daddys

Beware the fury of a patient man

Osamas dotter och barnbarn

Kategori: Pappa

Sara & Sean
(Kopierat från Adlibris.se)


Emma, Mias dotter är Emmas version av vad som hände och hur det kändes under alla de där åren på flykt undan en man som hotade såväl henne som hennes mamma till livet. Men det är också berättelsen om det liv som sedan följde: om hur Emma i Den svarta boken får veta den sanning som ställer relationen mellan mor och dotter på sin spets, om hur hon flyr hemmet och börjar använda droger, och om hur Mia tvingas kämpa mot en dödlig sjukdom precis som hon tidigare tvingats kämpa sig till asyl åt sig och sina barn. Emma.

Mias dotter är den gripande berättelsen om en mor och hennes dotter som tillsammans gått igenom ofattbara prövningar och till slut lyckas hitta tillbaka till varandra. Det är också fortsättningen på en familjehistoria som engagerat miljontals läsare och som visar på människans förmåga att mot alla odds inte bara överleva utan också skapa sig en bättre framtid."

Är det bara jag som får en dålig smak i munnen? Att först lura ett barn i hela hennes liv och sen tjäna miljoner på hennes omedvetet falska minnen. Ännu sämre blir smaken när jag läser sånt som detta:

Familjen, särskilt den så kallade kärnfamiljen, är inte sällan en begränsande institution som återskapar fattigdom, utanförskap och sexuella övergrepp. Det har jag sett i Sverige och det ser jag här i Brasilien. Men detta är ingen ovillkorad lag. Inget ödesbestämt. Det går att förändra. Inte med den sortens barnhem som jag bodde på. Inte med mer av privatisering av människors problem. Inte med mer av hyllning till familjebegreppet. Det finns andra vägar. Det gäller dock att vara modig nog att driva dem! //Margareta Winberg

Undrar om detta är dom andra vägar som Margareta Winberg, Marklund och ROKS menar? Man tar bort pappan helt enkelt. I så fall borde dom dra upp huvudena ur sanden och börja se vad för samhälle det är dom har skapat. Våld, utanförskap, splittrade familjer, hat mellan könen och en massa vilsna barn som växer upp till vilsna vuxna. Både pappa och mamma behövs. Det finns t o m dom som menar att pappan är viktigare. Är det bara jag som tycker att svenska staten genast ska betala en förstaklass biljett till Sara och Sean så dom får komma hem och träffa pappa och morfar?

Jag jobbar vidare på att skaffa fram alla fakta kring kvinnornas politiska projekt där dessa  tidigare nämnda böcker ingått. Vi måste också börja se på konsekvenserna på vad detta inneburit i mänskligt lidande, sedan måste ansvar utkrävas. jag kommer inte att vila förr.

Avslutar med en sång som sjöngs på ROKS riksstämma 1994, JAA så klämmer vi i allihopa....

I tio år vi kokat
nu är grytan färdig
nu gör vi upp med MAKTEN
nu gör vi upp med MÄN
POTENTATERNA skall brinna
HERRARNA skall försvinna
dom skall brinna i brasan
så flagorna flyger
så flagorna flyger
Vi avlivat MYTER
vi har synligt GJORT
härskar TEKNIKER
och all annan LORT
som skall brinna i brasan
så flagorna flyger
så flagorna flyger

I tio år har vi kokat.
Nu är grytan färdig
nu gör vi upp med MAKTEN
nu gör vi upp med MÄN
vi kokar dom som våldtar
vi kokar dem som SLÅR
vi kokar dem som STYCKAR
med HULL och HÅR
dom skall brinna i brasan
så flagorna flyger BACKLASH,
BACKLASH Dom vill att vi skall brinna
BACKLASH, BACKLASH att vi skall försvinna
för att vi vågar säga RITUELLA ÖVERGREPP
vi TVINGAR dom att se
vi TROR på kvinnor vi TROR på barn

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Möt Sara

Kategori: Pappa

Sara & Sean
Detta är Sara, Osamas dotter. En vacker 22 årig flicka. Hälften svensk, hälften libanes. Hon har en son som heter Sean som är två. Lika gammal som Sara var när hon togs ifrån sin pappa. Sara har aldrig fått chansen att träffa eller lära känna sin pappa. Hon har fram till 2002 inte ens fått veta att han existerar. Hon lurades att tro att Luis var hennes pappa. Det var inte Mia som berättade sanningen då, och hon har fortfarande inte gjort det.

Den 2 januari 2009 var det en person i Tucson Arizona som upptäckte Annika Widebecks reportage från TV4 som jag textade och la ut på Youtube. Personen såg filmen 8 gånger i rad. Gissa vem? När Sara 2002 fick veta att hon blivit lurad att se fel person som sin pappa i hela sitt liv gick det snett. Det gjorde ont, det vet vi nu. Hur känns det den här gången? Då hon plötsligt ser att den pappan hon sedan blev ilurad inte heller existerar. Mannen med dom svarta ögonen som sedan blev denna stackars flickas pappa finns ju inte heller.

Alla ni som försvarar Liza Marklund och Mia. Förklara gärna här hur ni tänker då? Hur ursäktar man människor som gör på det här sättet mot barn? För ett barn är mamma och pappa gudar. Dom är det som hela världen snurrar omkring, härlften av dig själv. Att stjäla det från ett barn.....

Ni som tycker att debatten bör handla om "sann historia" eller "byggd på en sann historia" förklara skillnaden så ska jag försöka förklara den för Sara sedan. Sara har blivit utsatt för ett grymt brott. Det är hennes mor, Liza Marklund, ROKS, svenska myndighetspersoner, domare, nämndemän och höga politiker i Sverige som är förövare. Sara är inte ensam. Hennes öde delas av många, även om omständigheterna i det här fallet är sällsynt vidriga.

Men som sagt. Vad vill ni säga till Liza Marklunds och Mias försvar? Jag vidarebefordrar gärna era försök till förklaringar till Sara sedan. Jag är tvekande till att hon kommer att köpa en enda en av dom.

  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Här kan du hitta vad andra bloggare skriver om Gömda - En Sann Historia av Liza Marklund

Här kan du hitta vad andra bloggare skriver om Mia - Sanningen om Gömda av Monica Antonsson

Det finns lögner, som är trovärdigare än sanningen

Kategori: Media


Demokrati (från grekiskans demos, folket, och kratein, styrelse) har bokstavligen den ungefärliga betydelsen "folkstyre".

En demokrati måste vila på vissa hörnpelare för att få rätten att beskriva sig själv med denna hederstitel. Det gör Sverige som bekant. Men hur står det till med vår demokrati egentligen? Jag skulle vilja citera den fine gamle trubaduren Stefan Demert. "Festligt att du lever än, men du ser rätt krasslig ut, snart hörs ditt sista tut".

Redan 1968 hade en okänd person sprayat följande ord på en vägg. "Om valdeltagandet verkligen kunde förändra någonting så vore det förbjudet". I Sverige har röda och blå regeringar bytt av varann, men har det, handen på hjärtat, inneburit några stora förändringar för dig? Nej för i sverige har vi ingen demokrati. Oavsett att vi gärna vill framstå som ett av de mest demokratiska länderna i världen.

Som jag nämnde i inledningen så innebär demokrati folkstyre. Folket styr alltså landet med direkt avgörande folkomröstningar. Visst har vi haft några stycken i Sverige, men om dom inte går som dom styrande vill så bidar man sin tid ett tag och sedan genomför man förändringarna ändå. I sverige har vi nämligen ett annat system, och det kallas Partikrati. Det betydet i korthet att endast folkvalda kan rösta om lagförslag, och folkvald kan man endast bli genom att gå med i något av de stora partierna.

Några övriga hörnpelare i en demokrati är yttrandefrihet, åsiktsfrihet och kanske framförallt jämlikhet och likhet inför lagen. Det sistnämnda som också står skrivet i folkrätten i avsnittet om dom mänskliga rättigheterna samt i Sveriges grundlag har vi svenskar blivit fråntagna. Vågskålarna väger inte jämnt. Grundlagen mot diskriminering p g a kön bryts dagligen. FNs barnkonvention som Sverige skrivit under, bryts även den dagligen men ursäktas med att det står ju faktiskt "för barnets bästa", och det "agerar ju socionomerna" efter. Jag som har jobbat på ett låst behandlingshem vet att det där är lögn. Det är inte barnens bästa att bli inlåsta i isoleringsceller då dom får panikattacker. Det är inte barnens bästa att bli inlåsta bakom larmade dörrar, eller att få utegångsförbud i veckor. Visst får vi yttra oss om det och ha åsikter om det, och det är ju fint, men till vilken nytta? Och därmed kommer vi till den hörnpelare i en demokrati som är helt bärande för att en stat överhuvudtaget skall ha minsta rätt att hävda sig vara demokratisk anser jag, den fria pressen. Jag träffade några av dess representanter igår på publicistklubbens möte i Malmö där jag var inbjuden. Blev mycket imponerad av Staffan Heimerssons tal som man kan läsa idag på Ingrid Carlqvists blogg. Trots att jag och Staffan står på var sin sida om mediastaketet dvs gammal och ny (vilket jag fick mig en påminnelse om...) så fick jag hans mailadress, då han tyckte att mina uppgifter var intressanta. Jag vet fler som tycker det men böjer sig för sina chefer. Heder åt journalister som Staffan Heimersson.

Men fri är ju som allt annat en relativ term. För vem är pressen fri? Är pressen fri då det sitter människor i ledningen och sorterar bland sanningarna och egenmäktigt bestämmer vad som ska vara sant just idag? Är det då den fria pressen som dikterar vår världsbild, eller är det en redaktör på någon tidningsredaktion? När en frilansande farmor på Allas veckotidning och några bloggare med kanske i bästa fall några procent av dom stora mediebolagens läsare, är dom som tvingas försvara sanningen och det fria ordet MOT vår "demkratiska fria press" anser jag att läget är allvarligt.

Den svenska nyhetsbranschen är bland de mest monopoliserade i världen. I stort sett alla stora nyhetskanaler filtreras genom 2 stora bolag. Bonniers och Shipsted.

Att debatten om Gömda först försöktes tystas ner vad berodde det på? Ja att det inte skrevs någonting i Bonniersägda medier kan man ju förstå eftersom det var på Bonniers bokförlag boken först kom ut 1995. Det uteslöt alltså Expressen (där ju Marklund för övrigt jobbar), DN, GT, KvP, TT, samt TV4 där Bonniers numera äger majoriteten, Dock hann Annika Widebeck släppa ett reportage...osis. Bonniers äger idag ca 170 olika mediabolag i Världen samt även bolaget SF Bio. Man omsätter ca 30 Miljarder kronor.

Ja sedan äger ju Shipstead i stort sett resten om man frånser GP som ägs av Hjörne koncernen som lägger under sig fler och fler av de västsvenska tidningarna, bohuslänningen, Hallands Nyheter, TTELA, etc.

Norska Shipstead äger Aftonbladet tillsammans med LO, SvD, Sandrew Metronome. Denna monopolisering gör att den världsbild vi får oss serverad ju till viss mån är styrd av några få personer i styrelserum. Vi vet ju detta, men vi köper den ändå. Det är ju den enda världsbild vi har att hålla oss i. Alla kan ju i o f s som jag gå ut på nätet och leta efter sanningen, men det är för jobbigt. "Det rör ju inte mig ändå". Tills den dag då det kommer ifatt. Tills den dag du och dina barn själva hamnar i skottgluggen för en politisk agenda. Den dag du och dom offras för profithungern. 

I en färsk australiensisk studie rapporterades det att 68% av separerade pappor sökte på webben för information om vårdnadstvister, inom en månad efter att de skiljdes. Ytterligare 28% sökte på ämnet självmord och depression, medan resterande sökte bl.a. på iphone, cricket, botemedel mot skallighet, viagra, pornografi, aktiemarknaden och forum om vårdnadstvister. Bland nyligen separerade mödrar, sökte 13% på vårdnadstvister inom en månad efter separation, 53% sökte på barn, 24% sökte på online dating siter och resten sökte på olika frågor, såsom depression, plastikkirurgi, skilsmässa och viktförlust.

Världen ser idag ut som ett nazi-tyskland i globalt format. Somliga lever i perfekta idyller, med välstånd och uppmuntran, medan det bakom kulisserna begås fruktansvärda brott, som de lyckliga människorna egentligen anar, men väljer att mer eller mindre strunta i. Kanske känner de ofta uppgivenhet "vad kan jag göra"?  Eller går de på den subtila indoktrineringen att de som råkar illa ut faktiskt förtjänar det.


Om vi människor i Sverige någonsin skall få reda på sanningen om Gömda projektet, vem som låg bakom, vem som drog i trådarna, varför, så är det ytterst få personer i Sverige som har möjlighet och frihet att gå till botten med detta. Vi är flera som ämnar försöka. Jag vet hur, men inte hur lång tid det i dagsläget kommer att ta. Uppgifter måste verifieras, fler människor talas med osv. Jag skrev inlägget "Klarlagt! Fler böcker ingick i projektet" litegrann i iver över att ha fått uppgifter som jag fortfarande står för, men eftersom jag precis som Liza Marklund, inte har gått på journalisthögskolan missbedömde jag tiden det skulle ta att göra ett gediget och vederlagt journalistiskt arbete. Slutsats: Jag står för vad jag skrev. Jag vet att det är sant p g a att jag litar på den person jag fick uppgifterna ifrån till 100%. Men jag skulle ha tyglat min iver att skriva om det tills hela den journalistiska ofta tålamodsprövande processen var färdig. När gud skulle ge mig tålamod hade han nog slut på lagret... Fortfarande har dock ingen "Hanna Svensson" hört av sig. Jag uppmanar igen. Om du hävdar att jag har fel, så upplåter jag min blogg till ditt svaromål.

Lite för snabb på avtryckaren där, visst. Men när hela pusslet blir synligt, och det har vi nu väntat på i över 30 år, vad spelar då en vecka eller två för roll?. Då kommer människor i Sverige att säga samma sak som dom gjorde i Tyskland för 64 år sedan..."Va? vi visste inget", "vi anade aldrig"....Det finns förresten flera osanna och farliga böcker i sanna-genren. En av dem som sålt i stora upplagor och som gjort stor skada för pappan ifråga är "Den tusende gången" av Ulrika Olsson. I vuxen ålder "mindes" hon plötsligt hur hennes pappa våldtagit henne och trots en helt virrig och motsägelsefull historia dömdes pappan till ett flerårigt fängelsestraff.

Han överlevde och hoppades kunna leva resten av sitt liv i lugn och ro, långt borta från dotterns fasansfulla anklagelser. Då skrev dottern en bok och intervjuades i tidning efter tidning om sin skräckfyllda barndom. Boken har haft stor påverkan på folks syn på hur "offer för övergrepp i barndomen" blir. Ulrika blir nämligen sexuellt promiskuös och spelar både "offer och förövare" för att komma över sina upplevelser. Boken är osannolik, stollig och det finns t o m partier där man anar att Ulrika inser att hon bara ljuger om sin pappa och håller på att bli psykotisk på kuppen. Men så träder en kurator från socialtjänsten in och förklarar för henne att hon inte alls ljuger! Nu såg jag just att hon och journalisen Anna Lytsy som hjälpte henne att skriva "Den tusende gången", kommit med en uppföljare: "Ulrikas sista strid". På ett litet förlag dock. Men tydligen satt hon i en talkshow i tv och berättade sin saga igen. Läs om boken här: http://www.nkmr.org/den_tusende_gangen.htmLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

"Emma" fick aldrig veta sanningen

Kategori: Pappa

"Emma" Mias dotter trodde fram till 2002 att Luis, chilenaren var hennes
riktiga pappa. Det var han själv som berättade sanningen för henne. Det var då
hon började missbruka droger, och det slutade med en bilolycka där hon
blev stämd av både försäkringsbolag och medtrafikant. Samt hamnade på ett behandlingshem i Florida under en tid.
Efter det erkände Mia att hon hade en pappa i Sverige, men att han var ett mordiskt odjur. Snyggt!

Den typen av övergrepp och misshandel hördes inte ett ord om i "debatt", eller  gjorde ni? Nä en hurring för 21 år sedan var det som skulle motiverat att, "Mia har gjort allting rätt" (Inger Segelström). *suck* Vilket tror ni "Emma" / Sara hade valt?

Debatten tycker Inger Segelström handlar om "roman eller faktabok"? Måste man vara idiot för att bli politiker? Eller är det endast en merit?

Inger Segelström visar att hon tycker principer går före sanningen.Principen om mäns våldsamhet skall bevisas till varje pris. Barnen offras men vad gör det.? Vad jag anser om politiker som dessa, är att dom fått vårat mandat på tok för länge. Ska det vara så jädrans svårt att hitta en som är ärlig, och som vet skillnad på sanning och lögn?

Denna lilla tydliggörande video roade jag mig med att klippa ihop igår. (Ni som inte tycker om rock musik på lika hög volym som jag kan ju vara beredd  på volymknappen ca 2 minuter in i filmen.)

Enjoy!


Untitled from Daddy on Vimeo.

Här är en ny musikvideo jag gjort. Låten skrev jag för några år sedan då jag var mer arg. Ilskan har lagt sig nu. Numera är den mer riktad till dom som inför kriminella lagar i Sverige, tjänstemän som skadar barn under parollen "barnens bästa", och på dom som ser men håller käften. Baby that's cold, by DADDYFöe övrigt har jag min son i helgen och tänker prioritera honom. Min dotter som jag sett fram mot att få hålla i min famn de senaste två veckorna blev det inget med.

Dom där domarna man får i tingsrätten är inte mera värda än det billiga papper dom är skrivna på. 200 000 barn i Sverige får sällan eller aldrig träffa sin pappa. Inte ens "världens bästa Karlsson" hade tyckt att detta är en "världslig sak", men det tycker  våra politiker och majoriteten av Sveriges medborgare. Media som är en av demokratins stöttepelare anser inte att det är ett problem överhuvudtaget. Vår riksdag är en annan stöttepelare, och för att få den att rasa behöver man bara ljuga ihop några böcker och kalla dom sanning. När bevisen läggs fram så mörkar dom sanningen, vrider på debatten och går t o m så långt att dom försöker misskreditera sannings sägaren.

Kan man ens kalla Sverige för en demokrati längre? Kan vi kalla det jämställt? Svaret på  båda frågorna, och detta gör mig ledsen in i själen att säga, svaret är nej. Sverige är ingen demokrati. Det finns ingen rättssäkerhet. Dom stora mediebolagen är sammanflätade av stora ekonomiska intressen och rapporterar inte om sanningar som är obekväma för sig själva och sina kompisar, och politikerna har för länge sen slutat verka för människors bästa.

Det är en insikt som skakar en in i själen. Vårt lands enda hopp är medborgarna, och att vi inte längre accepterar detta. Det är dags att marschera genom stockholms gator igen.Någon som vill gå med?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

ALLA borde se dessa filmer

Kategori: Pappa

Sir Bob Gelofs filmer
Jag kraschade. Därför har bloggen blivit lidande. Anledningen har förstå med den juridiska strid jag är indragen i att göra.
Om ni ser filmerna som Sir Bob Geldof har gjort kommer ni att förstå allting mycket mycket bättre.
Varje avsnitt är ca en kvart. Men jag varnar er. Ta fram pappersnäsdukarna. Ni som känner mig kan kontakta mig på telefon om ni vill veta mer. Nu stänger jag datorn över helgen.

Fathers rights Del 1

Fathers rights Del 2

Fathers rights Del 3

Fathers rights Del 4

Snälla se dom. Sen kanske ni hajar.
Vi hörs om ett tag. Jo förresten, Det arbetas på belägga upp gifterna om ROKS.bara så ni vet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

 


De får hata mig, men de ska inte lyckas få mig att hata

Kategori: Pappa

Nationalsocialistiska kvinnorörelsen i Stockholm 1938
Många vill veta mer om det jag skrev i gårdagens inlägg, och det kommer. Men saker och ting måste få ta den tid den tar. Jag undrar bara var alla journalister är när man behöver dom? Jag skriver att det finns bevis. SVT, TV4 samt de stora tidningarna har läst det, men ingen tar kontakt. Varför? Det är många frågor som väntar på svar i den här affären, men ingen vill peta i skiten...är inte det märkligt?

Än har ingen "författare" kontaktat mig och tillbakavisat anklagelserna.

Även bakom boken "När blodsbanden brister" finns en verklig pappa som i boken utmålas som en hemsk pedofil som begår grova övergrepp mot sin son. "Peter" heter han i boken, men i verkligheten något annat. Han bodde vid tiden för detta i Stockholm eftersom det var i Stockholms tingsrätt han stämde bokförlaget Norstedts för förtal och brott mot tryckfriheten. Han krävde 3,7 miljoner i skadestånd, men det slutade med att han fick betala Norstedts rättegångskostnader på drygt 77 000. Inte för att domstolen slog fast att han var skyldig till det han utpekades för, utan för att dom ansåg att han inte identifierades i boken. Hmm...

Om du "Peter" läser detta får du gärna kontakta mig. Det får väl i värsta fall bli en "Sanningen om..." bok till.

Sanningen om Gömda och Asyl är avslöjad. Ändå har media och förlagen i någon slags symbios gjort sitt bästa för att rikta fokuset på helt ovidkommande och ointressanta diskussioner. Vilken bokhylla man skall sortera boken i på bibliotek och bokhandlare? Boken borde ju genast dras in och brännas på bål. Dom har lyckats reducera detta till någon slags kvasi debatt om faktaromaner? Och många människor köper det. Som en lydig fårflock går vi alla åt samma håll. Utom några få som högljutt försöker varna flocken om att riktiningen leder mot stupet, men hittills förgäves. Men när jag skriver sanningen. Att detta är ett ondskefullt sätt att försätta en hel befolkning i ett tillstånd av masspsykos där man ser kvinnomisshandel som ursäkt att kollektivt bestraffa alla män och pappor som mopsar upp sig och kräver tid med sina barn, så vill man inte se, inte höra och inte tala. Vad har hänt med oss?  Vad har vi blivit? Jag tycker det är skrämmande.

Man kan dock notera att trots att medierna visar ett märkligtsvalt intresse för att att rapportera om denna viktiga fråga, så är Monica Antonssons blogg väldigt välbesökt av sveriges redaktioner. Är det bara jag som har svårt att få ihop dessa två faktum?

ROKS skildrades i Evin Rubars dokumentärfilm könskriget för ett antal år sedan. Människor såg, blev förbannade och krävde ordförande Wactmeisters avgång. Så blev det också och så tystnade debatten. Tror ni en organisation förändras bara man byter ordförande? Gunilla Ekberg är en intressant person i det här sammanganget.
Gunilla Ekberg Kommer ni ihåg henne? Perssonregeringens sakkunnige i kvinnofrågor. Det var hon som i hissen när hon trodde kameran var avslagen hotade Evin Rubar. "Tro inte att du ska få någon hjälp av oss om du blir misshandlad." "Får jag ingen hjälp av er då?", "Nej så går det ju när man sviker". Hon låg också bakom två barns bortförande till Norge där dom skulle skyddas från en manlig satanistisk sexsekt?? Bortförande av barn är något som ROKS fortfarande ständigt anklagas för. Men varje gång någon kommer på dom så säger dom samma sak. Vi kan inte som organisation ta ansvar för vad enskilda medlemmar gör. Men vem ska då göra det?

 Trots detta fick "djävulsfeministen" Ekberg jobba kvar som expert på socialdemokraternas jämställdhets departement. Den enda politiker som reagerade på detta var moderaternas Henrik Von Sydow som krävde hennes avgång. Han ansåg nämligen att det var allvarligt att regeringens jämställdhetsexpert hotade reportrar, vilket ju de flesta torde hålla med om. Regeringens dåvarande jämställdhets minister Jens Orback sa dock i ett uttalande "Jag har fullt förtroende för Gunilla Ekberg" Han kallade hennes hot för "omdömeslöst uttalande". Är det bara jag som tycker att det stinker? Jens Orback satt f ö som ordförande i den utredning som snabbutredde den nya vårdnadslagen 2006 som kort efter dokumentären sändes införde rena apartheidlagarna i Sverige.

Bam Björling försökte varna Mona Sahlin för Gunilla Ekberg vid ett möte på rädda barnen. Det skulle hon inte ha gjort. Hur det gick för henne är väl allmänt känt vi det här laget. Hon hamnade själv under luppen hos TV:s "granskande" redaktioner och togs heder och ära av. Ännu ett liv förstört. Hur många till ska krävas innan människor ser?

Enligt wikipedia sitter Ekberg fortfarande som sakkunnig i statliga utredningar, senast i den som utredde människohandeln...ursäkta, men jag måste fråga igen. Är vi inte mer utvecklade än så? Att tillåta extremister och uppenbart störda människor att jobba som experter åt en regering? Denna människa är ju bevisat farlig och har begått grova brott??

Orback mumlade efter dokumentären nåt om att ROKS bidrag kanske skulle krympas, men det har inte skett. Fortfarande öser man skattemedel över deras organisation som gång på gång avslöjas som brottslig. Samtidigt som deras hatfyllda retorik sprids från snart varenda talarstol i detta land. En retorik som orsakat främst barn att bli offer för uppslitande vårdnadstvister och få sina liv förstörda.  Det sägs att sanningen är det första offret i ett krig. Och detta är ett krig. Radikalfeministernas könskrig mot sina inbillade fiender männen är långt ifrån över. Hur kan vi ha missat det? Och varför intresserar det inte journalistkåren?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

In English

Many want to know more about what I wrote in yesterday's blog, and I will let you know. But things have to be done in a certain way. I just wonder where all journalists are when you need them? I write that there is evidence. SVT, TV4 and the major newspapers have read it, but not contacted me. Why? There are many questions awaiting answers in this affair, but no one wants to poke in the shit ... is it not strange?

No "author" have contacted me and refuted the allegations so far. Also behind the book "When blood ties break" there is a real father. In the book portrayed as a terrible pedophile who commit serious offences against his son. "Peter" is his name in the book, but in reality something else. He lived at the time in Stockholm as it was in the Stockholm District Court, he sued the publisher Norstedts for slander and violation of press freedom. He demanded 3.7 million SEK in damages, but ended up having to pay Norstedts costs of just over 77 000. Not that the Court held him responsible for the crimes he was accused of in the book, but because they felt that he had not been identified in it. Hmm ... If you "Peter" are reading this, please contact me. If it comes to the worst I guess we have to write another "truth about ..." book.

The truth about hidden and Asylum is unmasked. Yet the media and publishers in some kind of symbiosis have done their best to draw the focus away from the real issue and instead focused on totally irrelevant and uninteresting discussions. What bookcase to sort the books in libraries and bookstores? The books should be immediately withdrawn and burned on pyres. They have managed to reduce this to some kind of quasi debate about facts novels? And many people buy it. As an obedient flock of sheep they all go in the same direction. Except a few who vociferously are trying to warn the flock that the direction leads to a catastrophy, but so far unsuccessfully. But when I write the truth. That this is an evil way to put an entire population in a state of mass psychosis, which sees domestic violence as an excuse to collectively punish all men and fathers who demands time with their children, then noone wants to see, nor hear,nor talk. What has happened to us? What have we become? I think it's frightening.

ROKS was exposed in Evin Rubars documentary "the gender war" a few years ago. People saw, got angry and called for President Wactmeisters departure. That was done and the debate grew silent. Do you think an organization will change just because they switch President? Gunilla Ekberg is an interesting person in this fraud. Gunilla Ekberg Do you remember her? The Persson government's expert on women's issues. It was she who in the elevator when she thought the camera was off threatened Evin Rubar. "Do not expect any help if you get beaten." "Can I not expect any help from you then?", "No, that's what happen to people that fail us." She was also behind the abduction of two children to Norway where they would be protected from a male satanic sex sect? Child abduction is something that ROKS still are constantly accused of. But each time someone bind them to crimes, they always say the same thing. We can not as an organization take responsibility for what individual members do. But who then should do it?

Although this was exposed, the "devil feminist" Ekberg remained as an expert in the social democrats gender department. The only politician who responded to this was Moderaternas Bjorn Von Sydow, who demanded her resignation, so did many of the viewers. The governments Equality Minister Jens Orback said, however, in a statement "I have full confidence in Gunilla Ekberg" He called her threat "an unfortunate statement". Is it just me who think it stinks? Jens Orback later sat as chairman of the study who investigated the new the new custody Act in 2006, which shortly after the documentary was sent introduced clean apartheid laws in Sweden.

Bam Björling tried to warn Mona Sahlin (present leader of the party) for Gunilla Ekberg, at a meeting in "save the childrens" offices. She shouldn't have. What later happened to her is well known. She got herself under the microscope of TV's "critical" editorial and was stripped of honor and glory. Another life ruined. How many are required before people see?

According to wikipedia Ekberg still sits as an expert in governmental investigations, now investigating human trafficking ... sorry, but I must ask again. Are we not more developed than that. Allowing extremists and clearly disturbed people to work as experts for a government? This woman is proved dangerous and have committed serious crimes?

Orback mumbled after the documentary something about that ROKS funding might be reduced, but it has not happened. Still taxpayers are pouring money over an organization repeatedly revealed as criminal. While their rhetoric of hatred spreads quickly from every pulpit in this country. The rhetoric that has caused many, mainly children to becoming victims of rending custody disputes that have gotten their lives ruined. It is said that truth is the first casualty in a war. And this is a war. Radikal Feminists gender war against their perceived enemies "menkind" is far from over. How could we have missed it? And why does it not intrest our journalists?

Klarlagt! Fler böcker ingick i projektet!

Kategori: Pappa


(English translation below)
Ta en titt på bokomslaget till boken "När blodsbanden brister" här till vänster. Skriven av pseudonymen Hanna Svensson. Titta vad det står på bokomslaget längst ner.
Denna historia är precis lika uppdiktad som Gömda och asyl. Fantasier och fabler rätt igenom.

Idag kan jag avslöja att denna bok är en del i samma ondskefulla projekt som Gömda och Asyl. Dom som ligger bakom är ROKS, förmodligen i samarbete med högt uppsatta politiker. Exakt hur Liza Marklunds roll i projektet sett ut och hur mycket hon vetat är ännu inte riktigt klarlagt. Men med tanke på hur desperat hon nu försöker ljuga sig ur knipan, och hur hon sedan byggt en lönsam karriär i den här frågan, kan man ju ändå dra vissa slutsatser.

Syftet med projektet var bl a att få igenom ändringen i föräldrabalken som väldigt snabbt och brådskande passerade utredningsstadiet och klubbades av riksdagen strax innan regeringsskiftet 2006. Jag har detta från en säker källa, men med samma hänvisning till källskyddet som Marklund hänvisar till kan jag inte säga mer. Skillnaden är att det i mitt fall verkligen är motiverat. Naturligtvis kommer dessa uppgifter att kunna beläggas, men i nuläget kan jag inte säga mer.

Man har också på detta sätt lyckats klubba igenom lagen
om kvinnofrid som också strider mot både grundlag och
deklarationen om dom mänskliga rättigheterna som säger
att alla skall vara lika inför lagen.

Om författaren "Hanna Svensson" vill motbevisa detta är hon välkommen att lägga fram bevis såsom protokoll och andra dokument som naturligtvis måste finnas. Hon får gärna göra det anonymt. Om hon nu ens finns, vilket jag betvivlar.

När blodsbanden brister beskrivs på bokhandlar och i recensioner som "Den sanna och skrämmande historien om hur en mor försöker skydda sitt barn från en pappa, "Peter" som är pedofil, men motarbetas av myndigheterna". Känns det igen? Boken kom ut 2005 och skickades ut gratis till politiker och beslutsfattare i lagom tid så att dom skulle ha den i färskt minne när beslutet i vårdnadslagen skulle röstas igenom.

Lagändringen som kom i lagen om vårdnad och boende 2006 gjorde det möjligt för familjerätten och domstolarna att separera fäder och barn mycket lättare än innan. Nu behöver dom nämligen inte bevisa misshandel och incest längre utan nu behöver dom bara hänvisa till "samarbetssvårigheter". Det var detta tillägg som gjordes i lagstiftningen. Detta har ökat antalet vårdnadstvister i Sverige med 35% sedan lagändringen gjordes. Med tanke på att det var 7200 fall bara förra året, och att papporna förlorar i över nio fall av tio, inser man ju snabbt hur många barn som drabbats av detta. Ondskefullt räcker inte ens för att beskriva det här.


En politiker som satt i regeringen, som vice statsminister t o m och som bevisligen har starka band till ROKS är Margareta Winberg. Alla ministrar i den förra regeringen ansåg sig dock vara feminister. Det står t o m på (s) hemsida att dom är ett feministiskt parti. Att dom inte tar så allvarligt på ordet sanning har ju om inte annat bevisats de senaste dagarna. Vänsterpartiet och Moderaternas kvinnoförbund var också starkt drivande krafter för att få igenom lagen. Hur insatta dom varit i projektet är svårt att säga.

ROKS, Riksföreningen för kvinnojourer i Sverige är en organisation som gjort sig kända för uttalanden som "Män är djur", "Vi borde se till att män inte längre får tillgång till datorer", "Män skall förbjudas från att jobba på dagis"

ROKS är en organisation som borde stämplas som extremistisk och sättas under SÄPO övervakning. Men i Sverige idag får istället denna organisation miljoner i statligt stöd och t o m bidrag för att utbilda socialsekreterare!! Det är ungefär lika smart som att låta NRP utbilda poliser.

Ni som tror att detta är någon ideell verksamhet tror fel. I budgeten för kvinnojourverksamheten anslogs i fjoll 77 miljoner kronor. Ytterligare 800 miljoner kronor fick vi skattebetalare punga ut med i diverse andra "projekt" mot kvinnovåld.
Här är några fler exempel på skattepengar som vi nu tvingas ösa över dessa ljugande falskspelande organisationer.
Tranås kvinnojour där dom kvinnor som dömts till grov egenmäktighet fortfarande jobbar kvar fick nyligen 500 000 kr.
I Borlänge fick kvinnojouren ifjol 700 000 kr av länsstyrelsen för att bl a utbilda socialsekreterare, Haniinge kvinnojour fick 800 000 bl a i samma syfte.Här är fler exempel, och här.

Till sist vill jag rikta en undran till de stora redaktioner fulla av journalister med fina utbildningar, samt människor som Leif GW Persson och Jan Guillou. Varför måste detta grävas fram av en blogg. Det journalistiska arbete som lagts ner i den här frågan hittills av bl a TV4, Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet m fl kan inte få annat än ett kraftigt underbetyg. Hur vore det om ni journalister i Sverige slutade att slicka överheten i ändan och började sköta ert jobb? Då skulle jag slippa sitta här och göra det åt er gratis.

Barnen och deras pappor i Sverige som är offren för dessa vidriga brott mot mänskligheten kräver nu att detta granskas av oberoende utredare snarast! Nu måste hela denna smutsiga byk tvättas!!!

Daddy 09-02-19

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,


IN ENGLISH:

Take a look at the cover of this book. It's called "When the blood ties breaks", and is written by the alias "Hanna Svensson". Look what it says on the book cover at the bottom. (A true story). This story is just as invented as "Buried alive" and "asylum". Fantasy and fiction right through.

Today, I can reveal that this book is part of the same evil project as "Buried alive" and "asylum". The peple behind it is ROKS, probably in cooperation with senior politicians in Sweden. Exactly what Liza Marklunds role in the project has been and how much she knew is still not quite clear. But given how desperate she now tries to lie herself out of this tightspot, and how she has built a lucrative career in this matter, one can still draw some conclusions.

The projects aim, among other things, was to get the change in the Parental custody laws, which very quickly and urgently passed in 2006 shortly before the change of government later the same year. I got this from a trustworthy source, but with the same reference to the source protection as Marklund is hiding behind, I can not say more at this time. The difference is that in my case it is really justified. Naturally, these facts will be substantiated, but in present time I can not say more.

It was also these bookes that paved the way for the law on "womens peace" which also runs counter to both the swedish constitution and the declaration on Human Rights, that says that all persons shall be equal before the law.

If the author "Hanna Smith" wish to refute this, she is welcome to submit evidence such as the protocols and other documents which of course must exist. She may even do it anonymously. If she even exists, which I doubt. "When blood ties break" is described in bookstores and in reviews as "The true and terrifying story of how a mother is trying to protect her child from a father," Peter " who is a pedophile, but thwarted by the authorities." Sound familiar?

The book came out in 2005 and was sent out free to politicians and policy makers right before these laws were passed, so they would have it in fresh memories when the law was supposed to be voted on. The amendment in 2006 made it possible for family courts to separate fathers and children much easier than before. Now ruling does not have to prove abuse and incest any longer, now they just need to refer to "cooperation difficulties." It was this addition, that was made in the legislation.

This has increased the number of custody disputes in Sweden by 35% since the legislative amendment was made. Given that there were 7200 cases just last year it's easy to realize just how many children has been affected by this. Evil is not enough even to describe this.

A politician who sat in the government, as deputy prime minister who had strong ties to ROKS is Margareta Winberg. All ministers in the previous government claimed to be feminists though. It is even posted on the socialdemocrats (socialdemokraterna.se) website that they are a feminist party. They do not take the word of truth very seriously either, that's been proven in recent days. The Left Party and the Moderates womens movement were also strong driving forces to push this law. How much they have known about this project is hard to say.

The National Association for Women's Shelters in Sweden (ROKS) is an organization that have made themselves known for statements such as "Men are animals", "We should ensure that men no longer have access to computers", "Men should be banned from working in kindergartens" ROKS is an organization that should be branded as extremists and placed under SÄPO (secret police) monitoring. But in Sweden today this organization instead gets millions in state aid and even grants to train social secretarys! It is about as smart as to allow the NRP (Nazis) to train police officers.

You who think this is a non-profit organisation think again. The budget allocated for their operations in last years budget was 77 million SEK. A further 800 million SEK, the taxpayers had to pay in various other "projects" against violence against women. Here are some more examples of tax money that we now have to pour over those lying false gambling organizations. Tranås shelter where the women were convicted of gross arbitrary with children after hiding them for six years from their father that had custody, recently received 500 000 SEK. The convicted women still works there, and has said in interviews that they "would do it again".

In Borlänge the shelter last year got 700 000 SEK by the provincial government to, among other things, educate social workers, Haninge shelter received 800 000 for the same reason.

Finally, with great astonishment I address this to the great editorials full of journalists with fine degrees, and people like Leif GW Persson and Jan Guillou. Why must this be exposed by a blog? The journalistic work that's been done on this issue so far by, among other TV 4, Dagens Nyheter, Expressen, Aftonbladet and others can not get a good grade for their work. What about if you journalists in Sweden stopped licking butt and started to do your job? Then I wouldn't have to sit here and do it for you, for free.

The children and their fathers in Sweden who are the victims of these atrocious crimes against humanity are now demanding that this is reviewed by independent investigators as soon as possible! Now the whole pile of dirty laundry has to get washed!

Daddy 09-02-19

Nu får det fan vara nog!

Kategori: Pappa


Mitt inlägg i debatten idag får bli en svidande uppgörelse med de enda saker jag verkligen hatar av hela mitt hjärta. Lögner, och människor som medvetet skadar andra för egen vinning. Jag skiter i om dom kallar sig feminister eller någon annan sorts "ister". Om det är män eller kvinnor. Nu kommer jag att bli kallad kvinnohatare igen, enbart för att jag ger papporna i Sverige en röst. Men yttrandefriheten har dom inte tagit från oss än vad jag vet?

Så talade hon till sist, i en tillrättalagd intervju där hon inte pressades på en enda punkt. Inget att uppröras över egentligen då något annat inte var direkt väntat. Det som gör mig heligt vred är alla Marklunds åsiktssystrar som plötsligt kryper upp ur sina hålor där dom barmhärtigt nog gömt sig de sista veckorna. Vad krävs för att bevisa att Liza Marklund ljuger? Hur mycket bevis ska behöva läggas fram för att få dessa människor att inse vem det är dom egentligen beundrar?
Fällningar i granskningsnämnden? Utalanden som detta? Män dödar, misshandlar och våldtar kvinnor. Det omvända är ytterst ovanligt. Lögn igen. Fem män dödas årligen. Av offer för våld i hemmet står männen också för majoriteten.  7 av 10 har fått stryk av sin kvinna. Skulle det ens räcka med att motbevisa alla hennes lögner? Här har ni en till: Våra barn rövas bort. Där beskriver hon kvinnan som offer för stygga pappor som rövar bort sina barn. Sedan hon själv hjälpt en psykiskt sjuk mytoman att begå just det brottet. Men då är det försvarbart. Kvinnor är ju ofelbara. Sanningen är dock att en majoritet av dom som rövar bort sina barn är mammor. Här är reportaget från Insider tidigare i år om nätverken som gömmer barnen från papporna. Det mest bizarra är att enligt en dom i HD så belönas kidnapparna dessutom med enskild vårdnad bara dom klarar att hålla sig borta länge nog.

Nu är jag så jävla less på att höra den ena förståsigpåaren efter den andra tjata om kvinnomisshandel i den här debatten. Är det bara jag och några få kloka människor till som ser vem som är offer i den här historien? Det finns ett ord som mig veterligen nästan ingen av alla dessa "intelligenta" debattörer yttrat än. Ett ord mitt misshandlade hjärta så innerligt längtar efter att få höra. Det ordet är pappa. Dom grymma och rättsvidriga övergrepp som görs mot Sveriges pappor varje år i familjerätter, domstolar och socialtjänst, varför är det det enda som inte får diskuteras i den här debatten, när det ju är precis vad den handlar om?  Det är ju ett riktigt konststycke att förvandla en historia där det bevisligen begåtts grova brott mot en pappa, till en debatt om kvinnomisshandel? Där Liza Marklund som mycket utstuderat och medvetet fört en hel befolkning bakom ljuset blir till en martyr för orättvist behandlade kvinnor! Det är så jävla korkat att man inte vet om man ska tro sina ögon. Behöver man nämna att Hanne Kjöller på DN beskriver sig själv som "liberalfeminist". Journalist tycks ironiskt nog vara ett populärt yrke bland dessa lögnspridande s k jämställdhetsivrare som inte gjort ett enda dugg för sann jämställdhet de senaste 20 åren annat än motarbetat den.

Men vad krävs för att få svenska folket att se detta, när det inte ens hjälper att deras blåljugande drottning avslöjas på bar gärning? Vad? Det lilla hopp jag hade att detta skulle räcka börjar sakta dö. Fan vad sorgligt! Framförallt för barnen som är dom som lidit mest under dessa "ömma" kvinnors styre.


Brotten som dagligen begås mot fäder och barn i Sverige försvaras med mantrat "barnens bästa". Det har inte ett skit med barnens bästa att göra. Barnens bästa är naturligtvis att få lika tillgång till bägge sina föräldrar vid en separation. Men när politikerna slår sina kloka huvuden ihop för att minska vårdnadstvisterna lyckas dom öka dom med 35% istället, genom att 2006 införa ännu värre apartheidlagar mot papporna. Ett fel finns i nyss nämnda artikel. Att kvinnor är lönediskriminerade är nämligen också en myt som vi villigt svalt.

Vad är det vanligaste motivet till att människor begår brott? Just det, pengar och makt. Varför skulle kvinnor vara annorlunda? Vad i hela världen krävs för att få fler att se feminismens sanna ansikte? Alla vi som inte är övertygade feminister vill vi väl våra barns bästa? I så fall är det dags att reagera. Nu! För era och andras barn. Det är dom som offras. Ofattbart? Ja visst är det.

Miljarder av våra skattepengar går till detta gigantiska kvinnovåldsspöke som dom har skrämt er med i årtionden. Men hur stort är problemet egentligen? 2007 anmälde 0,7% av Sveriges kvinnor att dom blivit misshandlade av någon.
Här ingår alltså även falska anmälningar som bevisligen är ett ökande problem (undrar varför).  Men nu är det fan dags att avliva den här jävla lögnen en gång för alla. Den har orsakat tillräckligt mycket elände. Nu får det fan vara nog!!!
Undrar om det funkar att svara med samma mynt?

Kvinnor lika våldsbenägna som män i parförhållanden Av; Peter Gill och Carita Remahl, Dagens Nyheter
Slagen Man - fyra former av misshandel Av; Camilla Palmberg och Heidi Wasén
Känslokyla är psykopatens signum Av; Anna Lagerblad Svenska Dagbladet
Kvinnor misshandlar lika mycket. Anledningen till att feminister så sällan talar om att också män misshandlas av sin partner
PSYKOPATEN Av; Svenne den 6 juli 2006 kl. 22:31, Livsljus. "Den farligaste sorten för vanliga människor är de som håller sig inom lagens gräns, smygande och sökande efter det lämpliga offret."
Kvinnovåld mot män tystas ner Av; Thomas Lerner. Dagens Nyheter
"Dags för oss män att få hjälp" Dagens Nyheter,
Mördare och mödrar - Mediebilden av kvinnliga livstidsfångar, Apropå ( Brottsförebyggande Rådets Tidskrift
Kvinnliga psykopater upptäcks inte Av; Susanne Holmlund Sundsvalls Tidning, 2006-05-15.
En sida som kom till efter brytningen från en person med Antisocial personlighetsstörning. Ondskans makt.
Psykopati Av; GOGILOL, offer för en psykopat "Min uppgift är att sprida kunskap om psykopati"
Filmvärldens farligaste kvinnor "Det har påståtts att Aileen Vuornos var den första kvinnliga seriemördaren. Det är inte heller sant. Det finns omkring 36 kända kvinnliga seriemördare i historien, utspridda över tid och plats". Dagens Nyheter
Feminister har olika syn på kvinnors våld; Thomas Lerner, DN
Plötsligt var slagen en del av Daniels vardag; Thomas Lerner, DN
Lars: Jag måste bevisa allt. Av; Kristoffer Rengfors, Metro, 2006-12-11.
En pappa av tio vinner kampen om sina barn Rättsexperten: Pappor känner att de diskrimineras
Manmisshandel
MYTEN OM DEN GODA MODERN OCH ATT BARN ALLTID TALAR SANNING.Av Stefan Holmlin, kammaråklagare.
"Allt var nedkletat - då bara brast det"
Mammans svek värre än slagen
22% av de som dömdes för kvinnomisshandel var kvinnor
Ingela, som slagit manliga partner, är kritisk till att män skulle ha ett "kollektivt ansvar" för våldet i hemmen.
Aftonbladet stängde ned obehaglig undersökning
Kvinnors våld mot män utreds
En myt att kvinnors våld ser annorlunda ut; Forskaren Jenny Yourstone varför allt fler kvinnor använder våld.
Kvinnor slår lika ofta som män; Dagbladet Norge
Susanne berättar: "Jag slog min dotter" .....
Mammors våld och vårdnadstvister : en undersökning av hur domstolen ser på våld vid vårdnadstvister när mamman uppges vara våldsutövare
Själv blev han slagen och förnedrad i äktenskapet .....
Hon måste döda någon
Farliga kvinnor som dödar
Tvingade sina egna barn att äta sitt eget kött

Räcker det så, för att ni som tror på amsagorna åtminstone kan få er en liten tankeställare? kanske t o m fundera lite över om Den världsbild ni fått er serverade av Liza Marklund och resten av extremisterna inom feminismen verkligen är sann? Denne extremiströrelse som är byggd på hat och fåniga genus studier får miljarder av våra skattepengar. Resultaten av deras härjningar tio gånger så mycket, och för vad? Är detta verkligen vägen till jämställdhet? Att lägga miljarder på forskning om ett brott som drabbar 0,7% av Sveriges kvinnor och som bara blir värre ju mer dom tillåts förtrycka och förnedra män? Feminism? Bara namnet borde ju få den trötte att vakna upp. FEMINISM HANDLAR INTE OM JÄMSTÄLLDHET!!  Kan det sägas tydligare? Fan vet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Osama: Jag har betalat underhåll i 18 år

Kategori: Pappa

Osama Awad. "Mannen med dom svarta ögonen" i Liza Marklunds böcker Gömda och Asyl. Detta är alltså den man som Sverige inte kunde skydda Mia och deras dotter Sara mot. En man som i sin hemstad Oxelesund har ett allmänt gott rykte, och som alla beskriver som vänlig och trevlig. Han jobbade som pizzabagare fram till den dag då han blev överkörd av Mias nye man Luis. Olycka hävdades det från försvaret, men när man kör över någon, sedan lägger i backen och kör över personen en gång till så är det ingen olycka. Osama lider än idag av sviterna efter detta mordförsök. Den skyldige fick spendera 5 månader i fängelse för att sedan få hjälp från högre ort att smita ur landet, tillsammans med Mia och Osamas dotter Sara. Detta är dock bara ett av alla brott som begåtts mot denne man av Liza Marklund, piratförlaget, kommunen, statliga myndigheter och högst sannolikt högt uppsatta politiker. Förmodligen på regeringsnivå. Men trots att Osama fick sin dotter bortrövad, oskyldigt berövad all kontakt med henne i 20 år, så hävdar han att försäkringskassan i 18 år, har krävt att han skall betala underhållsbidrag till Mia varje månad. Något han också säger sig ha gjort i 18 år. Osama är som han säger inte insatt i svenska lagar och han har inte förrän nu fått någon att intressera sig för hans fall.

Dock är han inte oförmögen att skilja på rätt och fel. När han vägrade betala blev emellertid det enda resultatet att han slutligen fick ett inkassobrev från kronofogden på 36 000 kronor, som han till slut tvingades att betala. Kanske hans öde kan göra det lättare för människor att förstå vad som systematiskt görs mot pappor och barn i detta land? När skall staten betala tillbaks pengarna till detta brottsoffer? Så fort dessa uppgifter är bekräftade kommer en namninsamling att startas för att kräva återbetalning av pengarna.

Osama Awad får sin dotter bortrövad då hon är två år. Han är dömd för misshandel av Mia vid ett tillfälle till en månads fängelse. Denna "misshandel" bestod av ett slag med öppen hand, vid ett av alla uppeldade gräl, efter att Mia kastat en påse bröd samt andra attiraljer i huvudet på Osama. Bara den domen är ett rent rättsövergrepp, men den skulle komma att kosta Osama mer än bara en månad i fängelset. Att Mia slagit sönder hans lägenhet, slitit ner hans gardiner, stått och ropat "Hora" och "fitta" i hans brevinkast (riktat mot hans nye flickvän) mm har inte belysts i debatten. Där pratar man bara om att Osama är en kvinnomisshandlare. Under tiden då Osama satt inlåst förfalskade Mia hans namnteckning för att öppna ett konto hos Ellos i Borås och beställde möbler i hans namn. (sid 270 i Monicas bok).Att få fram sanningen om de som ligger bakom detta projekt är viktigt. Men svårt. För er som fortfarande tvivlar på det lyssna på Inger Segelström när hon i falsett säger i debatt "Jag struntar i om gömda är en roman eller fakta bok, det finns ingen anledning att ifrågasätta hennes historia". Sedan ljuger hon svenska folket rätt i ansiktet då hon säger att Det finns ett beslut i kammarrätten att Mia Eriksson skulle få asyl i utlandet. Domen från kammarrätten är på väg, ifall det skulle uppstå någon tvekan om det. "Mia gjorde allting rätt", "Det spelar ingen roll vad Monica Antonsson säger"...Inger Segelström igen. Otroligt!

Att ljuga är inte något nytt för denna politiker. I detta debattinlägg påstår hon att den vanligaste dödsorsaken i världen bland kvinnor är AIDS och graviditeter. Enligt bland andra denna artikel så är hjärtsjukdomar den vanligaste dödsorsaken bland kvinnor. I USA kommer graviditeter inte ens med på listan. Det är alltså vanligare att kvinnor dör av influensa. Från Isabella Lunds blogg hämtar jag följande stycke: Inför fotbolls VM i Tyskland sa flera politiker inklusive Inger Segelström högt att det skulle transporteras 40 000 sexslavar till Tyskland som skulle tillfredställa alla män som reste dit för att se på fotboll. För de männen skulle behöva manifestera sin makt över kvinnor eller sitt behov av att utöva våld mot kvinnor…?? genom att köpa sexuella tjänster av dessa 40 000 sexslavar. Kampanjer startades och man föreslog på allvar att Sverige skulle bojkotta fotbolls VM i Tyskland. Nu kom det inga 40 000 kvinnor, polisen kunde bara hitta 5 offer för sexuell människohandel i hela Tyskland. Bordellerna stod tomma och de tyska sexarbetarna kunde ta ledigt. Trots detta så sa Inger Segelström så här i Karlstad efter VM; – Kvinnorörelsen och de socialdemokratiska kvinnorna stoppade människohandeln i Tyskland under fotbolls-VM och vi kan göra det igen. Att denna kvinna obehindrat ljuger och manipulerar för att uppnå sina mål är alltså härmed bevisat, och hon det bör nog ifrågasättas om hon är en lämplig EU parlamentariker för Sverige enligt denna bloggares enkla åsikt.

Fler motbevisade lögnare i den dåvarande regeringen presenteras i kommande bloggar. Här är en, vars skrämmande åsikter ni kan roa er med att läsa tills dess....Varför finner ni er i männens förtryck?

Tips på andra bloggare som kämpar för er rätt till sanningen:
Ingrid Carlqvists Blogg (solklar vinnare)
Monicas såklart
Elisabeth Hermons blogg
Ord av Jerry
Zac's åsikter på ett fat
Psykbryt
Albylien
Trollans tankar om stort och smått

Ja det finns säkert tusen till. Maila mig gärna om du känner dig glömd. Jag vill slutligen också tipsa om det nya webmagasinet http://www.genusmagazinet.se/. Obligatorisk läsning för alla som bryr sig om sanning och jämlikhet.

Tack för idag....

//Daddy

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Projektledningen för projektet Gömda

Kategori: Pappa

Det måste tillsättas en sanningskommision för att gå till botten med hela den här ruttna affären. Alla bloggare som grävt och krävt sanningen kommer inte att klara att blottlägga hela det stinkande isberg som döljer sig under ytan.

Det kommer alltmer uppgifter, bl a från amerikanska källor. För att en medborgare från Sverige, som i USA räknas som ett fritt och demokratiskt land, skall få asyl i USA så krävs ett regeringsbeslut. 13 svenskar förutom Mia ansökte 2003, alla avslogs. Mia däremot måste i så fall haft hjälp av fler än advokat Althin och Liza Marklund.

Vilka hade vi i regeringen på den tiden?...Thomas Bodström justitieminister. Margareta Winberg vice statsminister, Anna Lindh var utrikesminister. Ingen av dessa kan ju direkt sägas vara neutral i debatten om kvinnofrid....Den som påstår det bör läsa hela min blogg idag.

Det var någonting i mig som klack till igår kväll när jag hörde Inger Segelström nästan skrika indignerat i gårdagens Debatt "Jag bryr mig inte om om den är sann eller inte. Det finns ingen anledning att ifrågasätta hennes historia". Det är ju precis denna inställning jag möttes av på familjerätten när jag blev kallad dit på förhör.

Naturligtvis sa dom det inte lika rättframt som fru Segelström, men budskapet var exakt detsamma. "Vi bryr oss inte om vad som är sant. Vi har inga anledningar att ifrågasätta hennes historia."

Plötsligt blir det obegripliga begripligt. Det som jag i o f s länge vetat, enbart p g a det faktum att detta inte skulle få fortsätta att ske utan stöd från regeringarna runt om i världen, men detta blev det tydliga beviset. Det kommer från högsta ort. Det är en medveten och ondsint strategi för att krossa familjer och sära på barn och pappor.

Ok, Gömda är ett politiskt projekt, så mycket vet vi av den anledningen att Liza Marklund är en jätte narcissist som inte kan låta bli att skryta över sina bravader, men är hon också bara en kugge i ett större spel. Är det så att projektledningen för detta projekt kanske satt högre placerad? Är Mia noga utvald för att bli den martyr som behövdes för att införa aphartheidlagarna mot pappor och män?

Gun Margareta Winberg, född Gustafsson 13 augusti 1947 i Sjuntorp i Fors församling i Västergötland. Drivande kraft bakom att införa tillägget "samarbetssvårigheter" som skäl i vårdnadsbalken för att kunna skilja en förälder från vårdnaden. Lagen är könsneutralt skriven, men utfallet av lagen är allt annat än könsneutral. Margareta Winberg är mer än feminist. Hon är extrem och fanatisk och ser bara ondsinta män och misshandlade och utnyttjade kvinnor överallt.

Hon fick en gång märkligt nog uppdraget att hålla ett tal i Evert Taubes minne. Hon lyckades då med konststycket att förvandla detta menade hyllningstal till en stor man och musiker till ett feministiskt brandtal om misshandlade och våldagna kvinnor, och manliga odjur och hallickar. Jag undrar hur många varv han snurrade i sin grav den stackars Evert?

Hon skrev också ett brev och berömde Laila Freivalds och regeringens arbete efter tsunamikatastrofen. Om man åker till Thailand har man nog inte rent mjöl i påsen och får ta ansvar själv för följderna menade hon. Brevet var aldrig menat att bli offentligt, men här är ett utdrag:

Brasilia den 16 december 2005 Kära vänner! Mellan matlagningsstunderna har jag följt den svenska debatten om tsunamin och de inblandades insatser. Det är märkligt att man till varje pris skall hitta syndabockar. Jag tycker att Laila Freivalds är oerhört stark som står på sig och förklarar, berömmer och inte skall avgå. UD:s personal har under det sista året varit utsatta för en massmedial hetsjakt. Jag vet vad det vill säga. Och jag vet, mycket, mycket väl, att allt som står i tidningen inte behöver vara sant. Jag anser, i likhet med utrikesministern, att man måste börja diskutera vilket ansvar en regering, ett utrikesdepartement har och vad som är resebyråers och den enskildes ansvar. Thailand är en av de farligaste platserna i världen att turista i, med hänsyn till de geologiska omständigheterna. Och ändå väljer tiotusentals människor från Sverige att åka dit.Vilket ansvar har man själv? Jag är säker på att debatten kommer att fortsätta och kanske också få en annan inriktning. Kanske, ty det är alltid mycket känsligt att gå mot strömmen, när det är svenskar som omkommit. Då tycks det bara finnas svart eller vitt. Hjärtat och sorgen ser inga nyanser. Men i verkligheten, där även hjärnan och distansen spelar roll, är färgspektrat mycket större.
Margareta

Här är några ytterligare citat från denna politiker (läs noga):
"Jag tycker om kvotering till exempelvis politiska uppdrag. I vårt parti har vi en sådan regel när det gäller kvinnor och politiska uppdrag. På arbetsmarknaden är det svårare eftersom det krävs viss kompetens för ett visst jobb."
(Margareta Winberg på socialdemokraternas webbchat, 23 augusti 1998)

"Ingenstans finns det jämställda perspektiv vi tar för givet i dag. Ändå sjunger vi Taube."
(Margareta Winberg i en intervju om Evert Taubes kvinnosyn i Aftonbladet, 13 november 2002.)

"Prostitution är en vidrig form av mäns makt över och våld mot kvinnor. Och den är ett led i den hela tiden pågående förnedringen och diskrimineringen av kvinnor som förekommer i hela världen. Män köper levande varelser, män slår, män misskrediterar, män smiter från ansvar, män äger mest, män tjänar mest pengar, män roffar åt sig, män skjuter, män rånar och så vidare. Ibland är jag förundrad över att inte fler kvinnor verkligen hatar män. Så som män bär sig åt! Beror det på okunskap om denna strukturella maktordning? Eller tror kvinnor att detta är deras privata problem, att de får skylla sig själva? Eller är heterosexuell tvåsamhet så kulturellt fastnitat i våra samhällen att kvinnor inte vågar eller orkar göra revolt? Jag har inget bra svar."  (Margareta Winberg i tidskriften Kvinnotryck, nr. 8 2004.)

"Svenskarna slår kvinnorna för att göra klart att de kan kuva dem, även om de har förlorat makten över dem utanför hemmet."
(Margareta Winberg intervjuad i den brasilianska tidskriften Veja, april 2005 (betalning krävs). Citerad i Svenska Dagbladet, 1 juli 2005.)

"Kvinnor är humanister. Vi inser att hat, det löser inga problem."
(Margareta Winberg i Sommardebatt, Sveriges Television, 4 augusti 2005.)Thomas Lennart Bodström, född 9 april 1962 i Uppsala, Uppsala län,
svensk socialdemokratisk politiker, advokat, allsvensk fotbollsspelare 1987-89, justitieminister 11 oktober 2000 - 6 oktober 2006.
Idag en riksdagsman som samtidigt jobbar som advokat och författare. Som advokat har han profilerat sig som kvinnornas vita riddare och beskyddare. En profilering som varit ytterst lönsam, och som har kostat ett flertal oskyldiga män friheten, och barn att förlora sina pappor.

Denne Helyllekille som gärna vill granska hela svenska folket och införa ett kontrollsamhälle som får gamla DDR att blekna, tål själv ingen närmare granskning. Envisa rykten på Internet säger att han skall ha delat mer än Liza Marklunds åsikter, utan även vart på regelbundna kvällsbesök hos damen i fråga. Uppgifterna kommer bl a från en polis på SÄPO som angett reg numret på den bil som han skjutsade Bodström till addressen som  som bevis. Citat från sign "HG" på svenskt forum 2005 04 16: Liza Marklund. För något år sedan hade våran lille grabb ett förhållande med fröken Marklund. Dock är det över nu. Källan till skvallret är jag själv som har kört pojken i fråga i min bil. För ett år sedan hade jag en annan bil och körde honom på kvällarna till träffar med Marklund i den BMW med regnr UKB018 som jag då använde, sedan fick man med en kollega sitta och vänta i en timme eller en och halv. Några här tycker kanske att det är idiotiskt att skriva ut bilens regnr men jag är så jävla trött på hyckleriet i vårt samhälle. Önskar att det någon gång kom fram en sanning om hur många ministrar och knugen håller på med sin säkpersonal....

En sökning i bilregistret gav följande information:
Regnr: UKB018 Färg: SVART Fabrikat: BMW 540IA PRO ... Fordonsslag: PB ... Brukare Namn: RIKSPOLISSTYRELSEN ... Förvärvsdatum: 2003-09-15

Forts. följer....

Är det som sagt inte dags att kräva att det tillsätts en sanningskommision så vi får komma till botten i denna affär, som blir allt ruttnare och illaluktande för varje sten som lyfts.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Mias bevis, skapar fler frågetecken

Kategori: Pappa


Asyldokument som Mia framlägger som bevis

Idag lägger Mia "papperen på bordet" rent bokstavligt talat. I Expressen låter hon, via sin PR agent allmänheten ta del av de asyldokument från USA som skulle bevisa att hon och de två av hennes barn som hon tog med sig fick asyl av en domare vid namn Donn L. Livingstone i Denver, Colorado i Mars 2003. 

Det märkliga i detta är att på www.asylumlaw.com finns tydligen en databas som några grävare laddat ner, innehållande de asylärenden som avgjorts i USA. Dock nämns ej namn eller asylskäl. I den databasen kan man dock se att den 25/2-03 beviljades 3 svenska medborgare och en chilensk medborgare asyl av en domare i Salt Lake City, Utah. Skälen framgår som sagt ej, men på chilenarens ansökan står bokstaven "O" som betyder "Other", och som tydligen anger ovanliga skäl och som alltid ger rätt till asyl för den sökande. Detta stämmer ju bättre med tanke på att familjens första hemvist var just St George, Utah, där Luis, numera Paul Lerarp bor än idag. Vore det inte intressant att ta ett snack med honom? Bara ett tips till er journalister där ute..... 

Nu har det framkommit uppgifter att dokumenten på bilderna i Expressen  är inte något beslut utan det protokoll som fylls i vid video- eller telefonkonferensförhör. Titeln "Order of the immigration judge" används till "Minute order - video conference hearing". Beslutet ska ha titeln "Descision of the immigration judge".

Men om det i Mars inte fanns något beslut, vad betyder då uppgifterna ifrån databasen? Fick dom inte asyl i Salt Lake City den 25 februari? Huga, man blir lätt snurrig i turerna. Ser fram mot en spännande debatt ikväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Hjälpte Liza Mia att fly och gömma sig?

Kategori: PappaÄr det ingen mer än jag som undrat över vad som står på sidan 167 i Asyl "den sanna fortsättningen på gömda"?
Där framkommer att Mia blir uppkallad till sin advokats kontor och hur hon åtföljs av Lizas alter ego Hanna. (Citat Mia:) Min advokat såg allvarligt och bekymrat på mig när han talade. "-Socialtjänsten funderar på att tvångsomhänderta barnen sa han. De vill placera Emma och Robin i fosterhem". Tiden stannade Rummet försvann. (slut citat).

Här kan man vidare läsa hur då "Hanna" gick till banken och tog ut 25 000 kronor som snabbt omsattes till 4 flygbiljetter till Santiago de Chile. Kan det vara detta som är den riktiga versionen om hur flykten gick till? Men hur kan då svenska myndigheter ha fortsatt att betala pengar i stöd till Mia?

Skulle hemskt gärna vilja veta om någon kan bekräfta eller förneka dessa uppgifter.

Här är en länk till en scan av den aktuella boksidan:

http://images1.zoomonga.com/photos1/7e9c3b84-8eb2-4617-8e5b-9f1eb850cab8_large.jpeg


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Jan Guillou: "Ni är korkade"

Kategori: Pappa


14 taggare

Vilken underbar affär den här Marklund affären är och den blir bara bättre och bättre för varje dag. Jag har inte mått så här bra på tre år. Vår kulturelit blir alltmer desperata och oroliga för sina feta bankkonton att dom kommer med det ena dumma uttalandet efter det andra för att försöka åla sig ur nätet, men trasslar bara in sig ännu mer. Jag hoppas att debatten till slut kommer till själva kärnfrågan. Hur behandlas män, pappor och deras barn i Sverige och världen idag egentligen? Varför denna för barnen förödande krigsförklaring, förnedring och desinformation om oss? Till vilken nytta? Hur hjälper detta kvinnor?

Tidningarna Aftonbladet och Expressen har krismöten där det diskuteras hur deras roll ska kunna tonas ner när väl debatten hinner ifatt även dom, och deras skuld till desinformationen som Marklund spritt under alla år. Den närmar sig mer och mer. Dom tycker inte alls att deras egen medicin smakar särskilt bra. Speciellt Expressen fattar det ena huvudlösa beslutet efter det andra. Kanske dålig timing att stå utan en duglig chefredaktör just nu. Själv skulle jag tycka det var pinsamt som journalist att ha den logon på mitt visitkort just nu. Men det är ju varseltider och ett jobb är ett jobb.

DN har idag en artikel på kultur sidan. Där skriver advokaten och brottsofferjuristen Max Fredriksson, fil dr och brottsofferforskaren Magnus Lindgren samt psykologen och brottsoffersakkunnige Björn Lagerbäck en artikel där de anklagar Marklund för att spä på rasism och sexism. Utan att se dom gör samma sak själva i sin artikel, när dom försöker skifta fokus till Liza Marklunds agent istället. Denna hemska hustrumisshandlare (svensk och vit) ska väl ändå lyckas vrida debatten åt det gamla "rätta" hållet? Men i en rättsstat är det praxis att man inte straffar oskyldiga och låter båda sidor komma till tals innan man dömer. Detta borde vara känt hos brottsofferexperter, men icke. Inte klarar de av av en sådan enkel sak som att googla heller. Här följer därför en steg för steg instruktion:

1. Skriv: www.google.se i din browsers address ruta, eller tryck på länken här.
2. Skriv in ett sökord i rutan märkt "sök" på google.se. Man kan söka på fler ord också, t ex Vetlanda+sanningen Detta ger dig sedan en lista med sökresultat som ofta kan innehålla nyttig information.

                                                                                                                

Om forskarna och de sakkunniga bakom artikeln hade Googlat på T ex Unni+Niclas+sanningen så hade dom hittat denna artikel från SvD på den första sidan med sökresultat: Unni försörjer sig på förtal. Sån tur för Unni att hennes bok inte sålde lika bra som Gömda, och så synd för Niclas som nu förmodligen för alltid måste leva med epitetet kvinnomisshandlare i svenskarnas medvetande. Inbränt av alla tidningar och internetsidor som upprepat lögnen. I DNs artikel skall vi svenskar också förstå att anledningen att det är synd om Osama är för att han är arab. Inte för att han är en pappa som på falska anklagelser och lögner förlorat kontakten med två barn. Undrar hur dom tänker? Vi andra som delar hans öde, men råkar vara vita och svenskar då? Är det inte synd om oss?

Inte alltid så lätt det där med datorer och internet. En människa som erkänner att han inte ens klarar att öppna ett e-mail är Jan Guillou. "Det där får min fru sköta" lär han ha sagt. Ordbehandlare är också något som Guillou inte tycks kunna lära sig utan den gamla skrivmaskinen får stå till tjänst fortfarande. Frun byter förmodligen bläckband vid behov.
Denna intellektuelle gigant har nu uttryckt sin åsikt om oss "Nätaktivister" som han kallar oss. På frågan om han anser att Liza Marklund lurat sina läsare svarar han först nej. Begreppet sanning fungerar inte på samma sätt i förlagsvärlden som i den vanliga, därför kan vi oinvigda lätt röra ihop saker och ting menar denne författare som gjorde sig själv till en orädd hjäte i sin egen självbiografi. Då vet vi väl hur det var med det då.....Undrar om resten av förlagsvärlden skulle vilja bekräfta det där?

Men det egentligen först i fråga 2, Har det påverkat förtroendet för henne som journalist / författare?, som man verkligen baxnar och nästan bryter ihop i ett stort asgarv. Så här säger han nämligen: Nej det tror jag inte. Mitt intryck är att de personer som i huvudsak är indignerade i debatten i allmänhet inte läser böcker och i synnerhet inte har läst Liza Marklunds bok. Bokläsare, till skillnad från sådana här nätaktivister, måste ha stött på den här typen av dokumentära romaner tidigare.

Jag till skillnad från sanningsägaren och journalisten ovan, som för länge sedan tycks ha förlorat förståndet till den grad att han inte längre ens vet vad ordet sanning betyder, tar för givet att ni som följer denna debatt är just bokläsare. Annars hade ni nog inte känt lika starkt för denna fråga. Sanning...smaka på det. Detta ord är ett absolut. Det kan aldrig ha flera innebörder. Antingen är det sant, eller så är det inte. Men det där förstår inte vi korkade obelästa nätaktivister. Vilket enormt förakt för sina kunder och läsare han visar. Jag har läst de flesta av hans böcker och har tidigare haft respekt för författaren. denna respekt fick sig en törn i och med att Gömda avslöjades som ett rent bedrägeri. Nu är den borta för alltid.

Men vad vet jag? Jag är ju bara en korkad nätaktivist.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Apropå hat

Kategori: Pappa


SSU i Kronoberg ordnar tjejkurs i måleri för statliga medel

(Nej jag har inte missat dagens Marklund. Vad jag anser om hennes "erkännande"? Gå till min kommentar på Newsmill)
Igår var jag ute och metade litet på nätet. Jag hade agnat för att fånga hat, för jag vill visa de som anklagat mig för detta skillnaden mellan vrede och hat. Vrede är faktaunderbyggd, hat är bara känslomässigt. Vrede är oftast berättigat, hat är det inte utan kan mer liknas med en sorts psykisk störning. Vrede sägs vara helig, hat är snarare motsatsen. Det nappade rätt bra igår. Ganska fula fiskar, men det var ju vad jag bad om. Innan ni läser de svar jag fick på min artiga kommentar på bloggen Motherbitch, kan ni som ännu inte läst kommentaren gå ner till gårdagens inlägg och läsa den där.

Detta blev gårdagens fångst hos dessa feminister som säger sig sträva efter jämställdhet och rättvisa. Som anklagar pappa rörelsen för bestå av hatiska pedofila våldsmän. Dessa är de kvinnor som förra året fick över en miljard för sitt "viktiga" jämställdhetsarbete, medan papparörelsen fick.....jepp a big fat zero. Jämlikt? Den där bloggen är en jävligt mörk otäck plats där jag får mina rättigheter som människa kränkta så fort jag gläntar på dörren och kikar in i mörkret.

Dessa viktiga "jämställdhets ivrare", sitter överallt i vårt samhälle. På socialkontor, domstolar, tidningsredaktioner, inom polisen, i riksdagen, på kommunkontor, kvinnojourer, på sjukhus, skolor, dagis...överallt. Dessutom gödslas dom med våra skattepengar varje år för att sprida sitt på ytan oskyldiga budskap, Mäns våld, manliga pedofiler, incest av pappor, mer kvinnovåld, barnmisshandel (av män), ännu mer  kvinnovåld...ja ni hajar. Men jag har ärligt talat inte fattat vad det är dom gnäller för? Det är ju inte dom som blir diskrimerade i vårt samhälle. Se länkar nederst....

Svar på Motherbich.se angående min kommentar om diskriminering av fäder i vårdnadsmål samt varför Liza Marklund inte var någon lämplig pepresentant för UNICEF:

Motherbitch 9:33
UNICEF är en internationell organisation som arbetar på att förbättra situationen för världens barn. Att använda en sådan organisation som ett vapen i jakten på Liza M är förkastligt. Finns inte ett enda försvar för det tilltaget. Att polisanmäla den mest sansade (talar inte om mig själv :-) ) “debattören” i den här soppan är ett lågvattenmärke. Hur ska författarmänniskan klara av att ta en offentlig debatt om sin bok när hon inte ens klarar av en sådan på bloggen?? Om hon ska polisanmäla alla som svårtmålar och förtalar de inblandade i soppan blir det väldigt många polisanmälningar. Näe, jag tänker inte anmäla någon. Jag sitter bara och betraktar detta utifrån. Dock mer förskräckt för varje dag som går…

Vänja 9:38

Daddy: Ursäkta mig men dina teorier om att en enda kvinna, “har lyckats uppnå politiska mål som drabbar tusentals barn” luktar paranoia lång väg. Du är inte rationell. På vilket sätt skulle Liza M vara skyldig till alla rättsmål där “barnen skiljs från sina fäder”. Är du helt psykotisk eller spelar du bara? Di tillskriver henne en enorm makt, hon är inte gud eller ngn politisk ledare. Detta bevisar att det är en samling pappnötter som driver frågan mot en hel organisation pga av missnöje mot en enda person, där organisationen är helt frikopplad från personens inblandning. Att fixera sig så vid EN figur är ett psykologiskt fenomen som jag kan skriva spaltmetrar om, men av utrymmesskäl låter jag vara för denna gång. Om du ska kämpa för något ändamål du anser vara rätt, så gör det på ett hedervärt sätt. Fixera inte all din bitterhet mot en enda mediaperson. Gör så och du kan inte vänta dig annat än löje och förakt som respons.

Motherbitch 10:06
SVAR vänja: Vad härligt att du orkade läsa hela kommentaren. Jag är feedup på den där typen av mänsomhatarkvinnor i allmänhet men i synnerhet den domharbarnmed, som med dumdryga argument ursäktar sitt hat och är så fyllda av självömkan att de inte ser några andra behov än sina egna. I det här fallet är det nog behovet -uppmärksamhet. Att synas och höras på bekostnad av andra. Att fullständigt nonchalera det faktum att en “hämndaktion” i förlängningen kan drabba tusentals barn. Att låta bli att engagera sig i UNICEF och uppmana andra till samma sak BARA för att…?..Ja..näe…jag är mållös..

Marina 10:32
Vart tog inlägget “Fakta är farligt” vägen? AB-moderatorerna har varit ute med suddgummit igen :-) Jag fick inte skriva om MA… Daddy verkar inte ha läst ditt inlägg innan han uttalade sig… Det är ju MA som hotar med polisanmälan. Är det så att det blinda hatet gör att man förlorar läsförståelsen? Är det INGEN som använder skallen?!?
(Obs, som framgår av gårdagens inlägg, skrev Motherbitch att den första i raden att polisanmälas borde vara jag).

Motherbitch 2:22

Marina: Näe, det var bara j a g själv som använde jättesuddet. Hade tänkt redigera det och lägga ut igen, men så kom jag av mig…så tokigt det kan bli när man inte har koll på suddet :-) Jag tror ilskan och avskyn förblindar allt för många. Bästa vore om det tog ett steg tillbaka och funderade lite på vad de håller på med. Eftersom jag är så otroligt snabb och samtidigt lat slutade jag läsa halvvägs när jag såg att det var ett sånt där klassisk viorättvistbehandladepappor som spyr galla på alla… Fanns ingen relevans öht så varför ens kommentera tänkte jag. AB är ute med stora suddet, så klart…känsligt ämne..

Vänja 6:42
Ja, det är ju så dumt att det inte finns. Vilka vansinniga bitterballar det vandrar omkring på denna jord… Och jag är också trött på sådana män. Tur då att inte alla är likadana. Kramisar!

Marina 7:02
Allt blir bara sjukare och sjukare… Ramona säger nu:”Barn har vuxit upp med en falsk barndomsbild. En pappa utmålad som massmördare. ” Var i boken stod det? Jag måste ha sovit mig igenom den sidan

Motherbitch 12:47
Vänja: DET uttrycket jag aldrig hört. Bitter f***or är ju vanligt förekommande använt ord i dessa grupper. Men bitterballar. Det var nytt men så fruktansvärt adekvat, för det är ju det som det bottnar i. Bitterhet! Ja, jag är verkligen tacksam för att jag inte känner en enda sådan. Har en nära anhörig som stridit för sina barn i flera år. Har sett hur han lidit i den processen och hur hans ex verkligen gjort allt hon kan för att ta ut sin bitterhet över honom via barnen. Men inte en enda gång har han gjort annat än kämpat. Han har aldrig dragit ALLA kvinnor och mödrar över en kam. Tvärtom så hyllar han alla goda mödrar som ser till sina barns bästa. Han är verkligen ett föredöme och beviset på att det går att kämpa utan att falla ner i ett träsk av självömkande. Dessutom är det fruktansvärt osympatisk med män som gnäller över vårdnadsfrågor. Gör som kvinnorna istället: agera, var konstruktiv och kämpa. Och är ni inte de skitstövlar som ni själva visar prov på att vara så får ni till slut rätt. Var inte såna jvla bitterballar. Det drabbar bara er själva


70 % av männen har utsatts för våld av sin kvinna

Kvinnors våld mot män hålls hemligt
Det kostar 7000 kr i månaden att vara pappa och inte mamma
Grov egenmäktighet med barn ej straffbart för kvinnor  Och jourerna bara fortsätter att gömma våra barn. 4 om dan försvinner.
Samtidigt säger dom att det inte är okej
Problemet med Sabuni är att hon även talar om kvinnors våld tycker Expressen
800 miljoner och 56 nya åtgärdsprogram mot mäns våld Enligt justitieminister Beatrice Ask kommer rättsväsendets förmåga att förebygga, utreda och bekämpa mäns våld mot kvinnor att förbättras. (Tips till hugade scoopjägare. Man skulle ju kunna titta lite på hennes egna förflutna gällande t ex umgängessabotage).
Sambon ljög, mannen fick 5 år

Och denna från Aftonbladet som tar hem dagens stora hederspris för dummaste frågan.
Varför har inte papporna protesterat förrän nu?
Kanske Aftonbladet skulle kunna tänka sig att ödsla mer än en liten spalt per halvår för att hjälpa till?:

Det får räcka för idag. Kärleksfulla hälsningar från papparörelsen till alla läsare därute.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

I mamma statens trygga armar

Kategori: Pappa


Någon som ser vad som fattas i den här bilden?
(Svaret i slutet av inlägget)

Angående de försvunna inläggen. 4 dagar i månaden är inte mycket, men när det är allt du har och du riskerar att tappa även denna sista spillra, så kan dom t o m tysta mig. Ni som läste de försvunna inläggen förstår säkert vad jag menar. Så, då var det avklarat.

Ovanstående bild är hämtad från socialtjänsten och skall tydliggöra ett barns behov samt deras krav på föräldrarna för att vi skall bli "godkända" som "vårdnadshavare" som det numera heter istället för förälder. Jag letar och letar, men precis som i min ett år långa golgatavandring genom deras procedurer och förhör så hittar jag inte det mest primära nämnas någonstans.

En av nätets mest manshatande bloggar som ser mördare, våldtäktsmän och pedofiler i oss allihop nämligen motherbitch anser att jag står överst på listan över människor som borde polisanmälas för hetsjakten och hatet som öser över stackars Liza Marklund just nu. I just detta inlägg ömmade hon med sitt blödande hjärta för alla stackars barn som nu skulle drabbas för att vi svenskar protesterar mot att ha en hycklare som UNICEF ambassadör. Hon skriver bl a följande:

"Då måste det bli väldigt många polisanmälningar. Nummer ett på listan borde vara D*** som hänger ut Mia med namn, adress, bild etc etc på sin blogg."  Jag skrev en kommentar på det inlägget, trots att jag borde veta bättre vid det här laget. men eftersom hon, precis som alla andra modiga "sanningsvrålare" först ljuger (någon adress har jag aldrig publicerat. Men den finns helt öppet på Whitepages.com för alla som är intresserade). och sedan modererar sina kommentarer, samt det faktum att man aldrig ser några negativa dylika, gör mig skeptisk till att min kommentar kommer in.

Den lyder i alla fall så här

Eftersom den sansade människan som driver denna blogg på ett sansat sätt anklagar mig och andra för brist på sans så vill jag klarlägga några saker. Anledningen till att många människor är aningen förgrymmade på fröken Marklund är just att man finner det märkligt att en människa, samtidigt som hon ståtar som ambassadör på Unicef, medvetet kan skada barn så illa som hon gjort. Både av politiska och ekonomiska själ. Då talar jag inte bara om de barn som är direkt inblandade i härvan som fått sina liv förstörda av sin allvarligt sjuka mor, med Lizas benägna hjälp. Utan också alla tusentals barn som drabbats av de politiska mål hon satte upp med bokprojektet och tyvärr också lyckades uppnå, bl a att skilja barnen från deras fäder.

Statistiken för vunnen enskild vårdnad för fäder i vårdnadstvister 1999 var i procent: Gifta:0%, Ogifta:0%. För mödrar var den 5 respektive 16%. (dvs 100%)  http://www.scb.se/statistik/BE/BE0701/2000I02 /BE51ST0002_06.pdf Som om det inte var illa nog infördes 2006 även samarbetssvårigheter som ett skäl för att ta vårdnaden från papporna. 2007s statistik över vårdnadsfördelningen på SCB är dock av någon märklig anledning inte längre tillgänglig för vem som helst: http://w36.scb.se/templates/tableOrChart____151503.asp

Det är därför alla människor som tycker att barnkonventionen skall hedras, vilket Liza Marklund ju aktivt och effektivt bevisligen motarbetat. Knappast i framtiden kan se henne som en lämplig representant för Sverige i UNICEF. Detta är också min sansade uppfattning.

Sedan undrar jag lite nyfiket vad du skall polisanmäla min blogg för? Det allvarliga och livsfarliga “Hotet” mot "Mia Eriksson" torde väl själv veta hur hon såg ut för 25 år sedan? Tror du inte det också?


Sprang på den här gamla länken från DN, tydligen publicerad 2004. Det handlar om skatteverkets helt godvilliga sekretessbeläggning av kvinnor och barn från deras fäder och vårdnadshavare.

Olle Forsberg
betonar att skattemyndigheten oftast får rätt i de fall som överklagas till kammarrätten (konstigt??) och att de kvinnorna har goda skäl att gömma sig för männen. (Hur vet han det??) - De påstår ju alltid att de är världens bästa pappa i de här sammanhangen. De har ju aldrig gjort någonting, säger han (Men det har de ju, menar han).

Men händer det inte att ni som beslutar gör fel?
- "Ingen är ofelbar, naturligtvis, men vi brukar ha ordentligt på fötterna". (ja, typ flip flop sandaler).
I många av fallen har domstolen beslutat att föräldrarna ska ha gemensam vårdnad. Männen behöver inte vara dömda för hot eller misshandel för att kvinnan ska få skyddad identitet. Skattemyndigheten begär ofta in utredningar från polisen eller sociala myndigheter som underlag för sina beslut, men det är omöjligt för en utomstående att bedöma kvaliteten på utredningarna, eftersom de är skyddade av sekretess. Männen får inte heller veta vad de anklagas för.

En liten rättelse: Männen behöver inte vara dömda för någonting. Det räcker att en kvinna polisanmäler en pappa, söker skyddad identitet, tar tillbaks anmälan och sedan, Vips! Skyddad identitet, utan att pappan fattar ett skit hur och varför. Det får han inte reda på heller, om han nu, som jag, skulle ringa och artigt fråga. Visst är det väl tur att såna vita riddare som Olle Forsberg finns så barnen i Sverige kan skyddas mot oss hemska individer som lömskt döljer oss under det missledande ordet pappa, men som i själva verket är odjur som slår hotar och våldtar allt som går i kjol. Ju yngre desto bättre och helst flera gånger om dagen. (obs, ironi, för er som inte förstår sånt).


En typisk svensk pappa

"En statlig utredning jobbar med det här", står det vidare i artikeln, som skall titta på hur umgänget påverkas av sekretessbeläggningen av den ene föräldern...Undrar vad dom kom fram till? Men den går väl att hitta nånstans antar jag för dom som eventuellt är intresserade.

Ni som liksom jag helst sett de två senaste inläggen finnas kvar kan jag meddela att informationen kommer att komma ut. Om än på andra och förmodligen mer effektiva vägar. En intressant artikel i ämnet  bjuder jag ändå på så länge. Man kan förlora ett slag, men ändå vinna ett krig. Även om man för stunden blir jävligt tilltufsad.

(Svaret på frågan under bilden längst opp: Kärlek)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Hälsning från ännu en olämplig förälder

Kategori: Pappa

 

Detta är ett brev och en något sen julhälsning från Sir Bob Geldof i England. Ännu en man som av ovannämnda yrkesgrupp bedömts vara så pass olämplig som förälder att han endast fått begränsad TILLGÅNG till sina egna barn. (Jag har översatt).
Under Jul och nyårshelgerna ökar antalet självmord dramatiskt  Att detta tar betydligt fler liv än t ex trafiken talas sällan om. Att männen leder denna statistik överlägset ännu mer sällan, men här finns inga mål eller nollvisioner....märkligt. Det enda landet i världen för övrigt, där fler kvinnor än män tar sitt liv är Kina.

Faderlös jul
Publicerad i The sun (UK),
av Sir Bob Geldof


NU det är jul igen. Vi är alla upptagna med att spendera på våra nära och kära, våra familjer och framför allt våra barn.

Framför allt detta är barnens festival. Den tid då en slags gammal man kommer att halka ner i en skorsten eller glida nerför ett tak och sprida glädje till dina barn - jultomten (FATHER christmas).

Det är speciellt barnens högtid eftersom för 2000 år sedan, så har historien lärt oss att en man och en kvinna hade ett barn tillsammans och trots att mannen visste mycket väl att han inte var barnets far älskade han honom och hans mamma, och uppfostrade honom till att bli stark, oberoende, modig och kärleksfull.
 
Barnet hade tur som fick en pappa som Josef. Om Jesus levt i dag, skulle han haft tur om han överhuvudtaget hade haft någon pappa att uppfostra honom till en god människa.

För frånskilda män med barn, blir julen en parodi, en motbjudande motsägelse av en familjehögtid, av en kärleksfull hyllning, till särskilt denna barnens tid.

Dessa är de män som kommer att tvingas att vara ensamma utan sina barn, som kommer att begå självmord oftast vid denna tid på året i en tid då manliga självmord redan är 300 procent fler än kvinnors.

Dessa är de män som, i ögonen på vad som sjukligt nog kallas Familjerätt, begått det största brottet - att skiljas.

Män som gör sig skyldiga till de värsta synden - att vara pappor - eftersom pappor, till stor förfäran för den hemliga elit som sitter i skymundan i dessa hemliga domstolar, chockerande nog, är just män!

Och män, som alla vet, är monster, hjälplösa, missbrukande, aggressiva, skurkaktiga och klarar ju inte av den enormt komplicerade uppgiften att ge kärlek och omtanke, matlagning vita bönor eller ge ett bad, göra läxor eller kamma håret och läsa berättelser.

Det är ett mirakel att någon av oss kom hit alls, vi som alla har haft pappor och allt. Denna julafton kommer de flesta att säga godnatt i sina hem till sina överdrivet glada barn, tala om för dem att somna snabbt, annars kommer inte HAN.
Förbereda morgonen och sedan njuta av en lugn drink innan sängen.

Ändå kommer många fäder att förbjudas av barbariet i vår lagstiftning att vara med sina barn. Stående brutna, som jag har gjort, utanför sina gamla hem, nycklarna kvar i sina fickor, gråtandes viskandes god natt samtidigt som de ser lamporna släckas i varje barns sovrum innan de vandrar iväg, lamslagna av sorg, till meningslösheten av en ensam juldag. Vad har vi blivit? I vems namn begås denna brutalitet? Vilka är de som ligger bakom detta, och varför är de inte skyldiga att svara för detta inför oss medborgare? Vilka dåraktiga idioter skapade dessa olagliga lagar?

Hur ligger det i barnens intresse att ta bort dom från deras pappa och varför? Två personer slutar att älska varandra och en av dom, trots att han inte gjort något fel, blir delvis kriminaliserad och bestraffas genom att få sina barn tagna från honom för alltid. (för barndomen är aldrig återbetalningsbar).

Extremismen inom familjerätten är förbryllande, för att få ditt barn taget ifrån dig är bara en liten grad bättre än att mista sin frihet. Och ändå är du inte är kriminell och har inte begått något brott.

Dessa människor utgår från att kvinnor är bättre föräldrar - att en moders kärlek är bättre och viktigare än en fars. Att det är uthärdligt för en man att mista sina barn, men inte för en kvinna, Varför? Dessa antaganden och fördomar är inte bara omoderna utan också helt fel, farliga och skadliga.

Det är bara att lyssna till det språk som lagen använder när den blir delaktiga i våra privata liv. Den är tänkt att vara neutral, men den är kall, dödande och hopplös. Faktiskt blir den även hjärtskärande, sårande, vredesframkallande.... Jag kan inte ens få fram de rätta orden.

En enorm tomhet dväljs i min mage, en djup avsky för dem som hade mage att berätta för mig att de skulle ge mig TILLGÅNG till mina barn - som jag älskade över allt det som jag skapat, de som gav mening åt allt jag gjorde, de som var det allra bästa av oss två. En fysisk manifestation av vårt en gång blindförsök till kärlek. Vem i h.....te tror dom att dom är när de använder fängelse terminologi och TILLÅTER kontakt mellan mig och det som är mitt? RIMLIG KONTAKT när situationen enligt denna lag är, per definition är Orimlig! KONTAKT? Är detta vad vi hade tidigare i vårt hem eller är jag nu någon besökande utlänning?

En frånvarande förälder - en titel jag fått av samma korkade människor som har tvingat mig att vara just frånvarande.

BOENDE / UMGÄNGES förälder ord som minskar betydelsen av det som en gång var mamma, pappa och för tankarna till det sterila språk som härskar på de statliga institutionerna. Jag kan inte börja beskriva smärtan av att överräckas ett papper sanktionerat av din (fortfarande) hustru, med vilken du har gjort dessa små liv. Som du sett födas och tidigare har känt växa och sparka och tumla och rulla, och sett på skannar och känt en intensiv manlig stolthet över. brottats och lekt med, följt till skolan, plockat upp, gjort te till, badat och klätt, lagt i säng, gosat och gungat i dina armar och sjungit för att söva. känt och luktat dem omkring dig hela tiden, Alert till och med i sömnen för den minsta förändring i deras andning ... ett papper som gör att du får TILLGÅNG till dessa saker som är det bästa av dig.

Vad har du gjort? Varför blir du straffad? Hur kan hon ha rätt att diktera vad jag kan eller inte kan göra när det gäller mina barn? Vad vi måste ha är en ny lag. Inte en enda rad av denna, bokstavligt talat, omänskliga vårdnadslagen bör få kvarstå. Den är barbarisk och kommer att ses med bestörtning och skratt av advokater i kommande generationer. Precis som vi nu ser på gamla, föråldrade, medeltida lagar som en gång rådde. Vi behöver en mänsklig lag. En lag som passar vårt sätt att leva nu. En lag som speglar de olika versionerna av familjer som vi har, men som fortfarande genererar kärlek och vänlighet och medkänsla. En lag som inte tar bort lyckan för de återstående åren av våra farföräldrars liv, utan ger dem möjlighet att fortsätta att bidra till vårt samhälle genom att bidra till att uppfostra våra barn. En lag som låter mammor vara mammor och pappor vara pappor. Båda vårdande, både älskande sina barn, kanske utåt annorlunda men på insidan med samma intensitet och passion. Olika men samma - en jämlik olikhet. Den nya lagen måste generera just detta.

Jag hoppas att denna nya lagstiftning kommer att säga i punkt ett: "Med tanke på barnen, efter separationen kommer dom att vara med båda föräldrarna lika mycket av tiden." De kommer att vara med sin far 50 procent av tiden och deras mor 50 procent av tiden. Naturligtvis kommer detta arrangemang inte att passa vissa personer men det innebär dock att när den, av känslor överhettade skilsmässan har svalnat något,  kan man komma fram till en ömsesidigt godtagbar överenskommelse genom diskussion, utan ilska, bitterhet och hat. Det kan också bidra till att hejda vår unika epidemi av kostnader för alla skilsmässor och tvister . Om båda föräldrarna går in i skilsmässan vetandes att de bara kommer att se sina barn halva tiden, samt att ingen får några fördelar kanske det kommer att ge dem tid till eftertanke.

Att en sådan stor tidning som The Sun, som motiverad av dess miljontals läsare och deras skrivelser av vrede (som jag har sett) nu är beredd att stödja denna uppmaning till en ny lag för sina läsare "barn och morföräldrar innebär att landet, dess mödrar, fäder, farföräldrar och viktigast av allt sina barn, nu är redo. Innan fler män drivs till självmord eller desperat modiga handlingar för att uppmärksamma sin situation, innan fler barn tas från sina pappor, innan en annan tom innehållslös jul passerar måste regeringen upphöra med sitt ändlösa knorrande och diskusterande och börja sitt reformprogram. På denna, den mest perfekta av familjehögtider, låt oss hålla i våra hjärtan. De små pojkar och flickor som har önskat och och bett tomten om bara en enda sak denna jul ... sin pappa.

Bob Geldof

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Skyddade personuppgifter, effektivt vapen i

vårdnadstvister.

Kategori: PappaVid ett möte på familjerätten la jag fram statistiken som ju är rätt tydlig. Om någon råkar ha missat den så vinner mammorna enskild vårdnad i i genomsnitt 95% av alla tvister. Sekreterarna på andra sidan bordet hävdade dock envetet att man minsann inte gjorde någon skillnad gällande kön...då tänkte jag i mitt stilla sinne. Vilken tur att jag inte har flera hundra tusen i studieskulder.

Ett annat exempel är det ökande antalet kvinnor som fått skyddad identitet i Sverige. Detta beror till viss del på den ökande grova kriminaliteten, men också på att ett ökande antal kvinnor får hjälp av socialtjänsten och kvinnojourerna att gömma sig från sina hemska män och pappor. Att antalet vårdnadstvister också ökat lavinartat de sista åren sätts inte i samband med denna ökning vad jag kunnat se. Så jag får väl bli först i sverige med det också. Om någon tidning vill anställa mig så går det bra. Jag har inte gått på journalisthögskolan. Däremot har jag grävt fram mycket mer än jag får eller kan skriva på denna blogg. Jag är min egen ansvariga utgivare dessutom.

Nu är Marklund är igång igen med sina krönikor över slagna och misshandlade kvinnor. Dagens offer heter Cecilia och hennes gubbe verkar vara minst lika galen som den svartögde mannen i Marklunds version av gömda. Så här citerar hon Cecilia: Just då, för snart fem år sedan, befann sig Cecilia i ett crescendo av hot och skräck och maktlöshet. Hon överfölls och knivskars. Hennes före detta sambo kunde ringa 100 gånger i timmen och skrika okvädningsord och dödshot. Natt efter natt gick någon runt hennes hus och bankade på alla fönsterrutor.

(100 gånger i timmen??, det blir 1,6 samtal i minuten dvs att varje samtal skulle då varat ca 37,5 sekunder. Sedan lägger han på och ringer genast upp igen, varför inte spara in på startavgiften?, sedan undrar man ju vad mannen i fråga försörjde sig på? Om han hade ett jobb på dagarna och sedan varje natt sprang och bankade på fönster kan det ju inte ha blivit mycket sömn. Törs man gissa att det möjligen låg en vårdnadstvist någonstans i bakgrunden?).

Cecilia fortsätter:
- Jag har skissat på ett föredrag med titeln "Nollad och namnlös". Det är sådan man är i alla register när man lever med skyddade personuppgifter. På raden för personnummer står det bara nollor. I stället för namn står det "personuppgift skyddad". Nollad och namnlös, alltså...
(Ja föredrag är ju en minst sagt lönande verksamhet. Kontakta socialtjänsten vetja, dom är säkerligen villiga att punga ut med några hundra lakan för en turné på alla deras kontor. Det är ju viktigt att dom lär sig om våldsamma pappor och hur farliga vi är).

Låt mig berätta hur det gick till när mamman till min dotter fick nollor i sitt personnummer. Efter att hon tidigt en morgon medan jag låg och sov tog med sig vårt barn och försvann så fick jag snabbt reda på att hon hade flyttat in hos sin mor. Att hon lämnade mig till slut kändes som en stor berfrielse, men däremot ville jag ju träffa och umgås med min dotter som jag hade gemensam vårdnad om. Detta blev mer och mer omöjligt. När jag ringde så var telefonen "trasig". Dvs att jag hörde dom alldeles utmärkt men i deras ände var det tydligen helt tyst. Eller så sket dom i att svara helt enkelt. Det gick månader och jag försökte med allt. Vädjanden, logik, förnuft och en tro på att hon någonstans förstod att detta var viktigt. Efter ett tag får jag ett brev från en advokat där "älskade" jag, nu plötsligt beskrevs som hotfull, farlig, psykiskt sjuk och alkoholist. Våra tidigare gemensamma bekanta beskrev hon nu som missbrukare och kriminella.

Jag är aldrig dömd eller ens misstänkt för något brott och jag har aldrig höjt handen mot vare sig människa eller djur. Inte fan sprang jag och grät hos polisen för det, men det borde jag visst ha gjort har jag lärt mig nu. Hursomhelst, så efter tre månader utan kontakt med mitt barn fick det vara nog, så jag åkte dit där de fyra generationerna kvinnor nu bodde i samma hus, knackade artigt på dörren och sa att nu vill jag faktiskt träffa mitt barn. Vilket jag fick....i en timme utan att lämna närområdet. Här var det inget snack om vilken av vårdnadshavarna som bestämde. Damerna var dock hyfsat artiga och bjöd t o m på kaffe. Tre dagar senare får jag via mail veta att jag nu är polisanmäld och om jag lovar att inte "störa" deras husfrid några fler gånger skulle hon göra mig den ynnesten att dra tillbaks polisanmälan. Jag min idiot skrev väl nåt naivt trams om att jag aldrig skulle komma på tanken att göra henne orolig på något sätt.

Polisanmälan måste hon ha tagit tillbaks för jag har inte hört något från dom på två år, däremot så räckte det tydligen att jag kom och knackade på deras dörr för att modern skulle få skyddade personuppgifter. Något som naturligtvis ytterligare underströk min "farlighet" i familjerättens ögon, Så i 1,5 år hade jag ingen kontakt med mamman, Jag visste inte var min dotter bodde eller var hon gick på dagis, detta trots att jag var vårdnadshavare (då). Några samarbetssamtal blev det inte heller. mamman var alldeles för rädd för att sitta i samma rum som mig uppgav hon. Då jag ringde till skatteverket och ifrågasatte denne skyddade identitet blev jag rätt bryskt tillsagd att detta hade jag inte med att göra. Fast det höll ju jag inte med om direkt, men man lär sig allt det här under processens gång. En nybörjarpappa som precis har råkat ut för detta, tja det är som att slänga in en 10 åring i ringen mot Mike Tyson. Du har ungefär lika goda odds.

Så här skriver radikalfeministen och forskaren Katrina Weinehall  som är en flitig föreläsare på ROKS kvinnojourer, samt en av dom högljuddaste debattörerna när det gäller hur våldsamma vi män är i detta rike, i ämnet i GP  Märkligt att GP inte kollar sina s k experters bakgrunder innan dom får babbla i deras tidning. En av hennes föreläsningar avslutades med: "Hur mycket skall "Adam" få kosta egentligen?".....öhh innan vadå?

- Det är tillämpningen av den nya lagen som brister. Det beror på okunskap och på att man inte tar det här på tillräckligt stort allvar på myndigheterna. I och med att informationen läcker ut så lätt, lever många kvinnor väldigt osäkert, säger Katarina Weinehall, forskare på Umeå universitet som nyss publicerat studien G(l)ömda- en studie om kvinnor och barn med skyddade personuppgifter. (Vilken lyckad titel på studien....) Här bjuder jag på en länk till både Liza Marklund och Katarina Weinehall om dom vill ha något annat att granska och forska om som omväxling. Pappaspöket läskigast spöket på halloween.

(Katarina Weinehall)


Därför uppmanar jag er fäder eller blivande fäder att ta reda på fakta. Gå med i Pappa-Barn eller i Pappaliv, ta reda på vad som står i vår idiotiska vårdnadslag. Hoppas på det bästa, men förbered er för det värsta. Om det mot alla odds blir krig, så kommer du att möta en armè rustad till tänderna, medan du står helt obeväpnad. Och vad du gör, passa dig för Socialkvinnomaffian och Bup.

//Daddy

PS.  Det kan tilläggas att min dotters mor fortfarande har skyddade personuppgifter, men jag fick både adress och telefonnummer 4 dagar efter att hon tagit vårdnaden av mig i domen i April, så vem hon är rädd för nu vetefan? Men mig har det aldrig varit det kan jag garantera. Snarare har förhållandet varit det motsatta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

En hyllning till Sveriges modiga kvinnor

Kategori: PappaDet började med det utmärkta reportaget på TV4 nyhetsmorgon som gjordes av Annika Widebeck, som senare hotades med sparken om hon inte lydde cheferna och la locket på historien. Tänka sig, Monica Antonsson, Ramona Fransson, Annika Widebeck, Elisabeth Hermon...det skall tydligen till kvinnor för att ha stake nog att utmana mediemaffian och rapportera sanningen om de brott mot dom mänskliga rättigheterna som försigår i Sverige. Jag bugar mig inför dessa kvinnor och ger gärna många av ynkedomarna till män i Sverige årets stora feghetspris. Jan Guillou, Jan Helin, Jonas Gummesson, Thomas Bodström, Claes Borgström, Per-Anders Broberg, Thorbjörn Larsson, P.J. Anders Linder...listan kan göras lång över dessa fega krakar som alla borde ta och odla ett par bollar. Så ni som fått för er att jag hatar kvinnor har fel. Jag hatar lögner, hyckleri och orättvisor oavsett vem som står för dom.

Jan Helin skrev om historien "Gömda" i Aftonbladet. På löpet t o m. Då blev jag glad, ända till jag slog upp tidningen och läste atrtikeln. Först ser jag en hel spalt där Jan Helin anser sig tvungen att motivera varför man valt att trycka artikeln. Spalten avslutas med: Ljuger Liza Marklund? Inget bevisar egentligen det. Berättar boken ”Gömda” hela sanningen om verklighet-ens ”Mia”. Med stor sannolikhet inte. Är det här en viktig historia? Döm själv.
Inget bevisar att Marklund ljuger? Hallå!!! Käre Jan Helin, det finns en hel bok fylld med fakta och autentiska dokument som bevisar just det. Jag föreslår att du läser den.

Eller vad sägs om den här artikeln från svensk bokhandel. Ordförlagets chef Sigge Sigfridsson, som gett ut Mias hemlighet med hjälp av Kerstin Weigl på Aftonbladet, säger i en intervju på frågan: - Varför står det inte att Kerstin Weigl skrivit boken? Sigge Sigfridsson: - Vi diskuterade det jättemycket. Men till skillnad från Liza har Kerstin inte gjort ett författarjobb. Hon har inte gjort någon research eller kontrollerat fakta. Allt är Mias uppgifter. Det är ju lysande att man tar Mias uppgifter och gör till sanning i en biografisk bok utan att göra någon som helst research. Då svarar Liza Marklund och piratförlaget med följande kommentar: När förlaget lanserar boken som en "Fortsättningen på Gömda och Asyl" på omslaget reagerar både Piratförlaget och Liza Marklund och menar att det är falsk marknadsföring.
Falsk marknadsföring?? Det är väl ord som Marklund och Piratförlaget borde vara försiktiga med. Speciellt tydligt blir det när man läser artiklar av Liza Marklund som denna i Aftonbladet från 2004. Kan inte någon journalist börja granska alla krönikor och debattartiklar som denna människa skrivit, eller ska jag och andra privatpersoner behöva göra det jobbet åt er också?
Hyckleriet når hela tiden nya nivåer.

Sedan i själva artikeln betonar man mycket noga att Osama misshandlat Mia med knytnävsslag och sparkar. Det är precis som om det plötsligt är det artikeln handlar om. Huruvida detta är sant eller inte vet väl bara huvudpersonerna själva. Mia har haft ett blåmärke på halsen efter ett strypgrepp. Det är dokumenterat.  Att Mia stått flera gånger och skrikit otidligheter såsom "hora" och "fitta" i Osamas brevinkast riktade till hans nya flickvän är också verifierat. Liksom att hon trashat hans lägenhet och rivit ner hans gardiner bl a.

I en infekterad vårdnadstvist och drivna av svartsjuka gör människor dumma saker. Våld är aldrig försvarbart. Vare sig psykiskt eller fysiskt, men så länge människor har två armar, två händer och en tunga som kan bli giftig, tyvärr en verklighet vi kommer att få leva med. Men det är nu dags att ta bort "Mäns" ur mantrat "Mäns våld" och ersätter det med "människors". Det är nämligen vad det handlar om. Vi kan alla drivas dit om vi hamnar under tillräckligt stor press. Man som kvinna.

"Jag gör alltid mycket research när jag skriver mina romaner" skriver Liza Marklund på sin hemsida. Då undrar man lite försynt hur? När knappt en bokstav visar sig stämma med verkligheten.

Är det inte dags nu att sluta förknippa ordet feminism med jämställdhet? Hur kan någon ens tro att dessa två ord är förenliga? Vore inte humanism ett bättre ord? Eller är det verkligen sveriges kvinnojourer som är rätt instans att driva "jämställdhetsarbetet" i sverige? Här är ett annat exempel på en feministisk s k "jämställdhetsexpert" som tydligen anlitas flitigt som föredragshållare både i sverige och internationellt.

Innebär inte ordet jämställdhet att lika villkor skall gälla alla människor? Kvinna som man? Svensk som invandrare? Barn som vuxen? Är feminismen svaret? Jag är nog inte ensam om att ställa mig ytterst tveksam till det. Det glädjer mig oerhört att kloka kvinnor nu börjar se det också. Snart kan vi kanske förpassa feminismen till historiens sophög där den hör hemma tillsammans med kommunismen och faschismen bl a. Snart kanske vi kan få jämställdhet på riktigt. Där en människa bedöms efter karaktär och inte efter kön.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,


Lägg ner kvinnojourerna och skriv om föräldrabalken

Kategori: JämlikhetInrätta statligt kontrollerade center med professionell personal som hjälper både män, kvinnor och barn VID BEHOV.
Ge oss faderskapet vid födseln och halva vårdnaden vid separation. Om en förälders döms som olämplig skall detta bevisas. Det är inte föräldern som skall måsta bevisa att han är lämplig. Så fungerar inte någon annan lag, så varför är det så just i föräldrabalken? Kan någon svara på det?

Texten nedan som kommer från  Metrobloggen är skriven av en nämndeman i Stockholm. Att han är det han säger sig vara vet jag. Att han vill vara anonym än så länge förstår jag. Detta är vad han skriver:

Den 8 oktober höll Huddinge kvinnojour en föreläsning på ett informationsmöte för nämndemännes i en Stockholmstingsrätt.

Temat var "Våld i nära relationer – barns påverkan". Idag vet vi av media, att flera lokalavdelningar inom ROKS, riksorgansation för kvinnojourer, medvetet bryter mot lagen och dom domslut som tingrätterna fattar. Därför fanns det anledning att kritiskt lyssna på vad de har att säga. (Källa 1)

Min uppfattning efter informationsmötet, är att vi nämdemän som deltog utsattes för en väsentlig lobbyverksamhet bestående av medvetet missvisande uppgifter. Jag anser, att det är allvarligt när intresseorganisationer osakligt ger sig i kast med att påverka oss nämndemän. Jag ska förklara och ge exempel på några direkt felaktiga uppgifter som presenterades:

Kvinnojouren började inledningsvis med att presentera ett diagram som visade utvecklingen av antalet polisanmälningar som kvinnor utfört under en tidsperiod. Vad kvinnojouren inte berättade, är att en stor andel av dessa polisanmälningar faktiskt är utförda där förövaren också är en kvinna. Det finns undersökningar som visar, att kvinnor misstänks i cirka 13 procent av de anmälda misshandelsfallen och även att antalet fällande domar av kvinnomisshandel, kvinna mot kvinna, utgör över 20%. (Källa 2 och 3) Istället presenterades bilden av mannen som den ensidige förövaren. Idag vet vi att bilden är annorlunda eftersom cirka 70% av alla män i Sverige uppger att de blir slagna i av sina partners, och faktiskt så uppger dubbelt så många svenska kvinnor som män, att de slog först. Kvinnor är fysiskt aggressiva oftare än män och män blir oftare utsatta för våld.

Undersökningar visar alltså att kvinnor använder våld mot sin partner i samma eller större omfattning än männen. (Källa 4, 5 och 6 ) Kvinnojouren hänvisade vidare till rapporten "Våld mot kvinnor i nära relationer – En kartläggning" (2002:14) där Brottsförebyggande rådet kartlagt våld mot kvinnor. En kartläggningen som baseras både på inkomna brottsanmälningar och en enkätundersökning som besvarats av 3 376 kvinnor. (Källa: 7) I rapporten kommer BRÅ fram till bland annat nedanstående fakta gällande våld mot kvinnor att endast 0,9 % av kvinnorna uppgav att de under det senaste året, misshandlats av en man de har eller har haft en nära relation till. Även drygt hälften (51 %) av de kvinnor som uppgav att de utsatts för våld under det senaste året, uppgav att misshandeln var arbetsplatsrelaterad, exempelvis att en elev slår en lärarinna eller att en patient slår sin läkare. Det här var helt andra siffror än vad kvinnojouren presenterade och ger en helt annan bild av verkligheten.

På min fråga, varför redovisar inte Huddinge kvinnojour den delen av statistiken som de nu visade oss, fick jag som svar att "Jag tror nog att det som kvinnor utsätts förr är värre än det män utsätts för". På min följdfråga, angående de fall det är pappan och barnet som blir utsatta av mammans misshandel, om då kvinnojouren kunde erbjuda pappan och barn hjälp, fick jag som svar "Nej, vi hjälper bara kvinnor", och att de har kvinnor som fokus. Kvinnojourerna hade alltså inte barnen i fokus, vilket faktiskt var en del av kvällens tema. Mötet handlade alltså inte om det som utlovades.

Kvinnojourens representant tog även upp hur mycket det forskas om mäns våld och visade en OH-bild som visade att hon hade funnit över 3000 artiklar på Google. Direkt i anslutning till detta, så började hon tala om Sociologiprofessor och Genusforskaren Eva Lundgren från Uppsala universitet och dennes forskning. Men hon berättade inget om att denna professor tidigare var inblandad i de kända och juridiskt katastrofala fallen om incest i Norge. Inte heller att denna professor Lundgren arbetsresultat hade blivit granskat på uppdrag av Uppsala universitet där det konstaterades att tillräcklig grund för fullständig utredning inte förelåg. Det gick alltså inte ens att göra en fullvärdig utredning av professorns arbetsresultat som fick svidande kritik. Detta nämde givetvis inte Huddinge kvinnojour. (Källa 8)

Det numera klassiska uttrycket "Män är djur..", vilket framställdes av förra Roksordföranden Ireen von Wachenfeldt i teve-dokumentären "Könskriget", påstods nu av Huddinge kvinnojour vara helt missuppfattat av media och var inte alls så som det framställdes, om man som Huddinge kvinnojour, hade tagit del av hela teveinspelningen. Dessvärre glömde Huddinge kvinnojour berätta, att hela teveintervjuven faktiskt publicerats både i tidningar och teve. Inte heller nämnde Huddinge Kvinnojour att samma Roksordförande igen, nu under år 2008 till och med offentligt sagt - " Jag skulle ha sagt att män är värre än djur". (Källa 9, 10 och 11)

Det var också intressant att höra Kvinnojouren berätta hur de hjälper kvinnor med taktik inför domstolsförhandlingar. Man kan ju fråga sig hur det kommer varför en Kvinnojour inblandar sig i det rättsliga systemet? Påverkas de rättliga processerna av kvinnojourernas inblandning? 800 miljoner och 56 konkreta åtgärder. Det satsar regeringen för att komma tillrätta med mäns våld mot kvinnor. Vad vi egentligen behöver är en objektiv och seriös forskning och att regeringen istället använder en del av de avsatta pengarna till kvalitetssäkrad forskning, för idag investeras pengarna på grundval av missvisande statistik. (Källa 12 och 13) Det som skrämde mig under mötet var att se hur många av våra nämndekvinnor satt och höll med Kvinnojouren och skyllde på patriarkatet samtidigt som man föraktfullt fnyste åt mig för att jag ifrågasatte medvetet falska uppgifter. Då kändes rättssäkerheten avlägsen.

En nämdeman i en tingsrätt i Stockholms området.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,