daddys

Beware the fury of a patient man

Möt Sara

Kategori: Pappa

Sara & Sean
Detta är Sara, Osamas dotter. En vacker 22 årig flicka. Hälften svensk, hälften libanes. Hon har en son som heter Sean som är två. Lika gammal som Sara var när hon togs ifrån sin pappa. Sara har aldrig fått chansen att träffa eller lära känna sin pappa. Hon har fram till 2002 inte ens fått veta att han existerar. Hon lurades att tro att Luis var hennes pappa. Det var inte Mia som berättade sanningen då, och hon har fortfarande inte gjort det.

Den 2 januari 2009 var det en person i Tucson Arizona som upptäckte Annika Widebecks reportage från TV4 som jag textade och la ut på Youtube. Personen såg filmen 8 gånger i rad. Gissa vem? När Sara 2002 fick veta att hon blivit lurad att se fel person som sin pappa i hela sitt liv gick det snett. Det gjorde ont, det vet vi nu. Hur känns det den här gången? Då hon plötsligt ser att den pappan hon sedan blev ilurad inte heller existerar. Mannen med dom svarta ögonen som sedan blev denna stackars flickas pappa finns ju inte heller.

Alla ni som försvarar Liza Marklund och Mia. Förklara gärna här hur ni tänker då? Hur ursäktar man människor som gör på det här sättet mot barn? För ett barn är mamma och pappa gudar. Dom är det som hela världen snurrar omkring, härlften av dig själv. Att stjäla det från ett barn.....

Ni som tycker att debatten bör handla om "sann historia" eller "byggd på en sann historia" förklara skillnaden så ska jag försöka förklara den för Sara sedan. Sara har blivit utsatt för ett grymt brott. Det är hennes mor, Liza Marklund, ROKS, svenska myndighetspersoner, domare, nämndemän och höga politiker i Sverige som är förövare. Sara är inte ensam. Hennes öde delas av många, även om omständigheterna i det här fallet är sällsynt vidriga.

Men som sagt. Vad vill ni säga till Liza Marklunds och Mias försvar? Jag vidarebefordrar gärna era försök till förklaringar till Sara sedan. Jag är tvekande till att hon kommer att köpa en enda en av dom.

  Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Här kan du hitta vad andra bloggare skriver om Gömda - En Sann Historia av Liza Marklund

Här kan du hitta vad andra bloggare skriver om Mia - Sanningen om Gömda av Monica Antonsson

Kommentarer

  • Corpset säger:

    Har du kontakt med Sara?

    2009-01-29 | 11:05:15
    Bloggadress: http://albylien.net/b/
  • Carl-Johan säger:

    Alltså å ena sidan är socialtanter ”akademiker” som du hatar över allt annat. Själv skulle du aldrig kunna vara en ”akademiker”.. Så har du ju skrivit här på bloggen tidigare. Men.



    I samma andetag predikar du sanningshalten i ett påstående p.g.a. att personen bakom påståendet har ”en stor akademisk kompetens att avgöra just detta”.. Senare visar det sig att denne ”akademiker” är en känd journalist.



    Inte helt övertygande motivation – måste jag säga. Och om jag kommer ihåg rätt är väl Liza Marklund också en ”känd journalist” som åtminstone tidigare ansågs vara ”noggrann” med fakta.



    Själv deltog jag i medieseminariet. Där uttalade sig flera ”kända journalister” och de berättade att journalister inte brukar kolla varandras artiklar. De har varken tid är eller lust att göra det. De litar på varandras uppgifter och anser att den som hinner skriva om ett case först – vinner. Han eller hon ligger då så pass mycket ”före” alla andra så det anses inte vara lönt att börja gräva i sanningshalten i det hela. ”Akademiker” är alltså inte så pålitliga som du vill göra gällande. Inte journalister i alla fall.



    Vidare har du tidigare ondgjort dig över dessa s.k. ”experter” som socialen anlitar för att få underlag till kommande rättsprocesser. Jag vill bara påminna dig om att dessa är s.k. ”akademiker” . Av någon anledning anser du dock att i dessa fall ska man INTE tro på vad ”akademiker” säger..



    Det tycks alltså vara så att i VISSA fall är det en merit att vara en ”akademiker” eftersom titeln garanterar sanningshalten i ens påstående . I andra fall är akademiska studier en belastning. Detta i sådana fall när studiens resultat inte faller sig i smaken.

    2009-01-29 | 11:38:23
  • Carl-Johan säger:

    Och du som skriver att Osama tvingades att betala underhållsbidrag till Mia varje månad.. Nej, snälla Daddy. Osama har inte betalat underhållsbidrag till Mia – utan till Sara. Det är dottern som ska försörjas oavsett umgänge eller ej. Eftersom du hänvisar till boken gör även jag det. I boken kan man nämligen läsa att när Osamas andra dotters mamma anmälde Osama till försäkringskassan eftersom Osama vägrade att betala underhåll, misshandlade Osama henne på torget i Nyköping med en knuten hand på höger kindknota. Mamman till den dottern anmälde misshandeln till polisen. Osamas förklaring till händelsen var att han i och med anmälan hade fått en skuld till försäkringskassan.

    Vidare kan man ju också undra hur mycket underhåll Osama har betalat till sina barns försörjning under årens lopp. En sjukpensionär med fem barn. Med en massa skulder av tidigare brottslig karriär..

    Och vidare vill jag även korrigera dig på en punkt. Osama fick INTE en månads fängelse för att han hade misshandlat Mia med öppen handflata vid ett tillfälle. Han fick sin dom pga två stycken misshandel och en lindrig misshandel. Det står i domen. Varför läser du inte den utan litar på Osamas uttalanden?

    2009-01-29 | 13:12:19
  • Lennart säger:

    "ROKS, svenska myndighetspersoner, domare, nämndemän och höga politiker i Sverige som är förövare. Sara är inte ensam. Hennes öde delas av många, även om omständigheterna i det här fallet är sällsynt vidriga."



    Du slår vilt åt all håll där kvinnor framför sin syn och sin verklighet.

    Lugna ner dig och försök att vara lite saklig. Din trovärdighet börjar ligga i klass med Marklundskans.

    2009-01-29 | 13:40:50
  • Birgitta säger:

    Angående Osamas misshandel så tycker jag att man får visa förståelse för allt vad han hade utsatts för. Man får förstå att människor kan utsättas över bristningsgränsen.

    2009-01-29 | 13:42:12
  • Carl-Johan säger:

    Om man nu ska visa förståelse för Osamas misshandel måste jag fråga vad Caroline hade gjort för att förtjäna att bli misshandlad? Hon hade anmäld Osama för försäkringskassan eftersom Osama vägrade delta i barnets försörjning. Detta tyckte Osama var fel av henne. Då undrar jag vad hon borde ha gjort istället? På något sätt måste ju barnet försörjas vare sig pappan vill det eller ej.

    Vidare måste jag säga att Osamas beteende lämnas nog ett och annat att fundera över. Och då pratar jag inte ens om hans brottslighet. Först skaffar han en unge med en svensk tjej. Sedan träffar han en 16-åring.. Under tiden när han är tillsammans med 16-åringen gifter han sig med sin kusin och flyttar från landet. Men han kommer tillbaka och gör 16-åringen på smällen. Dock har han samtidigt givit sitt äktenskapslöfte med sin landsmaninna – som också blir på smällen strax efter.. Sedan fortsätter han förhållandet med 16-åringen trots att han är gift med landsmaninnan. Men blir svartsjuk när 16-åringen träffar en annan och gifter sig med honom..

    Jag orkar inte ha mycket förståelse för den mannens beteende. Allra minst för att han dessutom anser att han inte ska betala underhåll.. Tycker han att skattebetalarna ska göra den biten?

    2009-01-29 | 14:44:46
  • Birgitta säger:

    Carl-Johan !!



    Ryck upp dig. Sluta smutskasta Saras oskyldiga pappa.



    VET HUT

    2009-01-29 | 18:55:09
  • Carl-Johan säger:

    Jag smutskastar inte. Jag läser MA:s bok och dommarna. Jag anser att båda sidorna ska hålla sig till sanningen. Inte försöka smutskasta eller skönmåla.

    2009-01-29 | 19:22:59
  • Birgitta säger:

    Carl-Johan, Nu får du verkligen veta hut !!!



    Exempel av dig: Vidare kan man ju också undra hur mycket underhåll Osama har betalat till sina barns försörjning under årens lopp. En sjukpensionär med fem barn. Med en massa skulder av tidigare brottslig karriär.. Detta är svartmålning . FY dig!!





    Exempel 2: Och vidare vill jag även korrigera dig på en punkt. Osama fick INTE en månads fängelse för att han hade misshandlat Mia med öppen handflata vid ett tillfälle. Han fick sin dom pga två stycken misshandel och en lindrig misshandel. Det står i domen

    JA, JA. JA...så påstår en lögnare att det var ja. Men vi vet ju nu att Mia ljuger och dessutom står det inget om något annat våld än en öppen handflata, så det så.



    Det har väl alla kvinnor gjort någon gång, gett en örfil. Det har säkert du också fått.

    2009-01-29 | 21:00:46
  • Birgitta säger:

    Carl-Johan, Nu får du verkligen veta hut !!!



    Exempel av dig: Vidare kan man ju också undra hur mycket underhåll Osama har betalat till sina barns försörjning under årens lopp. En sjukpensionär med fem barn. Med en massa skulder av tidigare brottslig karriär.. Detta är svartmålning . FY dig!!





    Exempel 2: Och vidare vill jag även korrigera dig på en punkt. Osama fick INTE en månads fängelse för att han hade misshandlat Mia med öppen handflata vid ett tillfälle. Han fick sin dom pga två stycken misshandel och en lindrig misshandel. Det står i domen

    JA, JA. JA...så påstår en lögnare att det var ja. Men vi vet ju nu att Mia ljuger och dessutom står det inget om något annat våld än en öppen handflata, så det så.



    Det har väl alla kvinnor gjort någon gång, gett en örfil. Det har säkert du också fått.

    2009-01-29 | 21:01:26
  • Anna-Karin Karlsson säger:

    såg inslaget med Osama på Josefssons program. Där framstod Osama ganska oskyldig och att hans liv är förstört. Läser man Antonssons bok, anser jag Osama betydligt mer skyldig än vad som han sa i programmet. Om boken är sann, har inte Mia varit schysst heller i och för sig. Men Osama har nog haft en del skuld i det hela. Att han sen inte får träffa sin andra dotter, kan man ju fundera på varför.

    2009-01-29 | 21:08:43
  • Anna-Karin Karlsson säger:

    Har även hört i programmet att han inte läst boken Gömda, men i Antonssons bok, går han och författaren genom många av händelserna. Där han får kommentera dem. I boken står det även att han inte har lidit av boken Gömda. Hur ska han ha det?

    Om det nu var Luis som var förföljd istället och socialsekreterare, psykologer mm hetsa dem att de måste leva gömda, annars överlever ni inte. Det finns faktiskt förhör ibland, där social/psykologer nästan lägger en historia i munnen på ett sk offer... Väldigt poppis på 80-90 talet...

    2009-01-29 | 21:14:03
  • Katrin säger:

    Ingen av oss vet exakt vad som skedde. Ingen av oss vet hur relationen mellan Mia och Osama såg ut. Ingen av oss vet vad som föregick de händelser där Osama ska ha tagit till våld mot Mia. Ingen av oss vet om Mia i sin tur använde våld mot Osama.



    Det är antagligen svårt att inte kunna språket och att ha det svårt att göra sig förstådd när man hamnar i diskussion/gräl med en som talar språket flytande. Än svårare att bemöta för polis och åklagare hur en själv upplever vad som hänt och varför situationer har uppstått. Det är i sig ingen orsak till att ta till våld, men det är nog lika vanligt att kvinnor hamnar i likarade situationer och tar till våld. Dock tror jag inte män anmäler lika ofta.

    2009-01-29 | 21:44:04
  • Katrin säger:

    Carl-Johan: Var inte Mia ungefär likadan? Hoppade från famn till famn och strulade med flera olika samtidigt?

    2009-01-29 | 21:47:17
  • Carstoned säger:

    Birgitta, jag hoppas verkligen inte att du är en "verklig" person. Förmodligen är du en 14 årig kille eller tjej.



    Misshandel kan aldrig accepteras, oavsett hur "provocerad" man blir. Oavsett om det gäller Osama eller Mia eller vem fan som helst.



    Du provocerar mig, skulle du gilla att få spö? Jag menar, om man är på bristningsgränsen så.



    Äsch, borde egentligen inte bemöda mig med att skriva till ett mongo som du.



    2009-01-29 | 21:55:16
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • Leroy säger:

    Men jag då som inte höjt en hand men anklagats för både det ena och det andra av en person som heller inte kunnat hålla sig till sanning men som nu har ångest och är jagad.





    Vem skall man hjälpa. föräldern eller barnet.



    Skall inte barnen få en chans att bilda sig egna upfattningar utifrån påståenden. Kolla gärna runt på olika föräldraforum så möter Ni nog johns och min diskussion. Annars kan ni kolla hur det gick för Kloss som skriver på Familjeliv.



    Låt er inte tro på eller luras av en dom som skrivits mot en person som inte hade speciellt stora möjligheter att förstå hur sytemet fungerade eller få försvara sig.



    Vem Körde Över Vem.????



    Läs på !!!!



    Leroy

    2009-01-29 | 22:03:26
  • Leroy säger:

    Vem sa att han skulle köra som han gjorde. Ta nu och andas ett tag låt kanske Louis och hans nya fru få en chans att träda fram.....



    Leroy

    2009-01-29 | 22:05:00
  • Daddy säger:

    Allt arbete jag lägger ner på detta (och det är inte lite) går ut på en enda sak. Jag har för mig att jag skrev om det i mitt allra första inlägg från Oktober. Jag vill ha ett jämlikt samhälle. Om du frågar dom flesta så säger dom samma sak. Säkert Carl-Johan också. I övrigt är det inte lönt att gå i polemik med människor som bara ser saker i svart eller vitt, så det struntar jag i.



    Vad gäller Osamas stämpel som misshandlare tycker jag att det är märkligt och intressant hur vissa människor i det här landet har lyckats så väl med sin propagandism att dom fått ett helt folk att helt tappa alla koncept. Den där örfilen mot Mia för 21 år sedan kommer upp i den här debatten oftare än det oerhört grova brott han själv blivit utsatt för. Som att den skulle på något vis ursäkta det som gjorts mot honom?? Är det ingen som frågat sig varför Luis försökte mörda Osama? Själv hade Luis inget personligt mot honom vad jag vet...bara en tanke. Medan Osama satt i fängelse förfalskade Mia hans namnteckning och beställde en massa möbler från Ellos i hans namn. Hon stod i hans trapphus och skrek grova tillmälen genom hans brevinkast så det hördes i hela huset. Hon har slagit sönder hans lägenhet, kastat saker i huvet på honom, slitit ner hans gardiner, varit otrogen mot honom upprepade gånger, stulit hans barn, beskrivit honom som en pervers, massmördande, psykopatisk, misshandlare i en bok som hon spritt till miljoner människor....men den där örfilen, nja det är nog den som är värst ändå...?? Själv får jag säga att Osama verkar ovanligt återhållsam. Han beskrivs också i sin hemstad som en trevlig och snäll person som är allmänt omtyckt. Han har dessutom gått emellan då han sett Mias kompis blivit slagen. Men det är så typiskt det här hjärntvättade landet att vad som en man än utsätts för så är det han som ska misstänkliggöras.



    Vad gäller Osamas förhållande med Caroline så är det där en invecklad historia som jag kanske kan skriva om längre fram. Vad man dock kan säga är att Mias och Lizas böcker inte bara kostat Osama en dotter utan faktiskt två. Jag hoppas han får tillbaks båda. Och om vi också kunde släppa en 21 år gammal ringa misshandel som personen i fråga har sonat, skulle kanske debatten kunna lyfta sig några snäpp.



    2009-01-29 | 22:07:50
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Birgitta säger:

    Det var faktiskt Mia som misshandlade Osama först och bråkade. Då är det väl inte så konstigt att hon fick en liten klapp på kinden.?



    Till och med Liza Marklund uppfattade Mia som en riktig "byhora" när hon läste sanningen om Mia.



    Det säger väl allt, tycker jag.

    2009-01-29 | 22:25:31
  • Carl-Johan säger:

    Daddy. Det är inte frågan om örfilen för 21 år sedan..Det är snarare frågan om Osamas attityd. Han har ju misshandlat alla sina kvinnor. Mia, Caroline och även hustrun Noha - som han förövrigt har skilt sig ifrån tre gånger hittills.. Så det är inte bara förhållandet med Caroline som är en ”invecklad historia”. Alla hans närmare relationer tycks vara sådana.

    Caroline slog han därför att hon ville dela försörjningsbördan med barnets pappa. Och Noha blev han osams med när han var otrogen gentemot henne tillsammans med Caroline.. Han tycks alltså vara typen som lappar till sina kvinnor så fort de mopsar upp sig och kräver sina rättigheter. Äktenskap för honom tycks vara lika med uppehållstillstånd eller mat på bordet. Han ”kär” i Caroline samtidigt som han håller på och gifter sig med någon annan..Och Mia kunde han ju inte heller lämna trots att han redan hade hittat Caroline. Caroline kunde han lämna för sin kusin – trots att han var kär.. och alla dessa kvinnor har det gemensamt att de är väldigt unga, outbildade och på något sätt beroende av honom. Noha kanske mest.

    När Osama satt i fängelse förfalskade Mia hans namnteckning. Varför anmälde inte Osama detta till polisen? Jo. En orsak kan vara att Osama själv hade ringt för 20.000kr från Mias telefon när han hade ”skött om hennes lägenhet hösten 1987”. Han hade ringt till sina kompisar i Libanon utan att tänka på att någon måste betala..

    Osama har helt klart gjort även andra kriminella handlingar än misshandlat sina kvinnor. För mig är det en gåta om han i Nyköping ändå har ”gott rykte” om sig.. ”snäll och trevlig” kanske på sitt sätt mot vissa och i en given situation när han inte känner sig pressad, men inte särskilt pålitlig – enligt registret och karaktärsbeskrivningen.

    Om du daddy inte tittade på sådana här fall med så färgade ögon då skulle din egen sak vinna mycket i trovärdighet.

    2009-01-30 | 00:20:51
  • Carl-Johan säger:

    Katrin: absolut. ALLA i den här historian tycks ha strulat till höger och vänster samtidigt som de sedan moraliserar andra. Det är just det som är så löjligt. Levi var otrogen gentemot sin fru tillsammans med Mia. Ändå moraliserar Levi Mia så mycket han orkar. Marie-Louise (=Mi) dvs. Levis fru var också otrogen gentemot sin sambo när hon träffade Levi. Så vem är hon att moralisera över Mias sidospår? Caroline fick vänta på den otrogne mannen med mörka ögon, men när Osama hade gift sig med Noha strulade Caroline ändå med honom trots att hon visste att Osama var en gift man. Osama moraliserar Mia för hennes otaliga förhållanden på flyktingförläggningen, men samtidigt ser han inget fel i sitt egna beteende. Noha moraliserar Mia för att hon har gapat och skrikit men samtidigt åker hon själv hem till Caroline för att gapa och skrika.

    Nej, det finns inga civiliserade människor i den byn..

    2009-01-30 | 00:27:33
  • Daddy säger:

    Kära Carl-Johan

    Varför ska jag tjafsa med dig om detta? Du vet ju inte ens vilken stad Osama bor i. Jag tycker du kan få ha dina åsikter, men torgför dom gärna nån annanstans. Kan rekommendera bloggen motherbitch. Om du tycker det är försvarbart att med grova lögner beröva barn sina föräldrar så är den nog mer i din smak.

    //D

    2009-01-30 | 00:38:30
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Cinna säger:

    Jösses, diskussionen går varm, men inte om Sara som det borde handla om. Hur tänker ni egentligen? Ingenting av det Osama gjort är tillräckligt för att fråntas en relation till sin dotter. Och vad har Sara gjort för att fråntas sin far?

    2009-01-30 | 01:09:40
  • Carl-Johan säger:

    Tjafsa? Du presenterar ”sanningar” ur MA:s bok – tydligen utan att ha läst den själv. Jag har läst både MA.s, LM:s och Mias böcker. Likaväl som domstolsprotokollen. Och jag anser att ifall du vill göra ett seriöst intryck borde du också ha lite mer på fötterna.

    Osama Awads adress hittar du på hitta.se. Om det skulle vara av intresse.

    Jag är jag inte intresserad av varken motherbitch eller Marina Engans blogg. För att jag anser att grova lögner inte är försvarbara varken i det ena eller andra syftet.

    2009-01-30 | 01:16:39
  • Lillan säger:

    Birgitta:

    Du skriver"Angående Osamas misshandel så tycker jag att man får visa förståelse för allt vad han hade utsatts för. Man får förstå att människor kan utsättas över bristningsgränsen."

    Jag blir så arg så jag bara kokar!

    Jag lever under skyddad identitet och är kvarskriven på den adress jag hade innan jag var tvungen att flytta pga. mitt ex.

    Killen jag levde ihop med hade haft en jobbig uppväxt med en pappa som slog hans mamma och var alkolist men det ger väl inte mitt ex rätt att slå mig för att jag inte uppfyllde hans krav ???

    Tycker du att jag får skylla mig själv att jag fick min käke krossad, mitt ena knä sönderslaget, ena lungan punkterad m.m (under en och samma misshandel) bara för att jag den gången inte lydde honom och försökte att skydda mig genom att sparka mot honom?? Det var sista gången jag sa emot eller försökte försvara mig mot honom men han slog mig ändå varje dag vilket ledde till att jag nu lever som jag gör.

    Tror inte att du förstår hur ont det gör i mig att läsa det du skriver!

    Visst han hade haft det jobbigt när han växte uppmen VILKEN rätt ger det honom att SLÅ MIG??

    Hoppas att du svarar på detta så jag kan få en klarhet i hur du tänker.

    // Lillan

    2009-01-30 | 09:43:35
  • Carl-Johan säger:

    Lillan: ibland dyker det upp ”troll” här på Internet. De är naturligtvis inget du borde ta på allvar. Överhuvudtaget borde du inte känna någon skuld i att du har blivit misshandlad. Det finns ingen motivation till att slå. Hur olycklig barndom man än har råkat ha.

    Det finns förklaringar till varför vissa individer är mer benägna att ta till våld. Exempelvis kan man ju i Osamas fall se en klar språkförbristning som säkerligen spelar roll i daglig kommunikation . Men likaså är våldet fortfarande lika oacceptabelt. Ingen har rätt att slå. Helt oavsett hur frustrerad eller möjligtvis provocerad man råkar ha. Den enda rätten man har är att gå. Lämna platsen för att lugna ner sig. Eller lämna förhållandet om det inte fungerar.

    Det kan du ju fundera på när du läser inlägg skriva av troll.

    2009-01-30 | 11:00:24
  • Rospiggen säger:

    Vänta lite här nu. Helikopterperspektiv tack! Osama har inte någonstans hävdat att han inte har gjort det som det sägs att han har, han har erkänt och berättat och det står i Monicas bok.



    Vad gör Mia? Jo, hon fortsätter att hävda att allt i böckerna är sant, det har visst hänt och Osama är den hemskaste människan i världen. Hon har tutat i sina barn dessa lögner.



    Barnen har i det här fallet inte haft någonting att säga till om, Mia har kuskat Sverige runt, dragit till Chile när hot om tvångsomhändertagande dök upp, hon drog till USA (där vet vi inget ännu om asylskälen) och sitter sen och säger i media så sent som i somras att inget är förändrat, hoten kvarstår osv.



    Då tycker jag att vi kan släppa det här med Osama som diskussionen hittills handlat om bland kommentarerna här ovan och som daddy säger, höja det några snäpp.

    2009-01-30 | 13:29:14
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Daddy säger:

    Lillan: "Visst han hade haft det jobbigt när han växte upp men VILKEN rätt ger det honom att SLÅ MIG??"



    Skriver du. Naturligtvis har han inte rätt att slå dig för det. Men jag skulle ju kunna skriva "Visst hade hon det jobbigt när hon växte upp men vilken rätt ger det henne att ljuga om mig och ta mitt barn? Och vilken rätt har staten att straffa mig för ett brott som någon annan begått?"



    Kollektiv bestraffning är förbjudet, det är diskriminering med, t o m i grundlagen.



    Kan vi inte diskutera saker sakligt och sätta lite perpektiv. Det är trist att höra vad du råkat ut för, men du är inte ensam. Offren är många och av bägge kön. Att tvingas skiljas från sitt barn som man älskar över allt annat är också misshandel, misshandel som gränsar till ren tortyr. Dom såren läker aldrig heller utan misshandeln pågår dag ut och dag in, år efter år.



    Att dessutom ljuga om statistik och göra ett problem så stort så att ett land inför apartheidlagar, är ren ondska. Om du tror att feminismen är lösningen på dina problem så tänk igen. Gå med oss som strävar efter sann jämlikhet och rättvisa istället så får du också en tryggare och mer kärleksfull värld att leva i.

    2009-01-30 | 18:26:03
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Birgitta säger:

    Carl-Johan.



    Vet hut. Fy att det finns män/troll som du. Du är säkert en liten fjortisflicka om inte har fått smaka på män ännu. Du vet ingenting om män. Kanske är du en "Lebba" som sitter och smågluttar i porrtidningar. Gör du inte det?



    Lillan, du hade säkert gjort något hemskt som gjorde att du fick den öring som du så väl förtjänade. Kanske hade ett riktigt halshugg med yxa fått dig att veta hut. Först då hade du säkert lärt dig veta hut, tror jag.

    2009-01-30 | 19:01:40
  • Carl-Johan säger:

    Osamas erkännanden:



    Tog du stryptag på Mia?

    - Kanske , svarar Osama. Men jag hotade inte henne med kniv.



    Har du hotat att döda henne?

    - Kanske. Men det var ingenting jag menade. Sånt säger man när man blir arg (hotar att döda sin partner alltså)

    -

    Försökte du köra ihjäl Mia och Sara med bilen?

    - Det är verkligen inte sant

    -

    Men Micke kommer ihåg den här händelsen. Han kände igen Osamas bil dessutom..



    Jag har svårt att se att Osama skulle ha ”erkänt” allt han gjorde rakt upp och ner. Särskilt ärlig verkar han inte med sina ”kanske”..



    Och Mia verkar fortsätta att ljuga sin story. Hotbilden kvarstår oförändrad. Osama har försök mörda både henne och Sara under flera års tid.. och hotbreven trillar gällande både Mias föräldrar, syskon och Mias son Daniel (=Micke).. väldigt svårt att tro att Osama skulle skriva några hotbrev när han lika väl skulle kunna hota honom till livet nästa gång de träffas.



    Att diskutera ”sakligt” för mig betyder att man inte försöker förringa eller förstora något av någon part. Osama har verkligen inte varit och är fortfarande inte svärmorsdrömmen. Så sent som 2007 skiljde han sig från sin fru senast. Tredje gången i rad från samma kvinna. Så inte beror det på Mia att hans förhållanden inte fungerar.



    När daddy pratar om statistik vill jag gärna i fortsättnigen se källhänvisningen. När du t.ex. påstår att si och så många barn försvinner årligen pga en nämnd organisation då undrar jag vad du grundar ditt påstående på.

    2009-01-30 | 19:03:57
  • Carl-Johan säger:

    Birgitta: det heter "Lebbe" inte "Lebba".. så att du vet..

    2009-01-30 | 19:06:53
  • Leroy säger:

    Carl-Johan!

    Du kanske skulle ta och prata med sonen eller Levi som känner Osama och inte sitta och hoppa på Daddy.



    Försöka förstå att vi är många pappor som inte får utifrån felakttiga anklagelser eller att det är ok att höja rösten och påstå sig vara hotad utifrån att dess böcker beskrevs som en sanning i en politisk agenda.



    Tycker du verkligen att det KOBRA,BBF, Mia och andra har gjort sedan man krossade Elisabeth Hermons verksamhet är bra. Tycker du att poltiker har fattat beslut på sanna historier? Anser du att det är bra att man kan få rätt genom att påstå. ?



    Rättssäkerhet handlar om att kunna bevisa.



    Därför så skall det handla om Vilja, förmåga och lämplighet och att få en möjlighet att bevisa att man har förmågan.



    Osama mfl har bara fått tala om att dom har viljan men inte fått en chans att visa förmågan. lämpligheten har aldrig fått bli prövad. Den tog moder och samhälle ifrån dom. Sedan har den politiska agenda fått företräde i rättssalar eftersom ovan nämnda har fått varit remissinstanser och fått påverka politker och om du inte kan se den verkliga sidan av historien nu eller har egna barn så tycker jag det är tråkigt.



    Tänk dig att inte kunna få läsa saga för ditt eget barn, inte få en chans att känna ens lukten av ditt barn.



    Se dig själv stå där och lukta på en snutte filt. Längta men inte få.



    Klart man blir engagerad och arg när man ser hur helheten ser ut om man blvit bortmotad.



    Leroy



    2009-01-30 | 19:15:43
  • Daddy säger:

    4 barn om dagen försvinner in i hemliga nätverk som håller dom gömda, ibland ända tills dom fyller 18.



    se&PKVideoID=11693" rel="nofollow">http://viastream.player.mtgnewmedia.se/inner.php?TvSkin=tv3se&PKVideoID=11693



    Leta rätt på det reportage på Insider som handlar om detta. Det klarar du säkert.



    //D

    2009-01-30 | 19:46:08
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/index.rss
  • Birgitta säger:

    Carl-johan !!



    Du ska ge fan i min dialekt. Här heter det "Lebba", ditt äckliga fjortis-troll.



    Fy faan för omogna fjortisar som inte ens kan svenska. Gå om komvux vettja !!.

    2009-01-30 | 20:30:50
  • Kicki säger:

    Jag håller med Birgitta.

    2009-01-30 | 21:44:20
  • Carl-Johan säger:

    "We are sorry, but there is a

    configuration problem with the site."





    Länken funkar inte daddy..

    2009-01-30 | 22:08:49
  • Leroy säger:

    Det funkar utmärkt Carl Johan!



    Vad ville du såga eller lyfta?



    Har du fått virus på hårddisken och skall skylla på daddy?



    Leroy

    2009-01-30 | 23:02:08
  • Carl-Johan säger:

    Leroy



    Jag hoppar inte på Daddy. Jag argumenterar med honom och andra kring det här ämnet. Och ja – jag har pratat med Micke. Det är just han som säger sig komma ihåg händelsen när Osama (eller åtminstone hans bil) försökte köra över honom och hans lillasyster när han var på väg att föra systern i vagnen till andra sidan av gatan. Osama alltså förnekar, men Micke säger att han har klara minnesbilder om detta. Sedan säger han att han inte vet vad som skrämde honom mest: det att mamma blev så rädd eller det att han det facto höll på att bli överkörd. Att Levi och Mi bagatelliserar detta genom att säga att han eventuellt bara ville skrämmas är mycket dåligt.

    Jag anser förresten att du har en ohederlig argumentationsteknik. Du lägger ord i min mun och sedan frågar om jag verkligen tycker att det du påstår är bra. Försök nu hålla dig till sanningen. Jag har inte sagt ett ord om KOBRA, BBR eller något liknande. Det är hittepå från din sida. Det enda jag anser är att båda sidorna ska hålla sig till sanningen. Det har jag sagt.

    Jag anser också att Osamas egna beteende är ingen vidare med tanke på hans egna barn. Jag anser inte att han är särskilt lämplig som förälder pga det hur han har betett sig och hur han fortfarande sköter sin nära relation till sin nuvarande fru. Barn ska inte behöva uppleva krig på hemmafronten. Det är inte normalt att gräla jämt. Därmed inte sagt att Mia skulle ha varit ett dugg lämpligare. Jag är helt enig med socialnämnden att barnen borde ha blivit omhändertagna. Tyvärr hann Liza Marklund före.



    P.S. ytterligare en ohederlig argument från din sida: om jag säger att länken inte fungerar är det inte samma sak som att jag skulle "skylla" på daddy att jag har fått ett virus i min dator. Ser du verkligen inte skillnaden själv?



    P.S. Måste ha varit omåttligt svårt för ditt ex att försöka föra fram sina egna åsikter när du hela tiden vränger det man säger.

    2009-01-30 | 23:34:31
  • Daddy säger:

    Jag har skrivit om det här ämnet sedan i början av Oktober. Om du går tillbaks lite grann och faktiskt läser å kommer du att hitta mängder av källhänvisningar till allehanda fakta och statistik du behöver. Dvs om du är det minsta kunnig eller intresserad av ämnet.



    Ska Osama dömas för saker han inte har gjort? Han har dom senaste 20 åren åkt fast utan bälte i en poliskontroll. Jag är säker på att Monica visar dig hans kriminalregister om du ber om det. Han är alltså enligt svensk domstol inte dömd för något brott under dessa år.



    Om du sedan vill fördjupa dig lite till i Osamas skuld viket du ju verkar ha hängt upp dig på. Så börja med att sätt dig in i libanesisk kultur och deras syn på kvinnan och äktenskapet. Speciellt då Osama danades som ung pojke. Dom får fan anpassa sig!! skriker jämställdhetskrigarna, Naturligtvis kan man inte begära av en människa att han ska byta världsbild lika lätt som man knäpper med fingrarna. Nu ser vi ju själva hur lätt det är...eller?



    Osama har haft ett liv som är bland det jävligaste jag har läst om. Att mannen överhuvudtaget står upp idag, är ett tecken på styrka som man inte hittar hos många män i Sverige. Om en gnällspik som du hade fått uppleva hälften hade du vart död eller legat på psyket.



    Inte i en enda intervju har jag hört Osama försöka bortförklara någonting. Han har t o m suttit tyst efter att han erkänt slagen utan att ens berätta om omständigheterna. För mig är Osama en man som fått tillräckligt med stryk under sitt liv redan utan att behöva höra gnällspikar som dig jämra dig över hans "stackars" fruars öde. Osama och Mikael är jättegoda vänner idag, dom delar någonting som du aldrig kommit i närheten av att uppleva. Dom delar det med oss andra 1000 tals pappor, systrar, bröder, farmödrar, farfädrar, kusiner och styvmammor som blivit dömda till lagens strängaste straff, trots att vi är helt oskydiga och ofta det bättre alternativet. Att få en älskad familjemedlem bortförd. Bestulen på den självklara rättigheten att få spendera tid med den man älskar mest.



    Nu har jag haft den här bloggen sen i Oktober och jag har hittills inte varken varnat eller stängt av någon från att kommentera. Jag modererar inte heller inläggen och inget har någonsin blivit borttaget.



    Men du har nu gått över gränsen när du drar in människors vårdnadstvister och refererar till vederbörandes fd partner samt t o m ha den dåliga smaken att anta att hennes åsikter om den som kommenterat är likadana som dina....Där drar jag gränsen.



    Det är också därför jag med bestämdhet kan säga att du aldrig upplevt eller fått uppleva hur det känns att förlora ett barn. Och hur det känns för barnet. Då hade du aldrig skrivit sånt trams. Då hade du vetat vilken smärta som du orsakar när du kör in fingrar i öppna sår.



    Så snälla gör mig glad och kör ett sånt övertramp till så jag slipper höra mer skitsnack om människor som förtjänar att slippa höra det. Du är härmed varnad.

    2009-01-31 | 00:26:37
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Jag har skrivit om det här ämnet sedan i början av Oktober. Om du går tillbaks lite grann och faktiskt läser å kommer du att hitta mängder av källhänvisningar till allehanda fakta och statistik du behöver. Dvs om du är det minsta kunnig eller intresserad av ämnet.



    Ska Osama dömas för saker han inte har gjort? Han har dom senaste 20 åren åkt fast utan bälte i en poliskontroll. Jag är säker på att Monica visar dig hans kriminalregister om du ber om det. Han är alltså enligt svensk domstol inte dömd för något brott under dessa år.



    Om du sedan vill fördjupa dig lite till i Osamas skuld viket du ju verkar ha hängt upp dig på. Så börja med att sätt dig in i libanesisk kultur och deras syn på kvinnan och äktenskapet. Speciellt då Osama danades som ung pojke. Dom får fan anpassa sig!! skriker jämställdhetskrigarna, Naturligtvis kan man inte begära av en människa att han ska byta världsbild lika lätt som man knäpper med fingrarna. Nu ser vi ju själva hur lätt det är...eller?



    Osama har haft ett liv som är bland det jävligaste jag har läst om. Att mannen överhuvudtaget står upp idag, är ett tecken på styrka som man inte hittar hos många män i Sverige. Om en gnällspik som du hade fått uppleva hälften hade du vart död eller legat på psyket.



    Inte i en enda intervju har jag hört Osama försöka bortförklara någonting. Han har t o m suttit tyst efter att han erkänt slagen utan att ens berätta om omständigheterna. För mig är Osama en man som fått tillräckligt med stryk under sitt liv redan utan att behöva höra gnällspikar som dig jämra dig över hans "stackars" fruars öde. Osama och Mikael är jättegoda vänner idag, dom delar någonting som du aldrig kommit i närheten av att uppleva. Dom delar det med oss andra 1000 tals pappor, systrar, bröder, farmödrar, farfädrar, kusiner och styvmammor som blivit dömda till lagens strängaste straff, trots att vi är helt oskydiga och ofta det bättre alternativet. Att få en älskad familjemedlem bortförd. Bestulen på den självklara rättigheten att få spendera tid med den man älskar mest.



    Nu har jag haft den här bloggen sen i Oktober och jag har hittills inte varken varnat eller stängt av någon från att kommentera. Jag modererar inte heller inläggen och inget har någonsin blivit borttaget.



    Men du har nu gått över gränsen när du drar in människors vårdnadstvister och refererar till vederbörandes fd partner samt t o m ha den dåliga smaken att anta att hennes åsikter om den som kommenterat är likadana som dina....Där drar jag gränsen.



    Det är också därför jag med bestämdhet kan säga att du aldrig upplevt hur det känns att förlora ett barn. Och hur det känns för barnet. Då hade du aldrig skrivit sånt trams. Då hade du vetat vilken smärta som du orsakar när du kör in fingrar i öppna sår. Fast det finns ju dom

    som tycks njuta av det, märkligt nog. Här inne ska dom i alla fall inte vara.



    Du är härmed varnad. Så snälla gör mig glad och kör ett sånt övertramp till så jag slipper höra mer skitsnack om människor som mer än gjort sig förtjänt av att slippa höra det.

    2009-01-31 | 00:36:47
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • ann-sofiee säger:

    det är jävligt svårt och nästan onödigt att disutera detta eftersom ingen av oss andra, förutom dom inblandade vet egentligen vad som har hänt och hur det gick till..

    2009-01-31 | 00:53:59
  • tessan säger:

    vem vill frivilligt låta sitt barn träffa en pappa som har misshandlat hennes mamma vid ett antal tillfällen? klart som faan att det skulle ta emot.

    2009-01-31 | 00:56:23
  • Daddy säger:

    Men snälla människor, försök sluta se saker i svartvitt. Det finns gott om trasiga människor i vårt samhälle. Både män och kvinnor. Det misshandlas åt båda håll. Mias misshandel av Osama är ju så osannolikt grym så att ens ta upp saker som hände under upphettade gräl för 21 år sedan blir ju bara patetiska försök att ursäkta psykotiska våldsbenägna, giriga människor som trampar på barn och går över lik för att sko sig och för att nå sin politiska agenda.



    Tessan, ditt "intelligenta" inlägg visar ju tydligt vad detta handlar om. "Vem vill frivilligt låta sitt barn träffa en pappa..." Det är alltså ditt barn, och du tar dig rätten att bestämma över huruvida barnet ska få träffa pappa.



    Jag är glad att jag i alla fall aldrig behöver gå på en kvinna som dig nåt mer.

    2009-01-31 | 01:34:10
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Carl-Johan säger:

    Jo, tack. Jag har också följt den här diskussionen ett bra tag redan och jag har sett utdrag ur Osamas belastningsregister. Självklart anser jag inte att han ska dömas för saker han inte gjort. Varför frågar du det? Däremot ska det han gjort inte förnekas eller förringas.



    I MA:s bok går det att läsa följande: ”Han vill först inte kännas vid att han har slagit henne. Under samtalets gång försökte han bagatellisera det hela så mycket som möjligt. Det var förståligt men ganska dumt. Sid. 169. ”Det var dumt av Osama att inte berätta hela sanningen, sa jag. Om jag ska kunna skriva den här historien så måste han komma fram med allt. Sid. 180. Så nu har även du sett att hur Osama bortförklarar sina gärningar. Vidare kan du läsa i samma bok hur han ”kanske” har tagit stryptag på Mia och ”kanske” har hotat att döda henne. Micke förresten kommer ihåg hur Osama tog stryptag på hans mammas hals. Ska vi bortförklara hans minnesbild om den här händelsen också?



    Osama förlorar trovärdighet genom sitt slingrande. Precis på samma sätt som Mia har nått botten upp med sin trovärdighet pga sina lögner om ”oförändrad hotbild” och alla dessa brev som hon påstår sig mottaga samt hoten mot sonen som påstår gå via morföräldrarna.



    Du säger att man inte kan begära att en människa byter sin världsbild lika lätt som man knäpper med fingrarna. Men å andra sidan måste ju kvinnorna anpassa sin världsbild till det rådande så fort de passerar gränsen till exempelvis Jemen. Klädsel, dryckeskultur, hobbyer, bilkörandet allt måste anpassas. Annars blir de straffade.



    Och vad gäller vårdnadstvister anser jag fortfarande att hur ont det än gör så måste båda parterna hålla sig till sanningen. Det är ohederligt att försöka pådyvla mig åsikter om ROKS etc. när jag inte har nämnt den organisationen över huvudtaget. Det är också ohederligt att försöka påstå att JAG skulle tycka att det var bra att LM och Mia tillsammans krossade Elisabeth Hermon. Det har jag aldrig sagt. Det är alltså enligt mig inte ok att ljuga – trots att man skulle ha förlorat vårdnadstvisten om sitt barn.

    2009-01-31 | 01:45:51
  • Carl-Johan säger:

    Katrin tar upp språkfrågan och anger den som en förklaring varför Osama tycks ha hamnat i slagsmål med sina svenska tjejer. Frågan är bara varför hans nuvarande fru – som nu trots allt delar språket med honom – också har gömt sig på ett kvinnohus? Är även hon indoktrinerad av det svenska samhället, ROKS och allt vad det heter? Eller finns det ett mönster att skönja i Osamas beteende?



    Daddy skriver att Mia stod i Osamas trapphus och skrek. Det gjorde även Osama och Noha i Carolines trapphus. Tills hon ringde polisen.



    Daddy skriver även att Mia var otrogen mot Osama upprepade gånger. Osama har själv varit bevisligen otrogen gentemot alla sina kvinnor. Han själv säger i MA:s bok att han först fr.o.m. 1994 – fyra år efter giftermålet med sin nuvarande fru – har varit trogen gentemot sin fru Noha. Ganska svårt för en 17-årig brud som kommer från ett främmande land och som inte kan språket och inte känner någon att just mannen hon har gift sig med är konstant otrogen de första 4 åren av deras äktenskap. Han får t.o.m. barn med en annan kvinna medan han är gift med Noha. Hur skulle Osama själv ha reagerat ifall rollerna var tvärtom? Osama berättar i MA:s bok att han var bränd efter Maggie som så fort han vände ryggen till sprang till en annan karl.



    Det finns problem i alla äktenskap säger Osama. Men är det ett vanligt fenomen i libanesiska familjer att paret skiljer sig tre gånger? Trots att äktenskapet ”i stort sett har fungerat bra”? Eller är detta något särskilt just för Osama?

    2009-01-31 | 09:32:22
  • Leroy säger:

    cinna !



    Jag tycker du hade ett vettigt inlägg här och såg skillnad mellan handling och konsekvens.



    Lögn och förbannad dikt eller en örfil?



    Så klart finns det dom som kallar en örfil för misshandel för att få ta eftersom detta ansågs vara sanning.



    När nu stormarna rullar och det visar sig att man byggt sitt hus på ostadig grund. Då får man faktiskt ta fram saker man haft å vinden. Eller gräva en ny grund att stå på.



    Tyvärr så har så många olika saker flytit till ytan och så många skall få ställas till svars så det blir svårt att hålla i sär saker. Men med tiden så visar det sig.







    Leroy



    2009-01-31 | 18:43:41
  • Kjell-Åke Bjurkvist säger:

    Jösses!

    2009-02-01 | 11:10:12
    Bloggadress: http://blogg.aftonbladet.se/21615/
  • Channy säger:

    Har du kontakt med den här Sara, eller hur har du kommit över bilden? Och hade jag haft barn ihop med en man som slagit mig och visat våldsamma tendenser så skulle jag inte vilja att dottern/sonen skulle ha umgänge men den pappan. Nu verkar ju mycket vara ihopdiktat i böckerna, vilket såklart är FEL och hemskt för barnen (o andra inblandade) men som sagt, tror ingen förälder vill låta barnet umgås med den andre föräldern om denne slår lr på nåt vis visar sig vara direkt olämplig.

    2009-02-01 | 15:47:53
    Bloggadress: http://channy.blogg.se/
  • Annika säger:

    Varför svarar du inte på min fråga? Hur har du kommit över dessa bilder på dottern Sara?

    2009-02-01 | 16:19:15
    Bloggadress: http://channy.blogg.se/
  • Hosanna säger:

    Om du har kontakt med Sara så ber jag dig att hälsa henne från en av alla dem som inte tycker att föräldrarnas uppenbara problem ska få drabba oskyldiga barn.

    2009-02-01 | 17:08:19
    Bloggadress: http://hosannas.info/wordpress/
  • L.P säger:

    Märkligt hur många som plötsligt försvarar sina egna åsikter,istället för att ta till sig att det idag finns 200 000 barn i Sverige som har liten eller ingen kontakt med sin far..



    L.P



    www.pappa-barn.se



    PS..Varför har det "poppat" upp en massa pappaföreningar runt om i Sverige???kan det bero på att det uppstått ett behov för dessa pappor att få ut sina åsikter,när de blir nertrampade av mödrar,som använder deras gemensamma barn som vapen mot pappan..



    Hur många kvinnor anser att ett förhållande är slut,och anser sig kunna starta om på nytt med en annan man,UTAN tanke på barnets egna känslor och behov av sin riktiga pappa.........



    Är du pappa,så finns hjälpen nära till hands...



    Vi är många och vi blir fler och fler,som kämpar för barnens rätt till BÅDA sina föräldrar...



    Barnen behöver oss....och vi levererar det dom behöver,kärlek,trygghet,respekt.........

    2009-02-02 | 04:22:13
  • Lillan säger:

    Birgitta:

    du skriver:

    "du hade säkert gjort något hemskt som gjorde att du fick den öring som du så väl förtjänade. Kanske hade ett riktigt halshugg med yxa fått dig att veta hut. Först då hade du säkert lärt dig veta hut, tror jag."

    Du borde söka hjälp!Du måste ha något fel i skallen på allvar! JAg skulle så gärna vilja höra hur du tänker när du skriver så här! Du menar alltså att den som blir slagen själv är orsaken.

    Ingen (varken man, kvinna eller barn) ska bli slaget!

    Tycker du att tjejer (och killar) som blir utsatta för våldtäkt eller andra sexuella övergrepp också får skylla sig själva?? ( Du kanske tycker att tjejer som går omkring kort klänning har bett om att få bli våldtagen?

    Jag hoppas verkligen att du skriver som du gör bara för att provocera och att du inte tycker så.. För gör du det så är det allvarligt synd om dig!

    Daddy:

    du skriver : "Om du tror att feminismen är lösningen på dina problem så tänk igen. Gå med oss som strävar efter sann jämlikhet och rättvisa istället så får du också en tryggare och mer kärleksfull värld att leva i."

    nej, jag tror inte att feminismen är lösningen på mina problem ! Vet inte vad du fick det ifrån?

    Jag tror på att alla i samhället hjälps åt. Både kvinnor och män.



    // lillan

    2009-02-02 | 09:27:59
  • L.P säger:

    Lillan:



    Jag tror på att alla i samhället hjälps åt. Både kvinnor och män.



    ----------------------------------------------------



    Dina ovanstående ord gör mig som förälder hoppfull,jag önskar att alla föräldrar kunde ta till sig sina barns behov,istället för att lägga energi på att förskjuta varandra..



    Våra barn har en framtid,och den framtiden behöver bestå av jämlikhet som individ,lika värde som individ,kärlek,trygghet..och att helt enkelt värna om sin nästa..



    På det sättet så minskar brott,våld och hat i vårt samhälle..



    Att eftersträva jämlikhet är den enda vägen jag kan se...(finns det en bättre väg,visa mig den isåfall)



    Vi borde alla kämpa för våra barns rättigheter till ett liv fyllt av glädje och kärlek..



    Vi som redan engarerat oss i våra barns rättigheter finns på:



    www.pappa-barn.se



    Alla är välkomna inte bara pappor,vi är för barns rättigheter till båda föräldrarna,på lika villkor..



    Vi arbetar mycket med just separerade familjer,och dess speciella behov som uppstår när föräldrarna separerar ifrån varandra..





    Hälsningar L.P





    www.pappa-barn.se





    PS..Daddy du är en god människa,jag är stolt över att fått skaka hand med dig =)

    2009-02-02 | 20:44:55
  • tessan säger:

    det är väl klart som faan att man inte vill låta sitt barn träffa en person som man vet är kapabel till misshandel, pappan eller ej.. smarthjärna..

    2009-02-04 | 01:04:46
  • Daddy säger:

    Synd att Sara var tvungen att växa upp med en sån "person" då. Mia har misshandlat sitt barn grymt och hjärtlöst hela hennes liv. Osama har aldrig misshandlat sin dotter. Någonsin.

    2009-02-04 | 01:15:32
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • teresiaa säger:

    du kanske har skrivit detta nånstans i din blogg och jag har missat det men jag undrar, hur vet du allt om "mia" och hennes liv ? vem är du lixom ?

    2009-02-06 | 01:04:12
  • tekirch säger:

    Väldigt intressant blogg!

    2009-02-07 | 09:20:46
    Bloggadress: http://tekirch.blogg.se/
  • L.P säger:

    Citat:



    Den 2 januari 2009 var det en person i Tucson Arizona som upptäckte Annika Widebecks reportage från TV4 som jag textade och la ut på Youtube. Personen såg filmen 8 gånger i rad. Gissa vem? När Sara 2002 fick veta att hon blivit lurad att se fel person som sin pappa i hela sitt liv gick det snett. Det gjorde ont, det vet vi nu. Hur känns det den här gången? Då hon plötsligt ser att den pappan hon sedan blev ilurad inte heller existerar. Mannen med dom svarta ögonen som sedan blev denna stackars flickas pappa finns ju inte heller.



    Alla ni som försvarar Liza Marklund och Mia. Förklara gärna här hur ni tänker då? Hur ursäktar man människor som gör på det här sättet mot barn? För ett barn är mamma och pappa gudar. Dom är det som hela världen snurrar omkring, härlften av dig själv. Att stjäla det från ett barn.....



    Citat slut:



    Tänkvärt att många missar denna innebörden..



    jag undrar också hur man kan vara så egistisk att man som mor kan stjäla barnets halva identitet,dvs ett barn behöver båda sina föräldrar då det växer upp och söker sin egen identitet..



    Men istället motas pappor bort från sina barn,vilket har blivit ett samhällsproblem i separerade familjer..



    Inte ens lagstiftningen har hängt med på denna fronten..



    Barnens rättigheter till båda sina föräldrar vid sepration måste få tas på allvar i lagstiftningen..



    L.P



    www.pappa-barn.se



    PS..För ett barn så är pappan oftast hjälten i deras små liv,pappa är någon som de ser upp till,pappa älskar mig,pappa skyddar mig osv



    Vem kan förneka detta???



    Slutsats:



    En pappa är värd oändligt mycket mer för sitt/sina barn,än vad samhället idag tillåter sk.seprationsbarn..



    2009-02-07 | 13:51:41
  • Lina säger:

    Men herregud! Hon gjorde ju detta för att skydda sitt barn.

    Jag själv har en pappa som misshandla min mamma i många många år.. så hon tog mig därifrån. Jag va så liten att jag inte minns honom alls och fick veta för 3år sen att den pappan jag har nu inte alls är min riktiga pappa utan min riktiga pappa va en elak människa. Och genom att lyssna på min mamma och andra männsikor som kände min pappa så förstår jag nu att allt hon gjorde, gjorde hon för min skull. Och jag är evigt tacksam att hon tog mig därifrån och att hon inte berätta nåt gör inget.. för vad fanns det att berätta? att jag hade en idiot till pappa? eller om man ens kan kalla det pappa.

    Jag förstår helt varför Mia gjorde som hon gjorde och jag skulle göra precis som henne..

    2009-02-13 | 16:52:09
  • L.P säger:

    Lina:



    Men om det mesta visat sig vara lögner då???



    Hur skulle du må då???



    Och tänk om din pappa älskar dig,även om han slagit din mor??vem vet förutom du,kanske??



    Missförstå mig inte,Lina..min mening är inte att skriva att din mor ljuger,eller att din pappa är en bra människa.



    Däremot så önskar jag att du hade haft en egen kontakt med pappan så att du kunnat bilda dig en egen uppfattning om honom,kanske under skyddade förhållanden,ifall att just din pappa är farlig!!



    Hur som helst,så är det bara din pappa du kan döma,inte andra barns pappor!!





    Mvh L.P-Pappa till den bästa pojken i hela världen!!





    www.pappa-barn.se

    2009-02-13 | 22:29:12
  • joline säger:

    Carl-Johan, du kanske inte läser det här nu men om du gör det, skulle du vilja kontakta mig på något sätt, då jag jättegärna skulle fortsätta din diskussion någon annanstans? Jag känner att jag har en del svar på dina frågor, jag skulle kunna förklara lite närmare varför Osamas beteende är som det är osv, då jag växt upp med honom, men framförallt med min pappa, han som slog mig och min mamma. Gå gärna in på min blogg och skriv där, så kanske vi kan diskutera där. Mvh, joline.

    2009-02-16 | 14:49:45
    Bloggadress: http://twistandshout1.blogg.se/
  • joline säger:

    Annars vill jag mest ge upphovsmannen till den här bloggen en stor kram som tack för att din blogg finns - och som ett bevis på mitt stöd för din egna kamp.



    Ge inte upp! Och om du nu har kontakt med Sara eller vad det nu är - hälsa henne att jag ser fram emot att få träffa henne igen.



    Mvh, joline.

    2009-02-16 | 14:52:25
    Bloggadress: http://twistandshout1.blogg.se/

Kommentera inlägget här: