daddys

Beware the fury of a patient man

Pappahatarna del 2 "HenrikJ"

Kategori: Feminism

Jag gissar att det är fler än jag som undrat vilka som ligger bakom det ganska hänsynslösa förtal av mig och mina barn som pågått en längre tid på siter som Flashback och "sanningen om daddy". En av dom som skriver på Flashback har redan omskrivits här på bloggen. Marika Sjelin, feminist och medlem av överlevarsekten skrev tidigare under namnet Micro113. Men efter att hennes identitet avslöjades här på bloggen försvann "Micro113". Istället dök andra nicknames upp. "Logga ut" och "Binkermmuniten" är två signaturer som Sjelin numera använder sig av.

Sjelin är en av dom mer störda människorna som befolkar den numera sjuka och barnpornografiska Flashbacktråden som bär mitt namn. Den allra sjukaste och värsta av dom alla, kallar sig dock bl a "HenrikJ" och "Bogiebaby". Jag kan nu avslöja ännu en som döljer sig bakom dessa nicks. Det är även denna människa som ligger bakom bloggen "sanningen om daddy". Åtminstone en av dom. Jag har efter en mödosam kartläggning funnit svaret. Det blev en överraskning. I alla fall för mig.

Den otäcka hatkampanjen mot mig är egentligen inget nytt. Länge har jag varit ett rött skynke för både den bizarra sekten av överlevare och de mest radikala feministerna. Ofta är bägge grupperna representrerade av samma människor. Och det finns gott om dom. Men bara några få som är sjuka nog för att utsätta en pappa och hans barn för detta.

Förra våren skrev jag om anklagelserna om sexövergrepp som riktades mot mig tre år in i den bittra vårdnadstvist som jag går igenom. Det var även i samband med det som jag kände mig tvungen att gå ut med min identitet. Jag ville visa fram alla fakta och att jag inte hade något att dölja. Det är nämligen det enda försvar man har mot dessa illvilliga och sjuka anklagelser som så ofta används som vapen  mot fäder i vårdnadstvister.

Att anklagelserna skulle komma hade jag redan långt innan flaggat för. De ingår nämligen i den "juridiska rådgivning" som mammor får av kvinnojourer och kvinnocentrum. Det finns ingen annan förklaring till att man ser exakt samma agerande från trilskande mammor i fall efter fall.

Skilsmässa, mamman tar barnen, saboterar och förhindrar umgänge tills pappan tvingas stämma. Anklagelser om våld, hot, misshandel. Pappan tilldöms övervakat umgänge 4 timmar varannan vecka utan några bevis alls. Detta får pågå i år innan fallet till slut tas upp i huvudförhandling. Där först får pappan en chans att motbevisa anklagelserna, men det hjälper inte. Han har då haft för lite och för begränsat umgänge med barnen. Han förlorar vårdnaden och tilldöms i bästa fall ett varannan helgs umgänge. Där är det meningen att han skall ge sig och sluta bråka. Om han inte gör det kommer anklagelser om sexövergrepp eller misshandel av barnen. Då ryker även helgumgänget och barnen kan återigen hindras att ha umgänge. Antingen fälls han för brotten eftersom rätten anser att "mamman är trovärdigare", eller så frias han, men inte helt. Anklagelserna har kletat sig fast och därför begränsar rätten umgänget återigen då "dom inte vill ta några risker".

Man kan väl lugnt påstå att mitt fall följt denna mall till punkt och pricka. Om pappan då är lika masochistisk och tjurig som jag så tar man till PAS som sista utväg för att förhindra att han och barnen skall få rätt till varandra. Att barnen får sina liv förstörda är ett pris som man tydligen är villiga att betala. Allt detta görs under parollen "barnets bästa".

Vägen hit har varit en resa genom helvetet, och den är inte över än.

HenrikJ


Nedanstående kommentar kom in på min blogg den 10 April i år. Kl 18.31. Den löd "Skämmes tamejfan! Vet hut din empatistörda ADHD-psykopat". Avsändare var en anonym person som kallade sig "Golbögen".


Det intressanta med denna kommentar var uttrycket och stavningen av "Skämmes tamejfan!" och IP numret från avsändaren "118.44.243.18". Men jag återkommer till det.

Kommentaren stoppades av modereringen på bloggen och publicerades aldrig.
Redan samma kväll den 10 April kl 22.16 postades ett nytt inlägg på bloggen" Sanningen om Daddy". Inlägget plockades sedermera bort, men det innehöll som vanligt inget läsvärt ändå. En sak i inlägget var dock rätt intressant, det var de avslutande orden som lät väldigt bekanta...Att det är "HenrikJ" som står bakom sanningen om Daddy framgår här:Tidigare var namnet på bloggprofilen "HenrikJ", men det ändrades sedan till "Henke".

En annan av dom mindre roliga kommentarer som denne "Golbög" den 9 Maj skickat in på min blogg är denna...Fast här kallar sig personen istället "Macro 311".Så hur kan jag då få fram vem som har detta IP nummer? Det är ju bara polismyndigheten som har rätt att spåra IP nummer. Något som mina cyberstalkers gärna hånfullt påpekar gång på gång. Och visst är det så. Emellertid så gjorde personen här misstaget att använda sin jobbdator. En dator som var ansluten till Stockholms läns landstings nätverk. Vem som använt en viss dator inom SLL är offentliga uppgifter. Så jag kontaktade landstinget och begärde ut vems dator som använts för att skriva detta.

En gammal "bekant"


Att "HenrikJ" är en kvinna har jag förstått ett bra tag. Att personen är en övertygad feminist med särskilt intresse för pedofili har jag också för länge sedan insett. Jag känner igen retoriken. Vi måste lyssna på barnen. Om barnen säger något som talar för pappan så är dom "coachade" (även om dom är 4 år och inte fått träffa pappan på fyra månader). Det som dock är otäckast med denna människa är hennes maniska, grova och mycket grafiska beskrivningar av vad mitt barn påstås ha gjort med mig i sovrummet. Återkommer till det för er som inte har känsliga magar.

Första försöket att få ett namn till IP numret av landstinget misslyckades. Man förklarade att loggningen i brandväggen inte hade fungerat på grund av en överbelastning. Det svaret fick jag acceptera. När så den mystiske besökaren återigen skrev på bloggen så kontaktade jag återigen SLL:s informationschef som denna gång hänvisade mig till IT ansvarig.

Så kom det sig att jag för en tid sedan fick veta att den aktuella datorn står på en sköterskeexpedition på "Körsbärsgården." Ett äldreboende i Stockholm som drivs i röda korsets regi. Där stod jag nu länge. Röda korsets sjukhus är privatägt och faller därmed inte under offentlighetsprincipen på samma sätt som övriga landstinget. Öppningen kom dock då en vän till mig fann denna sida. http://korsbarsgarden.blogspot.com/.  Namnet på upphovsmannen till bloggen var ju en gammal  dyster "bekant".

Härifrån gick det lätt


Karin Nordenbäck alias "Syster Dyster" alias "HenrikJ" ,"Bogiebaby" alias "Golbögen" alias "Macro 113" alias gud vet hur många andra anonyma nicknames. Så heter HenrikJ IRL. Sjukskriven sjuksköterska på Röda korsets äldreboende "Körsbärsgården". Förutom Nordenbäck och Sjelin kan naturligtvis fler personer vara inblandade. Nätverk knyts lätt av likasinnade. Varifrån Nordenbäck fått namnet "golbögen" kan nog förlklaras av detta:Här anmäler alltså Nordenbäck min blogg till en annonsör jag hade på bloggen i syfte att få denne att dra in sin annons. Min blogg beskriver hon som rättshaveristisk och kvinnohatande. Känns retoriken igen?
Det påstås även att jag "skyddar sexförbrytare". Undrar vad hon menar med det? Är det att skydda sexbrottslingar när man ifrågasätter om dom är sexbrottslingar? I så fall är ju SVT, TV3, TV4 också beskyddare av sexbrottslingar. Men jag glömde den gyllene journalistregeln. Det måste gå inst 7 år innan ett hett sexbrottsfall svalnat tillräckligt för att en journalist kan granska det. Dessutom är det bara fall som varit medialt uppmärksammade från början som är intressanta att granska. Synd för dom andra uppemot 1000 oskyldigt dömda som sitter inne för dessa brott, men vad gör man? Dom journalister som försöker stå upp för dessa män riskerar utfrysning, trakasserier och till och med avsked.

Denna anmälan kom samtidigt som mitt inlägg om Bjästa hade publicerats. Det var efter det som hatattackerna mot mig eskalerade till orkanstyrka. Plötsligt hade jag enligt bloggare som Monica Antonsson visat "mitt rätta jag". Att dessa inlägg retat många människor är jag medveten om. Man kan väl säga att jag lärt mig en läxa. Man får inte ifrågasätta sexbrottsdomar. Speciellt inte om uppdrag granskning har stämplat skyldig i pannan på en människa.
Det är närmast ett värre brott än brottet i sig. Att uppdrag granskning inte talade sanning i reportaget har ingen betydelse. En häxa är en häxa och ingen jävel skall ställa sig i vägen för bränningen.

En faktor som gör risken för justitiemord så stor gällande dessa brott är just den stora upprördhet dom orsakar hos allmänheten. Ni minns väl Marina Engans namninsamling om "Matilda". Man fick snabbt ihop över 14 000 namn på en namninsamling som byggde på en stor lögn. Det är fan inte lätt att vara pappa och älska sitt barn om man hamnar i dessa sjuka människors hårkors.

"Pedofilpappan". Detta epitet kommer dårarna att även sätta på mig om jag och min dotter skulle återfå rätten att få ha varandra i livet. Något som vi båda är i behov av. Jag undrar när medielocket skall lyftas så att människor får se vilka vidriga rättsövergrepp som ryms i dessa vårdnadstvister?

Katten "Junior"


Om det fortfarande är någon som tror att Karin Nordenbäck är oskyldigt uthängd av elaka mig, vilket HenrikJ & Co naturligtvis kommer att hävda så kommer här ytterligare några indicier som dystra syster Karin Nordenbäck i Täby gärna kan få förklara för mig.

På Flashback finns så kallade "avatarer". De små bilder som an kan koppla till sina anonyma nicknames kallas så.
Signaturen "Bogiebaby", som är en av dom som ser till att hålla barnkränkandet och daddyhatandet på Flashback igång har en katt som avatar. Se nedan:


Aggressiv, berusad, kontrollerande, ADHD, Bråk, Hot. Detta är adjektiv som återkommer i inlägg efter inlägg från denna "Bogiebaby". Åtminstone i de kommentarer som inte handlar om snoppar och snippor. Detta är också ett mycket populärt samtalsämne.

Katten på avataren heter dock inte "Bogiebaby" utan "Junior" och är tydligen en strykarkatt som ofta våldgästar Karin Nordenbäcks trädgård. Du har raderat mycket i din blogg "HenrikJ", men du har glömt en del. Denna skulle du ha raderat också:
Den 12 November 2009 skrev Syster Dyster följande inlägg på sin blogg. Inlägget raderades nyligen, men det finns ju cashe.

Den 14 November skrev "HenrikJ" på Flashback:Slump?

Här är i så fall en till.Ny dator i våras. Vilken märklig tillfällighet.Som sagt. Nu kommer det att bli ett jävla liv. Hånfulla inlägg om att jag hängt ut fel stackars oskyldiga människa. Precis som om jag skulle ha gjort det förra gången? Den personen är långt ifrån oskyldig. Inte heller har hon slutat med sina osmakliga inlägg.

I dag kommer jag att lämna allt material (ca 50 sidor) i den kartläggning av dessa personer som jag har till polisen, tillsammans med en mängd material som dessa pedofiler by proxy har skrivit om mig och min dotter på Flashback, och på "Sanningen" om Daddy. För att jag har haft fräckheten att påstå att jag är oskyldig. Oskyldiga pappor finns ju inte. På SOD har dom nu visserligen rensat det värsta. Dom tror väl att dom är säkrare på Flashback. Men Även Flashback kommer att få en polisanmälan på sig idag. Förmodligen inte den första misstänker jag. Men kanske den första där ett femårigt barn utsätts för detta. Det kanske finns människor som kan sitta på arslet då sånt här görs mot deras barn? Inte jag. 

Man vill göra gällande att jag får skylla mig själv som startade tråden. Och kanske är det så. Men det förklarar inte vad min fem år gamla dotter har gjort för ont?

Jag vet att det är ohyggligt svårt att få någon åklagare att väcka åtal för förtal på internet. Man har dock möjlighet att stämma i ett civilmål. Och i det här fallet är jag beredd att faktiskt överväga det. Om ni läser litegrann av vad denna uppenbart sjuka människa skrivit hittills på Flashback om min 5 år gamla dotter, så förstår ni kanske varför. För säkerhets skull skriver dom även ut hennes namn med jämna mellanrum.

En av deras nick "Ahmenvafan" (nystartat nick, förmodligen av samma människor) skriver detta om en helt oskyldig 5 år gammal flicka som redan har tvingats uppleva för mycket i sitt korta liv. Läs särskilt sista stycket.Typiska barnbeskyddande galenpannor. Här har jag hotat och stalkat dotterns mamma tydligen.

 

Nu kommer väl HenrikJ att anse att jag stalkat henne också stackarn. Tänk vad rädd hon måste vara nu då jag vet vem hon är.

Men du kan vara lugn Karin. Jag är både harmlös och ofarlig. Jag har aldrig hotat, stalkat, misshandlat, eller trakasserat en enda människa i mitt liv. Inte heller har jag fått något besöksförbud mot mig. Bara en av alla saker du måste ha missuppfattat.


Den som trakasserar stalkar och förföljer är du dystra syster Henrik. Inte jag.

Nedan följer ett litet exempel på vad människan skrivit. Jag vill påpeka att förutom en och annan tidigare skärmytsling på denna blogg har jag aldrig någonsin haft med denna människa att göra. Frisk eller sjuk? Avgör själva.

En annan sak ni kan fråga er är om detta borde kallas för förtal eller falsk ryktesspridning? Båda dessa företeelser är nämligen mot Flashbacks medlemsregler. Men dom enda som tycks bli avstängda och bannade i denna tråd är dom få tappra som försöker göra motstånd mot dessa svarta själar. Har Flashback blivit ett forum där pedofiler fritt kan dela med sig av sina äckliga barnporr noveller? Hur kul skulle ni tycka om det var ert barn som utsattes för detta? Och varför i hela helvete deltar KiaW i detta? Hon som var så emot att två andra flickor kränktes på nätet? Plötsligt tycker hon att det är helt okej att delta i snaskandet? Vad är målet? Väntar hon på att uppdrag granskning ännu en gång skall komma och avsluta det hon börjat? Hoppas dom även låter mig komma till tals i så fall.

 

Hata mig hur mycket ni vill era dårar, men för fan lämna mina barn ifred! Dom har inte skrivit en rad om varken Bjästa, Gretchen Wilson eller något annat.


Själv förstår jag inte hur en 50 år gammal kvinna kan vara sjuk nog att skriva sådant här i hundratals inlägg? Inte heller hur Flashback kan tillåta det? Har inte mitt barn lidit nog? Nu får det i första hand bli en fråga för en åklagare.

Barnpornografisk novell av Syster dyster: (Känsliga varnas!)

Ståltomten och flera medlemmar blir "äckelmagade" av att jag kallar att med händerna föra upp och ner på en snopp för att runka. Sen har vi samtidigt att beakta att detta skett, bara det att objektet varit ett fyraårigt litet barn och dess partner varit en 40+ "sovande" pappa. Barnet kan inte förstå det barnet gjort, ändock har barnet beskrivit handlingen.

Pappan har agerat, trots att den sov? och låtit barnet förstå att barnet inte får berätta det för någon. Att det bara ska vara en hemlighet mellan pappan och barnet. Pappans fanclub vill göra gällande att man inte ska tro på barnet. Soc har valt att tro på barnet och jag tycker att de har anledning att göra det Du verkar ha fattat det rätt och jag min "stackars pedofil" har kallat saker vid sitt rätta namn. Det är magstarkt och motbjudande, jag är inte sen att hålla med, för det är faktiskt ytterst motbjudande, inte att jag skrivit ut det, utan att det överhuvudtaget ägt rum. Jag tror på flickans vittnesmål, en liten 4-årig flicka hittar inte på så avancerade saker. Såklart att den lilla flickan inte begriper vad det är som hon gjort, men pappan visste det tillräckligt mycket för att låta flickan förstå att hon inte får berätta det för någon, att det ska vara deras hemlighet. Undrar vid vilken ålder man får börja kalla att föra händerna fram och tillbaka på en snopp för vad det är? Efter att ha läst en hel del pedofilers bortförklaringar så blir man lätt luttrad.

Men om man ska förgulliga deras "snopplekar" och "doktorslekar" till något oskyldigt så finns det inte en enda pedofil att sätta dit.

Då är det som högst ett gränsöverskridande beteende. Det är osmakligt och därför spoilar jag fortsättningen för den är magstark Spoiler: En doktorslek kan handla om att ta tempen på barnet i stjärten så barnet skriker av smärta, men det var ju bara en lek och där lekte dom att snoppen var en termometer. Barnet har från början gått med i leken och känner skuld till att det inträffade så barnet håller käft. Listan kan bli hur lång som helst men runka är fortfarande runka och att sätta på någon i röven är fortfarande att sätta på någon i röven även om det handlar om en initierad och manipulerad lek med ett litet barn som inte förstår vad den ger sig in på för att den leds av en vuxen som den vill lita på.


Mysigt va?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Nicket Ahmenvadfan har klart för sig att din mamma kommenterar här på din blogg.

  Ahmenvadfan skriver så här på morgonkvisten:

  "Jag har ju förr ifrågasatt var vännerna och släkten gör för att "svalka av" Daddy. Vad de sk vännerna gör har vi ju sett. Eldar på och ställer till mer elände. Släktens insats får jag lov att revidera, har sett flera exempel på att "bakom Daddy" finns en ganska ledsen och förtvivlad mamma (Daddys mamma). Hon har ett flertal ggr kommenterat i Daddys blogg om att han ska ta till sig de "vettiga/sansade" råden, istf för att fortsätta strida. Det ska hon hedras för. Synd bara att hennes son inte lyssnar. Eller tom hånar henne och hennes ställningstagande emellanåt."  Intressant att just Ahmenvadfan vet under vilket påhittat namn din mamma skriver här.  Men vi vet ju att lögner är mer en regel än ett undantag för några av medlemmarna på Flashback.  Jag kan avslöja en till åt dig Jocke.

  Nicket Berangar heter Nina Ringbom.

  Här är en av hennes hemsidor: http://ninaz.com/

  Här är en till: http://historiesajten.blogspot.com/  Vi vet också att dessa få vänner får hållas på Flashback av moderatorerna, de får nästintill aldrig någon tillsägelse oavsett hur grova lögnerna är, hur mycket HenrikJ, Bogiebaby, Logga-Ut, Binkermuniten, KiaW osv.  Vi vet också att det är ett fåtal personer som tillhör ovannämnda "grupp".

  De vill följdaktigen framstå som om att det är många olika personer som ligger bakom förföljelsen av din dotter.  Ahmenvadfan skrev i går i tråden att så här:

  "HJ; Jag håller med dig i allt, gällande Daddy, även om jag har svårt för vissa uttryck du använder. Men det vet du ju redan! Fortsätt ge Daddy på käften. Han förtjänar det. Så även hans barn. Idiotin ska inte stå oemotsagd."  Ser ni vad det står?

  Jag citerar igen:

  Fortsätt ge Daddy på käften. Han förtjänar det. Så även hans barn. Idiotin ska inte stå oemotsagd"  Här står det klart och tydligt att Ahmenvadfan anser att även daddys barn förtjänar att få på käften.

  Jag såg att någon reagerade på det, men blev idiotförklarad av Ahmenvadfan och dennes svans av beundrare och försvarare.

  Det står det det står och därmed basta.

  Förövrigt verkar Ahmenvadfan precis som resten av anhängarna dvs ett par stycken vara mycket obildade.  Sjelin vet vi ju har Borderline eller den mer moderna diagnosen Bipolär.

  Därmed Logga-ut/BM är det mycket intressant att se ditt tjatande om daddy och adhd.

  Jag kan säga som så att när det gäller dessa diagnoser är Bipolär ett mycket svårare handikapp än adhd någonsin ens i sin svåraste form kommer att komma i närheten av.

  Bipoläsa människor är otroligt manipulativa, är helt övertygade om att de står i centrum och allt snurrar runt för deras skull.

  Det kan inte vara lätt att ha denna människa i samma hus och fy för den lede att ha en så här sjuk mamma.

  Ingen barn borde få växa upp som hennes barn får göra, men med stöd från deras pappa gör det kanske.

  Ja jag har mer insyn i hennes liv än många andra och jag blev inte förvånad alls över hur hon i sin ensamhet bedriver denna jakt på daddys dotter.  Bra skriver daddy.

  Det är dags att de får stå för vad de håller på med.

  2010-06-23 | 08:03:34
 • Bitten säger:

  Om du har rätt i det du skriver här.. wow.. DUMBFOUNDED beskriver nog min känsla rätt bra!!Man kan peta omkull mig med en fjäder just nu!!!

  2010-06-23 | 08:38:50
 • Anonym säger:

  Hade inte läst inlägget helt färdigt när jag innan skickade in det och såg att Ahmenvadfans otroligt korkade, intelligensbefriande och rent av barnhatande inlägg på Flashback redan fanns med i daddys blogginlägg.

  Ber om ursäkt för upprepande.

  Samtidigt kanske det är bra då det inte kan missas.

  Ahmenvadfan, du är ordentligt sjuk både som detta nicket och ditt alterego.

  2010-06-23 | 08:51:28
 • Daddy säger:

  Anonym:

  Det gör inget. Det tål att upprepas.

  Tack för dina upplysningar om "Berengar". Hon är ingen av dom i tråden som ägnar sig åt att skriva barnsexskildringar, men tillhör inte heller direkt intelligenseliten heller.  Skall bli intressant att se om det nu kommer att dyka upp ett antal nya nicks. Undrar om dom tror att dom lurar någon?  Bitten:

  Har inte du också varit i luven på den här människan på Monicas? Du får gärna upplysa mig antingen här eller via mailen.

  2010-06-23 | 09:03:53
  Bloggadress: http://daddys
 • Bitten säger:

  Det är just det som är grejen: Jag har INTE varit i luven på henne.. snarare tvärtom.. det som tilldrog sig på MA's blogg handlade om en riktig "fuling" som Monica gjorde, och det redde vi ut!  Men trots att hon och jag hela tiden haft olika åsikter angående framförallt feminism och även din vårdnadstvist.. (här vill jag ha sagt att efter Bjästa har jag dragit mig ifrån din blogg en del eftersom jag tyckte att du var HELT ute och cyklade där!) ..trots dessa meningsskiljaktligheter har vi haft en vänskaplig relation.. Om det du skriver stämmer så har helt plötsligt en fullständigt ny bild av henne växt fram, och jag måste säga att jag är smått omskakad!!

  2010-06-23 | 09:28:09
 • Fd vän säger:

  Karin alias Syster Dyster och en massa nick.

  Jag är besviken in i hjärtat på dig.

  Jag trodde mer om dig än detta och jag känner mig mycket lurad .

  Du kommer aldrig hos mig att kunna reparera denna skada.

  Du har på ett mycket osmakligt sätt (jag blir illamående) utnyttjat ett oskyldigt barn.

  Måtte inte dina barn få utstå det som daddys lilla flicka har fått göra av dig.

  Måtte de som är förbannada, ilska och framför allt besvikna inte göra samma mot sina barn som du har gjort mot daddys flicka.

  Be flickan, hennes mamma och hennes pappa om en ordentlig ursäkt, det är det absolut minsta du kan göra.  Varför Karin?

  Varför Syster Dyster?

  2010-06-23 | 09:40:33
 • Körsbärsträdgården. säger:

  Om Syster Dyster/Karin osv raderar detta kommer en kopiering av sidan. Tyvärr kan jag inte lägga in en skrämdump som kommentar, men ni som vill se sidan gör det här  http://korsbarsgarden.blogspot.com/  Körsbärsgården

  Hänt i veckan på vårt äldreboende  fredag 16 april 2010

  Välkomna till vår blogg!  Här kommer vi att presentera vår verksamhet, berätta om vad som händer på äldreboendet i stort och i smått.

  Upplagd av Systerdyster kl. 09.48 0 kommentarer

  Startsida

  Prenumerera på: Inlägg (Atom)

  2010-06-23 | 09:43:52
 • Daddy säger:

  Bitten:

  Man kan inte vara överrens om allt. Även jag måste ha rätt att yttra en åsikt, med eller utan cykel, utan att man ger sig på mina barn och min försörjning.  Men även jag blev överraskad. Hon ger inte uttryck för denna typ av fanatism då hon skriver under sitt bloggnamn.  2010-06-23 | 09:44:15
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde säger:

  Bitten, det är det som gör att man är i mina ögon en bra människa.

  Man kan skilja på person och sak, precis det Leroy förespråkar så starkt.  Man behöver inte tycka om det en person gör, men tycka om personen.  Innan jag tröttnade på bråk på nätet såg jag vad du fick utstå.

  Av någon anledning fastande du hos mig, positivt skrivet.

  2010-06-23 | 09:46:57
 • Jakobsson säger:

  Är det inte väldigt många av de här människorna som finns i och runt Röda Korsets verksamhet?  Du vet vad jag tycker, men måste säga att jag tycker att du lyckats med det otroliga.

  2010-06-23 | 09:58:40
 • Bitten säger:

  Jag sa inte att du inte har rätt att ha din åsikt.. jag sa bara att JAG tyckte att du var ute och cyklade och därför höll mig borta.. Jag gick inte ens in i nån diskussion om det.. :-)  Just för att jag tycker att man kan ha olika åsikter så har jag ju haft "relationen" med SysterDyster, eftersom jag lärde mig att tycka om mycket annat hos henne..  Jag har vissa "deal breakers" en av dom är rasism.. jag fixar inte att ha vänskapliga relationer med rasister..  Det du har avslöjat här, om det visar sig vara riktigt, är definitivt en sån deal breaker..  Som sagt: Jag känner mig totalt satt ur balans, faktiskt!! När någon plötsligt är någon totalt ANNAN blir man smått förvirrad!!

  2010-06-23 | 09:59:57
 • Bitten säger:

  Tack, Madde.. :-)

  2010-06-23 | 10:07:25
 • Daddy säger:

  Bitten:

  Ursäkta om jag lät aggressiv. Det var inte meningen.

  Jag är helt enig med dig. Även om rasister. Jag hatar diskriminering i alla former. Innan jag själv utsattes förstod jag inte hur jävligt det är att utsättas för detta.  Jag förstår om du omvärderar syster dyster. Hon och jag har nog aldrig direkt gillat varandra, men detta?  Jag förstår överhuvudtaget hur man kan hata en okänd människa så hett för något dom skriver. Jag har läst många artiklar som gjort mig förbannad, och det finns människor som du vet, som jag inte gillar något vidare. Men inte fan skulle jag sitta och skriva skit och lögner om Gudrun Schyman på en tråd på Flashback dygnet runt i flera månader...? Och definitivt inte om hennes barn.  Jag förstår inte vad som kan få människor att göra detta?

  2010-06-23 | 10:56:22
  Bloggadress: http://daddys
 • Bitten säger:

  Det är ok.. kanske inte helt konstigt om du är lite aggressiv..  Den här historien (om igen med förbehållet : OM du har rätt) kommer det nog att ta mig ett tag att smälta.. För nån som aldrig använder mer än ett och samma nick och dessutom har sett till att vara så "öppen" och transparent det går känns det här helt absurt.. Jag vet ju att folk använder alla möjliga nick och även skriver anonymt här och där, och det är ju upp till var och en, men i min dumma enfald har jag inbillat mig att SysterDyster var SysterDyster HELA tiden, liksom.. Korkat av mig, jag vet, man här gömde det sig en personlighet av oanade dimensioner... Känns SÅDÄR kan jag säga..

  2010-06-23 | 12:50:31
 • Fredrik Ekdahl säger:

  Härligt att det finns någon som kan och orkar lägga ned den tid dom uppenbarligen gör.  Allt för att ge sig på oss sk "rättshaverister", "kvinnohatare" och alla andra epitet man beläggs med så fort man vågar opponera sig mot att bli behandlad såsom om man vore en 2a klassens medborgare enbart pga att man ej tillhör tillexempel det täcka könet, ej har polis/åklagar kontakter, tillhör rätt samhällsklass osv.  Det är riktiga hjältar som ger sig på dig och mig mfl....  Vill man skryta över att ha satt en straffspark utan målvakt, ja då är man nog ute och håller i hörnflaggan sedan många år tillbaks.  Stå på dig Jocke!!!  Fredrik Ekdahl

  2010-06-23 | 14:26:19
  Bloggadress: http://riksenhetenfrpolisml.blogspot.com
 • Anonym säger:

  Nu är jag jäkla irriterad på Karin.  http://www.lokaldelen.se/personer/T%C3%84BY/TA_23461896/Karin+Nordenb%C3%A4ck/  Här är en intressant koppling för din som inte tror på Karin/Syster Dyster.  http://upprop.nu/PAMD

  Den handlar om att låta bli sjukskötersornas löner.  Nr 1899 är just lilla Karin Nordenbäck som länkar till sin hemsida via hennes påskrift.  http://www.systerdyster.com/  Om det nu är någon som tvekar på vem hon är.  Vi får väl hoppas att Röda Korset tar henne i örat ordentligt då hon sitter på deras dator, deras egendom, Röda Korsets egendom och skriver massa pedofilsnack.  Sparken är väl det minsta man kan begära, absolut minsta.  Det här är nog den sjukaste människa jag stött på när det gäller internet.  Undrar vad hennes arbetskamrater anser om lilla dystra systers påhitt?  Jag ser på FB att det nu utövas konstgjord andning och det är avskyvärt att se dessa försvarare som nu rusar till tråden för att försvara HenrikJ/Bogiebaby/Syster Dyster dvs Karin Nordenbäck.  En mamma som, jag finner inte ord.

  Det är äckligt, riktigt äckligt.

  2010-06-23 | 16:39:16
 • Justus säger:

  Att Karin Nordenbäck är samma person som kallar sig Systerdyster framgår också i den här namninsamlingen (se rad 1899, både samma bild som hon använder på Blogger och en länk till hennes blogg www.systerdyster.com).  http://upprop.nu/PAMD

  2010-06-23 | 16:45:25
 • ? säger:

  Jocke, kommer du att berätta för polisen eller här på bloggen hur det verkligen gick till när Karin spårades?

  2010-06-23 | 18:21:03
 • Anonym säger:

  Så där nu kom HenrikJ/Karin till FB och skriver en lång dänga som hon tror vi skall gå på och därmed tror kärringen att vi andra som förstår och kan tänka själva att vi inte innehar någon intelligens.  Om Karin hade kunnat be om ursäkt och erkänna felet hon begått hade det kanske funnits någon form av respekt kvar för henne, men hon förnekar sig inte i vanlig ordning.  Synd om sjuksköterskan, vilket jäkla dravvel.  Ja synd är det om HenrikJ/Karin för sjukare människa får man leta efter.  Utnyttja ett barn på det mest fruktansvärda sätt.

  Nä fy fan!!!  Hoppas hon åker dit så det smäller om det i R:s namn skriver jag det.  R skall få upprättelse, det måste bara bli så.  Karin, du är ett äckel, ett riktigt jäkla äckel och tro inte ens att du kan prata bort detta.  Det kommer mera...

  2010-06-23 | 20:19:37
 • Medborgare X säger:

  Daddy!  Intressant detektivarbete! Tänk att det verkar vara Systerdyster som ligger bakom mycket av skitsnacket och spekulerandet på Flashback och SOD om dig. Fanns inte hon med bland de som snackade skit om Monica Antonsson också när Gömda-skandalen briserade?  Med tanke på hur Karin Nordenbäck (Systerdyster) uttrycker sig i sin anmälan till Haléns så kanske det även är hon som ligger bakom brev till Villalivs ägare och annonsörer. De verkar ju ha innehållit liknande formuleringar, men med Ingrid Carlqvist som måltavla.  Har du noterat att det är två personer som verkar driva SOD? Dels "Henke", men även en signatur vid namnet "Sanningen om Daddy" (samma som bloggens namn). Denna "Sanningen om Daddy" har även startat en blogg som heter Sanningen om Ingrid Carlqvist.  http://www.blogger.com/profile/01199067465013396691

  2010-06-23 | 20:31:05
  Bloggadress: http://medborgarperspektiv.blogspot.com/
 • Moi Marie säger:

  Mäh?!? Är det sant? Också chockad. Tycker det är otäckt med förföljelse. Bättre att folk är hederliga och kritiserar på ett juste sätt.  Undrar vem den där "Jag" var då som blandades ihop med mig när jag kallade mig Moi?  Nä fy fan för internet rent ut sagt...

  2010-06-23 | 23:27:49
 • Anders säger:

  Beware the fury of a patient man :) passar perfekt. Helt otroligt detektivarbete...

  2010-06-24 | 02:12:04
 • Mohammad säger:

  Nu passar det utmärkt att påminna om vad R:s hemlighet med pappan Joakim i verkligheten var/är!  Flickans hemlighet med pappa, var att pappan ville ha lika mycket tid med sin tös, som mamma fick/får!  Och en annan sanning är att det var Snefrid Lunde (mormodern) som lärde R att runka majskolvar, i syfte att få barnet att återberätta hos polisen hur det går till att runka snoppar!  De som i denna tvist begått övergrepp mot barnet är framför allt mormodern och mamman, vilket är oändligt tragiskt, när det hade varit så mycket bättre för tösen att få ha sin relation till fadern i fred, men icke, sa SNEFRID och MAMMAN  Fy faen för dom, och fy fan för Maria Brage (Polisen)  /M  PS..Joakim, du har gjort ett otroligt arbete =)  PS2..Syster dyster håller även till hos Unni Drougge (Den kända knarkaren) blogg, som även huserar ett annat nick som kallar sig för ABC, som har ett liknande beteende som Syster dyster, fast värre.

  2010-06-24 | 05:59:43
 • Tyvärr anonym pga risk för mina barn. säger:

  Medborgare X: Min tanke också att det är Karin som ligger bakom mailen till Villaliv.

  Så nu finns det en blogg om Ingrid också.

  Jag vet att Syster Dyster (Karin) har mycket emot Ingrid och det skulle inte förvåna mig om människan ligger bakom den bloggen.  Moi Marie: Var det inte så att det var kommentatorer och inte daddy som låg bakom de tankarna kring din identitet?

  Jag vill minnas att det var så.  2010-06-24 | 06:53:38
 • Cuben säger:

  Daddy, bra jobbat!

  2010-06-24 | 08:42:54
 • profanum_vulgus säger:

  Karin Nordenbäck finns på facebook också.

  2010-06-24 | 12:01:47
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Daddy säger:

  Ja det finns en bloggerprofil till förutom Henkes bakom "sanningen om Daddy". Ett mail från denne profil till en person undertecknades med namnet "Maria Pihl". Men frågan är om det namnet är personens rätta, eller om det är ytterligare ett fejknamn är svårt att säga.  Är det någon som känner igen namnet?

  2010-06-24 | 14:50:52
  Bloggadress: http://daddys
 • Moi Marie säger:

  "Tyvärr anonym pga risk för mina barn"  Jo, det stämmer, det var kommentatorer som lät påskina. Daddy friade mig med hjälp av ip-nummerjämförelse.  Det bara slog mig nu (lite då också) att nån ville skjuta över nån slags skuld på mig - förvilla publiken sas.

  2010-06-24 | 16:19:15
 • Moi Marie säger:

  Det finns vettiga åsikter båd här och där - allt håller man givetvis inte med om - men fulmetoder borde alla ta avstånd ifrån. Verkar fegt att inte kunna stå för sina åsikter, tycker jag. Om det nu är så som påstås här ovan.  2010-06-24 | 17:02:46
 • big me säger:

  bra jobbat! du vet att vi alltid är bakom dig.

  2010-06-24 | 18:29:55
 • Tyvärr anonym pga risk för mina barn säger:

  Moi Marie:

  Tyvärr tror jag du har rätt i det du skriver när det gäller att försöka föra över misstankankarna mot någon oskyldig.

  Ju mer jag funderar, ju mer inser jag att detta är någon Karin (Syster Dyster mm) har gjort.

  Gjorde stor affär av att någon (inte daddy då det var en kommentator på MAs blogg som gjorde kopplingen HenrikJ och en anställd inom socialtjänsen), det passade människan så bra att föra ut det sidåspåret, troligen av sig själv för att kunna spela martyr och vara så ledsen för socialarbetarens skull och sedan köra på som om inget har hänt.  Läs på Flashback hur Karin via HenrikJs alias ena stunden kommer med försvarstal och sedan skriver på som vanligt.

  Det är just där det blir så sjukt.  Jag vet att det daddy fått fram stämmer, det är Karin alias Syster Dyster alias Bogiebaby alias HenrikJ alias så många.  Jag tror inte de flesta kan förstå vilket mönster det växer fram kring denna Karin.  Det som gör att jag söker information kring Karin (för det gör jag) är just det hon gjort mot ett litet oskyldigt barn och troligen mot än fler barn.  Många är chockade över att sanningen nu kommer fram och personligt får jag många mail kring detta.  Här ser ni hur en människa kan ha flera personligheter.

  Vara klok och snäll som en täckmantel för att göra så illa.

  Känna sig säker på att inte åka dit genom att välja ett mer offentligt ansikte utåt, men énbart som en rökridå.  Har ni tänkt på att det är just så många pedofiler jobbar.

  Nästlar sig in på tex dagis, olika idrottsföreningar, bygger stall med små boxar som bara ponnyer kan ha och därmed säkrar att det är barn som ställer sina hästar där.

  Hyggliga, hjälpsamma, ger sken av att barnen kan känna sig trygga.  Jag såg detta beteende hos HenrikJ och tyvärr ser jag även detta beteende från ett par av de HenrikJ har runt sig som ivriga påhejjare, men inte kunde jag tro att det var Syster Dyster som är denna sjuka människa.  Jag ser också att några av de som inte lämnar Karins sida nu på Flashback inte verkar ha samma problematik som Karin själv har, men deras stöttning visar att de klart tycker att det är ett ok beteende det Karin uppvisar.  Några kommer inte heller att se att det verkligen är så som daddy har visat här, just för att det är daddy som gör det.

  Det är många som inte tänker själva, men det är deras misstag.  Jag har så mycket mer att skriva, inte minst genom den information som kommer till mig.  Jag hoppas att alla tar sitt ansvar nu och ser till att skydda daddys dotter från mer övergrepp från Karin/Syster Dyster/HenrikJ/Bogiebaby osv. genom att tydligt ta avstång från det hon gör.  Strunta i vad ni tycker om daddy.

  Visa nu att ni är mänskliga genom att visa ert stöd till flickan istället för en mycket sjuk kvinna/mamma.  Då först visar alla ni att ni verkligen bryr er om flickan och inte är på jakt efter daddy.  Ert val att göra det som är rätt.  2010-06-24 | 19:10:11
 • Maria säger:

  Det kan förstås inte vara så kul för syster Karin att bli avslöjad på det här sättet, men det är bra om det visar sig att det inte lönar sig att förfölja och förstöra för andra helt utan konsekvenser. Om det är något i ovanstående information som inte stämmer (jag tycker att alla uppgifter som HenrikJ givit om sig själv och sin familj och framför allt ägandeskapet till en schäfer tyder på en annan person) så bör syster höra av sig och klargöra vad som är fel. Vissa uppgifter kan hon dock aldrig svära sig fri från, bl.a. golandet (eller snarare ljugandet) till Haléns. Daddy, vet du vem som anmälde dig till FK?

  2010-06-24 | 19:12:48
 • Moi Marie säger:

  "Anonym pga risk för mina barn"  Mmmm, sjukt, falskt, manipulativt - folk som låtsas vara "vänner" ...för att sedan...osv  Såvida det nu föhåller sig så som ovan beskrivits om just den personen.  Hur som helst är det en beskrivning som passar för individer som uppför sig på ett sånt oärligt sätt, rent allmänt sett.  Finns väl inget värre än just sådana oärliga, manipulativa människor!

  2010-06-24 | 19:27:44
 • Tyvärr, inget namn från mig heller, jag har barn och jag är rädd om dom. säger:

  Jag har trott att HenrikJ är Marika Sjelin och detta kommer som en överaskning av det negativa slaget.

  Som Maria skriver, Karin kan aldrig svära sig fri från en hel del.

  Det första hon borde göra är att be om ursäkt till daddy, flickan och mamman.  Förmodligen ligger hon bakom mailen till Villaliv, det är min övertygelse vilket jag har förstått att även andra nu också gör.  SoD och den nya bloggen om Ingrid ligger hon även bakom.

  Hur mycket har Karin egentligen ställt till med.

  Och den stora frågan: VARFÖR??

  2010-06-24 | 19:28:58
 • Tyvärr anonym pga risk för mina barn säger:

  Moi Marie:  Och hon har mage att ge sig på barn, oskyldiga barn.

  Tex när hon skriver som HenrikJ är vi ju många som är 100% säkra på att hon ljuger, men hon blir ju uppbackad av tex Logga-ut, Ahmenvafan, Jumping Jack, Swimp78, Darkmore, Binkermuniten, Kimbo7, Bagaren29 mm.  Jag kommer mycket väl ihåg när du blev "anklagad" och nu när jag kopplar samman liknande händelser kring andra personer ringer klockorna högt och ljudligt.  Karin/HenrikJ välkomnade en polisanmälan från daddy, det gör jag med.  Jag förstår inte att daddy inte tappar förståndet med tanke på vad Karin utsatt honom och hans dotter för.  En eloge till dig daddy som inte gör det många andra skulle ha gjort.  Jag kan ju säga att nu hade det inte varit roligt att vara Karin om det hade handlat om mina barn.  2010-06-24 | 19:42:33
 • Moi Marie säger:

  Jag man saknar ord nästan - blir så besviken på mänskligheten.  Vet inte vad man skall säga. Tycker FB kunde stänga tråden för de berörda barnens skull.  Jävla skvallerställe det där!  När det gäller Daddy har jag velat hela tiden, trott på, inte trott, trott, inte trott osv  Sammanfattar det hela med: Vet inte vad man ska tro. Hur ska man kunna döma när man bara hört en version. Fast jag har en känsla nånstans att Daddy är noga med detaljer. Tycker mig kunna "känna" hans förtvivlan, liksom han kände min förtvivlan när jag blev oskyldigt utpekad och det ska han ha cred för att han friade mig i den stunden.  Hoppas att sanningen segrar till slut, vilken den än är ...

  2010-06-24 | 19:53:54
 • Bitten säger:

  Moi Marie  Jag tror att du och jag hyser ganska så mycket likadana känslor just nu.. :-( Vi "såg" ju en helt annan person...trodde vi!!  Nu med facit i hand fattar jag inte att jag inte kopplade Bogiebaby till SysterDyster, för det nicket OCH avataren är ju så avslöjande..men tanken slog mig inte ens!!!  Hur det är med nicket Henrik j vet jag inte, men det känns som om Jocke har rätt mycket på fötterna vad gäller det oxå..  Jag känner mig riktigt obehaglig till mods över den här historien.. :-(

  2010-06-24 | 20:21:21
 • Moi Marie säger:

  Jadu Bitten, man tror sig vara människokännare och så tar man så fel, ibland.

  Alldeles för godtrogen är man och glömmer av att det finns falska, manipulativa individer.  Så skönt att man inte haft nån mer privat kontakt med folk och står fri i alla fall, trots allt.  2010-06-24 | 20:31:25
 • Tyvärr anonym pga risk för mina barn säger:

  Jag tycker det är sunda känslor, man skall inte köpa rakt av.

  Det är genom att ifrågasätta (inte minst inom sig själv) som gör att man så småningom kan finna den där känslan som man känner igen, när det känns rätt eller fel.  När det gäller Karin är det alldeles för mycket som stämmer, det får jag bevis på inte minst genom de uppgifter som kommer till mig utan att jag har bett om de.  Jag tror att det är många som har trott gott om Karin och det är ju hennes syfte med en "öppna" delen av henne.

  Skapa förtroende.  Jag kommer på mig själv, utan att tro på gud, att hoppas vid gud att de som har valt med öppet och gott sinne släppa in Karin i sitt liv och haft en förtrolig kontakt med inte har avslöjat för mycket av sitt liv för henne.  Jag tror inte att Karin är en ond människa, "bara" sjuk.  Hon behöver hjälp.

  2010-06-24 | 20:33:33
 • Anonym säger:

  Om ni läser det HenrikJ och Bogiebaby skriver ser ni likheterna både i åsikt och skrivsätt.

  2010-06-24 | 20:34:57
 • Bitten säger:

  Såg just på Monicas blogg att hon som vanligt inte har riktigt koll på vad hon läser.. det jag menade var utrett var mellan mig och SysterDyster eftersom vi pga av en "fuling" av Monica hamnade i en smärre kontrovers.. Mellan mig och Monica är NADA utrett, men eftersom hon nu offentligen erkänner att hon faktiskt betedde sig illa så anser jag det tillräckligt "utrett"!! Vidare kontakt undanbedes! Jag vill inte ha nån som helst relation om än aldrig så perifer med folk jag inte kan lita på!! Och numera får jag ju räkna SysterDyster dit också!!  Sorry Jocke, att jag tog det här på din blogg, men jag skriver inte en rad på Monicas blogg, och jag ville gärna ha ut detta i "luften"!!

  2010-06-24 | 20:36:55
 • Madde säger:

  Bitten, jag tror Jocke har full förståelse.

  Jag skriver inte heller ett ord på den bloggen sedan länge.

  2010-06-24 | 20:44:20
 • valens säger:  "Även du, min Brutus!" - var Caesars förtvivlade sista ord.

  Bland mycket annat - att plantera information som vilseledande manöver, är en gammalt trick flitigt använt av mina förfäder, till och med...  Den som lever får se, brukar man säga...

  2010-06-24 | 21:06:11
  Bloggadress: http://valens.nu
 • Madde säger:

  Sant Valens, så sant.

  Tyvärr.

  2010-06-24 | 21:33:39
 • Michael säger:

  Daddy du är en föreblid som Förälder och Man! Det finns inte många av din kaliber som granskar orättvisor som kan härledas till feminism.  Feminismen har bidragit till att förstöra rättssäkerheten i Sverige sedan 35 år tillbaka. Feminismen bryter mot de mänskliga rättigheterna och FNs barnkonvention.  Skandalerna i Sverige beträffande den dåliga rättssäkerheten har lett till att ryktet om Sverige som välpolerad Diplomatisk nation är förbi. Sverige försöker utåt sett hålla anseendet. Men kan inte hålla rent på sin egen bakgård. Det genomskådas tack vare sociala medier och bloggar i högre takt idag än tidigare.  Det ligger väldigt mycket sanning i de här justitiemorden och rättsvidriga fallen se bara till fallet Catrine da costa på 80-talet. Sverige tappar i status och trovärdighet som nation i EU och i internationella sammanhang. Ta bara exemplet senast med Tomas Quick. Det har snabbt spridit sig som en internationell skandal.  Vill uppmuntra er alla och polisen att gräva vidare i spåret för de som mailade tidningen Villa liv och dess annonsörer som fick Ingrid Carlqvist avskedad.  Ingrid Carlqvist påstås ”ha för vana att besöka pedofiler i fängelse och tala för deras sak … i sitt krig mot statsfeminismen  Läs mer på ingrids blogg och http://www.pellebilling.se/2009/12/extremister-angriper-ingrid-carlqvist/  Det är sådana här handlingar som mörkas och förbi ses av åklagare pga feminismen och urholkar tilltron till rättsväsendet. Det är ett brott mot svensk grundlag och bryter mot grundfundamenten för Svensk Demokrati.  Det är mycket allvarligt hot mot yttrandefriheten att tysta en journalist i Sverige. Dessutom vad sänder det för signaler till medborgarna om tilltron till Rättsväsendet?  Omnämnda personer i repotaget är ju riktigt sjuka och farliga människor som ska granskas av oberoende utredare och åklagare och som om de kan leda fram till fler kopllingar och eventuella brott isamband med Ingrids avsked.  En symbolisk fråga. Vad hände med Göran Lamberts motion om att utreda Rättssäkerheten i Sverige och eventuellt stifta om lagar på området och införa Resningskommissioner likt Norge?  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=1117293  Lyssna på P3s intervju med nya JK och ställ er frågan vad hon egentligen menar med sina uttalanden? Extra intressant blir det om hennes uttalanden om Tomas Quick när hon säger att hon egentligen inte ska får eller ska uttala sig.  http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3153215  Den dagen då en balans återgår kommer vi se Ingrid Carqvist,Daddy, Pär Ström och Pelle Biling mfl skriva repotage och föreläsa om personer som begår brott oavsett om det är en man eller kvinna. Det är ju det alla vill, att kunna diskutera utifrån en människa oavsett kön som feminismen så fundamentalistiskt vill.  Förstår inte varför alla fega Politiker inte lyssnar till medborgarna i Sverige som tar avstånd från feminismen. Det måste bero på att Sverige är toppstyrt och feminismen likt ett virus fått fäste i det högsta skitet.  Daddy du gör ett mycket bra och viktigt jobb. Ditt arbete har stöd av många och har en enorm betydelse, ge aldrig upp!  Att du får reaktioner är ett kvitto på du skriver vasst och lyckas. Jämför det med anklagelserna Strindberg fick utstå på sin tid om att vara kvinnohatare! Han skrev bara om ett känsligt ämne och som ingen kunde stoppa honom ifrån.  Inspiration av böcker:

  Den långa vägen till frihet Nelson Mandela

  Ge aldrig Upp- Michael Alonzo

  När Mardrömmen blev sann- Glenn Forrestgate

  Inte utan mina söner- Ingrid Carlqvist

  The Psychology of female violence/crime against

  the body- Anna Motz

  The emotional terrorist/

  the violence-prone Erin Pizzey

  Titel? (sve/eng)- Joakim Daddy Ramstedt

  2010-06-24 | 22:16:47
  Bloggadress: http://genusnytt.wordpress.com/
 • Anonym säger:

  Nu har Karin gått för långt, kolla vad kärringfan skriver på FB som HenrikJ: "Till saken hör att hon var 18 år och han var 34 år.

  Han har ju länge haft en böjelse till småflickor och då är väl en osäker 18-åring mums"  Fy fan för detta äckel.

  Karin, jag är säker på att du läser här och du är så sjuk.

  Men uppenbarligen fattar du inte, ditt jäkla pervo.

  Nu har du retat upp mig också, riktigt ordentligt.  Karin Nordenbäck

  Tibblevägen 8

  183 56 TÄBY  tel 08-768 12 09

  2010-06-24 | 22:55:18
 • Anonym säger:

  Ok, jag fattar det som att det sitter en kvinnlig pedofil som bla via sin jobbdator när hon inte är sjukskriven.

  Då borde Röda Korsets äldreboendes IT ansvariga gå genom datorn, det kan finnas tex bilder på barn i en situation som är kränkande.  Karin/HenrikJ/Bogiebaby osv är troligen så pass sjuk och fattar inte att hon borde backa nu.  Hur det än är har hon själv barn varav en 23 -årig dotter som bor hemma hos mamma.

  Mamma Karin måste väl ha någon som kan ta hand om henne.

  Hon är inte ett dugg ansvarig gentemot sina egna barn utan kör på som vanligt, det hade hon inte gjort om hon älskat sina barn.  Då har vi således med en människa med empatistörning och då borde hon hållas från de gamla hon jobbar med (när hon inte är sjukskriven eller tar till flaskan.  Det är ju det där med missbruk.

  Är man en alkoholist och har extremt svårt med impulserna är det kanske lätt att sitta på fyllan och kväda ur sig det ena efter det andra.

  Det i sin tur kan förklara varför HenrikJ har så svårt att hålla isär begreppen och inte ha kontroll över de lögner hon sprider.  Jah har läst att hon ger sken av att sitta på sekretessbelagda uppgifter, om det stämmer borde det vara något polisen vid den anmälan som daddy har gjort titta extra på.

  Har hon dessa?

  I så fall, var har hon fått tag på sekretessbelagda uppgifter?  Hur har hennes egna barn haft det i sin uppväxt med en uppenbarligen sjuk mamma med grava alkoholproblem?  Var är barnens pappa?

  Varför orkade han inte med mamman till sina barn?  Kommer mera...

  2010-06-24 | 23:07:20
 • Anonym säger:

  Nu skriver HenrikJ så här:

  "Nej "fröken Henrik" menar inte att det är ett socialt problem att pappor vill träffa sina barn.

  Men det är ett socialt problem när föräldern i detta sammanhang hänger ut den andra föräldern och barnet på internet. När föräldern inte förstår samarbete. När föräldern går dagis ut och dagis in för att leta reda på sin dotter och skrämmer skiten ur personal och övriga dagisföräldrar.

  När föräldern har svårt att kontrollera känslor och agerar gränsöverskridande.

  Du får kalla mig fröken hur mycket du vill, jag förstår varifrån du fått inspiration och det triggar mig inte alls. Jag vet att Daddy i dagsläget har fått för sig att jag är en sjukskriven sjuksköterska anställd i Röda Korsets regi. Börjar vara luttrad vid detta laget då jag haft så många yrken och bostadsorter.

  Det gör mig inget alls så fortsätt du. "  Nu får jag snart hålla i mig ordentligt för att inte vandra några gator bort.  Går och lägger mig istället.  2010-06-24 | 23:19:58
 • Daddy säger:

  Nu har Karin gått för långt, kolla vad kärringfan skriver på FB som HenrikJ: "Till saken hör att hon var 18 år och han var 34 år.

  Han har ju länge haft en böjelse till småflickor och då är väl en osäker 18-åring mums"  Fy fan för detta äckel.

  Karin, jag är säker på att du läser här och du är så sjuk.

  Men uppenbarligen fattar du inte, ditt jäkla pervo.

  Nu har du retat upp mig också, riktigt ordentligt.  (REDIGERAD AV BLOGGÄGAREN. SKRIV INTE UT FOLKS ADRESSER OAVSETT HUR ARGA NI ÄR)

  2010-06-24 | 23:44:11
  Bloggadress: http://Daddys
 • Anonym säger:

  Det är stora brister i vården på Körsbärsgårdens äldreboende. Det har både länsstyrelsen och Socialstyrelsen konstaterat liksom stadsdelsnämnden. Flera anhöriga har mist tilliten till vården.  Ja, jag känner mig mycket orolig för de gamlas skull nu.  De gamla läggs ofta redan före sju på kvällen, tänder borstas inte och blöjor byts för sällan och de gamla kommer inte ut, inte ens på balkongen.  - Det är aldrig någon som vet vad som hänt under natten, säger Ninnie Sundbom. Carl har haft blåmärken och rivsår på armarna och ett stort sår på benet.  Förstår ni vad som håller på och händer där;  - Det finns en åtgärdsplan som ska genomföras nu, säger hon. Bland annat handlar det om att se till att personalen har utbildning och får handledning.  Anita Ekström, vars make nu avlidit, instämmer helt  http://www.dn.se/sthlm/allvarliga-brister-pa-aldreboende-1.295800  http://www.hitta.se/ViewDetailsPink.aspx?Vkiid=kg5RD%252fKRKT4BET%2bmEncteQ%253d%253d&vad=k%f6rsb%e4rsg%e5rden&var=stockholm  Jag frågar mig varför så många män verkar DÖ där?

  2010-06-24 | 23:47:57
 • Daddy säger:

  Hej  Vad skönt det är att läsa kommentarerna. Jag får erkänna att jag känt mig ensam och utsatt de sista månaderna. Att bli beskriven som ett jäkla monster i inlägg efter inlägg på Flashback är en minst sagt tuff erfarenhet. Jag har flera gånger varit på väg att stänga bloggen helt i hopp om att det skall lägga sig. Men samtidigt så har jag vetat att det är just detta som har varit målet för kampanjen.  Min blogg börjar ses som ett hot mot de krafter i vårt samhälle som inte vill ha en förändring.  Att dessa krafter är beredda att bekämpa sådana som mig med i stort sett varje medel bör för dom som följt bloggen inte vara någon nyhet.  Men jag ber er ändå att sansa er i hur ni uttrycker er här. Jag vet inte vad som driver denna människa att bete sig så här. Och hon har betett sig vidrigt, inget snack, och jag förstår att hon gjort människor illa, och arga. Men ändå. Sila uttrycken litegrann.  Karin är mycket väl medveten om vad jag skrivit. Men hon har inte kontaktat mig eller skrivit något förnekande. Den enda som förnekat något är HenrikJ som först blev tyst en hel dag (för första gången första gången) på Flashback då inlägget publicerades, men nu är igång igen i gammal vanlig stil.  Om Karin Nordenbäck har några vänner så rekommenderar jag att dom gör ett besök och kollar hur hon mår. Eller så kanske någon arbetskamrat kan?  Detta beteende är inte friskt.  Tack för era goa kommentarer. Jag behöver dom.

  2010-06-25 | 00:09:44
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Mycket bra och rätt så övertygande detektivarbete!

  Och @ Micke 22:16:47

  Mycket bra analyserat.

  2010-06-25 | 00:19:57
 • Anonym säger:

  Anonym 23:47:57  Jag misstänkte detta och du bekräftar den oro jag beskrev innan kring äldreboendet.  Daddy, ber om ursäkt för personuppgifterna.  Ja du daddy, du har många mer än du vet som står bakom dig :)  Ha nu en skön midsommar alla, det skall i varje fall jag ha.

  2010-06-25 | 00:24:49
 • Leroy säger:

  Vad trevligt att se att se allt stod till dig och barnen.  Ha en trevlig midsommar.  Leroy

  2010-06-25 | 00:55:40
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Ha en riktigt trevlig midsommar!

  2010-06-25 | 09:57:59
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • . säger:

  Jocke, DU HADE RÄTT !!  Nu är det bevisat att Ahmenvafan är Karin Nordenbäck (Systerdyster).  Om du läser hennes inlägg på  https://www.flashback.org/sp23899463  så ser du att hon skriver "Att denna sjuksköterska jobbar i en helt annan organisation än den kritiserade verkar gått "Daddyisterna" spårlöst förbi"  Ahmenvafan kan förstås inte veta var Karin Nordenbäck arbetar om det inte är en och samma person.  DU HADE RÄTT JOCKE.

  2010-06-25 | 10:58:13
 • Anonym säger:

  Min absoluta tanke också kring Amenvafan.

  Hur många jäkla nick har människan egentligen och hur har hon tid?

  Det här är sjukare än sjukast.

  2010-06-25 | 12:26:21
 • herulen säger:

  Det var bra med ett klargörande. Att Henrik egentligen är en kvinna och att hon är sjuksyster spelar i sig ingen roll. Problemet är att hon utgett sig för att veta en väldans massa saker om dig och utredningen. Men det gör hon alltså inte. Saken är den att hon vet ingenting. Detta hade vi kunnat stå ut med om det inte vore för följeslagarna som ljuger precis lika mycket. En av dem har du redan avslöjat, nämligen Micro 113/logga ut. Att det är samma person bakom båda nicken antyder att personen verkar vara just bakom, och det extremt mycket. Hon ger sig ofta in i diskussioner hon inte behärskar för fem öre, men fattar inte att hon blir idiotförklarad. Läs här bara:  https://www.flashback.org/sp23897259  https://www.flashback.org/sp23897668  https://www.flashback.org/sp20878642  https://www.flashback.org/sp20890831  Just nu sitter alltså tre, kanske 4 personer, där var och en av dem har flera olika nick och de skriver tusentals med inlägg om dig med medveten falsk information. Den enda orsaken till att tråden fortfarande finns och att det skrivs mycket där beror på att dessa galningar skriver hatinlägg om dig. Detta är förjävligt. Jag gillar av princip inte uthängningar, tycker det är tarvligt, löjligt och ett otillåtligt angrepp. Men då falshback har gett dessa dårar en fristad har du alltså inget annat val än tala om vilka personer dessa personer är i verkligheten. Hade flashback på riktigt värnat om anonymiteten av icke offentliga personer så hade tråden låsts för länge sedan.

  2010-06-25 | 13:15:23
 • Anonym säger:

  Ahmenvafans inträde i tråden var ganska lustig om man bortser från att människan bakom är en sjuk individ.  Hon kom rakt in i tråden och skällde ut folk till höger och vänster med en mycket aggresiv attack.  Ingen tvekan om vem det var och vilka nick som tillhör samma människa.

  2010-06-25 | 15:28:06
 • Ingrid Carlqvist säger:

  Och nu har Syster dyster stängt sin blogg för icke inbjudna ... Elakhet och feghet går tydligen hand i hand.  Ditt avslöjande kommer att bli mycket viktigt, Jocke. Det enda som kan stoppa de här människorna är just risken att bli uthängd.  Glad midsommar!

  2010-06-25 | 16:13:54
  Bloggadress: http://inteutanminasoner.wordpress.com/
 • valens säger:  ”Det enda som kan stoppa de här människorna är just risken att bli uthängd.”  Midsommarens magiska men ändå stränga sanningsröst...  Glad midsommar - för de som kan vara glad...

  2010-06-25 | 16:41:20
  Bloggadress: http://valens.nu
 • Sierra säger:

  "Det enda som kan stoppa de här människorna är just risken att bli uthängd.”  Dina uthängningar verkar inte fungera för de fortsätter ju att skriva ändå. Vad ska du göra nu då?  2010-06-25 | 20:52:21
 • Anonym säger:

  Bara det att Syster dyster stänger sin blogg så passande visar ett skyldigt beteende, den bästa bekräftelsen på att det Jocke skriver är helt sant.  Ingrid har rätt, det är hot om uthängning som gäller.

  Det enda som biter.

  Till slut skall syndaren vakna.

  2010-06-26 | 12:30:49
 • r säger:

  Om nu Syster Dyster är densamma som HenrikJ innebär inte för den skull att Syster Dyster är densamma som den här Karin. Tycker uthängningen är helt omoralisk.

  2010-06-26 | 16:30:23
 • Medborgare X säger:

  r!  Att Systerdyster är densamma som Karin Nordenbäck framgår med all tydlighet av hennes anmälan till Kundo on Haléns reklam på Daddys blogg (http://kundo.se/org/halens-ab/d/halens-pa-daddys-blogg/) och ännu mer tydligt av uppropet om sjuksköterskornas lön (http://upprop.nu/PAMD). Så det råder nog inga större tvivel att det är Karin Nordenbäck som döljer sig bakom Systerdysters signatur. Hur omoraliskt du än må tycka att det är att avslöja det.

  2010-06-26 | 16:48:28
  Bloggadress: http://medborgarperspektiv.blogspot.com/
 • Roback säger:

  Glasklart. "Bevisningen" är faktiskt tyngre än den som ligger till grund för avslöjandet av hunduppfödare Sjelin i Sörmland.  Som något av en yrkesmänniska i grävarbranschen måste jag uttrycka respekt för arbetet bakom det här avslöjandet. Jag hade själv några funderingar kring vem sjukhuvudet HenrikJ kunde vara, men jag hade fel.  JR: Om du vill, och fortfarande är intresserad, så kan jag nog ta en sittning vid lämplig regnig dag i ett särskilt statligt arkiv några mil norr om min nuvarande bostadsort. OM du inte redan gjort det.

  2010-06-27 | 00:10:24
 • Daddy säger:

  Hej Roback.  Det är en sak som blivit hängande allt för länge.

  Tycker vi gör slag i saken snarast möjligt. Ring det statliga arkivet och bestäm tid så har vi en "date".  //Daddy

  2010-06-27 | 01:22:57
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Nina Ringbom säger:

  Hittade den här sidan pga en länk i min statistik. Vad menar ni när ni skriver att:'

  Jag kan avslöja en till åt dig Jocke.

  Nicket Berangar heter Nina Ringbom.

  Här är en av hennes hemsidor: http://ninaz.com/

  Här är en till: http://historiesajten.blogspot.com/

  ?????

  Jag har inget nick som heter Berangar??!!

  Kallar jag mig något är det SnowCat eller Ringbom  /Nina

  2010-06-27 | 13:59:06
  Bloggadress: http://www.slottsguiden.info
 • Nina Ringbom säger:  Skulle gärna vilja ha en kommentar om varför jag blir beskylld för saker jag inte ha gjort?!?!

  2010-06-27 | 14:34:56
  Bloggadress: http://slottsguiden.info
 • Anonym säger:

  Så här skrev Ahmenvafan på Flashback, inlägget som försvann upp i rök:

  ...........................

  Jo jag tackar jag!  Nu spekuleras det hej vilt om "fler döda män" på en viss sjuksköterskas arbetsplats.  Kritiken om "brister i vården", ska också bero på denna sjuksköterska.  Att denna sjuksköterska jobbar i en helt annan organisation än den kritiserade verkar gått "Daddyisterna" spårlöst förbi. Fast det står klart och tydligt i artikeln de hänvisar till.  Så vad vet vi då om denna stackars uthängda människa?  - Hon jobbar som sjuksköterska, men är sjukskriven. Trots det åker hon till sitt jobb och skriver privata inlägg/bloggar på nätet. Hon använder sig även av Landstingsdatorerna, fast hon jobbar inom RK.  - Hon har köpt dator under våren. Det ska tydligen vara en väldigt ovanlig händelse. Att folk köper datorer. Aha, ledtråd 1.  - Ledtråd 2; En fin bild på en katt! Tadaaaa: Det vet ju alla att bilder på nätet aldrig, stjäls och lånas utan upphovsmannens tillstånd.  - Ledtråd 3; Ryktet säger att det dör ovanligt många män på hennes arbetsplats, som hon är sjukskriven från. Det verkar sannolikt. Klart den karlhatande sjuksköterskan, "gör 2 flugor på smällen" och går in och bloggar/tar död på en man i samma andetag.  - Ledtråd 4; Bevis för att det förekommer oegentligheter på nämnda arbetsplats, är att det under "Svensk äldreomsorgs" tid 2004, förekom en del kritik mot vården. Oklart är dock om nämnda sjuksköterska hade anställning i Sv Äldreomsorg. Iaf för utomstående.  - Ledtråd 5; Sjuksköterskan har mailat till en annonsör och förstört för bloggägaren. Att någon annan hunnit före och problemet redan var åtgärdat. Har ingen betydelse. Utifrån detta faktum kan man, om man heter Daddy dra slutsatsen att sjuksköterskan även står barkom IC´s uppdragsbortfall. Hahha.. Där satt den, säger Daddyisterna. Öhhh? Säger vi andra.  - Ledtråd 6; Hennes barn bor ff hemma! Anledningen är att sjuksköterskan är så sjuk så barnet måste ta hand om henne. Dessutom super hon å det grövsta. Därav hennes förvirrade inlägg på FB/daddys blogg, med flera olika nick. Att kvinnan i fråga gjort en "fantastisk" resa mot sitt nya liv. Där hon både självutlämnande och självransakande lyckats uppnå något som Daddy själv aldrig skulle klara av är oväsentligt. Hon ljuger nog bara. Säger den fantastiske gurun Daddy.  - Ledtråd 7; Alla som stödjer Daddy får vara vittnen på att allt är sant. Se bara hur sympatierna för Daddy väller fram. Det finns ingen kritik eller motvallare. Att bloggen är modererad har verkligen inte med saken att göra.  Ja, listan kan göras hur lång som helst. Men vad tjänar det till? Har inte det framgått redan hur sjukt allting är så vet jag inte hur det mer kan påtalas. Och alla "sunda nick" som jag faktiskt tyckt haft en sund inställning. Kanske sundare än min egna, emellanåt, i denna fråga. Sjunker djupare än Marianergravens botten, när jag ser hur de med ovanstående "huvudbrytande" logik går på Daddys linje. Daddy, med sin skruvade, paranoida föreställningsvärld, får fd vettiga människor att ta avstånd från en person via rykten. Via smutskastning, via förföljelse och via en ensidig uppgiftslämnare. Jag vete sjutton om jag ens tror att det är sant? Gör vuxna människor så? Är nicken "kapade"?

  ...............................................  Vill du ha originalet vet du vart du ska höra av dig.  2010-06-27 | 17:58:01
 • Anonym säger:

  Jocke.  Jag gjorde en sån där snabbkoll på Karin Nordenbäck på nätet. Hon surfar med Firefox, har IP nr 89.253.69.# genom http://www.ownit.se/  Ställer hon dessutom om inställningarna på sitt grafikkort så kommer hon kunna läsa hemsidorna bättre.  Dessutom har ju HenrikJ Firefox som favorit.  Och det tog mig mindre än FEM minuter att få fram underlaget.  Jag är djupt orolig över att det finns så många onaturliga våldsamheter mot patienterna på Körsbärsgårdens äldreboende  http://www.dn.se/sthlm/allvarliga-brister-pa-aldreboende-1.295800  Måtte polisen göra vad som måste göras innan det är för sent.POLISEN...Om ni läser detta...GÖR VAD NI MÅSTE GÖRA  POLISEN...HJÄLP...  Citat:

  - Det är aldrig någon som vet vad som hänt under natten, säger Ninnie Sundbom. Carl har haft blåmärken och rivsår på armarna och ett stort sår på benet.  Anita Ekström, vars make nu avlidit, instämmer helt i hennes kritik."  POLISEN ...HJÄLP  2010-06-27 | 19:14:16

Kommentera inlägget här: