daddys

Beware the fury of a patient man

Om dumhet kunde brinna, så vore bränsle inte så dyrt

Kategori: Feminism

Jag vet att många väntar på ett annat inlägg, men jag måste sticka emellan med det här. Jag läste precis att FI har eldat upp 100 000 riktiga svenska riksdaler i almedalen. När jag såg rubriken tänkte jag först att det skett en olycka. Att det brunnit i något tält eller liknande, men det visade sig hör och häpna att det var i huvudet på Scyman & co som det hade brunnit.

Denna huvudlösa galenskap utfördes uppenbarligen som en protest mot löneskillnaderna mellan könen. Man bränner alltså upp en summa som skulle kunna föda fattiga hungrande barn i tredje världen i åratal, eller skänka glädje till många barn i fattiga svenska familjer, som inte har råd ens med ett besök på Liseberg, för att protestera mot ett problem som inte ens existerar??!!

(saxat ur ett tidigare inlägg på Daddys)

Vad gäller lönerna är vi så gott som helt jämställda nu mellan könen. det visar resultatet av Jämos stora lönekartläggning. 750 000 arbetstagares löner har sedan år 2006 granskats. Av dessa var det enligt Jämo enbart 5 800 arbetstagare (av bägge kön) som hade omotiverat låga löner, och som fick ett välförtjänt lönepåslag. Det ger ett resultat som påvisar att mindre än 1 % av alla granskade arbetstagare hade en omotiverat låg lön. Resultatet är i sig inte förvånande.

De tre stora arbetsgivarorganisationerna har redan  tidigare konstaterat att den oförklarliga löneskillnaden mellan män och kvinnor - är obefintlig. (Enligt Arbetsgivarverket är löneskillnaden mellan statligt anställda män och kvinnor mindre än 1,5 %. Enligt Sveriges Kommuner och Landsting har kvinnorna i landets kommuner 99 % av männens löner. Enligt Svenskt Näringsliv finns det ingen oförklarlig skillnad mellan män och kvinnors löner i den privata sektorn.)

http://www.jamombud.se/docs/Lonekartlaggningsrapporttillregeringen9FB.pdf

Jag undrar vad miljongivaren Benny Andersson tycker om att stollarna bränner upp hans pengar? Jag föreslår Benny, att om du månar om jämställdheten i vårt land, så skänk istället pengarna till den utfattiga papparörelsen. Vi skulle garanterat inte elda med dom.

Feminismen är dömd att misslyckas, eftersom den strävar efter att ändra och rekonstruera den mänskliga naturen. Men i feministernas eget fall så låter den tanken inte alltid så dum.

Om detta dårskap var menat att provocera, så lyckades dom. Åtminstone mig. Kanske beror på att jag är en av dom där fattiga föräldrarna för tillfället. Det känns inte helt rättvist att feministerna har ett sånt överföd att dom kan elda upp en förmögenhet, medan vi som kämpar för att rädda våra barn ur deras klor knappt ens har råd att trycka ett jävla flygblad.

Slutligen vill jag rekommendera några intelligenta människors texter om skadeverkningarna som dom pengaeldande feministerna har orsakat i vårt land.

http://maukonen.wordpress.com/2010/07/05/vi-pratar-och-skriver-inte-om-vardnadstvister/
http://medborgarperspektiv.blogspot.com/2010/07/sjalvklart-ska-det-skrivas-oppet-om.html

Samt denna intressanta diskussion i Nerikes allehanda

dom-till-gemensam vardnad

Knyter näven i byxfickan och kämpar på.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

 • Maria säger:

  Vilka idiotier att bränna upp pengar (vems pengar??) för att visa på något som mest existerar i fantasin. Men mest vill man förstås få uppmärksamhet, och det lyckas ju (hur många kommer inte att blogga om detta i dag?). Det är ett oslagbart sätt att väcka opinion, vem i Frankrike minns t.ex. inte hur Gainsbourg i direktsänd tv tände eld på en 500 fr-sedel för att visa sitt missnöje med hur mycket han betalade i skatt. Och en minnesvärd scen i Idioten av Dostojevskij handlar också om att en packe sedlar ska brännas. Gissa om uppståndelsen blir stor!

  2010-07-06 | 11:48:30
 • Bitten säger:

  Ja, den där aktionen var väl det mest huvudlöst korkade som skådats på mången god dag!!! Men jag har ju aldrig trott att Gudrun Schyman besitter nån högre grad av intelligens, och nu om inte förr, har hon väl bevisat det för hela världen!!Bristen på intelligens, alltså!!

  2010-07-06 | 11:56:11
 • Guldkornet säger:

  Tycker nog man förenklar det å det grövsta om man drar slutsatsen att Fru Schyman skulle vara korkad.

  Hon är nog så slipad som dom kommer.

  2010-07-06 | 13:13:27
 • herulen säger:

  Gudrun blir bara bättre och bättre. Att hon ljuger om löneskillnaderna är ju självklart. Om Gudrun aldrig talat om sanningen tidigare, varför skulle hon då göra det nu? Hon kommer i själva verket att få medhåll av de rödgröna och flera av Alliansens politiker. Miljöpartiet och vänstern använder själva undersökningar som kommer fram till samma sak som det Fi påstår. Det socialdemokratiska kvinnoförbundet har det som en av huvudlinjerna att kämpa mot kvinnors usla löner jämfört med män. Då allt fler av alliansens politiker numer säger sig vara feminister så de inte annat än hålla med Gudrun, då ju feminismen utgår från att kvinnor är ojämställd männen och att man inte behöver bevisa detta: den empiriska sanningem är så att säga given på förhand. Med andra ord: ingen politiker kommer att kunna kommentera Gudrun och säga att hon har fel. Det har de väl heller aldrig gjort tidigare. Inte heller media. Aftobladets buisness är ju att leverera samma ståndpunkter som Fi, vilket väl kan sägas detsamma om SVT och SR. Nej, jag menar att Gudrun gjorte helt rätt.

  2010-07-06 | 13:37:41
 • Bitten säger:

  Nu tycker inte jag att det är samma sak att vara "slipad" och att vara intelligent, i.o.f.s!!  Och det spelar ingen som helst roll i det här fallet om hon har rätt eller fel angående löneskillnaderna!! Själva handlandet, att bränna pengar, är så urbota idiotiskt så det finns inte!! Helt sjukt!!

  2010-07-06 | 13:58:51
 • herulen säger:

  Bitten:  "

  Själva handlandet, att bränna pengar, är så urbota idiotiskt så det finns inte!! Helt sjukt!!"  Men detta tycker inte de andra politikerna och inte heller Media. Det är dem som Gudrun bryr sig om och det är väl också dem som sätter nivån för vad som är tillåtet eller inte, inte vad enskilda personer tycker. Ingen politiker och inget av de betydande medierna har någonsin kritiserat vad Gudrun sagt eller gjort inom politiken. Så länge det förhåller sig så så kommer vi att få se fler utspel och manifestationer av Gudrun.

  2010-07-06 | 14:23:58
 • Vickan säger:

  Det är väl tom olagligt att elda upp pengar?

  2010-07-06 | 14:31:39
 • Anonym säger:

  Elda upp pengar är inte olagligt. Inte att vara korkad heller - men det skulle behöva vara det.  Gudrun hade isf haft två åtal mot sig idag.

  2010-07-06 | 14:42:23
 • Bitten säger:

  @herulen..  Det skulle ju faktiskt kunna vara så att andra politiker samt media i själva verket inte protesterar för att dom inte direkt har något emot att Gudrun gör ett spektakel av sig själv??

  2010-07-06 | 14:51:07
 • Maria säger:

  Gudrun är inte dum, detta är ett PR-trick för att få maximal uppmärksam i medierna. Och det är PR-killarna som bidrar med sina egna stålar:

  http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1164069/Gudrun-Schyman-eldade-upp-Malmokillars-pengar.html

  Gudrun själv säger att det inte känns bra att bränna upp pengar, men detta blir billigare än att annonsera. Och det blir en snackis, gissa vad folk talar om i dag.

  2010-07-06 | 15:09:19
 • Vickan säger:

  Oops, börjar känna mig gammal. Fick reda på att den lagen upphörde 1980.

  2010-07-06 | 15:36:08
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Det där med Gudrun är så dumt så det är svårt att tro att det är sant. Det är en årsinkomst för en pensionär, ännu mer för en fattigpensionär. Så hånfullt mot vanliga människor, så det är inte helt vansinnigt. Hon själv är försörjd sedan drygt 20 år av skattebetalare och kommer att vara det hela sitt liv. Gudrun Schyman fick en halv miljon första året hon inte satt i riksdagen och kommer att få kring 400 000 ända tills hon fyller 65 år.

  2010-07-06 | 16:18:26
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • susanna svensson säger:

  Tänk om Gudrun i stället hade använt pengarna till att skänka dom till de föräldrar som finns som har umgängesrätt med sina barn, men för taskig ekonomi för att ha råd att åka och träffa dom. Det finns både kvinnor och män som är i den situationen

  2010-07-06 | 16:21:19
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Alltså 400 000 per år och sedan som pensionär får hon drygt 200 000 från riksdagen livslångt. Så hon har sitt på det torra hur man än ser på det. Hon begriper inte hur vanliga människor har det. Det är ju ett apanage, som riksdagen har bestämt åt sig själv. I stort sett.  Tänk att går att kommentera här. Jag kan inte kommentera på Monicas blogg. Det försvinner bara och inte heller på min egen. Det försvinner också. Hur kommer det sig? Någon som vet? Dock har Monica och jag mejlat fram och tillbaka under dagen. Vi är inte osams och det tror jag svansen är väldigt förbannade över, för någon försökte anonymt få mig att bli osams också med Ramona.

  2010-07-06 | 16:22:35
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Madde säger:

  Och här sitter jag med gapande mun och tänker på hur mycket dessa 100 000 hade kunnat hjälpa många människor.

  Jag tror jag går och svimmar lite ju mer jag tänker på vilken nytta dessa pengar kunna ha gjort mer än att se till att en människa och hennes parti skall få uppmärksammhet.

  Det måste väl vara Borderlineuppmärksamhetsönskan i jätteformat.

  Chockad!!

  2010-07-06 | 16:46:38
 • Anonym säger:

  Dessutom.

  Är man så vårdslös med pengar skall man inte bli anförtrodd andras pengar som tex skattemedel.

  Det spelar ingen roll vad det är hon vill bevisa, man gör inte så när det finns de som hade kunna behålla sitt hem om de just hade fått dessa 100 000 eller något annat riktigt viktigt.

  Men hon lyckades i varje fall med att få mig upprörd så det stänker om det.

  2010-07-06 | 16:54:38
 • GL säger:

  Betrakta Gudrun (och hennes liken) som politikens Lars Vilks. De händelser hans provocerande leder till hör enligt honom till konstverket. Ju radikalare konsekvenserna blir desto intressantare blir konstverket (vice versa).

  Likaså med feminismen: ju radikalare den är desto större framtidskatastrof och vice-versa.

  Morgondagens samhälle är ett våldsamt, familjelöst, ensamt och aggressivt samhälle. Det könskrig som de vill inleda kommer ge dessa människor rätt i allt de idag besinningslöst ljuger om: männens våld mot kvinnor KOMMER att öka lavinartat.

  Tala om att förråda sitt eget kön!

  2010-07-06 | 17:30:23
 • Madde säger:

  Det diskuteras även på detta forum

  http://www.bukefalos.com/f/showthread.php?t=1054921

  2010-07-06 | 18:37:17
 • Madde säger:

  Jag skriver som en annan gjorde på ett forum, nu eldade nog FI upp just FI.  På samma forum skriver någon att h*n lyssnade på ett samtal, kan inte låta bli att kopiera samtalet.

  Till och med jag med en jäkla maginfluensa fick skratta:

  !A: Hon är rätt korkad den där rödstrumpan Gudrun alltså!

  B: Ja sannerligen! Bränna stålar! Fy fan!!

  A: Ja! Fast hennes motståndare och icke feminister måste ju jubla nu!

  B: Hur menar Du då?

  A: Ja! Alltså dom kommer ju att säga att se hur det går när kvinnor får mer pengar att förfoga över! Dom klarar det inte! Dom ska INTE ha mer än männen helt klart! Dom bränner ju skiten bara!"  Är det så att de kvinnor som säger sig vara feminister (inte de riktiga feminiskterna som står gör jämställdhet och jämlikhet) är de som kommer att se till att kvinnorna kommer att skjuta sig i foten och det blir ett bakslag av gudsnåde.  2010-07-06 | 18:49:49
 • Kerstin/Carstoned säger:

  Ja - varför är man inte chockad egentligen...  Gudrun schyman passar bra som underhållningstjärna, typ som i Lets Dance som hon medverkat i, Icareklamen och sen även i förlossningfilm (eller vad det nu var).  Men Gudrun Schyman och politik är bara en läskig kombination som aldrig blir bra..

  Hon är inte bara okunnig och ickepåläst, hon verkar inte ens bry sig om de frågor hon påstår sig bry om som "jämställdhet". Ser inget (nästan inget) som visar på jämställdhet i hennes valmanifestation..  Men som Tvstjärna är hon bra och rolig. =)  Och dessutom, så hävdar Gudrun Schyman att hedersvåld inte existerar, utan att det bara en ytterligare en produkt av "mansvåldet"...  Säg det till alla tjejer och killar som blir utsatta för hedersvåld, och de som utövar detta våld är både män och kvinnor, tanter och gubbar - en hel klan alltså - oavsett kön.  Hmm....  2010-07-06 | 23:02:14
  Bloggadress: http://kulusoy.blogg.se/
 • Michael säger:

  Varför är det inga som protesterar i Almedalen mot dessa lögner och pressar politikerna om denna vidriga Statsfeminism/Marxism? Vart är alla modiga människor när politikerna fegar ur?  Pelle Billing sammanfattar det hela:  "De galna utspelen under Almedalsveckan stannar tyvärr inte med F!, utan Moderaternas Sven Otto Littorin går nu ut och kräver omedelbar kvotering till bolagsstyrelser. Det parti i Sverige som av tradition värnar om företagarklimatet och företagarnas frihet vill nu att staten ska bestämma hur företag tillsätter sina styrelser. Utan att ta ställning till höger-vänsterskalan i politiken så kan man konstatera att detta är ett tecken på att den radikalfeministiska versionen av jämställdhet håller Sverige i ett järngrepp, och inte ett enda riksdagsparti orkar stå emot åsiktsmonopolet."  Saxat ur kommentarer från Genus Nytt. Där finns många likasinnade för att skapa samarbete och politiskt engagemang.  http://genusnytt.wordpress.com/2010/01/25/moderaterna-ett-nytt-feministiskt-initiativ/  Partier utan feministisk vinkling

  Junilistan

  Sveriges Pensionärers Intresseparti

  Demokratisk allians  Robert  Nej Moderaterna vill inte utplåna sig själva, de är just nu inne i en dödskamp och försöker till varje pris överleva. Som alla andra partier så är de helt enkelt genomruttna och saknar en hederlig och rakryggad politik. Alla partier gör vad som krävs för att fiska röster och bryr sig inte om vem eller vad man allierar sig med så länge man får makt.

  Det finns så många olika partier och intressegrupper och som tur är så finns det en bra hemsida för den intresserade att botanisera runt i. Besök den gärna.  Som vanligt så röstar jag blankt i ren protest och vägrar lägga min värdefulla röst på något parti med feministiska influenser.  Joakim Steneberg säger:  25 januari 2010 kl 10:50

  Förslag att göra något!

  Vi skriver ett brev, några månader innan valet, där vi frågar alliansens partier och de ”främsta” feministerna där, Ask, Borg, Björklund och Olofsson, vad de menar med sin feminism och vad för manssyn de har. Kopior skickas till de stora medierna, mfl, även de vi vet som stödjer oss. Hur brevet skall utformas är viktigt, man måste sätt fingret på de ömma punkterna, med mycket klara argumenn och konstaterade fakta. Och en hel är ju det som de själva framför, ordningen består, trots jämställdhet, smygfeminism och och bla, bla!

  Det andra, som de oftast döljer: Svensk köns och familjepolitik har misslyckats. Folk mår sämre, ungdomars psykiska ohälsa har fördubblats på tio år, tjejer mår dåligt, deras alkolholintag och kriminalitet ökar. Ingen bryr sig om killlar som halkar efter

  Det tredje, var tog mannen jämställdhet vägen? Kan man ordna ett samhälle genom att bara se på det ena köntets verkliga eller inbillade problem? Genom att strunta i det kön som man anser ensidigt är problemet? Och har kvinnor ingen egen påverkan alls, ansvar, medverkan i problemen, på gott och ont?

  Om det skapas en sida här på genusnytt kan alla komma med argument, snyggt ordnade, där sedan det viktigast sätts samman til ett brev, 1 A4 långt. Som sprides över landet.

  Och sedan gör vi samma med oppositionen. Syftet, få upp frågan offentligt inför valet feminism är ett negativt begrepp, jämställdhet ärtotalt enögd och kontgraproduktiv (skapar klyftor mellan könen), det politiska misslyckandet är kompakt (de säger de till hälften själv!) och här måste göras höger och vänster om marrsch!!!

  Brevet avslutas med ett par Doris Lessing citat, som ovan. INGEN så känd och med så stort erkännande för litterärt tänkande har så tydligt uttalat sitt rena förakt för feminismen!

  I TV 4 intervjun inför priset inte minst. Om feminism redan på 60-talet. Och om feminister: ”Hemska förfärliga människor!”

  Mvh J.S.  Patriotisk nysvensk säger:  26 januari 2010 kl 0:06

  barfota, fast jag anser att genus-frågan är viktig!  Dvs det är viktigt att ta itu med det, alltså att avvekla hela den ideologin! återinför äktenskapet (man och kvinna) och sluta såga kärnfamiljen och heterosexualiteten i medierna!  så genus är viktigt!  barfota säger:  26 januari 2010 kl 0:33

  @Patriotisk nysvensk  Inte tu tal om det, visst är genusfrågan viktig. Men för mig och många andra i samhällets botten så är sjukvård, jobb, boende, pensioner, tryggheten på gator och torg, billiga bussar, billig mat, integritet, en rättvis lönesättning o.s.v. långt mycket viktigare. Det är just alla dessa individuella önskemål som gör att politik är så svårt.  Det får bli SD eller KD för min del..  barfota säger:  25 januari 2010 kl 23:43

  @Patriotisk nysvensk  Det stämmer, men detta är ett helt nytt parti och har inget med det som står där att göra. Läs mera på http://www.demokratiskallians.se/  Jag har lusläst deras partiprogram och inte hittat någon ”flirt” med feminister, därmed inte sagt att jag förkastar eller stöder dem heller.  Patriotisk nysvensk säger:  25 januari 2010 kl 23:51

  barfota, okej, men SD och KD har nog en större chans. Känns som de lönar sig mer att rösta på dem. När tiden är knapp så kan man inte ge sin röst till ett parti som de flesta adrig har hört om ens.. det är som att ge en röst till nån av de etablerade!  Är det några organisationer som te x minpappa.nu Pappa-barn Kristianstad och Pappa rätts organisationen på plats i Almedalen och ställer obekväma frågor till politikerna?  2010-07-06 | 23:30:34
  Bloggadress: http://www.pellebilling.se/blogg/
 • Johanna säger:

  Jag håller med om att det är dumt att elda upp pengar som hade kunnat användas till något vettigt... men varför är det så få som klagar på alla andra partier som "bränner upp" sina pengar på andra pr-jippon? Annonseringar, reklam, valstugor, flyers, foldrar, pins osv osv kostar också mycket. Förhoppningsvis leder detta till en generell diskussion om pengaslösande och inte en diskussion om Gudrun Schymans intelligens.

  2010-07-07 | 00:01:58
 • Mohammad säger:

  Människor har rätt att göra som dom vill med sina pengar, vill de lyfta en valrörelse för att föra fram sitt budskap, fine....Jag ser inget fel med foldrar, flygblad pr osv.  Men däremot att bränna upp 100 000 på riktigt är ju ett verkligt hån mot arbetarna, och även mot de människor som är utslagna i vårt samhälle, och speciellt med tanke på vilket budskap som ligger bakom, att kvinnor tjänar mindre än män!  Sanningen ÄR att kvinnor jobbar i mindre utsträckning än män, där i ligger löneskillnaden oftast.  Själv kommer jag rösta på SD....  Varför?  Jo, de värnar om den svenska välfärden som drastiskt försämrats under många år, de vill få ordning på invandringen/arbetsimporten, så att integrationen fungerar tillfredställande, istället för som idag, bygga upp betongghetton där kriminaliteten frodas.  De vill satsa skattemedel på skola, vård, barnomsorg och äldreomsorgen, detta sammantaget hedrar SD.  /M

  2010-07-07 | 05:10:02
 • Anonym säger:

  Dårarna som skänkte pengarna till äckelgudrun!  "Per Eriksson och Tomas Mazetti, som skänkt pengarna som eldades upp, arbetar på pr-byrån Studio Total. De säger att de hade sparat pengar för att köpa en båt, men valde att ge dem till (F)eministiska (I)dioterna istället."  Jösses, vilka loosers!

  2010-07-07 | 05:16:35
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Det trista är väl att varken dessa herrar eller Gudrun Schyman kunde se vad de håller på med. De vill bara ha uppmärksamhet för sig själva.  Om man jobbar på en PR-byrå är det förstås legio, men att en politiker går på det är katastrof. Någon popgrupp eldade upp en miljon för att få uppmärksamhet för sig själva och detta utfördes då som en happening, men att göra clownerier av politiken är åt helsike.  Men Gudrun Schyman ser sin karriär gå i stöpet och tycker väl inte att hon har något att förlora. Nästa gång Benny Andersson tänker skänka henne och Fi pengar kan han ju elda upp dem innan han ger bort dem för att visa sin solidaritet med kvinnorna. Sic!  http://en.wikipedia.org/wiki/K_Foundation_Burn_a_Million_Quid

  2010-07-07 | 06:27:38
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Maria säger:

  Jo, det är sant att valstugor, foldrar och allt sådant kostar pengar, men då har man åtminstone skjutsat iväg pengarna till andra företag (snickerier, tryckerier osv.), som i sin tur kan avlöna sin personal. Pengarna gör någon nytta så att säga. Att bränna upp pengarna bokstavligen ger ingenting i utbyte än just massmedial uppmärksamhet. All uppmärksamhet är dock inte av godo, det kan mycket väl hända att PR-killarna och Schyman har bitit sig i foten. Vem vill anlita reklamare som ger bort pengarna till Schyman som bränner upp dem och vem vill rösta på Schyman som bär sig så idiotiskt åt?

  2010-07-07 | 08:13:37
 • Anders säger:

  På tal om politiker, så vore det intressant att se hur denna fortlöper:

  http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=154055721

  2010-07-07 | 09:13:55
 • Hmm säger:

  ...är dömd att misslyckas, eftersom den strävar efter att ändra och rekonstruera den mänskliga naturen..."  Här blev jag nyfiken. Vad är det som sitter hårt i den mänskliga naturen som feminister syftar att ändra på?

  (I övrigt så sympatiserar jag verkligen inte med FI och fördömer brännandet av pengarna)  2010-07-07 | 10:32:59
 • Anonym säger:

  Var fan är Robin Hood nånstans?  Han hade ju kunnat rycka pengapåsen från fyllgudrun....För att ge till de behövande.

  2010-07-07 | 11:58:55
 • Anders säger:

  Fi har naturligtvis ingen del i dåliga domar och galen praxis i vårdnadsfrågor. Den som hävdar det får nog styrka det med mer än gnäll och spyor. Snarare skulle ett ökat feministiskt inflytande ge oss pappor mer tid med barnen, för med fler kvinnor i bolagsstyrelser och kvoterad föräldraförsäkring blir det såklart så. Men att elda pengar är korkat.

  2010-07-07 | 12:08:36
  Bloggadress: http://parkensljus.blogspot.com
 • Maria säger:

  Här är klippet från 1984 där Gainsbourg bränner 500 francs för att åskådliggöra att han betalar 74 procent i skatt (han säger bl.a. att skattepengarna går åt till att betala kärnkraften)

  http://www.youtube.com/watch?v=Q4BMmwcE9Mk

  Gainsbourg säger att det är olaligt det han kommer att göra, men enligt uppgift är det i Frankrike inte olagligt att bränna pengar enligt en dom från högsta domstolen 1975. "Är du medveten om att du provocerar?" frågar programledaren. Jo, det var han nog, provokationen var ju hans kännetecken.

  2010-07-07 | 15:36:11
 • Kalle säger:

  Om nu Gudrun Schyman vill ha jämställdhet, varför kunde hon (eller någon annan kvinna) då inte tända grillen som hon använde för att elda upp pengarna?  http://hagwall.wordpress.com/2010/07/06/en-annan-sanning-om-loneskillnaderna/  Tydligen krävs det en MAN för att sköta FI:s grill!

  2010-07-07 | 17:21:21
 • Anonym säger:

  Den som tycker "olika lön för samma arbete" är okej kan inte påstå sig vara civiliserad.

  Men inget land är heller civiliserat där man ljuger folk rakt i ansiktet som man idag gör i Sverige.

  "Modellandet" Sverige har på kort tid omvandlats till ett primitivt samhälle, med metoder och mentalitet som påminner om medeltiden.

  Hur kan hela statsapparaten och massmedian bara rycka axlarna åt Jämos och likvärdiga instansers vetenskapligt framtagna resultat?

  Bedrövligt!

  2010-07-07 | 18:02:14
 • Daddy säger:

  ...är dömd att misslyckas, eftersom den strävar efter att ändra och rekonstruera den mänskliga naturen...

  Vad syftar jag på? undrar Hmm..  Feminismen eftersträvar jämställdhet hävdar dom. Det gör även jag. Jag längtar så intensivt efter jämställdhet att det är svårt att ens beskriva.  Men är jämställdhet att tvinga in människor i en förutbestämd mall som säger att det inte finns några kön. Jämlikhet erhåller vi om vi börjar hylla och repsektera både män och kvinnor för det dom är. Män och kvinnor.  Män och kvinnor kommer i alla varianter. om man ser manligt och kvinnligt som en axel där den vänstra sidan är kvinnligt och den högra är mannlig, så finns det män som befinner sig långt till vänster på den högra skalan. dvs är mer kvinnliga till sin natur. och så finns det män som befinner sig långt ute på den hörgra sidan, Dvs säga män som populärt brukar kallas macho.  Likadant är det på den kvinnliga vänstra sidan av skalan. Alla skall hyllas och respekteras oavsett var på skalan man befinner sig.  Femenismen däremot hävdar att det inte finns någon skiljelinje på skalan. Att vänster och höger inte existerar. Kvinnor skall inte behandlas olika för att dom är kvinnor. Det menar dom är ett förtryck. Samtidigt menar dom paradoxalt nog att män är djur vilket talar emot deras genusforsknings resultat att könet är en konstruktion.  Jag hörde t ex en feminist på radio klaga över att OS tävlingarna delades upp i män och kvinnor.

  Detta blir ju en naturligt konsekvens av att man utplånar gränslinjen.  Eftersom jag med 100 procents visshet påstår att det visst finns två kön. Att vi är olika på gott och ont, och att vi är skapta för att älska och värdesätta varandra, och inte alls tvingas tävla emot varandra i OS, så menar jag att feminismen försöker rekonstruera den mänskliga naturen.  Det kan ju i o f s finnas grenar i OS där det skulle kunna fungera. kanske man skulle tillägga.  Det har uppstått debatt om när jag såg min flicka senast. Som tur är har jag min sons mamma som är utrustad med det hästminne som jag saknar. Jag träffade Rania 4 timmar under kristi himmelfärd som var alldeles i början på Maj.  Det var alltså bara drygt två månader sedan.

  Potatoes, potaaatos..Det känns som en livstid.

  2010-07-07 | 20:48:44
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • En Pappa säger:

  Daddy:

  Det där med OS skulle kanske funka....

  Läste på någon blogg att någon förening ,jag tror det var i fotboll spelade med mixade lag.

  Ett mål av en tjej gav 2 poäng!

  Brottning skulle dock inte funka så bra, då skulle en kille som brottades med en tjej säkerligen bli anmäld för trakasserier och att han har tafsat..., men då kanske han blir diskad och tjejen vinner TJO!

  2010-07-07 | 21:10:40
 • Tommy Jonsson säger:

  Daddy

  Kan du här berätta hur umgänget fungerade då för två månader sedan? Du kanske redan gjort det, men då har jag missat det. Sedan har det varit ett antal umgängen som ställts in. Varför?  Gudruns demonstration skulle ha haft ett värde om det varit egna intjänade pengar.

  2010-07-07 | 21:35:10
 • Daddy säger:

  Jag kan lika gärna berätta i korta drag. Jag hade hoppats på ett kraftfullt agerande ifrån soc sida denna gång, men det verkar inte bli så.  Socialtjänsten har konstaterat efter den senaste vårdnadsutredningen och den barnpsykologiska utredningen på R, att skäl för kontaktperson vid umgänge inte längre kan anses finnas.  R:s starka reaktioner inför umgängena, vilket just nu är skälet till att inga umgängen kan komma till stånd, är enligt socialen att det inte går att få R att komma till umgängena utan att använda tvångsmetoder och det finner man inte acceptabelt.  Både kontaktpersonen och den inhyrde barnpsykologen Eva Landmér har i sina rapporter skrivit att R visar tydlig glädje vid umgängestillfällena med sin pappa. Inget i hennes nu uppstådda reaktioner beror på att något traumatiskt hänt mellan henne och pappan.  Jag blev erbjuden av Landmer att tillsammans med henne få ha ett samtal med R där det skulle förklaras för henne vad det egentligen är som hänt och vad som händer, så att hon kan förstå.  Jag tackade naturligtvis ja till detta, då jag verkligen skulle uppskatta att R kunde få den hjälpen.  Landmer sa därefter till mamman att hon inte behövde förbereda R på det mötet, utan att hon bara odramatiskt kunde sätta henne i bilen och komma.  Två dagar senare får jag veta att mötet är inställt. För nu hade R plötsligt blivit så rädd för barnpsykologen att hon inte ville komma.  Nu har soc med anledning av detta tillsatt en ny utredning som syftar till att utreda hela R:s situation.  Det är synd att säga att dom har speciellt bråttom att hjälpa R den här gången.  R utsattes av soc och domaren för ett illdåd i april ifjol där dom tog ifrån henne rätten att ens träffa mig alls. Samtidigt ljögs det för R om orsaken.  Nu har dom insett det och vad gör dom då?, jo exakt samma illdåd igen, på grund av att deras förra fungerade så bra.  Och i Varberg sitter domare Möllers med alla handlingar hon behöver för att fatta ett beslut redan i morgondag, men inget beslut kommer. Tingsrätten har till och med tagit ifrån mig den självklara rätten att få ta del av alla handlingar som kommer in i målet.  Vad jag förstått så har modern skickat in ett yttrande angående den 4 sidor långa psykologutredningen med 26 bilagor. Det var för flera veckor sedan. Jag har inte sett skymten av det i min brevlåda.

  2010-07-07 | 22:43:00
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Olle säger:

  Vissa partier har för många sponsorer

  2010-07-08 | 00:15:47
 • Tommy Jonsson säger:

  Bra att de anser att kontaktperson inte behövs vid umgänget. Det är ett pluss för dig.

  Det behöv dock tydligen för att modern skall lämna ifrån sig R och du inte ska behöva träffa modern med risk för förnyade anklagelser.  Landmars föreslagna träff med R och dig var ett bra förslag. Det visar att modern har påverkat R att också vara rädd för henne eller grundlöst påstår detta.  Skönt att höra R:s glädje över att få träffa dig.  Att hon skulle vägra att lämna modern för umgänge är fråga om påverkan från moderns sida. Det är inget vite fastställt för henne? Begär detta av domstolen.

  Gärna också att Landmar eller kontaktpersonen sköter hämtning och lämning.  Om de gör en ny utredning så kan det förhoppningsvis vara att utreda moderns brister i sitt vårdnadsansvar, vilket skulle kunna leda till att hon tvångsomhändertas uta att du får någon kunskap kring detta.  Vad säger din jurist beträffande tidsutdräkten? Har inte han heller fått ta del av de nya handlingarna som inkommit till Tingsrätten. Du har ingen som kan gå till TR och kopiera handlingarna?  Ja Möller har allt hon behöver det är min uppfattning också men hon vågar tydligen inte annat än att invänta soc. nya utredning.  Daddy jag tycker det börjar bli läge att gå in och begära ensam vårdnad. Modern verkar inte vuxen det ansvar hon fått. Hon fortsätter ju hela tiden att göra bort sig själv.  Tack för insikten jag undrade mycket kring vad som hänt den senaste tiden.

  2010-07-08 | 00:32:17
 • Hmm säger:

  Daddy: I den här frågan är jag nästan helt med dig. Jag skulle bara vilja ändra det till jämställdhet mellan individer (inte kön) för alla är vi olika och alla behövs och är värdefulla precis som vi är. Hetro, homo, män kvinnor och allt där emellan. Vad jag försöker säga är att vi inte ska försöka gruppindela så mycket, utan lite som du säger, inte gå emot naturen,fast jag vilja säga i varje enskilt fall inte ändats ang ngn grupp.

  2010-07-08 | 00:35:16
 • Tommy Jonsson säger:

  Daddy

  att du inte fått ta del av moderns yttrande med 26 bilagor tycker jag ger ett sken av att hon gör bort sig ännu mera och att det troligtvis är mumma för dig. Hade det varit tvärsom så hade du nog fått en kopia.

  Tror inte att detta yttrande har något värde, mera än att hon gör bort sig ännu mera, domstolen vill invänta socialtjänstens nya utredning. Är du involverad i utredningen?

  2010-07-08 | 00:46:05
 • Daddy säger:

  Nej hittills har jag inte fått någon information alls om vad som händer. Ringde en av dom nya handläggarna idag, men dom för inte säga något för att jag är inte vårdnadshavare.  Fick höra att jag skulle kontaktas i slutet på nästa vecka. Jag har fått veta att utredningen skulle syfta till att utreda bägge föräldrarnas omsorgsförmåga. Men hur dom skall kunna utreda min förstår jag inte. Jag får ju ingen chans att visa den.

  2010-07-08 | 02:49:03
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Tommy Jonsson säger:

  Då är det som jag trodde en paragraf 50 utredning där båda föräldrarnas omsorgsförmåga utreds.

  Jo det är väl utredas du ska göras när de kontaktar dig nästa vecka. Bra då är du inte helt utanför.  Kräv då att de skall närvara då du har R på umgänge i hennes hem hos dig. Detta för att din förmåga till omsorg av R skall kunna utredas.

  Håll kontakt med dem och se till att de inte förbigår dig. Då kan det gå som jag skrivit härovan och du får inget veta beroende på den där konstiga tystnadsplikten.  Tror att detta är till fördel för dig. Det kan vara en misstro till moderns omsorgsförmåga. Visar du din villja och förmåga att ta fullt ansvar för er dotter

  så kan detta vara din stora chans.

  2010-07-08 | 06:35:25
 • Tommy Jonsson säger:

  Det är modern som påstår att R gör motstå för att komma till umgänget och socialtjänsten hjlper inte till med tvångsmetoder.

  Det vore nu bra att ha ett vite på tex 10 000 kr per umgängestillfälle som modern inte medverkar till. Det måste du yrka på hos domstolen. Har sedan inte det hjälpt får du gå till Länsrätten för att få vitet utdömt. Där får du också be om hjälp för att umgänget skall komma till stånd med hjälp av tvångsmedel. De kan då sätta in en medlare som själv eller med hjälp av polis verkställer hämtning av R.

  2010-07-08 | 07:02:21
 • Daddy säger:

  Tack för råd och tips Tommy!

  2010-07-08 | 07:20:20
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Lalle säger:

  Tommy menar du verkligen att ensam vårdnad är det bästa för R. Det var väl det vi skulle undvika?

  Daddy har valt att skaffa barn med denna kvinna någon gång, så något gott hoppas och "vet" jag att det finns kvar i henne om man frånser hennes dåliga handlingar.  Daddy har blivit friad från alla anklagelser, och mig veterligen är inte Rs mamma heller dömd för något (rätta mig om jag har fel nu) Då vore väl de allra bästa att R har rätt till båda sina föräldrar. Att man som vuxna sen inte kommer överens är synd, men som en god vuxen måste man försöka förbise allt detta och se till varför man en gång skaffade barn med varandra. De barn som för all framtid binder ihop en. Och göra sitt bästa för denna älskade individ!

  2010-07-08 | 12:19:09
 • Bryt säger:

  http://kundservice.sydsvenskan.se/sites/default/files/images/Prislista_2009(2).pdf  Där kan ni läsa vad det kostar att annonsera på ett uppslag 2*64: från 155000 och UPPÅT.  Jag tror vi alla kan enas om att detta med att bränna 100.000 är långr mer effektivt. Men när företag betalar svindyrt för att införa en textannons är det ingen som gnäller om brända pengar, trots att skillnaden är oerhört liten. PR som PR. Hon ska ha en eloge för att hon inte bara mediakuppar, utan dessutom gör det på ett sätt som effektivt klär av PR-apparaten.

  2010-07-08 | 12:27:30
  Bloggadress: http://psykbryt.com
 • Tommy Jonsson säger:

  Lelle

  Det är naturligtvis upp till Daddy att bestämma om han vill söka ensam vårdnad.

  R har nu under flera år berövats möjligheten till ett umgänge med sin far med ogrundade anklagelser i botten och det är allvarliga saker och kan vara saklig grund för att överföra vårdnaden till honom.

  Det innebär att R får rätten till båda sina föräldrar och det är ett ansvar som jag betror Daddy att sköta på ett bra sätt.

  Dessutom finns möjligheten att hon inför bara risken att förlora vårdnaden slutar med sitt umgängessabotage.

  Naturligvis är gemensam vårdnad det bästa men hans fd kan inte sköta sin ensamma vårdnad utan har misskött det under lång tid nu och klararr inte att tillgodose R:s behov. Eventuellt skulle det fungera om Daddy fick boendet. Det är en starkare ställning.

  Det goda som finns kvar i henne har tydligen försvunnit men kan kanske lockas fram om hon förstår hur dumt hon nu beter sig mot R och Daddy.

  2010-07-08 | 13:42:07
 • Tommy Jonsson säger:

  Tips att ställa ett par en fråga.

  Bästa tillfället att träffa en bra uppgörelse med föräldrar är innan de kommit till domstol.

  I en förening jag var med i försökte vi få träffa föräldrarna tillsammans.

  Då kunde vi fråga frun hur mycket hon som mest kunde tänka sig att fadern skulle få ta ansvar för barnet om hon fick bestämma. Hon kunde då ofta säga en helg varannan vecka. Då vände vi på frågan och sade om nu han skulle vara den som får bestämma skulle du då tycka att det skulle räcka att träffa ditt barn en helg var fjortonde dag.

  Denna enkla frågeställning ledde i flera fall till att föräldrarna själva löste situationen på ett bra sätt för sitt barn. Vi hjälpte också till med samarbetssamtal och ställde upp som kontaktpersoner gratis i föreningens namn.

  2010-07-08 | 14:03:15
 • Tommy Jonsson säger:

  Titta gärna på dagens Aftonblad/Wendela som handlar om Glenn Forrestgate som blev hemskt misshandlad av sin fd och som skrivit en bok om detta.

  Faktarutan har skrivits av en person vi känner mycket väl men vederbörande får avslöja det själv.

  2010-07-08 | 15:13:34
 • Madde säger:

  Jag såg det och jag tänkte på den personen som skrivit faktarutan och funderade lite på om h*n har ett finger med i spelet :)

  Bra att de lyfter upp det Glenn varit med om.

  2010-07-08 | 18:37:15
 • Tommy Jonsson säger:

  Madde:

  Det var naturligtvis Ingrid Carlqvist som stod för bl.a. faktarutan.

  Tack för det Ingrid C.

  2010-07-08 | 20:41:20
 • Madde säger:

  Tommy, jag vet :)

  Underbara Ingrid.

  2010-07-08 | 21:09:50
 • Absolut anonym säger:

  Jag undrar hur länge HenrikJ kommer att få fortsätta att skada din dotter på FB daddy?

  Nu anser jag att h*n kränker och skadar henne ordentligt.

  HenrikJ är mentalt störd, det är bevisat bortom allt rimligt tvivel.

  Det h*n nu håller på med är så under ett sk normalt beteende och jag undrar vad nästa steg blir.

  När det slår runt på riktigt.  När h*n inser att ingen tror på honom/henne längre i tråden, för så är det ju då det är bara det ser vi på hur de flesta ryggdunkarna har vänt HenrikJ ryggen.

  Förrutom Logga-ut, Swimpen, Darkmore och Jumping Jack så klart, de klamrar sig fast i sin idol och väljer att inte se hur illa h*n gör din flicka daddy.

  Jag vet inte vad som är värst, den som mobbar eller de som står bredvid och hejjar på.

  Vilket fall som helst hoppas jag att identiteten på HenrikJ samt de andra uppdagas och låter dessa plågoris få stå för vad de utsätter din flicka för helt offentligt.

  Först då får din flicka upprättelse.  2010-07-08 | 21:42:50
 • Absolut anonym säger:

  Glömde Gud Talar, där har vi en riktigt påeldare och ger HenrikJ syre.

  2010-07-08 | 21:44:52
 • Absolut anonym säger:

  HenrikJ skriver nu på FB så här ang min kommentar ovan:

  "På vilket sätt skulle vi få stå för det, det är ju Daddy som själv hänger ut sina barn.

  Vad skulle dessa personer göra med våra röjda identiteter?

  Det kan väl inte vara samma som jag påstår andra röjda identiteter drabbats av men som de påstår vara en lögn? Jag vill veta vikten av att röja en identitet om det inte skulle vara för att kunna hota den personen?  Det är sådana råd Daddy köper och går efter. Han sitter uppe hela nätterna och kartlägger för att ha något att leverera.

  Borde han inte istället fokusera på att komma ihåg sina avtalade umgängen med den dotter han påstår sig vurma för? Det borde ju vara viktigare. Och jag kommer sluta skriva den dagen Daddy slutar hänga ut dotter och mamma och slutar hänga ut och hota andra personer. Så då är det lugnt från mig. Daddy får själv bestämma hur han vill ha det. Så länge han är offentligt hotfull och kränkande så kommer jag att skriva mina synpunkter om det, vi har demokrati i detta landet och det skall inte han genom hot kunna stävja, han som pratar om mänskliga rättigheter, jo jo, för honom ja på hans villkor, men inte för någon annan."  Jag svarar dig så här HenrikJ.

  Genom att du och de andra stalkarna får stå upp för vad ni gör mot daddys flicka kanske andra barn får gå fria från er.

  Det är också ett jäkla oskick att skylla det du skriver på daddy.

  Du är den enda som har ansvar för det du skriver och det är även det du kommer att få göra, tro mig.

  kan du inte se det är det värre än jag trodde, då är du helt utan självinsikt.  Du HenrikJ är mycket sjuk, du drar dig inte för att förvränga ord och därmed visar du upp att du helt struntar i flickan, din lek är viktigare än flickan. Du kan välja att vända detta emot daddy, precis som du nu gör.

  Du kan också be om ursäkt för det utsätter flickan för, det är dock inte att förvänta eftersom du inte förstår.

  Varför gör du daddy till det viktigaste i ditt liv?

  2010-07-08 | 22:42:31
 • Absolut anonym säger:

  Jag gör att tillägg för att förstärka.

  HenrikJ du undrar på vilket sätt du skulle behöva stå för det du skriver då det är daddy som hänger ut sina barn.  Hur i helvete kan du ens påstå att det inte är ditt ansvar för det du (DU) skriver?

  Hur kan det bli någon annans fel?

  Har du svårt för att be om ursäkt HenrikJ?

  Har du svårt att se din egen del i det du skriver?

  Kommer du att föra över detta handikapp på dina barn du påstår dig ha?

  Är det så att du är narcissist HenrikJ, då skulle det vara lättare att förstå varför du skyller det du skriver på någon annan?  Och ni andra, för fan, vakna och se vad sjutton HenrikJ sysslar med.

  Tyck vad ni vill om daddy, det är er rätt.

  Men försök i varje fall att se vad just HenrikJ håller på med.

  Visa att ni är betydligt mer intelligenta än vad HenrikJ är.  Och ja, jag hoppas ni får stå för det ni gör mot flickan helt offentligt.

  Det är inte ett sunt beteende det ni visar upp.

  SJUKT!!  2010-07-08 | 22:54:10
 • Absolut anonym säger:

  Här har ni HenrikJ i ett nötskal,  Se här hur han säger emot sig själv:

  "Daddy slutar hänga ut dotter och mamma och slutar hänga ut och hota andra personer. Så då är det lugnt från mig. Daddy får själv bestämma hur han vill ha det. Så länge han är offentligt hotfull och kränkande så kommer jag att skriva mina synpunkter om det, vi har demokrati i detta landet och det skall inte han genom hot kunna stävja, han som pratar om mänskliga rättigheter, jo jo, för honom ja på hans villkor, men inte för någon annan."  Här hotar HenrikJ daddy, ser ni det?

  Det är fan inte klokt att HenrikJ hotar daddy.

  Vad är det som driver HenrikJ?  2010-07-08 | 23:01:33
 • Absolut anonym säger:

  HenrikJ skriver vidare så här.

  "Så har det fortsatt och han glömmer fortfarande avtalade tider och hotar fortfarande, inget har i stort förändrats, men för honom är allt alla andras fel, han klarar inte att ta sitt eget ansvar, det är inte vuxet."  Det är en klockren beskrivning på HenrikJ själv, an HenrikJ.  Är det någon som har sett HenrikJ ta ansvar för det HenrikJ skriver eller skyller han på daddy hela tiden.  Hade inte daddy...

  Om inte daddy...

  Daddy började...  Ja ni ser själva.

  Och denna person skall daddys lilla flicka ha hängandes efter sig OM inte daddy lägger av med att blogga.

  Du är inte sund HenrikJ.

  2010-07-08 | 23:08:36
 • herulen säger:

  Absolut anonym!  Saken handlar om flashback och att denna sajt av någon anledning hatar daddy. Idag låstes flera trådar på flashback för att inläggen inte följde ämnet. Husvagnssvensson rensar i tråden om daddy dagligdags från struntprat som är utanför ämnet, men han har deklarerat att han aldrig tänker låsa tråden. Hur tolkar man detta? Tja, döm själv.  Vi kan konstatera att en av Sveriges största diskussionssajt har valt att förfölja daddy. Husvagnsvensson är dess ledare. Till saken hör att flera av daddys kritiker menar att tråden borde låsas eftersom det endast handlar om personförföljelse av icke offentlig person, vilket flashback själv har en regel om att man ska följa. Men inte i detta fall alltså. Är moderator husvagnsvensson själv HenrikJ? Ja, man kan börja tro det med tanke på hur husvagnsvensson sköter sin moderatorroll, dvs. hur han tilllåter och dessutom försvarar personförföljelse av icke offentlig person. Husvagnsvensson hade mitt förtroende, men han är numer ett svin av största dignitet.

  2010-07-09 | 00:09:49
 • Absolut anonym säger:

  Herulen,  Husvagnssvennson hade även mitt förtroende men det som händer på tråden visar att han är en ulv i fårakläder.  Jag valde för ett tag sedan att stiga ut tråden, men har följt den dagligen.

  I går fick jag nog och tänkte att det är dags att ta diskussionerna utanför Flashback.  Jag står fortfarande efter en natts sömn att jag önskar att dessa personer jag nämnt med HenrikJ i spetsen blir offentliga just för deras fullständigt vidriga skriverier om daddys dotter.

  Binkermuniten åker med av själva farten för det är väl ingen som på allvar tror att den personen valt att försvinna från tråden.

  Nej inte då, det är bara att byta nick.

  Ahmenvafan dvs BM kommer tillbaka efter avstägningen.

  2010-07-09 | 07:07:55
 • Maria säger:

  Husvagnen är kanske bakbunden av någon högre upp i forumet som inte vill att tråden stängs, kanske pga höga besökssiffror? På mig ger husvagnen ett vettigt intryck.

  2010-07-09 | 19:24:55
 • Absolut anonym säger:

  Ja det kanske är som du säger Maria.

  Nu såg jag att ärthjärnan Ahmenvafan har kommit tillbaka efter en månads avstängning (vad tiden går fort ibland).

  Kastar sig över sina offer som en jäkla pittbull.

  Ahmenvafan är Binkermuniten.

  Det är också ett avslöjande jag tacksamt skulle se i offentlighetens ljus.

  Där har vi HenrikJs egen lilla puffra.

  Vilka vidriga människor det finns.

  2010-07-09 | 23:19:34
 • Daddy säger:

  Jag tror vi skall försöka sluta mata dom.

  Låt dom drunkna i sina egna ruttna spyor där borta på Flashback. Jag bryr mig inte längre. Allvarligt talat. Det finns inte längre ett elakt, eller perverst ord eller uttryck som inte redan använts om mig och min dotter i den där tråden 100 gånger redan.  Och tråden kommer aldrig att stängas. Så vad spelar det för roll om orden skrivs 100 gånger till?  Men det kommer ett inlägg till om dårfinkarna. Det kommer att bli det sista.

  2010-07-10 | 00:29:56
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Föreningen Barntjuv - mot barntjuvar säger:

  Gudrun Schyman är efter sin tid!  Enl. uppgift, så eldade popgruppen "KLF" upp hela:

  £1,000,000, redan år 1994!  "http://blogg.aftonbladet.se/proffstyckarna/2010/07/pengar-att-branna"  Vad säger det om Gudrun Schyman?

  Hör jag ordet "patetisk"?

  Första, andra, tredje.  JA:

  G. S. är patetisk med hull och hår.

  (inkl. det skägg hon inte har hunnit raka bort)  Har ingen hört vår förenings tonsättning av Pär Ströms "We Shall Overcome", förresten?  Den kommer snart på YouTube.

  G. S. nämns i eftertexten (som dock är före sin tid ;O) ).  2010-07-11 | 06:38:56
  Bloggadress: http://www.barntjuv.tk

Kommentera inlägget här: