daddys

Beware the fury of a patient man

Ingrid Carlqvist får sparken för att hon skriver sanningen

Kategori: Media

Så skedde det då till slut. Ingrid Carlqvist får sparken som chefredaktör på tidningen Villaliv i Malmö. Varför? För att hon vägrade att sluta skriva sanningen om feminismen och diskrimineringen av pappor på sin blogg på internet.

Ingrid är en av de få journalister i Sverige som tagit upp kampen mot radikalfeminismen och den moderna tidens häxjägare. Hon har även tagit upp mitt fall på sin tidigare blogg som hon till slut tvingades stänga efter att dom anonyma pappahatarna på nätet skrivit obehagliga mail till tidningens annonsörer.

Efter att Ingrid släppte boken "Inte utan mina söner" så startade hon en ny blogg som kan läsas här. Nu har det alltså nått dithän att människor får sparken i Sverige på grund av sina åsikter. Detta gäller dock inte de människor som sprider lögnerna. Bara dom som avslöjar dom.

Är det av rädsla som brotten tystas ner?


Ni som följt denna blogg ett tag har ju inte kunnat undgå min svidande kritik mot dagens journalistik. Är det på grund av rädsla för straff och reprisalier som journalisterna inte vågar skriva om de brott som begås mot barnen i vårt samhälle?

Frågan är minst sagt adekvat. Ingrid fick sparken för att hon vägrade hålla käften om statsfeminismens brott mot våra minsta. Annika Widebäck på TV4 hotades med samma sak då hon ville sända sina reportage om "sanningen om gömda" tidigare i år. Ni som såg debatten i publicistklubben i Stockholm minns säkert Annika som högljutt protesterade mot medias flathet och feghet. Men hon tvingades till slut lyda husbondens röst och fick behålla sitt jobb. En annan journalist som tvingats stänga sin blogg och som inte längre är yrkesverksam inom sitt yrke är Katarina Folmer. Naturligtvis av samma anledning. Så mycket är "det fria ordet" värt idag. 

Här är "barnbeskyddarna" som står bakom hetskampanjen mot papporna och våra fria journalisterMarina EnganEva Britt DahlströmKjell Åke Bjurkvist

Här är dom ledande personerna i det nätverk som sprider lögner och förtal om pappor som kämpar för sin och sina barns rätt och de journalister som vågar att skriva om den bestialiska orättvisan i vår familjelagstiftning. En orättvisa som självklart drabbar barnen i Sverige värst. Deras metod är att stämpla samtliga sveriges pappor som potentiella sexövergripare. Vi som protesterar etiketteras som "pedofilförsvarare". Exakt den formulering som också används i de anonyma mail som gått till tidningen Villalivs annonsörer.

blameEva Britt Dahlström är en socialdemokratisk politiker i Blekinge som även sitter i tingsrätten i Karlskrona som nämndeman. Hon har anmälts av rättssäkerhetsorganisationen som menar att personer med hennes extrema åsikter inte hör hemma i en tingsrätt, men Eva Britt hölls om ryggen av lagman pia Johansson och fick behålla sin nämndemanna position. Nu är beslutet överklagat och ny information bifogad så vi får se hur det går i nästa rond.

I ett inlägg för någon vecka sedan skrev jag ett öppet brev angående Eva Britt Dahlströms lögner om mig på hennes blogg, till Press sekreteraren för partiet och partiledaren, ordföranden för S- kvinnorna som hon säger sig företräda samt ordföranden för socialdemokraterna i Blekinge. Min fråga gällde om dessa ställde sig bakom dahlströms påståenden. De enda som hittills brytt sig om att svara är s-kvinnorna som svarar följande:

Hej,

Tack för ditt mail. Eva Britt Dahlström har inga uppdrag för S-kvinnor och uttalar sig inte heller för S-kvinnor. Följaktligen har vi inga synpunkter på hennes personliga blogg.

Mvh

Kajsa Jansson

Pressekreterare S-kvinnor

Varför skriver då Dahlström på sin blogg att hon är aktiv inom S-kvinnorna?


Kjell Åke Bjurkvist är en tragisk person som på sin blogg uppmanar människor att stödja ren barnmisshandel, och Marina Engan är en av sveriges värsta lögnspridare när det gäller sexövergrepp på barn, hur vanligt det är och vilka som begår brotten. Alla dessa personer ingår i det som i Sverige kallas för "överlevare". En rörelse som övertrumfar dom flesta när det gäller hat och bitterhet. De som ingår i rörelsen säger sig samtliga vara offer för övergrepp själva. Ofta har dom gått i terapi hos kvacksalvarpsykologer som "hjälpt" dom att låsa upp dolda minnen av övergreppen. I samtliga fall är det män som påstås ligga bakom, oftast papporna.

Just nu pågår en namninsamling till stöd för mamman till Evelina som tillsammans med flickans morföräldrar kidnappade sin dotter och gömde henne i Danmark för att hon förlorat vårdnaden om henne. Namninsamlingen är bland de mest underskrivna på namninsamling.se och startades av Marina Engan. I texten till namninsamlingen sprider hon rena lögner om barnets pappa som utmålas som värsta sortens pedofil, samtidigt som barnets mor beskrivs som en hjälte som uppoffrar sig för sitt barn.

Ni som skrivit på denna namninsamling har blivit grundlurade


bluffNi som aningslöst skrivit på denna namninsamling i tron att ni gör en insats för barnen i Sverige har blivit blåsta ända upp på läktaren. Det Marina Engan skriver på namninsamling.se är ren lögn och fantasi. Lina Lundin som är ordförande i Saknade barns nätverk har skivit en artikel där hon redogör för vad som är sant och osant i detta ärende. Artikeln är uppbyggd på den dokumentation som finns angående Evelina och förklarar varför mamman förlorade vårdnaden om henne. Läs hennes arikel här http://www.saknadebarn.se/2009/12/08/evelina-oscarsson-rykten-och-sanning/

Även Ingrid Carlqvist har tidigare tagit upp fallet med Evelina på sin blogg till ovannämnda personers stora förtret.

Människorna bakom namninsamling.se borde uppmärksammas på de farliga lögner som sprids via deras hemsida. Jag kommer i alla fall att upplysa dom om detta och uppmanar alla som bryr sig om barns trygghet och säkerhet att göra detsamma.

Visst är det märkligt? Engans namninsamling som enbart bygger på lögner, förtal och förutfattade meningar om män och fäder får snabbt uppemot 5000 underskrifter, medan den som startats för mig och min dotter mödosamt för närvarande håller på att kravla sig över 200. Har detta möjligtvis att göra med det faktum att jag råkar vara pappa och inte mamma?

Detta visar väl om något den snedvridna syn och den okunskap om detta ämne som råder ute i vårt kalla samhälle. Vi är det land i Europa som fällts flest gånger för brott mot de mänskliga rättigheterna i Europadomstolen, samtidigt som vi gärna vill utmåla oss själva som världens friaste, mest jämställda land. Ingenting kunde vara mer felaktigt. Sverige är idag korrumperat ända in till roten. Vi har lika många oskyldigt dömda i våra fängelser som vilken diktatur som helst och vi tävlar i samma liga som Iran när det gäller tiden vi spärrar in människor utan dom. I de flesta fall rör det sig om våld eller övergrepp mot kvinnor och barn och i de flesta fallen finns inga tekniska bevis för brotten överhuvudtaget.

Men de flesta medborgare i vårt land går fortfarande omkring med ihopknipna ögon och fingrarna i öronen samtidigt som man tycks resonera att om jag bara slipper se brotten mot barnens rättigheter som tillåts i Sverige så existerar dom nog inte. Tyvärr Svensson, så är det inte så enkelt. Nästa gång är det dina barn dom ger sig på. Då kommer ni till människor som mig och Ingrid och ber om hjälp. Men innan ni själva drabbas så tycks ni mer benägna att hjälpa dom mörkermänniskor som orsakar den humanitära katastrof, som är det enda sättet att beskriva kriget mot fäderna och kärnfamiljen, som Sveriges radikalfeminister och ovannämnda tokstollar har startat.

Någon annan journalist som är villig att riskera sin inkomst? Nä jag tänkte väl det...Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

 • JJ säger:

  Glöm heller inte dessa filurer i samma skara  http://www.yakida.se/flashmob.html

  2009-12-08 | 20:38:32
  Bloggadress: http://www.yakida.se/flashmob.html
 • Leroy säger:

  Hoppas verkligen hon var ansluten och att Journalistförbundet agerat kraftfullt. Man ifrågasätter vad BALLINGSLÖV och VIllaliv har gjort?  Vem kommer att köpa KÖK från någon som agerat så?  Vem vill ha en tidning från en arbetsgivare som inte skydar sina anställda från sådana övergrepp?  Förstår faktiskt inte varför man gör så här I stället för att ifrågasätta och utreda vad en medarbetare varit utsatt för privat.  Ställa sina servrar till Polisens förfogande och ifrågasätta låta utreda de som tror att man kan gömma sig och inte vill att sanningen skall komma fram.  En som vet att sanningen kommer fram förr eller senare.  De borde agert till stöd för sin medarbetare och inte emot.  (I USA Skulle miljon belopp utkrävts i skadestånd.)  Leroy

  2009-12-08 | 20:44:52
 • Erik Lord säger:

  Ja vad säger man?

  Förr eller senare så vinner vi kampen eller rättare sagt så vinner barnen kampen.  Passiva pedofiler har vi gått om.

  Kjell-Åke

  Eva-Britt m.fl är de som sprider falska pedofil rykten om alla pappor som är kvinno misshandlare mm.I själva verket är det de som fantiserar om våra barn.  Jag har tagit en av EBD dom och lite utredningar via mina kontakter, och det jag läste var skrämmande illa hur den kvinnan har svartmålat sitt x man. Efter det förstod jag varför hon HATAR PAS för hon känner igen sig i syndromet  Jag ska starta en blogg om de passiva pedofiler som bla kommer EBD, Kjell-Åke m.fl handla om..

  2009-12-08 | 21:03:32
 • Leroy säger:  Så sjukt att man inte kan välja att prata föra dialog eller välja att levererar eller bevisa.  Så många som väljer att påstå in absurdum och så för att få övertag eller välja att krossa av hat.  Att inte välja att tänka efter och kanske låta saker bli granskade objektivt. Låta barnen få rätt till sina bägge sociala baser är ju sjukt.  Även om jag som Pappa kanske skulle vara olämplig så kanske min sysster eller barnets sysskon eller farfar farmor eller kusiner kan anses som ok och lämpliga men nejdå man skall utestänga alla på pappans sida om möjligt för det kanske är så att han är hotfull eler potentiell. ......  Sjukt.  Flera borde vakna sätta ner fötterna.  Hoppas verkligen man ser till att utreda dessa E-post meddelanden.  Att Såväl BALLINGSLÖV och VILLALIV ser till så att de som skickat sånt skit får stå till svars och att Ingrid får arbeta vidare.  Det klargörs vilka som agerat fel.  Leroy  Leroy

  2009-12-08 | 21:17:21
 • Matte Matik säger:

  Ingrid FTW!  Från namninsamling.se:

  §3 Namninsamlingen får inte kränka andra personer genom förtal eller utmålar dem som brottsliga eller andra personangrepp.

  2009-12-08 | 21:18:49
 • Sara säger:

  Helt otroligt! Vad är det för demokrati när galna ultrafeminister får härja fritt medan seriösa och ärliga journalister/sanningssägare får tumskruvarna åtdragna!?

  Har männsikorna blivit så helt förblindade av de senaste årens politiskt korrekta feminism att de inte längre kan tänka själva, eller läsa sanningen när den slår dem på näsan?

  Bedrövlig är det.  2009-12-08 | 21:20:19
 • Madde säger:

  Jocke, så här bra har du nog aldrig skrivit innan.

  Detta inlägg höjer sig ett snäpp över de andra och då menar jag språkligt sett.

  Innehållen är alltid lika bra, tyvärr.

  Tyvärr för att det behövs.  Till er som bidragit till att Ingrid fick sparken vill jag säga något.  Nu har ni äntligen öppet visat er rädsla för det som komma skall.

  Ni känner säkert en sötma i munnen efter att ha "lyckats".

  Men sött blir bittert när sötman inte är äkta vara.

  Ni tror att ni genom denna kampanj mot Ingrid kommer att resultera i rädsla genom att skrämma de som inte håller med er till punkt och pricka.

  Ni har genom lögner och en sektliknande propagandastil fått er lilla hämnd.

  Ja precis lilla hämnd.

  Ni är rädda, varför då?

  För att sanningen kommer krypande efter er kanske.

  Nä, jag tror inte det.

  Jag tror nämligen att de flesta av er är så hjärntvättade så ni inte förstår.  Ta tex lilla Evelina.

  Ni era jävlar rent ut sagt begår ett övergrepp som är så fruktansvärt och det i ett barns namn.

  Ni gör tamejfan precis vad som helst för att synas.

  Ni säger er jobba för barnens rätt.

  Vilket skitsnack.

  Vad är det för andra övergrepp ni begår som ni försöker dölja genom att utåt sätt lura de som lättlurade är.  Jag vet att det finns underbara människor som gör ett jobb som är helt fantastiskt när det gäller övergrepp mot barn, men tyvärr så drar dessa människor Jocke beskriver ner er i skiten.  Parasiter är vad ni är, och då menar jag det väldigt negativt.  Jag är helt övertygad om att ni jublar över denna upmärksamhet ni nu fått på Jockes blogg och även genom min kommentar.  Men det spelar ingen roll.

  Korka upp flaskan och fira nu.

  För sedan kommer det inte att bli så kul.  Till Ingrids fd Chef:

  Vad tänker du när du funderar på hur många annonsörer det kan bli som nu drar in sina annonser?

  Bara en tanke, för hur det än är så finns det de som är FÖR jämställhet även bland dom.  Ingrid, tänk på pojken och sjöstjärnorna i din bok Ljusfolket.

  Det är du :)  Detta kommer självklart att uppmärkammas du sk Chef.  Erik Lord, visst är det intressant när man börjar veta lite mer än de som man vet lite mer om inte vet att man vet ;)  2009-12-08 | 21:34:55
 • Madde säger:

  Sara:

  Jag har för länge sedan upptäckt hur vi i framför allt media blir hjärntvättade utan att ens veta om det.  Till alla:

  Läs det ni läser med nya granskande ögon så skall ni få se på fan.  Ja i dag använder jag svordommar när mina ord inte räcker till.  Jag är mer beslutsam än någonsin.

  Bara så att ni vet.

  2009-12-08 | 21:38:28
 • Jakobsson säger:

  Jag tycker att alla som har Villaliv omedelbart skall göra som jag,  Skriv till Villaliv och undanbe er vidare ex efter som ni inte vill ha en antidemokratisk tidskrift som inte värnar yttrande friheten.

  2009-12-08 | 21:55:14
 • Adam Weisshaupt säger:

  Gå med i facebookgruppen "vi som bojkotar Ballingslöv"

  http://www.facebook.com/group.php?gid=195122655348

  2009-12-08 | 22:24:04
 • Madde säger:

  Redan gjort :)

  + ett mail till.  2009-12-08 | 22:24:19
 • MoaLinn säger:  Jag har gjort detsamma som Anette! Vill inte ha den tidningen. Och om den kommer så ämnar jag skicka tillbaka den och låta mottagaren betala portot.

  2009-12-08 | 22:30:22
  Bloggadress: http://blogg.pappaliv.se/
 • Lin säger:

  Du glömde den centrala figuren, motherwitch som bloggar här numera http://suspicio.wordpress.com/  Det är inte riktigt Marinas stil att skicka anonyma brev och uppföra sig sniket. Ja, hon är knäpp men motherwitch är den riktigt vidriga paddan bland dem. Det är verkligen hennes stil att kontakta arbetsgivare så som hon gjorde med Monica Antonsson.

  2009-12-09 | 03:49:19
 • Madde säger:

  Så visade det sig Ballinglöv stödjer barnmisshandel.

  Bra att jag fick reda på det så jag vet vilka som INTE skall ha sitt varumärke hemma hos oss.  Likaså de ansvariga för denna hetsjakt på Ingrid C i Villaliv visar numera öppet att de stödjer barnmisshandel.  Det var väl själva den om det inte skall gå att få rätsida på denna systematiska barnmisshandel som pågår i Sverige.  Nu lär väl åtmindstånde boken Inte utan mina söner gå i topp, vilken reklam.  Jisses, snacka om att jag fått svart på vitt att allt i boken är sann.

  Hade den inte varit sann så hade det inte gått så här.

  Tack ni alla som påstår att den är full med faktafel och lögner för att ni bekräftar att den utan tvekan är sann i sin helhet.

  Ni visade just att det ni påstår inte är sant genom att aktivt gå in och försöka knäcka författaren.

  Det kommer ingalunda att gå då Ingrid har mer stöd än ni kan tänka er.  Gör ni detta i barnens namn också, på samma sätt som ni i er sekt har gjort hitintills.  Jag tycker att det är sorgligt då det finns de som verkligen jobbar med kvinnor och barn på ett sätt som visar att det verkligen är just det som driver dessa människor att NI (värsta sorten av utnyttjare av barn och kvinnor)drar ner deras arbete i skiten och smutsar ner hela deras arbetsfält.  Dags för att granska.  2009-12-09 | 06:37:41
 • L.P säger:

  Suspicio figurerar i länken:  http://www.saknadebarn.se/2009/12/08/evelina-oscarsson-rykten-och-sanning/  Citat.  ”Jag följde själv efter i min egen bil när Johan satte lilla Evelina i en stor Mercedes taxi och åkte ned till Kastrup flygplats vid kl 16 tiden i torsdags för att ta flyget tillbaka med henne till Stockholm. Evelina satt tyst i taxin med en tom stirrande blick i högra baksätet medan taxin körde mot flygplatsen.”  Denna helt felaktiga version av hur hämtningen gick till sprids nu vidare på Internet genom bl.a. ett massmejl, som uppmanar läsare att sprida dem vidare.  ”Det har även framkommit att Evelina bönade bad skrek och grät när hennes pappa skulle hämta henne på det danska barnhemmet. Personalen ringde tom till socialtjänsten och frågade om de verkligen skulle lämna ut henne då hon reagerade som hon gjorde.” (Ur massmejl publicerat på Suspicios Blogg, 091117)  Citat:slut.  Suspicio,Marina Engan,Kjell Åke bjurkvist och Eva Britt Dahlström är alla riktigt fula fiskar!  //L.P

  2009-12-09 | 07:58:59
 • Madde säger:

  Jag undrar vilka det är som styr denna trio?

  Vems ärenden är det de springer runt åt?

  Det finns någon bakom dessa som är hjärnan.

  Jag är helt övertygad om att det de sysslar med är straffbart så det smäller om det.

  I vart fall så är det ett brott mot allt det som står för barnens bästa.

  Otroligt att de inte fattar det.  Usch!!

  2009-12-09 | 08:35:53
 • George Pesor säger:

  I am so sorry to hear what has happened.  It is an absolute travesty of justice.  It amazes me that the two Cheif Executive Officers of Villa Liv and Ballingslov, would come to such a conclusion, ”to sack Ingrid Carlqvist”.  Where is the commonsense and decency from the mangagenent of these two companies!!!!  It seems quite obvious that freedom of speech, truth, justice are not important issues to them.  Shame on them !!!!  It is unfortunate that they do not see or chose not see that what has happened will have resounding ecenomic consequences for all concerned.  Sometimes, it is not about the money or ecenomic gain it is about principal and doing the right thing morally and ethically.  It is obvious that these very important virtues were thrown out the window today by these companies.  George Pesor

  2009-12-09 | 11:23:03
 • Anonym säger:

  Kanske en lite sansad ton vore på sin plats?  Om ni vet att Ballingslöv och "Vi i villa". Stödjer barnmisshandlare så anmäl!  Vad det gäller Ingrid så har hon vetat om förutsättningarna för sitt uppdrag hos "Vi i villa" och hon kan knappast påstå att hon följt det genom sin blogg.  Jag finner inget konstigt med att Ingrid med sin onyanserade blogg inte kan ha sitt uppdrag kvar. Jag skulle aldrig anställa någon med så uppenbara problem att förstå sitt uppdrag och vad det innebär.  Däremot finner jag det högst förkastligt att anonyma människor medvetet förstör för andra. Sprida lögner och förtal är "lägre än Glocalnet".  Men det är lika illa att anklaga någon för barnmisshandel utan grund. Och sprida som rykten som inte finns.  Eller?

  2009-12-09 | 11:54:40
 • Madde säger:

  Engan:  http://www.familjeliv.se/Forum-4-117/m49051649-4.html

  2009-12-09 | 13:40:02
 • Anonym säger:

  Glömde:

  Engans svar f o m inlägg 40.

  2009-12-09 | 13:41:40
 • Klas-Kristian säger:

  "Om du är så dum så att du tror att att man kan driva dessa frågor privat samtidigt som man företräder en stor tidning så bör du nog fundera om."  Fredrik Lindblahds (vad är det för jävla stavning förresten?) svar på ett mail från bloggaren Medborgarperspektiv.  Mer: http://medborgarperspektiv.blogspot.com/2009/12/far-man-engagera-sig-och-ha-asikter-vid.html#ixzz0ZCtER5cd

  2009-12-09 | 16:46:47
  Bloggadress: http://sillpizza.blogg.se/
 • Jansson säger:

  "Gå med i facebookgruppen "vi som bojkotar Ballingslöv"

  http://www.facebook.com/group.php?gid=195122655348"  "Så visade det sig Ballinglöv stödjer barnmisshandel."  Hur var det nu? Kolla fakta??  2009-12-09 | 20:17:41
 • Madde säger:

  Vems fakta?

  Din fakta?

  Min fakta?

  Villalivs fakta?

  Ballingslövs fakta?  Vilken fakta hänvisar du till?

  2009-12-09 | 21:34:52
 • Kjell-Åke Bjurkvist säger:

  Tack för reklamen !

  2009-12-09 | 22:02:28
  Bloggadress: http://blogg.aftonbladet.se/21615/
 • Leroy säger:

  Kjell-Åke ?  För vems skull skriver du?  Inser inte du att en del av de perosner som du eldar på agerar fel?  Du bad mig att hålla mig undan för du ansåg dig bätre än andra, du ifrågasatte Daddy-Joakim tidigare.  Du anser att de du länkar till agerar rätt, du stöttar namninsamlingar som baseras på osakliga grunder.  Du har sålt dina domäner till tvivelaktiga aktörer.  Du bara påstår men har svårt att visa vad du kan leverera eller åstadkomma.  Vakna upp och ta ansvar i stället för att utmåla, tro. Se till att vakna upp med rent samvete i stället för att tycka du är en smart person som sätter sig över andras åsikter.  Att du själv varit utsatt ger dig inte rätt att utsätta eller utpeka andra som kanske är helt oskylldiga....  Tänk efter före är du snäll.  Leroy

  2009-12-09 | 22:15:18
 • Leroy säger:

  Kjell-Å !  Jag trodde nog du var en klok man och inte valde att hoppa på eller påstå. Driva anklagelser eller insamlingar på lös grund.  Jag anser att agendan du ville ta upp från början var bra. Men det du visat hitintills och agerandet i det du skriver visar annorlunda.  Mitåt.  Sanningen hinner ikapp det man påstår förr eller senare. Man skall inte heller driva andras frågor innan man kontrollerat fakta.  Leroy

  2009-12-09 | 22:20:08
 • Anonym säger:

  Kopierar:

  Postat av: Kjell-Åke Bjurkvist

  Tack för reklamen !  *************  Det är exakt detta jag menar.

  Vad som helst för att synas.

  Kanske det trots allt är så att det är de förträngda känslorna/minnena över att inte bli sedd som spökar här Kjell-Åke.  SKÄMS på dig för att du utnyttjar/begår övergrepp mot barn som behöver stöd istället.  Förmodligen kommer du inte förstå det jag skriver, men jag hade en gång mycket höga tankar om dig, men det med Evelina blev droppen som fick kannan att bli en fontän.  Man gör inte så, sedan får du vända och vrida på det som du vill.

  Varför kan du inte börja hoppa fallskräm eller nått annat som ger dig adrenalinkickar istället för att ge dig på små barn.  Jäkla hycklare!!

  2009-12-09 | 22:29:39
 • Madde säger:

  Ovanstående kommentar är från mig.

  2009-12-09 | 22:30:55
 • profanum_vulgus säger:

  OBS!

  Ballingslöv har svurit sig fria, uppenbart offrade Villalivs VD sina annonsörer för att förklara sitt agerande. Ni som skrivit till Ballingslöv, skriv igen och be om ursäkt samt upplys dem att det var Fredrik Lindbladhs uppgifter som svartmålade dem.

  OBS!

  2009-12-10 | 00:38:29
 • Mr Galahad säger:

  http://mrgalahad.wordpress.com/2009/12/10/sa-var-det-med-den-objektiviteten-namndeman-eva-britt-dahlstrom-mr-g/  //Mr G

  2009-12-10 | 01:20:34
  Bloggadress: http://mrgalahad.wordpress.com
 • Pedagogen säger:

  Jag tänker försöka vara pedagogisk, så Joakim får informationen på ett sätt som han kanske kan ta till sig.  EBD har inte uttalat sig för s-kvinnorna centralt.

  Hon är däremot s-kvinna och skriver med glädje “vi s-kvinnor”.

  EBD har aldrig påstått att hon har något uppdrag i styrelsen för s-kvinnorna centralt.

  EBD har tidigare suttit som sekreterare under många år i s-kvinnorna Karlskrona, men pga för många uppdrag avgick hon ur styrelsen, men är fortfarande medlem och en aktiv sådan.

  EBD var ombud för Blekinge s-kvinnor på s-kvinnors kongress 2009.

  På kongressen var EBD med och fattade beslut som s-kvinnorna ska arbeta efter.

  En av dessa motioner handlade om att göra barnkonventionen till lag. En annan motion handlade om hur man ska kunna hjälpa män, kvinnor och barn som levt med skyddad identitet.

  Då båda motionerna bifallits av kongressen, där EBD var utsedd som ombud för s-kvinnorna Blekinge så kan, vill och har EBD uttalat sig offentligt i frågan.

  2009-12-10 | 10:20:22
 • Ibis99 säger:

  Vänta med spänning när det ska vridas och vändas på pedagogens inlägg...  Carlqvist är eller rättare sagt var ett ansikte utåt för den omtalade tidningen. Det måste man tänka på om man tar en sådan post.. Men för den delen så är det inte rätt från dem som tipsat/satt dit henne om det handlar om ren och sjär illvilja.  Inte lite folk som hängs ut och anklagas på denna blogg. Även företag som verkar hängas ut innan det blivit lite fakta och käll kollande. Nåja kanske "daddys" blogg kommer att gå till historien inom journalistik.. Att göra en "daddy"  //ni vet vem

  2009-12-10 | 10:53:57
 • Cuben säger:

  Bra skrivet!

  2009-12-10 | 11:40:54
 • Madde säger:

  Läs detta:  http://www.dn.se/blogg/fragainsidan/2009/12/04/min-bror-blir-misshandlad-av-sin-kvinna-5511#comments  Jag hittade det på Mr Galahada blogg och tycker att det gott kan spridas ännu mer.  2009-12-10 | 17:19:28
 • Madde säger:

  Nu får Fredrik allt lite att bita i:  http://hd.se/blogg/larsjohansson/2009/12/10/inga-annonspatryckningar-mot-villaliv/  "Stefan Lundström säger:  10 december, 2009 kl 17:46

  Jag är Ingrid Carlqvists förläggare och jag satt bredvid henne när Villalivs vd Fredrik Lindblahd ringde och sparkade henne.

  Jag kunde inte undgå att höra delar av samtalet, bland annat att han sa att tidningen tappat annonser för 450000 kronor. Ingrid frågade vilka annonsörer det rörde sig om och då nämnde Fredrik Lindblahd de tre företag.

  Detta förnekar han idag, men han vet inte att det var fler än Ingrid som lyssnade.

  Ingrid vidarebefordrade uppgifterna till Resumé i tron att de var sanna, men källan var alltså Lindblahd."  Härligt Stefan, underbart

  2009-12-10 | 20:15:29
 • Kjell-Åke Bjurkvist säger:

  Åter igen tack!

  Ni har lyckats sprida insamlingen på ett fantastiskt possitivt sätt, tack igen!

  2009-12-10 | 21:23:35
  Bloggadress: http://blogg.aftonbladet.se/21615/
 • susanna svensson säger:

  Webbtv om vårdnadstvister http://www.30minuter.nu/Play.aspx#category=282827&date=2009-12&clip=291753&startTime=0m0s

  2009-12-10 | 21:54:17
 • Daddy säger:

  Kjell Åke Bjurkvists kommentarer får nog fler än mig att häpna. Här visar han tydligt att han inte bryr sig ett skit om Evelina.Jag tvivlar på att han ens läst Lundins artikel om fallet. Totalt utan förmåga att reflektera över sina handlingar fortsätter han misshandelskampanjen mot detta 5 åriga barn.  han skryter till och med om det. Vad är det för fel på dig människa???

  2009-12-10 | 22:07:55
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Äh, den enda han bryr sig om är sig själv.

  Att han sedan kastar barn till vargarna på vägen struntar han fullkomligt i.

  Efter ett tag hamnar han själv i ett barns nivå, det visar han här.  Jag skulle lätt kunna se honom med hink och spade i sandlådan där han är den som kastar mest sand på de andra barnen.

  Jag misstänker starkt att han även är den som skriker efter mamma först och högst.  Dessa små löjliga kommentarer från honom får mig än mer förstå att han inte kan bättre än så här.  Synd bara att lilla Evelina offras av honom på vägen.  han förstår helt enkelt inte vad han gör, precis som du säger Joakim.  Så Kjelle lille, nu fick du ännu mer reklam.  Men att du ens tror att det leder till fler namn är bara naivt, blåögt och extremt korkat.

  2009-12-10 | 22:26:00
 • Madde säger:

  Det är alltså jag som skrev ovan. Är nog lite för trött nu efter allt som han varit dessa två dagar.

  Men så otroligt skönt att kunnat kartlägga en hel del ;)  2009-12-10 | 22:28:18
 • Roback säger:

  ... dessutom fattar han inte att han genom att korslänka här, och därigenom möjliggöra att identifiera inte bara Evelina utan också hennes pappa, bara tillför ytterligare bevismaterial för den förtalsanmälan jag så innerligt hoppas han och hans vapendragare Marina Engan med flera kommer att få känna svida i skinnet inom kort.  Så "tack" Kjell Åke för att du likt en vilsen dromedar som går mot närmaste stup på ett "possitivt" sätt gör bort dig själv och ditt extrema gäng ännu en gång. Tack!

  2009-12-10 | 22:28:45
 • Leroy säger:

  En riktigt bra intervju av en journalist som vågar.  Av 30minuter.nu : http://www.30minuter.nu/#category=282827&date=2009-12&clip=291753&startTime=0m0s  En arbetsgivare som stöttat en kvinna som fått skriva en pappabilaga.  Skulle gärna se KÅB samt Daddy mfl. inbjudas och delta i intervjuande program av journalister som vågar. Kanske Robert A eller andra som får skriva om detta och den tabu stämpel som laggts på detta.  Leroy  2009-12-10 | 22:35:22
 • Leroy säger:

  susanna!  Nu ser jag att andra ser och jag inte hänger med over and out.  Länken såg jag inte förut.  En mycket bra Intervju. Roligt att Journalister vågar ta upp detta ämne.  Tråkigt att de visat sig ha agerat på påståenden.  Leroy

  2009-12-10 | 22:56:46
 • susanna svensson säger:

  http://www.dagensjuridik.se/sv/Artiklar/2009/12/Chefredaktor-sparkades-efter-fortalskampanj/

  2009-12-11 | 11:26:10
 • Madde säger:

  Men det var väl då själva....

  Syftar på länken från Susanna Svensson.

  2009-12-11 | 13:09:49
 • Madde säger:

  Ingrid i Expressen.

  Lurig väg till artikeln.

  http://www.expressen.se/debatt/1.1810144/ingrid-carlqvist-jag-fick-sparken-for-mina-asikter

  2009-12-11 | 13:13:06
 • emma säger:

  Daddy.  Hur ställer du sig till att Linda Lundin och SBN ställer sig bakom Mia Danielsson?

  Om hon nu kollar fakta på det sättet som du påstår och sätter sån tillit till hennes källkontroll, hur kommer det då sig att du så totalt ställt dig på pappans sida? Ställer du dig alltid på pappans sida eller kollar du fakta?

  2009-12-11 | 18:40:14
 • Daddys säger:

  Emma, om du läser åtminstone några inlägg på denna blogg så kommer du att förstå att du missuppfattat detta. Jag ställer mig inte på någon annan sida än barnens.  Oavsett vad som skett i det fall du tar upp så kan inte Mia Danielsson neka till att hon stod i färd att ta med sig parets son och flytta till andra sidan atlanten. Att ta sitt barn och bara sticka till en annan kontinent är så otroligt egotrippat att det inte finns något försvar.  Ser du inte skillnaden? Om Mia tagit barnet och lämnat USA så hade det varit helt i sin ordning enligt den internationella familjerättsindustrin, när då pappan i desperation över att förlora sin son för alltid gör det enda som överhuvudtaget är möjligt för att förhindra detta så behandlas han som brottsling.  Är det jämlikhet ni vill ha? Eller är slutmålet ett helt faderslöst samhälle? I så fall är ni på god väg.

  2009-12-12 | 12:07:19
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Det undermedvetna hos Kjell-Å säger:

  Jo men visst är det väl så att Kjell Bjurkvist blev utsatt för övergrepp som barn?? Har för mig att jag läst det på dennes blogg nångång. ^  Man kan reagera på många olika sätt efter sådana traumatiska händelser.  Kjell-Å har ju reagerat på sitt sätt, Detta att tro att alla män är farliga brottslingar när det kommer till barn relaterat till vuxna. Att han relaterar till att kvinnor är beskyddarna kan grunda sig i att det kanske var så att Kjell-Å växte upp med sin mamma och styvfar, styvfaren utsatte kanske då Kjell-Å för övergrepp medans mamman såg på för att sedan trösta sitt barn... Detta kan ha satt spår i Kjell-Ås undermedvetna och då påverkat hans verklighets tro till att han trodde att mamman skyddade honom trotts att hon tillät en man begå brott mot hennes son, vilket jag kan anse vore ett ännu grövre övergrepp.  Att kjell-Å tror sig skydda ett barn med de falska uppgifter som de har lagt upp i namninsamlingen är ju nått som kanske kommit av att hans söndertrasade samvete Det är ju inte bara barnens underliv som trasas sönder av övergrepp..  Att han stör sig på din blogg Daddy, det är uppenbart. Annars hade han inte skrivit till dig på bloggen och tackat. Han försöker bara hålla en god min den lilla pojken.

  2009-12-19 | 19:38:04
 • Vargen säger:

  IC fick INTE sparken, en frilansande journalist som förlorar en upphandling blir inte sparkad, det kan bara en fast anställd bli...lögn från början till slut här. Att hon frivilligt lade ner sin blogg har heller ingenting med "anonyma mail" att göra...Villaliv ville inte skrämma bort annonsörer p.g.a. den lite störda debatt som pågick på "IC":s blogg...störda "peddokramare" håller vi kort liksom, mer är det inte!

  ...och här kryllar det ju av störda individer landet skulle bli vackrare utan! ;-) Varför emigrerar ni inte till Grönlands inland...och bygger er "Daddy"-koloni där?

  2009-12-20 | 05:33:44
 • Nu löper vargen säger:

  Har du belägg för att Ingrid ljuger Vargen? I så fall kan du föra fram de beläggen? Faktan alltså? Bevis för dina kommentarer?

  2009-12-20 | 11:05:17
 • Anonym säger:

  madde hur mår du?

  2009-12-21 | 21:29:32
 • Kjell-Åke Bjurkvist säger:

  daddy vilken sanning och vems ?

  2009-12-21 | 21:31:04
  Bloggadress: http://blogg.aftonbladet.se/21615/

Kommentera inlägget här: