daddys

Beware the fury of a patient man

EN INTERNATIONELL UPPMANING TILL AKTION! (uppdaterad)

Kategori: Politik


Detta är ett viktigt meddelande från Internationella Föräldrar alliansen "INTERPAAL", till alla miljontals biologiska föräldrar, barnoffer och andra kärleksfulla familjemedlemmar runt världen, som med våld har tvingats att skiljas från en förälder eller ett barn, beroende på bristerna i era länders drakoniska familj lagar, enligt vilka du inte längre har några juridiska föräldrarättigheter.


1. Har du upplevt extrem smärta, misstro, maktlöshet, ilska, förvirring och emotionell utmattning, efter att ha blivit olagligt bortförd från din förälder eller utesluten ur ditt barns liv, mot din vilja?

2. Har du problem med att förklara för vänner och släktingar hur det känns, eller att du inte övergett dina barn.

3. Har du haft en brinnande längtan att återvända till en känsla av egenvärde och återfå förtroendet för barnvårdande myndigheter och makten över ditt eget liv?

 

4. Har du, som offer, upplevt att bli kallad svikare eller svikarförälder och till slut inte orkat försöka förklara mer, utan valt att bära denna titel hellre än att utsätta barnen för mer bråk och strid?

5. Har du någonsin undrat hur du skall kunna återskapa den förlorade kärleken, tilliten, förståelsen, och respekten mellan dig och dina stulna barn eller din förälder?

6. Har du någonsin tänkt på att göra något personligen för att fredligt protestera mot orättvisorna som begåtts mot dig och dina barn och familj, av det nuvarande INHUMANA FAMILJERÄTTSSYSTEMET?

7. Har du haft problem med tid, kunskap, förtroende, energi eller finasiella resurser som hindrat dig från att lansera en kamp för att hävda dina och dina barns grundläggande MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER?

8. Har du någonsin undrat hur du skulle förklara för dina barn varför du vägrat, eller inte kunnat, ta ditt fall till rättegång, eller valt att avsluta din talan inför domstol?

9. Har du någonsin undrat hur du någonsin skulle kunna förklara för en sedan länge förlorad förälder, den HJÄLPLÖSHET som ett barn känner, som utsatts för att bli ALIENERAD från en älskad förälder?

 

10. Har du behandlats som en brottsling trots att du inte begått något brott?

 

För att hjälpa dig att svara på ovanstående frågor, har "Den internationella Föräldrar alliansen"  utarbetat dessa dokument som finns översatta till 11 olika språk för dig att överväga (Den svenska översättningen är inte bra. Tills detta är ordnat kan istället en korrekt översättning laddas ner här http://www.divshare.com/direct/11722252-3c3.pdf )


Vi ber dig att bjuda in alla drabbade familjemedlemmar att delta i denna globala satsning, genom att skicka en kopia av dokumentet till ländernas politiker, media, och Familje domstolar.


Förenade globalt, i detta gräsrotsuppror, kan vi äntligen erbjuda våra biologiska barn lite hopp och ge dom en röst. Med ert modiga stöd och engagemang, kommer dessa handlingar inte bara bidra till att skapa en historisk förändring. Det kommer också att göra det möjligt för dig att visa dina barn, att du inte övergett dem, utan att du var en aktiv medlem i en global människorättsrörelse. Du kan visa dem att du kämpat för den mänskliga rättigheten för båda barnets föräldrar. Rättigheten att få ett rättsligt verkställbart lika föräldraskap. Rätten att upprätthålla en kärleksfull, skyddande och vårdande relation med dina barn efter separation mellan föräldrarna. En rättighet som borde vara fullständigt självklar i länder som vill kalla sig demokratier.

Gå med i världens största folkrättsrörelse och kräv ett slut på det barbari som varje dag förstör livet för tusentals barn och vuxna. Sänd dom en signal att du ser. Att du fått nog och vägrar att bidra till att detta får tillåtas fortgå.


"Ickesamarbete med ondska är lika mycket en moralisk plikt som samarbete med godhet."

Martin Luther King Jr

 

Hur använder jag dokumentet?

 

Återta kontrollen över ditt liv och vägra spela med i detta sjuka spel som inte har någonting med "barnens bästa" att göra, utan endast är designat för att råna dig på alla dina besparingar och tillgångar, och på det mest värdefulla av allt. Dina barn. Du är inte maktlös, du har mer makt än du förstår. Efter att ha fått ett flertal frågor om hur dokumentet skall användas så har nu INTERPAAL skrivit ett förtydligande i 6 punkter:

 

1. Du och varje medlem i din familj, har nu möjlighet att personligen överlämna en en sida av dokumentet i protest till alla i ert lands valda politiska företrädare, både statliga och kommunala. Bifoga dokumentet med en begäran om ett skriftligt svar, angående deras personliga ståndpunkt gällande de fyra (4) icke-förhandlingsbara centrala kraven i dokumentet. 

2. Vi föreslår att du frågar dem vilka åtgärder de personligen avser att vidta för att rätta till brotten mot dina mänskliga rättigheter på grund av den skrämmande bristen på juridiska rättitheter i frågor om föräldraskap, och hur rätten att vara förälder till sitt eget barn skall värnas och säkerställas.

Förklara för dem tydligt, att ett negativt svar eller inget svar alls, kommer att innebära en tappad röst!

 

3. Om du väljer att gå till domstol,  kommer du säkert någon gång under förfarandet, komma till slutsatsen att du har blivit lurad. Det kommer att stå klart för dig, att du inte har några juridiska föräldrarättigheter, och därför kämpar en förlorad kamp mot ett system som är uppbyggt för att skilja dig från dina barn, egendom, hälsa och besparingar. 

4. Det är vid den punkten, får du väljer att rita en linje i sanden och informera dom du inte längre vill delta i ett främjande av ett system som vägrar att försvara dina mänskliga rättigheter, och håller på att förstöra relationen du har med dina barn. Du kan göra det genom att lägga fram en kopia av detta Bojkott dokument, så att du kan gå med värdighet. 

5. Alternativt, i stället för att påbörja rättsliga åtgärder, kan du istället genom att använda dokument, meddela Familjerätten, att du och din familj vägrar att delta i något rättsligt förfarande, eftersom du har inget förtroende för ett rättsligt system som förstör snarare än skyddar, förälder / barn relationer av ditt lands medborgare. 

6. "Bojkott" dokumentet kan göras tillgängligt och delas ut vid möten och sammankomster, så att alla berörda familjerna, inklusive de nu vuxna offren, själva kan göra en personlig protest till stöd för en sedan länge nödvändig förändring.

 

Här är några adresser man förslagsvis kan skicka dokumentet till.

 

Socialminister Göran Hägglund
socialdepartementet
103 33 Stockholm

Justitieminister Beatrice Ask
Justitiedepartementet
103 33 Stockholm

Ordföranden för din lokala socialnämnd
Kontaktinfo finns på din kommuns hemsida

Sveriges television AB
105 10 Stockholm

TV4 AB
Tegeluddsvägen 3-5
115 79 STOCKHOLM

Expressen
Gjörwellsg 30
105 16 Stockholm

Aftonbladet
Arenagatan  63
105 18 Stockholm

Dagens Nyheter
105 15 Stockholm

Svenska Dagladet
Mäster Samuelsg. 56
105 17 STOCKHOLM

Din lokala tidning


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer

 • Leroy säger:

  Frågan är den om dom någonsin saknat lukten av sitt eget barn eller hindrats från möjligheten att läsa godnatt saga eller dela vardagen utifrån hur saker hanteras utifrån vad EN part har för vilja eller ovilja utifrån det som sägs och påstår i något som borde vara en dialog eller objektiv utredning och ställningstagande.  Leroy

  2010-06-16 | 23:46:45
 • Mr Galahad säger:

  Bra initiativ...

  Jag rebloggar dig.  //Mr G

  2010-06-17 | 09:42:44
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com
 • Madde säger:

  Håller med Mr Galahad, bra initiativ.

  2010-06-17 | 14:52:59
 • Newscenter säger:

  Man borde lägga till "Leroy"s kommentar i dokumentet och översätta den till samma elva språk, som dokumentet ifråga!  Jag tänker i allafall göra det, om det går bra för dig Leroy?  "

  Postat av: Leroy  Frågan är den om dom någonsin saknat lukten av sitt eget barn eller hindrats från möjligheten att läsa godnatt saga eller dela vardagen utifrån hur saker hanteras utifrån vad EN part har för vilja eller ovilja utifrån det som sägs och påstår i något som borde vara en dialog eller objektiv utredning och ställningstagande.  Leroy  2010-06-16 @ 23:46:45

  "

  2010-06-18 | 01:33:23
  Bloggadress: http://www.newscenter.tk
 • Christer C säger:

  Mycket mycket bra !!!  Har nu laddat ner dokumentet och ska vidarebefordra det och bjuda in alla mina drabbade familjemedlemmar att delta i denna UPPMANING TILL AKTION och be dem fylla i dokumentet och skicka det till ALLA föreslagna adresser !!!  Återigen - mycket mycket bra !!!

  2010-06-18 | 11:59:20
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Ja det är för jävligt att samhället har som åsikt att alla män kan dras över en kam och borde göras om till kvinnor. För det är ju vad som händer när barn fråntas en hel släkt och social och andra myndigheter aldrig ifrågasätter vad mammor säger. De är helt enkelt heliga och kan inte göra fel. Jag har tyvärr själv ett sådant fall i min släkt. Falskanklagelser och barnen blir genast fråntagna umgänget med pappan. Sedan går ett eller två år då all kontakt förhindras och sedan är hjärntvätten av barnen helt och hållet avslutad. De kan aldrig mer tro på att deras pappa inte är det som mamman säger.

  2010-06-24 | 10:33:06
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com

Kommentera inlägget här: