte på ostraffat..=)

  2010-05-18 | 13:59:52
 • Crippe säger:

  Han kanske borde byta namn från Sandahl till Thoffel?  2010-05-18 | 14:03:31
 • Marklunds lilla toffel säger:

  Det förklarar ju en hel del. Han går i sin svärmors och sambos band.

  2010-05-18 | 15:04:19
 • S(k)andahl säger:

  Är han utbildad Journalist?

  Då borde han skriva om Osama, Sarah och kärleken och hur barn söker svar på sin identitet inte skriva om hat.

  2010-05-18 | 15:48:43
 • ”Vi fuskar inte” säger:

  Djävulens påfund, enligt Google:  1. Ann Ingela Johanson

  2. Mobilen

  3. Migrän

  4. Städning

  5. Mossa

  6. SMS

  7. Lasagne utan ostsås

  8. Tvillingkort

  9. Gastroskopi

  10. Familjeparkeringar

  2010-05-18 | 15:48:44
  Bloggadress: http://www.youtube.com/watch?v=WLVICZfQSSs
 • David säger:

  Ronnie har ju iallafall ett förhållande till skillnad från er muppar här.

  Men ni behöver inte oroa er. Krisen i Thailand är snart över så att ni kan fortsätta leta efter en importfru. Med tanke på att det säkert finns ännu fler som vill fly där nu så kanske till och med ni kan hitta något.

  2010-05-18 | 16:05:04
 • Crippe säger:

  Intressant artikel:  http://www.oikeusasiamies.fi/Resource.phx/pubman/templates/4.htx?id=617  Det ryktas på FB att Daddy fått på nöten. Nu sitter hyenorna Binkermuniten, HenrikJ, Gud talar, m fl där och hånskrattar.  Kan inte se annat än att när mentalsjukhusen stängdes av våra besparingsivriga politiker så flyttade många av dårarna in på Flashback istället. Fy fan, är det sådana föräldrar som våra domstolar skickar barn i händerna på?  Undrar om Daddys motpart är inblandad i detta? I annat fall vore väl en dementi på sin plats?

  2010-05-18 | 17:01:19
 • Hans säger:

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i din internetdebatt? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sånt?

  2010-05-18 | 17:10:10
 • Anonym säger:

  Hans, du är som en raspig LP-skiva. Fattar du inte att Daddy inte kan svara just nu av ett eller annat skäl. Känner du möjligtvis till varför Daddy inte kan svara för tillfället? Du är möjligtvis inte far till Marikas fyra-fem barn? Om de har blivit hotade är det beklagligt, men Daddy verkar ha blivit utsatt för något värre, riktigt vad vet vi inte än.

  2010-05-18 | 17:25:22
 • 9.0 säger:

  @Undrande skriver.  "Postat av: undrande  "för övrigt anser jag att karthago ska jämnas med marken"  Jag undrar bara när det stora scoopet om Bjästa ska komma...  ang. det nedlåtande jag skriver är i mina ögon lika mycket fakta som erat "krig" ni tycker ni utkämpar...  Att jag upprepar mig det beror på följande:

  Daddy har utlovat ett scoop i fllet Bjästa. Under den täckmanteln fortsatte han i mina ögon att strö salt i två flickors sår. obs: det är mitt sätt att se på det hela. Inser att ni inte ser på samma sätt som jag.

  Eftersom det blivit en total tystnad från daddys sida i Bjästafallet anser jag att A) antagligen prestera scoopet eller B) Erkänna oj jag gjorde lite fel. eller jag har inte tillräckligt på fötterna.  ang. foliehattar så svar ja, som vissa agerar här från båda sidor så svar ja. i en förhållandesvis neutral persons ögon är det på gränsen till att vara storförbrukarare av folie.  2010-05-18 @ 13:08:33"  Nä,du "Undrande", du inser inte att du tillhör dom som faktiskt fortsätter strö salt omkring dig i fallet Bjästa, ovanpå det så tjatar du nåt fruktansvärt, du har väl upprepat dig väl sisådär 100 gånger nu? (Viss överdrift,kanske?), ovanpå det så kräver du ett svar, istället för att som vanliga vettiga människor be om ett svar.  Ang.folie, så rekommenderar jag inköp av aktier hos Folie AB, då deras försäljning måste gå lysande, med tanke på att du "Undrande" anser dig stå bredvid och vara neutral i frågan, vilket så klart rimmar väldigt, väldigt illa med dina kommentarer.  För självklart är du nåt helt annat en neutral, du är precis likadan som "Hans", ni njuter båda två av att försöka tillföra skada, som jag för övrigt tror har en annan könstillhörighet än vad namnet antyder, och att ni båda tillsammans upprepar påståenden, förtal och lögner tyder på att ni, och era vänner är stora inköpare av folie =)  Tips ang. förstöra Karthago, så kommer dagens Karthago att bestå.

  Och det måste kännas för hemskt för både "Undrande" och "Hans"

  Stackars er, ni har det inte lätt, och nu har även era argument tagit slut!  9.0

  2010-05-18 | 17:36:24
 • 9.0 säger:

  @David förtjänar en känga också!  För tydligen så anser h*n att andra länders kvinnor är mindre värda än andra kvinnor/människor?  "Krisen i Thailand är snart över så att ni kan fortsätta leta efter en importfru."  Snacka om att trampa på andra människor, fy f*n så fult!

  Vad hände med lika värde,lika rättigheter och framför allt att behandla varandra som jämlikar?  Nä, David, du har tydligt visat hur det ligger till med din förmåga att känna empati!

  Du tillhör dom människorna som trampar ner på andra, för att få tillfredställa ditt eget jag!  David, Du är psykiskt en mycket liten person.  9.0

  2010-05-18 | 17:47:54
 • Anonym säger:

  Nej, Marika Sjelins man heter Christer.

  2010-05-18 | 18:19:23
 • Hallå Hans!!! säger:

  Varför kan du inte svara på vilka det är som påstås ha blivit hotad? Varför frågar du överhuvudtaget Joakim? Vore det inte bättre att fråga de som säger sig blivit hotade? De om några borde ju veta vem det är som hotar dom!

  2010-05-18 | 18:24:37
 • herulen säger:

  Kan meddela att daddy har blivit misshandlad. Det finns en tråd om detta på Flashback. Som väntat är Natrixnatrix, Binkermuniten, Berengar, Jumping Jack, Ståltomten, gud talar, swimp 78, Lady Mystica och HenrikJ jättenöjda och glädjer sig åt det hela eller menar att daddy har hittat på. Läs själva deras inlägg.

  https://www.flashback.org/t1197921

  2010-05-18 | 18:34:22
 • LadyMystica säger:

  herulen: du saknar tydligen läsförmåga. Jag är inte ett dugg glad, Jag ifrågasätter däremot uppgiften tills det bekräftats. Ni härinne kräver källor för fan och hans moster, så jag anser det är berättigat att få det bekräftat, via polisanmälan/fotografier.  Jag tänker inte, till skillnad från många härinne, lita på vad en anonym kommentar.

  2010-05-18 | 18:41:33
 • David säger:

  @9  Inte mycket du förstår, du är väl ännu en av de svaga svenska män som inte klarar av en kvinna som vet vad hon vill. Som vill mer än bara stanna hemma för att passa upp dig.

  Som plockar hit fattiga socialt utsatta kvinnor från andra länder för att utnyttja dem.

  Trevlig kvinnosyn du har.

  2010-05-18 | 18:44:17
 • undrande säger:

  Jag tolkar Daddys försvarares svar som att inget scoop kommer om Bjästa och därmed har Den store Daddy famlat och fabulerat som vanligt.  Därav har jag krävt ett svar av Daddy. Och jag har lika stor rätt att kräva ett svar angående det som han har att skriva om det.  Han kan inte svara på det därför han har inget att svara mer än att inget scoop finns.  Ang. misshandeln så kommer den lägligt och är mycket tveksam.  och för övrigt kan jg hålla med er om vissa aspekter ang. kvinnojourerna. Men inte på långa vägar som en del här inne skriver.

  2010-05-18 | 18:44:26
 • Konstigt säger:  Konstigt att Daddy inte själv bekräftar eller dementerar misshandeln. Borde väl vara den enklaste sak i världen för att undvika all spekulation och skriverier.  Eller den som modererar kommentarerna, för det är väl inte så att kommentarerna går rakt in utan godkännande ?

  2010-05-18 | 18:50:44
 • Anonym säger:

  Varför svarar inte Hans? Håller han fortfarande på att tvätta bort blodet från händerna?

  2010-05-18 | 18:53:48
 • Greger säger:

  Jag undrar också det är som Hans försöker insinuera. Skulle Jocke ha åkt från Kungsbacka till Västerljung i Stockholmstrakten för att spöa upp Marika Sjelins barn? När skulle detta ha skett?  Hans borde definitivt lägga fram lite mer bevis innan han kommer med den typen av illvilliga insinuationer! Upp till bevis Hans!

  2010-05-18 | 19:02:07
 • Oscar S säger:

  Hans är ett jävla fucking troll som bara försöker skapa hets mot andra med lögner.

  Skulle han (hon) själv råka ut för det skulle tårarna rinna.

  2010-05-18 | 19:30:20
 • Loppan säger:

  Varför kan inte Hans vara rak och ärlig? Är det inte dags att räta på ryggen och stå upp för de rykten du sprider? Redogör för vad du vet! Eller är syftet bara att sprida ondskefulla rykten?

  2010-05-18 | 19:41:08
 • Mikael Karlsson säger:

  Jag förhåller mig mycket passiv till hela detta sjuka kommenators bråk där mentalt störda försöker att framhäva att det skulle ha förekommit olika hot från Joakim mot andras barn.

  Jag kan inte med hundraprocentig säkerhet säga att så inte är fallet.

  MEN jag kan säga att så som jag känner Joakim så tror jag knappast att han skulle ge sig på nån med våld. När jag säger tror så menar jag att det är enligt mig högst otrovärdiga uppgifter fram tills dess att bevis lagts fram som INTE kan motsägas.

  Hans, Du är enligt mig en mycket sjuk man. Snälla, Sök hjälp. Du har nu gång på gång visat att du lider av en manisk och mycket farlig form av störning som kan drabba andra i din omgivning. Jag förmodar att du är en man, men jag är inte säker och jag bryr mig inte huruvida ditt kön är bestämt.

  Men dina mentalt störda inlägg visar på att du är farlig för din omgivning. Kanske inte för mig, Inte för någon annan vuxen karl som kan ta hand om sig själv. Men som sagt du skulle behöva en hjärnskrynklare .

  I övrigt så har jag här läst att Joakim skulle ha misshandlats.

  Vad skulle då den misshandeln tjäna till? Har man så dåligt med argument att man måste ta till knytnävarna? Vad ville man uppnå med denna misshandel?

  Skulle man tysta herr Joakim? Skulle man visa att man minsann har en styrka att ge en annan karl på käften?

  Om det nu är så att Joakim misshandlats på grund av sin blogg så måste jag då säga att Joakim och de som anser att Joakim har rätt fått en stor delseger.

  Detta då man visar från de andra som inte tycker som Joakim att man inte kan hantera motgångar utan att ta till våld. Vad skulle då hända med deras söner eller döttrar när de hamnar i trottsåldern och börjar käfta emot med duma argument?

  Får de då en lusing eller ett slag för att hålla käften och göra som de blir tillsagda?

  Som sagt, 1-0 till Jocke.

  I övrigt intresserar inte era sjuka inlägg från båda håll mig direkt mycket. Ni svamlar och kacklar skit som i en hönsgård.

  Mikael Karlsson

  2010-05-18 | 20:00:58
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • Tuttan säger:

  När ska Hans förklara sig? Har han förlorat internetuppkopplingen? Eller är han ute och misshandlar andra pappabloggare nu?

  2010-05-18 | 20:46:51
 • Crippe säger:

  Visst fan är det märkligt hur skatteverket tycks skilja på män och kvinnor. Om man är kvinna så går man bara till kvinnojouren och drar en snyftvals så har man skyddade personuppgifter på ett kick, men om man är man och har bevis i form av bland annat polisanmälningar om mordhot, överfall och misshandel, myndighetsintyg och annat, så nekas man samma rättighet.  http://www.blt.se/nyheter/blekinge/hogstrom-nekas-skyddad-identitet(1929145).gm  Sitter DO och sover med tummen uppkörd i röven, eller har dom stängt för semester?

  2010-05-18 | 20:55:55
 • Mikael Karlsson säger:

  Till inlägg; 20:46  Hmm, Vet du med säkerhet att det är hans som har misshanldat Daddy?  Om inte så är det ganska dumt att kassta ur sig anklagelser mot en person.  Min uppfattning är att Hans skulle vara mycket kapabel att tappa sin behärskning lätt och utföra något sådant men jag kan ju inte säga på rak arm att han gjort det. För det vet ju inte jag.  Kan också säga att jag inte själv pratat med Daddy och fått bekräftat att han är misshandlad. Men fått reda på det igenom andra trovärdiga källor.

  2010-05-18 | 20:59:11
  Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
 • mad max säger:

  Om han har misshandlats så ligger säkert Ann i trollhättan- severiano bakom det.Det är sånt som ligger henne om hjärtat. Att skicka folk. Har hört om vad hon gjort mot folk

  2010-05-18 | 22:16:15
 • Anonym säger:

  När ska Hans förklara sig? Varför har du gått och gömt dig Hans???

  2010-05-18 | 22:24:24
 • Mikael Karlsson säger:

  Till 22:16:15

  Hmm, Om man tittar på den här Ann som skriver här så kan man enligt mig uppfatta ett undermåligt hot.  Hon skriver 2010-05-18 @ 01:17:23

  Ni är så dumma i huvudet! Jag varnar er för att blanda er i saker ni inte har en aning om, men ni förstår inte skillnaden mellan att leka Kalle Blomkvist och faktiskt hamna i skiten på riktigt.  Sen skriver hon 2010-05-18 @ 00:53:19

  Nu undrar jag "kompis och andra som kan tala för Daddy hela tiden - hur vet ni så exakt vad han sysslar med varje minut? Och kan ni inte då också tala om varför han inte svarar på frågorna som ställs? Tror ni att det är ett skämt det här? Jag är outad och uthängd här på bloggen och samtidigt talas det om andra som blivit misshandlade och jag vet dessutom med vilka Daddy lierat sig - tror ni att jag bara kommer att sitta och vänta tills något händer? Daddy har tills i morgon på sig att plocka bort allt som handlar om mig annars går jag vidare!  Är det hon du menar ligger bakom?

  Man kan ju bara spekulera... Vilket jag helst låter bli men där ligger ju ”varningar” i texterna

  2010-05-18 | 22:30:15
  Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
 • Daddy säger:

  Jag förstår inte all uppståndelse, jag har inte misshandlats. Allt jag behöver är semester och har tagit in på ett vilohem. Respektera min situation och låt mig vila ut. Jag har inge scoop att ge er, sök er andra arenor för ert nyhetstörstande, här finns inget mer att få.

  2010-05-18 | 22:38:24
 • ann säger:

  Mina varningar handlade helt och hållet om att inte beblanda sig med Stulen Barndoms-gänget eftersom jag vet vad de är kapabla till och vilket de ju också har visat här. Ingenting annat. Det är inte jag som hotar och trakasserar folk vilket säkert de flesta har förstått vid det här laget. Mina sista ord på den här bloggen för övrigt!

  2010-05-18 | 22:45:43
 • Mikael Karlsson säger:

  Ok, Då vet vi.  Vad betyder att det inte finns mer att få? Att du inte skall skriva mer eller?  Eller har du bara tagit ett break?  Spelar kanske inte så stor roll egentligen.

  2010-05-18 | 22:46:40
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • Mikael Karlsson säger:

  En sak till bara, Om du nu inte vill att folk ska skriva, Stäng av Kommentatorfunktionen då.

  2010-05-18 | 22:49:37
  Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
 • Leroy säger:

  Daddy.

  Hoppas det är du som skriver här återigen och att allt är bra.  Leroy

  2010-05-18 | 22:53:24
 • mad max säger:

  Ni är blåsta om ni inte tror att kärringen är kapabel, Flera medlemmar och Fd medlemmar har fått mordhot, Fönster sönderslagna, Hon skickar folk, Hon gick så långt att hon ringde bandidos i Göteborg när de skulle ha årsmöte i Aneby. De avböjde dock. Hon va med i nån sekt i spanien och sedan dårhuset, legat på nätet. Bomben har hon gjort skälv, Kan hon meka med dator och kretskort så kan hon göra en bomb. Hon fick ju upp ögonen på folk efter det. Men de fattade att hon inte va kry. Då skule hon stämma dem. Reportern på Trollhättans nyhetsredaktion blev skrämd av hennes maniska tjat. För att citera- Hon gick till och med upp i falsett,Verkar störd. Hoppas han spar hoten här på sin sida och slänger i hop anmälan

  2010-05-18 | 22:55:16
 • LadyMystica säger:

  Det är fascinerande att se hur lätt folk köper allt som skrivs.  Någon skriver att JR misshandalts, och vips har vi det som en "sanning" - utan några som helst bevis för den saken. Men stora massan härinne köper det rakt av utan att ifrågasätta någonting.  Sedan kommer plötsligt ett inlägg av "Daddy" och vips, då är det han som skriver det. Utan belägg för att så är fallet.  Han kan vara misshandlad, det kan också vara en stor fabrikation. Ett tredje alternativ finns också såklart.

  Det kan vara Daddy som skrev sista inlägget, men det kan också vara en annan.  Men för all del, fortsätt gärna, för det här är en studie i dumhet utan dess liknelse.  // LadyMystica  2010-05-18 | 22:58:24
 • Edgar Hoover säger:

  Ser ni inte att det inte är Daddy som skrivit kommentaren ovan?  Det kommer inget scoop? Skulle Daddy uttrycka sig så? Knappast. Att skriva saker med andras nick är en gammal beprövad metod för dessa jävla stalkers, Fråga Oskars mamma tex  Min gissning är att det är vår gamle vän Hans. Undrar vad det är för en sjuk jävel?

  2010-05-18 | 22:59:32
 • Daddy säger:

  Folk kan väl själva avgöra när de inte är önskvärda som kommentatorer, fattar du inte det Mikael Karlsson? Låt mig nu få vila i frid på mitt behandlingshem så får andra av mina polare ta hand om dig.

  2010-05-18 | 23:04:56
 • Anonym säger:

  När någon påstår saker så ska man alltid be om bevis. När någon försöker skandalisera någon så ska man fråga sig varför och vad syftet är.

  2010-05-18 | 23:05:03
 • mad max säger:

  testa då och skriv daddy

  2010-05-18 | 23:05:53
 • Daddy säger:

  Nu testade jag då, mad max. funkar det så är det inte den riktiga Daddy!

  2010-05-18 | 23:11:23
 • Leroy säger:

  Vad bra om man kan låta bloggen vara och att han slipper ta upp andras fall eller bemöta insunationer och hot, få lugn och ro, invänta att umgänget kommer igång och att de får möjlighet att fiska krabbor till sommaren.  Man väljer att prata med varandra i stället.  Möjlighet ges.  Leroy  (Leave Daddy alone!) För inte Era krig bland kommentarerna här på bloggen. Han väljer själv. Det är hans blogg så respektera hans önskemål för nu.

  2010-05-18 | 23:13:26
 • Leroy säger:

  Mikael, det kanske inte är Daddy som skrivit?  Vad knäppt om folk gör så.  Leroy

  2010-05-18 | 23:18:31
 • Daddy säger:

  Jag funderar allvarligt på att börja moderera kommentarerna igen. De har blivit helt vansinniga och jag behöver göra mig trovärdig vilket saboteras av många skribenter som trollar i bloggen, säkert kommer de från kvinnojouren i Uppsala, jag är helt säker på saken och Edgar Hoover är inte någon sådan för han har inblick i vilka som skriver här. Trots att jag är misshandlad och oförmögen att bevista internet så har vi någon slags telepati där han kan se vilka som skriver i min blogg, det är jätteintressant.

  2010-05-18 | 23:21:50
 • Mikael Karlsson säger:

  Nej Leroy, Jag misstänker att det inte är Daddy. Det finns vissa saker som pekar på att det inte är han, Kommer dock inte att skriva vad det är som pekar på det.  Detta visar bara på hur sjuka och mentalt störda de är som inte håller med Daddy.. Allt för att få sin egna vilja igenom. Men att göra det på ett sätt som gör dem till trovärdiga.. nja det klarar de inte.  2-0 till Daddy.

  2010-05-18 | 23:38:14
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • Severiano säger:

  Jo det är Daddy som skriver om sitt sammanbrott. Jag vet det!

  2010-05-18 | 23:44:52
 • KiaW säger:

  Tack Severiano för ditt klargörande. Nu vet vi ju att Daddy brutit ihop. Få se om Binkermuniten dyker upp snart. Ja det skall bli skojigt.

  2010-05-18 | 23:46:43
 • Binkermuniten säger:

  Nej men hej på er flickor! Är ni också här. Kul. Skall vi leka?

  2010-05-18 | 23:47:51
 • HenrikJ säger:

  Och nu kommer jag, den store stygge besserwissern. Hej på er mina små kullor. Ho, ho, ho ...

  2010-05-18 | 23:48:59
 • Mikael Karlsson säger:

  ´Vad är det som skall bli skojjigt?

  Varför ska det bli skojjigt?

  Vad är syftet med att det skall bli skojjigt?

  Är det ren dumhet eller sarkasm som gör att detta skall bli skojjigt?  Jag har fått uppfattbningen att alla de efteblivna kommentatorerna som verkar komma från nån särskola för mindrebegåvadevuxna härstammar alla från ett och samma forum?!? Kan det vara så?

  2010-05-18 | 23:50:26
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • KiaW säger:

  Bara för att klargöra, någon verkar tycka det är kul att använda andras namn, så även mitt i kommentaren 23.46.

  2010-05-19 | 00:00:24
 • Daddy säger:

  Det är mycket som puttrar i grytorna just nu men jag arbetar på ett stort, mycket stort avslöjande som kommer starta chockvågor genom Sverige, gällande Uppdrag granskning, statsfeminismen mm. För dom som undrar : ja, jag har blivit misshandlad och sexuellt förnedrad, detta skedde igår och förövaren var Annika Tiger, pappahatare, psykopat och internetmobbare sedan 1999. Hon slog mig med brösten. Jurester jobbar på fallet.

  2010-05-19 | 00:13:38
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • herulen säger:

  Vi kan vara säkra på att den som nu säger sig vara daddy inte är han som driver bloggen.

  2010-05-19 | 00:25:59
 • Daddy säger:

  Jag älskar Gudrun Schyman!  Ja, ni ser själva. Detta inlägg gjordes av herulen.

  2010-05-19 | 00:28:58
 • Adam säger:

  När lejonen är klar med bytet kommer hyenorna och festar på resterna. Visst är det intressant hur denna blogg snabbt tas över av mentalt störda människor i ägarens frånvaro.

  Ämnet barn och deras bästa tycks sysselsätta en del människor med uppenbara psykopatiska drag. Undrar om dessa till vardags jobbar med dessa frågor? I så fall finns det stor anledning att känna oro.  Här är ett kommande boksläpp som kanske kan röra om i denna infekterade soppa ännu ett snäpp.  Undrar vad dårarna skall hitta på för att ta heder och ära av författaren? Starta en smutstråd på Flashback kanske?  http://www.dads-r-us.se/wp-content/uploads/Infoblad_Gm_091211.pdf

  2010-05-19 | 00:57:42
 • herulen säger:

  Ja, det var jag som skrev inlägget. Daddy kan alltså inte vara här just nu för att bevaka sin blogg.

  2010-05-19 | 00:58:09
 • Anonym säger:

  Kommande boksläpp? Boken släpptes den 17:e  2010-05-19 | 01:07:40
 • Logga-ut säger:

  Hej det är jag micro113, var tvungen att byta nich men jag är igång igen, stå på alla kämpar låt de inte ta sina barn ifrån er.

  2010-05-19 | 01:16:48
 • Bur-q-ua100 säger:

  Jag vill invända mot följande fras, som "Daddy"

  skrev:  "

  Ironiskt nog är feminismen idag det största hindret för sann jämställdhet av dom alla.

  ".  Vad är "sann jämställdhet", enl. dig hr "Daddy"?  Visste du, hr "Daddy", att jämställdhet som begrepp inriktar sig just mot kvinnors bästa?  Läs själv på Nationalencyklopedins hemsida

  ("http://www.ne.se/j%C3%A4mst%C3%A4lldhet"):  Där skrivs inledningsvis:  "

  jämställdhet, förhållandet att olika personer har samma möjligheter och rättigheter, särskilt i fråga om kvinnor i relation till män (jfr jämlikhet).

  ".  Man hänvisar till ett annat bättre ord, nämligen

  "jämlikhet".  Om det ordet - JÄMLIKHET - kan man läsa(http://www.ne.se/j%C3%A4mlikhet):  "

  jämlikhet, alla individers lika värde, i

  politiska sammanhang även inflytande och sociala

  förhållanden. Jämlikhet kan motiveras från olika

  utgångspunkter, t.ex. religion, naturrättsliga

  föreställningar, liberalism, socialism och demokrati.

  "  Det är följaktligen JÄMLIKHET vi måste sträva

  efter, inte jämställdhet!  Jämställdhet är ett särintresse, nämligen kvinnors särintresse.  JÄMLIKHET ingick i den "utopi", som man bl.a. kämpade för under franska revolutionen. Inte

  jämställdhet!  Den franska revolutionens slagord skallade:

  "liberté, égalité, fraternite" ("frihet, jämlikhet, broderskap", snarare än "frihet, jämställdhet, broderskap").  (http://sv.wikipedia.org/wiki/Libert%C3%A9,_%C3%A9galit%C3%A9,_fraternit%C3%A9)  Hur har denna grava missuppfattning och begreppsförvirring kunnat tillåtas uppstå?!  Desperat uppmaning:

  alla ni som läser detta, låt er inte luras av

  begreppsförvirringar som dessa och snälla...vakna upp!  JÄMLIKHET, inte jämställdhet!  Minns gärna var ni förmodligen läste det först!  /

  B100, av Dans stam (97-108)

  kontrollant för

  Sällskapet Bur-q-ua, för allas lika värde, emot

  rättsröta

  BB - bröd och bur-q-ua åt folket (NYHET * även

  åt Victoria och Daniel... *)

  2010-05-19 | 03:00:26
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Bur-q-ua100 säger:

  ==>Torgny  Några frågor (det finns fler):  1.)

  a.)

  varför har Du valt att läsa just denna blogg?  b.)

  hur fick du kännedom om den?  2.)

  Varför belyser du frågor som "Daddy" inte tar upp och skuldbelägger honom för det?  Det finns en risk att Du gör en felaktig analys, när du antar att han är ointresserad av det fall Du nämner.  3.)

  varför skriver Du om att "jaga flashbackare", etc?  Det är uppenbart att Du har erfarenhet av att vara "jagad" och att Du känner Dig träffad.  Du skrev ju:

  "

  Nu har han inte tid plötsligt för han ska jaga flashbackare och skriva inlägg om fk för att han inte får sjukbidrag för att han vill blogga i stället för att jobba. Ja man ser ju prioriteringarn och inte är de för barn och rättssäkerheten i alla fall.

  "  Vari ligger kopplingen till det fall, som Du tog upp?  Kan någon berätta det?

  Din logik brister som ett såll, om du känner till det ordet.  /

  B100, av Dans stam (97-108)

  kontrollant för

  Sällskapet Bur-q-ua, för allas lika värde, emot

  rättsröta

  BB - bröd och bur-q-ua åt folket (NYHET * även åt

  Victoria och Daniel... *)  "

  Postat av: Torgny  Jag är inte intresserad av att Daddy ska skriva om det fallet, jag belyser bara varför han inte gör det.  Hans intresse för rättssäkerhet finns inte i det här fallet och det beror på att han inte bryr sig om det hela. Om det hade varit en kvinna som haft gemensam vårdnad och skjutit sina barn till döds så hade han kastat sig över det hela.  De här barnen som är dödade är inte intressant för Daddy. Bara ett enkelt konstaterande.  Jag har inget behov av att Daddy skriver om det, inte han heller uppenbarligen trots att det måste ha gått rejält snett när pappan fick gemensam vårdnad. Nu har han inte tid plötsligt för han ska jaga flashbackare och skriva inlägg om fk för att han inte får sjukbidrag för att han vill blogga i stället för att jobba. Ja man ser ju prioriteringarn och inte är de för barn och rättssäkerheten i alla fall.  2010-05-13 @ 12:46:17  "

  2010-05-19 | 03:17:05
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Bur-q-ua100 säger:

  Vad är det för märkligt att ha sjukbidrag, om man nu "råkar" ha det, i en situation som hr Daddys?  Det implicita (ja, ja, det betyder "outtalade") argumentet:

  "om man har sjukbidrag är man en lögnare"

  kunde inte vara mer gripet ur luften.  Argumentet faller platt till marken

  (, som en...hm...sten, eller som...hm...Greklands ekonomi, eller som...hm...ett flygplan, som har råkat flyga in i ett askmoln, härrörande från ett annat land i konkurs)

  , eftersom man måste ta i beaktande vad som ev. har föranlett och orsakat sjukskrivningen ifråga.  DET vore sunt förnuft, det sunda förnuft, som någon anonym person tidigare efterlyste.  Om en förälder blir falskt anklagad för att ha begått outtalade sexuella övergrepp på sitt barn, så är det väl SJÄLVKLART att föräldern ifråga drabbas emotionellt av dessa anklagelser?  Alla, som har begåvats med förmåga till EMPATI förstår detta resonemang.  De andra förstår tydligen inte det, vilket säger mer om dem än om "Daddy".  Tragiskt "samhälle"...ett frånfälle.  /

  B100, av Dans stam (97-108)

  kontrollant för

  Sällskapet Bur-q-ua, för allas lika värde, emot

  rättsröta

  BB - bröd och bur-q-ua åt folket (NYHET * även åt

  Victoria och Daniel... *)  2010-05-19 | 03:41:32
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Mohammad säger:

  Ang.daddy!  Nu kommer många gräma sig rejält, men det är dags att berätta vad som händer och sker.  Daddy har i dagarna fått fast arbete som journalist åt Villa liv!

  Så det förklarar varför han just nu låter bloggen leva sitt eget liv.  Grattis till jobbet, Daddy =D  /M

  2010-05-19 | 04:05:48
 • Bur-q-ua100 säger:

  ==>anonym, 14/5 00:52:05  Vad är det för rent sk-t du skriver?!

  Du vill alltså göra gällande att rätten till föräldraskap är en klassfråga?!  Sådant gör mig riktigt irriterad!  Du vill alltså göra gällande att bara för att en förälder befinner sig i en viss ekonomisk situation, som mycket väl kan vara föranledd av den andra förälderns psykiska problem och anklagelser, så ska ens mänskliga rättigheter fråntas en?  Du kanske inte känner till att Europakonventionen om mänskliga rättigheter är införlivad med svensk lagstiftning?  "

  Lag (1994:1219) om den europeiska konventionen angående skydd för de mänskliga rättigheterna och de grundläggande friheterna

  "  Läs gärna på mer under:  "SECTION I- RIGHTS AND FREEDOMS" och

  "Article 6 - Right to a fair trial" samt

  "Article 8 - Right to respect for private and family life",

  innan du uttalar dig.  /

  B100, av Dans stam (97-108)

  kontrollant för

  Sällskapet Bur-q-ua, för allas lika värde, emot

  rättsröta

  BB - bröd och bur-q-ua åt folket (NYHET * även åt

  Victoria och Daniel... *)  "

  Postat av:  Har man inte ens råd med mat till sina barn så är man väl ganska reducerad i att ens ha möjlighet att öht ha sina egna barn. Daddys situation tycks ju under längre tid varit sådan. Hur har han försökt vända det? Jo! Sonens mamma skickar med matpengar till pojken. Tack och lov att sonen har en vettig mamma som inser att den sk pappan inte kan prestera något annat liv än den på bloggen som han inbillar sig är en maktfaktor. Trots pappans tvivelaktiga betende så inser mamman att Daddy inte fixar att vara bättre pappa än så. Hon skiter nog i Daddy, men sonen värnar hon till 100 %. Snyggt jobbat mamman!  Parasit är räätta ordet för sådana som daddy!  KB .. Nämen oj så förvånande att du drar upp kvinnornas sjukskrivningar. Jaha.. Är det så, det ligger till.. Men då kan väl Daddy också få snylta på samhället?!? 2 helfel gör alltså 1 rätt, i din värld? Väx till dig!  Alla ni andra som osakligt ondgör er över Daddys antagonister. Vågar ni öht säga någonting kontroversiellt ang Daddy? Finns det öht minsta éftertanke hos er. Dessvärre ser ni inte ert egna generalmisstag. Ni är för korkade! Men för oss som står utanför är svaret enkelt. Att ni håller alltid Daddy om ryggen. ALDrig har han fel, blir ifrågasatt av er. Fågorna är ovesäntliga. Ni bara nickar och upprepar ert, ganska tjatiga mantran.  Ingen jävel skulle läsa denna mediokra blogg om inte bloggägaren var så kontroversiell och korkad. Gång efter annan gör han ju felbedömningar och presenterar dem här som "sanningar". Sen får hela flickgänget & Leroy tokspelet och försvarar idiotin med näbbar och klor.  Och ingen vettig mamma lämnar sina barn till någon som agerat som Daddy gjort. Det är en provokation from hell att ens tänka tanken, som mamma, att lämna ifrån mig mitt älskade barn till en som kränker både barnet och mig.  Leroy; Du är en pajas! Som lullar runt och tror du har koll på allting. Ärligt, du verker helt blockerad. " 2 sociala baser"?.. All föräldrar kan inte erbjuda sina barn 2 sociala baser. Jocke tycks vara just en av dem som inte kan bjuda just det. Han är för inriktad på att outa allt och alla. I det slänger han sitt egna barn till vargarna.  Du, jag och en hel del fler tycks finna intigritet är viktigt. Tror att jag inte är ensam om att tycka barnes intigritet är mer viktig än min egna behov att utlämna dem till vargarn i bloggvärlden. Vad har du, Leroy för försvar till att du "snaskar runt" i Rs tvångsutlagda (av pappan)dokumentpå nätet, samtidigt som du aldrig skulle utlämna ditt egna barn på motsvarande vis? Vad gör du för bedömning i ditt egna fall kontra Daddy´s  Daddy är en dåre! Vad ni onyaserade än tycker. Ingen far skulle agera som Dady gjort och ff gör. Han utnyttjar bara sitt barn och skiter i båda barnens faktiska behov.  Daddy.. du.. det är ingen "mänsklig rättighet" att få vara sina barns far. Däremot krävs det en helvetes jävarannama att inse att skyldigheten är så mycket större.  Serru!

  2010-05-14 @ 00:52:05

  "

  2010-05-19 | 04:16:05
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • profanum_vulgus säger:

  Det här kan bli roligt.

  Om den eller de som leker lite för irriterande här lämnar spår efter sig så att de kan identifieras så svär jag på allt jag någonsin hållit högt att jag ska åka hem till dem och slå in pannbenet på dem ordentligt.

  2010-05-19 | 09:23:28
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • David säger:

  På vilket sätt skulle man kunna identifiera någon här. Det är ju endast om man gör något brottsligt som man kan få ut identiteten bakom en IP-adress.

  2010-05-19 | 10:58:09
 • Manboy säger:

  "Det kommer nog fram vem det är som latjar med signaturer, folk som är så dumma brukar inte lyckas gömma sig. Då ska jag se till att de aldrig vänder ryggen mot någon resten av livet. "

  [...]

  "Det här kan bli roligt.

  Om den eller de som leker lite för irriterande här lämnar spår efter sig så att de kan identifieras så svär jag på allt jag någonsin hållit högt att jag ska åka hem till dem och slå in pannbenet på dem ordentligt."  SVAR: Hej Profanum. Vad bra att Daddy har en egen liten vakthund. Vad driver dig. Är du förälskad i Joakim? Ser att du applåderat hans texter runtom på internet i flera år nu.

  2010-05-19 | 11:21:42
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Mikael Karlsson säger:

  Jösses.  Ni är fan inte riktiga nån av er.  Denna spaggettivestern blir bara värre och värre. Nu sitter ni och hotar öppet och blandar koddarna med morötterna vad gäller IP mm mm.. Men men.. Det är bevisat att Daddys moderering av sin blogg var befogad. Ni bölade om att han modererade och med det tystade Övergrepparna "Överlevarna". Men med den insikt och faktan man får av att se hur ni beter er så finns det fog för fortsatt moderering.  VÄLDIGT STRIKT MODERERING.  Ni visar att yttrandefrihet inte är något som borde finnas. Ni visar att rätten mellan barn och båda sina föräldrar är något som faktiskt i verkligheten inte fungerar.  Ni visar att det är NI som utsätter folk för våld.  Inte tvärt om.  3-0 till Daddy.

  2010-05-19 | 11:33:24
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • Ursäkta säger:

  men vem hotar vem?  Och att du finner att Daddy leder med 3-0 säger mer om dig än om det faktiska läget...  Tror alla är eniga om en sak. Att barn har rätt till båda föräldrarna. Men det finns alltid ett men...  Nu leder daddy med 4-0 och har ett scoop om Bjästa.

  2010-05-19 | 11:46:52
 • Abdullah säger:

  Profanum Vulgus ditt lilla lamm , jag komma och plocka dig din jävla mupp. Det här kan bli riktigt roligt. Ska tortera dig och hela din familj på ett mkt plågsamt sätt till döds . Njuta av att se skrecken i dina ögon när du ligger bakbunden sist kvar i blodpölen. Dra ut dina tänder en efter en medan du ber om nåd, sist skära strupen av dig och se livet slockna i ögonen.  Jag vet var du bor

  2010-05-19 | 12:39:39
 • Muhammed säger:

  Uppenbarligen är det fritt fram nu för feminazister och andra flashbackdrägg att sprida hot och hånfullheter mot forumets debattörer. Visar ganska tydligt på vilken nivå fårskocken som kritiserar Daddy ligger på. Till Daddy vill jag säga, bry dig inte om idioterna, de är bara små - små - små människor..

  2010-05-19 | 13:08:00
 • Maria säger:

  Det börjar bli dags för farbror polisen att granska IP-nummer nu. Hoppas Profanum anmäler dödshoten ovan. Klokt av honom att vara anonym, jag tror inte alls att Abdullah vet var han bor.

  2010-05-19 | 15:04:08
 • Fråga säger:

  Tycker Maria att trollet som skrev kommentarer under Daddys signatur ska polisanmäla Profum för hans hot också?  Profum-Vulgus skrev ju "Då ska jag se till att de aldrig vänder ryggen mot någon resten av livet" - och - "jag ska åka hem till dem och slå in pannbenet på dem ordentligt"

  2010-05-19 | 15:09:16
 • Leroy säger:

  Fråga det kan vara någon som vill "trolla"/vända hat mot Profanum. Det är inte säkert det ens är PF. som skrivit det. Någon trodde jag skrev utan signatur häromnatte,när jag låg och sov har jag läst, jag iddes inte ens dementera.  Leroy

  2010-05-19 | 15:27:29
 • frågar leroy säger:

  är inte bara här som PV: har sagt liknande saker. Innebär det att hans Nick och konto är taget på t.ex. flashback då?

  2010-05-19 | 15:58:05
 • Mikael karlsson säger:

  Till Fråga. Du har så rätt. De går ju då in och ipgranskar det ipt med. Kanske inte ens finns i samma del som Profanum... Vem vet kanske samma Ip som till lilla Rasist abdula.  Som jag inte riktigt fattade vad han menade med citat "Njuta av att se skrecken i dina ögon när du ligger bakbunden sist kvar i blodpölen"  Vem kommer att vara först då?

  2010-05-19 | 19:30:33
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • Hans säger:

  Joakim, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant?

  Jag vet att du läser här, varför är du så tyst? Varför undviker du svara på frågan?

  2010-05-19 | 20:03:51
 • Joakim säger:

  Hans, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant?

  Jag vet att du läser här, varför är du så tyst? Varför undviker du svara på frågan?  2010-05-19 | 20:16:01
 • Anonym säger:

  Det är väldigt grova anklagelser du kommer med Hans. Varför svara du inte på frågorna om var dessa uppgifter kommer ifrån och vem det är som ska ha blivit hotad. Belägg är det minsta man kan begära när den här typen av grova anklagelser förs fram. Varför är du inte karl nog att svara på frågorna?

  2010-05-19 | 20:17:08
 • KimhZa Bremer säger:

  Hans:  Stick och brinn.

  2010-05-19 | 20:22:56
  Bloggadress: http://kimhza.wordpress.com/
 • 9.0 säger:

  @Mikael Karlsson.  Du är bara för bra,och jag håller med dig till 100%  Citat:  Denna spaggettivestern blir bara värre och värre. Nu sitter ni och hotar öppet och blandar koddarna med morötterna vad gäller IP mm mm.. Men men.. Det är bevisat att Daddys moderering av sin blogg var befogad. Ni bölade om att han modererade och med det tystade Övergrepparna "Överlevarna". Men med den insikt och faktan man får av att se hur ni beter er så finns det fog för fortsatt moderering.  VÄLDIGT STRIKT MODERERING  Ni visar att yttrandefrihet inte är något som borde finnas. Ni visar att rätten mellan barn och båda sina föräldrar är något som faktiskt i verkligheten inte fungerar.

  Ni visar att det är NI som utsätter folk för våld.

  Inte tvärt om.  Citat:slut  Att bara ta del av dessa kommentarer som innehåller trakasserier, förföljelse och grova hot, visar på att vissa personer här borde ställas inför skranket, så att de tvingas ta ansvar för sina handlingar!  9.0  PS..Är det riktigt att Jocke fått tag på ett jobb???

  2010-05-19 | 20:26:47
 • En kompis säger:

  Hans, hur i helvete kan du komma här och påstå att jag som kompis till Joakim skulle ha hotat några barn? Något sådant har jag definitivt inte gjort! Varför kommer du med den typen av lögner och förtal! Vad är du för sjuk människa som sprider sådana rykten om mig? Vad står du själv för?  /en kompis till Joakim

  2010-05-19 | 20:29:06
 • Mikael Karlsson säger:

  Jag skickade en abuseanmälan till Blogg.se och hoppas att de tar i tu med dessa sjuka individer. Hoppas att de gör en polisanmälan och lämnar ut alla Ipnummerna så att man kan få rätt på detta förtryck.  Man ska inte behöva kännas sig hotad för att man har delade åsikter. Inte för att jag känner mig hotad kanske men jag kan förstå om många andra gör det.

  2010-05-19 | 20:39:50
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • En vän säger:

  Jag är en vän till joakim. Jag har heller aldrig hotat någon.

  2010-05-19 | 20:41:54
 • Adolf Hitler säger:

  Josef Stalin, stämmer det att du hotar barn till föräldrar som inte håller med dig i debatten? Stämmer det att du och dina kompisar hotar barnen till de föräldrar som inte håller med dig i sak? Du har ju hängt ut en massa personer och deras barn har nu blivit mycket obehagligt behandlade och hotade, står du verkligen upp för sådant?

  Jag vet att du läser här, varför är du så tyst? Varför undviker du svara på frågan?  2010-05-19 | 20:46:22
 • Bea säger:

  Daddy, jag har läst att du har blivit misshandlad. Vet inte om det stämmer eller ej, jag hoppas förstås att det bara är rykten. Vore bra med ett livstecken från dig här så vi vet du är ok.

  Ta hand om dig!

  2010-05-19 | 22:24:53
 • Mohammad säger:

  När katten inte är hemma, då dansar mössen på bordet.

  Det ordspråket stämmer väl så väl.

  Fast här är det troll som "hans" m.fl istället.  /M

  2010-05-20 | 01:03:08
 • En Pappa säger:

  0220

  Att ni bara orkar skriva en massa strunt här!

  2010-05-20 | 02:20:04
 • Pöbeln avslöjar sig säger:

  Helt uppenbart att pöbeln som svartmålade,ljög,hatade,mobbade och hotade Oskar,hans mamma Marita och bror ligger bakom även trakasserierna mot Daddys.

  Vidriga,manipulativa och lågintellektuella kryp som avslöjar sig i ett av inläggen som fejk-Daddy och som tar til alla medel för att bekämpa personer såsåom Marita och Anneli som vågar ifrågasätta uppenbara brister i rättssystemet på internet.  Inlägget är:

  Jurester jobbar på fallet.  Susannas felstavning roade mycket och blev sedermera en "klassiker" på Flashback-tråden av pöbeln.

  2010-05-20 | 08:21:18
 • Test säger:

  "Helt uppenbart att pöbeln som svartmålade,ljög,hatade,mobbade och hotade Oskar,hans mamma Marita och bror ligger "  SVAR: Nej nu har du missförstått va? Det var ju de två flickorna, våldtäktsoffren, som i Bjästa blev utfrysta svartmålade och förtalade av pöbeln?

  2010-05-22 | 22:46:07
 • Läst på MJ:s gästbok säger:

  Ang Internetmobbaren: fritidspedagog Ann Johansson "severiano" - Fuxernaskolan i Lilla  Kvalitetsgranskning av arbetet vid trakasserier och kränkande behandling vid Fuxernaskolan i Lilla Edets kommun:

  www.skolinspektionen.se/Documents/Kvalitetsgranskning/Trakasserier/fuxernaskolan.pdf?epslanguage=sv  Protokoll från föräldrarådsmöte i Fuxernaskolan - Skolverket har fått in ett par anmälningar på Fuxernaskolan: www.fuxernaskolan.se/foraldrarad/protokoll_b-huset/prot0314.htm  Lyckat polisprojekt på Fuxernaskolan - sr.seProjektet med poliser i korridorerna på Fuxernaskolan i Lilla Edet har nu ... Under de tre månaderna som polisen besökt skolan gjordes 16 anmälningar: www.sr.se/cgi-bin/vast/nyheter/artikel.asp?artikel=813342  Läs mer: googla "Anmälningar mot Fuxernaskolan i Lilla Edet  2010-05-25 | 07:17:53
 • DontTellSweden säger:

  FB trötta på ANN = "severiano" www.flashback.org/t1195642p24  Idag, 16:26 Moderator HusvagnSvensson  Inlägg: 2 143

  Jag har strukit en hel del som har med Stulen barndom, "bloggkrig" och "uthängningar" att göra. Som jag redan förklarat är det inte ämnet för debatten. Det har visserligen med Daddys blogg att göra, men det har inte ett dugg med feminism och jämställdhet att göra, och det är vad som diskuteras i det här delforumet.  Severiano skall låta bli att hela tiden diskutera detta ovidkommande ämne.  Severiano har fem-sex trådar på annan plats där det går att diskutera Stulen barndom, en egen tråd att diskutera ämnet sig själv och en egen blogg att diskutera sin beef med Daddy och andra.  I den här tråden har det inget att göra, hur rätt Severiano än må ha sak.  Kommentera inte detta meddelande. //Mod.

  ________________

  Moderator i: Aktuella brott och kriminalfall | Feminism och jämställdhet  2010-05-30 | 23:41:42

Kommentera inlägget här: