daddys

Beware the fury of a patient man

Vila i frid Michael

Kategori: Musik

Nu kommer jag att bli kallad pedofilälskare och annat trams, men det skiter jag i.
Den här människan har levt ett sällsynt hårt liv. Gett till hela världen av sitt geni för att belönas med spott, lögner, utpressning, förföljelse och hån. Han har det bättre där han är nu, oavsett var det kan vara. Det är jag säker på. Detta är min åsikt. Jag hoppas vi kan höja oss över att kommentera något annat än hans musik och gärning här en dag som denna.

Respect!
"Daddy"

In English: Now I will be called pedophile lover and other bullshit, but I don't give a rats ass. This man has lived an exceptionally hard life. Given to the whole world of his genius only to be rewarded with spit, lies, blackmail, persecution and ridicule. He is better off where he is now, regardless of where. I am sure of it. This is my opinion. I hope we can rise above commenting on anything other than his music, and his legacy a day like today.




Och med det lämnar jag över ordet till dagens hedersgäst i egen hög person. Jag är enig med honom. Om man nu törs säga det öppet i den här konstiga förljugna världen. http://www.youtube.com/watch?v=QxkVaYlrfh8

Kommentarer

  • Robert säger:

    Detta är tyvärr HYSTERI, HYSTERI, HYSTERI och inget annat...som vanligt när det gäller Michael Jackson.



    "Intet nytt under solen" säger man ju i "Predikaren" (GT).



    En man har dött, ca 50-51 år gammal.

    "What's the big deal"?



    Så här skrev jag nyligen till CNN:s livesändning:



    "

    Why is it such a great 'breaking news', that Michael Jackson died? It reminds me of the inaguration of Barrack Obama, when George W Bush was shown disappearing in a helicopter (but opposite).



    Which of those characters were/is the oddest?

    I'm not saying I like to diminish his importance in

    any way.



    Really, there are several problems with these types

    of news:



    1.) hypocrisy - why was M. J. scorned, rather than

    loved and appreciated, while alive?



    I'm getting more and more allergic to these types of hypocrisy (like from 'Berry Gordy', founder of

    'Motown Records').



    2.)



    a.)

    is a dead child in say Africa worth 1% as much

    attention as a so called 'icon'?



    b.)

    if 'yes', why not? [jag menade 'if 'no' ']



    3.)

    pathetic..I'm just getting allergic towards the

    concept of "icons" and everything that follows

    ('Facebook', 'Twitter' and whatever).



    Maybe M. J. was even murdered? Oooh..

    People are generally "sheep" and stupid...sorry to

    say so.



    I'm not one of them.

    I'm a lone wolf...did I forget to say: proud of it

    too? (yes, I did)



    /MeyRose

    "

    2009-06-26 | 04:21:02
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • L.P säger:

    Michael blev bara 50,han lämnar tre barn efter sig. Han har sonen Prince Michael, 12, och dottern Paris Katherine, 11, tillsammans med sjuksköterskan Deborah "Debbie" Rowe.



    Jackson har även ytterligare en son, Prince Michael II som kallas för "Blanket", som föddes 2002. Vem som är modern till det barnet är okänt.



    //L.P

    2009-06-26 | 04:23:17
  • daddy säger:

    Och där ryker ännu en pappasida åt fanders.

    Med såna "vänner" behövs fan inga fiender...för er som undrar varför jag lämnat papparörelsen.



    Dock vill jag säga att majoriteten av männen i dessa är precis lika älskande och hyggliga män som jag. Lika överkörda av missfostret till vårdnadslag vi har i det här jävla landet.



    Dessa män har ingen annanstans att vända sig än till dessa föreningar som ofta tycks hamna i händerna på antingen trötta, utbrända och bittra pappor som redan har gett upp, men ändå klamrar sig fast vid sina styrelseposter. Eller ännu värre rena tokstollar.



    Vem kan förresten klandra folk för att dom blir tokiga av att behandlas så här år ut och år in?

    2009-06-26 | 05:01:26
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • L.P säger:

    Till daddy:



    Jag saxade bara lite ifrån media!



    Hoppas att du inte missförstod något?



    //L.P

    2009-06-26 | 05:56:10
  • daddy säger:

    Nej L.P jag syftade snarare på inlägget innan ditt.

    2009-06-26 | 06:01:45
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • L.P säger:

    Daddy,Du har valt ut en fin låt som spelas upp till minnet av Jackson,om jag förstår dig rätt?.



    Och varför inte,Jackson var ju en legend redan när han var i livet,och vem minns inte hans musik,och hans arbete för barnen?!



    Och som du skrev så han har det nog bättre där han befinner sig nu!



    Fast det är väl där vi alla en dag kommer sluta,frågan är bara vad man vill och kan åstadkomma under den långa "resan" till slutdestinationen!



    //L.P



    2009-06-26 | 06:21:20
  • daddy säger:

    Japp du förstår rätt. Försökte att få med enbart denna låt, men resten av Cd:n envisades med att hänga på. Därför påpekar jag att det finns en avstängningsknapp på mig idag. Låten är från min andra CD med Slowburn, och är en av två låtar på CD:n som jag inte skrivit själv. "All my tears" är skriven av Julie Miller. Julie är gift med den lika legendariska gitarristen och sångaren Buddy Miller.



    Sök på dom på Youtube så kommer ni att få höra musik som ni aldrig får höra på City 107, det kanske blir en upplevelse, vem vet?



    Jag minns en intervju med Michael Jackson som gjordes av Oprah Winfrey för en massa år sedan. Den ende reporter som släppts in på wonderland tror jag. Hon kom in och såg närmast förvånad ut. Hon hade väntat sig flipperspel och cirkusapor, men kom in i ett mycket stilrent och sofistikerat hem med böcker och allt annat man finner i de flesta hem.



    Där berättade Jackson bl a om den berömda syrgaskammaren. Han blev en gång bedd om att prova att lägga sig i syrgaskammaren då han besökte ett barnsjukhus för att stötta döende barn på en canceravdelning. Ett kort togs och så var storyn ute i världens alla hörn. Wacko Jacko sover i en syrgaskammare.



    På wonderland hade han en biograf dit han bjöd barn som var sjuka eller hade mist sina nära osv. På läktaren hade han byggt speciella alkover för sjukhussängar för barnen som var för sjuka för att sitta.



    Intervjun kanske går att hitta på nätet. Rekommenderar den för alla som vill ha en nyanserad bild av en man som kommer att överleva de flesta av oss.

    2009-06-26 | 06:37:33
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • daddy säger:

    Men nu tävlar alla tidningar som tidigare spritt dessa lögner och förtal om vem som kan hylla honom mest. Fy fan vad jag mår illa...

    2009-06-26 | 06:53:07
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • MOa säger:

    Man ville inte riktigt tro att Michael Jackson var pedofil.



    Jag har fortfarande mina tvivel. Tror han var en peter pan figur som trivdes bättre ihop med barn och djur än med vuxna som ibland är falska o sviker m.m, och det finns det många som gör. Det behöver ju inte betyda att de har en pedofil läggning.



    En bra artist var han i alla fall Michael Jackson - vila i frid MJ

    2009-06-26 | 08:04:21
  • MOa säger:

    * och det finns det många som gör - trivs bättre med barn o djur, menade jag men det stämmer ju även in på att det finns många falska vuxna osv.

    2009-06-26 | 08:12:40
  • Moa säger:

    Michael Jackson var en stor musiker. Det är en sorg att han är borta. Om hans privatliv vet jag inget - jag läser inte skvaller.



    Men egentligen skriver jag till dig Daddy för att jag bara ville säga att du har en makalös röst (för det är väl du som sjunger). Jag är egentligen ingen rocklyssnare, men din röst berör mig djupt.

    2009-06-26 | 09:42:07
    Bloggadress: http://blogg.pappaliv.se
  • Mikael Karlsson säger:

    Daddy, Den intervjuven du pratar om har jag sett... Men även det blev en missförstådd intervjuv och man fösökte leda in allt på den sexuella planet "emellanåt". Det är en stor popikon som gått ur tiden. Själv jämför jag det med Elvis i modern tid. Man skall ju ha i åtanke att M.J sålde mest skivor i hela världen och har rekordet med Thriller.



    När det gäller den pappa-sidan "föreningen" du syftade på "Tog ett tag innan jag fattade vilken du menade" så har jag inte direkt tagit den sidan på allvar för fem öre. Man har skrivit en massa ändringar man vill ha till men man har inte sagt vad konsikvenserna kan bli.



    Sen funderade jag lite över varför man kallade hans ena barn för Blanket? Blanket = Filt.



    Hur som helst. Helt oväntat var det inte att en kollaps var nära. Han hade blivit varnad under förberedelserna av sin turne då han tidigare visat tecken på utmatthet sen att det än en gång låg/ligger en massa nya anklagelser och stämningar emot M.J gör nog sitt. En gammal nerpundad dansare ville ha Royaltys för Thriller och en Arrangör stämde M.J för kontraktsbrott.



    God Speed M.J.

    2009-06-26 | 09:48:26
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Tommy Jonsson säger:

    Nu har ytterligare 3 barn förlorat en far som dött redan vid 50 års ålder.

    På hans gravsten kommer för alltid att stå "Misstänkt pedofil".

    Vi är många andra som får dela detta epitet i dagens ruttna samhälle.

    Härlig låt Daddy. Jag hittade aldrig pausknappen.

    2009-06-26 | 10:23:59
  • Mikael Karlsson säger:

    Jag tror inte att det kommer att stå nått om Pedofil på M.Js gravsten.. Tycker det är rätt omoget att dra in allt i den diskussionen. Känns mer som det visar hur man vill härleda allt till en fråga. Det stod ju knappast Matmissbrukare eller Tablettmissbrukare på Elvis gravsten.



    Sen var det många som stöttade M.J i sin kamp när han var anklagad för övergreppen i Neverland.



    Men jag kan hålla med Daddy om att det finns anledning att dra sig undan "Pappa-Rörelserna". Anledningarna är många bättre att slåss för en jämställd kamp och en mer konstruktiv kamp om barnens rätt än att sitta och klia varandra på ryggen. Själv förespråkar jag ett bättre system där man måste sätta gränser för hur utredningar och handäggare sköts.

    2009-06-26 | 11:34:28
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Ramona Fransson säger:

    Ibland är en för stor mängd av pengar ett ok, inte lycka! För Michael Jackson var det nog av ondo när han blev så rik. Innerst inne hade han nog ett tomt hål som inte gick att fylla. Anledningen var nog att han aldrig fick chansen att vara ett barn. Han blev en money maskin för hela familjen Jackson.



    Här kan man nog använda den gamla klyschan att Pengar inte gör dig lycklig! Här fanns det för mycket pengar och alldeles för lite kärlek.



    Må han vila i frid!

    2009-06-26 | 13:28:43
    Bloggadress: http://www.ramona-fransson-blogspot.com
  • daddy säger:

    Vi har alla ett håla att fylla. Vi föds intakta, åtminstone verkar det så för mig. Jag har ännu inte sett ett litet barn som inte är öppet och kärleksfullt....ända till man förstår att den här platsen man har hamnat på inte alls är bara kärleksfull. Den insikten blir svår. Jag brukar kalla det att förlora oskulden. För det är egentligen då det sker. När det där första kärlekslösa svärdet sticks rätt in i ditt lilla godtrogna hjärta.



    För vissa som min dotter sker det det tidigt. Alldeles för tidigt. Men förr eller senare sker det med oss alla. Det skapar ett sår och ett trauma som vi sedan går och bär på. Vi genomborras naturligtvis av det där svärdet många fler gånger under livet, men det första såret är djupast.



    Tomheten vi känner inuti är inget annat än en längtan tillbaks till den där oskulden då vi inte hade sår. Då vi inte såg en massa fel på oss själva. Då vi inte såg några fel hos andra. Då vi kunde vila i vissheten om att vi hade kärlek, att vi var kärlek och värda att älska.



    Felet dom flesta gör är att vi söker något som kan ersätta den där förlorade kärleken med en ennan. Vi söker efter en partner som kan fylla det där hålet. Naturligtvis kan ingen partner i världen göra det.



    Vi söker då materiell och finansiell framgång för att se om det kan fylla hålet...nope. Vissa blir samariter och uppoffrar sig själva för att hjälpa andra, fyller det hålet månne? Nää...inte det heller. Det provas terapier, kristaller, aromer, mumbo och jumbo. Nix inte det heller. Men vad fan skall jag göra då...vad är svaret. Hur fan skall jag få tillbaks den där sköna oskulden då du låg fullständigt trygg i din mors armar och tyckte att livet är toppen. Det går inte att få den tillbaka.

    Vi vet nu att världen är ett ställe som inte är enbart kärleksfull och den vetskapen kan vi ju inte ta bort.



    Men det går ändå att finna friden. Den som vi kände i mors famn. Vägen dit är egentligen löjligt enkel, men ändå tar det år av sökande och en helvetes massa smärta att komma dit.



    Jag känner en amerikansk rockmusiker som för en massa år sedan bestämde sig för att bli lycklig. Men istället för att köpa en ny sportbil så drog han ut i världen och sökte upp dom visaste människorna överallt. Han slet och kämpade med att förstå, han gick på meditaionskurser och massor med andra skumma kurser där han skulle än vara tyst i en vecka och än vråla och skrika ut i en annan....



    När han efter att ha spenderat en skottkärra med tusenlappar och testat allt mellan himmel och helvete utan att han kände sig direkt lyckligare så gav han upp. Och vips...så hände det.



    Han skrev en låt om det där som heter "Empty heart". Har länge tänkt att jag skulle göra en egen version av den. Texten är vacker och talande.

    så här går den...



    So many roads I wandered

    only to find they all lead to my door

    now I don't have to search nomore



    I take the water to the thirsty

    I sing my song to the empty sky

    I know the rains have heard me cry



    I've got this empty heart

    that I can't explain

    no longing for love

    no sweet pain

    no voice I hear

    in the dead of night

    just an empty heart

    full of light



    I've tried to name the nameless

    I've tried hard to understand

    When I cosed my fist

    well of course I missed it

    there was nothing in my hand



    I used think I knew where I was going

    I used to think I had to get somewhere

    Now it's enough to watch the river flowing...



    I've got this empty heart...

    2009-06-26 | 16:02:25
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • daddy säger:

    Måste tacka Moa också för hennes fina ord om min röst.

    Jo det är jag som sjunger och spelar den ena gitarren.

    Den underbara slidegitarren på denna låt spelas av Kalle Ruut, basen av Patrik Andersson och trummorna av Tommy Johansson. Alla hemmahörande i Göteborg.



    Alla mina CD skivor finns för försäljning här på siten. Låtarna är stimmade och intäkterna delas genom ett procentsystem som regleras på vem som skrivit text och musik, vilka som spelar på inspelningen o s v. Det där sköter jag.



    Eftersom jag skrivit både text och musik på 80% av CD skivorna så erhåller jag 75% av intäkterna. Dessa går oavkortat just nu till min kamp för Rania.

    2009-06-26 | 16:16:56
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Ambiguoes säger:

    Hej!

    Har följt ditt fall på nära håll ganska länge, Bestämt mig för att du är skyldig men börjar svikta måste jag erkänna. Fortsätt kämpa, kan man ändra mig kan man ändra det mesta. (Bra låt förresten)

    2009-06-26 | 17:11:21
  • daddy säger:

    Ambiguoes

    Det låter hoppfullt...

    Tack för ditt om än försiktiga stöd. Jag lovar och svär att du inte skall behöva komma att ångra dig.

    2009-06-26 | 17:17:35
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Rospiggen säger:

    Håller med Moa, du sjunger fantastiskt bra! Din röst är som gjuten för musiken.



    Jag har alltid gillat Michael Jacksons musik, den har alltid fått upp mig på dansgolvet :)

    2009-06-26 | 20:43:57
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • Adam Weishaupt säger:

    Daddy, jag har inte haft tid att fullfölja mitt åtagande ännu, dock, tid är allt vi har.

    Mikael Karlsson, jag vill förstå dig men jag kan inte.. förlåt, kanske.

    2009-06-26 | 22:50:42
  • Adam Weishaupt säger:

    Det som socialsekreterare ofta påvisar är tvärtemot språket. Män står i bräschen för att kvinnor ska tjäna lika mycket pengar (1,7%) i skillnad medans kvinnor som är feminister inte kämpar ett dugg för jämlikhet vid vårdnadstvister. Behöver man säga att det är dubbelmoral!!??

    Dessutom så skulle det gynna kvinnor rent ekonomiskt med ett jämställt föräldraskap... Vilka feminister kämpar för detta?

    Ja just det ingen.....

    2009-06-26 | 23:44:22
  • Adam Weishaupt säger:

    Daddy; Höj tempot o dran lite elgura så blir det Creedence.. en hedersbetygelse

    2009-06-26 | 23:47:59
  • Adam Weishaupt säger:

    Du Daddy ; du är Zorro för dagens barn!

    2009-06-26 | 23:49:34
  • MeyRose säger:

    Daddy:

    jag antar att du syftade på vår sida och mitt inlägg

    (26/6 04:21:02).



    Det var ju tråkigt att "ännu en pappasida" "ryker (...) åt fanders", även för ditt falls belysning.



    Vi hade nämligen lagt upp två banners till denna blogg, till stöd för din sak men det är i och för sig lätt att åtgärda.



    Jag har förvisso svårt att se någon koppling mellan pappasidan i sig och mitt inlägg, som handlade om M. J. och idolhysteri.



    Dessutom försvarade jag delvis M. J. till CNN, om du läste mitt brev till CNN, eftersom media i allmänhet tidigare hånade honom.



    Jag ville även påpeka vikten av att höja människovärdet i största allmänhet, snarare än kändisars redan etablerade ego.



    D.v.s. vill jag höja värdet på ALLA människor, även t.e.x ett barn i Afrika, en soldat/civil i Irak, en rättslös pappa, m.fl.



    Tråkigt vidare att du anser dig vara i position att kalla mig "tokstolle". Vem har gett dig tolkningsföreträde?



    Jag kan dock till viss del hålla med, rent generellt alltså, att det inte är särskilt märkligt om man skulle råka bli lite "stollig", galen, kanske paranoid och tappa livslusten helt, av att bli behandlad som sk-t av myndigheter, fråntagen sina juridiska rättigheter och sina barn.



    Galenskap är dock, som det mesta, relativt och bedöms lämpligast av specialist (=psykiatriker).



    Jag läste tidigare några kommentarer från en "anonym" person på en annan blogg (med "livlig debatt"), som du rekommenderar, och de var inte så värst ömsinta gentemot din person.



    Kommentarerna var anklagande och gränsade till förtal. Om jag vore du, så skulle jag polisanmäla dem och kräva att Polisen begär den anonymes ip-nummer.



    Kanske var jag tanklös som försvarade dig på den bloggen.



    "Även Solen har fläckar", är ett annat intressant uttryck.



    Jag ogillar denna mening, som du skrev:

    "

    Dock vill jag säga att majoriteten av männen i dessa är precis lika älskande och hyggliga män som jag.

    "



    Orsaker

    1.)

    den utgör obefogat skryt

    2.)

    den underförstår att jag inte tillhör den kategorin män.



    Till sist: även om du möjligen är M. J.-fan och jag tydligen har sårat dina fan-känslor, så vore jag tacksam om du lär dig att skilja på mina åsikter om honom/kändisar, från mina åsikter om pappors rättigheter.



    Förlåt, om jag sårade dina fan-känslor men jag kände inte M. J, som person utan är bara allmänt trött på HYSTERI.



    Hysteri tangerar desperation.

    Desperation skapar rädsla.

    Den tyåen av rädsla kan skapa farliga människor!

    Det finns alltför många exempel på detta genom historien.



    Jag har personligen ca nio-tolv års erfarenhet av vårdnads-/umgängesproblematik, beroende på hur man räknar och tror mig kunna besvara de flesta av dina frågor om "samhället inifrån", som jag kallar det.



    Vad gäller papparörelsen i allmänhet, så är ett stort problem att det i en viss förening finns en "äkta" och en "falsk" styrelse. Sådant tycker jag rubbar en förenings förtroende.



    Andra föreningar fokuserar på pappor OCH mammor (föräldrar istort) och har sina olika typer av "egenheter".



    "Mansjouren i Stockholm" välkomnar t.ex. män och kvinnor och skulle lika gärna kunna heta "jourhavande medmänniska i Stockholm", e.dyl.

    Så är man heller inte med i riksförbundet för mansjorer (www.mansjouren.nu).



    Jag har utmanat förstnämnda mansjour att hitta EN enda kvinnojour, som välkomnar män. Utmaningen antogs inte...undrar varför (NOT).



    Det vore intressant att veta mer om Din erfarenhet av papparörelsen.



    "

    Och där ryker ännu en pappasida åt fanders.

    Med såna "vänner" behövs fan inga fiender...för er som undrar varför jag lämnat papparörelsen.



    Dock vill jag säga att majoriteten av männen i dessa är precis lika älskande och hyggliga män som jag. Lika överkörda av missfostret till vårdnadslag vi har i det här jävla landet.



    Dessa män har ingen annanstans att vända sig än till dessa föreningar som ofta tycks hamna i händerna på antingen trötta, utbrända och bittra pappor som redan har gett upp, men ändå klamrar sig fast vid sina styrelseposter. Eller ännu värre rena tokstollar.



    Vem kan förresten klandra folk för att dom blir tokiga av att behandlas så här år ut och år in?



    2009-06-26 @ 05:01:26

    "

    2009-06-27 | 00:57:33
    Bloggadress: http://www.barntjuv.tk
  • meli säger:

    Hej jag blev så ledsen att vår idol är död...

    han hade ett bra liv ..så jag fattar inte hur alla kan anklaga honom om droger , skulder osv Låt Han Villa I Fred nu......love you M.J

    2009-06-27 | 01:21:25
  • Mikael Karlsson säger:

    Hej Adam, Du behöver inte förstå.. Det viktiga är att du likts som få skaffar dig en egen uppfattning. Haka inte på och skriv som alla andra för att bi populär. Det tjänar du inte på i längden. Bara kortsiktigt. Skaffa dig ett eget tycke och smak.. Det kommer du att gynnas av i resten av ditt liv.



    Till Robert. Skyll inte alllt vad som sker på en förening, Det finns fler föreningar med falska förespeglingar. Att det finns en "Falsk" och en "Äkta" styrelse i en förening beror på att en liten grupp inte accepterade det extrainkallade årsmötet vilket sammankallades av Revisorn. Denna Revisor gav den gamla styrelsen chansen att åtgärda olika problem men de valde att köra över revisorn och försökte föra folk bak ljuset. Idag äger inte den gamla styrelsen rätten till Föreningens kassa utan en ny styrelse har blivit utsedd och denna arbetar så gått de kan för att nå upp till de förväntningarna medlemmarna har.



    I de övriga föreningarna har jag sett att man som ordföranden trott att man är envoldshärskare och äger bestämmande rätten självt över föreningar och styrelser. Det är inte bara en förening jag sett detta ske i utan åtminståne 2. Det deklareras rätt tydligt på den neas hemsida och den andras sätt att agera i sin förenings namn.



    En annan sak som gjort att jag tappat all förtroende för pappa-föreningarna är de filmerna jag såg där 2 "pappor" Sprang runt i Maskeradkläder och försökte påvisa och skapa uppmärksamhet igenom att leka Hjältar. Jag tror aldrig att jag samtidigt som jag skrattade så mycke samtidigt som jag känt mig pinsam över att vara man. Skratta åt deras dåligt förberedda agerande och känt mig så fruktansvärt pinsam över att kalla mig pappa med tanke på syftet och tillvägagångssättet. Men roliga var de...

    2009-06-27 | 01:35:19
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Daddy säger:

    Hysteri tangerar desperation.

    Desperation skapar rädsla.

    Den typen av rädsla kan skapa farliga människor!

    Det finns alltför många exempel på detta genom historien.



    Helt enig med detta. Däremot fattar jag inte ett dyft av vad svältande barn i afrika har med detta blogginlägg att göra. Jag är inget fan av någon, och idoldyrkan slutade jag med för länge sedan. jag ville hedra en människa som oavsett vad människor säger har gjort stora insatser för barn över hela världen. Inklusive dom i Afrika.



    Men framförallt ville jag hedra en stor musiker. kanske måste man dela min "nördighet" gällande musik för att till fullo förstå vad jag menar. Kanske jag begär för mycket då jag ber läsarna att respektera min önskan att få slippa en massa elaka påhopp på Michael Jackson åtminstone på hans dödsdag. Om du hade delat min stora kärlek till musik som konstform hade du förstått min upprördhet.



    Nu gör du ju uppenbarligen inte det, men du delar ju uppenbarligen min syn på den gällande situationen rörande vad som görs mot våra barn. Då borde du ju åtminstone kunna respektera min önskan angående mitt inlägg. Jag har många läsare nu och som du säkert förstår får jag utstå mycket elakhet. jag hade hoppats att detta inlägg kunde få bli ett undantag från den trista tillvaron. Då blir det extra tråkigt att just en meningsfrände rusar in och spottar på det som jag anser som lite heligt. Blir det tydligt då?



    Jag skall skriva om mina erfarenheter från papparörelsen, men först måste jag rädda mitt barn.



    Om jag gjort dig upprörd nog att ta bort mina banners från din site så betänk i så fall att det som vanligt blir ett barn som drabbas värst.



    Och slutligen anser jag mig vara en hygglig och kärleksfull man. Detta är inget skryt utan en åsikt som jag har om mig själv och en som jag står för.

    Huruvida du är det eller inte känner jag dig inte bra nog att avgöra. Men din kommentar var ingetdera.



    Jag hoppas att denna förklaring till min reaktion kan lägga eventuella missförstånd åt sidan och att vi istället kan ta nya tag vad gäller den viktiga fråga vi gemensamt kämpar för.

    2009-06-27 | 07:23:45
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Ambiguoes säger:

    (Eddan):Fä dör,

    fränder dö,

    även själv skiljes du hädan,

    men ett vet jag,

    som aldrig dör,

    domen över död man. Kanske är passande när man talar om MJ

    Själv jobbar jag inom socialtjänsten inom en liten kommun så jag har viss insyn om hur allt funkar. Börjar fundera på om ett allvarligt fel har begåtts, av oss myndighetspersoner.

    2009-06-27 | 07:58:05
  • Daddy säger:

    I så fall är ni två. Min moster jobbar nämligen inom socialtjänsten i grannkommunen till den aktuella. Hon har jobbat som socionom i trettio år och är totalt ense med mig i denna fråga.



    Jag har ännu inte börjat publicera mina telefonsamtal med berörda myndigheter. Dessa har hittills endast mailats till en granskande redaktion på TV. Dom kommer dock att besluta huruvida dom tar fallet först efter semestern, och så länge har jag inte tid att vänta.



    Jag kommer jag nu att börja posta ut dessa med början redan i nästa.

    2009-06-27 | 08:06:23
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Anonym säger:

    Kommer att fortsätta kolla detta, jag är nämligen nåt så sällsynt som en hederlig man. Rätt ska vara rätt, ingen ska behandlas som skit i mitt samhälle. Du Daddy är i mina ögon oskyldig tills motsatsen har bevisats utan tvivel.

    2009-06-27 | 08:36:12
  • ambiguoes säger:

    föregående inlägg av mig sorry

    2009-06-27 | 08:39:04
  • Adam Weisshaupt säger:

    Mikael Karlsson;



    Vad är det som får dig att tro att jag saknar egen uppfattning?

    Vad är det som får dig att tro att människor här på bloggen skulle haka på för att bli populära?



    Jag finner dina kommentarer mycket märkliga....

    2009-06-27 | 08:42:40
  • Ambiguoes säger:

    trampa försiktigt i det minfält du ger dig in i. (sagt i all välmening)

    2009-06-27 | 08:52:39
  • Mikael Karlsson säger:

    Sa aldrig att du inte har en egen uppfattning... sa bara.. HA en egen uppfattning... Visst finner du mina kommentarer märkliga, Detta beror nog på att jag inte jollrar med alla andra utan säger emot där jag inte anser att jag har samma åsikt. "Jag lider ite av Forum syndromen".



    Ambigoues.. Vet inte om jag ska ta det som ett hot eller som en skrattretande kommentar.. Detta minfält har jag nog befunnit mig i i 3 år nu... Vad skulle ske om jag trampar på en mina .. snälla berätta.

    2009-06-27 | 11:10:13
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Caroline säger:

    Kort till Daddy.

    I all hast.

    Det tog mig alltså en oändlig tid att vaska fram ramverket kring anklagelserna och turerna runt dottern.

    Alltså konkreta fakta bortom känslor, teorier och diverse utvikningar. (jag har all förståelse för

    att en blogg fungerar som en förlängning av den egna personen)

    Dock.

    Du driver ditt fall.

    Det som är intressant är de fakta som är kontroller

    bara. Vill du väcka intresse och övertyga så bör du

    se till att man inte ska behöva spendera 5 timmar på

    att skumma fram dessa fakta.

    Du får djävlar i det ta itu med din blogg helt enkelt!

    Lägg upp en länk med fakta!!

    Om du vill nå redan incke frälsta inkl. journalister som jobbar med samhällsfrågor.

    Detta är ett vänligt råd från någon som är totalt ointresserad av dig som person.

    Men finner omständigheterna runt ditt fall så märkliga att jag är rätt övertygad om att du är oskyldig.







    2009-06-27 | 15:09:37
  • daddy säger:

    Jag håller som bäst på med att hitta bäst möjliga lösning för detta. bör vara klart innan midnatt.



    //daddy

    2009-06-27 | 18:07:16
    Bloggadress: http://daddy
  • Caroline säger:

    Ursäkta min irriterade ton har väl lite med att göra att jag var tvungen att leta så länge

    efter den info jag behövde för att kunna få en någon bild av ditt "case".

    Och jag förstår att din blogg har flera funktioner.

    Nu tillhör jag dem som inte är så road av din blogg

    Och du bör nog vara medveten om att fler kanske inte heller köper ditt koncept men är beredda att

    se över ditt fall. Om du ger dem chansen.

    Skulle gissa att en stringent länk med fakta skulle lösa det.

    Och även om jag inte gillar bloggen så tycker jag

    nog det glimtar till ibland.

    Ta det som en komplimang att någon som är djupt kritisk till faktiskt reagerar.

    Lycka till

    vänligen Caroline



    2009-06-28 | 05:23:33
  • Daddy säger:

    Caroline. Jag tar allt som inte är direkt stötande som en komplimang snart...



    Se min kommentar under mitt senaste inlägg.

    Håller på med sammanställningen du efterlyser, men det tog längre tid än jag trodde som vanligt. Det är å andra sidan inte lite jag har i mina pärmar heller...tålamod...

    2009-06-28 | 05:37:25
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Mirre säger:

    Väldigt bra skrivet, han är och kommer alltid att vara en legend! Jag tror personligen inte att de som sas om Michael var sant. Han älsakde barn och skulle aldrig skada någon. Han hade en hemsk uppväxt och fick aldrig leka som ett "vanligt" barn. Sorgligt är det bara att han blir inte uppmärksamad på "rätt" sätt förrens han dött, är sjukt. Vart var alla när han blev kallad till rättegångar mm, vart fanns allt stöd ?! Det kommer upp nu, efter! Knas.

    R.I.P. MJ (L)

    2009-07-09 | 14:50:35
    Bloggadress: http://mlg.webblogg.se/
  • Trespuntos.. säger:

    Pedofilälskare??



    Michael Jackson: INNOCENT UNTIL PROVEN GUILTY....



    R.I.P MJ

    2009-07-09 | 20:56:05
    Bloggadress: http://trespuntos.blogg.se/
  • Caroline säger:

    Rest In Peace Michael Jackson! En person som verkade vara den finaste i världen. Han kommer alltid finnas kvar i mitt hjärta!

    2009-07-11 | 12:14:58
    Bloggadress: http://svenssoncaroline.blogg.se/
  • "GLÖM INTE MIKAEL" säger:

    Jag ser dom dagligen,papporna som knappt vågar hålla sin lilla dotter eller för den delen son i handen,som tafatt håller/lyfter upp dom i famnen för att inte råka sätta sina händer på "fel" ställe,som inte vågar pussa/krama och visa dom sin pappakärlek med risk för att sätta igång sjuka hjärnors fantasier.Jag ser/känner pappor som blivit anklagade och smutskastade av mammor/sambos/fruar innan,under och efter skilsmässor,nedtrampade i djupaste sorg och smärta,anklagade smutskastade,rättslösa i ett samhälle där manshatande feminister sitter som kraxande kråkor och bara väntar och längtar efter att få sätta klorna i dom.Jag ser/känner också till kvinnor(själv kvinna)som misshandlar sina män/sambos fysiskt och/eller psykiskt.Kvinnor som använder män som avelsdjur och likt svarta änkan(spindeln)äter upp dom när dom fått vad dom vill.Jag ser-hör-läser om alltför många män som p.g.a socialtanten,psykologen,kuratorn,polisen,rättsväsendet har köpt mammans(psykopaten?)lögner och kastat ner pappan i djupaste förtvivlan.Så djupt att flera till och med tar sina liv.Hur orkar man leva med, att bli oskyldigt anklagad för att ha skadat sitt eget barn.Jag känner er smärta,är glad över att jag inte föddes som man och skäms över mina medsystrar.

    2009-07-27 | 16:44:51

Kommentera inlägget här: