daddys

Beware the fury of a patient man

Jag är hellre ärlig och avskydd än falsk och älskad

Kategori: Media

Inlägget raderat

Kommentarer

 • Bitten säger:

  Ett bra inlägg, Jocke..  Och jag måste ju såklart kommentera hennes känga till mig.. En utsträckt hand, bevars?? OM hon på riktigt gått ut i ett inlägg på sin blogg och med stora bokstäver erkänt att hon ljugit som en häst travar, om mig, när den där jäkla röran hon drog igång var aktuell, så kunde jag eventuellt betraktat det som en utsträckt hand.. istället kom ett halvt erkännande med ett erbjudande om att hon "stod till mitt förfogande om jag ville reda ut det seriöst".. Det var ju generöst värre, måste jag säga!! Och när jag valde att nöja mig med det halva erkännandet och inte ville ha mer kontakt, ja då hette det i nästa inlägg att hon förstod att jag inte ville prata om allt "förtal" jag spridit om henne!?? Så så mycket var den utsträckta handen värd.. :-) Det var ju liksom det jag visste redan från början!! Och faktum är att det är riktigt SKÖNT att hon inte förnekar sig utan hela tiden, gång på gång, "bekänner färg".. :-)  Hon blev väldigt elak mot dig också, Jocke, efter att hon fått frispelet i samband med att hon plötsligt "hatade" Ingrid ..  Det bästa man kan göra vad gäller Vallentunatanten är nog trots allt att IGNORERA! Fast jag kan förstå att du blir frustrerad och tycker det är svårt!!  Ha det!!  2010-06-27 | 06:39:56
 • Anonym säger:

  Acceptera någon gång att Monica är och förblir en opportunist. Precis som Bitten säger: "Det bästa man kan göra vad gäller Vallentunatanten är nog trots allt att IGNORERA".  Jag minns också Bittens träffande beskrivning av Monica som den blinda hönan som hittade ett korn.  Jag var tvungen att söka följande SOMA-inlägg som ger en bra sammanfattning av Monicas personlighet:  "Frågor om rätt, rättvisa, sanning verkar inte angå Monica så länge de inte berör just hennes bok. Hon är t.ex. förbannad på massmedian för att den körde över henne som en ångvält. Hur massmedian sköter sig i övrigt är ointressant, snarare uppmanar hon folk att inte kritisera den (exempel: om det inte finns massmedialt intresse i vad IC granskar ska IC sluta skriva om det. Hon är väl ingen journalist till skillnad från Monica som är högskoleutbildad journalist. IC är bara en amatör).  Hon är förbannad på lögner så länge de kommer från Marklund och Mia. Andra som är lika stora bedragare ska man (framförallt IC) låta vara.  Att det har begåtts juridiska brott i fallet Marklund/Mia är minst sagt för jävligt. Andra juridiska beslut är däremot fasta. Ingen ska ifrågasätta dem.  Det ligger nog ändå något i Ann's iakttagelse att Monica lider av megalomania.  För sin egen skull borde hon dra sig tillbaka nu och ta hand om sina får och andra djur.

  ....  Eller vad det än var hon sysslade med dagen innan hon plöstligt blev auktoritativ journalist, jurist, författare och gud vet allt."  Som någon skrivit på SOMA:

  "Det enda man kan säga om Antonsson är: Hon är lysande konsekvent med sin inkonsekvens."

  2010-06-27 | 07:42:28
 • Bitten säger:

  kommentator 0.7.42..  Citatet med hönan och kornet kan jag nog tyvärr inte ta åt mig äran av! :-)

  2010-06-27 | 09:16:40
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Som jag nyss skrev till Monica så begriper jag inte riktigt vad ni håller på med... inte gynnar det några barn alls i världen att ni är osams. Varför ska ni slåss offentligt om vem som sade vad om vem och hur sårad den andra blev just då? Det verkar helt ute i det blå tycker jag. Och som sagt det gynnar inga barn.  Det du skrev om de som förföljer dig och som du har polisanmält är en sak. Jag förstår att det var nödvändigt att göra, men du och Monica står väl på samma sida egentligen? Inte har ni någon orsak att slåss offentligt? Egentligen.  Jag tror jag förstår er båda för hon skulle leta ända till världens ände efter sina barn om de rövades bort och detsamma är du beredd till. Ni är alltså lite lika där. För övrigt skrev jag om de pojkar i min egen släkt senast, som berövades sin pappa för flera år sedan.  Det är en stor sorg att de inte har fått behålla sin pappa. Trots att det inte är mer än ca 25 mil mellan dem och att alla tre bor i Sverige.  http://annhelenarudberg1.blogspot.com/2010/06/en-sarskilt-glad-midsommar-till-tva.html

  2010-06-27 | 09:44:03
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Hope säger:  Även jag har senaste tiden reagerat över Monicas märkliga utspel.

  "Jocke har fel gällande Bjästa", men ingen ytterligare motivering gällande VARFÖR han skulle ha fel.

  Hon avslutar sitt senaste inlägg med:  Jag vidhåller att alla är oskyldiga tills annat är bevisat.  Men detta gäller onekligen inte alla. Exrmpelvis pojken Oskar, hans mor och bror i Bjästa.

  Hela denna familj lever fortfarande med mordhot över sig på annan ort efter Uppdrag förvansknings program och SysterDyster, Sjelins mfl flashbackmobb.  Alla vidriga anklagelser mot dig etc.  Monika skriver vidare:

  Hur i all världen ska Syster Dyster kunna försvara sig mot Jockes angrepp när det rör sig om ett antal anonyma nicks. Inse att det är svårt för att inte säga omöjligt.  Hur ska Jocke kunna försvara sig då han inte får kommentera på din blogg längre? Självklart måste han då använda sin egen blogg.

  Jocke är dessutom livstidsbannad på FB, så inte heller där kan han försvara sig.

  Detsamma gäller även Oskars mamma gällande FB. Känns det igen ?

  Jocke. Du har min fulla beundran och stöd som inte viker dig mot dessa vidriga manipulativa hatmobbar bestående av ett fåtal personer som skriver under flera nick. Du har förtjänstfullt lyckats gräva upp ett par, men det finns nog fler som bör vara oroliga.  2010-06-27 | 10:40:08
 • Arg! säger:

  Nu har du gått för långt!

  Allt detta hat du har mot alla, du borde söka hjälp för det. Du begår brott efter brott mot svensk lagstiftning och tror du kan vinna något på det???

  Ja, kanske några få människor av svenska folket, men knappast en myndighet. Så vad vinner du då? Knappast det du började blogga för i alla fall, dvs rätten till ditt barn.

  Som du går på minskar dina chanser radikalt, det hoppas jag du förstår själv, och då undrar jag VARFÖR gör du allt detta. Lägg ner!!! Och lägg dina krafter där de hör hemma istället.  Och allt detta kastande om trådar på olika forum, varför starta samma pajkastning även på din blogg. Försvara dig där istället och lämna tjafset där de hör hemma, här har de inte att göra, för någon kamp om ditt barn är det då rakt inte.

  2010-06-27 | 11:44:07
 • Madde säger:

  Trakten av Ronneby innebär att Jocke är hos mig och min familj.

  Jag skall berätta lite för er om hur jag ser på Jocke och vår vänskap, men det får bli senare i dag.  Kan dock berätta för er något lite snabbt (herrn samt sambon sover gott än så länge, nattugglor som de är).  De flesta vet hur Jockes ekonomi är, trots det hade han köpt presenter till barnen och en fantastisk gåva till mig och min sambo.

  Det kanske låter löjligt, men i min värld är det något stort.

  Det är lätt att ge bort något när man har mycket, det är stort när man inte har mycket att ge bort med gör det ändå.  Vi har 4 kattungar och det är rätt lustigt att se en vuxen man ligga på magen och vänta in kattungarnas intresse, vilket gav resultat :)  Ni som tror att ni har en bild av hur Jocke är som person genom era tolkningar av det han och andra skriver får mig att undra hur ni är som personer.

  Ni påstår att ni vet så mycket om Jocke och jag vet hur lite ni vet om Jocke.

  Ni vet bara det ni vill veta, det som passar er.

  Ni skriver spaltmeter efter spaltmeter och påstår att ni vet VEM Jocke är.

  Jag behöver inte specificera vilka jag syftar på när jag skriver NI.  Jocke har förresten blivit utvald av en liten svart vit kissunge.

  Det sägs att katter väljer vilka de vill vara med.

  Jag trodde knappt mina ögon, men det är verkligen en musikalisk katt som har valt ut Jocke :)  2010-06-27 | 12:04:30
 • Hope säger:

  Arg.

  Då Jocke är bannad på flashback och inte är välkommen att kommentera på Monicas "trivsamma blogg" ser inte jag att han har så stort annat val än att bemöta "pajkastningen" från sin egen blogg.  För övrigt anser jag att det nu är Monica som är rejält ute och cyklar då hon låtit sig manipuleras rejält av HenrikJ och låtit henne publicera ett föga trolvärdigt försvarstal.  OM det HenrikJ/Systerdyster/Karin Nordenbäck stämmer är sant gällande MC-killen från Uppsala känns det märkligt att efter ha letat upp HenrikJ på Flashback (som han aldrig tidigare hört talats om, men uppenbarligen har den som stoppade skit i brevlådan även bifogat ett meddelande där HenrikJ och Flashback omnämns ) startar ett konto på FB och sedan inte själv skriver en dementi och förklaring utan PM:ar HenrikJ som sedan gör en dementi.

  Jodå.. Mycket trovärdig historia. Eller inte alls. Mer desperat.  Förvånande att Monica låter sig involveras i detta bara eller kanske inte det heller.

  2010-06-27 | 12:12:18
 • Madde säger:

  Arg:

  Skärp till dig!

  Vad hade du själv gjort om någon hade utsatt dina barn (om du har några) för det vissa personer har gjort mot Jockes dotter?

  Fattar du inte att det inte att det inte handlar om vad ni skriver om Jocke, det är hur ni är totalt empatilösa mot hans dotter.

  Varför förstår ni inte vad det handlar om?

  Kom inte med reptiltänket dvs Jocke började och då är det ok för mig osv osv.

  Det är ett snack vilka några använder för att kunna skriva vad som helst och sedan lägga det ansvaret utanför sig själv.  2010-06-27 | 12:12:24
 • Mohammad säger:

  Det är gott att se att Syster dyster m.fl äntligen fått sina fiskar varma, och allvarligt talat hur sjukt är det inte att använda anonyma nick i syfte att smutskasta..  Syftet är ju kristallklart, och att det finns många människor som Syster Dyster visar ju att man ska vara på sin vakt och inte tro allt man läser i kommentarer.  Men vad jag reagerar mest på är hur Syster dyster förr ömmade och vurmade om Joakim och hans hälsa, att han skulle vara rädd om sig osv, egentligen bara var en dimridå för att dölja sitt eget hat bakom fejk nicks..  Näee, Syster dyster med flera har bäddat som de förtjänar, och nu är de namngivna och offentlig gjorda inför allmänheten!  Skam på Syster Dyster m.fl som uttalat sig för att vara feminister, deras smutsiga agenda är nu äntligen synlig!  Gällande Antonsson, så kan jag bara beklaga, en gång i tiden så hade hon min respekt...  Men inte längre!  /M

  2010-06-27 | 12:15:12
 • Anonym säger:

  Haha nu heter Ahmenvafan bara Arg.

  Precis denna attack som hon gjorde inträde i tråden på FB.

  Men lilla gumman, var inte så Arg, tänk på lilla hjärtat.

  2010-06-27 | 12:32:01
 • Bitten säger:

  Någon liten Anonym på Monicas blogg hade följande att säga : "Jag ser att Bitten inte kan hålla sig utan dreglar av förtjusning över vad Systerdyster har fått utstå."  Jasså ?? Den kommentaren där jag gör det vore det spännande att få en länk till.. Vad jag än känner så är det knappast förtjusning..varken över avslöjandet eller följderna av det!

  2010-06-27 | 12:43:29
 • Madde säger:

  Jadu Bitten, dessa människor som väljer att lägga på sin egen personlighet på andra kommer alltid att finnas.

  De som har läst det du skriver vet att det inte alls är så.

  Tyvärr gör det i sin tur att den som är utsatt dvs du måste ha koll på vet som skrivs, för hur det än är är det en liten klick personer som frossar i det som skrivs.  Jag kan säga som så, det finns många kommentarer som är skrivna av Madde för att syfta till att det är jag.  Vänta bara, det kommer snart eftersom jag inte kan hålla käften och hålla med jaktlaget.  Jag skulle vilja fråga Monica Antonsson detta utifrån hennes senaste inlägg.

  Du Monica anser att det nu är mobbing mot Karin och har valt att försvara henne.

  Du har även fått ett mail från HenrikJ och vi som hat följt HenrikJ vet hur hon skriver och med bara så lite koll på hur människor skriver kan jag med all säkerhet säga att det inte är DEN HenrikJ som skrivit det, åtmindstånde inte själv.

  Det är så totalt annat språk än det HenrikJ använder sig av.

  Däremot är det precis så som Systerdyster skriver.

  Vill du bli manipulerad Monica så är det självklart ok.  HenrikJ visade sig vara Systerdyster.

  Du agerar nu advokat åt Systerdyster, bra det behöver hon och hon kan anmäla till Farbror blå bäst hon vill, då kanske hon kan få tillfälle att få förklara vad hon gör på jobbet när hon inte är sjukskriven.  2010-06-27 | 13:29:32
 • herulen säger:

  I Bjästatråden på Flashback skrev en moderator att daddy har en poäng med att kritisera uppenbara fel som reportrarna gör i programmet. Då svarade en av de ivrigaste hatmobbarna mot daddy ungefär så här:  - visserligen kan reportrarna ha sagt fel, och kommit med påstående som inte stämmer. Men det spelar ingen roll. Att antyda att pojken kan vara oskyldig bevisar att man är psykiskt sjuk.  Det är så deras logik fungerar. Monica Antonsson skrev i våras att hon struntar i om pappabarngrupperna har rätt i sak eller påpekar orättvisor. Hon skrev ungefär att dessa grupper bara är löjliga. Hennes logik är alltså densamma, och denna lyder: eftersom just jag säger en sak så är det sant. Jag är dock tvärsäker på att Monica mycket väl inser att detta är fullständigt ologiskt. Då kan man undra varför hon ändå väljer detta.  Inger Carlqvist har också känt sig tvungen att skriva en artikel om Monica Antonsson i sin blogg. Precis som jocke skrev hon för att dementera de uppenbara lögnerna. Det jag saknar i båda artiklarna är att Inger och Jocke inte fastställer att Monica faktiskt vet att det hon säger är lögn. De som kommenterar vet det också. Därför handlar det inte om att dementera något. Vad saken gäller är att man kort och gott vill vara elak. Möjligen anser hon sig kunna vara elak för ett gott syfte. Hur det än är så kör Antonsson med fula knep som lögner och de som kommenterar gör likaledes. Det blir som med H.C. Andersens saga kejsarens nya kläder - ”Men han har jo ikke noget paa, sagde et lille Barn.”

  2010-06-27 | 13:38:51
 • Ingrid Carlqvist säger:

  herulen, du har helt rätt i det att Monica Antonsson faktiskt vet att hon ljuger och hon, precis som Mia och Liza Marklund, anser att det är tillåtet att ljuga "för den goda sakens skull". Jag har skrivit ett par inlägg om detta fenomen, om folk som tycker sig ha rätt att ljuga och överdriva därför att de VET hur allting i själva verket är och då har man rätt att frisera sanningen när det passar ens egna syften.  Jag är av den motsatta åsikten: Det är sanningen som gör oss fria och endast med sanningen kan man göra gott här i världen. Alltså skrev jag sanningen om hur George Pesors exfru betedde sig i deras vårdnadstvist. hur hon struntade fullkomligt i sina barns väl och ve, bara inte deras pappa fick vårdnaden om dem. När myndigheterna gav George tillstånd att flytta tvärs över jordklotet var det för barnens skull. För att de skulle få möjlighet att växa upp i lugn och harmoni och inte ständigt utsättas för en sjuk/narcissistisk mammas övergrepp.  Visst är det obehagligt för mamman att omvärlden får kunskap om hur hon betedde sig, men det är inte kriminellt. I så fall hade nog mamman stämt mig. Och själva syftet med boken var ju inte att chikanera mamman utan att visa att mödrar kan vara minst lika hemska som fäder, vilket människor har svårt att tro på. Det mamman gjorde mot barnen var tusenfalt gånger värre än att jag berättade om det och det var kriminellt, det har både tingsrätt och hovrätt kommit fram till.  Sedan hade jag också fräckheten att tala om sanningen om hur hon betedde sig i domstolen. Alla hennes gärningar dessförinnan och det uppträdande hon hade i hovrätten, talade i mina ögon sitt tydliga språk - hon är inte hundra procent psykiskt frisk. Detta såg jag (givetvis) som en förmildrande omständighet och förespråkade därför att hon skulle få vård i stället för fängelse. För dessa uttalanden har jag släpats i tjära och fjädrar av den "rättrådiga" Antonsson som tycker att mamman gjorde rätt. Det finns snart inte någon vidrig egenskap som jag inte anklagats för på madames blogg.  Det enda jag gjort mig skyldig till i lögnväg är att jag inte sa ifrån när Monica Antonsson kraftigt överdrev de hot jag utsattes för i samband med Villalivsbråket. Hon visste precis vad som hade hänt, men uttryckte sig på sin blogg så att man kunde få uppfattningen att jag hotats till livet. Jag tyckte det var lite pinsamt och påpekade det för henne, men hon menade att folk gott kunde tro att det var värre än det var.  Nu tycker jag i och för sig att det var ganska allvarligt att förlora ett uppdrag som var värt nästan en miljon kronor, på grund av en anonym mobb. Heder åt Jocke som grävt fram de otäcka svinen Marika Sjelin och Karin Nordenbäck. Läs Nordenbäcks barnpornografiska novell en gång till och fundera över likheterna med Kapten Klänning - att fördöma det man själv dras till är ett välkänt fenomen inom psykiatrin.  PS till anonym 7.42 - jag är mer välutbildad och har mer erfarenhet än Antonsson! Jag har för mig att hon gick Poppius journalistlinje medan jag gått Journalisthögskolan i Göteborg och därefter flera ledarutbildningar. Jag kom in på JHG när jag var 19 år så jag har varit journalist i hela mitt vuxna liv. Jag har jobbat på lokaltidningar och kvällstidningar som reporter, nyhetschef, webbredaktör och suttit i redaktionsledningen för KvP. Och jag har kommit ut med fyra böcker, har skrivit en femte och håller på med sexan och sjuan! ;-)

  2010-06-27 | 14:47:53
  Bloggadress: http://inteutanminasoner.wordpress.com/
 • Daddy säger:

  Ingrids CV talar för sig själv. Hon har lite mer under bältet än Allas veckotidning.  Uppenbarligen vill inte Monica svara på mina frågor. Istället börjar hon att gapa om att jag skulle ha glömt ett umgänge för att jag varit för upptagen med Bjästa?? Detta skulle jag ha skrivit till henne i ett mail? Det var ett konstigt påstående. Har jag skrivit hur många gånger jag har åkt dom där 20 milen fram och tillbaka, för att tvingas åka hem utan att fått ha träffat den lilla?  Ska ví börja kasta mail på varandra nu Monica? Jag har rätt många från dig också. Jag har också sett en hel del av vad du själv skrivit på Flashback. Inte minst i Gömda tråden.  Svara på mina frågor istället Monica för att börja med dina eviga försvarstal. Dom är rakt ställda och kan inte vara svåra att begripa.  @Ann-Helena

  Jag håller med dig. Det vet du. Och jag har faktiskt försökt visa tålamod och överse med både det ena och det andra. Men när hon gör sig till talesman för den sjukaste stalker jag någonsin haft oturen att utsättas för då räcker det.  Nu upplåter hon bloggen till den sjukt elaka jäveln också där hon återigen får påstå att jag och mina vänner åker runt i Sverige och lägger bajs i folks postlådor??!  Det talas om att syster dyster skall polisanmäla.

  Det vore väl jättebra. Hon är välkommen.  Tycker du detta är hederligt?

  Börjar nästan undra om tomten...förlåt tanten själv inte är aktiv på trådjäveln.

  2010-06-27 | 15:18:58
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Tack för svaret Daddy, men jag begriper fortfarande inte. Kanske för att jag kan se din och Ingrids ståndpunkt också. Jag fattar verkligen inte vad det handlar om riktigt. Bara att det blir värre och värre, vilket jag tycker är oerhört tråkigt.  Jag känner mig lite som tjuren Ferdinand där under korkeken vid det här laget, som inte bryr sig ett dugg om att alla dom andra tjurarna vill slåss... ;)  Men jag önskar er allt gott alla tre: Monica, Ingrid och dig Jocke. Verkligen.

  2010-06-27 | 15:40:43
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Daddy säger:

  Angående vad geniet "Ahmenvafan" på Flashback skriver i försvar för Nordenbäck, Om detta är ännu ett av Nordenbäcks alias eller någon helt annan anonym fegskit vet jag inte.  En dåres försvarstal:  Att denna sjuksköterska jobbar i en helt annan organisation än den kritiserade verkar gått "Daddyisterna" spårlöst förbi. Fast det står klart och tydligt i artikeln de hänvisar till.  Den andra organisationen skulle då vara Röda korset antar jag. Var har jag påstått något annat?  - Hon jobbar som sjuksköterska, men är sjukskriven. Trots det åker hon till sitt jobb och skriver privata inlägg/bloggar på nätet. Hon använder sig även av Landstingsdatorerna, fast hon jobbar inom RK.  Hon skrev från sitt jobb senaste gången den 9 Maj. Sjukskrivningen kan ju ha inträffat efteråt. Hon kan ju också ha besökt sin arbetsplats..

  Ja Röda korsets sjukhus delar datanät med stockholms läns landsting  - Hon har köpt dator under våren. Det ska tydligen vara en väldigt ovanlig händelse. Att folk köper datorer. Aha, ledtråd 1.  Jag skriver att det är ett indicie som bör ses i ljuset av övrig information.  - Ledtråd 2; En fin bild på en katt! Tadaaaa: Det vet ju alla att bilder på nätet aldrig, stjäls och lånas utan upphovsmannens tillstånd.  Ja vilken slump att katten just i det här fallet råkar vara en katt från ett över ett år gammalt inlägg på Karin Nordenbäcks blogg.  - Ledtråd 3; Ryktet säger att det dör ovanligt många män på hennes arbetsplats, som hon är sjukskriven från. Det verkar sannolikt. Klart den karlhatande sjuksköterskan, "gör 2 flugor på smällen" och går in och bloggar/tar död på en man i samma andetag.  Detta har jag aldrig påstått.  - Ledtråd 4; Bevis för att det förekommer oegentligheter på nämnda arbetsplats, är att det under "Svensk äldreomsorgs" tid 2004, förekom en del kritik mot vården. Oklart är dock om nämnda sjuksköterska hade anställning i Sv Äldreomsorg. Iaf för utomstående.  Har jag aldrig heller skrivit något om  - Ledtråd 5; Sjuksköterskan har mailat till en annonsör och förstört för bloggägaren. Att någon annan hunnit före och problemet redan var åtgärdat. Har ingen betydelse. Utifrån detta faktum kan man, om man heter Daddy dra slutsatsen att sjuksköterskan även står barkom IC´s uppdragsbortfall. Hahha.. Där satt den, säger Daddyisterna. Öhhh? Säger vi andra.  Att Karin Nordenbäck gjort detta är klarlagt. Huruvida hon gjort det mot fler och i så fall vilka har jag inte skrivit någonting om. Men tanken är inte helt långsökt.  - Ledtråd 6; Hennes barn bor ff hemma! Anledningen är att sjuksköterskan är så sjuk så barnet måste ta hand om henne. Dessutom super hon å det grövsta. Därav hennes förvirrade inlägg på FB/daddys blogg, med flera olika nick. Att kvinnan i fråga gjort en "fantastisk" resa mot sitt nya liv. Där hon både självutlämnande och självransakande lyckats uppnå något som Daddy själv aldrig skulle klara av är oväsentligt. Hon ljuger nog bara. Säger den fantastiske gurun Daddy.  Var har den fantastiska gurun Daddy skrivit om hennes barn eller alkoholism?  - Ledtråd 7; Alla som stödjer Daddy får vara vittnen på att allt är sant. Se bara hur sympatierna för Daddy väller fram. Det finns ingen kritik eller motvallare. Att bloggen är modererad har verkligen inte med saken att göra.  Jag tycker att det finns rätt massiv kritik. Inte minst på Antonssons blogg. Men många stöder mig i mitt agerande och tycker jag gör helt rätt.

  2010-06-27 | 18:24:48
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • ann säger:

  Rak fråga Daddy: Har du gjort en kommentar på min blogg om att du ska citat: "Sänka mig"?

  2010-06-27 | 18:37:17
 • Daddy säger:

  Naturligtvis inte Ann.

  Jag postar mitt IP nummer i inlägget ovan. Jag har intre öht besökt din blogg på väldigt länge.

  2010-06-27 | 19:33:55
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Tommy Jonsson säger:

  Ann Helen jag delar helt din synpunkt kring den split som sås mellan personer som i stället borde samarbeta mot ett gemensamt mål.

  Detta synes dock vara omöjligt då jag gång på gång kan notera att MA totalt saknar journalistisk integritet.

  Jag precis som Ingrid C och Joakim R kan naturligvis inte acceptera detta opåtalt.

  MA bör svara på Joakims 8 frågor i sitt inlägg för att behålla lite trovärdighet.

  2010-06-27 | 19:35:04
 • Calle säger:

  Missa för allt i världen inte denna svenska journalists träffsäkra samtidsanalys. Krönikorna finns här:  www.korta.nu/jc  Hade hennes penna varit ett svärd hade huvuden rullat i svensk politik! Hon är, mig veterligen, den första svenska journalisten som törs lämna den politiskt korrekta mittfåran.  2010-06-27 | 19:42:00
 • ann säger:

  Oki Daddy - då är det någon som skaffat ett konto i namnet Joakim Ramstedt och det kan ju vara bra för dig att veta - klickar man på namnet så hamnar man här på din blogg. Personen är tydligen hemmahörande i Nässjö.

  2010-06-27 | 19:50:52
 • Anonym säger:

  Nu går skam på torra land, sitter inte Monica Antonsson och tar en pedofil i försvar?

  Är det inte Vallentunatanten som aktivt har anklagat Ingrid för just att vara en pedifilvän?  Nu visar tanten sitt rätta jag!!

  ÄNTLIGEN!

  2010-06-27 | 20:09:20
 • Anonym säger:

  Anonym 20:09.

  Du har ju helt rätt!

  Jag tänkte inte ens på det, men hon tar ju tydlig ställning till att skydda en pedofil.

  INGEN som har något att tänka med kan missa att Karin är avslöjad och det är riktigt skönt.

  Men att Monica har väljer att öppet visa att hon är en pedofilvän trodde jag inte ens om henne.  Jaja, där ser man.

  I de lugnaste vatten simmar de fulaste fiskarna.

  2010-06-27 | 20:15:37
 • Arg! säger:

  Hope, okej, då antar jag att det finns en anledning till att Jocke är bannad på FB och MA blogg, eller är alla bara emot honom hela tiden? Då kanske man måste fundera på sitt beteende och vad man själv har gjort för fel?  Madde, jag har barn, och har gjort min resa, tro mig. Men jag höll mig till sakfrågor från början till slut, utan pajkastning på andra. Jag tror att om man bara har tro på sig själv räcker det att vara sig själv utan att klanka ner på andra för att verka bättre och finare.  Anonym, ahmenvadfan har jag ingen aning vem är, men kan garantera att jag är det inte, vilket jocke med lätthet kan se att stämmer, eftersom hans energi går mest till att olagligt kolla upp det och hänga ut folk.  Men fortfarande Jocke, satsa på ditt barn istället för pajkastning om du är seriös med din välvilja. Du tappar förtroende, tyvärr.

  2010-06-27 | 20:59:56
 • Anonym säger:

  Monica, megamobbaren anser att mobbingen på nätet måste stoppas.

  Tillåt mig att gapskratta.

  Detta var tamejfan det mest självförnekande jag har sett på internet.

  Monica tar nu mobbingen till högre höjder.

  Om jag inte missminner mig gillar hon inte heller uthängningar, men som det går att se sysslar hon själv med det IGEN.

  2010-06-27 | 21:17:02
 • Anonym säger:

  Arg nu får du berätta för mig hur Jocke har gått till väga för att olagligt kolla upp folk.

  2010-06-27 | 21:21:24
 • Arg! säger:

  Okej, fel meninsguppbyggnad-syftesfel. Han kanske inte begår brott när han kollar upp, jag vet ju inte hur han gör, så det tar jag ingen ställning till. Men att hänga ut dem är olagligt, att lägga upp ip nummer som han gör är olagligt, förtal är olagligt liksom alla dessa nickspekulationer.  Men fortfarande är jag inte ute efter Jocke eller förfölja honom eller liknande. Mig har han inte gjort något ont. Jag vill bara att han tänker till och lägger sin energi där den gör bäst nytta, för sin egen skull. Att bli dömd för olagligheter skulle knappast hjälpa honom i det han vill, snarare tvärtom.  Han skulle göra bäst i att inte skriva på nätet öht just nu!

  2010-06-27 | 21:50:58
 • Anonym säger:  Karin Nordenbäck alias HenrikJ frågar i nya vännen Monicas blogg vad man ska göra med hennes andra IP-nummer som efterfrågas då hon inte vill ha bajs i sin brevlåda. Min fråga är då vad Karin/HenrikJ ska göra med SusannaS personuppgifter.  I Bjästa-tråden på FB inlägg #9944 skriver Karin Nordenbäck alias HenrikJ:  "Håller helt med, jag har inte susanna.s personnummer, behöver info om namn och bostadsort, pm:a mig så fixar jag info om personnummer och uppgifter från stamstället kronofogden, inget problem."  Självklart ska SusannaS "straffas" för sina åsikter. Hon är fräck nog att ifrågasätta rättssäkerheten för en 15-årig pojke dömnd för våldtäkt.

  2010-06-27 | 21:51:17
 • Anonym säger:

  Hahaha, på FB anser HenrikJ och hennes alla alias att Monica Antonsson har skrivit något trovärdigt och använder det som underlag för att gapa om något nytt.  Jaja, det gäller att slicka kärringen i arslet nu när hon tror att det är HenrikJ som har skrivit ett mail till henne.

  Det är inte svårt att se att Systerdyster har missat att använda HenrikJs sätt att skriva.  Men visst, de två har ju haft sina medhåll på FB, Monica och lilla syrran.

  2010-06-27 | 22:33:43
 • Tom säger:

  Hahaha, nu påstår kärringfan, för vilken gång i ordningen vet jag inte, att hon varit och haft en spännande dag med bla genomlysning av SOMA bloggen.  Någon som tror på hennes fantasier?

  Inte jag i varje fall.

  Sist hon hotade med polisen slutade det med att hon skrev att hon bara skojade.  Ni som hon tror att hon kan skrämma er, luta er bakåt, ta det lugnt, hon har inte på en söndag varit och gjort något av det hon påstår.  Möjligtvis har hon druckit kaffe med Karin, ni vet, den där sjuksyrran, den där sjukskrivna ni vet, hon som skriver lite från sin jobbdator när hon inte är sjukskriven.  Maken till patetisk människa som Monica får man leta efter.

  Men något som trots allt förvånade mig är att hon nu visar sig vara pedofilvän, något hon ivrigt anklagat Ingrid för.  2010-06-28 | 01:07:18
 • Madde säger:

  Men vad är det med Monica.  Jag bad henne ta bort min adress på hennes blogg.

  Den finns inte där skrev hon, åtmindstånde har inte hon lagt ut den skrev hon.  Jag kopierade den och skickade den som kommentar då jag visste att bloggen är modererad så hon visste exakt var den var och kunde ta bort den.  Då lägger hon in mitt kommentar, där jag kopierat adressen.  Hon raderar min adress för att lägga ut den på ett annat ställe, säkert med baktanken att det är jag som skrivit kommentaren.  SUCK!!  2010-06-28 | 01:22:05
 • carstoned säger:

  Tja daddy! Okey detta har inget med den här diskussionen att göra ( är inte insatt och orkar inte bry mig) utan jag undrar bara det här med att "vara" och "inte vara" journalist.  Är du en journalist?

  Vad avgör om man är journalist eller inte? att man har utbildning i det?

  Alltså jag undrar bara, så menar verkligen inget illa.

  Jag undrar när man kan ta sig titeln som journalist. ?

  Kan man det om man "jobbat" som det trots att man inte har utbildning? Eller kan jag kalla mig journalist bara för att jag skriver och för att jag är "grym" på det?  Undrar lite hur du tänker kring det.

  Inget illa menat eller ironiskt skrivet bara så du vet, undrar bara =)  2010-06-28 | 01:23:47
  Bloggadress: http://kulusoy.blogg.se/
 • Maria säger:

  Tack till alla som indirekt låter mig veta vad Vallentunatanten skriver. Jag inser att man mår bäst av att låta den vara oläst. Om det hade varit någon ryggrad i Systerdyster så hade hon vänt sig till Jocke direkt och dementerat. Att gå via Monica Antonsson är inte vidare smart. Monica har ingen koll på läget och blir antingen manipulerad eller låter sig manipuleras. Inlägget mot Bitten handlade ju om att Lena letat upp diverse stolligheter om Antonsson på anonyma bloggar som MA sedan trodde att Bitten hade skrivit, vilket var fel. Någon egen koll gjorde inte MA. Såvisst var det ett ovederhäftigt inlägg. Sedan gjorde hon en kartläggning av Profanum, utan att förstå att Profanum var en i huvudsak vänligt inställd läsare, om än debattglad. Sedan får vi veta att MA talat med Systerdyster i telefon och att det är en "rasande trevlig" människa. Ingen som låter trevlig i telefon kan ju vara otrevlig på nätet eller i verkliga livet, eller? Därefter länkar MA till Systerdysters blogg. Jag tvivlar starkt på att MA har läst alla HenrikJ:s inlägg på Flashback och att hon överhuvudtaget har någon koll på det forumet. "jag tycker rätt bra om Flashback", säger MA, jo för att tråden om Sanningen om Gömda var positivt inställd till boken och avslöjandet. Jocke, i all din förtvivlan över de hatiska och lågsinta inlägget där så glöm inte bort att det finns många kloka svar där också. De klokaste har bara inte tid att hänga där dygnet runt, för de har helt säkert jobb att sköta.  Vad Antonsson skriver saknar i stort sett relevans så länge hon inte gör en grundlig kartläggning. Hon gillar att sitta som spindeln i nätet och få information från sina spejare som hon litar blint på. Hon publicerar utan att blinka information som ska misskreditera den som för tillfället är misshaglig. Hon har fastnat i hjulet och har inte vett att kliva av. Att avslöja Liza Marklund och hennes falsarier var en välgärning, men hon har sedan länge tappat greppet om situationen. Hon vill så gärna fortsätta vara en aktör att räkna med, men inser inte att hon har blivit alltmer isolerad och numera har bara en handfull tillskyndare, plus de anonyma som är där för att kasta skit. Att Antonsson skulle bemöda sig om att besvara dina åtta frågor är nog önsketänkande. Det är lätt att kasta ur sig åsikter men mer krävande att belägga dem.  P.S. Journalist är inte en skyddad yrkestitel så i stort sett vem som helst som publicerat en artikel kan kalla sig journalist. Det är tveksamt om en bloggare kan kalla sig journalist, man bör nog ha publicerat sig i en pappers- eller nättidning.

  2010-06-28 | 16:11:35
 • profanum_vulgus säger:

  Jag får nog försvara MA litegranna:  Hon har inte ändrat sig och hon är nog inte en blind höna. Hon vet nog mycket väl hur det går till, vad den extrema feminismen ställt till med, bristerna i rättssystemet, medias svagheter osv osv osv.  Efter sin lysande reportage-bok om Gömda så överöstes hon med både ris och ros. Hon fick snabbt kännedom om förhållandena i Sverige, men också på samma gång känna på hur det var att stå mitt i snålblåsten när man försökte simma motströms. Det är inte lätt kan jag säga och det har knäckt många.  MA gav plötsligt efter för trycket och försökte på mycket kort tid reparera alla förhållanden med personer som flyter med strömmen och som tidigare gett sig på henne. I samma veva började hon engagera sig i olika ärenden som engagerade hennes belackare och därmed kom hon såklart på kant med de som försökt dra henne uppströms tidigare.  Man kan såklart tycka att det är klandervärt att offra kamrater, sanning och rättvisa för att man vill följa en väg med mindre motstånd. Men gör inte misstaget att tro att MA TROR på det hon numera skriver. Hon försöker bara hålla sig kvar i rampljuset och ta den lättaste vägen samtidigt.

  2010-06-28 | 17:18:17
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Anonym säger:

  Madde, du är hotad av Monica Antonsson.

  Om du inte håller käften lägger hon ut din adress igen.

  Det precis så här hon jobbar, Monica Antonsson.

  Så fort någon inte visar rädsla eller tacksamhet, då smäller det.

  Skit i kärringen.

  Låt henne kräla i stoftet.

  2010-06-29 | 08:28:55
 • Madde säger:

  Jag rekomenderar många att gå in och läsa severianos inlägg på Flashback kl 07.16.

  Jag vet att du Jocke inte läser så mycket där, med just detta inlägg rekomenderar jag dig att läsa.  Jättebra inlägg severiano, jättebra och insiktsfullt.

  2010-06-29 | 09:48:28
 • Daddy säger:

  Synd på en så rar ärta som Monica. Men det verkar ha snurrat till ordentligt i kålroten.  Maria: Du övertygar på nytt. Men också alla ni andra  Utan sådana som er, Madde, fosforera, BangTheDrum, medborgare X, Ingrid, Pentyl, Roback, Tommy J, Makonen, Rudberg, och alla ni andra varma, medkännande, kloka, ärliga underbara människor, så hade jag varit toast.  Carstoned:

  Journalist är en yrkestitel som man får då man genomgått journalistutbildning antingen på universitet eller folkhögskola. Jag har fortfarande 2 delkurser samt praktik kvar, och därför står det fortfarande "student" på mitt pressleg.  Journalist är dock ingen skyddad yrkestitel. Det vill säga, det är inget brott att utge sig för att vara journalist, utan att ha en examen. Polis är en skyddad titel. Om du falskeligen påstår att du är polis så begår du ett brott.  Att såsom Monica Dahlström Lannes gjorde under Titoförhandlingen, ringa upp vittnen och påstå sig vara åklagare, är också olagligt.  Men journalist bestämmer man helt själv om man vill kalla sig eller inte. Även du. Så är lagen idag. Det finns dom, t ex journalistförbundet som anser att journalist måste bli en skyddad titel.  Själv ser jag både för och nackdelar med det. Men om det var upp till mig skulle jag inte skydda den titeln. Det skulle göra den mycket növändiga medborgarjournalismen mycket svårare.

  2010-06-29 | 13:36:19
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde säger:

  Tack Jocke, du skall veta att du har så många vänner.

  Några skriver öppet, andra stöttar på annat sätt.

  Några skriker STOPP, vänta in lite, men enbart för att de är riktiga vänner.

  Vill väl.  Tack Jocke för att du gav möjlighet i helgen att få uppleva dig genom din musik.

  Helt grymt.

  Jag hoppas känslan stannar kvar på vår altan för evigt.  Jag var inne och läste på Medborgarperspaktivs blogg och han ställde en mycket viktig fråga jag önskade att någon av de som kritiserar dig värst kunde vara på.

  Han frågade "Varför ställs då högre krav på Daddy än på rättsväsendet, familjerätten och Socialtjänsten? Varför ställs högre krav på Daddy än på de som smutskastar honom på Flashback och bloggar som enbart startats för hans skull??"  Jag tycker det är mycket viktiga frågor som kräver sina svar.

  2010-06-29 | 21:53:59
 • Fredrik Ekdahl säger:

  Jag kan inte undgå känslan av att "Henrik J" är någon civilanställd hos farbror blå.  Det skulle även gå hand i hand med "det"s åsikter och brist på ryggrad, samt bristande arbetsmoral.(jodå, jag är "internutredare" så visst arbetar man)  Fredrik Ekdahl

  2010-07-01 | 16:18:38
  Bloggadress: http://http://riksenhetenfrpolisml.blogspot.com/

Kommentera inlägget här: