daddys

Beware the fury of a patient man

Öppet brev till Unni Drougge

Kategori: Feminism

Varför så himla bitter mot män Unni? Det låter ju som om du vill kastrera oss allihop. Jag har inga problem med feminister som jobbar för jämlikhet, däremot diggar jag inte er som bara försvarar er rätt att vara offer, det gör inte majoriteten av kvinnorna heller. Majoriteten av kvinnorna i sverige är nämligen precis som majoriteten av män mogna, tänkande och varmhjärtade. Jag har med en ständigt ökande sorg tvingat mig att läsa dina hatfyllda blogginlägg och bilden jag får är av en liten flicka som på nåt sätt blivit svårt sviken av sin farsa. T o m till den milda grad att hon nu i vuxen ålder inte ens drar sig för rent antidemokratiska metoder för att hämnas på det manliga släktet. Det är bevisat att det är viktigt för små flickor att ha en kärleksfull relation till pappa för att dom inte ska växa upp till undergivna kvinnor som till och med tar emot stryk utan att ställa sig upp och säga "i helvete att jag accdepterar detta" och lämnar idioten. Det är bl a detta som du berövar dina "systrar" genom att motarbeta papporna som kämpar för att få vara föräldrar.

Dessutom ljuger du och vrider och vänder på sanningar lite som du vill. Jag antar att de flesta av dina åsiktssystrar inte gör sig besväret att kolla upp dina påståenden. Vill dock meddela dig att dom pappor som du felaktigt kallar för "sektmedlemmar" och "kvinnohatare" aldrig kommer att ge upp kampen för vår rätt att vara föräldrar på lika villkor som kvinnorna. Vi gör det för våra barn och för kommande generationer. Vi gör det för att vi älskar våra barn lika mycket som mammorna. Papporna är fullgoda föräldrar som duger till mer än att bara vara lekfarbröder under några stressiga timmar varannan helg (i de fall där umgänget fungerar). Vår kamp stöds dessutom av alla kvinnor som är intresserade av sann jämlikhet. 20% av föreningen Pappa-barns medlemmar är idag kvinnor. Diskrimineringen av män i vårdnadsfrågor drabbar nämligen även kvinnor. Systrar, farmödrar, styvmammor osv. Vill också ge dig ett tips. Googla "Pappa+viktig" så kommer du att hitta mycket intressant vetenskaplig fakta, fast det kommer du ju inte att göra. Tror inte såna som du är speciellt intresserade av fakta. Propaganda däremot är du inte främmande för. Viss skillnad dock.

Alla pappor som har tvingats gå igenom en vårdnads-, boende- och umgängesutredning har sett radikalfeminismens sanna och fula ansikte. Du är bara ännu ett exempel. Du vill inte alls ha jämlikhet, du vill bara förtrycka män på samma sätt som kvinnor har förtryckts. Det finns ett ord för sånt, Hämndlystnad. Vilket också är ett diagnoskriterium för borderlinestörning om jag inte misstar mig. Det är synd att människor som du som aktivt motarbetar sann jämlikhet mellan könen får så mycket utrymme att göra det på. Riktigt synd.

Kommentarer

  • Lypsyl säger:

    Väl talat. Problemet är bara att det du talar om passerar långt ovanför huvudet på Drougge.

    2008-10-14 | 11:12:01
  • Daddy säger:

    Jag är rädd för det.

    Men vad vet man, en vacker dag kanske hon tittar upp?



    Daddy

    2008-10-14 | 12:03:30
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • bh säger:

    Är det inte Unni Drougge som använde knark. Det kan knappast vara en sämre mamma som knarkar.



    "Hur hon hade tid att vara mamma till fem barn kan man undra."



    http://www.expressen.se/nyheter/1.891347/ett-tag-ville-jag-inte-leva-langre



    och



    644817.svd" rel="nofollow">http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/artikel644817.svd





    Vill man se hur en riktigt dålig mamma är, då ska man titta på Unni. Undrar om barnen såg Unni knarka?

    2008-10-19 | 07:22:55
  • Carstoned säger:

    Unni drougge verkar tyvärr hata alla män i hela världen.



    Patetiskt.

    2009-01-03 | 19:33:28
    Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
  • systerdyster säger:

    Unni Drougge gillade i a f män när hon skrev "Heroine". I den outade hon dock en herrans massa människor i både NA och AA. Mindre snyggt.

    2009-01-20 | 14:40:10
    Bloggadress: http://www.systerdyster.com
  • Arandur säger:

    Hoppas du får en bra dag :)

    Kolla gärna in min fotoblogg.

    Följ den gärna med bloglovin.

    2009-01-20 | 14:44:23
    Bloggadress: http://arandur.blogg.se/
  • Arandur säger:

    Hoppas du får en bra dag :)

    Kolla gärna in min fotoblogg.

    Följ den gärna med bloglovin.

    2009-01-20 | 14:44:54
    Bloggadress: http://arandur.blogg.se/
  • Eva säger:

    Har drabbat samman med Unni och får inte skriva på hennes blogg mer. Det gör mindre, ett större problem är hennes ensidighet när det gäller att bedöma könen. Gissa vilket kön som är bäst! Om hon är en bra mamma eller inte kan bara hennes barn avgöra.

    2009-02-25 | 18:22:56
  • daddy säger:

    Angående Unni Drougge, se mitt senaste inlägg om personlighetsstörningar. Normalt tänkande personer ljuger inte i syfte att skada andra människor

    2009-02-25 | 18:29:15
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • PabloHoney_4 säger:

    @ Joakim



    Dina analys får medhåll från min sida. Det finns fler damer som borde göra upp med sin fadersgestal istället för ägna sitt yrkesliv åt att kollektivt bestraffa och smutskasta gruppen män. Alternativ gå till en psykolog och reda ut grunden till sitt manshat.



    Ett bra exempel på damer som borde fundera på detta är Gudrun Schyman, Liza Marklund, Unni Drougge, Malou von Siverts.



    Kvinnor som slänger sig i offergropen och inte vill stiga ur kan ha lida av en form av Münchhausen syndrom. En bordeline störning där personen vill ha uppmärksamhet dock på bekostnad av andra.



    "Münchhausen syndrom fullt medveten om att han far med osanning därför räknas sjukdomen närmare besläktad med mytomani.



    Bakom beteendet ligger ofta en personlighetsstörning av borderlinetyp. Inom psykiatrisk klassificeras Münchhausen som factitia, det vill säga sjukdomsimitering. En person med Münchhausen syndrom söker uppmärksamhet från sin omgiving genom uppvisande av en inlärd sjukdomsbild, detta i medvetet syfte att föra sjukvårdspersonal bakom ljuset. "



    "En undergrupp till detta syndrom är Münchhausen by proxy (på svenska även kallat Münchhausensyndrom genom ombud). Vilket innebär att personen i fråga inte själv utger sig vara sjuk, utan i stället framträder som ombud för någon annan som utan grund uppges vara sjuk."



    [http://sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%BCnchhausens_syndrom]

    2009-12-07 | 14:52:47

Kommentera inlägget här: