daddys

Beware the fury of a patient man

Sluta lipa

Kategori: Jämlikhet

Usch och fy vad synd det är om kvinnorna i sverige som diskrimineras och misshandlas.

Se vad man kan hitta om anstränger sig att söka i SCBs och BRÅs statistik

-Män är i stort sett chanslösa att få vårdnade om sina barn vid en tvist. Mammorna vinner i 97% av fallen. Barnen är mammans egendom.
-Män är det vanligaste våldsoffret i Sverige. 90% av alla som blir utsatta för våld på gator och torg är män.
-En fjärdedel av offren inom det dödliga familjevåldet är män. De dödas i hälften av fallen av en kvinna i en nära relation, eller i tre till fyra fall per år.
-Fortfarande dominerar män som offer för dödligt våld och utgör två tredjedelar av dessa.
-Vidare fördelar sig, enligt BRÅ, alla händelserna av våld och hot nästan lika mellan män och kvinnor, 54 procent på män och 46 procent på kvinnor. Det grova våldet däremot, det som krävde läkarvård, fördelade sig med 70 procent på manliga offer och 30 procent på kvinnliga.
-Av den totala polisanmälda misshandeln mot vuxna drabbade under samma period 61 procent manliga offer och 39 procent kvinnliga.
-Enligt BRÅ anmäldes i fjol 27 fall av grov kvinnofridskränkning per 100 000 invånare. Något brott som heter grov mansfridskränkning existerar naturligtvis inte, så där finns ingen statistik.
-Av den fysiska misshandeln av barn står kvinnor för 33 procent.Om man lägger till psykisk misshandel d v s exempelvis tillmälen och att hindra barnen från kontakt med den andre föräldern så hamnar kvinnorna i majoritet.
-Kvinnlig könsstympning är förbjudet. manlig könsstympning utförs på våra sjukhus??, ofta med svåra komplikationer som följd.
-Den ungdomsinstution som 2006 rapporterade flest våldsincidenter var Brättegården som är en sluten instution för unga kvinnor.
-Nästan dubbelt så många killar som tjejer uppger sig ha sålt sin kropp vid utgången av gymnasiet.
-Att falskt anmäla män för våldtäkt blir allt vanligare och är ett växande problem enligt polisen. Undrar hur många oskyldiga män som sitterfrihetsberövade?

Blir illamående när jag ser Drugge och hennes polare lipa i pressen, som för övrigt upplåter hur mycket plats som helst för ändamålet. Väx upp för fan.

Kommentarer

  • Alexandra säger:

    Jag vet, det är förjävligt! Jag avskyr feminister. De ser bara allt som är dåligt med män. Jag har också sätt en hel del statestik om det du tar upp. Jag vet att det är svårare för män att få hjälp av psykvård än för kvinnor. Man måste i princip gråta och vara ynklig för att få hjälp. Man har uppmärksammat flickor som mår dåligt och får självskadebeteende. Men män som kanske ofta tar ut det genom att visa agresivitet eller stänga in sig själva har man helt missat.

    Jag har för mig att det ska finnas rätt många kvinnor som är pedofiler, men att dom väldigt sällan döms. Det verkar vara bättre om en kvina tafsar på dig än om en man gör det...

    Det värsta är att det är inte riktigt PK (politiskt korekt) att ha sådana här åsikter. Nu är det kvinnor som blir utsatta och män får skylla sig själva! Pungt slut!

    2008-10-05 | 23:15:21
    Bloggadress: http://makulerat.blogg.se/
  • Daddy säger:

    Nej det är definitivt inte politiskt korrekt. Jag känner ju själv när jag skriver dessa inlägg att det tar emot i ryggmärgen. Jag är ju danad i detta samhälle som de flesta andra. Men det räcker att påminna sig om vad jag och min dotter blev utsatta för av de människor jag sökte stöd och hjälp av så repar jag nytt mod.

    2008-10-05 | 23:36:19
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • suleman säger:

    Det sjukaste e att Genus sverige ej ser omskärelsen på pojkar som ngt könsförtryckande,många som omskär ser detta som ett maskulinitets danande ingrepp.Omskärelsen anses eliminiera feminina element hos mannen men det är ingen jämställdhetexpert som kritiserar denna Fazist kirurgi.I grunden e det ett religöst patriariskt sexfientligt ingrepp i det kollektivas tjänst.Feminister från usa är ju oftast allierade med judendom typ manshaterskan gloria steinem mm

    2009-01-13 | 09:15:22

Kommentera inlägget här: