daddys

Beware the fury of a patient man

Mias bevis, skapar fler frågetecken

Kategori: Pappa


Asyldokument som Mia framlägger som bevis

Idag lägger Mia "papperen på bordet" rent bokstavligt talat. I Expressen låter hon, via sin PR agent allmänheten ta del av de asyldokument från USA som skulle bevisa att hon och de två av hennes barn som hon tog med sig fick asyl av en domare vid namn Donn L. Livingstone i Denver, Colorado i Mars 2003. 

Det märkliga i detta är att på www.asylumlaw.com finns tydligen en databas som några grävare laddat ner, innehållande de asylärenden som avgjorts i USA. Dock nämns ej namn eller asylskäl. I den databasen kan man dock se att den 25/2-03 beviljades 3 svenska medborgare och en chilensk medborgare asyl av en domare i Salt Lake City, Utah. Skälen framgår som sagt ej, men på chilenarens ansökan står bokstaven "O" som betyder "Other", och som tydligen anger ovanliga skäl och som alltid ger rätt till asyl för den sökande. Detta stämmer ju bättre med tanke på att familjens första hemvist var just St George, Utah, där Luis, numera Paul Lerarp bor än idag. Vore det inte intressant att ta ett snack med honom? Bara ett tips till er journalister där ute..... 

Nu har det framkommit uppgifter att dokumenten på bilderna i Expressen  är inte något beslut utan det protokoll som fylls i vid video- eller telefonkonferensförhör. Titeln "Order of the immigration judge" används till "Minute order - video conference hearing". Beslutet ska ha titeln "Descision of the immigration judge".

Men om det i Mars inte fanns något beslut, vad betyder då uppgifterna ifrån databasen? Fick dom inte asyl i Salt Lake City den 25 februari? Huga, man blir lätt snurrig i turerna. Ser fram mot en spännande debatt ikväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer

  • Moa säger:





    Oups, där vinner du inga poäng Daddy. Luis är omgift och han och hans nya fru verkar ha god kontakt med barnen. Så att de kallar nya frun för Mummy och så. Så spara in på det krutet.





    Asylskälen är en spännande historia dock. Och nu låg en kommentar på MA´s blogg som löd:



    Dokumenten på bilden i expressen är INTE något beslut utan det protokoll som fylls i vid video- eller telefonkonferensförhör.



    Titeln "ORDER OF THE IMMIGRATION JUDGE" används till "MINUTE ORDER - VIDEO CONFERENCE HEARING".



    Beslutet ska ha titeln "DECISION OF THE IMMIGRATION JUDGE".



    För varje sak som klargörs i soppan så uppkommer nya frågor.

    2009-01-15 | 17:28:46
  • daddy säger:

    Jag är inte säker på att du har rätt, men å andra sidan är jag inte säker på att jag har det heller, så jag tar bort den uppgiften. Men om han är omgift, varför står Jachlyn fortfarande registrerad på hans adress? Har han råkat hitta en till med samma namn?

    (Obs, detta är inte Mias nuvarande namn).

    2009-01-15 | 17:56:48
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • hampus säger:

    Medan Moa är upptagen med att förvandla din sköna sajt till en dokusåpa, vill jag passa på att fråga dig om vad du tror om det nybildade DO och möjligheterna för män och mer specifikt pappor, att få en viss upprättelse?



    Jag såg en intervju med DO på TV och allt som nämndes var kvinnor, givetvis, och transpersoner. Bådar inte gott för män att få sina röster hörda. Som vanligt.



    I a f, kram på dig, jag lider med dig och rasar med dig. Jag vet hur du har det. Kom igen, kämpa på, jag är din hejaklack.



    hampus

    2009-01-15 | 18:32:51
  • daddy säger:

    Nej om DO fungerar på samma sätt som JÄMO kan man inte anmäla t ex att man behandlats felaktigt av mybdigheter pga kön. Det har jag redan provat, liksom att anmäla till länsstyrelsen och JO.



    Ingen ser något konstigt med mitt fall och inte heller tydligen med de andra 95% av papporna som förlorar vårdnaden i vårdnadstvister. Det vore väl något för sannolikhetsforskare att bita i. Vad är sannolikheten för att om man singlar slant 100 gånger så kommer det att bli klave 95 gånger av hundra?

    2009-01-15 | 19:18:58
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • hampus säger:

    Precis vad jag misstänkte. Usch, vad eländigt! Jag mår illa.



    hampus

    2009-01-15 | 19:45:19
  • Linda säger:

    Ja man blir förbannad rent ut sagt!

    Läs mitt nya inlägg är så jävla förbannad!

    Inte nog med att människan idag som "Mia" är mångmiljonär o försäkringskassan betalar ut pengar till henne!!hallå vad fan!?

    2009-01-15 | 19:54:38
    Bloggadress: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här: