daddys

Beware the fury of a patient man

Hovrätten gör ytterligare två små pojkar faderslösa

Kategori: Jämställdhet

Erkänt duktig barnpsykolog förlorar vårdnaden och nästan allt umgänge

Detta är Albin 6 år och Ludvik 8 år. Två små pojkar som avgudar sin far precis som dom flesta andra pojkar i den åldern. Skillnaden mellan Albin och Ludvig och andra pojkar är att dom inte får träffa honom. Det har Göteborgs tingsrätt och Hovrätten i västra sverige bestämt på inrådan från barnhuset, BUP genom en frilansande kvacksalvarpsykolog som lögnaktigt anklagat pappan Peter för misshandel mot barnen och mamman. Jag har läst både domen från tingsrätten och hovrätten och tänkte visa er skillnaden i bevisvärdering om man är pappa till skillnad från mamma i en vårdnadstvist i västsverige.

De ansvariga för detta brott mot barnkonventionen, svensk grundlag och europakonventionen för mänskliga rättigheter heter:
Ingrid Almgren: Mamma

Advokat Eva Henriksson: Mammans ombud,

Bengt Nilsson: Hovrättsråd i hovrätten för västra Sverige,

Hedvig Burman: Hovrättsasessor i hovrätten för västra sverige,

F.d rådmannen Lars Samuelsson Hovrätten,

Nämndemännen Ingvor Almbratt (Fp i Göteborg) och Claus Öberg (M i Varberg).

Lucie Maciec, Oerfaren domare i TR.

Mia Mark: Mia Mark psykologtjänster HB, anställd av BUP och Barnhuset i Göteborg,

Kvinnocentrum i Göteborg,

Kvinnojouren,

Viktoria Appelqvist: tidigare Sagolundens förskola.

Sigfrid Almgren: Jävigt vittne, släkt men mamman,

Jennifer Turesson: Jävigt vittne 2, Hon är legitimerad psykolog och är vän med Ingrid Almgren sedan studietiden ,

Linda Dahlöf: Jävigt vittne 3,  Hon arbetar som psykolog och har känt Ingrid Almgren sedan 1993 då de var studiekamrater.

Helene Hansson: Hon har jobbat på familjerättsbyrån sedan 1986 bland annat med samarbetssamtal. De för normalt inte journaler men i det här fallet gjorde hon en journalanteckning på grund av att hon var bekymrad för barnen.

Ingrid Johannesson: Jävigt vittne 4, Hon är psykolog och psykoterapeut. Hon hade en relation med Peter under ett och ett halvt år från augusti 1997,

Lotta Bengtsson: Jävigt vittne 5, Hon är socionom och arbetar som kurator på projekt Utväg. Hon arbetade tidigare på Kriscentrum för kvinnor.


Jag publicerar idag delar av domen för att exemplifiera de fruktansvärda brott som tillåts mot våra barn. Inte bara tillåts förresten, uppmuntras, stöds och möjliggörs av de svenska myndigheterna idag 2009.
Socialtjänstens utredning och barnpsykologen Mia Marks utsagor sågas vid fotknölarna av Bo Edvardsson, professor i sociala frågor vid Örebro universitet. Läs hans utlåtande här:

"De var mycket glada – de släppte inte Peter"


Citatet ovan yttrades då en av Peters grannar vittnade i Tingsrätten om vad hon iaktagit genom sitt köksfönster. Hon vittnar vidare om att hon försökt spana efter tecken på att anklagelserna om våld mot mamman och barnen skulle vara sanna men inte kunnat se något som visar detta. Tvärtom vittnar hon om en pappa som älskar sina två barn högt och vars barn älskar honom tillbaka lika högt.

En annan granne vittnade i tingsrätten följande:
Han har under 2-3 år bott granne med familjen på Bredmossegatan och bor fortfarande inom samma område. En kväll i våras när det var mörkt och
regnigt stod han under förrådstaket i Peters trädgård med denne och barnen när Ingrid kom tillsammans med en väninna och ville att Peter skulle skriva på ett papper.

Ingrid sade att det inte var några märkvärdigheter, att han visste vad det gällde och att det bara var att skriva på. Det var den ordväxlingen som var inför barnen. Sedan väninnan och barnen gått därifrån kom Ingrid tillbaka och hotade gå till sin advokat
om Peter inte skrev på. Peter vidhöll att han ville läsa pappret i lugn och ro. Ingrid var väldigt aggressiv verbalt och tryckte på att det inte var något märkvärdigt och att det bara var att skriva på. Hon ville ha pappren med en gång.

Röstläget stegrades – det första var han inte så uppmärksam på men det stegrades under tiden. Det slutade med att Peter tog pappret eller pappren och Ingrid gick. Han kände sig obehaglig till mods – han själv har inte den typen av ordväxlingar med sin fru. Ordväxlingen höll på i 10-15 minuter. Ingen kom under tiden på tanken att man kunde gå in och titta på vad det var för papper.


Sedan kan vi ju ta vittnesförhöret i tingsrätten med den kontaktperson som övervakat Peters umgänge med barnen:  Marita Pettersson Myhrberg har beskrivit att umgängestillfällena
gått bra, att barnen var glada och uppspelta över att träffa Peter
och att de hade roligt och mysigt tillsammans.Hovrättsrådet Bengt Nilsson vill inte kommentera


Jag ringde idag upp Bengt Nilsson för att fråga hur man kunnat fastställa att moderns ju uppenbart jäviga vittnen var mer trovärdiga än Peters oberoende. Han började med att stamma ur sig nånting om att dom bara hade gjort "som vanligt" men kom sedan på en idé för att krångla sig ur knipan.

Han anklagade mig för bakhåll då jag inte genast förklarade att jag dokumentarade samtalet och vägrade säga ett enda ord till. Varför? Har du något att dölja Bengt?

kanske att du redan innan förhandlingen ens börjat redan bestämt dig för vad du skulle avge för dom? Du föreslog ju exakt detta för parterna innan förhandlingen ens startat. Att detta inte är ett ovanligt förfarande för domare kan man läsa här.

Ni som vill ta del av samtalet kan ladda ner det här: http://www.divshare.com/direct/9760707-2c3.amr

Mia Mark psykologtjänster HBMia Mark är den barnpsykolog som fått agera vårdnadstorped i det här ärendet. Dvs den som av barnhuset och Kvinnocentrum, BUP och socialtjänst utvalts till att utföra det "Smutsiga" jobbet.

Denna barnpsykolog som saknar fast nummer till sitt kontor hyrs in av barnhuset och BUP som konsult för att vittna mot papporna i dessa ärenden. Detta gör Mia mark tydligen utan att förlora någon nattsömn. Kan någon begripa hur dessa människor är funtade?

Mia säger att barnen är rädda för sin pappa och att dom berättat om våld mot både barnen och mamman. Mot detta talar samtliga oberoende vittnen i tingsrätten som sagt. Men både tingsrätten och hovrätten tror mer på Mia Mark. Att även fadern är barnpsykolog och dessutom anställd på barnhabiliteringen verkar dom inte ha tagit i beaktning alls.

Vet ni vad dessa barn har gemensamt?(Obs, starka bilder!!)
Samtliga har dödats av sina mammor eller deras nya pojkvänner efter att den internationella familjättsmaffian har skilt dom från deras fäder mot deras egen vilja och deras bästa. En av dom kommer från Sverige. Hur länge skall detta få pågå? Denna fråga kommer att gång på gång upprepas på denna blogg tills den får ett svar.

Varför begravs detta av tidningar och TV? Vilken hemlig agenda är det som styr detta? Varför får journalister som uppmärksammar dessa brott sparken?

Frågorna kräver ett svar, men från politiker och media är det bara helt knäpptyst.

En låt till Albin, Ludvig och deras pappaJag har lyckats skaka lite liv i min konstnärliga ådra och lyckats spela in ytterligare en låt som jag tror kan avar en kandidat till samlingsskivan som jag hoppas skall bli verklighet.
Det finns många svenska pappor som slåss mot överheten för sina barns skull. Dom bestraffas genom förlorad vårdnad och förlorat umgänge samtidigt som svenska media utmålar dom varje dag som riktiga ärkesvin. Dom slåss så länge dom orkar av kärlek till sina barn. En dag kommer ni att få betalt för ert helvete. En dag kommer den moraliska domen och då står ni som segrare, men då är det ofta alldeles för sent, då barnen svikits av vårt rättssystem och fått sina liv förstörda. Denna är till er. Ni är hjältar och inte svin. Vi är fler och fler som ser. Ge inte upp.
Det kommer mer om detta fall framöver men först tar jag julledigt. Jag skall försöka vila mig tillbaks till hälsa. Jag är i dålig form nu och inser att detta nog kommer att kosta mig livet om det tillåts fortsätta mycket längre.

Var det så ni tänkte ni tingsrättsbödlar då ni fråntog mig vårdnaden trots mammans alla lagbrott?
Att ett dödsstraff är nog lämpligt? Ni säger att ni förstår oss pappor, men ni förstår inte ett skit. Ni är förstockade och korkade och barn pliktar med sina liv för ert svek.

Kommer ni ihåg "tortyrmamman" från Bromma som tryckte in glasbitar i fötterna på sina barn? Hon är redan ute ur fängelset. Nu vill hon ha tillbaks vårdnaden om dom. Det skulle inte förvåna mig....

En pappas förtvivlan


Ni som tvivlar på hur ont det gör för en far att få en sådan här dom i ansiktet kan själva läsa det mail från Peter som gick ut på min interna mailinglista. Här är det ord för ord:

Tackar alla.
Jag är också rätt stum fortfarande, även om jag inte är helt förvånad.
Mer en svart avgrundssjup sorg.
Naturligtvis vill jag dels överklaga (rätt utsiktslöst).


Men jag vill också rapportera några missgrepp till vederbörande tillsynsmyndigheter.
Jag måste därvid fundera lite över vad som är de väsentliga felen. Det innebär en smärtsam papperssortering.


För min egen skull måste jag skriva något om detta. Kanske blir det en ingång på en ny yrkesbana inom akademin. Kanske blir det en pocket i lättläst-hyllan. Men framför allt måste jag göra det för pojkarna. Om 14 år är Ludvig 18 och Albin 20. Då kommer det finnas ett bankfack med all dokumentation tillgänglig för dem. Dokument som förklarar varför de berövats sin far - och på vilka grunder. Då är de också gamla och mogna nog att göra en egen bedömning av moderns person.


Fram tills dess är det nog bäst att de får leva i illusionen att hon vill dem väl. Det är först senare pojkarna kan börja reflektera över vad som är omtanke om dem och vad som är moderns egoism.
Jag är rätt kraftlös just nu. Är rädd att jag inte kan formulera mig publikt med den precision och pedagogiska eftertanke som ämnet kräver. har ett hus att sälja. Hitta ny bostad. Börja fundera på hur jag ska sköta det arbete som jag hanterat knappt halvhjärtat ett par år. Och hela tiden översvämmas jag av tankar på hur jag ska kunna ta hand om mina pojkar... Allt jag ska lära dem. Allt i denna värld jag ska förklara och allt vackert jag vill visa dem.


I våras fick de inte vara med att driva upp tomatplantorna och så frön till kryddor och blommor. De fick inte lägga upp pulkorna på vinden - till slut var det sommar så jag gjorde det själv. Skidresan i våras fick jag ställa in. Skidresan jag preliminärbokat måste jag avboka - men hur avbokar man ett löfte till en femåring om att lära honom åka skidor? Och inte fick de skörda tomaterna heller. Och inte följa hur blåmesen häckade i ventilen till köket - vi hade väntat på den och pratat om den hela vinterna.


Albins nya fågelbok ligger kvar på hans plats vid köksbordet. Ludvig har fått en egen kikare så han också kan kika på fåglarna vid fågelbordet. Den kom i vintras men han har ännu inte fått öppna paketet. Den ligger på fönsterbrädan bredvid den stol han brukar sitta på när vi äter "busfil å puffar".


Katten Zilla har flugit upp till katthimlen. Hon var allt för illa tilltygad för att klara sig. Pojkarna älskade lilla Zilla, som var en näpen liten lurvig kattunge. När hon i tisdags slutligen befriades från sina smärtor var hon en stor katt som pojkarna inte fick lära känna. Men Zilla kände dem. Hon brukade sova i pojkarnas sängar och nosa på deras kläder när de hade varit hemma.

Kläder som är nystrukna och som jag sorterat för jag vet inte vilken gång i ordningen. Jag kollade genom deras gaderober i helgen och insåg att vi måste sortera undan kläder vi köpt tillsammans men som de aldrig använt mer en någon enstaka gång. Och byxor med skrubbade knän; hål och lappar som nu är de enda levande minnen av att pojkarna faktiskt levt här och cyklat rally i skogen. Hål som minner om skrubbsår och tårar och tröstande pussar, som lett till att de varit uppe och lekt igen och tagit sig an världen.


Det sista beviset för deras liv här kommer jag putsa bort snart jag visar huset för försäljning. När barnen fördes bort för strax två år sedan var deras mor hemma en dag när jag jobbade och tog med sig i stort sett alla deras tillhörigheter. Alla foton. Vaccinationspapper och pass. Det enda som fanns kvar var

Ludvigs handavtryck på altandörren. Små, små händer. Jag hade julstädat innan så de var de enda avtryck som fanns. De var det enda som fanns kvar av honom och Albin, förutom den ännu uppslagna sagoboken jag läst kvällen innan. Och en teckning jag och Albin ritat där han målat hur mamma och
pappa bor nära varandra och hur pojkarna kan promenera däremellan.


Han vill gärna ha en bassäng så man skulle kunna simma mellan oss. Fast det gick bra med varsin bassäng också, så det ritade vi.
Teckningen är kvar. Fast blekt av solen. Den går också ned i arkivet i bankfacket.
Nä nu är jag så ledsen att jag måste gå ut och gå, efter att ha tvingat i mig en macka.

PeterLäs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

 • Leroy säger:

  Som vanligt Joakim. Ett bra ínlägg, kanske snarare en artikel om den verklighet som råder.  En anna sida av det som pågår i demokratiska Sverige.  Synd att media inte väljer att ta tag i de uppenbara orättivsor som belyses.  Man inte väljer att följa upp det som sker.  De skiter i att våra barn drabbas av allt detta.  Hoppas att du och Rania har en bra plan och Soc. faktiskt hjälper till så att umgänget blir kontinuerligt kommer igång.  Leroy

  2009-12-15 | 00:03:40
 • Rospiggen säger:

  Det bara skär i hjärtat på mig :/

  2009-12-15 | 00:14:17
  Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
 • MoaLinn säger:

  Jag är så ledsen för detta - dels för att Peter är en som jag på avstånd lärt känna i den här processen och som jag från allra första början reagerade oerhört positivt på - hans intelligens och mognad i det han skrev som var extraordinär.  Men också för att jag vet att det är samma familjerätt och samma barnhusteam som motarbetat honom som också motarbetar min makes process och även din Daddy. Är det några som jag skulle vilja hänga på skampålen så är det barnhuset i Göteborg. Skam över dem och deras arbetsmetoder. Skam över landet Sverige som tillåter dessa människor att kalla sig experter när de gång på gång gör undermåliga och ensidiga utredningar.  Peter, om du läser det här, önskar jag dig styrka och kärlek vidare. Det kommer att finnas sätt för dig att ändå finnas där hos dina pojkar, men på ett annat sätt än förut. Jag tror du känner vem jag är. Eller min make i vart fall.

  2009-12-15 | 07:35:31
  Bloggadress: http://blogg.pappaliv.se
 • Anton Karhu säger:

  Pappor och barns relationer till varandra saknar idag nästan helt betydelse,om man ser till hur myndigheterna arbetar,trots att det finns så mycket information om hur betydelsefullt det är för barn att ha en god tillgång till sina pappor.  http://www.fhi.se/PageFiles/3236/R200417fadersbetydelse.pdf  Och det blir bara värre och värre,och föräldrarna och barnen som drabbas kommer få betala det ultimata priset,det vill säga,en relation som sargas så svårt att det är omöjligt att reparera relationen mellan dom barn och pappor som drabbas.  Värst av allt är dom barn och pappor som drabbas så pass hårt att dom förlorar sina liv,barn som dödas/mördas,och pappor som tappar meningen med livet.

  För dessa pappor finns inget slut på deras lidande,förutom döden,en väg som många ser som enda vägen ut ur ett lidande så svårt,så makabert att det inte går att förstå för dom som inte upplevt att bli berövad meningen med livet.  Döden förvandlas till en sann lierad befriare för dessa pappor.  Och dom pappor som trots allt slår igenom muren av detta lidande,har alla blivit märkta för livet,barnen som drabbats har alla fått djupa,svåra sår i sina relationer till båda sina föräldrar.  Att separera ett barn från sin förälder,är det mest onda man kan göra ett barn.  Och ja,en dag så står dessa mammor inför en tröskel,ensamma,där dom kommer få svara inför sitt/sina barn,när barnet frågar dom..Varför,mamma? hur kunde DU göra så mot mig? svaret dessa mammor kommer få höra är:  jag hatar dig,och nu drar jag till pappa!  Så med det avslutar jag med att barnen drabbas i den beskrivna typ av vårdnads/umgängesmål dubbelt upp,i första hand så skadar mamman,släktingar och myndigheterna,både barnets uppväxt och barndom,och i andra hand,även när barnet har blivit den vuxne individ som fortfarande bär med sig samma tunga ryggsäck,fortfarande fylld med emotionell svårhanterlig smärta och saknad,som orsakats barnet i sina tidiga unga år av mamman och dessa otaliga hemska myndighetspersoner som sitter och dikterar hur barnens liv och uppväxt ska se ut.  Dessa barn kan aldrig nånsin bli hela,utan de flesta av dom kommer gå genom livet med ett "oförklarligt" tomt,svart hål i sitt inre uppfyllt av en svår emotionell sorg,saknad och smärta.  Hur länge till ska barn och umgängesföräldrar behöva lida för att mammor anser sig ha både äganderätt och företräde till barnets uppväxt och barndom?  Anton Karhu

  Styrelseledamot i Pappa-barn Riks

  www.pappa-barn.se

  2009-12-15 | 09:34:45
 • Anton Karhu säger:

  Det är också intressant att det kommer fram VILKA som anlitas i dessa sammanhang,ta t.ex Mia Mark,hon borde ju inte anses som neutral psykolog med hennes bakgrund,inte när hon arbetar för kvinnojouren,att hennes omdöme är färgat är ju solklart,och att hon letar/söker efter "tecken" på våld/övergrepp är ju uppenbart,frågan är väl mest vilka tecken som hon anser vara av vikt.  Jag vill minnas att en annan kvinnlig psykolog (nämner inget namn)ertappades för ett tag sedan,när sanning kröp fram.  Citat:  Mia Mark: Mia Mark psykologtjänster HB, konsult åt BUP och Barnhuset i Göteborg,

  Kvinnocentrum i Göteborg,

  Kvinnojouren,  Citat:slut.  Och ska barnhusen anlita kvinnojours personal,så lär man få se en mycket stor ökning av barn och fädrar som mister sina ömtåliga relationer till varandra!  Anton Karhu

  Styrelseledamot Pappa-barn Riks

  www.pappa-barn.se

  2009-12-15 | 09:58:48
 • Stefan W säger:

  Bedrövlig läsning... jag lider med Peter och barnen...

  När ska de få upp ögonen för vilket helvete de ställer till med för så många barn och fäder.  Försökte ladda ner filerna från DivShare, men de är lösenordsskyddade, så man kommer inte åt dem.  Vill Du vänligen posta, eller maila lösenordet?  Mvh,

  Stefan W

  2009-12-15 | 11:24:17
 • Madde säger:

  Jag är lika tagen nu som innan.

  Det går bara inte att förstå eras resonemang, eller snarare avsaknaden att resonemang.

  Hela den långa förhandlingen var endast ett spel för galerian, domen fanns redan för länge sedan.

  Jag kan bara se den förhandlingen som ett sätt för de inblandade och då menar jag de som bestämmer att se till att de fyller sina timmar så de kan kvittera ur sin lönecheck.

  Jag vet hur fullständigt slut Peter var efter dessa dagar.

  Hur fullständigt slut på energin.

  Han gav allt för sina barns skull.

  Han gav det enda som han kunde ge.

  Han gav hela sig själv.

  Hela sitt inre tillsammans med en hel drös med bevis som helt enkelt förbisågs.

  Jag antar att de sk bestämmande inte ens har läst det vi andra har läst.

  De kan bara inte det, för då hade det sett annorlunda ut.  Men det är klart Peter är ju bara en pappa, så är det ju.

  Barnen har en pappa som sammhället anser inte är bra nog.

  En pappa som är bra nog för att kunna hjälpa andra barn, det finns det ju bevis för.

  Men samhället har dömt dessa barn och det av fullständigt inkompetena bestämmare.

  Men det är klart.

  Går dessa domare på tex föreläsningar av kvinnojourer så kan det ju inte bli annat.

  Jag står fortfarande för att det finna bra kvinnojourer, det gör verkligen det.

  Men domarkåren i Sverige visar tydligt att det inte är dessa kvinnojourer de har träffat på.  Jag antar också att när det gäller vår invandrarpolitik att tex nazister håller föreläsningar och lär ut hur vi skall bemöta våra medborgare som inte är födda i sverige.  Tänk om det är så?

  Tänk om det vore så.

  Vilket jäkla liv det skulle bli i media.  Men nu handlar det ju om barn och de är ju inte värda att föräldrarna bedöms på lika villkor.  Det spelar ingen roll hur många som kommer och skriver en massa dravel hit ch dit nu som skall syfta till att påstå att i detta fall Peter gnäller och det säkert är fel på honom och att det är bra att barnen är hos mamman.

  Ni som gör detta har inte en förbannad aning om hur det är när det gäller den här biten.

  Ni drivs ändå av förblindat hat mot pappor och män i allmänhet.  Jag kommer ihåg en artikel skriven av en mamma.

  Hon skrev att: I min värld finns det inga goda pappor.

  Se här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article14606.ab  Vad händer när sonen växer upp och kanske blir en pappa?

  Betyder det att hon kommer att se på sin son på ett annolunda sätt då?

  Då är han ju en sån där pappa som som i hennes väld inte är god.  Jocke, ta din paus.

  Må bra.

  Ta hand om dig vännen.  2009-12-15 | 12:28:40
 • Daddy säger:

  Jag har fixat de mest akuta tekniska problemen. Tack för att ni uppmärksammat mig på problemet med Divshare. Nu skall alla filer vara åtkomliga.  //D

  2009-12-15 | 15:30:10
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Eva säger:

  Jag tanker inte kommentera ditt inlagg som sadant, men vill skriva en rad om ett par av de bilder du lagt ut, av den enkla anledning att du anvander dessa barn som nagon slags representanter for att barn avskiljs fran sina fader, och sen blir misshandlade till dods. Det finns lite mer bakgrund till ett par av dem, som du inte ens bemodat dig att ta reda pa. I inget av de fall jag kanner till har mamman agerat pa ratt satt, i det ena var mamman den skyldiga till misshandeln, i det andra inte. Bada dessa modrar var "a total waste of space" det ar det ingen tvekan om. Men inget av fallen har att gora med att pappa inte fick traffa sitt barn.

  Den lilla flickan i solgult och finhatt, hette Nia Glassie och var tre ar. Hon misshandlades grovt av mammans pojkvan och hans bror, och avled sedemera av sina skador. Pappa? Ja, han var inte intresserad av nagon mer dotter, tyckte hon borde adopteras bort till hans syster, och han flyttade till Australien nar Nia var liten baby. I det fallet svek ALLA vuxna runt omkring, fran mamma som inget gjorde till grannar som sag "konstiga" saker handa och inte rapporterade detta (bl a hangde de upp Nia i tvattlinan och svangde henne runt i full fart tills hon for i backen).

  Den bild du lagt ut sist i raden, ar pa lille Ngatikura. Han vart svart misshandlad av sin mamma, med bl a baseballtra, grova plankor, och kablar (det ar de dar "strecken" du kan se pa hans rygg som orsakats av kablar). Han var upp till bara en kort tid innan sin dod adopterad av slakt till en av foradrarna, och en mycket alskad liten kille. Tills mamma fick for sig att hon behovde mer bidragspengar och tog hem sin son. Han kom till sina adoptivforaldrar som mycket liten baby, for INGEN av foraldrarna var intresserade av att ta hand om honom. Adoptivforaldrarna forsokte gora det hela ratt vag, och de forsokte fa vardnaden om honom, aven om de, som de senare sagt, borde tagit honom och akt till deras "homeisland" dar mamman inte kunnat fa tag pa honom. Istallet fick en liten pojke do ensam pa akuten, trots att de varnat for att saker och ting inte stod ratt till i det "hem" han hamnade i. Du ska veta att dessa adoptivforaldrar mar fruktansvart daligt av vad som hande, de forsokte gora ratt men det gick for att uttrycka det milt, at he...vete.

  Vad jag vill saga med det har ar, att for det forsta finns det en historia bakom varje av dessa bilder, och det ar kanske inte sa enkelt som att "mamma ar ett svin, och pappa far inte traffa sina barn". Ingen av dessa fader var intresserade av sina barn. Hela vuxenvarden svek, bade mamma, pappa och resten runtomkring.

  Vi har stora problem med childabuse har i Nya Zeeland, och jag tycker att bade Nias och Ngatis minne fortjanar battre an att anvandas som nagon slags namnlos representant i nagon slags kampanj mot myndigheter i Sverige. Deras fall handlar inte om att pappa avskiljs fran sitt barn, det handlar om barnmisshandel a det grovsta.

  God jul!  2009-12-15 | 17:58:52
 • Anonym säger:

  Tack för din förklaring Eva. Bilderna är vidriga... Än mer vidriga när man vet att hela vuxenvärlden svek dessa små änglar.  Peter, tankar till dig och dina pojkar.  God Jul  /L

  2009-12-15 | 18:35:49
 • Anonym säger:

  Daddy!  Förklara gärna vilka "Internationella familjerättsmaffian" är?  /L

  2009-12-15 | 18:43:40
 • Ibis99 säger:

  Jisses daddy här har du kanske lite att skriva om.. i din kamp mot allt o alla  http://www.hsv.se/publikationerarkiv/pressmeddelanden/2009/allvarligabristerisocionomutbildningar.5.3b7dc9e51254f547e147ffe2185.html  //trollet ibis som inte gått där....pjuuu

  2009-12-15 | 20:10:47
 • Madde säger:

  Eva, jag gråter.

  Jag ryser.

  Jag blir ledsen, arg, förtvivlad, förbannad och ledsen och ledsen.  2009-12-15 | 20:26:31
 • Daddy säger:

  Den internationella familjerättsmaffian består av alla människor i världen som försörjer sig och berikar sig på de brott mot barnen utsätts för av myndigheterna i framförllt de västliga länderna.  Till Eva vill jag säga att dessa bilder är väldigt relevanta i det sammanhang där dom är publicerade. Precis som jag skriver är samtliga dessa barn mördade av mamman, hennes nye pojkvän eller hennes familj.  Samtliga dessa barn hade en far som stämplats som svikare. Frågan jag dock ställer mig och som alla borde ställa sig då dom läser vad du skriver är, Om barnen hade varit med sin pappa istället, hade dom då levt idag? Ja förmodligen. Det kansle är dags att myndigheterna både ger och kräver av världens pappor. Men framför allt Informera dom om hur deras barn har det så att dom skall slippa att plötsligt få ett samtal från polisen och höra att deras barn har avlidit.  Ett av de allra grymmaste brotten som idag begås mot fäderna är att lägga dubbel skuld på oss. Dels skall vi maktlöst tvingas bevittna hur våra barn får deras liv förstörda, sedan när det sker så läggs skulden på oss och vi får höra att vi svikit. Inte minst från barnen själva.

  2009-12-15 | 21:38:06
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Ytterligare saker som kan nämnas om detta fall är att kontaktpersonen numera sagt upp sig då hon menade att mamman var oförskämd och otrevlig och hon vill aldrig mer träffa eller tala med henne.

  Hon vittnade också i tingsrätten om att trots att Peter och barnen varit separerade i sju månader så kom dom och flög upp i hans famn då dom äntligen fick träffas igen.  Detta är ondska gott folk. Jag har inga betänkligheter alls mot de personer som blir uthängda här. Dom har definitivt gjort sig förtjänta av att figurera på denna blogg varenda en av dom fega skitarna som böjer sig som grässtrån bara för att alla andra grässtrån gör det.

  2009-12-15 | 21:49:05
  Bloggadress: http://daddys.blogg.see
 • Lasse säger:

  Om pappan har svikit så är det myndigheternas fel för att de inte informerade pappan om att barnet for illa?! Nu får du väl skärpa dig Daddy! Hur skall myndigheterna hitta alla pappor sim skiter i sina barn? Skall våra skattepengar gå till sånt?!  "Men framför allt Informera dom om hur deras barn har det så att dom skall slippa att plötsligt få ett samtal från polisen och höra att deras barn har avlidit."  Det som Eva skriver om gäller också Bobby. Hans farsa sket totalt i honom helt tills han själv hamnade i rampljuset.

  Papporna har väl ett jäkla stort ansvar för sina ungar men det tycker visst inte du! Nu har du visat vad du går för! Du är inte ett dugg bättre än ME ock dom andra.

  2009-12-15 | 23:52:30
 • Roback säger:

  Lasse, angående fallet "Bobby" som ju är ett av de mer vedervädiga vi sett i Sverige i modern tid. Jag är inte helt säker, du får gärna rätta mig,(kan ha fel!)men var det inte så i just det fallet så fanns det helt enkelt ingen klarlagd biologisk far identifierad. Men, om han nu är identifierad, var han verkligen i "rampljuset"? Har du en länk till när Bobbys biologiska far i så fall kråmar sig i detta rampljus.

  2009-12-16 | 00:54:16
 • Daddy säger:

  Märkligt att "Lasse" använder Anonine. Samma anonymitetstjänst som Marina Engan, Kjell Åke Bjurkvist, Sanna Ax och dom andra anonyma träsktroll som gör regelbundna besök på denna blogg...  Jag vet inte hur Lasse lyckats tolka mina ord som att jag vill ge farsor frikort. Det är ju precis det jag inte vill göra. Lika rättigheter och lika skyldigheter för bägge föräldrarna. DET är vad jag vill införa. Hur tolkar du det som att jag anser det vara okej att pappor sviker sina barn?  Tycker du att det är det jag har gjort?  Varför törs ni inte diskutera under era rätta namn?

  Tycker ni att det borgar för trovärdighet att kommentera under anonyma nicknames?  Det tycker inte jag.  Jag tycker ni är riktigt störda tokdårar! Och fick jag bestämma så skulle ni inte ha en enda krona av mina skattepengar. Men nu är det ju inte jag som bestämmer och det är ju tur för er.

  2009-12-16 | 00:55:54
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Dessutom startar IP numret på 188.126, samma som används av nicken "Robin", "Jansson" och "Pedagogen".  Att Ibis förr använt sig av bilder på sina fienders barn och postat ut dom som hämnd för artiklar som han inte tyckt om. samma som signaturen "Robin" nu gör mot mig.  Ni som tror att alla dessa kommenaterer som är negativa mot mig kommer från olika personer, tänk om.  Dom är skrivna av en liten klick extrema personer inom föreningarna ATSUB och ROKS. Samma feministiska förningar som anser att alla män är vandrande dildos och våldtäktsrobotar.  Tyvärr får man räkna med dessa hatiska kommentarer om man försöker att ta ställning för barnen på sin blogg. Dom kommer som ett brev på posten...fast snabbare.

  2009-12-16 | 01:07:19
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Kolla in den här sidan till exempel http://www.utnyttjad.se/fakta/  Där möts man av uppgiften att 10 barn per datg blir sexuellt utnyttjade i Sverige. Någon källa till uppgiften att 36 500 barn per år blir utsatta har man dock inte på hemsidan. Vet ni varför? Det finns ingen.  Trams, lögn och förvirrat nattmösseprat är vad det är.  Tänk efter...10 barn per dag? Hur kan dom som styr gå på denna propaganda? Är det bara för att dom hittat en god och bekymmersfri försörjning på att förfölja oskyldiga människor och ta deras barn ifrån dom? Eller tror dom på detta själva?  I så fall är det väl närmast psykhjälp som måste till.  Jag är i alla fall som ni märker trött på att bli påhoppad av dessa mörkermänniskor nu. Det måste reta ihjäl dom att jag inte har något fast jobb som dom kan få mig sparkad ifrån...  Jösses..

  2009-12-16 | 01:34:36
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde säger:

  Så här blev domen mot mamman som misshandlade sina barn http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6298551.ab

  2009-12-16 | 09:40:44
 • Anonym säger:

  Daddy  ALLA vuxna svek dessa små barn. De som utförde det, oavsett om de kallades mammor, pappor eller styvpappor. Vad jag ser skyller ingen mer på papporna än på mammorna. Lägg ner det försvar du alltid ställer upp när du beslås med fel. Visa respekt för dessa små underbara änglar som fick avsluta sina liv på så vidrigt sätt.  Använd inte deras olycka som "bevis" för hur ruttet systemet är. Som Eva så klokt nämnde så vet få av oss bakgrunden. Alla vuxna har på sitt vis bidragit till att barnen inte finns bland oss längre. Det är en stor skam.  Det du sysslar med är grova spekulationer om bakgrunden du "vill ska finnas". Pappor, jag skulle nog vilja säga, de allra flesta värnar sina barn. De skulle aldrig låta detta ske med sina älskade guldklimpar. Men just de barnen du visar bilder på hade varken mammor eller pappor som brydde sig.  Snälla Daddy, ge barnen på bilderna lite respekt, ifrågasätt inte det som är uppenbart. Ingen vuxen fanns när barnen som mest behövde det. Barnen ska ha respekt! Och vi ska alla lära oss hur vi ALDRIG ska låta det ske igen.  /L

  2009-12-16 | 11:27:55
 • Anonym säger:

  Jag undrar varför du tar allt så personligt?  Låt dem som har en övergreppsbakgrund vara ifred. Vem är du att bespotta deras bagage?  De säger inte att du är peddoäckel. De väljer att utifrån sin erfarenhet försöka hjälpa andra med samma bakgrund. Varför har du så svårt att vidga dina vyer? Din kamp blir inte lättare för att du ser fienden överallt.  Hurvida deras siffror stämmer eller ej, så är det bra att de finns för de som faktiskt är/har varit utsatta.  /L

  2009-12-16 | 11:37:23
 • Daddy säger:

  Ja barnen sveks av de vuxna så till den milda grad att vissa av dom fick långsamt torteras till döds utan att socialtjänsten ingrep. Detta trots flera hembesök. Varför? Jo barnet var ju i trygghet. Det var ju hos sin mor.  Nu uppmanar "Lasse" som nu blivit signaturen "L" helt plötsligt mig att svika barnen en gång till genom att ta bort dom från bloggen. Detta passar dessa människors syften för dom vill inte ha den här debatten. Dom vet att dom har massor att förlora om sanningen kommer ut.  Att signaturen "L" inte respekterar sanningen åskådliggörs i ovanstående kommentar. "Det spelar väl ingen roll om siffrorna är sanna eller ej".  Jo "L" det spelar roll. Det är nämligen falsk statistik av just detta slag som möjliggör den systematiska bortdömningen av fäder i vårdnadsmål. Det är falsk statistik av detta slag som gör att domstolarna "tar det säkra före det osäkra" för att sedan skicka barn rakt i armarna på människor som misshandlar dom, inte minst psykiskt, men ofta även fysiskt, samtidigt som den mest lämpliga vårdnadshavaren förbjuds att träffa sina barn.

  2009-12-16 | 12:33:08
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde säger:

  Så sant Jocke.

  Skall det finnas statistik så skall den baske mig vara sann och byggt på fakta.  Jag undrar ju självklart vem/vilka det är som beställt statistiken som nämns ovan.  Jag kan nämna att jag vet att det finns advokater som enligt deras statistik visar att så mycket som 95% om inte mer av de barn som av någon anledning växer upp hos en ensamstående mamma hamnar i trubbel på något sätt.  Skall vi även räkna med denna högst personliga statistik som en statistik att anföra vid vårdnadstvister?  Det är ju inte klokt.

  2009-12-16 | 13:13:10
 • Lasse säger:

  Du tar alla chanser till att smutskasta dom som har utsatts för övergrepp. Varför?

  Jag är inte L. Jag har aldrig haft något med Roks eller atsub att göra. Bara för att jag skyddar mig på nätet så är jg överlevare??

  Du tar själv upp frågan om papporna när du säger att barnen hade levt om dom hade fått vara hos papporna. Varför fanns inte papporna med i barnens liv?? Minst tre av dom du skriver om sket i ungarna. Du säger att myndigheterna skall informera papporna. Du säger det och du har ingen aning om pappornas roll i minst tre av dom fall som du skriver om. du lägger ut bilder på barnen tom på ett barnalik utan att du vet det du behöver veta för att använda dom.

  Bobbys farsa träffade honom EN gång.

  http://www.svenskamord.se/index.php?topic=917.0  /Lasse inte L

  2009-12-16 | 13:47:41
 • Daddy säger:

  Så då är det enbart en ren slump att du Lasse använder samma anonymitetsserver som Bjurkvist och gänget? My bad..  Jag smutskastar inte dom som utsätts för övergrepp. Jag smutskastar dom som ljuger om det. Det är en stor skillnad. Jag smutskastar pedofilhysteriker som gör gällande att pappor är potentiella sexgalningar som bara väntar på att få umgänge med sina barn så att dom kan kasta sig över dom och slita kläderna av dom. Lögner som dessa orsakar att många barn idag inte får något skydd eller hjälp av samhället.  Precis som i fallet med Peter skiljs dom från sin farsa och sätts i händerna på en störd mor som tydligt visat att hon inte bryr sig ett dyft om sina barns bästa. Endast sitt eget.  Skall detta vara så oerhört svårt att begripa? Jag har skrivit över 200 inlägg nu. Ändå vill vissa inte förstå vad jag handlar om.  Trygghet för ALLA barn NU!

  2009-12-16 | 14:18:00
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Eva säger:

  Daddy: Aterigen angaende Nia och Ngati. Sa vitt jag vet har inte deras fader "stamplats" som svikare overhuvudtaget. De fanns helt enkelt inte i barnens liv, var inte intresserade av dessa barn, sa enkelt ar det. Du ma ju anda forsta att varlden inte ser likadan ut overallt som i Sverige. Andra kulturer har en annorlunda syn pa saker och ting, och oavsett vad man anser om det, sa far man vackert acceptera detta. Man kan definitivt forsoka paverka saker och ting i en battre riktning, men det finns ju inte bara EN orsak till det som hant dessa barn. T ex kan jag ju namna att det ar inte ens 3 ar sedan vi fick en lag mot barnaga har, liknande den i Sverige, som kom nagon gang runt 1974 om jag inte missminner mig, och den ar fortfarande starkt ifragasatt och protesterad mot. Det jag som sagt vander mig mot nar sana har bilder laggs ut, ar bristen pa respekt for barnen och bakgrunden till det hela. T ex bilden pa Ngati, han ar faktiskt dod nar den tagits, ar kanske inte sa varst kul for hans adoptivforaldrar att se den bilden cirkulerande pa internet, eller vad tror du? Jag kan ju aven namna for dig reaktionen fran den akutsyrra som hade hand om honom nar han kom in, hon fann det synnerligen osmakligt och upprorande att bilden publiceras pa detta satt, och i detta sammanhang. Jag haller fullkomligt med henne i det hon sa, att det luktar sensationshunger att lagga ut sant pa internet.

  Dessutom tycks du vilja gora diskussionen om barnmisshandel till nagon slags konskamp, och hur du an vrider och vander pa det, sa handlade det fortfarande inte om att dessa pappor blivit vare sig avskilda fran, eller frantagna sina barn. Du drar dina egna slutsatser utan att se hela bilden, och det finner jag respektlost mot dessa barn. Du sager att de troligen varit vid liv idag om de varit hos pappa, men tyvarr ar det nog en idealbild som inte overensstammer med den verklighet som rader for allt for manga barn i detta land. Om du har mojlighet, se en film som heter "Once were warriors", sa far du se en liten del av vardagen for manga barn i det har landet.

  2009-12-16 | 14:59:26
 • Daddy säger:

  Det jag känner till om Nya Zeeland är att lagarna om vårdnad och boende är lika stenåldersaktiga som i Sverige. Jag har haft kontakt med många förtvivlade pappor i Nya Zeeland och i Australien. I Sydney finns till och med en readiostation helt tillägnad dessa brott mot dom mänskliga rättigheterna och barnkonventionen.  Jag önskar också att jag slapp se bilden på pojken, men tyvärr så anser jag att den måste visas för att våra politiker, media och rättsanställda skall se vad en mor är kapabel till när det gäller sina egna barn.  Detta måste man kunna göra utan att kallas kvinnohatare och annat. Kvinnor är kapabla till avskyvärt våld både mot sin partner och sina barn. Kvinnor har också lika ofta ovanliga sexuella bölelser som män. Den som tror något annat har inte sett något av det mer barnförbjudna som nätet erbjuder.  Jag är trött på att dessa brott får begås mot fäder och män utan att någon reagerar.  Dessutom vill jag säga också att motsatt mot vad Eva säger så var bilden redan i cirkulation på nätet långt innan jag publicerade den.

  2009-12-16 | 16:56:20
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anonym säger:

  You´r bad too. Jag är inte Lasse och jag har inget med de sk överlevarna att göra.  Jo Daddy, du smutskastar och är nedlåtand mot alla som har en annan åsikt än vad du har. Läser man igenom din blogg så finns det ett mönster av "spott och spe" mot oliktänkande, eller de som har en annorlunda erfarenhet än vad du har. Gärna "hottat" med lite hot om IP-adresser mm. Det står ju skrivet och då är det väl ett faktum/bevis, tänker jag.  Vi vet inte hur många barn som utsätts för övergrepp. Du kritiserar siffran men kommer inte med några motbevis. Det är dåligt. I mitt tycke spelar det inte så stor roll hur siffran ser ut. Varje offer är ett offer för mycket.  Vad du "spretar emot" förstår jag faktiskt inte heller. Din sensationsstatistik är väl ganska så välkänd även den.  Åter till kärnfrågan; Varför svär du dig fri från att utnyttja mördade barns bilder i ditt egna syfte?  Okej, du kan inte släppa tanken på de stackars papporna till dessa barn. Men om vi säger så här då. En pappa som aldrig ens sett sitt barn, som knappt vet att barnet finns, vad för slags pappa är det? Och hade det inte varit en stor risk att barnen farit illa hos en så´n pappa också? Jo.. En pappa är inte per automatik en bra pappa. Liksom inte en mamma per automatik heller är det. Det är ju bara larvigt att spekulera i dyligt. Tänka själv räcker mer än väl.  Och bilderna på barnen är bara sensationsyfte. Och du fick ju uppmärksamhet. Så den fyllde väl sitt syfte. Vila i frid, vackra små barn!  /L  Ps, Var hittar jag uppgifter om Peters "erkänt duktiga yrkesroll"? Obs jag vill poängtera att jag helt och hållet står på barnens sida i detta. Självklart har barnen rätt till både sin pappa och mamma. Ds  2009-12-16 | 17:10:11
 • Anonym säger:

  Okej Daddy..  Så för att det finns "äckelpeddobilder" tagna av peddosarna cirkulerande på webben, så kan vi alla lägga ut dem på våra bloggar? Ut med nakenbilder på barnen på nätet? Eller? Hur menar du?  Respekt var ett av ledorden. Ödmjukhet och värdighet.. Kanske också ska till, för att förstå och ta ställning till vad man själv publicerar, där man själv kan påverka.  Eva sa inte att du hade varit den som startade bilderna på nätet. Läs om, läs rätt. Eva bor på NZ. Sjuksköterskorna där har nog dålig koll på just din blogg och vad du gör. Tror, ju jag då.. Men jag vet ju inte..  /L

  2009-12-16 | 17:21:37
 • Daddy säger:

  Vad jag vet så har jag aldrig publicerat någon äcklig peddobild på denna blogg.  Jag har publicerat ut en bild på ett barn som inför ögonen på sin ömma mor slogs ihjäl med plankor och andra tillhyggen. Du måste vara rejält skruvad L om du finner något upphetsande i den bilden.  Eller hur ska man annars tolka jämförelsen?

  2009-12-16 | 17:29:25
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Eva säger:

  Daddy: Nu far du nog ta och andas lite... Jag har overhuvudtaget inte kallat dig for kvinnohatare, eller nagot annat tillmale heller. Det jag sa var att jag anser det ar fel vag att ga, om man forsoker gora kampen mot barnmisshandel till en konskamp. Du kunde ju precis lika garna lagt ut en bild pa tvillingarna Kahui, 3 manader gammla, misshandlade till dods, de med. Dar ar pappan domd for morden.

  Jag har inte heller pastatt att du pa nagot satt skulle vara den forsta eller ens enda som lagt ut bilden pa Ngati, men jag kan inte se att det faktumet skulle pa nagot satt rattfardiga att du gor det. Det ar respektlost mot ett litet dott barn, och mot de som faktiskt brydde sig om honom/henne. Det ar respektlost av dig, och av ALLA andra som lagger ut sana bilder.

  Du ar trott pa de brott som begas mot fader och man utan att nagon reagerar. Ja du, jag ar ratt trott sjalv, pa folk som slar ihjal sina ungar. Oavsett om det ar mammor eller pappor, sa ar jag faktiskt skittrott pa dem. Det ar en av anledningarna till att jag reagerar pa dessa bilder. Och oavsett vad du tror, sa ar mina kommentarer inte en kritik riktad mot dig som person, de ar helt enkelt information om bakgrunden till ett par bilder du publicerat. En reaktion, om du sa vill, och det ar ju det du efterfragar.

  2009-12-16 | 17:49:17
 • Eva säger:

  Litet tillagg bara: Om du daddy, med din kommentar ovan angaende att barnet blivit ihjalslaget infor ogonen pa sin omma moder syftar pa bilden av Ngati, maste jag nog be dig lasa om mina kommentarer. Det var den omma modern som slog ihjal honom, och styvpappa som till slut fick dit ambulansen...

  2009-12-16 | 17:55:26
 • Anonym säger:

  Daddy, skruva ner volymen lite.  Läs om läs rätt. Jag har aldrig beskyllt dig för att exponera peddobilder. Jag drog en parallell inför dig försvar till varför du publicerar bilden på det slagna barnet. Bara för man har tillgång till något behöver man inte publicera! Vad är det du inte förstår?  Men varför är du så ironisk? Den sk modern som åsamkade sina barn dessa skador är inte ens värd att kallas mor/mamma/morsa/förälder. Mitt förakt för den kvinnan är skyhögt. Liksom mitt förakt för de andra vuxna som fanns med i de andra barnens dödsorsak.  Upphetsande?!? Men nu får du väl ge dig. Ta och läs igenom vad jag skrivit. Förstår du inte orden. Så förstår du knappast andemeningen heller. Det skulle väl vara att hoppas för mycket!?  Kanske någon av dina andra läsare kan hjälpa dig att tolka? För har du inte fattat vad jag menar utan får det till att jag blir upphetsad av den döda lilla blåslagna kroppen.. Ja då vet inte jag.. Hur man ska få dig att förstå.  Hjälp någon!!  /L

  2009-12-16 | 18:02:44
 • Ibis99 säger:

  jisses daddy... skärp dig..

  2009-12-16 | 20:33:18
 • Lasse säger:

  Håller med Ibis.  L:

  Du får inte räkna med nån hjälp här. Hopplöst fall är min diagnos.  Lasse

  2009-12-16 | 20:55:58
 • Ibis99 säger:

  Tja.. varför ska man vara anonym på exempelvis denna blogg?? Tja min personliga uppfattning är att ägaren sitter och försöker luska ut vem personer är.. Sen hängs dom ut som oliktänkande... Vem vet men kanske det beror på ett "kontrollbehov" som tenderar bli lite sjukligt...  Hjälpen är här... Det går inte att få "daddy" att förstå.. Tjöta o tjata hjälper inte.. "andemening" kanske inte ens finns med i den personliga ordlistan...  Tja det vimlar av anonymtjänster.. Inget som någon har ensamrätt på!!! Men det är klart att det kanske triggar "kontrollbehovet" men stillas ej... Då kommer konspirations teorier att ta överhand... :ironiskt:---> Du vet väl "daddy" att alla som skriver här och är av en annan åsikt är manshatande,ultrafeminister,kvinnojour,kvinnomaffia,antipapparörelse o allt annat usch usch som du kan hitta på i fantasin....  //ibbe som önskar dig en välbehövlig vila

  2009-12-16 | 21:02:06
 • Roback säger:

  Hej igen Lasse. Hittade du någon länk eller källa där det framgår att Bobbys biologiska far klev fram i rampljuset efter sonens död? Den där "svenska mord"-länken fungerade inte för mig. Var det den du menade?

  2009-12-16 | 21:38:31
 • Daddy säger:

  Det visar sig att även signaturen Eva har en egen blogg. Engan, Ulrika, Pluppan och MW har i henne en sann supporter. Radikala feminister finns numera över hela jorden. Vi i Sverige har visst börjat exportera våra.  Läs hennes blogg här: http://whitelady7.wordpress.com/

  2009-12-17 | 00:20:48
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Bur-q-ua12 säger:

  ==>Daddy:  Tips:

  om du vill ha tfn till "Mia Mark", så får du kanske lov att nöja dig med www.hitta.se och välja en person i lämpligt geografiskt område  [länk:]

  http://www.hitta.se/SearchWhite.aspx?vad=Mia+Mark  Fast hennes tfn kanske inte var fokus i ditt inlägg?  2009-12-17 | 01:51:16
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Bur-q-ua12 säger:

  ==>Daddy:

  Ett alternativ kan vara att titta in på denna sida, där Mias man nämns (inga namn nämnda nu dock...), inkl. tfn:  http://www.valentin.se/index.php/medarbetare/johan-mark/

  2009-12-17 | 02:05:23
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Christopher Ashplant säger:

  Apropå låtar...

  nedan ges en länk till en trevlig jullåt för er alla, inspelad i december 2008, av min äldsta dotter (då elva år) och hennes kompis (också hon elva år).  Håll till godo.  "Julen är här":

  http://www.ubetoo.com/player.aspx?mediaid=23820  Denna dotter, liksom hennes lillasyster (nu tio år) har jag inte fått möjlighet att umgås med, sedan tisd. 20/1 2009 (v. 4)!!!  Trots att de tidigare bodde hos mig nästan varannan vecka sedan april 2005.  Därtill tänks jag betala drygt 27 000 kr till Rättshjälpmyndigheten den 24/12 i år, d.v.s. på självaste julafton.  Nej, jag skojar inte.  Betalningsavin ifråga, var i och för sig en påminnselse (eg. skulle jag ha betalat i mitten av november men beviljades anstånd).  Tydligen skickar statliga myndigheter ut avier såsom dessa på rutin, tills alla fäder tänks vara "knäckta" (=tills motståndet mot extremfeminismen inte längre finns).  Detta händr i Sverige anno 2009.

  Hur länge till?  Något är ruttet i monarkin Sverige.  2009-12-17 | 02:28:19
  Bloggadress: http://www.ubetoo.com/player.aspx?mediaid=238
 • Christopher Ashplant säger:

  [forts. betalningsavier:]  Här talar vi inte om några vanliga elräkningar, e.dyl. , d.v.s. räkningar där man, som konsument har valt att använda en viss produkt och/eller har nyttjat en viss tjänst.  Här talar vi om räkningar, som skickas ut till människor/medborgare, som dels inte är någon sorts "kund"er överhuvudtaget och räkningar som baseras på grov diskriminering p.g.a. KÖN och, som därigenom strider mot Regeringsformen 2 kap. 16 §.  Det handlar om nekad verkställighet av en vårdnadsdom, som ännu i skrivande stund gäller.  VARNING:

  begreppet "tappande part" är ingenting, som vare sig domare eller ombud berättar om, tills det är försent.  TIPS:

  läs gärna på om det begreppet i förväg...alla ni pappor där ute.  I mitt fall har jag redan två beviljade verkställighetsbeslut (länsrätten 2004 och en tingsrätt 2006), då besluten fattades enbart på handlingarna, d.v.s. utan kostnader för någon part.  Jag ville även att den senaste verkställighetsprövningen skulle avgöras på det sättet men icke.  Är det då rätt att jag ska betala till staten - moder Svea - för ännu pågående umgängessabotage?  Detta är ett fall för JO.

  Snälla, vill någon hjälpa till med detta?

  Jag antar att jag inte är ensam.  Kanske kan man göra en massanmälan, eller liknande.

  RATIONALISERADE FÄDER VS STATEN?  Vad sägs?  2009-12-17 | 02:43:43
 • Anonym säger:

  Daddy  Jag har läst Evas blogg nu. Vad är det som är så kontroversiellt med den?  Inte någonstans står skrivet om manshat eller övriga påhopp på män.  CA  Jag förstår inte riktigt vad du menar med "rättshjälpsräkningen". Rättshjälp får den som inte har inkomst nog att själv betala advokat. Således har även ditt ex rätt till det och torde ha betalat en del själv. Så är det ju även, tex för föräldrar där barn verkligen far illa och det finns anledning att starta en rättsprocess.  Rättvist i den meningen att alla kan, oberoende av ekonomi ta del av det svenska rättssystemet. Orättvist ur bemärkelsen att det finns de som utnyttjar systemet till fler rättsprocesser.  Vad ska man göra ist, tänker du CA?  /L

  2009-12-17 | 08:17:31
 • Eva säger:

  Daddy: Eva ar ingen "signatur", det ar mitt dopnamn, och mitt efternamn ar Squire, bosatt i Auckland, New Zealand, ar det val bast att jag tillagger. Sa, nu slipper du och dina vanner besvara er med att hanga ut mig, det gor jag sa garna sjalv :-) Vill du ha exakt adress sa du kan googla fram en bild pa huset dar jag bor med? Du kan garna fa mitt telefonnummer med, om du ber snallt.

  Radikalfeminist, jo jag tackar jag :-) Hur kom du fram till det? Jag tycker det ar intressant att fa veta hur andra tanker nar de faller sadana epitet om en annan manniska utan att kanna dem, sa jag vore faktiskt tacksam om du kunde forklara det for mig?

  Hur som helst, jag onskar dig en fridfull jul, och hoppas att din situation med din dotter loser sig pa basta satt, for bade din och hennes skull.

  Eva Squire, Auckland NZ

  2009-12-17 | 14:24:25
 • Daddy säger:

  Jag erkänner villigt att jag har intagit en försvarsställning på denna blogg. Om ni som kritiserar det först gårt igenom en mer än tre år lång rättstvist där utgången redan är bestämd i förväg. Om ni lägger vartenda öre ni äger och har och säljer hus och hem för att bekosta denna rättstvist.

  Om ni som tack för det får riktat mot er faslska anklagelser om övergrepp och som resultat blir beskrivna som pedofiler över hela internet. Om ni därefter blir dömda till 20 månaders tvångsseparering mellan er och era barn som ni naturligt älskar över allt i världen. Om ni sedan maktlösa medan denna rättsliga fars pågår blir ständigt påhoppad av människor som Eva Britt Dahlström, Kjell-Åke Bjurman, Sanna Ax, Tina Lundkvist, fast ständigt under anonyma signaturer förstås, om ni sedan blir uthängda i Aftonbladet och Expressen som "pappabloggaren" och förtalade å det grövsta på ovanstående människors bloggar.  Om ni först går igenom allt det ovan beskrivna, så kan ni sedan komma till mig och anklaga mig för att vara aggressiv.  Men innan har ni jävlar ingen rätt alls!!

  2009-12-17 | 17:04:13
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Men snälla Daddy!  Du har klara agressiva problem. Jag har fan inte utsatt dig för det du rapar upp. Du kanske ska ta och försöka lyssna lite till andra. Öppna boxen.. Liksom!  Jag har precis samma erfarenhet som du. Där en pappa är psykopat på riktigt. Hsn ger sig inte förrän han har mig helt på knä. Självklart har jag blivit anmäld för diverse gällande barnen. Berättigar det mig att vara otrevlig, spydig eller dömmande mot andra människor? Knappast!  Det ger mig inte ens rätten att försöka bryta kontakten mellan mina barn och deras far. Självklart är vi föräldrar tillsammans. Jag inser nämligen att pappans jakt på mig handlar om honom och mig. Inte något mellan barnen och honom. Bitvis är han en väldigt fin pappa. Dvs säga när han ägnar sig åt barnen och inte utnyttjar dem för att komma åt mig. Ibland ballar fanstyget ur. Men det kan väl jag inte belasta alla män eller meningsmotståndare för? Eller?  I övrigt så undrar jag verkligen hur du tänker Daddy. Du har ju outat dig själv. Då får du lov att ta konsekvenserna av det. Du kan väl ändå inte påstå att tidningarna satt dig i den sitsen?  Om du känner dig utsatt fast du valt detta själv. Så undrar jag hur du tänker när du namnger, visar bilder och lägger ut domar på nätet gällande barn, ditt egna och andras. Samma sak med kvinnorna du spyr galla över. Hur tänker du här? Du har rätt att dömma när outning, med konsekvenser är rätt eller fel? suck ... Du har nog mycket av martyr i dig Daddy.. Väldigt mycket!?  /L

  2009-12-17 | 18:22:35
 • Marina säger:

  "Om ni först går igenom allt det ovan beskrivna, så kan ni sedan komma till mig och anklaga mig för att vara aggressiv.  Men innan har ni jävlar ingen rätt alls!!"  Så skulle jag också kunna säga... Eller hur? Att ni inte har någon rätt att uttala er förrän ni gått i mina skor ett tag...

  Fast jag säger inte så. För det är handlingar som ifrågasätts, inte händelser.  Jag har aldrig sagt ett ord om en eventuell skuldfråga, jag har aldrig skrivit någon tidningsartikel om dig, jag har ingen som helst del i att du inte får träffa din dotter. Det enda jag har uttalat mig om var att du valde att hänga ut din dotter med namn, bild, personuppgifter m.m. Att jag ansåg(och fortfarande anser) att en omtänksam förälder inte beter sig så.  Trots det så väljer du att håna, förlöjliga, ifrågasätta, spekulera osv.

  Och så blir du förbannad för att någon vågar kritisera ditt beslut att hänga ut små barn, till och med ett dött barn.

  Är det inte dags att du funderar lite över ditt eget beteende?  Och vi påstås bära "offerkoftan"!?

  2009-12-17 | 20:15:41
  Bloggadress: http://marinaengan.wordpress.com
 • Daddy säger:

  Men se, jag lyckades i alla fall lura ut dig ur din håla din gamla orm. Nu vore det intressant att höra din inställning om det som inlägget faktiskt handlar om. Två små pojkar nekas kontakt med en älskad förälder, precis som min flicka har blivit.  Hur många barn har du orsakat denna psykiska misshandel för? Evelina Oskarsson vill du utsätta för samma sak. Jag såg att du nu fått ihop 10 000 namn på din lögnaktiga namninsamling. Det är ju tillräckligt för en lagändring. Gratulerar! Att inte ett skit av det du skriver i namninsamlingen är sant stör inte dig din extremistiska honödla,  Jag förstår inte hur människor som du klarar att sova på natten. Ni verkar helt och hållet sakna samvete. Bara det sätt som ni sparkar på försvarslösa människor som redan ligger bevisar det, men det är barnen som är era verkliga offer. Barn som Bobby ovan. Barn som utan ett ord av protest från er hamnar hos psyksjuka och missbrukande mammor som kan misshandla dom i åratal. Vart är eran barnvärnande rörlse då?  Men det är kanske bara vissa barn som måste skyddas, och kvinnliga pedon finns väl inte?  Du är en fanatiker Marina, och du ser inte längre barnen bakom dina hjärtedfrågor och hur dom kommer ikläm mellan föräldrarna med dessa nya idiotlagar som ni var med att driva fram 2006 med era förfalskade historier om satanister som grävde ner barn i skogarna, Blodsbanden som brister, gömda asyl, rättsläkare och obducenter som brännmärks som pedofiler och mördare. Det är konstigt att trots den enorma vidden av det problem ni talar om så lyckas ni inte hitta ett enda fall att driva eller skriva böcker om som faktiskt är sant.  Hur fan kan det komma sig?

  2009-12-17 | 20:45:03
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Grävlingen säger:

  Marina Engan. Du skall akta dig väldigt väldigt väldigt noga att anklaga andra för att hänga ut barn på nätet. Du, och ditt gäng, hängde ut "Adam", bla med att återge intima detaljer från läkarundersökningarna i det fallet. Du gör det nu igen med Evelina. Att du ännu inte är stämd för grovt förtal är en gåta, eller möjligen bara en tidsfråga. Du har valt fel fall den här gången och jag tror faktiskt du innerst inne inser det själv.

  2009-12-17 | 21:05:12
 • Madde säger:

  Jag måste dessvärre hålla med Jocke.

  Jag önskar att jag kunde säga annat, men jag kan inte.

  Ang namninsamlingen så betyder den ingenting.

  Fel fakta samt ett generalfel som gör att den inte kommer att ligga till grund för något.

  Den visar bara på att det finns människor som utan att blinka litar på människor utan att ifrågasätta.

  Detta är den största skandal inom namninsamlingenens historia, vilken kommer att uppmärksammas.  Marina, förklara för mig varför ni straffar denna lilla tjej. Lilla Evelina har inte gjort något ont.

  Lilla söta Evelina som jagas av hynenor.  Har du ingen empati över för någon annan dig själv?

  Ja, jag vet att du är en mästare på att skriva så att andra tycker synd om dig.

  Men glöm aldrig att du inte är alla.

  2009-12-17 | 21:15:06
 • Anonym säger:

  Daddy..  Lugna dig! Hjärtinfarkten tycks nära.  Dessa listor som ni öht låter florera på nätet är av ondo. Sista dundertabben var väl "stackars" Ballingslöv som fick på pälsen. Rykten, rykten och mer rykten.  Hur 10 000 pers kan skriva på en lista utan att ha "hela bilden" klar för sig är obegripligt. Likaså att ens 200 skrivit på din lista Daddy.  Ingen av er är tillräckligt opartiska, nyanserade eller kunniga för att få mitt namn i förtroende.  Och vem av er.. Vem av er, som skriver på dessa listor/stödgrupper, tar på er ansvaret om någonting går fel? Ett barn far mer illa eller tom dör? INGEN av er! Barnet i den som får plikta. Sorgligt men sant! Men ni kommer aldrig bli befriade från ansvaret att ni var delaktiga!  Och du Daddy... Är Marina och de som arbetar för barns rättigheter, om än, i mitt tycke lite väl "påstridigt", mer ansvariga för barn som Bobby än vad vi andra medmänniskor är? Om du tycker det. Förklara det isf för mig.  Det finns ett relativt bra socialt skydd i Sverige. Naturligtvis sker misstag. Det är inte bra. Men att påstå att det hör till vanligheterna, Daddy är väl lite att underskatta din egna utsaga i inlägget. Du har ju bara 1 sv barn. Det visar väl att det, tack och lov, inte sker så ofta. Dock, anser jag att varje fall är ett för mycket.  Daddy.. Du är också en fanatiker. Du ser inte heller barnen. Och du utnyttjar skamlöst barnen i blogginlägg med namn, bilder och tom födelsenummer.  Jag vet inte varför du kallar ME för "ni". Men tror du inte att det finna massor av historier som barn/nu vuxna kan berätta om övergrepp, som ME & övriga kan skriva böcker om är du mer korkad än vad jag någonsin kunnat fatta. Du kan få samtala med min vän som fick suga av sin pappa från 6-års ålder tills pappan dog när hon var 11.  Och de, på nätet som skriver sina upplevelser hånar du ju bara. Skyller på din situation. Ja du.. Daddy.  Dessutom, vilka tillmälen, ovärdig och totalt utan stil Daddy. Men, men,, Det säger mer om dig än om ME & gänget.  /L

  2009-12-17 | 21:50:21
 • Anonym säger:

  Jag kommer ihåg en artikel skriven av en mamma.

  Hon skrev att: I min värld finns det inga goda pappor.

  Se här: http://www.aftonbladet.se/wendela/article14606.ab  Vad händer när sonen växer upp och kanske blir en pappa?

  Betyder det att hon kommer att se på sin son på ett annolunda sätt då?

  Då är han ju en sån där pappa som som i hennes väld inte är god.

  Kanske det till och med är så att sonen kommer att bli så hjärtvättad som i sin tur leder till att han inte vågar bli pappa då han växer upp med en mamma som anser att i hennes värld finns det inte en pappa som är god?  Vilket socialt arv att ta med sig in i framtiden!  2009-12-17 | 22:11:20
 • Daddy säger:

  Att du L eller vem som nu gömmer sig bakom den signaturen, inte var mitt största fan förstod nog de flesta här redan efter din första kommentar, så jag tror inte det är speciellt många som är förvånade över din slutsats.  Och ja, Marina Engan och hennes glada rövarband bär en stor skuld till att barn som Bobby blir dödade torterade och utsatta för övergrepp. Genom deras eviga lögnaktiga historier där dom gång på gång utpekar oskyldiga pappor för sexbrott skapar dom ett samhällsklimat som gör att barn som utsätts för brott inte få någon hjälp från samhället. Samhället hjälper istället förövarna. Repetera föregående mening några gånger medan du sakta känner att den sjunker in.  Jag försöker uppmärksamma människor om brotten som begås mot våra barn i skydd av samhällets skeva och sneda syn på barnperspektivet. I sverige är det det bästa ur barnperspektivet att skilja på barn och deras pappor. Ofta för gott. Om du L tycker det placerar mig i samma liga som dom som lobbar för dessa brott, så lider du av samma svåra begreppsförvirring som alla dom andra välmenande barnbeskyddarna, som rusar omkring som yra höns i vårt land utan att ha en susning om vad som är barns bästa över huvud taget.  O store ande hjälp oss...

  2009-12-17 | 22:18:02
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde säger:

  Posten innan Jockes sista är postat av mig.

  Missade att skriva in det.

  2009-12-17 | 22:26:07
 • Anonym säger:

  Nu blir jag verkligen förvirrad. Varför skulle jag vara ett fan av dig? Jag känner inte dig.  Jag läser vad du skriver på bloggen och kommenterar utifrån det.  Vad har de andras åsikt om mig med mig att göra? Törs du inte stå för dina egna åsikter utan måste hålla på med "alla tycker". Sandlåda!  Jag vet ingenting om ME och hennes "gäng". Men att hon och de skulle vara orsak till att barn misshandlas i Sverige tycks ju vara nys från din sida. Läser man MEs blogg så finner inte jag någon direkt koppling till att barn blir misshandlade/torterade och unyttjade. Ärligt sagt... Så verkar det, för att använda ditt egna uttryck, "lite skruvat", att tolka det så.  Bobbys öde var ju inte riktigt att han hade tillgång till sin biologiska pappa. Varför drar du paralleller i just det fallet. Det är ju faktiskt att sprida vanföreställningar.  Barnperspektivet står jag helt upp för. Men i din blogg tenderar mycket att bli Daddyperspektivet. Jag har svårt att förstå dig emellanåt.  Madde  Om man läser Annika SM´s hela krönika så förklarar hon bara den "snäva värld" som hon själv lever i. Inte som ett ställningstagande mot män=pappor. Och att hon skulle "hata sin son", när hon inte gav uttryck för något hat mot barnens pappor, verkar väl varken troligt eller sannolikt. Hon berättade bara utifrån sin erfarenhet.  Ibland får jag för mig att ni missat åren på skolan då man tolkade/dissikerade böcker/texter. Eller så är ni bara lite förvildade? ;-)  /L  2009-12-17 | 23:24:22
 • Anonym säger:

  Nu blir jag verkligen förvirrad. Varför skulle jag vara ett fan av dig? Jag känner inte dig.  Jag läser vad du skriver på bloggen och kommenterar utifrån det.  Vad har de andras åsikt om mig med mig att göra? Törs du inte stå för dina egna åsikter utan måste hålla på med "alla tycker". Sandlåda!  Jag vet ingenting om ME och hennes "gäng". Men att hon och de skulle vara orsak till att barn misshandlas i Sverige tycks ju vara nys från din sida. Läser man MEs blogg så finner inte jag någon direkt koppling till att barn blir misshandlade/torterade och unyttjade. Ärligt sagt... Så verkar det, för att använda ditt egna uttryck, "lite skruvat", att tolka det så.  Bobbys öde var ju inte riktigt att han hade tillgång till sin biologiska pappa. Varför drar du paralleller i just det fallet. Det är ju faktiskt att sprida vanföreställningar.  Barnperspektivet står jag helt upp för. Men i din blogg tenderar mycket att bli Daddyperspektivet. Jag har svårt att förstå dig emellanåt.  Madde  Om man läser Annika SM´s hela krönika så förklarar hon bara den "snäva värld" som hon själv lever i. Inte som ett ställningstagande mot män=pappor. Och att hon skulle "hata sin son", när hon inte gav uttryck för något hat mot barnens pappor, verkar väl varken troligt eller sannolikt. Hon berättade bara utifrån sin erfarenhet.  Ibland får jag för mig att ni missat åren på skolan då man tolkade/dissikerade böcker/texter. Eller så är ni bara lite förvildade? ;-)  /L  2009-12-17 | 23:27:44
 • Madde säger:

  /L:  När det gäller detta som hon uttrycker (jag tog henne som ett exempel eftersom det är en bra artikel utifrån att ta ett exempel) så är det just denna inställning som så ofta ses i dessa svåra vårdnadstvister oavsett vilket kön en förälder har.  Jag är temeligen ganska säker på att jag har tillräckligt mycket erfarenhet att kunna dra dessa paraleller.  Det finns de män som har blivit så matade med åsikter (oavsett om det är medvetet eller omedvetet) att de växer upp med ett hat mot män eller kvonnir så de bli handikappade i sin påtvingade inställning.  Nog kan du väl förstå det.  Män blir pappor när de blir föräldrar, liksom pojkar bli män.

  Pojkar blir således pappor när de blir föräldrar.

  Precis som flickor blir mammor.

  Men det viktigaste av allt, oavsett vilket kön man har så blir men förälder.  Och om vi nu tar exemplet från artikeln så är det ju så att den värld mamman lever i påverkar hennes barn i allra högsta grad, vare sig hon vill eller inte.  Du kan väl ändå inte missat at när det barn blivit utsatt för tex ett sexuellt övergrepp så låter ofta förövaren det ustatta barnet gå i tron att "om du berättar detta för någon så kommer jag att döda din hund och det kommer att vara ditt fel eftersom du avslöjar vår lilla hemlis".  Detta är en hjärntvätt som förövaren oavsett om det är en mamma, pappa, bror, syster eller någon annan i barnets närhet tvingar på barnet och således så har denna förövarens verklighet påverkad barnets utveckling och barnet bli handikappat OCH misshandlat.  Barnet blir indoktrinerat oavsett vad grunden till denna påverkan är.  Blir jag utsatt genom att min mamma i hela min uppväxt har sagt till mig att min pappa är farlig, så kommer jag förmodligen att ta på mig hennes käsnlor och därför tro att jag hatar min pappa.

  Hatet är således inte mitt, det är min mammas som jag ger uttryck för.  Så det du skriver är inte så enkelt som du vill tro, tyvärr.  Om det hade varit det så hade vi förodligen inte haft dessa svåra vårdnadstvister då det entydigt står i lagen att BARNET har rätt till båda sina föräldrar.  Det betyder i egentlig mening att barnets rätt inte på något sätt skall styras av föräldrarnas oförmåga.  Men ni alla vet ju oavsett hur vi tänker och vad vi står för att lagen tolkas beroende på vem det är som tolkar den.  Många tycker den är fruktansvärt illa tolkad för att ett barn skall tvingas till ett umgänge med en förälder som begått övergrepp, precis som de som blir utsatt för en förälders hat och förtal (där det ligger en besvikelse över att det inte blev som den föräldern hoppats) tycker att den är tolkad på samma sätt som fan läser bibeln.  Oavsett vilket, så är det barnen som blir lidande och utsatta hela tiden.  Många gånger går mina tankar till att det hade varit mindre plågsamt att skicka ut barnet utför etterstupan.  Jag kan ta mig själv som exempel.

  När jag var i 12 års åldern dök mina första minnen upp.

  Minnen där min styvpappa ligger på mig och pussar mig, jag har bråkat med honom och springer gråtandes i väg in i mitt rum.

  Han är full.

  Jag minns hans andedräkt.

  Jag minns tyngden på min kropp.

  Efter några år dyker det upp en minnesbild till.

  Det står en vuxen människa i dörrhålet och betraktar oss.

  Jag vet inte vem då vi hade besök.  En annan minnesbild är att jag badar tillsammans med honom.

  Jag ser hans snopp sticka upp genom skummet och jag minns också att han tyckte om att jag tog på hans snopp.  Han är död nu sedan 22 år sedan.

  Jag kommer inte att få veta om det är ett minne från ett övergrepp, eller om det är ett minne där någon berättat för mig något, eller om det är en dröm som har blivit ett minne som jag tror är ett övergrepp mot mig.

  När jag en gång nämnde det för den personen som jag tror stod i dörröppningen så blev den personens reaktion ett bevis för mig att jag verkligen varit utsatt för att övergrepp.  Jag hade ett val.

  Antingen kunde jag välja att låta det hindra mig i min utveckling eller fick jag möta detta monster till minne och jobba med mig själv så att jag tillslut blev fri.  Jag valde det andra.

  Jag vill leva och inte bara överleva.

  2009-12-18 | 06:02:34
 • Anonym säger:

  Madde  Helt klart har du och jag olika erfarenheter.  ASM pratade om pappor som inte riktigt ville vara pappor. Ingen boende/vårdnadstvist finns i den bakgrunden. Jag hoppas att det ger hennes son/söner en bild av hur de själva vill vara som pappor. Och att de slipper skitsnack om de frånvarande fäderna och kan utvecklas i positiv anda ändå.  Det jag reagerar på i din tolkning är att du anser att ASM är den som bär ansvaret för hur barnen ska formas, utifrån vad hennes verklighet är. Jag anser nog att de frånvarande fäderna är de "felande länkarna". Hur vill de fäderna att deras söners papparoller skall utvecklas?  Vad jag tycker om föräldrar som anmäler varandra falskt, anklagar varandra för misshandel, vanskötsel, påverkar barnen, snackar skit och mörkgör varandra går knappast att uttycka i ord. För att uttycka det enkelt. De är totalt utdömda som mänskliga arelser för mig. Barnens bästa ska alltid stå i fokus. Så där tror jag inte attt dina och mina åsikter skiljer sig speciellt mycket.  Mina barn har jag då aldrig "tänkt att det är bättre med ätterstupet" ändå. Däremot så har jag tänkt att exet kan köra åt helvete å dö, istf att bli tagen av polisen mitt framför ögonen på barnen( han försökte slå mig inför alla barnen och släkten. Vägrade att gå från vårat hem). Det är min yttersta mammakänsla, skona mina barn. Men naturligtvis uppmuntrar jag barnen till en positiv bild av sin far. Och återigen, vill jag poängtera att pappan har fina sidor som barnen allt som oftast får ta del av. Mina känslor tar jag upp med min terapeut och mina vänner. Inte med mina barn. Jag kan döda för mina barns rätt till oss båda och till en så naturlig uppväxt som möjligt trots pappans hat/bitterhet mot mig.  Å så till detta med övergrepp... Knivig fråga!  Hade jag, som mamma fått reda på att mitt barn varit utsatt som du varit. Ja... då jävlar! Det är sjukt, vidrigt och helt oacceptabelt! Det spelar ingen roll hur du eller andra hanterar det. Det enda som jag skulle ha för ögonen är mitt barns väl och ve!  Hade jag varit utsatt, så hade jag nog hanterat det så som du har gjort. Man kan ju inte ändra det som varit. Bara arbeta för att få ett så bra liv som möjligt, trots sin bakgrund. Eller kanske "tack vare sin bakgrund".  Att du och jag tycks ha förmågan att se livet ur ett "halvfullt glasperspektiv", betyder inte att alla andra människor måste/klarar av att göra detsamma. Där är du och jag olika.  Jag kommer aldrig att bli föraktfull mot människor pga deras liv/erfarenheter eller deras bagage. JAG skulle ALDRIG peka ut någon, kalla någon vid troll, häxa, ödla.. You name it.. För att de inte håller med mig eller kan se på sitt liv som jag ser på mitt.  Jag är bra på att se 2 sidor av ett mynt. Jag försöker alltid till mitt yttersta att förstå hur andra människor tänker eller varför. För så är jag uppfostrad.  Sen finns det ju massor av saker jag är mindre bra på.. Väldigt mycket tom.. För trots allt, så är vi ju alla bara "produkter av våra liv/erfarenheter/bagage. Och när det gäller minus sidan drog jag nog "högsta vinsten". ;-) Men det får fungera det med.  /L  2009-12-18 | 23:29:42
 • Anonym säger:

  Senil demens? ;-)  Personligen så blir jag alldelse "varm i hjärtt", när mina barn kommer hem från sin pappa och berättar om alla roliga saker de gjort eller upplevt med honom. Det är inget hot! Det är en tillgång!  /L

  2009-12-18 | 23:34:12
 • hedearnek säger:

  [url=http://vi.potnik.siol.com/coach-b-2.html]http://vi.potnik.siol.com/coach-b-2.html[/url] 種自然は精錬外の化身に良いものは、ただ古代太古の時、このよう険だ.しかし孔玉は異なっていて、彼はあまりにも多くの技はないとなってはもうめったの家族が、四大旧家はそれぞれ伝承の先祖のこそがこのように囚われた画面が、思いもよらないが本当にこんな[url=http://www.aerogel.si/img/1_aerogel/gucci-b-3.html]グッチ 店舗[/url] つ一つの手诀を発揮、当初の術、すぐあの紅水晶に咲く赤い光は激の全身穴穴内の南北両極の磁気がひどいが融合してできた膨大な磁心でも少しためらってる.しかしこの時、大戦が再び現れた変化とはないと言って、孔玉護身罡ガスその一股股の罡风反対を体外で、[url=http://vi.potnik.siol.com/images/coach-b-1.html]コーチ 通販[/url] にかけるのはどんなエネルギー、から相手をどのようなエネルギーの中に発揮出てきて、このセットに暗然と**掌は含まれている五が、何かは、まだ非常に静かに見てい孔玉、待ってて孔玉の挑戦にる.孔玉受け入れた東海竜王敖广の勅封後、と龙三王女に戻った住[url=http://www.aerogel.si/files/gucci-b-5.html]グッチ 店舗[/url] 圧もずっと暗警戒していて、特に見孔玉その断剑に放った白黒のスして华月魯平児にあなたのこと、自分たちの知らないの?その後、たらない華字は驚き、华安からこれらの言葉には、孔玉とっくに推は百年の友情、华安それが親切に注意して、玉清真人华安の話を聞
  [url=http://vi.potnik.siol.com/images/coach-b-1.html]コーチ財布[/url] 当に鎮つい家宝五禽戏にもかかわらず、その意図は不明だが、この鬼王死んでも屈服しないならば、そんなに孔玉安くても気にしないみ孔玉の中から昇る.孔玉唐魅児の手をつかんで、唐に魅児は、魅けてので、ぜひうちにこの相手が現れる前にできるだけ多くの忍者[url=http://vi.potnik.siol.com/coach-b-2.html]コーチバッグ[/url] のままの一撃にも堪えますか?知って、盤古天球世界で大罗金仙境点は気にかけないで、彼は膨大な法力だけが必要で、ただ持った無れには孔玉の気がふさいで、当初は妖と神英募集大戦のとき、自分で見この十二レバーも天魔神幡の凶暴な人はひとしきりのを恐れて

  2013-12-10 | 06:12:12
 • Bernardbits säger:

  Вчера я вдруг наткнулся на один полезный адрес в интернете и с приятным удивлением обнаружил это:
  [url=http://оформление-группы.рф]оформление в группы в контакте[/url]. Вы не пожалеете, что побывали тут.

  2014-02-22 | 03:25:25
  Bloggadress: http://xn----ftbeaoqgkfatadi9be7k.xn--p1ai
 • WilliamBen säger:

  Здравствуйте! Представляю Вам очень хороший ресурс, в котором Вы найдете все самое нужное:
  [url=http://оформление-группы.рф]как оформить группу в контакте[/url]. Вы не пожалеете, что побывали тут.

  2014-03-03 | 03:17:09
  Bloggadress: http://xn----ftbeaoqgkfatadi9be7k.xn--p1ai
 • JeffreyVaw säger:

  [url=http://попперс.рф/][IMG]http://попперс.рф/cache/party-set-big.jpg[/IMG][/url] попперсы отзывы - [url=http://попперс.рф/]попперсы здесь[/url]

  2014-03-13 | 15:42:48
  Bloggadress: http://xn--e1arcbahh.xn--p1ai/
 • Wesleypr säger:

  [url=http://виагра-софт.рф/][IMG]http://виагра-софт.рф/cache/viagra-soft-big.jpg[/IMG][/url] - [url=http://виагра-софт.рф/]http://виагра-софт.рф/[/url] виагра софт купить в аптеке

  2014-03-17 | 21:11:12
  Bloggadress: http://xn----7sbagg2a0cnllv.xn--p1ai/
 • Randallnups säger:

  [url=http://prvtzone.сс/]CVV2 Shop[/url] - CVV Shop, sell cc.

  2014-10-24 | 21:39:16
  Bloggadress: http://prvtzone.xn--q1aa/
 • GudorianSn säger:

  Ascendants for the Brilliant Seat of[url=http://dotaguiderazor.soup.io/post/523122473/
  ]dota guide indonesia krobelus[/url]possessed for a long time brought in their Oracles exclusively among the Ivory Incubarium, an excellent source of the hollow peaks among the Zealot's Vary, along with a downpayment manufactured during the embryo's conception so the harmony surrendered on shipping and delivery in a older, to be honest-coached prophet in the Entrance on the[url=http://dotaguideindonesiarooftrellen.soup.io/post/523096530/
  ]guide on dota like games[/url].

  Lifted by same exact Pallid Sybils who birthed and bred them, all sanctioned Oracles is attached by their physiological style around the world we some of us contribute; on the other hand, their souls roamed far afield, seldom limited in the airiest astral umbilicus. From many of these cosmic roamings the prophets would return, talking thoughts of flame with tongues of flesh. Their mystic utterances are analyzed from the[url=http://dotaguideindonesiaitemlanaya.soup.io/post/523041401/
  ]dota guide indonesia razor[/url], who seen in them visions for the future, diplomatic help, the various supernatural ammunition the line of Graven Kings found it necessary to reliable triumph in almost every promotion, even if from your court or for the battlefield. As a result it proceeded to go for many years, the Graventome's pages of content filling using identities of triumphant kings while the new domains they had bought. Thus it decided to go, which happens to be, before the given Oracle branded[url=http://dotaguidefortiny.soup.io/post/523108490/
  ]dota guides item 407[/url]landed to serve the persist of a rock-helmed kings.

  From initial, Nerif's prophecies were definitely out of the ordinary. To condition it, but they appeared not merely to portend tomorrow. The unusual soothsayer croaked out help and advice not one person have wanted, and immediately the[url=http://dotaguideindonesia10int.soup.io/post/523104751/
  ]dota guides item 302[/url]come across independently immersed in disputes with newfound adversaries. The Experts, sensing a menace to their power up, were originally swift to pin these unwelcome enhancements on a most modern Oracle. They desired his elimination, petitioning the Sybils to reclaim their faulty prophet and switch him by way of a deserving replace. But[url=http://dota2guidequeenofpainjournal.soup.io/post/523055015/
  ]dota guides item #09420 day-timer®flavia® weekly journal wire-bound organizer[/url]mentioned an ominous desire of the Incubarium's deterioration, and inside many hours originated reports with the age-old school's exploitation inside a tragic avalanche. Fearing similar destiny like the Pallid Sybils, the Analysts withdrew at their counsel compartments, all of the sudden stressed to avoid the Oracle's discover. The Graven King, however, was the being of fabulous practicality. He doubted the determination of his overprudent Advisors. An Oracle of the scarcity, he reasoned, ought be utilized as a weapon to enlarge his domain. He for this reason demoted his shy counselors and stationed[url=http://dotaguidechaosknight.soup.io/post/523115198/
  ]dota 2 guide queen of pain sets[/url]at his team. With merely a blunt expertise in Nerif's skills, he boldly mentioned the outcomes he desirable, and coaxed[url=http://dotaguidesandcheats.soup.io/post/523099076/
  ]dota guide earthshaker wars[/url]into uttering his desires as prophecy.

  In the early stages, all was effectively. One More Graven King boasted that by following Fate's domestic pet, he got made a plaything of Destiny alone. He should have used it as a stern warning then when, on a eve of his invasion of this Unsated Satrap's world, he aimed to coerce a prediction of particular triumph from his Oracle, merely to get to hear Nerif gently mutter, "It would go either way." No stronger announcement could he power from Nerif's lip area. Really, the Emperor was confident in his army. The Satrapy was landlocked, badly armed, and shut off of all workable allies. He took "It might

  2015-01-12 | 17:06:20
  Bloggadress: http://dotaguidesiteminspanish.soup.io/%0D
 • MazyVaday säger:

  New EOBOT - Mining Bitcoins start today and a month later received a stable income without investment Bitcoin today 1 a day, the start of mining is free

  [url=https://goo.gl/UvcZvg]Bitcoin EOBOT Free[/url]

  2015-05-22 | 11:45:40
 • handongardy säger:

  Bitcoin EOBOT News - the currency of tomorrow! There is a possibility Mining it for free today Bitcoin today 1 a day, the start of mining is free

  [url=https://goo.gl/UvcZvg]Bitcoin EOBOT Free[/url]

  2015-05-28 | 18:35:13

Kommentera inlägget här: