daddys

Beware the fury of a patient man

KP:s undersökning

Kategori: Jämlikhet

Svenska män måste vara jordens tåligaste släkte. Eller är det så att vi med åren blivit kuvade så till den milda grad att vi inte ens orkar försvara oss längre när vi bli påhoppade och anklade för än det ena och än det andra?
Kamratposten sällar sig nu till mobbargänget genom att föra fram tesen att vi pappor sviker våra barn. Detta har man kommit fram till genom att deal ut enkäter till 6000 barn.

"Efter att fått förmånen att bli min dotters pappa, kan jag för mitt liv inte begripa hur någon kan vilja avstå från närvaron med sina barn." Skriver t ex  Alexander Holmberg i sin blogg idag. Ännu en domestiserad och "duktig" man som minsann ställer upp för kvinna och barn.

Jag håller helt med dig Alexander. jag kan inte heller förstå varför någon vill avstå den rätten. Dock borde du ha lagt till ordet frivilligt i den meningen. Jag är en av alla tusentals pappor i Sverige som lagt år och mycket pengar på att kämpa för den rätten. Men i mitt fall precis som i 97% av alla andra pappors fall var det helt förgäves.

Vi har en lag om vårdnad i sverige som ger mamman total och oinskränkt makt att bestämma huruvida vi män ska få vara föräldrar. Män är rättslösa när det gäller sina barn. Nu ska vi också tydligen utmålas som svikare. Man kan hålla sig för skratt. ca 200 000 barn i Sverige har väldigt liten eller ingen kontakt med sin pappa alls. 500 000 barn bor idag med den ena av föräldrarna. Av dessa boendeföräldrar utgör papporna 1%. Tror du detta är en slump? Eller är det en medveten politik för att hålla papporna borta från barnkammaren? Tar den nämnda undersökningen ens hänsyn till detta faktum. Det enda skydd svenska pappor idag har mot att bli gruvligt diskriminerade är att använda kondom. Något jag varmt rekommenderar. Jag önskar inte ens min värste ovän att gå igenom det helvete jag har gjort för mitt barns skull. Det visade sig ändå vara helt lönlöst i slutändan.

Kommentarer

  • emmelisan säger:

    jag håller självklart med dig om det du säger! De pappor som kämpar för sina barn är guld värda! Det är ju så det ska vara! Men sedan finns de ju tyvärr även de som har sina barn på heltid men tyvärr inte ägnar dem nog med tid... Du verkar vara en klok och bra far, och jag tycker det är synd att du inte fått vårdnaden om dina barn!

    2008-10-09 | 22:25:07
    Bloggadress: http://emmelisan.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Tack, det värmer att höra.

    Kommer just från ett möte med pappor och jag är helt trasig inuti.

    Det är så konstigt. Den största rättsliga misshandeln av människor i Sverige sedan baltutlämningen, men ingen reagerar. Mammor vinner 95% av alla vårdnadsfighter, visst, det vet kanske många om men det är bara siffror. För oss är det våra barn. Våra hjärtan som vi vaggat i våra armar. Dessa små som kan få oss att gråta bara vi ser ett fotografi. Jag som aktiv kontaktperson för dessa pappor och har börjat få viss rutin nu på att prata med arga, ledsna, uppgivna och t o m ofta livströtta pappor. vad jag aldrig vänjer mig vid, och aldrig heller kommer att klara mig att värja mig mot är deras historier. Jag är igenom min skärseld. För mig är det för sent, men jag kommer att kämpa till jag dör för dessa människor och deras älskade barn. När dom trampade på mitt hjärta trampade dom på fel person. De här farsorna har ingen annan. Bara en man i Sverige vet hur det känns att vara totalt rättslös. Ni som inte tror mig, förklara gärna för mig vart vi pappor kan vända oss för rättvisa och upprättelse? Var?

    Hur många pappor och barn ska behöva gå under innan någon ser oss?



    Ni kvinnor som gör detta mot man och barn, hur kan ni? Har ni inget hjärta alls? Känns det skönt att hämnas? Mår ni bra av det?



    Ni familjerätts sekreterare som hjälper dessa kvinnor med sitt smutsiga värv, hur tänker ni?



    Ni feminister som skadeglatt ser på när män misshandlas på värsta tänkbara sätt, hur kan ni ens ta ordet jämlikhet i er mun utan att kräkas?



    Och framförallt, ni politiker som stiftar lagar som är ren apartheid. Ni som dömer människor efter kön. Ofta på fakta som är rena förfalskningar. Sover ni gott om natten? Eller hör ni skriken av smärta som ekar där ute i natten?



    Vem ska bevaka våra lagstadgade rättigheter att inte bli misshandlade, diskriminerade och spottade på?



    Kan någon snälla se vad som sker innan vi har ännu en förstörd generation av barn som glider oss ur händerna.



    Snälla kan någon bry sig?

    2008-10-10 | 01:25:59
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Robert J säger:

    Hej och tack för att det är någon som vågar och orkar ta upp dessa frågor jag har skälv gått i genom ett helvete som slutade i ett kras med en fängelsedom i mot mig på 6 månader för något som jag inte har gjort och dessutom så har jag inte träffat eller set eller pratat med mina barn på 5 år kvinnor äger domstolarna i Sverige "sovjet" vi män borde gå i hopp starkare för det som jag har gått i genom kan vem som helst bli ut satt för och då menar jag vem som helst ingen speciell person

    MVH Robert en lagens riddare jag driver mitt mål i eu domstolen nu.

    2009-04-11 | 12:13:28
    Bloggadress: http://www.elrobban.se

Kommentera inlägget här: