daddys

Beware the fury of a patient man

Osama: Jag har betalat underhåll i 18 år

Kategori: Pappa

Osama Awad. "Mannen med dom svarta ögonen" i Liza Marklunds böcker Gömda och Asyl. Detta är alltså den man som Sverige inte kunde skydda Mia och deras dotter Sara mot. En man som i sin hemstad Oxelesund har ett allmänt gott rykte, och som alla beskriver som vänlig och trevlig. Han jobbade som pizzabagare fram till den dag då han blev överkörd av Mias nye man Luis. Olycka hävdades det från försvaret, men när man kör över någon, sedan lägger i backen och kör över personen en gång till så är det ingen olycka. Osama lider än idag av sviterna efter detta mordförsök. Den skyldige fick spendera 5 månader i fängelse för att sedan få hjälp från högre ort att smita ur landet, tillsammans med Mia och Osamas dotter Sara. Detta är dock bara ett av alla brott som begåtts mot denne man av Liza Marklund, piratförlaget, kommunen, statliga myndigheter och högst sannolikt högt uppsatta politiker. Förmodligen på regeringsnivå. Men trots att Osama fick sin dotter bortrövad, oskyldigt berövad all kontakt med henne i 20 år, så hävdar han att försäkringskassan i 18 år, har krävt att han skall betala underhållsbidrag till Mia varje månad. Något han också säger sig ha gjort i 18 år. Osama är som han säger inte insatt i svenska lagar och han har inte förrän nu fått någon att intressera sig för hans fall.

Dock är han inte oförmögen att skilja på rätt och fel. När han vägrade betala blev emellertid det enda resultatet att han slutligen fick ett inkassobrev från kronofogden på 36 000 kronor, som han till slut tvingades att betala. Kanske hans öde kan göra det lättare för människor att förstå vad som systematiskt görs mot pappor och barn i detta land? När skall staten betala tillbaks pengarna till detta brottsoffer? Så fort dessa uppgifter är bekräftade kommer en namninsamling att startas för att kräva återbetalning av pengarna.

Osama Awad får sin dotter bortrövad då hon är två år. Han är dömd för misshandel av Mia vid ett tillfälle till en månads fängelse. Denna "misshandel" bestod av ett slag med öppen hand, vid ett av alla uppeldade gräl, efter att Mia kastat en påse bröd samt andra attiraljer i huvudet på Osama. Bara den domen är ett rent rättsövergrepp, men den skulle komma att kosta Osama mer än bara en månad i fängelset. Att Mia slagit sönder hans lägenhet, slitit ner hans gardiner, stått och ropat "Hora" och "fitta" i hans brevinkast (riktat mot hans nye flickvän) mm har inte belysts i debatten. Där pratar man bara om att Osama är en kvinnomisshandlare. Under tiden då Osama satt inlåst förfalskade Mia hans namnteckning för att öppna ett konto hos Ellos i Borås och beställde möbler i hans namn. (sid 270 i Monicas bok).Att få fram sanningen om de som ligger bakom detta projekt är viktigt. Men svårt. För er som fortfarande tvivlar på det lyssna på Inger Segelström när hon i falsett säger i debatt "Jag struntar i om gömda är en roman eller fakta bok, det finns ingen anledning att ifrågasätta hennes historia". Sedan ljuger hon svenska folket rätt i ansiktet då hon säger att Det finns ett beslut i kammarrätten att Mia Eriksson skulle få asyl i utlandet. Domen från kammarrätten är på väg, ifall det skulle uppstå någon tvekan om det. "Mia gjorde allting rätt", "Det spelar ingen roll vad Monica Antonsson säger"...Inger Segelström igen. Otroligt!

Att ljuga är inte något nytt för denna politiker. I detta debattinlägg påstår hon att den vanligaste dödsorsaken i världen bland kvinnor är AIDS och graviditeter. Enligt bland andra denna artikel så är hjärtsjukdomar den vanligaste dödsorsaken bland kvinnor. I USA kommer graviditeter inte ens med på listan. Det är alltså vanligare att kvinnor dör av influensa. Från Isabella Lunds blogg hämtar jag följande stycke: Inför fotbolls VM i Tyskland sa flera politiker inklusive Inger Segelström högt att det skulle transporteras 40 000 sexslavar till Tyskland som skulle tillfredställa alla män som reste dit för att se på fotboll. För de männen skulle behöva manifestera sin makt över kvinnor eller sitt behov av att utöva våld mot kvinnor…?? genom att köpa sexuella tjänster av dessa 40 000 sexslavar. Kampanjer startades och man föreslog på allvar att Sverige skulle bojkotta fotbolls VM i Tyskland. Nu kom det inga 40 000 kvinnor, polisen kunde bara hitta 5 offer för sexuell människohandel i hela Tyskland. Bordellerna stod tomma och de tyska sexarbetarna kunde ta ledigt. Trots detta så sa Inger Segelström så här i Karlstad efter VM; – Kvinnorörelsen och de socialdemokratiska kvinnorna stoppade människohandeln i Tyskland under fotbolls-VM och vi kan göra det igen. Att denna kvinna obehindrat ljuger och manipulerar för att uppnå sina mål är alltså härmed bevisat, och hon det bör nog ifrågasättas om hon är en lämplig EU parlamentariker för Sverige enligt denna bloggares enkla åsikt.

Fler motbevisade lögnare i den dåvarande regeringen presenteras i kommande bloggar. Här är en, vars skrämmande åsikter ni kan roa er med att läsa tills dess....Varför finner ni er i männens förtryck?

Tips på andra bloggare som kämpar för er rätt till sanningen:
Ingrid Carlqvists Blogg (solklar vinnare)
Monicas såklart
Elisabeth Hermons blogg
Ord av Jerry
Zac's åsikter på ett fat
Psykbryt
Albylien
Trollans tankar om stort och smått

Ja det finns säkert tusen till. Maila mig gärna om du känner dig glömd. Jag vill slutligen också tipsa om det nya webmagasinet http://www.genusmagazinet.se/. Obligatorisk läsning för alla som bryr sig om sanning och jämlikhet.

Tack för idag....

//Daddy

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

 • Andreas Sjöström säger:

  Bra skrivit, superbra!

  2009-01-18 | 02:55:15
  Bloggadress: http://finest.se/sjostromer
 • Rospiggen säger:

  Mycket bra skrivet! Jag är fortfarande nyfiken på var någonstans i regeringsnivå Mia ev. har fått hjälp - mycket nyfiken.

  2009-01-18 | 10:48:45
  Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
 • Rospiggen säger:

  Och dessutom, Osama har behandlats förjävligt! Jag hoppas att han får upprättelse, att alla pappor får det. Det pratas om att om "alla Mior" nu inte kommer att bli trodda iom Gömdadebatten så kan man faktiskt vända på det och säga att förhoppningsvis blir männen TRODDA iom den här debatten för det har jag en vän som bevis på - där har mamman tagit barnen ifrån honom, anklagat för våldtäkt och annat så han har ingen kontakt med barnet. Sen att hon inte mår så bra psykiskt, det är liksom inget man tar hänsyn till ironisk

  2009-01-18 | 10:51:19
  Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
 • Christine B säger:

  Bra skrivet

  2009-01-18 | 11:56:11
 • Richard säger:

  Det mest läsvärda i denna historia finns på

  http://svensklararen.blogspot.com/2009/01/vi-ska-fortfarande-inte-lsa-liza.html

  2009-01-19 | 12:38:39
 • Richard säger:

  Det mest läsvärda i denna historia finns på

  http://svensklararen.blogspot.com/2009/01/vi-ska-fortfarande-inte-lsa-liza.html

  2009-01-19 | 12:42:49

Kommentera inlägget här: