daddys

Beware the fury of a patient man

Eva Britt Dahlström vill inte stå för sina mail

Kategori: Feminism

Den socialdemokratiske politikern och nämndemannen i Karlskrona vill inte stå för det hon skrivit i sina mail till en bekymrad väljare. Eva Britt, all mailväxling mellan politiker och deras väljare är offentlig i Sverige, visste du inte det?

På sin S-blogg skriver nu Eva Britt om sin inblandning i Ingrid Carlqvist affären. Hon svär sig fri från att ha skrivit de anonyma e-mailen till Ingrids arbetsgivare samt till tidningens annonsörer, vilket resulterade i att Ingrid Carlqvist förlorade sitt jobb.

Jag tror på Eva-Britt. Jag tror inte det är hon som är personen bakom de anonyma mailen. Framför allt därför att Eva-Britt vet hur man stavar till chefredaktör. Det vet inte den enonyme mailaren. Det misstag som denne person framförallt gör i sitt mail är att hon upprepade gånger skriver ett speciellt ord språkligt helt felaktigt. Däremot skriver Eva Britt på sin blogg och ondgör sig över mig och Ingrid och vårt "anhang" som hon menar förtalar och smutskastar henne. På vilket sätt då?

Mailet som hon inte vill att ni ska se


Vidare kan man för närvarande läsa på Eva Britts blogg att hon blivit "lurad" av en slem person att få henne att skriva saker i privata och personliga mail.

Personen som bara var en bekymrad väljare som ville ha preciserat på vilket sätt Ingrid ljög i sin bok "inte utan mina söner" som Eva-Britt tidigare påstått på sin blogg. Hon fick då följande svar:

"Det är så här att de handlingar som finns i det målet som handlar om pojkarna som mamman tog med sig till Sverige och som är till mammans fördel både från australienska myndigheter och svenska är inte med i boken- dessutom är brottsmålet inte avgjort- det var därför mamman flydde med barnen för att skydda dem från från att utsättas för mer brottslighet.
Pappan satt i svensk tv och ljög- och tyvärr var det ingen som kunde reagera just då.

Han glömde berätta berätta att australienska myndigheter bedömer honom som helt olämplig.
Han satt och berättade att han smög på  dem när de var i Sverige och helt utan förvarning gick in och hämtade pojkarna och den enda kommentar han hade till de gråtande pojkarna när han hämtade dem var att de hade bytt frisyr.
Ingenting om att han hade saknat dem och inte heller någon som helst chans för pojkarna att förstå vad som hände.

Ingenting heller om att brottsmålet inte är avgjort eller att australienska myndigheter bedömer honom som en mycket olämplig pappa.

Här tar Ingrid Carlqvist återigen en pappas parti utan att ha alla delar klart för sig.
Ingrid Carlqvist är ökänd för att ensidigt ta pappors och mäns parti utan att ta med  fakta och barnens rättigheter är tydligen  av underordnad betydelse för henne. Bara papporna och männen får rätt.
Hon drivs av känslor och piskar upp stämningar som inte finns och anklagar även  myndigheter för felaktigt agerande om utgången är till mammors fördel ,trots att det inte heller är sant.

Jag hoppas att du inte för det här vidare- jag och andra vill att brottsmålet ska avgöras och att mamman ska få chansen att ge sin del av historien utan att barnen blir identifierade och kommer till offentlig kännedom. Och om mamman orkar en anmälan mot Ingrid Carlqvist.

Likadant är det med Kevin. Massor av felaktigheter och en uppiskad stämning mot den mamman som inte är sann.

Nu vet du hur det är och jag hoppas att du är varsam med det jag har skrivit.

Sedan finns det oerhört dålig a kunskaper hos socialtjänsten rent generellt och ett uruselt agerande från dem när det gäller hanteringen av barn som far illa- men man ska inte utan fakta anklaga enskilda myndigheter.
Det gör tyvärr Ingrid Carlqvist ofta.
Vänliga hälsningar
Eva-Britt D."
Tycker fortfarande lagman Pia Johansson att Eva Britt Dahlström är lämplig att som nämndeman sitta till doms i vårdnadstvister?Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Kommentarer

 • Ingrid Carlqvist säger:

  Ja, hon förnekar sig inte den här damen. "Nu vet du hur det är", skriver denna folkvalda politiker som dessutom har uppdrag som nämndeman, i slutet av ett brev där i princip inte ett enda ord är sant. När jag la in kommentarer på hennes blogg som motbevisade alla dumheter hon skrev, så raderade hon inlägget femton gånger. Därefter stängde hon för kommentarer. Hon är så makalöst feg att man baxnar.  Det fiffiga med en demokrati är att man kan rösta bort folk som ljuger och uppmanar till kriminella handlingar. Så om inte domstolsväsendet inser att Eva-Britt Dahlström är en katastrof i Blekinge tingsrätt, så kommer förhoppningsvis karlskroniterna att rösta bort henne. Långt från alla offentliga uppdrag.

  2009-12-21 | 22:23:35
  Bloggadress: http://inteutanminasoner.wordpress.com/
 • Leroy säger:

  Så klart kan man välja bort eller välja in.  Tråkigt om hon har valat att liera sig med folk som påstår.  Lite typiskt för politiker eller de som vill driva egna agendor. De som vill påstå enhar svårt för att leverera stå för det man skriver.  Väljer att blockera synpunkter eller diksutera under vilken objektivitet och ljus man vill lyfta saker.  Så tråkigt om man blockerar i stället för att välja att allt som diskuteras får visas öppet. Man ifrågasättter genom sina vänner som väljer att hoppa på i grupp eller anonymt.  Jag hoppas att EBD har IP kvar på alla som kommenterat eller skrivit och kan stå till tjänst för demokratin om hon nu vill rentvå sin egen oskuld.  Vill man inte stå upp för barnen eller rättvisan och man har valt att oppa på Daddy då skall man så klart stå ut med att saker utreds.  Vanligt folk får se hur det går till.  De kan välja.  Förhoppningsvis så vågar media skriva om alla dessa övergrepp förr eller senare. Inte bara om de påståenden som görs.  Soc. och juridik fungerar och det utreds skyndsamt.  Inte att man skyddar varandra eller gömmer sig. Skyller på andra.

  Leroy

  2009-12-21 | 23:15:39
 • Leroy säger:

  Så här borde inte rättvisan få se ut.  Leroy

  2009-12-21 | 23:19:58
 • Jakobsson säger:

  Det skulle vara intressant att höra vad paritetssekreteraren tycker om detta.

  Hon blogga som socialdemokrat och inte som privatperson så mail konversationen får väl räknas till partigärningen.

  2009-12-21 | 23:42:34
 • Leroy säger:

  Utifrån det EBD skriver om dig, delar av papparörelsen och IC, påstår, ifrågasätter de som vill diskutera frågan och nekar barns rätt till 2 sociala baser och nekar att detta skall få gransksas objektivt, skýndsamt samt de egna val man gör då man stänger eller blockerar, alierar sig eller väljer att håna de som är engagerade, väljer att blunda för den nakna sanningen utifrån den verklighet som redovisas, väljer att stötta påståenden och angrep, tycker jag det är skamligt om såväl andra politiker, juridiken och överlevare ställer sig bakom agerandet. Speciellt då det man själv varit med om kanske visar på att man skiter i lagen och handlar ändå.  Så skall det väl inte behöva gå till i framtiden?  Saker bör anpassas till den verklighet som råder. Barn får en chans att bilda sig egna uppfattningar.  LEroy

  2009-12-21 | 23:42:46
 • Cuben säger:

  Väljarna har ett ansvar i ett val men vi måste även kunna lita på att partierna tar sitt ansvar när rötan är synlig för ögat och det luktar illa. De partier som har varit eller vill kalla sig statsbärande har ett särskilt ansvar.  När en partimedlem visar ett uppenbarligt odemokratiskt beteende, som att censurera inlägg, driva personliga vendettor och ”bara” använder partiet som en täckmantel för annan verksamhet måste man reagera. Sossarna brukade vara bra på att hitta och eliminera mullvadar.

  2009-12-21 | 23:44:11
 • Mikael Karlsson säger:

  Till Cuben, Du bör nog tona ner det hela lite, Eva-Britt Dahlström är endast lokalpolitiker, Toppen skiter fullständigt i denna människa.  Eva-Britt Dahlström företräder inte Socialdemokraterna i sin blogg utan endast sig själv, Hon har dock försökt att få det att låta som om hon talade för partiet, men misslyckades då jag själv påtalade det hela för henne, efter det stängde hon ner kommentar möjligheterna. Då lade jag mitt svar i min egen blogg och där får den finnas.  I övrigt Mycket bra skrivet Daddy.  En annan sak jag funderat över. Eva-Britt sa att man inte fick skriva under psydonym hos henne. Men vad jag förstod av utvecklingen gällde det endast de som sade emot henne, För när Asta Astasdotter skrev så fick hennes kommentarer ligga kvar trotts att det uppenbart är ett fingerat namn.

  2009-12-21 | 23:57:43
  Bloggadress: http://mikael.netroots.se/
 • Sara säger:

  Vilken märklig människa till att svara så, och sedan i slutet av brevet skriva att mottagaren ska "vara varsam med det som jag skrivit"....?! Står hon plötsligt inte för det hon har skrivit?

  /Sara

  2009-12-22 | 00:11:32
 • Leroy säger:

  Håller med dig om att det är lite märkligt Mikael.  Asta fick skriva-tycka-påstå men inte Valens eller någon annan.  IC kommentarer/inlägg blev bortplockade 15 gånger?  Så vem är hon att prata om yttrandefrihet!  LEroy

  2009-12-22 | 00:16:02
 • Leroy säger:

  Eller helt enkelt ? om att låta 1 part komma till tals.  Att man inte stödjer dett centralt kan jag förstå.  Egen agenda eller central åsikt?  Leroy

  2009-12-22 | 00:19:12
 • Cuben säger:

  Mikael jag vet faktiskt inte om toppen i sossarna skiter i Dahlström. Det enda jag vet är att hon är vald i Karlskrona för sossarna. Sossarna måste ha fört fram henne som nämndeman. Går man också in på hennes blogg så verkar det vara uppenbart att hon har fullt sossestöd för sitt budskap. Så uppfattar jag det. Hennes blogg ger det intrycket. Min kommentar gäller generellt inte bara specifikt denna Dahlström.  Bland annat; Hon tror inte på PAS därför arbetar hon politiskt emot det. Vad detta har att göra med kommunalpolitiken i Karlskrona förstår jag inte. Jag vill personligen se politiker som är mer ödmjuka inför uppdraget. Man skulle kunna säga jag tror inte att PAS har undersökts tillräckligt mycket, det finns många väljare som tror att det existerar. Vi behöver därför att Socialstyrelsen undersöker detta närmare. Jag kommer att verka för att detta sker. Innan detta sker har jag inte en klar politisk uppfattning i ämnet.  Att driva en klar personlig politisk agenda i täckmantel av ett parti är i längden mer skadlig för ett parti än personen.  En demokrati är betjänt av att politiker blir skärskådade från många olika synvinklar.

  2009-12-22 | 00:32:17
 • Mikael Karlsson säger:

  Dahlström är FOLKVALD som nämndeman.  Hennes åsikter behöver du knappast tala om för mig. Jag har kritiserat henne och även påtalat offentligt att hennes åsikter är, just hennes och inte partiets. Visst skadar det partiet, Men partierna väljer inte väljarna, Väljarna väljer parti.  Personligen är jag lika mycket emot Moderatmännen, det är ju samma changer fast åt andra hållet.. Sen att folk delar Moderatmännens åsikter, är en annan sak.. men grundtanken är den samma.

  2009-12-22 | 01:17:13
  Bloggadress: http://mikael.netroots.se/
 • Mikael Karlsson säger:

  Till Cuben,  Om du läser denna artikeln http://mikael.netroots.se/eva-britt-dahlstroms-ocheller-de-socialdemokratiska-asikter/ så ser du en av de skrivelser till och om Eva-Britt Dahlström som jag skrev, den togs aldrig in av denna rabiata kvinna.  2009-12-22 | 01:25:50
  Bloggadress: http://mikael.netroots.se/
 • Anonym säger:

  Men fortfarande har vi inte fått några svar från den socialdemokratiska ledningen, varken i Blekinge eller på riksnivå om partiet står bakom sin medlem i dessa frågor?  De enda som har svarat på min fråga är S-kvinnorna som förnekar all kännedom om Eva-Britt, som i sin tur hävdar att hon är medlem. Vilka ljuger. EBD själv drog en ursäkt om att hon enbart är aktiv i S-Kvinnorna på lokal nivå, men är man inte då fortfarande medlem i S-Kvinnorna? Eller är de två skilda föreningar?  S i Blekinge har inte svarat, inte partiledningen och inte partiledaren. Vadan denna tystnad? Det kan man ju nästan tolka som att ledningen inte direkt springer till hennes räddning. Man vill tydligen inte förknippas med henne. Ändå bloggar EBD under en stor jävla socialdemokratisk ros.  Ni som ännu inte läst boken "De apatiska", för sjutton gör det. Det är en plågsam bok i vissa stycken, men också en bok som visar vad människor kan åstadkomma om dom enas för något.  Det var folket i sverige med KG Hammar i spetsen som fick sossarna att till slut ge upp sitt benhårda motstånd mot amnesti åt katatoniskt apatiska barn inför förra valet. Miljöpartiet och V krävde i budgetförhandlingarna allmän amnesti för dom gömda flyktingarna. V vek sig till slut inför hotet om en regeringskris och ett omval men MP stod upp. Likaså gjorde 30 000 personer som demonstrerade och 161 000 människor som undertecknade påskupproret.  5 minuter före budgeten skulle röstas igenom ringde Göran Persson upp Peter Eriksson och sa, Okej ni vinner. Annars hade det blivit regeringskris.  Så stenhårda var S i frågan om att inte låta barn få stanna i Sverige. Barn som av de trauman dom led av ifrån hemländerna nu dessutom fick vänta i flera år i ovisshet...men endast 10 procent fick stanna. hundratals barn som var okontaktbara, som inte pratat på ett år, som fick matas genom en sond, få dropp för att inte torka ur och bära blöja för sina behov. Hundratals sådana barn hämtades av polis, ofta inne på sjukhusen, där alla sladdar och nålar drogs ur och man bar barnen från sängarna till ett övernattningshäkte och sen var det raka vägen till flygplatsen.  I budgetuppgörelsen blev det en kompromiss som sa att "dom flesta" skulle få stanna. Men avvisningarna fortsatte med oavbrutet resultat.  Reportern frågar Peter eriksson och Ohly i boken om varför Göran hade ett så betonghårt motstånd mot en amnesti för barnen. Svaren varieradr

  2009-12-22 | 02:59:02
  Bloggadress: http://en s
 • Joakim säger:

  Svaren från GP varierade. han var rädd för att införa amnesti mest för att förloras oppinionsstöd. Peter Eriksson berättade att GPvid en lunch meddelade att Barbr Holmberg blivit sjuk av all press och stress. Och att stoppa avvísningarna kan ju göra Barbro sjukare...Vi mpste ju tänka på Barbro först och främst.  Är detta socialdemokrati? Som bröstar upp sig i frågor som humanitet och solidaritet?

  En del dödssjuka barn bar dom bara av planen på destinationen och lämnade vind för våg.  En flicka i Bosnien fick bo på en parkbänk i en vecka då dottern sakta dog i deras armar. Dessa barn, menade Barbro Holmberg, Marie Hessle och Annica Ring på migrationsverket, bara simulerade, eller så hade föräldrarna förgiftat dom.  En mamma från Azerbadjan försökte ta sitt liv då hon blev anklagad för att förgifta sin dotter.  Det fanns ingen drog i hrelas världen dock som kunde ha givit dessa långvariga apatiska tillstånd.  Socialdemokraterna bedrev en rent inhuman flyktingpolitik. Det enda parti som gav sitt fulla stöd till s under denna tid vad SD. Dom tyckte också´att man kinde skeppa iväg ungjävlarna så stt dom inte tog våran sjukvård i anspråk.  För mig blir det närmast surrealistiskt hur man kan sätta ett sjukt stadsråds hälsa före 150 barn som var på gränsen mellan liv och död.  "Vi måste ju tänka på Barbro" sa mannen som undertecknade FN:s barnrättskonvention i Sverige Göran Person

  2009-12-22 | 03:16:25
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Monica Antonsson säger:  Mikael Karlsson

  Jodå, EBD företräder S med sin blogg. Hon skriver under partiets logga och tjatar om sina förtroendeuppdrag. Det är ingen tvekan om den saken.  Ett parti är aldrig starkare än dess svagaste länk. Så det blir inte kul för S det här.

  Vi har EBD i Karlskrona och den enväldige s-mygelpampen Göte Eriksson i Oxelösund. Båda är fruktansvärt dåliga representanter för S och EBD direkt livsfarlig.  Stackars Mona Sahlin med sådan balast.

  Hon bör snarast informeras om detta.  Mikael,

  jag ser att du påpekar att EBD är folkvald som nämndeman.

  Det är en sanning med modifikation. Det går till så att partierna får ett antal röster av väljarna som ger dem motsvarande antal mandat i fullmäktige och olika nämnder.  Det är avgörande för vilka förtroendeposter respektive parti ska tillsätta med lämpliga personer. Vilka som får posterna bestämmer partiet enväldigt. Där har väljarna ingen talan. Att få bort en viss olämplig person är med andra ord svårt.  De flesta partier har för få aktiva medlemmar. Det förklarar varför rena stolpskott sitter på alltför många förtroendeposter. Partierna tvingas helt enkelt ta vad de har även ur bottenskrapet.  Vem som helst kan gå med i ett parti och springa på partimöten lokalt. Det gäller att snacka in sig och bli kompis och oumbärlig.

  När årsavgiften är betald och ett val stundar brukar man få en lapp med rutor att fylla i. "Vilka nämnder är du intresserad av att arbeta i."  Man kryssar för exempelvis socialnämnden, taxeringsnämnden och kulturnämnden i kommunen, ett antal nämnder i landstinget och kanske rent av att man önskar uppdrag som nämndeman.

  Det är verkligen inte svårt att få.

  Varken meriter eller andra kunskaper krävs.  Oftast hamnar man också i önskad nämnd som ledamot eller suppleant. Den som vill göra karriär ser till att bli ordförande och får därmed arvode till och med.

  De politiska uppdragen är många och de aktiva medlemmarna villiga att tjänstgöra på sin fritid är få.  Detta system är förödande om man får in en katt bland hermelinerna, en som exempelvis gått på hela Gömdalögnen och stenhårt driver detta sjuka politiska projekt - en sådan som EBD alltså.  Ingrid och Jocke

  Jag är stolt över att få tillhöra ert anhang...

  2009-12-22 | 03:35:12
  Bloggadress: http://monicaantonsson1.blogspot.se
 • Bur-q-ua57 säger:

  Någon som händelsevis har tittat på årets julkalender "Superhjältejul" på SVT (eller "Julkalle", som den kallas i SVTPlay:s länkar)?  Den är förvånansvärt insiktsfull, vad gäller könsroller.  Programmet handlar om "Barnverket", en myndighet, som har som främsta mål att få barn att sluta skratta.  !  Varje avsnitt handlar om det och för mig är det uppenbart att det eg. handlar om socialkontoren runtom i landet.  I ett avsnitt försöker man få böcker att bli oläsliga, genom att blanda om bokstäverna, i ett annat försöker man få barnen att inte tycka att något är roligt, i ett tredje vill man utplåna musik och ljud, i ett fjärde att få barn att inte ha "spring i benen", o.s.v.  Hela julkalendern fokuserar således på att barn ska sluta skratta och myndigheten Barnverket, med "superskurken/uppfinnaren Hjärta" (spelad av Eva Rydberg) ligger bakom detta med s.k. "helvetesmaskiner", o.s.v.  Är inte det en ganska fascinerande "plot" för en julkalender?  Vad som även är fascinerande är att hjältarnas könsroller omkullkastas.  "Stålhenrik" - hjälten - är i princip helt hjälplös och får flyga på hjältinnans rygg.  "Supersnälla Silversara" - hjältinnan - är i och för sig dum och förvandlas då någon påpekar det, inte olikt en kvinna, som lider av borderline, till "Supersura Sunksara" (i ett avsnitt "pucklar hon på" Stålhenrik med knytnävarna...intressant) men är oftast den som löser problemen.  Se där, en recension av årets julkalender...en kalender med GENUS i fokus.  Är det vad barn anno 2009 behöver lära sig kanske?

  Vem ligger bakom den tv-serien eg.?

  Regeringen?

  2009-12-22 | 05:20:00
 • Bur-q-ua57 säger:

  [tillägg om julkalendern:]  Man antyder även, i ett av de första avsnitten, att oliktänkande inte accepteras på Barnverket.  Så snart "Hjärta" har "klubban", så är det hon som bestämmer och alla andra håller med henne.  Att det är en envåldshärskare som har "klubban" betonas även flera gånger i senare avsnitt.  Även detta påminner om socialkontoren.

  2009-12-22 | 05:29:15
 • Mikael Karlsson säger:

  Till Monica Antonsson.  Då ska jag genast se till att sluta skriva under den socialdemokratiska blogg som jag idag skriver på.  Det vore ju fel av mig att skriva där då det kan uppfattas som om jag skriver något som kan vara den socialdemokratiska ideologin om den i själva verket är min egen.  Samtidigt måste jag då ifrågasätta varför ingen från oss som är motståndare tar sin in i de olika partierna på samma sätt som en person som Eva-Britt Dahlström?  Kommer det något svar nu om att man motarbetar våran tro och ideologi, så kommer jag förmodligen att bara skaka på huvudet och tröttna. Bättre ursäkter få man nog komma med.  Till Bur_-* (Nånting)...  Ge dig.. Det finns inga barn som sitter och funderar över att det som sägs och görs är likt något socialkontor.. Låter mer som du är besatt och manisk som hela tiden måste sitta och tänka på sådana paraleller i varje sak du ser.

  2009-12-22 | 05:58:01
  Bloggadress: http://mikael.netroots.se/
 • George Pesor säger:  After reading, Daddy's latest article, I am bemused to read more about this person, Eva Britt Dahlstrom.  It is unfortunate that she makes unfounded and incorrect assumptions, in regards to my self and kidnapping case.  It is obvious that this person writes according to her thoughts and how she perceives what events took place.  If she was privvy to the history and facts of the case, she would not write what she has, Otherwise she would look like a fool.  However I am aware that she has not read the facts, so therefore the only assumption I can make it that she is misinformed and perhaps a little stupid.  On the basis of commonsense you would check court documents, "find the truth before making comments" however I must take into account that she is not an intelligent person, an intelligent would not act before reading the facts and gaining a full understanding.  Therefore someone such as Eva Britt Dahlstrom cannot be taken seriously, However her role as "Namndeman" in the Court is a different matter, the consequences a very serious, It would therefore amaze me if she still has her appointment with the court on the basis of justice free of any preconcieved idealogy.  As far as her involvement with Social Demokraterna,

  It is easy to assume that she is a liability for the party "at a local level anyway".

  I am sure her comrades in the party would have already had discussions regarding her actions and the damage it could cause for the party "at the local level" Commonsense wouls also suggest that the wishes of the party are that she keeps "her mouth shut"  In summary, Eva Britt Dahlstrom requires a reality check, and make comments based on facts "not her beliefs" and perception.

  2009-12-22 | 07:08:49
 • Madde säger:

  George,  Om det är någon som vet vad som hände så är det ju du.

  Mamman till dina barn går ju inte att använda som referens då hon faktiskt inte verkar vara riktigt sjuk.

  Det som Eva-Britt skriver skrämmer mig.

  Det skrämmer mig att hon verkar ha två agendor.

  Det verkar som om hon ingår i en rörelse likt de som hjälpte mamman till dina barn att hålla sig undan.

  Det verkar som om Eva-Britt är en av de som hjälper till att kidnappa barn.

  Det verkar också som att Eva-Britt har ett stort problem med män i allmänhet och pappor i synnerhet.

  Eva-Britt uppvisar ett besatt beteende.

  Det verkar som att Eva-Britt tror på allt som sägs om kommer från en mamma och då främst om det gäller att ta ifrån barn sin pappa.

  Det verkar som att det hon varit med om (dvs hennes berättelse, vi har ju inte hört hennes fd man:s sida av hela situationen) styr hennes förhållningssätt.  Jag finnder det ytterst märkligt att Eva-Britt får sitta kvar som nämndeman då det tydligt kommer fram att hon inte kan sära på det som är hennes privata åsikter och den roll som en nämndeman skall ha.  Eva-Britt måste ha en enorm förmåga att försvara sig och prata sig loss.

  Hon klamrar sig kvar som nämndeman med näbbar och klor av någon anledning.  Det skulle verkligen vara intressant att ta del av alla mål som Eva-Britt har varit delaktig i.  Jag kan inte förstå att Karlskrona tingsrätt inte förstår vad det är som gör att Eva-Britt inte skall sitta kvar som nämndeman med det oerhörda ansvar som då vilar på henne.

  Ett barns framtid kan ligga i hennes händer.  Det skulle vara intressant att få lyssna på de andra nämndemännen och höra deras syn på Eva-Britt och hur hon hanterar mål som har med barn att göra.  Kan hon prata sig loss från det som kommer fram, då kan hon förmodligen också prata/tjata, motivera/manipulera fram det som är hennes mål.  Kan det vara så att Eva-Britt är i maskopi med radikalfeministerna och detta är ett sätt att nästla sig in i...  Jag kan inte låta bli att känna mig aningen rädd när jag förstår vidden av vad detta handlar om.  Det som nu utspelar sig i Karlskrona kanske bara är en liten del.

  Hur är det i alla andra tingsrätter runt om i Sverige?  Jag hoppas att alla och då menar jag verkligen ALLA som jobbar så mycket för att lyfta upp denna extremt viktiga fråga dvs barnens rätt förstår att detta inte är en prestige kamp mellan de vuxna, utan det skall utan förbehåll handla om barnen och deras rätt till att få en rättvis bedömning.  Alla borde reagera och inte bara i Karlskrona utan i hela Sverige.  2009-12-22 | 09:09:37
 • Madde säger:

  Rättelse: Mamman till dina barn går ju inte att använda som referens då hon faktiskt inte verkar vara riktigt sjuk.  Skall ju självklart vara: Mamman till dina barn går ju inte att använda som referens då hon faktiskt verkar vara riktigt sjuk.  2009-12-22 | 09:11:11
 • Madde säger:

  Sara du skrev: Vilken märklig människa till att svara så, och sedan i slutet av brevet skriva att mottagaren ska "vara varsam med det som jag skrivit"....?! Står hon plötsligt inte för det hon har skrivit?

  /Sara  Detta funderade jag också på.  Lite som att "låt inte detta komma ut för då tar de mig".  Då skulle det ju kunna vara på sin plats att tänka efter före innan man skickar iväg något som hon nu gjort.

  Lite konsekvens seende måste man ju ha.  Är detta det stora problemet med flera människor som sitter i en maktposition dvs att de inte har förmågan att kunna se konsekvenserna som blir av deras agerande?  Usch, hemska tanke!!  2009-12-22 | 09:17:12
 • Ingrid Carlqvist säger:

  Madde och Sara. Det är en intressant iakttagelse. Jag tror att EBD och hennes likasinnade är medvetna om att deras resonemang inte bygger på fakta, utan en övertygelse om att mammor alltid är bäst och om de inte är det så är de det ändå på något sätt!  Vi andra som kräver sådana dumheter som korrekta och rättvisa bedömningar av vårdnadsmål, vi förstår inte att EBD och gänget "ser ljuset", "bara vet hur det är" och "kämpar för det goda". Inne i sina sektliknande grupper sjunger de hallelujasånger utan att ifrågasatta varandra, men om sångerna når utanför gruppen blir det himla jobbigt att försvara dem.  Det är därför man ska "vara varsam med det hon skrivit". Det kan ju uppfattas som att hon inte har en aning om vad hon häver ur sig ...

  2009-12-22 | 10:16:16
  Bloggadress: http://inteutanminasoner.wordpress.com/
 • Maria säger:

  Brottmål kan damen i alla fall inte stava till, och hon är nämndeman!

  2009-12-22 | 12:07:16
 • KimhZa Bremer säger:

  Ja, det är gräsligt hur denna människa, Eva Britt Dahlström, kan bete sig på ett sådant här sätt - och liksom alltid tala från ett überperspektiv, som om hon verkligen "vet" hur det ligger till.  Nämndemän med en så skev verklighetsuppfattning kan inte få fortsätta i detta förtroendeuppdrag. Det är en travesti för allt som har med rättvisa att göra.

  2009-12-22 | 12:30:30
  Bloggadress: http://kimhza.wordpress.com/
 • Alexis säger:

  Om EDB skriver "brottsmålet" skriver hon kanske också "chefsredaktör"?

  Alexis

  2009-12-22 | 13:06:13
 • Musse Pig säger:

  Men Madde, det är ju en uttalad regel från kvinnojourerna och ROKS och det verkar omfattas av många feminister att man ifrågasätter inte en kvinnas ord. Man utgår från att det är sant. EBD gör ju detta med en fanatisk konsekvens. Blind eller bara ointresserad av vad hon ställer till med. Det verkar vara ett maktmedel, makten framförallt. Hon är väl en radikalfeminist med Solanas SCUM-manifest på sängbordet.

  2009-12-22 | 15:25:14
 • Anton Karhu säger:

  Men var inte Eva Britt Dahlström anmäld när det gäller hennes uppdrag som nämndeman?  Eller minns jag helt fel?  Annars är det ju väldans märkligt om Eva Britt Dahlström fortfarande tillåts få sitta kvar som nämndeman på lokalnivå,för rimligtvis borde hon blivit entledigad från detta,och liknande uppdrag för länge sedan,med tanke på hur mycket konstigheter Eva Britt Dahlström haft för sig!  Mvh  Anton Karhu

  Styrelseledamot i Pappa-barn

  www.pappa-barn.se  PS..Önskar er alla en vit god jul.

  2009-12-22 | 16:19:46
 • A säger:

  @ Anton...  Hon blev anmäld, men hon tycktes vara lämplig(?) och får sitta kvar som nämndeman ändå.

  2009-12-22 | 16:59:27
 • Ingrid Carlqvist säger:

  Hon fick sitta kvar för lagmannen Pia Johansson trots att det var andra gången som hon anmäldes. Nu har det visat sig att Pia Johansson också är djupt engagerad för "kvinnors och barns rättigheter i domstolar" och åker runt och föreläser om saken. Båda damerna var med i samma Allersreportage om "mäns våld mot kvinnor" för några år sedan.  Dock har Rättssäkerhetsorganisationen, RO, begärt överprövning av detta beslut och nämnden sitter just nu och grunnar på hur de ska göra. EBD skrev en kommentar 18/12 som möjligen kan tolkas som att hon blivit friad även där, men nämnden har alltså ännu inte fattat sitt beslut.

  2009-12-22 | 17:49:14
  Bloggadress: http://inteutanminasoner.wordpress.com/
 • Daddy säger:

  Nu har Eva Britt Dahlström gått i svaromål på sin blogg. Där kallar hon det jag skriver för påståenden.  Att mailet är en offentlig handling tvingas hon dock själv erkänna. Hur det har blivit det kanske inte spelar så stor roll i sammanhanget? Eller har jag fel då jag påstår det? I så fall erkänner jag mig skyldig till att ha gett fel information på den punkten.  I övrigt var det mest tramsiga försvarstal jag sett.

  Men jag är naturligtvis tacksam över att personligen slippa se dennas kvinna i en tingsrätt som ska döma i mitt fall. Inte för att det spelar så stor roll. Om ni tror att Dahlström är ett unikum i våra domstolar har fortfarande inte förstått verkligheten som svenska pappor tvingas leva med. 97 procent av alla vårdnadstvister vinns idag av den part som startade dom.

  Det kommer fler avslöjanden om Eva Britt Dahlström och hennes kompisar Monica Dahlström Lannes och resten av överlevargänget inom kort.

  2009-12-22 | 19:07:18
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Läs gärna tråden om Eva Britts kompis Monica Dahlström Lannes på Flashback.  Själv släppte jag nyss en liten bomb i det sista inlägget.  https://www.flashback.info/showthread.php?p=20480498&posted=1#post20480498  Märkligt vad tyst det är från resten av överlevarligan plötsligt...

  2009-12-22 | 19:25:19
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde säger:

  Kent har gjort en film, ett smakprov här.  http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/inrikes/article6332357.ab

  2009-12-22 | 19:25:55
 • Daddy säger:

  Jag kan väl tilägga att jag är långt ifrån färdig med er än.  När hela er lögnaktiga propaganda avslöjats och ni har släpats ut i ljuset. När ni fått betala för vad ni har gjort mot min dotter Rania osh alla andra barn som ni har offrat i er fanatiska kamp mot sveriges fäder kommer jag att lägga ner min penna.  Inte förr

  2009-12-22 | 19:30:02
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde säger:

  Ja vad är de som brukar skrika sig hesa och ändra det som skrivs till deras fördel.

  Kanske de sitter insnöade i ett litet rött hus helt utan Internet, eller är det något annat som gör att de plötsligt fått tunghäfta?  Jag misstänker att det är något annat, eller vad säger ni?  2009-12-22 | 19:31:16
 • Leroy säger:

  Det är klart att hon gör.

  Typiskt det Paul Ronge vill arbeta bort inom politiken.  Bemöta ett påstående med ett annat svar i stället för att föra dialog försöka komma framåt.  Det saknas kunskap om Social media och Social politik.  Men jag tror insikten kommer nu med rasande fart.  Se till att ha lite ta lite Jul ledigt du oxå Joakim!  Men ser så klart fram emot ditt nästa inlägg.  :-)roy  (Hoppas att det till nästa jul ljuder annan musik, saker har ordnat upp sig, man drar åt samma håll, börjar bli trött på gamla låtar och gammeldags musik.)

  2009-12-22 | 19:38:21
 • Daddy säger:

  Mail till Kerstin Andersson, ordförande för socialdemokraterna i Blekinge:  Eva Britt Dahlström, lokal s-politiker i Karlskrona samt nämndeman i Karlskrona tingsrätt är nu avsöjad med ren ryktesspridning, lögner och falska anklagelser mot George Pesor vars öde beskrivs i Ingrid Carlqvists bok "Inte utan mina söner". Hennes lögnaktiga påståenden är nu officellt avslöjade på http://daddys.blogg.se.  Tänker du som ordförande för socialdemokraterna i Blekinge agera i den här frågan? Tycker du det är lämpligt att en representant för socialdemokraterna, tingsrätten och S-Kvinnorna skamlöst ljuger i syfte att svartmåla en pappa som gått igenom ett helvete för sina barns skull?  Jag har ställt samma fråga till pertiets och partiledarens presstalesmän samt kommunalrådet i Karlskrona, men ingen har ens besvärat sig med att ge mig ett svar trots att det var flera veckor sedan jag sickade mailen. De enda som svarat är ordföranden för S-Kvinnorna som förnekar att Eva-Britt Dahlström är medlem eller uttalar sig för S-kvinnorna överhuvudtaget.  Med vänlig hälsning  Joakim Ramstedt  2009-12-22 | 21:57:24
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Cuben säger:

  Det finns många olika situationer där man kan vara i en jävssituation. Särskilt de i rättsvårdande funktioner måste veta och känna till alla dessa situationer. Jäv finns inte bara när släktskap föreligger. Delikatessjäv är exempelvis när en person är jävig ”om det i övrigt finns någon särskild omständighet som är ägnad att rubba förtroendet till hans eller hennes opartiskhet i ärendet”. Regeln är avsedd att fånga upp övriga tänkbara risker för opartiskhet. Det kan gälla för den som särskilt hårt engagerat sig i en fråga eller som är nära vän med någon sakägare.  När tredje man uppfattar att jäv finns men personen som har intressekonflikt inte gör det blir saker och TING knepiga. När en person har en mycket snäv uppfattning om jäv och har förtroendeposition då kan det rubba förtroendet inte bara för personen utan även för de som har gett denna person förtroende. När en person inte förstår vad jäv är och inte kan se tredje mans perception börjar man ju undra.  När gudinnan Justitia vanhelgas då är det riktigt allvarligt. ”Ceasar’s wife must be above suspicion” ”Ingen skugga må falla på Ceasars hustru”, skulle kanske romarna ha sagt.  Här följer en intressant artikel från The Independent;  http://www.independent.co.uk/opinion/commentators/philip-hensher/like-caesars-wife-a-politician-should-be-above-suspicion-688649.html

  2009-12-22 | 23:08:27
 • Bur-q-ua57 säger:

  Det är så löjligt enkelt ibland att avgöra vilka människor som är emot någonting, och vissa frågor, och vilka som är för.  M.a.o.: vilka som är för "svart"/ont och vilka som är för "vitt"/gott i samhället (och då menar jag inte "snö").  "Mikael Karlsson", uppenbarligen en pseudonym, är emot allt på denna blogg.  Det är alltför tydligt men han väljer ändå att kontinuerligt skriva här och jag undrar varför.  Vad har han för problem med denna blogg?  "Monica Antonsson" och "Inger Carlqvist" är sannolikt FÖR bloggens kärnbudskap.  För och emot...vi mot de.

  Ett ständigt växelspel i samhället som helhet.  Allvarligt talat: är detta växelspel inte i själva verket väldigt tragikomiskt, när det enda rätta vore att mötas individ mot individ, öga mot öga och skriva om de lagar som är fel?  !  Vad handlar motsättningarna på denna blogg eg. om?!

  Ett könskrig?

  VAD?  Pseudonymen "Mikael Karlsson" riktade några rader till mig men kunde inte ens stava mitt namn överhuvudtaget, vilket är ganska anmärkningsvärt men föga förvånande.  Problemet med årets julkalender, om jag ska återkomma till den, är att vuxna givetvis tittar på den!  Hur DUM får man vara?

  (oops, nu kanske "Supersura Sunksara" visar sig, i Mikael Karlssons skepnad...)  Du påstår att jag är "besatt och manisk".

  HAr du ens själv tittat på nämnda julkalender och reflekterat över dess innehåll?  Jag tittar givetvis på den ur en vuxens perspektiv men försöker samtidigt titta på den ur ett barns perspektiv.  Vuxna har trots allt skrivit manus, eller hur?

  Tråkigt att jag var tvungen att upplysa dig om detta självklara.  /

  B57 - för Sällskapet Bur-q-ua, för allas lika värde, emot rättsröta  (www.societyofbur-q-ua.tk)  Till Bur_-* (Nånting)...  Ge dig.. Det finns inga barn som sitter och funderar över att det som sägs och görs är likt något socialkontor.. Låter mer som du är besatt och manisk som hela tiden måste sitta och tänka på sådana paraleller i varje sak du ser.

  2009-12-22 @ 05:58:01

  "  2009-12-23 | 07:18:43
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Madde säger:

  Bur-q-ua57:  Jag måste faktiskt hålla med dig.

  Det är en intressant iaktagelse och en liknelse.

  Jag kan förstå Mikaels tanke kring att barnen troligtvis inte tänker på det sättet när det ser på julkalendern.  Det som är intressant är just det som jag påstår när det gäller medias slagkraft (då innefattar jag även tv-program, tidningar av alla slag, nyheter osv.

  Vi kan tex ta löpsedlarnas slagkraft.

  Välidgt ofta finns det både öppna och dolda budskap till alla människor.

  Vi går förbi och någonstans lägger sig budskapet och ligger och bara väntar på att få anledning till att komma upp till ytan.

  Det med kvinnomisshandel är ju slagkraftigt och säljer.

  Därför är det mest intressant att skriva om.

  Vi matas med detta.

  Barnen läser detta.

  Alla som kan läsa vet vad som står på löpsedlarna.

  Vi får ganska omgående och i låga åldrar veta att män i stor utstreckning är våldsbenägna.

  Vem i familjen med detta budskap inplanterade i barnets inre har fått en stämpel på sig genom midias slagkraft.

  Läs texterna med sökande ögon och ni ser budskapet.  Märkligt är också att reklam riktad till barn inte får förekomma.

  Men löpsedlarnas budskap om tex att män är förövare får däremot förekomma.

  Snacka om galenskap.

  2009-12-23 | 08:55:03
 • Krister A säger:

  Daddy skriver:

  "Att mailet är en offentlig handling tvingas hon dock själv erkänna. Hur det har blivit det kanske inte spelar så stor roll i sammanhanget? Eller har jag fel då jag påstår det? I så fall erkänner jag mig skyldig till att ha gett fel information på den punkten."  Dahlström berättar i sitt inlägg om hur mailet kommit att bli offentligt. Ser du inte det?

  Du har flera gånger exponerat din brist på läsförståelse och dina inlägg kan därför bara uppskattas av personer med samma problematik.

  De flesta som intresserar sig för frågor som du tar upp har slutat läsa din blogg.

  Att det som kallar "överlevarrörelsen" är så tyst beror troligen på att det skrivs är så urbota dumt och korkat att det inte är intressant att bemöta er på den nivå ni befinner er.

  Det är min slutsats efter att ha läst runt lite.

  2009-12-23 | 11:54:17
 • maukonen säger:

  Jag har mailat till de högsta inom S-kvinnorna då jag var lite nyfiken på hur mycket EBD verkligen förträder dem om uttalar sig i deras pch Partiets namn/vägnar.

  Hej!  Jag har några frågor till S-Kvinnorna och maliade detta brev till några

  av de emailadresser som finns angivna på er hemsida.  Jo,

  Jag har frågor kring hur det kan komma sig att Eva Britt Dahlström som

  är en socialdemokratisk politiker i Blekinge som även sitter i

  tingsrätten i Karlskrona som nämndeman, uttalar sig å S- kvinnornas

  vägnar och som S-kvinna i sin blogg om hon ej är medlem i S- Kvinnorna

  ?  Enl. Kajsa Jansson, Pressekreterare S-kvinnor, är Eva Britt Dahlström

  ej medlem av S-Kvinnorna.

  Men på Eva Britts s-Blogg så kan man läsa att hon är med.  Eva Britt har en hel del åsikter, vilket är bra man ska ha åsikter!,

  men jag undrar hur många av dessa åsikter och uttalanden som hon gör på

  sin blogg är till gangn för S-kvinnorna och för det Socialdemokratiska

  partiet!  I många fall vet jag och andra läsare inte om det är Eva Britt

  personliga åsikt eller om det är S-Kvinnorna och Partiets hållning som

  förs fram.  Så är Eva Britt Dahlström medlem i S-Kvinnorna och hur ställer ni er

  till hennes uttalanden på hennes blogg ?

  http://www.s-info.se/page/about.asp?id=1651  Och hur ser ni att hennes uttalanden är förenliga med partiets åsikt i

  de frågor som Eva Britt skriver om ?  Med vänlig hälsning

  Ann-Mari Maukonen  Svar:

  Hej Ann-Mari,  Jag har aldrig sagt att Eva Britt Dahlström inte är medlem i S-kvinnor,

  bara att hon inte har några uppdrag för S-kvinnor, dvs. hon sitter inte

  med i förbunds- eller distriktsstyrelse, förbundets arbetsgrupper eller

  liknande. S-kvinnor har drygt 7000 medlemmar och som organisation kan

  vi inte svara för varje enskild medlems privata blogg.  Mvh  Kajsa Jansson

  Pressekreterare S-kvinnor  Så så mycket bryr de sig om VAD EBD skriver i S-Kvinnornas namn och Partiets !

  Lysande!

  Partipiskan verkar inte direkt vina över denna kvinna....

  2009-12-23 | 12:27:59
  Bloggadress: http://maukonen.wordpress.com
 • Anonym säger:

  Krister A  Jag håller helt med dig. Läsförståelse är inte Daddys starka sida. Inte empati eller medkänsla heller.  Varför "överlevarna" tystats är väl uppenbart. Det som pågår här, hos IC, hos MA mfl är rena rama mobbingen. Verkligen sorgligt att se vuxna beté sig på detta viset. Vad lär de sina barn?  Skrämmande med uppsökningsverksamhet, namngivning och diverse öknamn. Och krav på att de utpekade ska tvingas till kontakt eller möten. Annars är de skyldiga.  Retoriken är kanske inte heller den bästa?  God Jul på er alla!  /L

  2009-12-23 | 12:57:46
 • KimhZa Bremer säger:

  Krister A och "L" (misstänker att det är samma gamla läskiga L som brukade hänga på IC's gamla blogg).  Som vanligt försöker ni vända upp och ned på allting. Ingrid har blivit av med sitt jobb som journalist genom att lögnaktiga, anonyma individer har förtalat henne, med största sannolikhet individer ur denna överlevargrupp.  Men nej, det är överlevarna som har "tystats". Och som "mobbas"!? Ja, jag undrar just hur Marina Engans vedervärdiga namninsaming på +12000 lurade svenskar (om Evelina) kan beskrivas som att någon har tystats.  Och Joakim har problem med läsförståelsen...!?  Vad jag minns av din retorik, L, så ligger den kanske något snäpp över elevrådet i grundskolan. Och det förefaller som att även du har ett svart hål, där ditt hjärta borde sitta.  Ingen sund människa kan ta er på allvar.

  2009-12-23 | 13:30:47
  Bloggadress: http://http://kimhza.wordpress.com/
 • L.P säger:

  Jaha,då var det dags för härskartekniker,för jag märker att "överlevarna" inte är tysta,Krister A och L,är ju tecken på att dom försöker använda sig av gamla,välbeprövade sk.härskartekniker:  * 4.1 Osynliggörande

  * 4.2 Förlöjligande

  * 4.3 Undanhållande av information

  * 4.4 Dubbelbestraffning

  * 4.5 Påförande av skuld och skam  Och i Krister A:s fall,så rör det sig om 4.2 samt 4.5.  och i L:s fall så rör det sig om 4.1,4.2,4.4 samt 4.5.  Gemensamt för denna typ av sk.härskarteknik är att man kommenterar/manipulerar i syfte att förlöjliga,misstänkliggöra och straffa den som har en annan åsikt.  /L.P  2009-12-23 | 13:54:51
 • Anonym säger:

  Vänner!  Citat från EBD:s blogg!  "Jag har sagt det förut och säger det igen:  Den enda gång jag kan bli jävig är om de här personerna som anmäler mig eller hänger ut mig på sina bloggar och som debatterat med mig på min blogg blir åtalade eller inblandade i ett tvistemål och jag kallas in som nämndeman.

  Då är jag naturligtvis skyldig att anmäla jäv.

  Detta trots att jag inte känner någon av dem personligen.  Citat:slut.  Tja,detta är ju ett utmärkt sätt att se till och bli av med EBD om man råkar få henne som nämndeman i en tvist som rör sig om sitt barns framtid,bara att se till så att hon hamnar i en situation där man kan hävda jäv!  Lycka till!

  2009-12-23 | 14:03:32
 • Anonym säger:

  KB  Visst är det samma "gamla L".  Och du är samma gamla KB. Inget nytt under stjärnorna.  Ja, IC har blivit av med sitt jobb.  Du/många andra säger att det är "överlevarnas" verk. Det KAN vara så, men det underlag ni presenterar är undermånligt som bevis. Och jag väljer att vara avvaktande utifrån vad som hit intills presenterats.  Och framför allt, så berättigar det inte någon att mobba någon. Namnge och starta personjakt på så lösa grunder. Låt polisen ta hand om det eller starta ett civilmål.  Dessutom har jag svårt att tro att det brev som sändes ut anonymt genererar uppdragslut. Däremot kan jag gott tro att innehållet i IC blogg, får fler än mig att "höja på ögonbrynet". Kanske är IC´s egna skriverier hennes "black om foten"? Jag kan tänka mig att det är det som är det egentliga problemet.  Jag försvarar inte ME´s namninsamling. Absolut inte! Jag är helt emot att namninsamla öht när det gäller privata mål. Så där får du nog revidera ditt påhopp på mig. Att massor av privatpersoner öht ska tycka och tänka utan att ha bakgrunden klar för sig kan vara direkt skadligt mot barnen det gäller. Vem tar ansvar om något går fel? Knappast ME eller Daddy heller för den delen. Jag har påtalat problematiken förr och väntar ff svar från Daddy i frågan.  KB, Du kan avhålla dig från personliga påhopp, på mig. Du känner inte mig. Du vill bara förminska mig som person. Du kan lika gärna ge upp. En stark och vettig pappa byggde denna "kvinna av stål" ;-)  Svart hål istf hjärta? Men snälla du, vad vet du om det? Vad vet du om mig förutom de få rader jag skriver här? In på banan KB!  Vad vet du om sunda människor KB? Berätta för mig vilka osunda vänner jag har.  Det är nog som Krister skrev; -Daddys inlägg kan nog bara uppskattas av likasinnade. Din läsförståelse och brist på uppmärksamhet i vad jag skriver tycks obefintlig. Men det är väl därför du måste ta till personangrepp.  LP  Ta och läs "Ta ingen skit i de lättkränktas land".  Du är ju bara ledsamt patetisk!  Härskarteknik.. Ja herre min Gud, vilket kvalificerat skitsnack.  Jag vet knappt hur jag ska kommentera dig och din paranoida inställning till meningsmotståndare. Vi kommenterar, trots allt, på en blogg där hån, spott och spe möter varenda en som har en annan åsikt än Daddy. Snacka om härskarteknik.. Ja.. Herre Gud vilka tokstollar vissa av er är.  Anonym 14,03  Och hur vet du vilken nämndeman som kommer istf EBD? Hur vet du att det inte är en riktig så´n där galen ;-) radikalfeminist, som hatar människor i allmänhet och män i synerhet?  God Jul iaf!  /L  2009-12-23 | 15:22:02
 • Maria säger:

  Värre än stavfel är naturligtvis alla lögner hon sprider, inte minst i det här mejlet. Hon är inte påläst och har uppenbarligen inte läst Ingrids bok. Men det skulle förmodligen inte hjälpa. Mot dumhet kämpar även gudarna förgäves!

  Monica A har helt rätt i att nämndemän inte är folkvalda. Det är partiets valberedning som efter ett val föreslår namn till olika poster som ska fördelas utifrån valresultatet. Det är partiets lokalavdelning och framför allt dess styrelse/valberedning som bör uppmärksammas på att partiet inte företräds av lämpliga personer. Jocke, ditt mejl till Kerstin Andersson, ordförande för socialdemokraterna i Blekinge,var ett bra initiativ men det räcker nog inte med att peka på endast ett fall för att visa en nämndemans olämplighet utan det behövs utförligare dokumentation. I god tid innan valet 2010!

  2009-12-23 | 17:26:08
 • Adam Weisshaupt säger:

  Krister A och L är förstås livrädda för att sanningen om hur barn verkligen har det i Sverige skall komma fram. De vill fortfarande att detta ska skötas privat så att människor inte får reda på vad som händer, det Daddy med flera gör är att göra det privata offentligt allt för att belysa situationen. Detta är modigt gjort och förtjänar respekt.

  Det nalkas transparens, sanning och rättfärdighet då vill inte L eller Krister vara me´ :-)

  De vill tillbaks till det gamla instängda systemet när fäder var tysta och accepterade, typ Öst-Tyskland, Nordkorea och Kina vore bra länder för dessa sektlika människor. Tänkte avsluta med att önska samtliga en riktigt God Jul faktiskt speciellt L och Krister, tror dom behöver det som bäst. Kram och puss och välkommen till verkligheten.

  Det här kommer bara att eskalera så jag får föreslå att Ni flyttar tillbaks till era hålor eller till ovanstående nämnda länder.

  Adam

  2009-12-23 | 17:52:32
 • Adam Weisshaupt säger:

  Ingrid Carlqvist skall få upprättelse så även om det dröjer 100 år!

  Men snälla motståndare till barns rättigheter ge inte upp ty det är era uttalanden som kommer att fälla er.

  Ett klassiskt fall av att falla på sitt eget grepp.

  Ni är nu under kritik.'

  How do you like it:-) ?

  2009-12-23 | 19:59:07
 • albino säger:

  Jag har börjat att föra en debatt med några som stödjer Kjell Åke Bjurkvists antaganden som saknar grund i allt han säger.  Jag undrar också varför Kjell Åke Bjurkvist undviker att svara på frågor om han har fakta i frågor som gäller Ingird Carlqvist. Än så länge har han inge kommit med en enda grund till sina påståenden. Undrar när han skall göra det?  Jag läste också på hans egna blogg att man användt sig av ett barns riktiga namn vid en namninsamling, Hur kan de göra det? Dom kritiserade ju Daddy för det något fruktansvärt när det gällde Daddys egna case.  Om ni vill läsa den debatt jag startade på Kjells blogg i kommentatorfälten så kan nu läsa denna artikeln på Kjells antaganden om Ingrid,  http://blogg.aftonbladet.se/bjurkvist/2009/12/for-1-a-ggn-tackar-jag-ingrid-carqvist-for-diagnoser-av-incesthysteriker-k-a  Det jag anser är mycket märkligt med dessa "Överlevare" är att de menar att Kvinnojourerna gör ett bra jobb med sitt bortrövande av barn, Samtidigt säger de att FN:s Barnkonvention är bra, Hur tänker man då, med tanke på att FN:s Barnkonvention talar om raka motsattsen till vad Kvinnojourerna gör när de kidnappar och gömmer barn???

  2009-12-23 | 21:13:34
 • Adam Weisshaupt säger:

  Kvinnojourerna är satta under lupp, va så säker.

  I Uppsala så har de fått tillgång till att upplysa jurister om mäns våld mot kvinnor. Åsa Tinnerholm, Marie Glaas häftiga förespråkare för att kvinnor har ej fel. Marie Glaas är dessutom styrelsemedlem i ROKS.

  Läs hemsidan:

  http://www.eq-juridik.se/index_files/EQjuridik_presentation.htm

  Hon är en av förespråkarna till att män ej skall ges rätt till barnen i dito. Vi har dem under lupp, va så säkra.

  2009-12-23 | 22:02:05
 • Leroy säger:

  Adam dessutom borde nog BBF, Liza mfl träda fram och be E Hermon och andra drabbade om ursäkt.  De som väljer att påstå i stället för att bevisa inse att sammarbete är bättre än att se sig som förmer eller ha mer rätt i sak, ta i stälet för att ge, eller rättvisan skyndsamt får granskas objektivt.  Det verkliga får visas och komma fram inte bara det som påstås.  Man måste kunna visa sitt rätta jag. Inte behöva försvra sig mot påståenden utan att någon sätter ner foten.  Leroy

  2009-12-23 | 22:10:40
 • Leroy säger:

  Lång tid har förflutit men man kan inte bygga sina hus på lösa grunder. Då rasar dom ju förr eller senare.  Leroy

  2009-12-23 | 22:14:19
 • Ibis99 säger:

  Asso va är detta??? Om jag skulle vara "feminist" och väldigt övertygad sådan! Då skulle jag inte vara rädd för detta. Snarare skulle jag skratta så jag pinkade på mig!!!  Nåja nu kommer det en massa påståenden eller ledande frågor antar. Men det enkla svaret är att kung "daddy" spärrar fria inlägg.. Så är det med en diktatorisk kung..  Daddys blogg liknar mer och mer en bananrepublik. Där ledaren hålle "pöblen" i schack bakom sina spegelblanka pilot brillor....  Så länge det finns svagsinta "lakejer" som kungen.. förlåt diktatorn kan styra och manupilera.. Så länge är han något.. Men om några år kommer många att knappt minnas detta. Eller bara minnas som en stor flopp. När han trillade ner från tronen..  //ibbe the troll som läser,förundras,skrattar o bara helt målös skakar på huvudet åt detta... och tänker.... Har alla dårar samlats under ett och samma päron till träd! Vet inte om det är ett beteende problem.. Men konstatera är ju lätt att någon fel är riktigt trasigt......

  2009-12-23 | 23:54:51
 • Anonym säger:

  Adam W  Varför skulle jag vara livrädd?  Jag har säkert minst lika stor erfarenhet av hur barn kan ha det i Sverige, som vad du har.  Var, när & hur har jag någonsin angivit att ett barn INTE har rätt till båda sina föräldrar?  Ni "insatta i verkligheten" har ingenting annat än personliga påhopp att luta er på. Därför kan debatten aldrig leda till någonting. Skamligt av er att agera så som ni gör. Pådyvlar mig och meningsmotståndare att vi skulle vara omänskliga monster. Väx till er.  /L

  2009-12-25 | 13:13:54

Kommentera inlägget här: