daddys

Beware the fury of a patient man

Jag skäms

Kategori: Rasism

Att bo i ett land där ett nationalsocialistiskt parti får 4% i mätningarna. Alla ni som inte fattat det än, SD är ett nationalsocialistiskt parti enligt alla gällande modeller. Nynazister använder sällan ordet nynazist för att beskriva sig själva, och brukar oftast favorisera termen Nationalsocialist, Nationalist eller relaterade termer.Vissa grupper och individer som stödjer ideologin tar öppet avstånd från nazist-relaterade termer för att undvika social stigma och lagliga konsekvenser. Naturligtvis talar inte SD om gaskamrar, men det gjorde inte Hitler under sin valkampanj heller. Däremot argumenterade han bl a igen och igen för att stoppa invandringen. Det är ok att vara missnöjd med de etablerade partierna, men rösta inte på SD som protest. Det är en riktigt ful och otäck ulv i dom fårakläderna! Nedan följer några utdrag ur deras partiprogram. Betänk att detta är den friserade verionen man vill visa upp utåt. Läser man lite mellan raderna så inser man snabbt vilka åsikter dessa "demokrater" egentligen bär på.

Mångkulturen och den bristande respekten för det svenska kulturarvet har underminerat den svenska identiteten och sammanhållningen i vårt samhälle. Låt alla folk vara herrar i eget hus." "Stater vilka inom sig rymmer en kulturell mångfald har alltid tenderat att förstärka den starkaste kulturen och försvaga övriga kulturer, och många kulturer har genom historien gått under till följd av sådana samhällsförhållanden." "Stater med flera relativt starka kulturer inom sig har vidare tenderat att utvecklas på sådant sätt att kulturerna utblandats, och de ursprungliga kulturernas egna identiteter har sålunda utplånats." "svensk är den som av sig själv och som av andra uppfattas som svensk. Dock, nationstillhörighet är inte detsamma som medborgarskap. I huvudsak ska svenskt medborgarskap vara ett privilegium avsett för svenskar." "Sammanfattningsvis kan sägas att de allvarligaste hoten mot den nationalistiska principen är invandring" "Ett uttalat mål att skapa ett pluralistiskt samhälle har medfört ett allvarligt hot mot den svenska nationen och dess homogena sammansättning. Det råder ingen tvekan om att en sådan politik utgör en elakartad kränkning av den nationalistiska principen." "kulturmöten och -influenser är dock att betrakta som kulturimperialism och därmed som en kränkning av den nationalistiska principen" "Sverige är svenskarnas land" "Låt Sverige förbli Sverige."

Nån mer som känner för att öppna fönstret och vädra?

Kommentarer

  • Fyrvaktaren säger:



    Som USA-beundrare sedan barnsben, och bra på amerikansk historia och geografi, så tycker jag din jämförelse med USA är intressant.



    För att fatta mig kort: Läs Samuel Huntingtons "Who are we?"!



    Faktum är att grundlagsfäderna långt ifrån var så multikulti som många tycks tro. Benjamin Franklin förespråkade kväsandet av försök från tyska immigranter att få ha tyska som huvudspråk i sin landsända.



    Och som Huntington övertygande bevisar, så finns en amerikansk kärnkultur (core culture) som är anglo-protestantisk. USA hade knappast varit USA, om t ex fransmännen vunnit kolonialkrigen i Nordamerika, eller spanjorerna.



    Det tjusiga med USA är just smältdegelstraditionen, att nya invandrargrupper amerikaniseras, dvs. integrerar den anglo-protestantiska kärnkulturen i sin egen. Denna assimilering/amerikanisering (jfr. försvenskning) var så framgångsrik bland katolska invandrare, att påven på 1890-talet varnade för amerikanisering av amerikansk katolicism.



    Så länge invandrarna var jordbrukare, så uppstod föga kulturkrockar. Men när under 1800-talets senare hälft, italienare invandrade, följde automatisk maffian med. I början parasiterande på sina landsmän, men 1890 överskreds en gräns, när man i New Orleans sköt ihjäl en polischef som försökte motverka maffians terror mot italienska invandrare.



    Storstäderna på östkusten fick också - genom snikna arbetsgivares lobbyverksamhet - ta emot flodvågor med mer svåranpassade invandrargrupper, som skapade fattigkvarter där brottsligheten grodde.



    Man fick även in ett icke föraktligt antal anarkister, och kulmen - efter flera års bombattentat - var bomben på Wall Street 1920. Den ledde till de beryktade Red Raids och slutligen till en mer restriktiv invandringspolitik 1924, som gav USA möjlighet att smälta de som redan kommit. Integrationens kvarnar kunde börja mala!



    Man kan inte som du höja volymen i avsaknad av argument. På vilken grund kan du hävda att Sd är smygnazister? Anna Lena Lodenius och Helena Lööw delar knappast din uppfattning.



    Den skrikiga stilen här spiller över på din trovärdighet i andra debatter, där jag anser att du har rätt.



    Beträffande en etnisk majoritet i ett specifikt land. Varför inte? Libanon hade en gång en kristen majoritet, och Beirut betraktades som Mellan Österns Paris, men sedan fick landet en muslimsk majoritet.



    Vad skulle hända om Israel också fick det?



    Och om kurderna slutligen fick ett eget land, skulle det vara kurdiskt om 60 procent av invånarna var araber eller turkar?



    Och skulle en palestinsk hemstat var palestinsk om 60 procent av invånarna var judar? Eller skulle Tibet vara tibetanskt, om 60 procent var kineser?

    2009-04-28 | 13:58:39
    Bloggadress: http://fyrvaktaren-fyrtornet.blogspot.com

Kommentera inlägget här: