daddys

Beware the fury of a patient man

Några klarlägganden

Kategori: Barn

Monica Antonsson har krävt att jag skall radera all "äckeltext" och ta bort bilderna av henne på bloggen tills hon vaknar i morgon. Annars så kommer hon att addera 20 000 kronor till på mina skulder. Dessutom kräver hon en ursäkt för "grovt förtal" och att jag ställer saker tillrätta. Som ni ser så är bilderna borta, och även "äckeltexten" samt en del av mina kommentarer. Vad gäller klarläggandena så skall jag göra ett försök. 20 000 kronor i ytterligare skulder är det inte värt för mig att föra ett idiotiskt och onödigt bloggkrig.

För att få ett sammanhang om vad detta handlar om, så kommer här en kort bakgrund.

Det eskalerade bloggkriget började med detta inlägg på Monicas blogg. Men det var inte själva inlägget som fick mig att till slut blåsa topplocket, utan kommentaren från Monica kl 22.32. Där hon bland annat skrev att

"om jag hade fel, som jag ju hade i Bjästafallet, så begick jag nu ett stort övergrepp på en stackars oskyldig syster dyster".

Och för att riktigt gnugga mitt redan blåslagna ansikte i leran (fast det kanske hon inte förstod) så skrev hon vidare "att det knappast kan bli grövre än att anklaga någon för att vara pedofil." Syftandes på mig då. Monica har senare skrivit att hon inte har läst vad som skrivits av bland andra syster dyster om mig och mina barn på Flashback. Jag kommer därför att ge henne och er andra bara några få exempel längre ner, i förhoppning om en något ökad förståelse för min reaktion. Och sedan rök även det andra topplocket dagen efter då hon tillät "HenrikJ" att komma till syster dysters försvar. Bara jag hör namnet HenrikJ numera så brister ett antal blodkärl i skallen på mig.

Det som dock Monica tycks ha reagerat starkast på är att jag skall ha utmålat henne som "barnskändare". Det jag skrev för att vara exakt var att Flashbackmobben var vidriga barnskändare, och att efter Monica tagit syster dyster i försvar nog fick räknas in i den gruppen. Det skrevs i affekt och det var en dum överreaktion. Jag ber därför ödmjukast om ursäkt för att jag sammankopplade Monica med dessa vidriga barnskändare. Jag hade inte tillräckliga belägg för detta.

Enligt Monica bör jag som varit misstänkt för just det brottet inte kalla någon för det. Men vad gäller flasbackpöbeln HenrikJ, Binkermuniten, Bogiebaby, Logga ut med flera så har jag inte minsta anledning att ta tillbaka ett enda ord. För det är precis just vad dom är. Barnskändare. Inte minst syster dyster vilket åskådliggörs nedan.

Ett annat krav från Monica:

- Jag har inte på någon punkt ljugit om Joakim Ramström och kräver därför en ursäkt för beskyllningar om motsatsen.

Nej Monica du har helt rätt. Du har inte på en enda punkt ljugit om Joakim Ramström. Och om jag påstått det då ber jag om ursäkt. Mig däremot har du påstått saker om som inte är sanna. Herregud, jag kan väl inte plötsligt börja ljuga om saker som jag tidigare varit helt ärlig om, bara för att du annars hotar att skicka fakturor? Ett sådant krav blir ju absurt. Jag kan bara hoppas att även du inser detta.

- Joakim Ramstedt har däremot ljugit om det mesta och ska därför be om ursäkt för det.

Tyvärr Monica, du får nog vara lite mer specifik.

Jag har krävt och kräver att man inte ska döma en ohörd (Syster Dyster).

Vad gäller min och syster dysters biff så är det inte din business Monica och jag har svårt att se att det är din uppgift att straffa mig ekonomiskt för att jag försvarat mig från henne.

Jag har tillmötesgått dina krav så gott jag har kunnat efter att verkligen ha rådbråkat mitt innersta. Jag har tagit bort det innehåll du har krävt. Om detta inte är tillräckligt för dig så gör det du måste. Men räkna inte med några pengar för det finns inga. Dom är slut. Spenderade på ett falskt hopp om att få rätten att spendera tid med en dotter som jag älskar och saknar så fruktansvärt mycket, att jag håller på att stänga av helt och hållet invändigt för att inte gå sönder och dö. Vilket naturligtvis drabbar även mitt andra barn och andra runt mig, trots att jag försöker att hålla skenet uppe så gott det går. För att inte tala om att även bror och syster saknar varann.

Det är nu tre månader sedan jag fick se henne senast. Jag har redan förlorat allt Monica. Dessutom hånats för att jag ens försökte. Att jag inte längre får träffa henne alls beror enligt paddgänget naturligtvis på att jag lekt "snopplekar" med henne här hemma. Trots att jag frikänts från anklagelserna av polis, åklagare, överåklagare, vårdnadsutredning och psykologutredning (av barnet).

Tror du verkligen att jag i det läget bryr mig så mycket om 20 000 kronor till på skuldkontot att jag skulle offra det sista värdefulla jag har? Min trovärdighet. Specificera vad det är jag ljuger om. Men det du skrivit skiter jag egentlgen i. Det är bara en mild västanfläkt jämfört med vad träskpaddorna på Flashback har skrivit ändå.

Vad gäller mitt utpekande av syster dyster som just "HenrikJ" så har en del saker klarnat efter jag skrev inlägget. Faktiskt just tack vare att det skrevs. Men mer om detta också en bit ner.

"Flaming attacks"


Vet ni vad "flaming attacks" betyder? Det kommer ni om inte annat snart att få lära er. Det är ett amerikanskt uttryck som på svenska närmast kan översättas som "näthatattacker". Alltså en medveten och organiserad skandalisering av en person i syfte att vända människor emot denne med hjälp av bland annat upprepade lögner. Ofta används just anklagelser om pedofili eftersom det i allmänhetens ögon är det värsta som finns. I USA har detta satts i system för att pressa folk på pengar eller för att avgöra tvistemål i en viss riktning. Men även i Sverige har många människor drabbats av detta ondskefulla och farliga fenomen.

En site som med fördel kan användas av dessa kriminella element i detta syfte är det "fria" forumet Flashback. En site som ironiskt nog vill utmåla sig som en garant för yttrandefrihet, men som i själva verket nog är den enskilda site som idag är dess största fiende. I mitt fall är det ju just min rätt till yttrandefrihet man vill komma åt. "Bara han stänger bloggen och lägger ner sin kamp mot väderkvarnarna så...." Det är alltså ett ultimatum. Lägg ner bloggen, annars fortsätter vi att ljuga om dig.

Men även Googles bloggverktyg Blogger som används av bl a "sanningen om" bloggarna är populärt att använda i detta syfte. Just nu pågår ett rättsfall där en direktör från Göteborg stämt svenska Google för att han hängts ut falskt som just pedofil. Ett intressant rättsfall, men direktören kommer tyvärr att förlora.

Visste ni förresten att det inte någon enda tid på dygnet går att få tag i en levande människa på världen största informationsföretag Google? På huvudkontoret möts man av en telefonsvarare och i Sverige har dom hemligt nummer, och om man mot förmodan ändå får tag på det. så får man bara en hänvisningston.

Detta är alltså den publika policyn hos det företag som vet nästan allt om alla. Och som tillhandahåller säkra verktyg för anonyma stalkers. Jag tycker nästan det är lite otäckt.


Yttrandefrihet på riktigt?


Så beskriver Flashback sitt anonyma forum. För att vara riktigt säker på att ingen skall kunna spåra kränkningar, lögner och förtal om andra som du skriver på forumet så erbjuder Flashback för säkerhets skull också en anonym VPN tunnel, som du får betala 50 kronor i månaden för. Sedan kan man i trygghet sätta sig bakom skärmen och anonymt påstå vad som helst om mig, mina barn och andra stackars drabbade satar, utan att behöva stå  personligen för ett enda ord.

Och för att vara riktigt säkra på att lögnerna får stå oemotsagda så stänger man av offret för förtalsattackerna på livstid, utan att vilja eller riktigt kunna förklara orsaken. Det kallar man sedan "yttrandefrihet på riktigt". Jag kallar det sjukt. Flashback HAR regler mot ogrundad ryktesspridning. En regel som, inser man snart, faktiskt är helt nödvändig på ett forum av det slaget. Men den används inte. Åtminstone inte av moderatorn på min tråd "husvagnssvensson". Han försvarar mig visserligen i sina kommentarer, men vad hjälper det när han samtidigt tillåter och vägrar sätta stopp för detta illdåd mot framförallt mina barn?

Enligt Monica Antonsson har jag dömt syster dyster ohörd då jag i detta inlägg bland annat skrev:

Karin Nordenbäck alias "Syster Dyster" alias "HenrikJ" ,"Bogiebaby" alias "Golbögen" alias "Macro 113" alias gud vet hur många andra anonyma nicknames. Så heter HenrikJ IRL.

Jag visade i inlägget bland annat upp vad syster dyster hade skrivit i kommentarer på min blogg, och vad hon skrivit om mig till företaget Haléns i syfte att skada både mitt rykte och min ekonomi. Signaturen HenrikJ kopplades till syster dyster i inlägget. Liksom signaturerna "Bogiebaby", "golbögen" och "Macro 311".

Nu skriver monica även att syster dyster har förlorat sitt arbete på grund av att jag piskat upp en hatmobb mot henne??

Jag har ingen aning om huruvida syster dyster har förlorat sitt jobb eller inte. Men om så är fallet så beror det nog inte på vad jag har skrivit på min blogg , utan snarare på vad hon skrivit på min blogg. Från en dator på hennes arbete. Det kanske inte är sådär himla lämpligt att logga in på sin jobbdator på röda korset och börja kalla folk "adhd drabbade psykopater?" Just nu pågår ett annat omskrivet fall där en anställd på migrationsverket gjort samma groda.

Hade jag fel?


Låt mig först och främst slå fast att inga oskyldiga personer har hängts ut som deltagare i nätverket som har begått dessa vidriga skändligheter mot mig och mina två barn. Och att det rör sig om ett nätverk är nu bekräftat. Syster Dyster skriver under namnet "Bogiebaby" bland annat följande:

Jag håller också med Kimbo7 om det sannolika att hemlisen att bo lika tid hos båda tycks vara en väl intränad fras liksom sonens brev till domaren (vet ej om dokumentet fortfarande finns att läsa på bloggen) är ett beställningsverk av en vuxen person. Att ens förälder inte slår vare sig barn, kvinnor eller män är väl en självklarhet för 99% av alla barn. Att skriva under på motsatsen väcker åtminstone hos mig funderingar eftersom jag ingenstans sett att Daddy skulle vara misstämkt för misshandel.

Jag är alltså skyldig till anklagelserna och skulle ha "tränat in" vad R skulle säga i polisförhören om vår "hemlis", redan då jag inte hade en aning om att anklagelserna ens skulle komma? Sedan skulle alltså min 4 åring fyra månader efter vår tvångsseparation rabbla detta som ett rinnande vatten hos polisen? Sedan skall jag alltså på något sätt fått min son att på beställning skriva brevet till domaren som jag publicerade. Dessa jävla anklagelser mot mig, men framförallt mina barn får mig att må illa. Fy fan! Jag undrar om Syster Dyster skulle vilja upprepa detta om hon stod öga mot öga med min son som skrev brevet helt på eget initiativ? Hon är hemskt välkommen.

Vidare skriver hon:

Till sist, att fly från en berusad och aggressiv person är självklart inte kidnappning utan ett en handling som tyder på ansvar och självbevarelsedrift. Vad var alternativet? Dessutom visste Daddy var dottern befann sig och hade möjlighet att ha umgänge med henne. Jag tolkar det som att Daddy var och är djupt kränkt över att den kvinna han försökte forma och som var beroende av honom, en dag var så stark och mogen att hon fick nog och sökte sig ett annat liv.

Behöver jag ens påpeka varför jag blir förbannad?
Eller varför inte den här:

Daddy tyck inte uppleva sin ADHD som ett problem vilket säkert många i omgivningen gör.


Skrivet av en sjuksyrra i Stockholm som jag aldrig ens har talat med??
Och den här är ju fin också:

Daddy besitter inte på något vis den mognad som omvärlden kan förvänta sig av en 43-årig 2-barnsfar. Han uppträder som ett stort barn, kräver att allt ska ske på hans villkor, vägrar att anpassa sig efter normer och begär dessutom att vi andra ska stå för fiolerna för att han ska få leka journlist på heltid. Daddy vill inte att hans skattepengar ska gå till barnahus, kvinnojourer etc. Jag kontrar och säger att jag inte vill att mina skattepengar ska gå till en kostsam kravmaskin som Daddy. Det handlar inte bara om uppehälle, i det här specifika fallet handlar det vid det här laget säkerligen uppemot någon miljon genom alla dessa socialsekreterare, familjerättssekreterare, kontaktpersoner, poliser, åklagare som Daddyn sett till att hålla sysselsatta allt emedan vi andra betalat kalaset.

Visst är det en intressant vridning på det som har gjorts mot mig och min familj. Nu är det plötsligt mitt fel att social och familjerättssekreterare, poliser, åklagare och fan vet, har kostat stackars skattebetalare miljoner?
Jag har inte bett om deras tjänster. Jag har bara försökt försvara mig från dom. Men det som gör mig riktigt jävla rosenrasande är hennes ideliga antydningar om att jag inte är en lämplig förälder. Jag antar att syftet är att sabotera mina chanser helt i de kommande förhandlingarna. Därmed ser jag även detta som en direkt attack mot mina barn. Det finns gott om ytterligare exempel om dessa inte räcker.

Har ni tänkt på vad namnet "Bogiebaby" syftar på förresten? En ledtråd: Syster Dyster använder en viss känd kvinnlig skådespelare som avatarbild....gissningar kan skrivas i kommentarsfältet.

Men HenrikJ då?


Ja, denna HenrikJ är en enigma, och vet ni varför? Därför att HenrikJ inte finns. Kryptiskt, ja visst, och jag skall utveckla detta min käre Watson, men det får bli i nästa inlägg för nu är klockan mycket och min frist håller på att rinna ut.

Men låt mig få avsluta med en liten textanalys uppgift för hågade att roa sig med så länge:

Jämför den här kommentaren som skickats in till bloggen av en gammal bekant figur med kommentaren från Flashback nedanför:

Jocke!! Du skriver att denna blogg är en ventil för att du inte mår bra. Är du säker på att denna såkallade ventil får dig att bli bättre? Hade du tänkt att fastna i denna rehabventil i 5år framåt eller??
Faktiskt så blir jag inte förvånad om du ska prova tilltaget att skicka en massa betalningsföreläggande till olika myndigheter NU! Så blir det vanliga visan om att du EJ får rätt. Sen kommer nästa gamla vanliga spya om hur orättfärdigt du blivit behandlad för att dina krav EJ tillgodoses utan PRUT. Så då får du väl (ironiskt) stämma kronofogden för kränkning av dina mänskliga rättigheter.. ehh du vet väl med rättigheter så kommer skyldigheter.

Nåja om nu din föredetta lyckades med att blåsa dig på några månaders underhåll så blev hon säkert kanon förmögen på det. Kanske en häftig bikini eller en helkväll på stan att festa i lyx och kaviar. jaja kvittar väl?

Vad gör du själv för att ta tag i ditt liv just NU?? Men vad jag förstått så har du en väldigt bra mentor/coach vid din sida som verligen lyckats med sitt eget liv.

Föresten så är du jocke en resurs för samhället. För allt du faktiskt lyckas med att fjanta med myndigheter så gör du faktiskt så att det håller tjänstemän sysselsatta och får inkomst för dina bravader! Hoppas bara att du EJ tänkt att du få betalt för dina "hoppetossa" bravader???

Men kanske du kan starta AB Jockes obstinat eller nåt. Så kan du börja med att gnälla för att det kostar 50 tkr för att starta AB. Vem vet kanske du kan få starta eget bidrag. Annars kan du gnälla om det med. Passa på att anställa dina gelika så har du lite kostnader att dra av också. Vem vet ni kan gnälla om lönerna...

Helt allvarligt Jocke.. Skärp till dig!!!

Ser du vad jag ser min käre watson?


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Ni har inte sett Monica som farligast än. Hon är cyberns värsta kameleont (därav hennes troll-fobi). I en totalitär stat skulle hon, Nordenbäck och många andra (inklusive Maja Lundgren och andra kända) vara tjallare, angivare, väktare...

  2010-07-04 | 07:37:59
 • Anonym säger:

  Den är smart som ignorerar Monica Antonsson helt. Har man den minsta självbevarelsedrift så ger man henne inte sitt IP-nummer, telefonnummer eller annat nummer. Skicka för guds skull inte heller privata mail. Allt sådant arkiverar hon, enligt egen utsago.

  Hög tid för att låta henne svinna bort...

  2010-07-04 | 08:24:35
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Så oerhört trist att det har blivit så här. Både du och Monica har ju annat att ägna er åt här i livet än att slåss med varandra. Jag hoppas att Monica inte kommer att kräva pengar av dig. Det vore det allra bästa.  Det gäller alltid att se vägen framför sig som inte leder till mer skada varken för en själv eller medmänniskorna utan som går mot ljusare tider och mer hopp. Jag hoppas att detta löser sig på ett bra sätt.

  2010-07-04 | 09:11:46
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Anonym säger:

  Daddy är inte den ende Monica har gjort sig ovän med. Mönstret är genomgående detsamma: hon är

  - opålitlig

  - förolämpande

  - kränkande

  - mobbande

  - utpressande

  - ljugande

  - manipulerande, etc.

  Sluta att vara så naiva!

  2010-07-04 | 09:29:12
 • Guldkornet säger:  "Ser du vad jag ser min käre watson?"  Antar att du menar att användningen av stora bokstäver + att några meningar slutar med ??? skulle tyda på att det är samma person?

  Vid en första anblick kan man ju tyckas tro det, men personligen betvivlar jag starkt att det är samma person. Detta av främst två orsaker.  1. Meningsuppbyggnad är något som är väldigt svårt att ändra om man inte verkligen verkligen fokuserar på det. I den andra kommentaren finns inte mindre än 11 kommatecken. I den första inte ett endaste.  2. I den första förekommer även ett par särskrivningar, inga sådana finns i inlägg två.  Jag tror inte att dessa kommentarer är skrivna av samma människa. Kan ju mycket väl vara så, men det går iaf inte att utläsa av kommentarerna rent språkligt.  2010-07-04 | 09:49:25
 • Catta säger:

  Jag hoppas verkligen inte det är frågetecknen och de stora bokstäverna som är kopplingen, för jag tror jag ofta skriver just ??? och i dessa diskussioner har jag ofta använt stora bokstäver också typ: Jag menar INTE att ALLA......Detta för att understryka (typ istället för fet stil). Men jag ser inte heller något annat som skulle koppla samman dessa två kommentarer?

  2010-07-04 | 10:41:38
  Bloggadress: http://cattasbubbla.se
 • Anonym säger:

  Vare sig dessa två kommentarer kommer från samma person eller inte, så kvarstår faktum att systerdyster är K.N. och att hon alltid har varit och är en av de mest opålitliga dubbelmoraliska personer man har mött på Internet. Det råder inget tvivel om att det är hon som också har skickat brevet till Halléns. Att tjalla på det sättet är inte ett dugg bättre än HenrikJ's oavbrutna misstänkliggörande av Daddy. Att Flashback tillåter sådant eller skvallertråden om Hurtig (även om jag inte har några sympatier för henne) är bortom mitt förstånd. Det borde fan vara kriminellt.

  2010-07-04 | 11:44:46
 • ann säger:

  Skvaller drar och är publikfriande. En avrättning om dagen håller doktorn borta...Folk älskar att se andra strida, det är nog det enda man är intresserad av egentligen och man kan ju fundera över varför så många behöver detta ställföreträdande krig. Mer blod, mer blod skriker massan. Sjukt är det och det påverkar också bl.a bloggare att ge folket vad folket vill ha...oavsett vilka konsekvenserna kan bli för dem själva! Vem vill inte ha många besökare?

  2010-07-04 | 11:59:36
  Bloggadress: http://www.levandeliv.blogspot.com
 • herulen säger:

  Om en annonym person använder en diskussionssajt som skydd för att förtala och ljuga, i syfte att bedriva hat, mot en namngiven person: då är det logiskt och naturligt att denna namngivna person avslöjar vem den annonyma personen är. Jag är fullkomligt övertygad att HenrikJ aldrig skulle ha ljugit om daddy och hans dotter om HenrikJ använt sitt riktiga namn. Detta gäller även Kimbo, swimpan, logga-ut, Berenger osv. Att vara annonym är förstås inte fel, men att snacka skit om andra under annonym flagga är inte bara patetiskt utan jävligt korkat dessutom. Vi kan tydligt se att dessa annonyma fåntrattarna dessutom anser sig fria från det kutyma sättet att debattera, dvs. ha belägg för det man påstår och att svara logiskt på det frågor man får från andra. Men icke sa HenkeJ ... och logga ut, swimpan, Berenger, Kimbo etc, - vi säger väl vad vi vill. Just nu känner vi för att hata daddy och då vill vi snacka skit om honom. Vi läsare ser det då som en rättmätig sak att daddy skriver vilka dessa personer är. Patetiska figurer är det, vilket ju visas genom deras inlägg på flashback.

  2010-07-04 | 12:27:40
 • Catta säger:

  Du utan namn: Är man utsatt så är det förstås minst sagt irriterande att någon skriver till tex Haléns, eller som i mitt fall försöker få min blogg stängd genom att skriva till WP.

  Men rent allmänt så är det inte olagligt på något sätt. Däremot håller jag med om att det inte skulle vara tillåtet med rena lögner eller att sprida obekräftat skvaller varken på bloggar eller nån annanstans.Men de bloggar eller forum som tillåter sånt får ju också stämpeln som ganska oseriösa i de flestas ögon tror jag.  2010-07-04 | 12:28:07
  Bloggadress: http://cattasbubbla.se
 • ann säger:

  @Herulen - det är väl därför jag ifrågasätter den självklara rätten att vara anonym på nätet. Skriver jag en insändare i en vanlig tidning kan jag mycket väl vara anonym men...om jag uttalar mig om någon annan så är det normala att jag antingen får stå för det med mitt namn alternativt kastas insändaren i papperskorgen. (Tidningens sätt att skydda sig)  Som du säger så är det inget problem med anonymiteten så länge man kan använda den på rätt sätt, alltså att inte säga mer än man kan stå för, men - i många fall används den just för att hänga ut andra och då är den inte alls självklar längre.  För att en debatt ska vara fruktbar så måste den ske på lika villkor.

  2010-07-04 | 12:40:27
  Bloggadress: http://levandeliv.blogspot.com
 • Börjar bli irriterad. säger:

  Här finns en hel del att finna.  "Osynliggörande/ “Silent treatment”  Tysta eller marginalisera oppositionella personer genom att ignorera dem. Att inte lyssna på vad den andre har att säga. En osynlig människa tappar sin kraft (driv), känner sig mindre värd, oviktig och betydelselös.  Förlöjligande  Att genom ett manipulativt sätt framställa någons argument som oviktiga. Under ytan lurar förakt.  Underhållande av information  Undanhålla väsentlig information. Kräv bordläggning av viktiga beslut. Kräv att alla har samma beslutsunderlag.  Dubbel bestraffning  Att försätta någon i en situation där de nervärderas eller straffas oavsett vilket handlingsalternativ de väljer. Man blir maktlös, moment 22. Damned if you do and damned if you don´t.  Påförande av skam och skuld  Att antyda att det någon utsätts för är deras eget fel. Ofta i kombination av förlöjligande och dubbel bestraffning. Den som skuldlägger vill säkert själv slippa ta ansvar. Används ofta mot personer som ställer krav och obekväma frågor. Ta stöd av någon du litar på för att analysera situationen. Konfrontera den som lagt på dig skuld och redogör för hur du ser på saken.  Tolkningsföreträde  När någon tar sig rätten att avgöra vad som räknas som ovidkommande frågor, vad som är viktigt i sammanhanget. Resultatet blir att dialogen kvävs. Relatera till begrepp som öppenhet, högt i tak, lyhördhet, se till andras behov, ömsesidighet…  Stereotypisering (och sexuella trakasserier)  Lilla gumman, systrar, alli-I-allo, grabbarna, handyman, fixaren - nervärdera eller smickra för att få sin vilja fram.  Tillmötesgående motstånd  Mycket snack men…jag förstår vad du menar, det tål att tänkas på, det låter bra, jag ska tänka på saken - för att sen inte agera/återkomma.  Ospecificerad kritik  Att kritisera någon/något utan att svar på vad/hur/varför - Du är dum /har fel! - Varför? - Inser du inte det själv så är det lönlöst att försöka förklara/det borde du kunna lista ut själv..  Felfinnaren  Får andra att förlora balansen genom att ständigt påtala fel och brister och påpekar varje litet misstag denne gör, och förstorar upp dem. Att ständigt känna sig påpassad är nedbrytande, och att försöka vara perfekt är extremt energikrävande, för att inte glömma omöjligt.  Aktiva syndabocken  Tvinga någon att agera/ta tag i saker tex genom att själv vara passiv, alternativt delegera, för att sedan kritisera resultatet (men även ta åt sig äran när det går bra). Ofta i kombination med påförande av skam/skuld  Snabba beslut  Beslut stressas fram ibland med inslag av “dimridåer”, dvs att viktiga aspekter döljs I stor mängd förvirrande och/eller förvanskad information. Eller med hjälp av gammal hederlig försäljningstaktik, till exempel att man får ett antal förslag presenterade för sig och ska luras att tro att man måste välja ett av dem.  Dubbla budskap  Säga en sak men göra en annan/signalera något annat med kroppsspråket.  Gamla skulder  Att försöka få igenom sin vilja genom att kräva en gentjänst för något som man menar att man så generöst gått med på/gett vid ett tidigare tillfälle, utan att det fanns några (specificerade) krav på motprestation.  Insinuera/sprida rykten  Detta kan ha pågått länge och subtilt innan man upptäcker det.  Utbrott  Oförutsägbara och oregelbundna (“walking om egg shells”).  Hot om våld/våld  Ljuga...  Läs mer  Lyssna på magkänslan, känns det fel så är det kanske (troligen) också det, bolla det med någon annan utomstående, och be om ett ”oskyldigt” förtydligande (använd Jag-budskap, “Jag kände/upplevde” eller “Ska jag uppfatta det som...? Menade du att...? Eller bara helt enkelt - “Hur/vad menar du då?”....).  Eller som Elaine Bergqvists säger:  ”att många tror att attack eller försvar är bästa sätten att bemöta en härskarteknik. Men det är fel taktik. I stället gäller det att "spegla situationen", det vill säga att lyfta fram kommentaren, gesten eller det som gjorde att man kände sig förtryckt och fråga vad personen egentligen menar. Det kan ju hända att man tolkat situationen helt fel.”  Hennes härskartekniker har lite andra definitioner, men motsvarar/överlappar de ”gamla” härskarteknikerna. Hennes ståndpunkt är även att det inte finns speciella härskargrupper. Det är alltså till exempel inte könsbundet, anställda kan härska över chefer, minoriteter över majoriteter.  Elaines sju olika härskartekniker  Projiceringsmetoden. Du klagar på något men får själv skulden för det du påtalar. Den som använder denna metod tror sig ofta vara allvetande, lida av ett Messiaskomplex.  Komplimangsmetoden. En vänlig härskarteknik som inleds med en komplimang. Syftet är att få dig att göra något utöver det förväntade, men kvar blir en olustkänsla trots komplimangen.  Stereotypmodellen. Du blir bestraffad eller negativt särbehandlad när du gör något utöver det som förväntas.  Självförvållad härskarteknik. Du ger ett osäkert intryck med ditt tonläge och kroppsspråk. Du förminskar dig själv och det du säger, "härskaren" får därmed ett överläge.  Uteslutningsmetoden. Du blir inte sedd när du borde bli sedd, i ett samtal eller i en debatt, eller när till exempel ditt tal på bröllopet "glöms bort".  Hierarkimetoden. Innebär att man använder ett överläge eller ett underläge för att tysta någon. Det kan vara chefen som förtrycker sina anställda, men faktiskt också tvärtom.  Tidsmetoden. Många använder tid för att tysta ned andra: "Jag är äldre än vad du är" eller "Jag har varit med längre i det här gänget än vad du har varit"."  2010-07-04 | 12:54:17
 • ann säger:

  Klassiska metoder du tar upp ovan och själv undviker jag att använda begreppet "härskarmetoder" eftersom, precis som du säger de oftast sammankopplas med mäns attityd med kvinnor.  Nu är det väl så, handen på hjärtat att vi alla någon gång använder oss av någon av dessa tekniker, men det finns de som använder dem systematiskt. I Daddytråden på FB används de frekvent och det var väl egentligen det som fick mig att tända.  Det gäller att ha is i magen i sådana situationer och bolla tillbaka utan att gå in i försvar - säger någon till dig att "ja men fattar du inte det" så ska man definitivt hålla med och säga att "Näe det gör jag faktiskt inte så kan du vara snäll att förklara"?  Det är en mycket bra sammanställning det du refererar till ovan!

  2010-07-04 | 13:11:25
 • Daddy säger:

  Angående analysgåtan kanske just detta inlägg från Flashback var ett lite dåligt exempel. Men det finns en annan sak förutom bara sättet att punktuera och använda versaler.  Som anonym med flera nick antar jag att man försöker variera sitt sätt att skriva, men om samma nick däremot varierar stort i sättet att uttrycka sig så beror det nog snarare på något annat.  Ett litet ovanligt ord/uttryck finns i bloggkommentaren som HenrikJ också stundtals använt sig av. Tyvärr inte i just detta inlägg, men det gör ju å andra sidan gåtan till en större utmaning.  En liten ledtråd:

  Om ni letar efter inlägg av HenrikJ i tråden, leta då efter den HenrikJ som har svårt att stava vissa ord som tex "Våldtäckt". Den HJ som faktiskt är fyrabarnsfar från skåne på riktigt.  Alltså inte någon av Henrikarna som stavar ordet korrekt. Om ni hittar den HenrikJ så kanske ni även ser det lilla ordet jag söker...  Den som kan lösa gåtan och kanske även bidra med en egen givande analys utifrån det jag skriver här, kan få ett snyggt detektivdiplom från Daddys och ge till barnen.

  2010-07-04 | 13:54:39
  Bloggadress: http://daddys
 • Catta säger:

  Nu blev det än mer snurrigare, är HJ SD, men samtidigt fyrabarnsfar från Skåne? Eller är SD inte en kvinnlig ssk utan en fyrabarnsfar från skåne? Jag fattar ingenting nu.Nej det blir nog ingen detektiv av mig verkar det som.

  2010-07-04 | 14:01:57
  Bloggadress: http://cattasbubbla.se
 • ann säger:

  Flera som skriver under ett och samma nick catta - känns beteendet igen? Och som växlar mellan olika nick dessutom...

  2010-07-04 | 14:06:09
 • herulen säger:

  Svaret på gåtan är givetvis Lauren Bacall.

  2010-07-04 | 14:12:08
 • Daddy säger:

  Nja delvis. Bacall är den sökta kvinnliga skådespelaren. Men den första gåtan handlade ju om varför hon valde namnet "Bogiebaby".

  2010-07-04 | 14:22:00
  Bloggadress: http://dadysblogg
 • Catta säger:

  Ann: Ja den grejen fattar jag, att det möjligen är flera olika användare som använder sig av samma nick (och olika nick), men jag det med att HJ är en fyrabarnsfar från skåne, samtidigt som han är en kvinnlig ssk ?

  2010-07-04 | 14:45:10
  Bloggadress: http://cattasbubbla.se
 • Cicci säger:

  Jocke Jocke Jocke... Förstår verkligen att du är trött på livet. Att försöka förklara det du gått/går igenom så krävs det uppenbarligen att människor har någon som helst sympati för verkligheten eller kanske öppnar ögonen och tar sig ur sitt tunnelseende. Blir så trött på alla som tror att det går ut på att "sätta dit" någon bara för att man vill visa allmänheten hur samhället ser ut. Alla påstådda saker om dig kan jag inte yttra mig om...så pass väl känner jag inte dig. Jag vet dock att de gånger jag träffat dig och din son så har jag inte upplevt någon onormal reaktion och inte heller att du skulle vara farlig på något sätt. Däremot gör det mig ont hur avståndstagande man kan vara från verkligheten, hur kalla människor kan vara. Den som inte varit utan sitt/sina barn vet inte hur det känns. Längtan och förtvivlan samtidigt som man ska brottas med anklagelser till höger och vänster. Det spelar ingen roll hur många gånger du (eller andra pappor för den delen) frias av polis, åklagare eller domare...ni är redan stämplade för livet. Det är tydligen hur lagligt att smutskasta och förstöra andra människors liv hur som helst. När sanningar börjar krypa fram händer det grejor bland kvinnoorganisationerna. Vår kära EBD är ett praktexempel på detta. Trots flera inbjudningar till debatt avstår hon i tystnad. Varför denna feghet?? Har hon inga fina fakta att lägga fram? Är hon rädd att fler ska få veta hur det verkligen ligger till? Många politiker har fått upp ögonen och utredningar och undersökningar är på gång. Min förhoppning är att barnen sätts i främsta rummet och att de ska slippa dras in i dessa tråkiga sammanhang. De är inga vapen och ska därmed inte behandlas som några heller. De ska inte vara sändebud mellan föräldrarna. Undrar vad R kommer att säga när hon blir vuxen och ser tillbaka på sina föräldrars separation. Hon lär sannerligen ha en hel del att läsa när hon väl vill.

  Det är synd att föräldrars egoism tar överhand och låter barnen drabbas för livet. Man skiljer sig från sin partner - inte från barnets förälder. Barnen kommer till en punkt där de oxå blir stora och ska konfirmeras, ta studenten, gifta sig och kanske få egna barn där det ska firas födelsedagar, dop och annat. Ska de barnen oxå bli lidande för att föräldrarna inte kan vistas i samma rum?? Varför ens sätta barn till världen om man inte kan värna om deras bästa??

  Att kasta beskyllningar till höger och vänster gynnar förmodligen ingen men att hävda att alla barn har det bra - då har de inte sett hur dagens samhälle ser ut. I vissa delstater i USA TVINGAS man gå en separationskurs i samarbete om man har barn, innan man FÅR skiljas. Det kanske vore en idé samtidigt som vissa lagändringar krävs om barn ska ha samma rättigheter, för det har de inte i dagsläget!

  Jag hoppas du kommer få ro någon gång Jocke och att du orkar härda ut. Jag hoppas du fortsätter ditt arbete med att föra fram sanningar och belysa barnens lidande.

  //Cicci

  2010-07-04 | 15:31:06
  Bloggadress: http://www.pappa-barn-kristianstad.se
 • Daddy säger:

  Tack Cicci.  Ni gör verkligen ett kanonjobb nere i Kristianstad.

  Är inte du i Almedalen där jag önskar med hela mitt hjärta att även jag kunde vara.  Oj oj oj vad vissa skulle fått höra ett och annat då. Men det får bli nästa år som jag brukar säga suck.  Du har så helt rätt när det gäller föräldraskap, skillsmässor och barn.  Detta gott folk är alltså en representant från dom hemska farliga pedofila papparättsrörelserna i sverige, med hemliga band till USA och vatikanen...  Mmmm..visst.

  2010-07-04 | 15:53:17
  Bloggadress: http://daddys
 • Ann Helena Rudberg säger:

  I sakfrågan är det precis som du säger. Ifall en tidning har publicerat en bild olovligt så brukar den som har rätt till bilden höra av sig och säga: ta bort det där. Och sedan är saken ur världen.  Här är en länk till en artikel om vad som hände när superkändisen Alex Schulman snodde en bild från webbtidningen Stockholmsposten och sedan struntade i att ta på bort den på sin blogg inom Stureplansgruppen:  http://www.realtid.se/ArticlePages/200810/23/20081023160228_Realtid007/20081023160228_Realtid007.dbp.asp

  2010-07-04 | 16:14:17
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Daddy säger:

  Ja och jag skulle i princip genom det bolag som gav ut min senaste CD kunna jaga människor som laddar ner den gratis på pirate bay, men vem fan orkar?

  Dessutom är jag medlem av piratpartiet själv så det vore ju dessutom att hyckla.  Lösningen på dessa problem kommer aldrig att vara att bedriva hetsjakt på enskilda. Inte heller kommer man åt problemet på teknisk väg.  Om man gick runt alla skivbolag och mellanhänder skulle en CD skiva kunna kosta 20 kronor och artisten skulle ändå få mer än han får nu. Dessutom kan man ta bort alla miljoner som läggs på att marknadsföra lätttuggad skitmusik, så kanske folk skulle börja leta själva och upptäcka den enorma musikskatt som aldrig någonsin marknadsförs, därför att den anses vara "för smal".  Men nu kommer vi in på ett annat ämne. Dont get me started.  Tack för länken.

  2010-07-04 | 16:37:49
  Bloggadress: http://daddys
 • Lagom anonym just nu. säger:

  Om inte Mats Jacobsson/Ibis99 är HenrikJ (ensam eller en av någon till) kommer jag att äta upp en yllemössa.

  Utan ketchup.

  Det var det allra första som slog mig redan under Bjästa tråden.

  Om inte MatsJ/HenrikJ/Ibis99 betett sig så förbannat illa även med nicket HenrikJ hade jag struntat fullkomligt i det.

  MatsJ/HenrikJ/Ibis99 har under ett par år visat sig vara besatt av daddy.

  Kommer med en massa förtal, påhopp och blandar det med något som skall föreställa omtanke kastat i ansiktet med en jäkla massa dravvel som skall syfta till att fostra daddy.

  Har vi sett detta innan, svar JA.

  Är det andra som varit utsatta för MatsJ/HenrikJ/Ibis99, svar JA.

  Har MatsJ/HenrikJ/Ibis99 försökt splittra/krossa pappa-barn föreningen, svar JA.

  Är MatsJ/HenrikJ/Ibis99 sambo och har barn, svar JA.

  Bor MatsJ/HenrikJ/Ibis99 i skåneland, svar JA?

  Har MatsJ/HenrikJ/Ibis99 varit aktiv på nätet ofta och alla timmar förr liksom nu, svar JA.  Mitt förslag är således att HenrikJ är Mats Inge Jacobsson alias Ibis99.  Daddy, då jag vet vem han är så har jag en hel del uppgifter till dig.

  Påpekar alldeles speciellt att ofta ofta det börjades balla ur på SoD kom plötsligt Ibis99 med ett försvarstal kring sig själv samt plötsligt började det försvinna kommentarer, inte en gång, inte två gånger utan flera gånger.

  Vem är det som står bakom SoD, jojomensan är der inte lilla Henkeponken. Först som HenrikJ, sedan ändrades det till Henke.

  Tillfälligheter, svar NEJ!  Vem är det som är så besatt av dig daddy, sjukligt besatt.

  Jo just den personen jag just nu beskriver.  Skulle jag ta detaljer här nu skulle jag få sitta i flera timmar, men jag har inte det som MatsJ. Jag kan inte slänga över barnen på sambon, alla 4 och sedan sitta vid datorn dagar och nätter.  Klart MatsJ som har boendet av sina 4 barn kan brösta upp sig.

  MatsJ har en egenskap till, vilket flera har sett.

  Han trampar på som om inget har hänt, det är det bästa tror han för att inte det skall verka som om han är påkommen.  Daddy, du har en sjuk, manipulativ människa i ryggen.  Det börjar bli dags för att samla ihop det MatsJ/HenrikJ/Ibis99 har totat ihop och skicka det till väl valda personen.  Vi är många som har tröttnat nu MatsJ/HenrikJ/Ibis99.  2010-07-04 | 19:15:15
 • Moi Marie säger:

  Ser ingenting...clueless...jo, speciella (skånska?) uttryck på två ställen, "...till helvete" och "hoppetossabravader"

  2010-07-04 | 19:34:36
 • susanna svensson säger:

  Hejja Daddy ett utmärkt inlägg jag undrar verkligen vad som har taigt åt Monia Antonsson för mig har hon misst all trovärdighet sedan hon tagit packet i försvar. Vissa människor gör bara bra sak i livet Monica hör nog till dom. Då tänker jag på hennes bok sanningen om Gömda

  2010-07-04 | 21:19:02
 • Anonym säger:

  "Somliga har väldigt svårt med sanningen" skriver Monica som själv bevisligen har väldigt svårt med sanningen (ljuger och överdriver utan att skämmas i alla möjliga sammanhang).  "Jag kommer alltid att försvara de mest utsatta när äckelmobben gör ner sig" säger hon. HAHAHA! Säger hon, som själv mobbar, förolämpar och förlöjligar med hjälp av Alexis och Lena.

  /tna  2010-07-04 | 21:54:06
 • Anonym tamejfan säger:

  Åh, strunta i Alexis, Monicas alterego. Det vet väl de flesta vid det här laget.  Du anunym 21.54.06 förklarar precis den härskartekning de tillsammans använder sig av för att känna sig så bra själva.  Kan de inte bara hålla sig till att odla blommor, det måste vara mer lönande än att stalka folk på nätet.  Lena har jag läst om och Monica hyllade henne för att hon erkänner att hon inte kan älska sin styvdotter.

  Någonstans har jag en aning om att samma Monica hade det jäkligt svårt för Pelle (ni vet han som skrev boken om hur han till en början inte kunde älska sitt barn) inte kunde älska sitt barn.

  Vet inte om jag minns riktigt rätt där.  Sedan dessa HAHAHA klingandes likt avgrundsvrål.

  Inte det där lätta hahahihifniss, utan det där jäkla elaka.  Nä fyförfan vilken obehaglig människa och daddy, låt henne INTE påverka dig.

  Hon är inte värd en sekund av dina tankar.  Däremot verkar du och IC vara värda hennes tankar, rent av konstant.

  Låt henne äta frukost med dig i sin ensamhet, bjud inte in henne till din måltid.  Hon är en ensam bitter tant där livet inte blev riktigt som hon tänkt sig.

  Hennes problem, hennes liv, hennes val.  Monica Antonsson skulle inte erkänna att hon ljuger om hon så blir filmad, fotad och en hel folksamling står och ser på när kakan tas ur burken.

  Hon skulle genast beskylla alla som är där för att ljuga, kamerorna har blivit manipulerade just för att vara så dum mot Monica.  Sen har vi de få beundrarna, de som applåderar Monica om hon så plockar fjädrarna på en levande fågel.  2010-07-04 | 23:10:29
 • Tommy Jonsson säger:

  Anonym tamejfan

  Håller med dig hela vägen. Hon tål inte ens de som har en avvikande sikt.

  Endast de som håller med henne är accepterade på hennes blogg. Dvs den är endast för mammarättsaktivister, som hon själv var när hon skrev alla artiklar och lobbade med Mia. Sedan blev hon väl avundsjuk för att Mia blev miljonär.

  Vad har MA själv i sitt bagage? När det handlar om barnets rätt till sin far? Misstänker att hon har något att dölja där?

  2010-07-05 | 05:18:06
 • Catta säger:

  Tommy: Var det inte så att pappan till Monicas barn helt plötsligt stack och var försvunnen i 10 år och lämnade både barnen och Monica?

  2010-07-05 | 07:30:00
  Bloggadress: http://cattasbubbla.se
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Tyvärr har Monica bestämt sig för att gå vidare med saken. Hon påstår att du fortfarande inte har tagit bort allt och att fotografen Kurt P:s bild finns kvar på din blogg.

  2010-07-05 | 08:05:27
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Anonym tamejfan säger:

  Tommy Jonsson

  Ja avundsjukan eller ifrågasättandet kring Monica är hennes drivkraft, det är inte utan att det börjar röra sig tankar om att Monica är den som ligger bakom mailen till Villaliv där IC fick sparken.

  Av den anledningen att hon är så avundsjuk på IC för att inte Monica fick samma erbjudande som IC i sitt BP.

  Hon skriver flera gånger att det inte är så alls, dessutom ville Monica inte vara delägare i BP enligt egen utsago.

  Det är här hon begår övergrepp på andra personers intelligens, begriper hon inte att vi begriper att hon ville få möjligheten att tacka nej i så fall.

  Hon skrev en harrang om hur BP har tjänat så mycket på henne, men själv har hon inte tjänat någonting på samarbetet med BP.

  Vet inte om det inlägget är kvar på hennes blogg.

  Lägger vi till hennes beteende blir det solklart, hon är så avungsjuk på IC.  Daddy har den stora fräckheten att ifrågasätta Monica.

  Han tillber henne inte som om hon vore den stora gudinnan.

  2010-07-05 | 08:09:53
 • Anonym tamejfan säger:

  Ann Helena

  Varför blir jag inte förvånad?

  Monica är inte lite förutsägbar.

  Skakar på huvudet.

  2010-07-05 | 08:18:42
 • Bitten säger:

  Är det Monica som äger rättigheterna till fotografen Kurts bilder?? Eller har han skickat ett krav till dig, Jocke? Det finns nog rätt många bilder på Monicas blogg också som hon inte betalat källan för.. det här handlar ju inte om copyright utan bara om hämndlystnad!

  2010-07-05 | 09:33:40
 • Anna J säger:

  Någon som vet vad som händer nu? MA har tagit bort senaste inlägget.

  2010-07-05 | 09:57:04
 • R säger:

  Hon har tagit bort allt som har med Daddy att göra.

  Hon har ju sagt att hon inte vill ha med människan att göra längre, och det här är väl en slutgiltig markering.

  2010-07-05 | 11:03:03
 • Maria säger:

  Jösses, vilken cirkus det verkar ha varit i helgen medan jag legat vid poolkanten i 30 graders värme. Bra i och för sig att det förra inlägget om Antonsson är borta. Det är lite sorgligt att se två i grunden bra människor träta. Jag kan förstå er båda, även om jag har lämnat kapitlet Antonsson bakom mig. Antonsson resonerar utifrån sina bevekelsegrunder och det finns nog någon sorts logik där, även om jag förstås tycker att detta med att hota med att kräva pengar av dig är uppåt väggarna.  Tyvärr följer detta ett mönster hos Antonsson. Hon jobbade och lobbade som sagt för Mia, men sedan kände hon sig lurad och tog därefter en gruvlig hämnd. Vissa menar att hon missade priset som årets grävande journalist för att gick för hårt åt Mia. Själv menar jag att om det som sägs om Mia är sant så varför ska det då inte komma fram? Det som är intressant är kontrasten mellan det som påstås vara sant ("en sann historia") och det som är sant i verkligheten.  På samma sätt upplever väl Antonsson nu att hon stöttat dig Jocke, t.o.m. ekonomiskt, och eftersom du nu har mage att skriva något kritiskt så ska hon hämnas på alla sätt hon kan. Verkligen primitivt, man jag antar att du inte har så mycket att frukta i den vägen. Det låter bisarrt att någon skulle hjälpa henne med att kräva ut pengar från dig för en bild på din blogg. Förhoppningsvis är Kurt en resonabel person (han är ju man) och henne inte behjälplig i detta.  För mig är det en konstruktiv jämställdhetsdebatt som gäller i fortsättningen och där anser jag att Antonsson genom egen förskyllan är avhängd sedan länge. Så varför lägga mer energi på henne? Det leder bara till oändligt bråk. Lägg energin på något vettigare istället, och framför allt på företeelser och personer som verkligen behöver granskas.

  2010-07-05 | 11:28:29
 • Anna J säger:

  Bra skrivet, Maria. Låt oss lägga vår energi på saker som verkligen betyder något.

  2010-07-05 | 11:38:10
 • Maria säger:

  När man läser advokat Svante Thorsells text så inser man vilket jätteproblem detta med förtal på nätet kan bli och redan är, vilket vi som varit med i svängen runt Antonsson redan har fått inblick i, medan problemet inte är allmänt känt ännu. Att Antonsson med de kunskaper hon har kan ta nätmobbare i försvar är otroligt märkligt. Hon tror att hon göra något bra, att hon tar någon "svag" person i försvar, men hon har helt virrat bort sig och misstar sig numera grovt på vänner och fiender.

  2010-07-05 | 12:20:12
 • Tommy Jonsson säger:

  Håller med föregående talare att det finns viktigare saker att diskutera än MA här på bloggen.

  Hon är tydligen avundsjuk på allt och alla. Hon påstod ju att hon hade tjänat en massa pengar åt Blue så att de hade råd att ge ut andra författares böcker och att hon tackat nej till att bli delägare.

  Det var hennes historia och det kan ju också vara så att de inte kunde tänka sig henne som delägare och inte ens gett henne något erbjudande över huvud taget. Hon har skrivit en bok och vad jag förstått har hon väl inte stoff till några fler.

  Förlåt, jag missminner mig hon vill visst skriva en bok om Georg Pesors fall men ur moderns perspektiv från fängelset. Detta kan inte vara någon kioskvältare som jag ser det. Hon blev rasande på att Georg Pesor hade sagt att det vore bra om modern kunde få den vård som hon behövde. Hon var också förbannad på Ingrid Carlqvist för att hon skrev boken "Inte utan mina söner."

  Kan hennes beteende finnas bakom att hennes man bara försvann" i 10 år och sedan sökte sig tillbaka? Vilket var hennes del i att han bara försvann? Betedde hon sig mot honom som hon gör mot andra så upplever jag det som en nog så god förklaring. Att hon är en mammarättsaktivist är helt klart och där finns ingen medömkan kring de barn som förlorar rätten till sin far och fadern.

  Hon krävdede också att Ann Helena R. skulle radera sin blogg om Catarina Hurtig. Detta lyckdes hon inte med och det gladde mig för jag hade några kommentare där och jag beundrar AHR för hennes sätt att skriva. Tyvär leder väl det till att AHR inte längre är välkommen till den lilla trivsamma bloggen.

  2010-07-05 | 12:45:43
 • Tommy Jonsson säger:

  Så MA utnyttjar en annan persons bildrättigheter och utkräver betalning av Daddy eller radering av bloggen. Har hon medgivande av fotografen till detta eller bedriver hon inkassoverksamhet a la Bandidos med 50% för egen del?

  2010-07-05 | 12:58:38
 • Kalle säger:

  Monica Antonssons blogg är full av bilder som hon har lånat här och där på nätet. Bilden på Catarina Hurtig som Monica använder i sitt inlägg om henne kommer tex från glife.se!  http://www.glife.se/content/5277  Så att hon skulle kräva Jocke på pengar för att han använt en bild som någon fotograf som Monica känner har tagit verkar minst sagt lukta dubbelmoral.

  2010-07-05 | 13:26:26
 • Maria säger:

  Jag har hittills undvikit att diskutera Antonssons privatliv men eftersom frågan tas upp här så ger jag min syn på saken. Alltså, Monica fick ensam ta ansvar för hem och barn när maken drog. Han sa att han skulle gå ut och köpa Expressen och kom inte tillbaka på många år, kanske var det 10 år. Då stod hon där med ett hus att betala och två små barn att försörja. Det förstår ju alla att det var ett tungt lass att dra. Att maken stack behöver inte ha något med Monica att göra, han var tydligen en storljugare och hade redan flera barn på bygden, något som Monica var ovetande om. En skicklig manipulatör med andra ord, säkert också charmerande. Mot denna bakgrund är det faktiskt storartat att Monica så länge kunde ha empati för pappporna som mist sina barn på grund av att mamman stuckit. Men nu har hon på något sätt slunkit tillbaka till mammarättsaktivisternas fålla.  Att Monica fascinerades av Mias lögner och ville avslöja dem kan förmodligen kopplas till att Monica själv upplevt lögner i sin närhet.

  2010-07-05 | 13:51:31
 • Daddy säger:

  Trodde jag hade tagit bort den där Kurtbilden också?, men så ser jag nu att den fortfarande låg uppe. Ghost in the machine... Monica har nu raderat inläggen om mig, så därför tog jag bort hela det inlägget också.  Precis som Monica har bestämt sig för att inte ha något mer med mig att göra, åtminstone inte inför öppen ridå, så har jag bestämt mig för samma sak gällande henne. Nu finns hon inte heller längre i min länklista.  Nu skall hon gå vidare sägs det. Hoppas hon nöjer sig med att jag nu har raderat bägge inläggen.  Nu lämnar vi det kapitlet och går på nästa, vad nu det blir..  Ja just..gåtan.  Den löstes ju faktiskt, men jag har förstått att en del känner sig lite förvirrade angående hela saken.

  Så en förklaring är nog på sin plats.  Men inte nu.

  2010-07-05 | 14:15:17
  Bloggadress: http://daddys
 • Ann Helena Rudberg säger:

  Tommy: Ta det nu lite piano... jag har inte en hel blogg om Hurtig, bara tre inlägg om domslutet i vårdnadsmålet. Och huruvida jag är välkommen eller inte till Monicas blogg spelar ingen som helst roll. Hon gick över en gräns där när hon inte kunde låta bli att tala om vem min sambo var.

  2010-07-05 | 14:37:47
  Bloggadress: http://www.annhelenarudberg1.blogspot.com
 • Maria säger:

  Beklagar Ann Helena att inte ens du har gått fri från skvallermadamens lust att avslöja privata förhållanden. Du har hela tiden hållit dig på en hög nivå och förtjänar bättre, men hon hugger på allt nu. Bäst att hålla sig därifrån om man inte vill bli biten...

  2010-07-05 | 15:57:53
 • Tommy Jonsson säger:

  Ann Helena

  Förlåt, jag lovar att ta det piano. Det har jag gjort i 22 år nu, men ibland kliar det för mycket i mina fingrar. Tack för rådet.

  2010-07-05 | 16:52:59
 • Maria säger:

  Bloggarna Sanningen om Daddy och Sanningen om MA är nu nedsläckta eller endast till för inbjudna. Kan det ha något att göra med dina avslöjanden, Jocke?

  2010-07-05 | 17:28:14
 • Alexis säger:  Jag tycker att Daddy beter sig som en skitstövel när han inte rakt och öppet kan be Monica om ursäkt för sina beskyllningar och rakt och öppet kan be Systerdyster om ursäkt för sitt påstående att hon skulle vara HenryJ på Flashback.  /Alexis, som inte är Monicas alter ego - ni vet var jag bor.

  2010-07-05 | 18:32:33
 • Medborgare X säger:

  Maria!  Det är nog inte helt osannolikt! Detsamma gäller för övrigt Sanningen om Ingrid Carlqvist. Den är också bara öppen för inbjudna just nu. Gemensamt för alla dessa tre bloggar är att de alla är Blogspot-bloggar, vilket för övrigt Systerdyster använder (även om hon har sin blogg på ett eget domännamn). Dessutom använder de tre hatbloggarna samma basmall.

  2010-07-05 | 18:41:13
  Bloggadress: http://medborgarperspektiv.blogspot.com/
 • Alexis säger:

  Maria, att Sanningen om Ma blev nersläckt har nog att göra med att polisen reagerat på att bloggägaren där själv låg bakom, eller läckte till någon epakriminell, IPnr-et till en Pro- Monica kommentator vilket lkedde till att denne kommentarors dator blev under en månads blev utsatt för olaga försök till dataintrång från ett IPnr som är registrerat av behörig security.

  Jag tror nog att det är bäst att Maria och andra håller truten med sitt svamlande i den saken.  / Alexis´ Kusin

  2010-07-05 | 19:12:51
 • Daddy säger:

  @Alexis

  Jag har tagit bort inläggen om Monica, dessutom bilderna som hon inte uppskattade att jag använde.

  Jag ber hemskt gärna om ursäkt om jag finner att jag har gjort fel. Men om någon kommer till mig och säger "du ljuger om allt, be om ursäkt!" så blir ju effekten av en sådan ursäkt att jag erkänner mig vara en person som medvetet ljuger, vilket jag inte är. Jag är faktiskt tvärtom så dumärlig att det ofta drabbar mig själv.  Skall jag be Syster dyster om ursäkt? För vad? Tror du fortfarande att hon är ett oskyldigt litet offer i den smutskampanj som bedrivits mot mig och mina barn? Om Nordenbäck själv skulle rikta anklagelser mot mig för att ha felaktigt utpekat henne som delaktig, och förklarar sin roll i det helvetesdrev som drabbat min familj så får jag ta ställning till det då.  Men vad i hela världen har du och Monica med detta att göra? Varför gör ni er plötsligt till talesman för en människa som anonymt har skadat mig och min dotter? Varför är det plötsligt så viktigt för dig? Kan du förklara det så gör gärna det. Om inte så kan du försvinna från den här bloggen. Helst för alltid.  Och nej, jag vet inte var du bor.

  2010-07-05 | 19:23:37
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Maria säger:

  Jaha, det var bara det som fattades att Alexis tog sig ton också. Vad jag kan se har Daddy har bett om ursäkt: "Jag ber därför ödmjukast om ursäkt för att jag sammankopplade Monica med dessa vidriga barnskändare. Jag hade inte tillräckliga belägg för detta." Systerdyster behöver han inte be om ursäkt så länge det inte med hundraprocentig säkerhet är fastställt att hon inte har någon koppling till HenrikJ. Så ligg du lågt Alexis tills allt har klarnat. Eller ta en tripp tillbaka till hönsgården i Vallentuna. Där är du ju tupp.  2010-07-05 | 19:38:12
 • Alexis Kusin säger:

  Maria och Medborgaren pratar som vanligt smörja. Det är Daddy och Soma som blivit "avslöjade" och nu enbart är värda förakt, ev medkänsla, från anständiga människor.

  Men visst, det är en fri värld - även för "bönder".

  2010-07-05 | 19:43:22
 • Daddy säger:

  Varför vill ingen svara på mina frågor?  Det är lätt att spy ur sig anklagelser och elakheter, men så svårt att ge svar på konkreta frågor.  Att ideligen kräva svar på idiotfrågor är en trolltaktik, det vet jag. Men jag tycker inte mina frågor är av den idiotiska sorten.  Jag bad Alexis svara eller försvinna. Han gjorde varken eller. Det vore också bra om Alexis höll sig till ett och samma nick, såvida inte "Alexis kusin" är en annan person. Om så är fallet vore det bra om denne skrev utan att blanda in namnet Alexis för att undvika missförstånd.  Vad gäller kusinens förakt så blir det tydligt att h*n hyser ett sådant. Ordet medkänsla däremot tror jag inte h*n riktigt greppat innebörden av.

  2010-07-05 | 19:59:45
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anna säger:

  Ann-Helena,

  måste bara säga att din kommentar till MA är helt obetalbar...

  ATT du bara vågar. Respekt!!

  Den kommer snart att raderas...  2010-07-05 | 20:11:22
 • Anna Nyhm säger:

  "Varför vill ingen svara på mina frågor?" Det kan säkert ha att göra med att inte heller du svarar på frågor, utamm refuserar ordentligt...

  2010-07-05 | 20:18:49
 • Alexis+Kusin säger:

  Kusinen är här. Det var i stort sett hans kommentarer på SOMA som orsakade 16 försök under juni till olaga intrång på min dator, från ett IP som blev fastslaget av behörigt security och som jag jag när som helst kan lägga upp.  Daddy: Vad i helvete är det du vill att jag skall svara på? På ditt sinnesförvirrade gapande om att Syster dyster gjort det eller det? Det DU skall besvara är så enkelt att även du måste förstå:  Antingen vidhåller du att Systerdyster Är HenrikJ

  eller

  Ber du henne om ursäkt för att utan grund ha anklagat henne offentligt för att också vara HenryJ.  Förstått?  Att slingerbultar som du kan drabbas av förakt för ditt beteende får du väl stå ut med. "Innerst inne" har du ju ändå alltid rätt...  / Alexis  2010-07-05 | 20:26:15
 • Daddy säger:

  Tro mig Alexis, jag har stått ut med mer förakt de sista 4 åren än dom flesta behöver göra under en livstid.  Jag har redan sagt att jag skall klargöra det du efterfrågar. Du kan vara helt lugn för det.  Vad "i helvete" jag vill att du ska svara på är varför du anser dig ha rätt att göra dig till talesman för syster dyster? och varför du anser dig ha rätt att kräva saker i den utpekades namn? Är du hennes advokat? Varför är detta så viktigt för dig och Monica?  Har ni också varit delaktiga i det som gjorts och skrivits? Enligt Monica har hon inte ens läst, än mindre skrivit på tråden. Men nu då jag i ett inlägg redogjort för detta så går NI båda i taket?  Jag får inte ihop dessa två omständigheter. Skulle du vilja klargöra?

  2010-07-05 | 20:48:58
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Men Daddy, anledningen till att du får utstå förakt är för att du angriper människor, förstår du inte det?

  Nu anklagar du syster dyster utan att ha mer på fötterna än att hon skulle ha köpt en rosa dator i april 2009.

  Du är inte rätt någonstans, du är off.

  Jag får inte ihop dina simmelsumier för det är bara simmelsumier alltihop.

  Gå och lägg dig, sov en djup sömn, andas bättre imorgon och kom igen i en bättre värld. Denna är bara så sjuk.

  2010-07-05 | 21:24:52
 • Anonym säger:

  @ Alexis

  "Det var i stort sett hans kommentarer på SOMA som orsakade 16 försök under juni till olaga intrång på min dator, från ett IP som blev fastslaget av behörigt security och som jag jag när som helst kan lägga upp."  JÄVLA IDIOT!

  jÄVLA LÖGNARE.

  Det är överhuvudtaget inte tekniskt möjligt att någon från ett IP-nummer skulle lyckas med något sådant. Vem tror du du lurar egentligen?  Vad har du dessutom med Systerdyster att göra? Har Monica någonsin bett alla de hon själv många gånger felaktigt har hängt ut om ursäkt?

  Systerdyster bör be Daddy om ursäkt för att hon som K.N. har skickat det där mailet till Halléns.  Jocke: Alexis (med kusin och övriga skräpnick) är den som Monica skickade till SOMA för att sabotera den bloggen med sitt infantila imbecilla spammande under hela juni. Så nu är han här och försöker göra samma sak med den här bloggen. Det är Monica som ligger bakom det här. Tro mig!

  2010-07-05 | 21:26:55
 • Rose säger:

  Daddy.

  Du har stått ut med mer förakt än....i fyra år..

  på riktigt, förstår du inte?  Som sår får man skörda.  Och absolut i anständighetens namn be dom du hängt ut om ursäkt. Du hade inte 100 på fötterna, (igen) så be om ursäkt.

  Be Systerdyster och Monica om ursäkt!

  Det är det minsta du kan göra!

  2010-07-05 | 21:31:15
 • Moi Marie säger:

  Om Daddys värsta kritiker, häcklare, mobbare (eller vad man skall kalla de) verkligen tror att Daddy är sinnesförvirrad så undrar man ju om de tycker de handskas med en sinnesförvirrad människa på rätt sätt?  Nä fy för mänskligheten - går och klappar katten.

  2010-07-05 | 21:37:07
 • Moi Marie säger:

  HenrikJ verkar en aning besatt. Nu sitter han/hon/den/det med Daddys mail i sitt knä. Verkar ha blivit HJ:s livsuppgift att rota i Daddys historia.  sickna mänskor det finns!

  2010-07-05 | 21:53:49
 • Daddy säger:

  Idiotkommentarer om att jag inte haft mer på fötterna än en rosa dator undanbedes.  Innan någon kommer på den briljanta idén att skriva sånt trams rekommenderar jag dom fört att gå och läsa inlägget om den rosa datorn.  Ni finner det i inläggslistan under pappahatarna del 2:HenrikJ

  2010-07-05 | 21:54:55
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • em säger:  - ett mail har varit omdebatterat de senaste dagarna

  - mailet har MA fått skickat till sig (i sin helhet)(det har även andra men MA är den som tagit upp det nu helt plötsligt)

  - MA har på senare tid försvarat sin 'nyfunne' vän SysterDyster och dessutom utåt gett sken av att haft nära kontakt med denna dystra typ (polisanmälningar, blivit av med jobb, mår så dåligt ojojoj)

  - nu all of a sudden sitter även syrrans alterego HJ på det här mailet  slutsats på det?  f.ö kan jag inte vara den enda som minns att SysterDysters blogg låg på MA's "läskiga lista" och samtliga på den skulle väl på ett ungefär "behandlas som den ohyra de är och dras ut i ljuset" ?  nu vill jag inte elda på någon slags fight, bara sammanfatta nuläget och påminna lite om dåtiden ^^

  2010-07-05 | 22:13:41
 • Daddy säger:

  Jag noterade också efter Moi Maries kommentar att "HenrikJ" tycks ha fått ett exemplar av mailet i sin helhet. Undrar varifrån...  På listan över mottagare fanns:

  Ann Helena R

  2 andra nära vänner som jag inte vill namnge men som jag litar på helt och fullt

  2 riksdagsmän

  Journalisten Carina Glenning

  Min moster som jobbar inom socialförvaltningen i Halland

  Min mor

  Redaktören för genusmagazinet

  2 andra drabbade pappor i mitt nätverk  Och....  En journalist i vallentuna som jag en gång i tiden trodde brydde sig om barn och sanningen.  Ni kan ju gissa själva var "HenrikJ" fått sin kopia ifrån.  Det är inte bara stalkers som använder sig av Flashback. Det finns kloka människor som skriver där också.  Det här imlägget från Horosho71 vill jag gärna dela med mina läsare:  I agree, detta var en av de anledningar jag kände mig manad att skaffa ett FB-konto efter att ha läst att skitsnack om Daddy och den andra journalistmamman så blir man ju konfys. Har också tidigare tagit kontakt med daddy för att verifiera bilden av honom som en dålig förälder, kan säga att den bilden skapas definitivt inte efter att ha haft kontakt med honom några ggr per telefon och en hel del mailväxling. Från början köpta man ju verkligen HenrikJ, logga ut´s kommentarer och trodde att nått var fel på karln, nu förstår man bättre, efter 14 000 maniska inlägg, vilka det är som saboterar, ljuger och lider av empatiproblem.  Tvärtom Severiano så tror jag inte att det gynnar Daddys kamp om HenrikJ får fortsätta sin hatkampanj, en människa har känslor och det kan vara svårt att ta alla dessa illa valda och förljugna kommentarer, i synnerhet som man inte får se sitt älskade barn. Denna pappa har en dotter som lider av att inte få träffa honom och allt HenrikJ kan gör aär att sprida ännu mer dynga om hennes pappa som tidigare haft problem med kärleken till livet!?  Detta är för mig svårt att förstå men å andra sidan är det lätt att se dubbelmoralen i det HenrikJ gör, han förespråkar att Daddy ska sluta belysa VT (acceptera orättvisor i samhället) medan HenrikJ minsann får belysa att allt är perfekt och normalt betr. VT. HenrikJ menar man inte ska belysa, blanda in barn, kritisera (hänga ut) personer som är inblandade i detta mål men fortsätter, likväl att vara den värste syndaren av dem alla, dessutom utan att vara inblandad i någon VT eller orättvisa (vad driver dig människa?). Hur kan man som privatperson fortsätta att älta detta in absurdum om det inte finns något personligt intresse eller vinning i det hela?  I min egen lilla icke svart-vita värld så ter sig detta om en samhällelig orättvisa som drabbar barn hårdast och i Daddy´s fall så har vi med all sannolikhet två föräldrar som är fullt kapabla att ta hand om sitt barn men samhället skickar signaler till svaga föräldrar att man ska ta det är bra att bli svartvit, moroten till bråk är större än den till försoning och samtal, piskan används flitigt mot den ena föräldern i en situation där de strider för det mest älskade och kära de har i sitt liv, som i sin tur inget hellre vill än att föräldrar ska vara vänner, ha två föräldrar och därmed dubbel glädje.  Samhället har skapat ett monster och vi människor som är samhället måste se till att ordna detta problem snarast. Att som HenrikJ låtsas som att det regnar och göra en halmgubbe på Daddy är för mig oförsvarligt när det stora problemet är systemet, INTE människorna. Därmed kan man konstatera att HenrikJ stöder orättvisor i samhället (det står klart för alla normalt funtade att något är vansinnigt tokigt) och han gör det med sådan emfas att han är tvungen att rabbla lögner upp o ner, dag o natt, morron o kväll i tusentals haranger.

  2010-07-05 | 22:39:13
  Bloggadress: http://daddys.blogg
 • Reimer säger:

  Kul grej jag kom att tänka på, undrar vad Monica Antonssons uppdragsgivare tycker om utpressning?  För som jag ser det så är det ren utpressning att genom överlägsen ekonomisk makt tvinga Daddy att be

  om ursäkt och enligt henne "krypa i skiten".

  Det år som AHR säger tar man en bild olovandes men vet ej att den är copyrightad så ska ägaren höra av sig och påtala intrånget på copyrighträtten.  Då åligger det den som har tagit bilden utan lov att rätta till misstaget eller betala.  HenrikJ sitter på Flashback och yrar om ett brev han har fått av någon Tydligen ska Daddy ska ha skrivit brevet. Kan man misstänka att

  systerdyster fick en kopia av MA eller?

  2010-07-05 | 22:44:39
 • Alexis säger:

  I tur och ordning:  Daddy;

  Jag behöver ingen "rätt" att tala för systerdyster, och jag gör det inte heller så försök inte med det slingrandet.

  Jag talar för mig själv och jag tycker du är en skitstövel när du inte kan be Systerdyster om ursäkt för att du felaktigt beskyllde henne för att vara HenrikJ på FB - utan inblandning av annat av ditt neverending trams.  @ Postav:

  Förutom ett otal trackingcookies komna från besök på SOMA registrerades under juni månad ca 16 försök till olaga dataintrång på min dator av:

  Alla från IPnr  195.67.199.13  (Känner du igen det kanske?)  När jag till sist påtalade detta i kommentar på SOMA upphörde märkligt nog attackerna.

  (Det är ett misstag att tro att bara polisen kan spåra någon bakom ett IPnr - det finns duktiga proffs som kan komma ganska långt mot rejäl betalning men jag skiter i det där, har tillräckligt med mina släkt- och affärsproblem inför sommarmarknaderna just nu).  Som sagt, än så länge kan jag bara hysa ett visst förakt för er kärring-bönder, tyvärr.  Ps. Skall som nattläsning titta på IC-Chihuahuan Tommy Jonssons snaskande utläggning om hur "utländska" mammor slickar sina små flickebarn på könsorganet för att få dem lugna, liksom andra kvinnor masserar flickornas könsorgan för att ge dem njutning. Märkligt intresse han uppvisar...  Buenas Noches y linda sueños, campesinos y maricons!

  2010-07-05 | 22:45:17
 • Moi Marie säger:

  Och Alexis kunde ju inte motstå att upprepa "snaskandet/snuskandet" HA!

  2010-07-05 | 22:51:56
 • IP säger:

  Ip-numret ovan går till resolver2-u-fo.skanova.com

  Men för att komma längre och luska fram identiteten måste man ha polisen på sin sida och ett brott som innebär +2 års fängelse.

  2010-07-05 | 22:55:12
 • Daddy säger:

  Visst visar Alexis upp ett rent makalöst rättspatos?

  Undra på att businessen går dåligt då han lägger så mycket tid på att försvara alla människor som det skrivs om på internet. Helt utan annan anledning än att den skrivande är en skitstövel.  Man kan ju inte annat än applådera...

  2010-07-05 | 22:55:47
  Bloggadress: http://daddys
 • Moi Marie säger:

  Visst blir man illa berörd av sånt där snack och när det handlar om barn.  Men jag undrar jag, HenrikJ som också gillar att skriva ut snuskord. Man kanske skall leta efter en person som vanligen använder sig av vulgärt språk?  2010-07-05 | 22:58:07
 • Anonym tamejfan säger:

  Är HenrikJ Monica Antonsson eller är HenrikJ Monica Antonssons springpojke/flicka?

  För den uppmärksamme visar dessa på två väldigt lika sätt, visserligen har Monica skrivit på sin blogg att HenrikJ är en obehaglig typ, men det kan man ju skriva för att rikta blickarna från sig.

  Lögnerna har de gemensamt och en hel drös annat.  Kanske systerdyster och Monica delar på nicket HenrikJ spetsat med en 4 barns pappa från Skåne?

  En pappa som växt upp med sin mamma och mormor utan en pappa.  HenrikJ sitter nu ovh viftar med ett mail som om det vore ett värdepapper, jag tror jag skrattar på mig.  Du Henkelelle, om du bara visste hur patetisk du är med dina lägner och vridningar.

  Läste på FB att du dessutom kunde få ett umgänge till att bli flera.

  Henkeponken har du svårt att hålla reda på alla dina personligheter?  Jag misstänker att det kommer ett avslöjande snart och jag är så nyfiken på om jag har rätt eller inte.

  Personligt gissar jag på en av de jag nämnde.  Jaja, spänningen är olidlig ;)  2010-07-05 | 22:58:32
 • Daddys säger:

  Ja polisen ja, som enligt en viss vallentunajournalist visat ett så stort intresse för min blogg efter mina inlägg.  Den senaste gången någon från polisen var på besök här var den 28 juni. Den besökaren läste detta inlägg: http://daddys.blogg.se/2010/january/ken-ring-bryter-tystnaden.html  Innan dess var det den 6 juni.

  2010-07-05 | 22:59:28
  Bloggadress: http://daddys
 • Cicci säger:

  Hej igen Jocke!!  Tyvärr inget Almedalen för mej detta året. Hade gärna varit där men varken ekonomi eller värk tillåter några som helst resor för stunden... :(  Lägger fokus på att hänga med via TV istället men det är långt ifrån samma sak. Har inte ens vågat läsa årets program i rädsla för att missa massor!  Tack! Det ska erkännas att det händer massor här nere och förhoppningsvis blir det mer framöver. Hoppas du kan ta dig ner till vår Ljusvaka i november. I år blir det förhoppningsvis mer ljus i media än förra året!!  Sköt om dej!!

  Kram

  2010-07-05 | 23:02:09
  Bloggadress: http://www.pappa-barn-kristianstad.se
 • Pappapappa1 säger:

  Moi Marie, det där har jag satt på första plats för HenrikJ har skrivit alldeles för mycket för att kunna dölja hur han skriver och vilka ord som upprepas tillsammans med ett specifikt tänk där en viss person från Skåne gjort under några år.

  Personen från Skåna har skrivit ett otaloga inlägg och kommentarer i andra personers namn för att misskreditera just den personen.

  En MK har blivit mycket utsatt för personen jag är helt säker på ligger bakom nicket HenrikJ (själv eller inte är frågan.

  Den personen jag tänker på har haft detta skrivsätt på ett otaliga ställen.

  Personen jag tänker på är sambo med en kvinna (har namnet här, men skriver inte ut det) vilken jobbar på Kvinnojour.

  Daddy har kritiserat Kvinnojourer, ajaj daddy.  2010-07-05 | 23:06:29
 • Casper säger:

  Det största problemethär är att man faktiskt svarar på de som försöker förstöra för daddy..... Strunta i dom bara. Det är flera normala människor än det finns av sådana som plåger dig - utmaningen här är att få de normala att verkligen visa för dessa människor att det de gör är onormalt..  Sverige har ett problem... Grasroten våger inte stå sammen för en gemensam sak vilket leder till rika blir rikare, politikere blir egenvinningspolitikere, galna människor anses normala.. Om bara folk stod sammen och verkligen säger ifrån... Sveriges lagar är bra, men korkade människor som tolkar dem.  Så någon gång måste folket ta till handling och inte bara ord. En vacker dag när jag vet mina nära är skyddade så trer jag fram och utkräver rättvisa. Det är nog det makteliten och galna människor fruktar mest - så de gör allt för att hålla björnen sovandes.  Men inte hindrar de mig, har varit igenom fängelse, förtal och allt skit helt utan skuld - nu börjar jag om och jag ger mig inte..  Vilket leder till jag beundrar dig daddy för din kamp och offentliggöring av offentliga papper och vilka som besluter.. JAg står bakom dig till hundra - men tycker bara du kanske kan tona ner dina motattacker lite - för det ger bara kritikerna mer ved till elden :D

  2010-07-05 | 23:11:38
 • Tommy Jonsson säger:

  Alexis

  Jag har ett namn använd det och om du citerar min text så accepterar jag inga förvrängningar av min text. Kom med en ändring av detta.

  Annars ställ dig i skamvrån och stå kvar där.

  2010-07-05 | 23:14:38
 • Daddy säger:

  Tommy:

  posta en länk till din kommentar så kan människor själva se och jämföra din text med Alexis förvanskning av den.  Casper:

  Jag drar slutsatsen att du är från Danmark. Intressant. Jag håller för närvarande på och översätter en dansk dokumentärfilm som ger mig kalla rysningar längs ryggraden. Den handlar om en liten kommun i danmark, men kan direkt översättas till svenska förhållanden. Textningen är ett tidsödande arbete. Som tur är har jag fått hjälp med själva översättningen av en dansk vän.  Varför filmen ger mig rysningar kommer ni att förstå när ni ser den. Jag gnetar på.

  2010-07-05 | 23:37:46
  Bloggadress: http://daddys
 • Madde säger:

  Casper, personer som blir tvugna gå genom det du beskriver och kommer igen, går vidare mot det nya livet är värd beundran.

  Ni är så starka, mer starka än ni förmodligen ens själva förstår.  Den filmen Jocke håller på att texta är en film ni alla måste se.

  Jag har sett en bit på den och jag satt och gapade.

  Den är mycket välgjord, pedagogisk och otroligt proffesionell.

  2010-07-05 | 23:53:24
 • Alexis säger:

  Tommy, lägg av med din advokatyr. Du skrev i ICs blogg om det jag refererade, innehållsmässigt rätt. Exakta citat kan du väl göra själv. Förnekar du att du skrev där om det jag påtalade? Ja eller nej?  (eller hinner IC radera?)  / Alexis

  2010-07-05 | 23:56:12
 • Pappapappa1 säger:

  Hahaha, nu åker han dit HenrikJ tillsammans med Logga-ut av angelinthesky så det ryker om det.

  Underhållningsvärdet är på hög nivå.

  Jag hoppas du daddy får fram identiteten på HenrikJ (jag är som jag skrivit innan mycket säker på att denna Skånska 4 barnspappa ligger bakom nicket HenrikJ) och stämmer honom för förtal och ärekränkning.

  Han höll låda på pappa-barn forumet i syfte att få bort forumet.

  Kanske det även vore på sin plats att se om han var delaktig i dns sk kuppen mot "gamla" pappa-barn.

  Hoppas även det forum han är mycket aktiv i kommer att göra processen kort med honom så han inte drar ner forumet i skiten.  Spåren visar sig bli starkare och starkare och det är snart dags att ta en tripp till Skåneland, tycker du om det MJ?

  2010-07-06 | 00:25:03
 • Anonym säger:

  Tyvärr kommer Daddys blogg att ryka, det finns användarvillkor för blogg.se och dessa har Daddy inte hållt sig till, trist och tråkigt tycker jag

  2010-07-06 | 00:49:21
 • SierraFoxtrot säger:

  Vem är nu då denne Henrik J? Motorcykelfantasten från Uppsala, sköterskan från Stockholm eller fyrabarnspappan från Skåne? Ni verkar ha svårt att bestämma er. Eller så har ni verkligen ingen aning. Jag tror på det sistnämnda. Men ni verkar ha roligt under tiden ni gissar er fram.

  2010-07-06 | 00:57:36
 • Anonym säger:

  Följande raderades naturligtvis av Monica:

  ____________

  Anonym sa...

  Till Lena som skriver:

  "Jag är väldigt glad och tacksam för att Monica är min vän! Bättre vän får man leta efter!"  Här klistrar jag in två kommentarer hämtade från Daddys.  "Ni har inte sett Monica som farligast än. Hon är cyberns värsta kameleont. "  "Den är smart som ignorerar Monica Antonsson helt. Har man den minsta självbevarelsedrift så ger man henne inte sitt IP-nummer, telefonnummer eller annat nummer. Skicka för guds skull inte heller privata mail. Allt sådant arkiverar hon, enligt egen utsago.

  Hög tid för att låta henne svinna bort... "  Du Lena. IDAG är Monica din vän, ja! Men jag hoppas verkligen inte att hon har tillgång till personliga detaljer om dig...  Det är många som förgäves har väntat på Monicas ursäkt för alla hennes mobbningar, lögner, felaktiga uthänganden och rena kränkningar.

  _____________  Monicas svar:

  "Dessvärre raderar jag din kommentar.

  Du har spårat ur som den värsta tågkatastrof.

  Inlägget handlar om två roliga historier och är inte platsen för dåliga citat."

  _______________

  I samma tråd som ska handla om två roliga historier och inte är platsen för sådant, attackerar hon AHR och avslöjar:

  "...För övrigt var det ju väldigt snällt av mig att släktforska åt dig. Det tog en vecka i effektiv arbetstid. Det är sånt som bara bra vänner gör. Men någon indian fanns där förstås inte."

  "... Jag kanske ska tillägga att jag inte tog betalt för släktforskningen."  Där ser ni! Hon bekräftar ju det ovanstående och gång på gång visar vilken opålitlig varelse hon är.  Min rekommendation:

  HA SÅ LITE SOM MÖJLIGT MED MONICA ATT GÖRA, OM NI VILL SLIPPA FÅ DET NI HAR DELAT MED ER LÖSRYCKT UR SITT SAMMANHANG SLÄNGT TILLBAKA I ANSIKTET PÅ ER DEN DAG NI INTE PASSAR IN...  Jag hoppas att Lena läser det här och tänker efter...

  2010-07-06 | 01:04:12
 • Alexis säger:

  Det Tommy Jonsson skrev om finns under ICs inlägg om Hurtigs vårdnadstvist, i hans kommentarer 5 juli kl 1:17 respektive 5 juli kl. 3.52.  Så nu är Systerdyster alltså inte HenrikJ?? När fan skall hon då få en ursäkt för att ha blivit beskylld för det?  / Alexis (som också är ett av mina riktiga namn)

  2010-07-06 | 01:07:20
 • Tommy Jonsson säger:

  Alexis

  Vad jag bad om var att du skulle citera mig korrekt om du nu skall göra det. Inget trams och det känns löjlig att behöva be dig två gånger. Dessutom gillade jag inte att du förlöjligar viktig kunskap jag lägger ut på nätet.

  Gör det annas gäller skamvrån.

  2010-07-06 | 02:09:11
 • Casper säger:

  :) jag är inte dansk, men har dansk släkt. Inflyttad till Sverige för en par år sedan och fick en chock.... Att det är möjligt här i Sverige, landet som visar sig som modern utåt, i själva verket är rena rama stenåldern.

  Det man tror, är det enda rätta. Det som faktiskt hänt, är inte möjligt att förklara, därför är det en lögn.

  Ja, ska bli kul se dokumentarfilmen :D  Tror jag har hört talas om det.. Även det ska bli intressant läsa Therese Juels bok - oskyldigt dömda eller vad det än heter som kommer nu i augusti där hon behandlar fenomenet att män behandlas som skit i svensk rättssystem helt medvetet. Bevis bortses. Svensk domstol har en lag som gör det omöjligt att så tvil om deras arbete är gjort rätt eller fel.. orubblighetsprincipen.. HAr man dömd ngn, fel eller rätt, spela fan roll - domstol gör aldrig fel.  2010-07-06 | 02:42:27
 • Tommy Jonsson säger:

  Här kommer den text som Alexis reljerade över och ville förlöjliga. Det tycker jag definitivt inte om. Det är allvarliga saker det handlar om och kunskapen finns inte hos många:  När det handlar om sexuella övergrepp på små barn torde det utan tvekan vara mödrar som står för det. Det förhåller sig nämligen så att i vissa länder så tröstar modern sitt barn när det är ledsen med att massera dess könsorgan. Detta ska till och med fungera bättre än som vi gör stoppa en napp i munnen på barnet.

  Trots denna ofta förekommande behandling så växer tydligen dessa barn upp i samhället utan att ha blivit förstörda för resten av sina liv.  En far kom till en pappagrupp och han var bekymmrad för hans flickvän hade för vana att slicka sin dotter mellan benen. Hon tyckte dottern reagerade så ”trevligt” när det gick för henne.

  Efter en tid stod han inte ut utan anmälde henne till polisen och socialtjänsten, vi andra stödde honom tyvärr i detta.

  Vad som hände sedan var att han inte mera såg sin dotter och det enda han lyckades ta reda på var att modern och dottern placerades på ett hem för vård och boende för att modern skulle få

  hjälp ”i sin vuxenroll”.  I Sverige behandlas barn som påstås eller har blivit utsatta för ett sexuellt övergrepp för flertal förhör av polis, barnpsykolog, socialtjänsten och föräldrarna. Därefter ska barnet som sexövergreppsoffer behandlas 5 till 10 år av barnpsykolog.

  Ofta har vi här i landet sett vuxna som lever sitt liv som offer för ett påstått övergrepp och som åker runt och föreläser eller skriver böker.

  Vilka är då skadeverkan om inte annat än ett resultat av förväntanseffekter och en psuedoindustri har skapats som verkar inom lyckta dörrar.

  Är detta för barnets bästa?  2010-07-06 | 03:07:49
 • Tommy Jonsson säger:

  Alexis

  Gå direkt till skamvrån och stanna där.

  2010-07-06 | 03:11:27
 • Tommy Jonsson säger:

  Casper

  Innan hennes bok kommer ut kan du läsa vår Justitiekanslers utredning kring 11 fall av dömda och sedan frikända boken heter "Felaktigt dömda"

  2010-07-06 | 03:28:56
 • Daddy säger:

  Ni kommer att finna filmen mycket intressant, då den just tar upp misstankar om sexuella övergrepp mot barn och metoderna man använder för att få barnen att berätta "sanningen" om deras pappa.  Själv fick jag en smärre chock ca 20 minuter in i filmen. Ni som har följt denna blogg och vet vad som har gjorts mot mig och min dotter kommer genast att föprstå varför.  Efter jag är färdig med filmen kommer jag att skriva ett inlägg till om dårarnas sammansvärjning, sedan kommer jag att visa filmen. Det kommer inte att vara populärt från vissa håll som likt ett mantra tjatar om att "vi måste lyssna på baaaarnen".  Hur kan så många människor bli lurade så länge? Och varför gör inte dom enda som har makten att stoppa dessa övergrepp på familjer, nämligen media någonting här i Sverige? Varför törs ingen ställa sig upp och vittna om vansinnet?  Det är två frågor som måste ställas.

  2010-07-06 | 03:47:17
  Bloggadress: http://daddys.blogg
 • Daddy säger:

  Ni kommer att finna filmen mycket intressant, då den just tar upp misstankar om sexuella övergrepp mot barn och metoderna som används för att få barnen att berätta "sanningen" om deras pappor.  Själv fick jag en smärre chock ca 20 minuter in i filmen. Ni som har följt denna blogg och vet vad som har gjorts mot mig och min dotter kommer att förstå varför.  Efter jag är färdig med filmen kommer jag att skriva ETT inlägg till om dårarnas sammansvärjning, innan jag förpassar dom till glömskan där dom hör hemma.  Sedan kommer jag att visa filmen. Det kommer inte att vara populärt på vissa håll. Människor likt Eva Britt Dahlström, Kjell Åke Bergqvist, och en samlad kvinnolobby, som likt ett mantra tjatar om att "vi måste lyssna på baaaarnen".  Hur kan så många människor bli lurade så länge? Och varför gör inte dom enda som har makten att stoppa dessa övergrepp på familjer, nämligen dom stora medierna mer? Varför törs ingen på insidan ställa sig upp och vittna om vansinnet? Är politikerna bara ovetande eller vet dom?  Det är adekvata frågor som måste börja ställas. Det är dags nu.

  2010-07-06 | 03:55:26
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Guldkornet säger:

  @Tommy Jonsson  hm, inte helt säker på om jag tolkar dig rätt eller helt uppåt väggarna här, så det är bäst att jag frågar först.

  Vad är andemeningen i det stycket angående sexuella handlingar gentemot barn?

  2010-07-06 | 08:01:12
 • Moi Marie säger:

  Guldkornet  Andemeningen verkar vara att skjuta över skuld på kvinnor. Kvinnor är de stora bovarna ungefär, i Tommys värld i alla fall.  Tycker Tommys uttalande var jäkligt onödigt. Inte konstigt att folk backar och tycker pappagrupper/representanter är extrema.  Som om det skulle vara VANLIGT att mammor utsätter sina barn för sånt som Tommy beskriver!??!  2010-07-06 | 09:55:10
 • profanum_vulgus säger:

  Moi Marie:

  Nej inte vanligare än att pappor förgriper sig på sina barn.

  2010-07-06 | 10:19:46
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Moi Marie säger:

  Profanum_vulgus  Exakt!

  2010-07-06 | 10:21:48
 • Moi Marie säger:

  Alltså ingetdera är väl vanligt, får man hoppas.  De flesta normala människor har ju spärrar! Sen finns det ju störda individer förstås som inte har några spärrar!

  2010-07-06 | 10:26:51
 • Daddy säger:

  Moi Marie:  Den andemeningen har kvinnorörelsen haft i 40 år.

  Nej det är ytterst ovanligt i bägge fallen. Dom flesta sexuella övergreppen på barn sker då dom tvångsskiljs från sina biologiska föräldrar, dras igenom flera plågsamma förhör hos socialprusiluskor med perversa fantasier, och sätts i fosterhem utan sina naturliga beskyddare.

  2010-07-06 | 10:49:18
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Moi Marie säger:

  Daddy  hm well...om man anser att kvinnorörelsens andemening var fel så blir det ju inte rätt att göra likadant fast skuldbelägga tvärtom.  Nej, vanligt folk är nog sansade enough att inse att "rörelser" ibland överdriver sina teser för att nå fram till nåt slags mål.  Eller så måste vi alla lära oss att inte tolka in att man menar ALLA när man skriver "män" och "kvinnor".  2010-07-06 | 11:01:03
 • Lennart säger:

  Och här är det snillen som spekulerar, ser jag!

  Moi Marie, man kan alltid hoppas att världen är bättre än den verkar, eller hur? Man kan alltid hoppas att daddy fattar att Henrik J inte kan vara motorcykelhenke från Uppsla, Systerdyster och skånsk 4-barnspappa samtidigt, eller hur?

  Att hoppas på en lika offentlig ursäkt till den felaktigt upekade som den mycket offentliga anklagelsen är nog ändå att hoppas på för mycket. Eller tror du inte det?

  2010-07-06 | 12:31:35
 • Rose säger:

  Vill tala om att jag polisanmält denna blogg för brott mot barnpornografilagen.  2010-07-06 | 12:45:12
 • Daddy säger:

  Ingen har blivit felaktigt utpekad här "Lennart". Ta och dra arslet härifrån och försvinn tillbaks till dina "snillen" på FB, där du uppenbarligen trivs bättre.  Lennart, Hans, Olov, Alexis..undrar vad det blir nästa gång? Jeesus...

  2010-07-06 | 12:47:24
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  @Rose  Jaha.

  2010-07-06 | 12:49:58
  Bloggadress: http://daddys
 • profanum_vulgus säger:

  Lennart:

  Varför skulle HenrikJ inte kunna vara flera personer? Det enda som behöver förena dem är ju att de har samma pedofila läggning, om de bor på olika håll i landet eller har olika kön betyder ju inte att de inte kan skriva på samma konto.

  2010-07-06 | 13:28:15
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Moi Marie säger:

  Lennart  Ja, hoppet är det sista som överger människan, sägs det.  Vad gäller det andra i din kommentar som du riktar till mig så VET jag nada, men håller inget för otroligt. ETT har jag lärt mig ialla fall genom livet och det är att människor kan vara jävligt falska, och eftersom jag inte känner varken den ena eller den andra så kan jag inte gå i god för nån.  Jag tror på ärlighet och hederlighet i livet...  Tycker fortfarande det är hemskt det Daddy blivit utsatt för på FB även om jag inte håller med honom i allt annat.  Jo, jag håller med om att han ska ha upprättelse om han är en av de som blivit oskyldigt anklagade för incest. Och att det är fel att man kan använda sig av såna anklagelser i en vårdnadstvist. Det är fult att ljuga!  Need I go on?  2010-07-06 | 13:36:27
 • Anonym säger:

  "När ska Daddy be Systerdyster om ursäkt ..."  Vilka idioter!  När ska Systerdyster be folk om ursäkt för egna Internetbrott?  Det var hennes egen klantighet som avslöjade henne som tjallaren sjuksköterskan Nordenbäck.  I många länder är pedofili och tjallande bland det vidrigaste. När kommer Systerdyster be Daddy om ursäkt för att hon utan en rättslig grund ha tjallat för Halléns?  Är det ett sådant samhälle vi vill ha? Befolkat av tjallare och hemliga angivare?  2010-07-06 | 13:48:17
 • Lennart säger:

  Daddy, jag noterar att du har ett mycket vulgärt språk.

  Moi Marie, daddy har fått upprättelse för den misstanke som riktades emot honom.

  2010-07-06 | 13:49:30
 • Moi Marie säger:

  Lennart  Ja, jag vet...friad från misstankar...men fortfarande dömd av en hel hoper på nätet?!?  Men det knaske är Internetfolket som skall avgöra om Daddy är en lämplig pappa eller ej? Folket på FB?  2010-07-06 | 13:58:02
 • Tommy Jonsson säger:

  Moi Marie

  Det som är extremt är att inte sanningen och det vetenskapliga får framträda för den extremistiska kvinnorörelsen.

  Det grövsta och värsta brottet mammor gör sig skyldig till är att förtala de biologiska fäderna och förneka barnet en relation till honom.

  2010-07-07 | 10:02:13
 • Tommy Jonsson säger:

  Grattis Litorin

  Ens barn är viktigare än vilket statligt jobb som hellst. Välkommen in i kampen.

  2010-07-07 | 10:05:19
 • Lennart säger:

  Moi Marie, var tycker du att brottsmisstankar framförs mot daddy? Jag läser uppenbarligen inte samma sidor som du.

  2010-07-07 | 10:38:45
 • Guldkornet säger:

  @Lennart

  "Moi Marie, daddy har fått upprättelse för den misstanke som riktades emot honom."  "Moi Marie, var tycker du att brottsmisstankar framförs mot daddy? Jag läser uppenbarligen inte samma sidor som du."  Hur ska du ha det?

  2010-07-07 | 11:14:36
 • Lennart säger:

  Signaturen Guldkornet är helt uppenbart ett av de största snillena.

  2010-07-07 | 12:01:07
 • Tommy Jonsson säger:

  Lennart

  Bad inte Daddy att du skulle dra härifrån eller har du svårt att förstå dåligt.

  2010-07-07 | 18:40:43
 • Lennart säger:

  "...har du svårt att förstå dåligt."

  ha ha ha ha

  Snillen, som sagt.

  2010-07-08 | 11:53:56
 • Alexis säger:

  Lennart;

  Tommy J "reljerar" bara.

  2010-07-09 | 22:16:05
 • Anonym säger:

  "Lena rt" är du här också?  Är det inte dags att redovisa de där "verkliga kostnaderna" snart?, som du tjatat så mycket om, men när du fick mothugg så drog du vidare, din fege usling!

  2010-07-18 | 23:34:19

Kommentera inlägget här: