daddys

Beware the fury of a patient man

Likhet inför lagen? Nja kanske inte helt...men det är ju för baaarnens bästa

Kategori: Feminism

grundlagenJag håller för närvarande på med ett inlägg som tar en del tid tid. Så för att hålla bloggen någorlunda uppdaterad postar jag så länge ut den utmärkta film som tidigare även postats på Pelle Billings och Pär Ströms bloggar.

Sverige har fyra grundlagar: regeringsformen (RF), successionsordningen (SO), tryckfrihetsförordningen (TF) och yttrandefrihetsgrundlagen. Denna lagtext är det enda som står mellan oss medborgare och fullständig diktatur. Jag vill påminna om Senator John Henrys ord om den amerikanska konstutionen då det begav sig. "Se med misstänksamhet på alla som närmar sig denna juvel".

Det är på väg åt helvete


Det gjorde amerikanarna i valet mellan Bush och Al Gore, men deras röster ignorerades och en domstol avgjorde valet. En domstol i Florida där Geoge W:s bror Jeb Bush var chéf. Idag ser vi resultatet i världen. Nya korståg, döda amerikanska soldater (i huvudsak män) samt massor av döda irakiska civila män, kvinnor och barn.
Och nu har även vår svenska regering förklarat krig mot talibanerna. Varför? Jo för att dom förtrycker kvinnor.

Detta anser vårt land idag vara tillräckligt för att förklara krig och döda människor för. Man kan emellertid knappast slå och bomba in svensk feminism i huvudet på talibanerna...men för all del fortsätt gärna försöka. Själv drar jag kragen högre upp över ansiktet och skäms för mitt land och vad det har förfallit till.

Nu är våran egen grundlag under attack, men endast några få av oss försöker protestera. Och om man gör det så riskerar man att få sparken från sitt arbete.  Ibland liknar svenska folket ett lämmeltåg som bara traskar rätt mot stupet bara för att ledarna går åt det hållet. Det blev rätteligen ett litet protestrop mot FRA lagen, men det blåste bekvämt snabbt förbi. "Det är väl bara att gilla läget" skulle Drottning Victoria kunna ta som valspråk när det blir dags.

I grundlagen fastslås exempelvis vår rätt till en lika och rättvis behandling inför lagen. Detta oavsett ålder, kön, och etnicitet. I grundlagen slås också våran rättighet till privatliv och familjeliv fast. Det tolkar i alla fall jag som att föräldrar inte skall fråntas sina barn utan anledning. Och speciellt inte på falska grunder. Men vi ka ju se hur det ser ut i verkligheten.  Dessa grundlagar är idag helt sönderskjutna av den feministiska majoriteten i regering, riksdag och domstolar. Ni som inte tror mig, ta en titt på denna film som är gjord av signaturen Swequai och utlagd på tuben.

Läs gärna också dom mycket intressanta bloggarna som finns på min länklista. Där får man mycket spännande nyheter om jämställdheten i vårt rättssystem.Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , ,

Kommentarer

 • Tommy Jonsson säger:

  Barnets bästa.

  Är den svenska översättningen av "in the best in terest of the child" som är lydelsen i den engelska versionen av FN-konventionen för barnets rätt.

  Enligt feminister kan det innebära vad som hellst. Bl.a. att förneka barnets och faderns relation och förtala barnets fgar det grövsta inför barnet. Det anser många är den värsta form av psykisk och fysisk misshandel av både barnet och fadern. Detta ställer sig våra myndigheter bakom och stöder???

  2009-12-12 | 21:27:49
 • Leroy säger:

  Så sjukt att man genom manipulation kan få folk att påstås skriva på sådana namninsamlingar utan att man kollar fakta.  Jag hoppas verkligen det finns dom som sparar namnen på denna namninsamling och ringer up och kontrollerar om de verkligen själva anmält sina namn på listan och om dom har kunskap om detta.  Gillar verkligen inte då det dyker upp överlevare som påstår sig tänka på barnen och de agerar i grupp likt hyenor och anser att andra som inte skriver på saknar ögon eller förstånd. Hånar en den ena, en den andra och att en del verkar agera och skicka anonyma mail bakom dolda IP- adresser som Moa K. förskte göra mot Ingrid C samt dig via artikel i Aftonbladet. Så sjukt att man inte väljer att ta upp detta i "Gammelmedia" och att det blir granskat.  Man väljer att publicera våld före annat förtryck och missförhållande.  Någon rättvisa borde det vara.  De som anklagat dig får lov att svara inte tillåtas fortsätta svamala.  LEroy

  2009-12-12 | 22:12:27
 • Leroy säger:

  Ja det är nog på väg dit du säger.  Så har det nog varit ett tag.  Synd att ingen lyssnar eller tar tag i det.  Man inte lyssnar på inblandade, man väljer att lyssna på påstående, inte granska. Vilja lämplighet eller förmåga.  Anse att det skall bevisas.

  Leroy

  2009-12-12 | 22:16:20

Kommentera inlägget här: