daddys

Beware the fury of a patient man

Yttrandefrihet my ass!

Kategori: Rättvisa

"Yttrandefrihet på riktigt". Så marknadsför Flashback sitt forum. Ett forum som jag nu har avstängts ifrån. På livstid. Anledningen till detta skulle enligt siten vara "brott mot regel 1.06". Regel 1.06 handlar om att man inte får avslöja identiteten bakom ett anonymt nickname på forumet. Någon förklaring på var eller när jag påståtts ha gjort detta har jag inte fått, och eftersom jag nu är spärrad helt från siten kan jag inte heller fråga.

Frågade gjorde dock en annan medlem på Flashback. Moderatorn svarade då kryptiskt:

Kan så klart inte berätta vilken användare det gäller. daddy har dock koll på detta.

/mod

Nej käre moderator. Daddy har inte koll på detta. Mig veterligen har jag inte "outat någon" varken här på min blogg eller på Flashbacks forum. Jag skrev om identiteten bakom några av dom värsta häcklarna i drevet mot mig i ett privat pm på er site med en annan medlem. Men jag hoppas verkligen att ni moderatorer håller er ifrån att läsa människors privata pm. Om ni gör det är det inte bara ytterst tveksamt rent juridiskt, det vore också hederligt att i så fall upplysa era medlemmar om detta. Eller hur?

Eftersom jag inte längre har möjlighet att varken fråga er, eller skriva i ett forum som diskuterar mig personligen så frågar jag er här istället. Läser ni era medlemmars privata mail? Vad är annars ert skäl till att stänga av mig från ert demokratiska forum på livstid? Jag har aldrig brutit mot den regel ni påstår. Ni måste ju ha bevis för detta eftersom ni dömt mig ohörd. Fram med det då.

En annan som är avstängd på livstid från Flashbacks demokratiska "yttrandefrihetsforum" är Mamman i Bjästa. För brott mot samma regel för övrigt. Detta erkänner i och för sig mamman. Och att det var fel oavsett hur motiverat det än var i det fallet. Men är det inte också lite märkligt att ett regelbrott som renderar vissa medlemmar en veckas avstängning renderar andra avstängning på livstid. Märklig rättsskipning minst sagt.

I tråden om mig figurerar människor som gör allt för att misskreditera och svartmåla mig under förevändning att diskutera mitt fall. Alla försök att föra en diskussion med dessa människor har varit lönlösa. Eftersom dom inte bryr sig det minsta om varken mitt fall eller min dotter. Deras enda mål är att utmåla mig som lögnaktig, ointelligent och brottslig. Uppenbarligen börjar jag att bli lite för framgångsrik i mitt strävande att informera allmänheten om vad som pågår bakom dom fina fasaderna på våra socialkontor och domstolar.

Försök av mig och andra att nå upprättelse för oss själva och våra familjemedlemmar, den enda väg som står oss till buds, uppskattas inte av vissa "krafter" i vårt samhälle. Uppenbarligen delas dessa människors syn på oss "rättshaverister" av siter som Facebook och Flashback. Oss stänger man av...på livstid??!, medan man glatt låter galenpannor och papegojor yla vidare om oss hemska pedofiler till pappor och "hatiska" mammor med foliehattar som har mage att kräva rättssäkra utredningar, och rätten att spendera tid med våra barn .

På Flashback ser man inte ens några problem med att sjuka individer skriver rent vidriga och barnförbjudna fantasiskildringar om vad jag påstås ha gjort mot mitt barn. Detta är tydligen inom ramen för deras sanna yttrandefrihet. Detta kommer att bli väldigt pinsamt för både Flashback och Facebook den dagen det avslöjas vilka som ligger bakom dessa nätverk. Och vilken roll dom spelat i trakasserier mot oskyldiga som söker upprättelse.

Yttrandefrihet på riktigt? Yttrandefrihet my ass!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Kommentarer

 • Musse Pig säger:

  Radikalfeminister finns ju inkvoterade överallt och hjälper nya radikalfeminister till inflytelserika positioner. Ja, det är nog idag en effektiv karriärsfaktor att vara radikalfeminist. Det fungerar som en malign tumör ungefär i samhällskroppen ungefär. Vilka radikalfeminister finns det på Flashback? Vad är det för ena bakom den siten?

  2010-04-28 | 06:33:07
 • första gången jag skriver anonymt säger:

  Tack Daddy för en utmärkt artikel. Det här är första gången jag medvetet skriver anonymt på ett forum på nätet, det kan ha hänt någon enstaka gång att jag av slarv glömt att skriva under med mitt namn. Eftersom att flashback är rätt stränga även med kritik mot moderatorer så törs jag inte skriva under med mitt namn i ett inlägg som kritiserar dessa. Jag blev tippsad om flashback redan på en introduktionskurs om internetanvänding under den tid jag var total dator novis. När jg sedan skaffade mig internetuppkoppling hemma blev det en av mina favoritsajter. Men som du säger yttrandefrihet knappast flashen är nog en av de hårdast modererade forumen på nätet. Åtminstone för dom som kommer med sakliga inlägg. osakliga under bältet kommentarer som vissa fegisar som alltid gömmer sig bakom nick och inte kan stå för sina åsikter har däremot fritt spelrum.

  2010-04-28 | 06:57:21
 • Anonymigen säger:

  Att läsa din tråd på FB är som att läsa Tove Jansson och och berättelserna om Mumin. Man ser enkelt vilka som har erfarenhet från liknande situation eller ej. Man ser om någon tänker på barnet eller bara försvarar mödrars rätt till barn i första hand, Man ser övergreppsfanatiker som anser det bättre att en för mycket låses in, man ser en del andra fixerade personligheter. Man känner igen Morran, Stinky, Lilla My, hemulerna och alla de olika karraktärerna. Det är inga konkreta saker eller bilder dom tillför diskussionen. De är liknar mörkersuggor och precis som i Toves berättelser som kanske borde varit barnförbjudna så borde man be vissa lägga bort agg mot dig som person och diskutera sak. Hålla tråden ren från sk. cirkelsnack. Moderator ha dialog med dig då du varit trådstartatare.  Fattar inte hur du kan bli avstängd ett år utan att fått varning 2 o 3.

  2010-04-28 | 08:12:27
 • profanum_vulgus säger:

  Ja det här upptäckte jag för flera år sedan om flashback. Det roliga är väl att flera personer i tråden om Bjästa där mamman och brodern bannades har "outat" medlemmar på flashback, särskilt då mamman, brodern och killen. Men även vittnen i fallet som är medlemmar på flashback. Ingen av dessa har varnats.  Men sån här inkonsekvens får man nog räkna med när tonåriga drogromatiska nazister driver forum.

  2010-04-28 | 08:44:41
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Väljer också vara anonym den här gången. säger:

  Menar du att de läser PM på flashback?

  Sitter moderatorerna och gör det?

  Ja det är ju korkade frågor, då enda sättet för dessa att veta något är just genom att läsa ditt och den andres PM.

  Är inte detta ett brott som begåtts?

  Får de verkligen läsa privata meddelanden?

  Men du kan de väl ta bort din tråd också nu när du fått munkavel.  2010-04-28 | 09:41:00
 • Fortfarande anonym säger:

  HDet konstiga är att personnr är ok att lägga ut.

  Jag blir mycket nyfiken på vilka det är som ligger bakom flashback. Är det många som misstänker att moderatorerna läser PM? Har det läckt ut uppgifter som enbart skrivits om i PM? Detta vore snart dags att syna, varför inte Kalla Fakta, Insider osv. Vet ni om dessa program har fått tips förrut?

  Så här får det INTE gå till?

  Tips till alla användare på flashback, använd mail istället om det är känsliga uppgifter, använd inte PM funktionen. Det går tydligen inte att lita på de som finns bakom sidan.

  2010-04-28 | 10:17:49
 • herulen säger:

  Tråkigt att du blev avstängd på flashback. Det står i reglerna att om man outar någon via pm eller i trådar så blir man avstängd. Efter andra eller tredje gången så blir man avstängd på 1 år, men man måste då skriva ett brev till en administratör och övertyga att man blivit en bättre medlem.  Att man blir avstängd för vad man skriver i pm är vanligt förekommande bland diskussionssajter. Administratörerna är rädda för att deras sajter ska användas som kanaler för olagliga gärningar, förtal eller liknande. Därför är de konsekvent med att samma regler gäller i ett pm som på sajten i övrigt.  Och ja, Flashback är känd för att ha hårda moderatorer och framför allt administratörer. Det är bl.a. därför som många av dem har en diktator som avatarbild. Dessutom är det naturligtvis så att det råder en viss jargong och kompisanda bland moderatorerna som förstärks ytterligare genom att deras kompisar också blir moderatorer. Därav följer en stor portion godtycklighet vilket gör att många varningar, bannlysningar eller avstängningar är ytterst märkliga.  På stora sajter som Flashback eller Familjeliv så skrivs det tusentals och ibland tiotusentals med inlägg som läses av flera hundra tusen människor. Är det ett ämne som man är personligt egagerad i så är det mycket lätt hänt att man försäger sig då man svarar på idiot- och nonsensinlägg eller på inlägg där personerna uppenbart ljuger. Det är bara på Flashback som sådana personer får skriva. På andra forum stängs de av eftersom de bara tramsar. Det är av just den anledningen som många seriösa skribenter till slut tröttnar och slutar skriva.  När det gäller tråden om Daddys fall så upplever jag att den nu har spårat ur. Det är mest tjafs om oväsentligheter som inte har med saken att göra. Att svara på goddag yxskaft blir meningslöst i längden.

  2010-04-28 | 11:06:31
 • Anonym säger:

  Men om den Jocke skrivit PM till inte har lämnat ut PM:et till någon måste det som stod där kommit fram på annat sätt. Är det då moderatorer som läser PM, borde det väl stå i användarvillkoren att PM inte är privata. Står det så? Kan någon förklara den delen?

  2010-04-28 | 11:47:48
 • Göte säger:

  Intressant Flashbacktråd i ämnet "kanmod(admin läsa PM". Motsägelsefullt om man säger så. Den du pm-at måste ha skvallrat?  https://www.flashback.org/t528137p5

  2010-04-28 | 12:03:32
 • Anonym säger:

  Göte, bara för att de sägar att de inte kan det betyder inte att de inte kan det. Detta här hänt förrut på forum att det har avslöjats att admin läser pm. Om nu den som mottog pmet från Jocke inte har skickat det vidare är det admin eller någon moderator som läser det. Det är mycket viktigt att detta reds ut.

  2010-04-28 | 12:15:48
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  Daddy: Jag kommer ihåg personen som Marita hängde ut, jag kommer ihåg namn och till och med hur personen ser ut då hon länkade ihop användaren med Facebook, inte speciellt snällt och totalt emot allt netikett står för.. En helt klar 1.06:a. Anonymiteten på FB är viktig och reglerna emot outning är väldigt bra att ha.

  Följj den slaviskt..  profanum_vulgus: Läser du tillbaka i tråden angående "Fria Dennis" så ser du att både brodern och modern outar sig själva. Det är inte emot någon regel att outa sig själv, och när det är ute så är det ju ute.  Jag har aldrig blivit varnad eller kickad och jag har varit medlem sedan 2004. Jag har läst reglerna en gång 200X och kommer inte ihåg någon av dem. Det handlar bara om att använda sitt sunda förnuft. Personer som är anonyma på internet är det av en anledning. All outning av anonyma människor tycker jag är fel, vare sig det är här, på Sanningen om Daddy1-2 eller Flashback.  Varför väljer jag att vara anonym ?  Jag vågar stå för det jag säger på internet och jag säger inget jag inte vågat säga rakt ut. Dock är det lättare att ta en debatt med någon jag ser och kan känna av. jag vet inte om dina "Fans" är galningar som skulle komma och jaga mina barn eller min fru. Jag vet inte om det finns någon stalker som skulle kunna få lust att förfölja mina husdjur, inte fan vet jag.  Men argumenterar jag med någon face-to-face så vet jag i alla fall hur h*n ser ut och vet vem jag ska kolla efter om någon förföljer mig.  Du, Marita, Alexander, Fredrik E, Susanna, Gunilla osv osv har outat er själva. Ni har gjort er till offentliga personer genom att synas öppet med era namn och bilder i kontroversiella debatter. Något jag aldrig hade gjort på internet, dumt tycker jag ärligt tycker säkert ni.  Summan är dock att en avstängning var nog det enda Flashback kunde göra när man outar deras medlemmar. Kanske ett års avstängning hade räckt men det är inte jag som bestämmer.

  2010-04-28 | 12:20:22
 • LadyMystica säger:

  "Detta kommer att bli väldigt pinsamt för både Flashback och Facebook den dagen det avslöjas vilka som ligger bakom dessa nätverk."  Ah, så ännu ett avslöjande är att vänta ? :)  Med allvarligt, så nu är Flashback OCH Facebook en del i den stora konspirationen ?  Kanske, bara kanske, skulle du och Mamma M samt övriga avstängda fundera på om det finns en viss orsak till att allt detta händer er ?  Och kanske, bara kanske igen, så kan orsaken till att du blivit avstängd vara enkel, och inte handla om konspirationer och dold agenda av FB-admins att sätta åt just dig.  // LadyMystica

  2010-04-28 | 13:23:14
 • anon säger:

  sluta sitta och lipa, läs användarvillkoren nästa gång din idiot. blir så trött på drama-queens som häver ur sig massa skit när de är de själva som gjort fel.

  2010-04-28 | 13:44:08
 • profanum_vulgus säger:

  1.06:

  Jag har inget emot anonymitet på nätet och jag tycker att flashbacks regel i grunden är bra, även om den är märklig på sveriges uthängar-forum nr1.  De "outas" även under andra smeknamn, liksom andra personer.

  Skillnaden i moderatorernas agerande beror på vilka åsikter folk har, om de inte är mittfåran på flashback (alla är skyldiga samt rasism och droger är bra) så bannas folk så fort moderatorerna hittar något svepskäl. Alla som har rätt åsikter tillåts att göra vad som helst.  anon:

  Det intressanta är väl att fel behandlas olika beroende på vilka åsikter personen som begår dem har.

  2010-04-28 | 14:24:10
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • herulen säger:

  Det bör påpekas att det bara är administratörerna som kan stänga av medlemmar. Beslutet att göra detta tas också bara av administratörerna. Moderatorernas uppgift är att hålla ordning på diskussionerna, rensa trådarna från tramsinlägg, låsa trådar eller ge varningar.  2010-04-28 | 15:03:20
 • Daddy säger:

  Lady Mystica:  Ja fler avslöjanden är att vänta. Varken jag eller mamma M har förnekat att hon bröt mot regel 1.06. Det var inkonsekvensen i straffvärdet jag ifrågasatte i det fallet.  Vad det gäller mina eventuella brott mot reglerna så har jag funderat, tro mig. Jag har aldrig outat Vad gäller mitt privata pm minns jag inte riktigt om jag nämnde något namn, men en sak är jag rätt säker på. Personen som mottog det har förnekat att han har upplyst någon moderator om det.  Då återstår endast en förklaring. Det dom kallar för privata pm på Flashback är inte så privata som man hävdar.  Jag tycker att det är något som medlemmarna bör känna till. Sedan att du automatiskt är av en motsatt åsikt, vad jag än säger vet vi ju redan. Så jag antar att det gäller även i detta fall.  Vad gäller kommentaren från "Anon" ovan så är det nog inte direkt en slump att det börjar droppa in kommentarer som denna om man skriver om Flashback.

  2010-04-28 | 15:10:00
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • liindblaads säger:

  Sista chansen nu om du vill anmäla dig till veckans blogg :)  http://liindblaads.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-1.html

  2010-04-28 | 15:28:53
  Bloggadress: http://liindblaads.blogg.se/
 • Anonym säger:

  Du kanske borde läsa 1.06 regeln igen?  '' eller hotar att posta''

  Lägg märke till den där delen.

  2010-04-28 | 17:03:41
 • Anno.. säger:

  Tänkj vad folk tycker det är roligt att klottra, stå på sidan och förstöra i stället för att våga delta och bygga. Försöka spamma och förlöjliga i stället för att reda ut.

  2010-04-28 | 17:18:33
 • Madde säger:

  herulans länk har en trojan.

  2010-04-28 | 17:28:14
 • herulen säger:

  Nu är vi plötsligt två heruler. Jag är inte den som postade innan med trojan utan den som postade vid 15-tiden. Då jag använder mitt nick i andra forum, och har gjort det sedan början av 2000-talet samt att mitt namn inte göms, anser jag mig vara den rättmätiga herulen.

  2010-04-28 | 20:01:07
 • Hans säger:

  Daddy, vad vill du få ut av alla strider du för?

  De blir bara större och större med allt fler du blandar in den komplott mot dig som du upplever.

  Detta liknar faktiskt den paranoida vanföreställning som många alkoholister bygger upp och det är den bilden som många i din omgivning får av dig. Det är så långt ifrån ansvarstagande förälder man kan komma.  Du har själv klagat på hur mycket tid och energi detta tar från dig. Jag förstår att du mår dåligt och är sjukskriven för du driver dig själv till det.

  Du har ju ingen tid och energi alls att lägga på att må bra, äta hälsosamt, tänka hälsosamt, få harmoni, hälsa och kondition i ditt liv.

  Du spiller all din tid på konspirationsteorier där du är det ofrivilliga offret helt utan kontroll och alla andra är bara dumma som angriper dig utan för dig någon som helst anledning. Även om det är smärtsamt för dig att erkänna så har du en högst aktiv del i det som händer dig och bara du kan göra något åt det om du väljer att vända ditt eget liv i positivare riktning, nå acceptans och få ro.  Tro mig, det du vill få ut av alla dessa strider kommer du aldrig att få.

  Det finns ingen "övermänniska" som kommer att tycka synd om dig utifrån alla kilometer text du lagt ut om dig själv och andra.

  Det finns ingen "övermänniska" som kommer uppmärksamma alla dina anmälningar och kräva alla andras ursäkter och att du kommer att få det du begär.

  De som triggar dig att fortsätta kan inte göra ett skit, du förgyller bara deras egna tråkiga vardag för en stund. De har sina strider och sina sorger de skingrar för ett tag, det är deras drift och du är högst utbytbar i det sammanhanget.

  När du är bannad överallt på internet och kanske även får din blogg stängd så kommer de att leta efter andra olyckskorpar de kan trigga, och du kommer att stå ensam, så ensam som du egentligen alltid varit. Det är en jobbig sanning men dina internetkompisar är ombytliga när du inte längre gynnar deras egna intressen.  Varför inte göra det till en positiv händelse och möjlighet till förändring att du blivit bannad från flashback?

  Lägg ner dina destruktiva internetaktiviteter och börja göda ett positivt liv för dig själv.

  Sök hjälp hos en terapeut att nå acceptans i det som sker och sök en coach för ett hälsosammare leverne.

  Du ger inte upp din dotter för att du gör det, det du gör är att du ger både dig själv och henne ro.

  Vet du att det finns något som är viktigare och som kommer att vara viktigare för henne än varannan veckas boende?

  Detta viktiga är att ha en livsglad pappa som i grunden är stark, harmonisk och orkar leva.

  En pappa som kan vara ett föredöme istället för ett sjukskrivet vrak som tror att alla konspirerar honom och samtidigt fläker ut det sjuka livet på internet.

  En dag kommer din dotter behöva en pappa som kan visa henne att man kan resa sig upp från svårigheter och hitta livsglädje och harmoni i sitt liv trots det svåra som händer.

  Kan du det Daddy?

  Hon kommer definitivt inte behöva en pappa som hennes kompisar med föräldrar läser och snackar om som "den där galna Daddy" som rasar på internet. Din dotter växer upp, blir läskunnig och snacket börjar gå. Du har identifierat både henne, mamman och dig själv. Hon kommer att börja skämmas över dig och tycka att du är pinsam, förmodligen kommer hon att tycka synd om dig också, på barns vis, men blir hon illa behandlad på grund av din aktivitet så kanske hon börjar hata ditt beteende. Tänk efter vad du gör både mot henne och dig själv.  Vill bara avsluta med ett mycket tänkvärt citat från Victor Frankl som överlevde Auswitch, han förlorade allt och alla sina kära i koncentrationslägret.

  Han sa "Allt kan berövas människan utom det slutliga valet hur han/hon ska förhålla sig till det".  Handen på hjärtat Daddy, vilket förhållningssätt har du valt som gagnar dig och din dotters tillvaro?  I all välmening

  2010-04-28 | 20:02:20
 • Daddy säger:

  Men blir hon illa behandlad på grund av din aktivitet så kanske hon börjar hata ditt beteende. Tänk efter vad du gör både mot henne och dig själv.  Detta skriver Hans i all välmening. Jag undrar om Hans har läst något av vad jag har skrivit eller om han har format sin mening utifrån vad andra skriver. Jag tycker mig känna igen retoriken, förutom att det brukar sällan vara i all välmening.  Om min dotter blir illa behandlad nu då Hans? Om hon vägras rätten till en älskad förälder? Om hon dras igenom polisförhör där hon luras att inkriminera en förälder som hon saknar och älskar?  Om hon inte längre törs komma på umgängen på grund av rädsla att visa att hon tycker om mig Hans?  Vad tycker du jag skall göra då. Börja motionera?  Jag uppskattar råd i all välmening, men du borde inte svälja all dynga du läser.  Vilket förhållningssätt har jag valt som gagnar min och min dotters tillvaro? Tja det enda som har lämnats öppet. Förutom att ge upp och bli ännu en svikarfarsa som får ta skulden för det som gjordes om 15 år.  Vet inte om du är en man Hans, men jag förmodar det om du skriver under ditt rätta namn. Om du är pappa har jag heller ingen aning om, men om så är fallet så undrar jag om du känner samma kärlek till dina barn som jag gör till mina?  Detta stämmer föga med det du skriver här, så mycket kan jag i alla fall säga. Och alla som är avundsjuka på min knappa sjukpenning vilken snart ändå upphör, borde ställa sig frågan, är jag beredd att axla även bördorna i personens liv?  Är det någon som skulle vilja byta med mig?

  2010-04-28 | 20:26:31
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • LadyMystica säger:

  Hans, det var ta mig tusan det bästa råd/omtanke jag läst från någon till Daddy. Stor cred för det.

  2010-04-28 | 20:59:00
 • Hans säger:

  Daddy, jag har fem egna barn och två av dem var frånvarande i liknande situationer som dina.

  Men jag kunde inte för dem eller för mina tre andra närvarande barn offra hela livet i en strid som omöjligt kan vinnas, det fanns för många offer som inte var värda kampen. Detta att släppa efter medgav även det positiva att mamman också vågade släppa efter.

  Det du gör med att offentliggöra allt på internet är ju bara att få din motpart att kämpa ännu hårdare, det är ju som att försöka hindra en skenande häst att stilla sig genom att dra hårdare i tyglarna, det får exakt motsatt effekt.

  Jag har idag alla mina barn hos mig och modern till de två är lugn just för att vi inte har någon strid.

  Jag strider inte, min fru strider inte, därför strider inte heller mitt ex som är mamma till de två.  Jag tror nämligen att ditt ex strider mest för att du också strider.

  Du bidrar stort till att din dotter far illa.

  Våga lägga ner striden.

  Sök hjälp för att acceptera att du inte kommer att ha ett bra förhållande till din dotters mamma.

  Sen kan du utgå från ett helt annat läge i den vårdnadsdebatt som ni för.

  Men så länge du själv dömer dig som offer så har du noll att hämta.

  2010-04-28 | 21:44:18
 • Hans säger:

  Tack LadyMystica, det var vänligt av dig att ge den bedömningen.

  2010-04-28 | 21:50:44
 • Daddy säger:

  Lady Mystica & Hans  Det var ju årets surprise.

  Jag blir verkligen rörd av er omtanke.  Att ni bekymrar er så svårt över att jag skall sluta ensam och bruten. Vilka fina medmänniskor ni verkar vara.  Låt mig förklara några saker. Efter flera misslyckade försök att skapa en meningsfull relation, är jag redan en ensam medelålders kille. Men jag bör inte klanka på mig själv allt för hårt. Jag menar, jag försöker åtminstone. Mina intentioner är Åtminstone goda. Ja, oftast i alla fall.  Jag är skyldig till vad jag kallar självgod självupptagenhet. Ni vet, ett arbetsnarkomant syndrom som kräver att alla andra skall anpassa sig till mina "mycket viktiga behov," i stället för att bry sig om sina egna.  Faktum är att det faktiskt kan vara kärnan i mitt problem. Det, eller min tidigare tvångsmässiga önskan att göra kvinnor lyckliga, som i sin tur föga förvånande härrörde från en djup rädsla för att om jag inte var perfekt, så kommer dom att lämna mig.  Och jo många kvinnor låter dig veta när du inte är perfekt. De skräder inte orden när du misslyckas med att leva upp till deras förväntningar. Du hör om det. Eller värre, du hör inte om det för att sedan måsta hantera deras subliminala raseri över att du inte helar deras djupa pappasår.  Men det har väl inte med saken att göra. Bottom line, jag är redan ensam. Jag har valt att ha det så, och är hyfsat tillfreds med det.

  Och vad gäller mina vänner har jag betydligt högre tankar om dom än ni, vilket ju kanske är förklarligt eftersom dom är mina vänner och inte era.  Sedan skulle jag vilja ställa en fråga. Vad är det med er människor?! Varför har ni gjort det till en livsuppgift att smäda mig?! Har jag inte lidit nog?!  Men för all del, jag är alltid glad om jag kan förgylla livet för andra =)

  2010-04-28 | 21:56:31
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Jag är glad för Hans och hans barns skull. Även för mammans skull. Ett missförstånd måste dock klaras upp.  Jag offentliggör inte allt på internet. Tvärtom har jag bara offentliggjort en liten del. Det är inte mamman jag riktar min meningslösa kamp mot, och jo jag har fått detta råd tidigare.  Hans gör dock misstaget att jämföra sina barns mor med alla mödrar. Alla är inte lika lätta att komma till tals med. Vi är alla olika, och vi måste alla anpassa oss efter just vår situation.

  2010-04-28 | 22:02:12
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Hans säger:

  Jag vill börja med ditt slut, du har inte alls valt att vara ensam. Du har desperat på internet agerat för att alliera dig med allehanda personer. Du har skrivit kilometer av text för just den saken, och administrerat? kommentarer om det samma. Så agerar inte alls någon som väljer att vara ensam, det borde väl även du förstå? Kom igen nu Daddy!  Men det är ju jättebra att du själv ser ett problem men att du är självgod och arbetsnarkoman. Det senare är ju ett problem för din nuvarande sjukskrivning då du inte alls jobbar.  Jag rekommenderar dig återigen att lägga ner dina strider, söka kompetent hjälp för att etablera en bättre relation till den partner du delar ett av det viktigaste i ditt liv, (om det nu är det viktigaste i ditt liv, jag är lite osäker här), men om det är så borde du lägga mer krut på att reda ut ditt liv bättre än du hittils gjort.

  2010-04-28 | 22:11:36
 • Daddy säger:

  Det första tecknet på att man träffat på en fanatiker sägs vara avsaknad av humor.  Nu visar det sig att Hans nog inte alls är så intresserad av min hälsa och välgång som det verkade i hans första kommentar som var i all välmening. Jag fattar ingenting...  Hans, läs följande stycken långsamt.  Jag driver denna blogg för att försöka uppmärksamma ett problem i vårt samhälle. Ett problem som inte bara vårt barn och hennes föräldrar drabbats av, utan även tusentals andra. Jag vill också väcka debatt kring denna fråga. Samt visa att vårt rättsystem håller på att gå samma väg som hederligheten och moralen i vårt samhälle redan gjort.  När man driver en fråga så brukar man knyta nätverk med människor som är av samma åsikt.  I Sverige kallar vi detta föreningar. Vår grundlag ger oss också¨rätten att bilda sådana. Inte heller finns det vad jag vet någon lag som hindrar oss att skaffa nya vänner eller prata med människor över internet.  Såvida dom inte infört en sådan lag medan jag sov förstås. Men här hemma är det bara jag och knasekissen.  Hängde du med?

  2010-04-28 | 22:22:43
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Hans säger:

  Daddy du bör söka hjälp.

  Var finns dina vänner, läser de inte vad du skriver på internet?

  Det är inte ok det sätt du uppträder på och jag blir allvarligt orolig när du inte har släktingar eller vänner som kan berätta det för dig om du nu inte förstår det själv.

  Det du gör är inte ok och du kommer inte att vinna tillbaka ett umgänge med din dotter genom de vendettor du driver.

  Jag vill bara återgå till de första råd jag gav dig.

  Coola ner och sök bättre samarbetspartners kring hur du själv ska må bättre. Det behöver både du och din dotter.

  2010-04-28 | 22:29:55
 • Hans säger:

  Daddy, nu agerar du förvirrat igen.

  Jag förstår inte alls vad du vill säga med ditt inlägg postat 22:22:43

  Du får nog precisera dig lite bättre.

  2010-04-28 | 22:35:15
 • Gunilla Englund säger:

  Ett_Punkt_Noll_Sex

  Jag har valt att stå med mitt riktiga namn på Facebook och som administratör i tidigare Facebookgruppen Fria Dennis, däremot skriver jag under nick på flashback.

  En person outade mitt riktiga namn sammankopplat till mitt nick på Flashback. För detta regelbrott avstängdes han EN vecka.

  Svaret jag fick då jag jämförde Maritas livstidsavstängning med denna var att "outlaw" gör bedömningar från fall till fall.

  Detta blir ju onekligen i jämförelse väldigt märkligt.

  2010-04-28 | 22:40:07
 • Hans säger:

  Gunilla Englund, det är ju omöjligt för oss andra att bedöma och besvara det du skriver på ett vettigt sätt när vi inte har korrekta källhänvisningar till det du klagar på.

  Vad är det du vill uppnå?

  2010-04-28 | 22:46:35
 • Daddy säger:

  Hans  Jag sa ju till dig att läsa långsamt.  Lustigt att du skulle nämna det där med att söka hjälp förresten. Jag är som sagt rörd över din omtanke.  Jag fick ett brev från polisen igår. Där läser jag följande:  "Ni har drabbats av ett brott och behöver kanske hjälp i något avseende."  Sedan listar man upp alla instanser där man som brottsoffer kan söka hjälp.  Jag finner kriscentrum för män i listan. Där har jag varit, men blev inte trodd. Detta är nämligen en instans där män som slår skall få hjälp att sluta med detta dumma beteende.  Sedan finner jag kyrkan, BRIS och brottsofferjouren.

  BOJ har jag pratat med. När jag berättat vad som gjorts mot mig av diverse tjänstemän och väktare av lagen så fick jag höra att det tyvärr inte fanns något dom kunde göra.  Listan i övrigt består av följande:  kvinnojouren Stenungsund

  kvinnojouren Vändpunkten

  samtalsmottagning för kvinnor i Stenungsund

  socialtjänsten i Stenungsund

  socialtjänsten på Tjörn

  socialtjänsten på Orust

  Kvinnojouren i Göteborg

  Kvinnojouren Ada

  Kriscentrum för kvinnor

  Stödcentrum för kvinnor

  Rikskvinnocentrum

  Kvinnofridslinjen

  Terrafem jourtelefon för kvinnor med utländsk härkomst

  RFSL: brottsofferjour

  Socialförvaltningens jourbyrå  Vilken av dessa föreslår du att jag söker hjälp hos Hans?

  2010-04-28 | 22:48:57
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Leroy säger:

  Daddy du har många vänner!  Du vet att du får ringa när du vill.  Leroy

  2010-04-28 | 22:56:12
 • Daddy säger:

  Ja Leroy jag vet. Det är skönt att ha vänner när man uppenbarligen även lyckats skaffa sig många ovänner.

  Fast vad jag rent personligen har gjort dessa är det ingen jävel som vet. Allraminst jag =)  Men helt klart är i alla fall att det plötsligt är väldigt många som värnar om mitt barn och hennes bästa. Varför känner jag mig inte lugnad??  //J

  2010-04-28 | 23:02:47
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • KiaW säger:

  Daddy:

  Lite upplysningar som kanske kan förklara lite:

  För det första outade mamma M inte bara en person, hon gjorde ett försök att outa ytterligare en till och det var då hon blev bannad.  För det andra så verkar du ha dåligt minne...

  Jag har ingen som helst aning om varför du blivit bannad, jag har inte följt allt som hänt senaste tiden, men jag vet med säkerhet att du gjort två outingförsök av mej här på din blogg. Först sammankopplade du mej med Catta, sen var jag Katarina W. Det är väl känt av dem som känner igen mitt nick från Bjästa-fallet att jag skriver på flashback, och att som medlem försöka sammankoppla en annan medlems nick med riktigt namn eller annat nick på eller utanför flashback renderar i att man blir avstängd.  Dock ska sägas att jag har inte uppmärksammat någon ansvarig på flashback om detta, men om du inte förstått att du gjorde dej skyldig till regelbrott när det gällde mej kanske du gjort dej skyldigt till samma regelbrott mot någon annan i något sammanhang?

  2010-04-28 | 23:32:03
 • Hans säger:

  Det är ju just det jag skriver till dig, du blir inte trodd som du håller på, tyvärr.

  Därför upprepar jag det jag tidigare skrivit till dig, läs tllbaka.

  I all välmening återigen  Hans

  2010-04-28 | 23:36:14
 • Daddy säger:

  Jag tror du får gå tillbaks och läsa vad jag skrev en gång till. Jag skrev om ditt nick KiaW, och undrade om det kunde ha ett samband med (K)atarina (W)ennstam. Jag påstod aldrig detta dock.  Vad gäller ditt andra påstående att jag skulle ha sammankopplat dig med Catta, så ställde jag dig en rak fråga om du var henne. Du svarade nej, varpå jag nöjde mig med det. Är det en outning?  Om det är det jag är avstängd för så skulle det ju åtminstone vara en förklaring, om än långsökt. Jag vet veterligen inte med mig att du och jag någonsin skrivit i samma tråd på FB. Jag visste inte ens att du var medlem där med det nicket.  Nä, den köper jag inte. Är det inte märkligt att det inte går att få en förklaring från Flashback? Förutom några omogna spamningar och utpostande av trojaner har ingen förklaring på detta kunnat ges.  Enligt uppgift vet inte ens moderatorn "Husvagnssvensson" på tråden om Daddys orsaken. Vilket ju är ännu konstigare eftersom det är den enda tråd jag skrivit i sedan Gömda tråden saligen somnade in.

  2010-04-28 | 23:43:36
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Hans

  Har du hört uttrycket "Trasig LP skiva"?  Jag har noterat att du är bekymrad för mig och min dotter. Jag är som sagt djupt rörd. Skall vi nöja oss med det?

  2010-04-28 | 23:46:42
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Lena säger:

  Daddy..det är bra att du har genomskådat denne Hans..och jag tycker att du har besvarat hans attacker på ett bra sätt...någon välmening ligger inte bakom hans tillsynes välmenande ord...det är bara ett sätt att försöka förringa...känner faktiskt själv igen tillvägagångssättet.Personen försöker att få dig att tro, att det du gör och tror på är fel.

  2010-04-28 | 23:48:44
 • Daddy säger:

  Va??!

  Menar du Lena att Hans inte egentligen bryr sig om och värnar om mig och mitt barn??  Men...då ljuger han ju..?!  Tack Lena ;)

  2010-04-28 | 23:54:11
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Gunilla Englund säger:

  Hans.

  Jag vill bara bekräfta att Min högst personliga erfarenhet av Flashback är den att straffet för att man outar någon verkar bero på VEM man outar.

  KiaW.

  Intressant det du skriver, då även jag uppfattat reglerna på FB på samma sätt som du dvs att man inte får sammankoppla nick med namn på andra konton.

  Detta har jag anmält ett flertal gånger och fått svaret att det är troligtvis bara jag som ser denna sammankoppling.

  I ditt fall.. dvs att sammankoppla dig med Catta eller Katarina W är det ju uppenbart en helt felaktig spekulation och då kan man inte heller benämna det med outning enligt moderatorerna på flashback, åtminstone gäller detta i mitt fall.  Sammanfattning: Problemet på flashback är att man inte har ett enhetligt straffsystem utan att det uppenbart är väldigt godtyckligt beroende vem som drabbas alternativt vilket humör moderatorerna är på.

  Att en outning på FB bestraffas med avstängning i en vecka alternativt livstid känns galet åt båda håll.

  JAG hade definitivt föredragit en mer enhetlig straffskala framför denna godtyckliga.

  2010-04-29 | 00:27:01
 • KiaW säger:

  Daddy:

  Ja, att sammankoppla ett nick med ett namn eller annat nick, även om det är en fråga, är ett regelbrott. Detta gäller alltså oavsett om du skriver i någon tråd på flashback eller någon annanstans.  (Om du inte känner till mitt nick på flashback säger det en hel del om hur mycket/lite du faktiskt själv har undersökt vadflickorna blev utsatta för av mamma M i flashbacktråden...)  Nåväl, regeln är formulerad så här:  "1.06. Användare på Flashback har rätt till anonymitet  Den som på forumet (via inlägg, PM eller IRC) postar, eller hotar att posta, personuppgifter, IP-nummer eller annan information, med uppsåt att avslöja en annan användares identitet riskerar avstängning, med undantag för användare som själva publicerat dessa uppgifter i forumet.  Ett annat undantag kan vara ifall uppgifterna redan är allmänt kända, eller finns publicerade på andra webbplatser. Då kan en sammankoppling vara tillåten, men först efter att detta har meddelats på forumet av någon av forumets administratörer.  Att publikt sammankoppla användares alternativa konton eller konton på andra forum eller webbsidor är inte tillåtet och kan leda till varning, undantaget då admin, moderator eller användaren själv tidigare meddelat uppgiften publikt."  2010-04-29 | 00:31:27
 • Daddy säger:

  Jaha, ja men då blir det ju fullständigt glasklart. Jag får väl tacka KiaW för att du löste mysteriet.  Fast det hade ändå känts bra med en bekräftelse från ansvarig. Och vad gäller läsandet av trådar du postar i så brukar jag inte hämta mina fakta från Flashback.  Det verkar vara mer uppdrag gransknings journalistiska metoder.

  2010-04-29 | 00:38:33
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • KiaW säger:

  Nja, nu var det förstås vad mamma M och brodern säger i tråden jag tänkte på...men du verkar vilja blunda för det.  Nå, för vad det är värt tror jag inte att du blev bannad pga att du försökte sammankoppla just mej med någon eftersom jag inte anmält det, men det kanske kan ge dej svar på vad det kan ha varit.

  2010-04-29 | 00:47:30
 • @KiaW säger:

  Jag tror det var det där om att moderatorn läser PM

  är nog varning för alla där.

  2010-04-29 | 01:02:32
 • KiaW säger:

  Hur vet du att moderatorerna skulle läsa PM utan att ha fått dem tillskickade sig?

  2010-04-29 | 01:06:32
 • Kalle säger:

  Synd att puckona stänger det har varit komedi på hög nivå, i hönshuset. Ett axplock :-)  Anonym sa...

  Bra att sanningen börjar avslöjas! Sanningen bakom SOD alltså!  26 april 2010 08.03

  Anonym sa...

  Ser man på, har ni infört censur på bloggen. Hur står det till med den fria debatten? Var det inte just censuren på Daddys blogg som ni beklagade er över när ni startade den här bloggen. Nu är ni likadana själva...  26 april 2010 08.04

  Anonym sa...

  Tänk att Joakim har fått en hel blogg dedicerat till sig själv. Fantastiskt vilka känslor hans engagemang för sin dotter har skapat i bloggvärlden. Få bloggar har nog fått så mycket uppmärksamhet som Joakims.  26 april 2010 08.24

  Anonym sa...

  Driver någon en blogg som denna får den personen räkna med att dem som blir i skottlinjen vill veta vem det är.

  Namnet hamnade här på denna blogg och försvann med blixtens hastighet samtidigt togs innehållet i den bloggen som det talas om i inlägget lika fort. Slutsatsen är att det är den personen som driver den här bloggen. Bortgjord. Säger som första kommentatoren, kasta inte sten i glashus. Du avslöjade dig själv. Det var någon som skrev ett namn och bloggaren reagerade blixtsnabbt på mer än detta stället.  26 april 2010 08.30

  Anonym sa...

  "Ni har uppenbart lyckats släcka en sjuk människas blogg i er iver att finna syndabockar."  Ursäkta en dum fråga... möjligt att det är jag som är "lost" här... men vilken/vems blogg är det som åsyftas?  26 april 2010 08.51

  2010-04-29 | 01:25:37
 • HAHAHA.... säger:

  Bäst är sista hahahah.. jag liksom ser en förvirrad stackare som varken vet in eller ut..hahah

  tack för lite komedi mitt i hahaha..kan inte sluta..

  2010-04-29 | 01:33:12
 • Musse Pig säger:

  Hans, varför kommer du med dina självgoda råd till Joakim. Kom igen nu! Det framstår enbart som aggressioner och elakheter! Prata med dina vänner istället om du känner att du måste sparka på någon. Coola ned dig! Vad vill du få ut av att kritisera Joakim? Om du blir förvirrad av frågan så sök hjälp! Många paranoida alkoholister verkar vilja mucka gräl när abstinensen tränger sig på. Är du en ansvarstagande förälder? Lägg energin på dina fem barn istället! Precisera dig! Allt skrivet i bästa välmening förstås!

  2010-04-29 | 05:25:42
 • ett-punkt-noll-sex säger:

  gunilla: jag kan tänka mig att en användare utan anmälningar sedan 2004 är mer värd än en ny-reggad användare sedan 2010. Det handlar om trovärdighet och uppförande.  Det som störde mig med detta inlägg var hur daddy försöker få det att låta som om det var en konspiration mot honom och bjästa mamman. Så är det ju inte, dom spekulerade och outade användare på flashback och deras användarnamn på flashback hade dom själva redan outat.  Varför kan inte alla bara släppa hela bjästa historien och daddys personliga kris. Allt blir bara värre och alla (även ni som stöder) gör bara saken värre genom att kommentera spaltmeter med strunt i kommentarerna.  Daddy min mor och far skilldes då min far spöade på min morsa. min mamma var även rädd för att pappa skulle slå mig och jag bodde hos henne. När jag var 16 tog jag själv kontakt med min far som hade flyttat. Han hade totalt ändrat sin livsstil och han har hunnit skaffa en ny familj. Jag flyttade till min far när jag var 17 då det låg närmare skolan och bodde där i 3 år. jag har under hela mitt liv fått höra vilket svin min far var. Av mamma, av moster och släktingar och jag trodde på dem. Efter återföreningen har min far berättat för mig att han har varit ett svin emot min mor och mig. Men han har ändrats. När jag var 18 bjöd min far över min mor och hennes nya gubbe på middag , mamma tackade nej men jag övertalade henne. Idag efter 7 år är dom vänner och kan tillsammans planera om vem och när de ska passa barnbarn. Helt ärligt daddy. Ge det lite luft, du behöver inte ge upp... Ge det bara lite luft.

  2010-04-29 | 08:26:51
 • profanum_vulgus säger:

  Blev du bannad när du kopplade ihop mammans och broderns smeknamn med deras verkliga namn?

  2010-04-29 | 08:35:19
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  profanum_vulgus: Reglerna står ovanför men ska klippa klistra åt dig.  "Den som på forumet (via inlägg, PM eller IRC) postar, eller hotar att posta, personuppgifter, IP-nummer eller annan information, med uppsåt att avslöja en annan användares identitet riskerar avstängning, med undantag för användare som själva publicerat dessa uppgifter i forumet."  Nej jag har aldrig blivit bannad eller ens varnad då jag aldrig skulle få för mig att ens föröka outa en anonym person på internet, det är för mig total tabu.  Jag känner på mig att måga outningar kommer komma att följa nu, då folk börjar känna sig hotade.  Hade något outat mig och något hänt min familj hade jag hållit den personen som outade mig ansvarig, helt klart. Så visst är regel 1.06 inte bara bra Netikett utan någon man borde tillämpa i sitt liv. Man går inte och skvallrar och beter sig som en idiot. Ungefär så känner jag..  Det är viktigt att skilja på outning och personer som själva valt att inte vara anonyma i dessa högst kontroversiella debatter.  T.ex valde Marita att gå ut med sitt användarnamn på Flashback. Hon valde också att publicera sin dömde sons namn, bild och adress.  Daddy har valt att gå ut med vem han är där han driver en kontroversiell blogg.

  2010-04-29 | 09:51:12
 • profanum_vulgus säger:

  1.06:

  Det var KiaW jag frågade om.  Både brodern och modern blev outade på flashback och även angående sina användarnamn på andra ställen. Av flera användare som alla fortfarande skriver på flashback.  Det kan heller knappast vara fråga om någon allmän regel eftersom ju flashback i princip bara används för att folk vill få reda på vilka anonyma personer som döljs bakom medias omskrivningar. Det finns ingen som helst tanke om anonymitetens värde eller personlig säkerhet bakom regeln.

  Mest är det ju bara något man drar till med för att banna folk på grund av deras åsikter.  Kolla alla banningar på grund av 1.01, vari ingår att göra reklam för facebookgrupper. Men lustigt nog går det utmärkt att göra reklam för facebookgrupper som passar mittfåran på flashback.

  2010-04-29 | 13:39:18
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Anonym säger:

  Det krävs en speciell sorts hjärna för att läsa in någon attack eller aggressivitet i Hans kommnetarer.

  Daddy är tydligen inte helt ensam om att ha en sån.  Hans, flera har försökt före dig att få Daddy att lugna ner sig och andas lite men de har bara bemötts med hånfullheter, förlöjlignaden och aggressiva utspel.

  Att förska få Daddy att tänka till lite är bortkastad möda och tid. Det är bara att lämna bloggen och struta i honom och hans målmedvetna självdestruktivitet.

  2010-04-29 | 14:32:25
 • KiaW säger:

  P_V:

  Nej, jag "outade" inte mamman eller någon annan, de namn som använts har personerna själva använt i tråden och därmed "outat" sig själva.

  Om jag går in på flashback och talar om vad jag heter är jag outad och ingen kan bli avstängd om de använder mitt riktiga namn då jag redan gjort det känt tillsammans med mitt nick.  Om jag av någon anledning skulle bli uthängd på flashback som person utan anknytning till mitt nick på flashback blir den som hänger ut mej inte heller avstängd, så länge mitt nick är anonymt.

  2010-04-29 | 15:02:03
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  Vad KiaW sa var det jag försökte förklara.  Marita och Alexander outade sig själva och sa, Jag är "Oscars" bror och Jag är Marita Mamma till osv.  Dom Outade sig själva med sina användarnamn.  "Den som på forumet (via inlägg, PM eller IRC) postar, eller hotar att posta, personuppgifter, IP-nummer eller annan information, med uppsåt att avslöja en annan användares identitet riskerar avstängning, med undantag för användare som själva publicerat dessa uppgifter i forumet."

  2010-04-29 | 15:46:57
 • Pensa säger:

  Till Hans! Jag kan bara utläsa äkta omtanke om Daddy i ditt inlägg. Jag önskar att han kunde se det!

  2010-04-29 | 16:32:25
 • Hans säger:

  Tack Pensa 2010-04-29 @ 16:32:25  Jag blev uppriktigt sagt förvånad över en del av reaktionerna då jag varken är självgod, försöker förringa, vara elak eller aggressiv mot Joakim/Daddy.

  Jag har själv gått genom liknande en gång i tiden och vet hur smärtsamt det är.  Jag skulle vilja bemöta ett antal saker som Daddy skriver.  Daddy skriver 2010-04-28 @ 20:26:31  "Om hon vägras rätten till en älskad förälder?"

  "Om hon inte längre törs komma på umgängen på grund av rädsla att visa att hon tycker om mig Hans?

  Vad tycker du jag skall göra då."

  "men om så är fallet så undrar jag om du känner samma kärlek till dina barn som jag gör till mina?"

  "Vilket förhållningssätt har jag valt som gagnar min och min dotters tillvaro? Tja det enda som har lämnats öppet. Förutom att ge upp och bli ännu en svikarfarsa som får ta skulden för det som gjordes om 15 år."  Barnet mår inte dåligt om inte föräldrarna gör affär eller strid av det men du mår dåligt och därför väljer du ett krig som gör illa din dotter.

  Jag gjorde likadant som du fast inte offentligt på internet men jag valde kriget med mitt ex för att jag kände mig både förtvivlad och kränkt och desperat över att jag i tid missade mina barns barndom och uppväxt. Jag var också nära och funderade över att släcka livet.

  Till slut ringde jag jourhavande präst och fick hjälp av en mycket klok man som hade stor kunskap i konflikthantering och relationsproblem.

  Han berättade en biblisk berättelse för mig som fastnade. (obs, jag är inte religiös så missförstå nu inte)

  Han berättade om två kvinnor som stred om ett barn, de påstod båda att de var det lilla barnets mamma.

  När ingen lyckades lösa konflikten så gick de till kungen (minns inte om det var kung Salomo eller vem det var)

  Kungen lyssnade på deras gräl om vem som var mor till barnet och till slut sa han -OK jag tar mitt svärd och delar barnet mitt itu så får ni lika mycket barn var.

  Den ena kvinnan nickade ivrigt medans den andra drog sig tillbaka och avböjde åtgärden, den andra kvinna sa att då avstod hon hellre och lät den första kvinna få barnet helt.  Vem av kvinnorna tror du älskade barnet mest och var mest mån om barnets välmående?

  Kvinnan som föredrog att slita barnet mitt itu?

  Eller kvinnan som hellre avstod från barnet till förmån för barnets hälsa?  Jag känner outgrundlig kärlek till alla mina barn, den kärleken är inte egoistisk. Därför valde jag att släppa konflikten och det förde inte alls med sig det du är rädd för. En svikarfarsa skiter i sina barn men det är inte du om du bara bryr dig på rätt sätt. Du sviker inte, du får inte och det är en väsentlig skillnad, det kommer ditt barn också att förstå om du sköter dina kort rätt.  Varför utsätter du din dotter för detta smärtsamma offentliga krig? Varför backar du inte och först försöker få bort rädlsa och hot ur konflikten du har med barnets mamma?  När jag backade och konflikten fick en chans att ebba ut och vi föräldrar till slut kunde mötas på ett sätt där båda kände sig trygga så berättade mitt ex hur rädd hon hade känt sig. (Jag är ingen våldsam man alls, inte heller kontrollerande så det berodde inte på något sådant)

  Det var ju samma med mig, jag hade varit livrädd, i hela min tillvaro hade jag upplevt vara ett enda stort hot. Där HON, mitt ex hade del genom de gemensamma länkarna barnen. Samma hade hon känt.  Det är inte konstigt att ditt ex också känner hot då du hänger ut allt på internet, det är ingen sund konflikthantering.

  Sök hjälp för dina rädslokänslor, du kan inte ändra någon annan, bara dig själv och jag lovar, det kan göra underverk.  "Är det någon som skulle vilja byta med mig?"

  Nej jag tror inte att någon vill byta med dig och jag hoppas att du söker och får hjälp att ta dig ur din situation.  Daddy skriver 2010-04-28 @ 22:02:12

  "Jag offentliggör inte allt på internet. Tvärtom har jag bara offentliggjort en liten del. Det är inte mamman jag riktar min meningslösa kamp mot, och jo jag har fått detta råd tidigare.

  Hans gör dock misstaget att jämföra sina barns mor med alla mödrar. Alla är inte lika lätta att komma till tals med. Vi är alla olika, och vi måste alla anpassa oss efter just vår situation."  Jag skriver inte att alla människor är lika, för det är vi inte. Men när det gäller konflikthantering så finns det ändå vissa gemensamma nämnare till allas våra grundläggande behov. Det är just det sistnämnda jag hoppas att du någon gång ska komma i mål med, att anpassa dig efter din situation och främst din dotters om du älskar henne för hennes egen skull.  Sen offentliggör du tillräckligt mycket på internet för att både ställa till skada för dig själv, din dotter och mamman. Det gynnar inte eran konfliktlösning, tvärt om trappar det upp den.  Jag skrev tidigare om att snacket kommer att gå den dagen din dotter börjar skolan. Föräldrar till din dotters klasskompisar och även klasskompisarna (barn har stora öron) kommar att snacka om dotterns galna farsa som rasar på internet.

  Internet är ingen isolerad bubbla som dina grannar missat, tvärtom.

  Det har inte heller soc.

  Nu är jag ärlig för jag tycker du bör få veta.

  För soc andas hela din hantering här på internet grava samarbetsproblem från din sida.

  För dina grannar är du en nöjessåpa på internet. De pekar igenkännande ut dig för sina bekanta när de ser dig utomhus. "Där är han, vraket som är självmordbenägen, killen som hänger ut sin stackars dotter på internet och bråkar med mamman och tigger pengar och är sjukskriven"

  De perkar även ut din dotter när de ser henne, även mamman och alla andra de kan identifiera genom dina uppgifter som du givit här i din blogg.

  Förstår du inte att din sorg har ett underhållningsvärde när du agerar så destruktivt? Detta är enbart negativt för dig själv och de närmast berörda.  Det finns mycket att säga om ojämlikheten mellan föräldrar. Men det är stor skillnad på att föra den debatten allmänt och att göra det genom att fläka ut flera personers privatliv i offentlig miljö.  Nu tror jag att jag har sagt allt jag vill säga om denna saken.

  Ta det som du vill men från min sida är det dock i all välmening och inte alls aggressivt eller ont menat.

  Jag vet de som tycker det är tråkigt att du blev bannad från Flashback för att du hade just ett underhållningsvärde, men jag tycker det är tragiskt att personliga tragedier ska vara underhållande för andra. Jag tycker slutligen att du har all anledning att ifrågasätta vissa av dina påhejares motiv.  Hoppas du reder upp din konfliktfyllda situation och finns harmoni i ditt liv till slut.

  2010-04-29 | 19:55:15
 • Medborgare X säger:

  Hans!  Din omtanke om Daddy låter fint, men har du funderat på att det du nu ser på nätet bara är toppen på ett isberg? Under de första 3 åren gjorde Daddy precis det du rekommenderar honom. Lyssnade på vad Soc sade och anpassade sig efter vad mammas och Soc begärde, men det visade sig inte vara en framkomlig väg.  Du har inte funderat på att istället ge dina goda råd till mamman?

  2010-04-29 | 21:21:57
  Bloggadress: http://medborgarperspektiv.blogspot.com/
 • herulen säger:

  Hans skriver:  "Sen offentliggör du tillräckligt mycket på internet för att både ställa till skada för dig själv, din dotter och mamman."  Vilket väl sammanfattar det hela. Daddy ska knipa käft och acceptera att han och hans dotter aldrig kommer att få en relation. Detta är överlevarsektens råd till alla fäder. Hans säger det med omskrivning. Vi har sett det förut. Men vi har lärt oss och är inte naiva.  Det vi måste acceptera är att det faktiskt finns de som anser att barn inte behöver sina fäder: vissa människor tycker faktiskt så. Detta kan de inte öppet deklarera uta de gör det via omskrivningar. Hans är ett utmärkt exempel. Det fina i kråksången för deras del är att barn som fråntagits rätten att träffa sina fäder inte klagar senare i livet eftersom det är svårt att sätta ord man aldrig har upplevt. Daddy vet detta och det är därför han reagerar. Hans flirt med överlevarsekten gottar sig dock rejält. De väntar bara ut tiden tills daddys dotter inte längre känner något behov av att träffa sin far. Exemplen är tusentals och åter tusentals. De har exemplen på sin sida och vet naturligtvis av lång erfarenhet vad som behövs sägas och göras. Jag känner igen detta från institutionstidens psykvård, där man systematiskt fråntog människors rättigheter. Därmed så pacificerades de och de krävde heller inget. Ett klassiskt exempel på detta är förstås filmen Gökboet. Avdelningsföreståndaren i den filmen ville också alla patienter väl. På bekostnad av deras livsvilja och själ. Samma syfte har naturligtvis även Hans. Jag känner din typ och mig lurar du fan inte.  2010-04-29 | 23:46:46
 • herulen säger:

  Vill bara förtydliga att jag inte varit patient. Däremot har jag jobbat inom psykvården i många år. Varit med och förändrat den och försvarat brukares rättigheter, vilket jag gör än idag. Den retorik som Hans kör med är jag van med och den är vanlig inom socialen. Man vill bara det bästa. Jomenvisst, tjena blixten. Vi kan även finna denna typ av retorik bland lustmördare. Skulle det då rättfärdiga deras mord. Enligt Hans logik är det tydligen så.

  2010-04-29 | 23:54:40
 • Anonym säger:

  Daddy: Hans är en "fake". Ingen jävel som verkligen bryr sig skriver på det sättet, vilket du redan fattar. Till och med LadyMystica vet det och spelar bara med. Släpp "honom". We can all ignore him.  Profanum_vulgus, du är bäst! (... ibland kör du hårt med "dem" - helt ok)

  2010-04-30 | 02:23:31
 • Mikael Karlsson säger:

  Du, Herulen.  Du har eller ÄR inte yrkesverskam inom Psykvården.

  Hade du varit det så hade du inte varit så in i helv.. blåst som du är.  Ge mig ett svar på varför du lägger upp Trojaner på bloggar?!?.  Jag kan inte i min vildaste fantasi inbilla mig att nån är så förbannat dum när man jobbar inom psykvården.  Ditt sätt att föra dig visar också på att du inte är inom psykvården.  Kanske arbetar du som undersköterska eller sköta utan direkt utbildning inom psykiatrin.  Än en gång Herulen, Varför lägger du upp Trojaner på bloggen??  2010-04-30 | 04:18:02
  Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
 • Bur-q-ua57 säger:

  ==>Daddy:

  Varför väljer Du att lägga in en dimension av status i att man kan delta på "Flashback"s forum?  M.a.o: varför skulle någon vilja skriva på "Flashback"s forum och hur kan du ens jämföra den siten med "Facebook".  Även Facebook är förstås en site, som man kan rikta kritik mot men den ändå befinner sig i en helt annan division vad gäller seriositet, påverkan och inflytande.  Den förra siten drivs av en viss hr Axelsson, som redan 1999 (för 11 år sedan!) sades driva ett webbhotell, på vilket en nynazistisk hemsida låg.  Allt enl. Aftonbladet

  (källa: http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/9912/17/jan.html).  F.ö. är det inte helt okänt att Flashback länkar till sidor om barnporr och droger. Sådana siter borde du sky som pesten "Daddy", eller hur?  Jag kan ge flera exempel på länkar, som siten har på dessa teman, t.ex. engelska "pedofil-dikter", länkar till haschpipor m.m. men vill inte göra onödig reklam.  Det är HÖGST TVIVELAKTIGT om Flashback står för sund yttrandefrihet. All s.k. "yttrandefrihet" är inte sund, det bör man ha klart för sig.  För ledning om vilken yttrandefrihet som är sund och vilken som är osund krävs bara: sunt förnuft.

  Kanske inte så bara?  Bakom parollen "yttrandefrihet" döljer sig ljusskygga individer, företag och krafter.  Min fråga kvarstår således: VARFÖR finner man för viktigt att synas på just Den sitens forum, av alla tänkbara forum i "bloggosfären"?  Tips: bojkotta OMGÅENDE s.k. yttrandefrihetsvänliga sidor som Flashback. Ber om ursäkt för all negativ publicitet, som tyvärr ju ändå utgör publicitet.  /

  Bur-q-ua57, av Isaskars stam (49-60)

  för

  Sällskapet Bur-q-ua - för allas lika värde, emot rättsröta

  BB- bröd och bur-q-ua åt folket!

  2010-04-30 | 04:22:40
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Bur-q-ua57 säger:

  [ett par korrigeringar av förra kommentaren:]  1.)

  [1:a stycket:]

  "?" istället för "."  2.)

  [2:a stycket:]

  ordet "ändå" förflyttat från efter "den" till efter "sig"  "

  M.a.o: varför skulle någon vilja skriva på 'Flashback's forum och hur kan du ens jämföra den siten med 'Facebook'?  Även Facebook är förstås en site, som man kan rikta kritik mot men den befinner sig ändå i en helt annan division vad gäller seriositet, påverkan och inflytande.

  "  Med reservation för fler stavfel, etc.  /

  Bur-q-ua57, av Isaskars stam (49-60)

  för

  Sällskapet Bur-q-ua - för allas lika värde, emot rättsröta

  BB- bröd och bur-q-ua åt folket!  2010-04-30 | 04:32:39
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Dront säger:

  Ett forums regler brukar gälla även vad gäller att skicka PM, om man gör det via forumets egen brevlåda. Är det förbjudet att spekulera om medlemmars identitet på forumet, är det även så via PM. Skvaller får du ta via privat mail i så fall.  Flashbacks admins verkar gå in och läsa PM i de fall de tror att användaren bryter mot reglerna och det är nog det som hänt dig. Eftersom de bedömt att du brutit mot reglerna är du bannad.

  Svårare än så är det inte.

  2010-04-30 | 08:16:11
 • profanum_vulgus säger:

  KiaW och 1.06:

  Fast nu var det ju inte så, de blev outade både med sina flashbacknamn och deras namn på andra ställen innan de själva gått ut med dem.

  KiaW var ju dessutom den som gick ut med tjejernas namn, fast de skrev ju inte på flashback.  Jag ser i tråden om Daddy samma sak, personer som frågar Moyito om denne är kompis med daddy eller hur denne annars har insyn i olika detaljer. Ingen har blivit avstängd.

  2010-04-30 | 09:04:12
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Sara_A säger:

  Hej,  Det är inte alltid så enkelt att om umgängesföräldern "drar sig tillbaka" kommer boendeföräldern att "känna sig mindre hotad" och att relationen mellan föräldrarna och mot barnet då kommer att normaliseras. Min sambo har varit i Daddys situation - nekades umgänge med sin son efter separation från exet, vårdnadstvist, anklagelser om både det ena och det andra. Det finns ingen lugnare och mer samarbetsvillig person än min sambo - ändå vändes allt emot honom. När han bad om umgänge med sonen var det enligt exet för att han ville "jävlas" med henne, när han inte frågade efter umgänge för att hon skulle få tid att agera själv visade detta enligt exet att han egentligen inte var ett dugg intresserad av sin son. Sambon kom att träffa sin son väldigt sällan p g a att exet överklagade alla beslut om umgänge för att sedan exempelvis i sista stund hävda att hon givetvis var positiv till umgänge mellan far och son; när umgänget sedan skulle börja enligt schema hade hon ändrat sig igen och menade att frågan måste utredas igen osv. Om sonen kom tillbaka efter (sällsynt)umgänge med sin far aningen för sent - låt oss säga klockan 16.05 om umgänge skulle vara till klockan 16.00 - visade detta att pappan var helt omdömeslös och egoistisk när det gällde att passa tider; om sonen kom tillbaka klockan 15.45 visade detta att pappan egentligen inte ville ha sin son hos sig längre än nödvändigt (vi lärde oss snabbt att åka i mycket god tid hemifrån för att inte fastna i några bilköer och att cirkulera runt med bilen i mammans närområde i en god stund hellre än att dyka om hos henne på en annan tid än den exakt fastställda). Mamman ställde gladeligen in mängder av umgängestillfällen mellan far och son, ofta med mycket kort framförhållning och ibland med mycket underliga motiveringar - om hon alls hörde av sig i förväg eller svarade i telefon. Men om sambon bad att få ändra en tid? Ja, då visade detta givetvis att han inte alls var intresserad av att träffa sonen och inte tänkte det minsta på henne osv (således lärde vi oss mycket snabbt att aldrig någonsin under några omständigheter försöka ändra på några umgängestider). Efter sex års vårdnadstvist (då bl a mamman hade valt att gå under jorden med sonen under ett drygt halvår) valde min sambo att dra tillbaka alla krav på umgänge med sin son, för sonens skull. Givetvis har vi efter detta inte fått träffa hans son på snart sju år; pojken är i mitten av tonåren nu. Det enda vi kan hoppas på att han inte skall vara totalt förstörd i sitt synsätt mot oss efter att ha vuxit upp med enbart sin mamma och hennes familj i alla år och att han skall kanske, kanske välja att själv ta kontakt med oss när han blir vuxen...  Jag vill bara säga att Daddy är i en hopplös situation och att det är väldigt svårt att göra något åt detta så länge boendeföräldern har den inställning som h*n har att den andre föräldern inte har/skall ha något med barnet att göra. Vi har under årens lopp fått mängder med välmenande råd från kreti och pleti i stil med att "det är väl bara att åka och träffa sonen i skolan" (javisst, och få en anklagelse om kidnappning mot sig) eller "åk hem till dem bara och be att få träffa grabben" (sure, och bli polisanmäld för hemfridsbrott + bli känd inför sitt barn som otäcka gubben som ringer på och bråkar). Vad skall man egentligen göra när det blir fel hur man än försöker göra?

  2010-04-30 | 09:04:53
 • Daddy säger:

  En mycket klok och insiktsfull kommentar av Sara A. Tack för den. Och nej det är ingen risk att jag går på Hans honungslena retorik. Jag tvivlar för övrigt på att Hans är Hans och också på att han är 4 barnsfar.  Vill också påpeka att den som lade ut länken till en trojan under Herulens nick var INTE Herulen utan en som tycket det var ok att posta skit under hans signatur.  Riktigt listiga typer finns det gott om på nätet.

  Jag finner för övrigt signaturen Herulen vara en klok människa som mycket väl kan ha jobbat inom psykvården.

  2010-04-30 | 11:10:30
  Bloggadress: http://daddys
 • Anonym säger:

  Herulen jobbar troligen inte inom psykvården och det finns flera detaljer som tyder på detta.

  Inom psykvården är patienter patienter och inte "brukare" t ex.

  Inom kommunal verksamhet finns däremot vårdtagare som kallas "brukare" och Herulen jobbar alltså inom den kommunala omsorgen.

  Det mest troliga är att herulen är personlig assistent, det finns en hel del detaljer som tyder på det.

  2010-04-30 | 12:13:13
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  profanum_vulgus: Finns det något som backar det du påstår.  Kan inte kolla just nu men jag har för mig att Alexander sa, "Det jag är som "Oscars" broder på flashback."  Och Marita skrev ungefär "Jag är "Oscars" mamma"  Sedan kan det ju vara så att en person på facebook skrev, XXXXX är Marita på Flashback. Men använder inte personen sitt Flashback nickname på Facebook så blir det ju svårt att banna någon de inte vet vem det är.  Men jag tror fortfarande att det var Marita och Alexander som själva outade sig, inte någon annan som outade dom. Men det är ju enkelt att kolla upp.

  2010-04-30 | 12:18:37
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  Alexanders första inlägg på 4:e sidan i tråden "Fria Dennis" på flashback så outar han sig själv.  "Hejsan!  Det är så att jag just nu sköter en blogg för att bevisa för omvärlden hur illa Sverige's rättssystem fungerar. Detta är helt absurt detta som hänt min familj och framför allt min lillebror. Det är så att min lillebror under 1 månad blev anmäld för 3 våldtäkter (varav en lades ner direkt), alla dessa flickor var kompisar sedan tidigare. Men vände sig alla emot min 15 åriga lillebror och nu sitter han inspärrad på en ungdomsanstalt utan för Uppsala.  Folk tycker att jag är väldigt partisk i min blogg. Visst jag är partisk, men jag ljuger inte. Allt det jag tar upp på bloggen är verkligen sant. Just nu tar jag upp missade bevis och felaktiga ageranden från domare, stat, advokater och dylikt. Jag tänker inte snacka för mycket här utan ni får läsa själva så får ni själva skaffa er en uppfattning. Men läs igenom innan ni bestämmer er för vad ni tycker: www.FriaDennis.se  MVH

  Alexander "Wizdom" Häggström

  www.FriaDennis.se"  En av maritas första kommentarer med sitt användarnamn var

  "

  Är det någon som har problem här av något slag så är det i så fall ni som lägger upp dessa inlägg om att jag skulle vara en sjuk mäniska och inte klarat att uppfostra mina barn. Absolut tycker jag du ska kontakta sociala här i kommunen Tel: 0660-88000. Lycka till  Mvh. Dennis och Alex mor"  Så jo dom hängde ut sig själva, inget snack om saken.  Och när det redan är ute av dom själva får man diskutera

  2010-04-30 | 12:37:59
 • profanum_vulgus säger:

  Enligt regeln får man ju inte koppla ihop användare på flashback med andra användarnamn. Jag räknade till 6 personer som kopplar ihop mamman med andra användarnamn.

  2010-04-30 | 13:21:39
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  profanum_vulgus: Må så vara men dem Outade sig själva inkl den yngste sonen "Oscar"  Det kommer vi inte ifrån, håller du med ?

  2010-04-30 | 13:33:20
 • herulen säger:

  Vår expert, Anonym, menar att det finns flera detaljer som bevisar att jag inte jobbar/jobbat inom psykvården. Detta för att jag bl.a. nämner ordet brukare.  Låt oss granska vår experts påstående. Patienter heter de intagna på vårdinrättningar. Men alla psykiskt sjuka är inte intagna där. Den icke insatte bör veta att i och med nedläggningen av de stora institutionerna under 80-talet kom många psykiskt sjuka, funktionshindrade, utvecklingsstörda etc., att slussas ut till egna boenden eller gruppbostäder. Ordet brukare började då användas generellt för alla som får hjälp av kommunen, oavsett om de är psykiskt sjuka och har särskilda boenden, äldre pensionärer som bor på äldreboenden, gruppbostäder för utvecklingsstörda eller dem med personliga assistenter. Att sammanföra brukare med endast personlig assistans är därmed missvisande och felaktigt. Vi kan tillägga att inom assistans så kallar de funktionshindrade sig inte heller för brukare utan assistansanvändare. Dessutom är det så att psykiskt sjuka som bor i särskilda boenden som drivs i privat regi, vilket blir allt vanligare, kallas de intagna ofta för brukare, även om ordet klienter förekommer i lika stor utsträckning.  Hur som helst. Vi kan notera att våra experter, Mikael Karlsson och herr Anonym, talar strunt för att komma bort från sakfrågan. Mitt inlägg handlade om myndighetsövergrepp. På samma sätt som detta förekom inom psykvården, men även inom andra institutioner t.ex. för funktionshindrade om vi nu ska tjata om dem, så lever det kvar inom socialtjänsten. De anser sig själva som maktfullkomliga och anser sig liksom institutionstidens vårdare vara befriade från att rätta sig efter vilka rättigheter den enskilde har. Orsaken till att många psykiskt sjuka blev/blir sämre med värre beteenden är att personalen i regel hade/har egna tyckanden om vad som var bäst och drev/driver sina egna behandlingsmetoder. Samma fenomen ser vi inom socialtjänsten. Godtycklighet är honörsordet. Men socialstyrelsen kommer snart att upprätta Lex Sarah även för socialtjänsten. Då kommer sådana som daddy och hans dotter att få större möjlighet att hävda sina rättigheter. Ett stort förtret för överlevnadssektens vänner som ju lever för att socialtjänsten obehindrat ska få gå lös på oskyldiga personer.

  2010-04-30 | 14:40:55
 • Maria säger:

  Väl talat, Herulen. Så bra att vettiga människor tar sig tid att skriva här också. Den där Hans är genomskådad för länge sen, var det inte h*n som gick på socialhögskolan i näbbstövlar en gång i tiden?

  2010-04-30 | 17:14:57
 • Mikael Karlsson säger:

  Till herulen  Tackar för din observation om att jag pratar strunt. Fler än du tycker säkert så...  Jag fnissar i min ensamhet.

  2010-04-30 | 17:35:46
  Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
 • Micke Håkansson säger:

  Flashback är ett skitställe...ett totalt oseriöst place.

  Flashback bestod av "undergrounders" när det startades...nu är det professionella mobbare, mobbande journalister, Vof´s (vetenskap och folkbildning) och statens övriga lakejer som använder råttboet Flashback för smutskastning och förnedring av oliktänkande eller mot dom som trotsar systemet.

  Det finnas betydligt bättre sätt att nå ut än att gå via den kanalen...

  2010-04-30 | 17:36:27
  Bloggadress: http://www.totalskandal.se
 • Besserwissern säger:

  herulen  Du gör ju bort dig igen. Du kan ju uppenbarligen inte ens skilja på psykvården och vård i kommunal regi.  Alltså har du återigen bevisat att du inte jobbat inom psykvården.  Dessutom undrar jag om du vet vad Lex Sarah innebär. Den ger människor INOM verksamheterna rätt och skyldighet att anmäla -- på vilket sätt skulle sådana som Joakim ha nytta av det -- han kan inte anmäla via den i alla fall.  Den bygger på lojaliteten mot brukare och klienter är högre än mot kollegor och arbetsgivare -- precis som ansvarssystemet inom myndigheter idag.

  2010-04-30 | 18:11:50
 • Micke Håkansson säger:

  För att återgå till min kommentar här ovan, så startades Flashback och var ett "vattenhål" för "undergrounders", kriminella och andra ljusskygga individer bytte erfarenheter,mm  Säpo satte tidigt sajten under bevakning och loggade besökare periodvis samt spårade även brottslighet den vägen..  Det kom att bli ett "vattenhål" även för dom sk "rättshaveristerna" som kunde nå ut med sina budskap vilket starkt ogillades av statsmakterna och dom styrande, Flashback hade blivit en käpp i hjulet för etablissemanget..något dom inte kunde komma åt.  För att stoppa detta "vattenhål" och få bort dom som klagade, få bort dom som talade om misstänkta konspirationer, mörkläggningar, dom som sade sanningar om maktmissbruket, så lät man mängder av folk som står på "statens sida" att bevaka och infiltrera Flashback. förlöjliga och slå sönder påståenden som är skadliga för staten och gärna peka ut och misskreditera vederbörande som "rättshaverist" "psykisktsjuk" "labil",mm mm  Samma fenomen kan man se på sajten VoF (vetenskap och Folkbildning som tillkom tidigt som statens "vakthund" att skydda och bevaka intressen som inte får trampas på.

  2010-04-30 | 18:57:49
  Bloggadress: http://www.totalskandal.se
 • Hans säger:

  Daddy 2010-04-30 @ 11:10:30 Jag tvivlar för övrigt på att Hans är Hans och också på att han är 4 barnsfar.  Jag kommer inte skriva mer här Joakim, jag har sagt allt jag vill säga. Du får ta det som du vill.

  Samtidigt tycker jag allmänt att du är dåligt påläst i dina anklagelser. Jag måste rätta dig, jag har inte 4 barn, var har du fått det ifrån? Jag har 5 barn, två med mitt ex och tre med min fru.  2010-04-30 | 19:15:17
 • Anonym säger:

  Den extremt insatte Besserwissern fortsätter att envisas att jag ingenting vet bara för att jag klargjort att psykiskt sjuka kan kallas för brukare även om de inte anlitar kommunens omsorg eller vård. Vi kan exemplifiera att han har fel. Schizofreniföreningen kallar sina medlemmar för brukare. Nygårds Garda, ett privat drivet vårdhem för psykiskt sjuka skriver så här:  ” Vårdinriktning och målgrupp på Nygårds Behandlingshem:

  - Bereda vård för psykiskt sjuka brukare, främst med olika psykostillstånd.

  - Rehabilitering av brukare med schizofreniform sjukdom eller annan psykossjukdom, även tidigt insjuknade ungdomar.”  Nationell samverkan för psykisk hälsa skriver så här på deras hemsida:  ” Nationell samverkan för psykisk hälsa, NSPH, är ett nätverk av patient-, brukar- och anhörigorganisationer inom det psykiatriska området. Vi ser patienter, brukare och anhöriga som en oumbärlig resurs i vården, stödet och behandlingen.”  Sajten Inflytadande Guiden, som ”vänder sig till ledning och anställda inom socialtjänst och psykiatri men förstås även till personer med erfarenhet av psykiska funktionshinder eller av att vara anhörig”, inleder sin sajt med dessa ord:  ” Inflytande för den enskilde är en viktig princip i vård och stöd vid psykisk ohälsa. Det visar sig bland annat genom det ökade fokuset på brukarinflytande. Brukarinflytande innebär att personer med psykisk ohälsa/funktionshinder och deras närstående kan påverka hur verksamheterna styrs och utvecklas.”  Vi skulle kunna fortsätta. Men jag tror var och en inser att mister Besserwisserns pajasfasoner får stå för sig självt.

  2010-04-30 | 19:28:14
 • KiaW säger:

  P_V

  Jag har aldrig nämnt någon av flickornas namn på flashback eller någon annanstans, varför ljuger du så förbannat?  Denna gången kräver jag att du tar fram en länk till var jag har skrivit någon av flickornas namn, och eftersom du kommer att misslyckas med det så kräver jag en ursäkt!!  Ett tips dock, det finns någon annan som använt sig av en av flickornas namn, en av FD-anhängarna....du kan ju vända dej till henne med din kritik.  2010-04-30 | 20:13:14
 • Anonym säger:

  Herulen du fortsätter att mångordigt lägga ut dimridåer, i form av självklarheter, framför det faktum att du inte arbetar inom psykvården.  Det är fullt möjligt att man kallar patienter för brukare inte bara inom den kommunala verksamheten men också på privata vårdhem.

  Jag tror vi andra är fullt medvetna om att det finns andra grupper som benämns som brukare, men det var inte det som var frågan här. Här gällde det ditt vårdarbete med brukare med psykiska diagnoser.  Det som står helt klart är att du inte tillhör den legitimerade delen av personlen inom psykvården. Personlig assistent, vårdare eller gymnasiets vårdprogram är din troliga nivå.

  Du hänvisar till din höga kompetens inom området och det är den som ifrågasätts. Du har säkert jobbat länge och skaffat dig erfarenhet men hänvisa då till den. Inte till din höga kompetens för den ser andra att du saknar.

  Med högre kompetens uttrycker man sig inte som du gör.

  Gör man det ska man bli deslegitimerad ta mig fan!

  2010-04-30 | 20:44:23
 • idi amin säger:

  Vi ville naturligtvis att du skulle registrera ett nytt konto direkt och betala 30kr.

  2010-04-30 | 20:59:50
 • profanum_vulgus säger:

  1.06.

  Nej min uppfattning är att de blev outade först.  KiaW:

  I kommentarerna hos Catta så erkände du det men påstod att eftersom tjejernas namn figurerat på broderns blogg så spelade det ingen roll att du la ut nedladdningsbart material med deras namn synligt.

  2010-04-30 | 21:08:23
  Bloggadress: http://profanvulgus.blogspot.com/
 • KiaW säger:

  P_V

  Lögn igen!

  Se till att länka till var jag nämnt deras namn eller för den delen länkat till deras namn, annars ber du om ursäkt för att du kommit med helt felaktiga uppgifter och tar tillbaka dina påståenden.  Jag visste för sjutton inte någon av deras namn, den ena fick jag reda på genom moderns dokument där det fanns omaskat, ett dokument jag aldrig har länkat till. Det andra namnet fick jag veta veckan innan UGs sändning via en vän till henne.  Så upp med länkar nu eller be om ursäkt!!

  2010-04-30 | 21:48:28
 • Vendetta säger:

  Micke Håkansson jag vill veta mer!

  så är det i daddys tråd där "jobbar" några organiserat med att smutskasta & förtala. vi har identifierat detta hör av dig genom denna blogg som vidarebefodrar kontakt info

  2010-04-30 | 22:17:51
 • herulen säger:

  Herr anonym använder mitt argument mot honom om dimridåer vilket är amatöraktigt och oärligt. Framför allt inte om man tror sig vara expert inom det man säger sig veta hemskt mycket om. Upplysningsvis vill jag meddela denne person att ett påstående inte är sant bara för att man kan uttrycka det i ord. En insikt som få förstår vad det innebär. Man har sagt att jag inte vet något om psykvård för att jag sagt brukare om psykiskt sjuka. Nu erkänner herr anonym att det kan man visserligen ... efter att jag överbevisat beteckningen NN, men nu handlar det istället om annat. Så kan vi hålla på hur länge som helst. Jag överbevisar, så kommer nästa sak. Sanningen är förstås att herr gurka inget vet utan bara förnekar och dementerar för att vara tvärt emot av princip. Några konkreta saker kommer denne tomat inte med.  Herr Anonym längst ut i avbytarbåset ... utan applåder.

  2010-04-30 | 23:09:03
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  profanum_vulgus: Ungefär som du tror om allt.  Beviset finns ju där, deras första inlägg med sina nya användarnamn användes till att beskriva vem dom var öppet. Dvs dom outade sig själva, hur kan du då vara av en annan uppfattning,. Det finns ingen annan uppfattning ?  Skulle någon gissa vilka "Nicknames" de skulle regga i framtiden och outat dom innan dom ens var gjorda, jag förstår inte hur du kan vara av en annan uppfattning.  Visst pratades det om Alexander "Wizdom" Häggström innan han blev medlem i flashback, då i samband med bloggen han startat åt sin bror där Alexanders namn fanns med öppet.  Så här ser det ut och sluta trotsa.  Alexander hängde ut sin lillebror på bloggen "Fria Dennis" med namn och bild

  Alexander hängde ut sig själv med namn på bloggen

  Alexander länkade själv ihop sitt riktiga namn med sitt användarnamn på flashback

  Marita länkade själv ihop sitt namn med sitt användarnamn på Flashback.  Så vitt jag vet har ingen snackat om vem som är vem av admins bland FD-Klanen.  Däremot så länkade Marita sannan en facebook-profil med ett flashback användarnamn.  Vad Daddy gjort vet jag inte, men Marita kommer jag ihåg.  Bevisen finns ju kvar att kolla upp på Flashback, om någon väljer att tro dig så är det bra mycket konstigare än att folk väljer att tro på domarna emot "Oscar"

  2010-05-01 | 10:50:52
 • Robert Andersson säger:

  Glöm alla användarvillkor. Endast två regler gäller:  1. Moderatorn har alltid rätt.

  2. När moderatorn har fel, se regel nr 1.  Anledningen är att sajtägaren bär det juridiska ansvaret för vad som läggs ut. Enkelt.

  2010-05-01 | 11:18:22
 • Anonym säger:

  Herulen visar återigen på sin förmåga att producera text utan något för ämnet relevant innehåll. Herulens kompetetens blir inte högre av många ord med samtidig förflyttning av fokus.  Herulens brist på förmåga att se orsaker och samband samt brist på kunskap om regelverk inom vården visar att herulen inte har någon specifik utbildning inom den verksamhet han påstår sig arbeta inom.

  Så är ofta fallet inom den kommunala omsorgen, möjligen också på privata vårdhem utan insyn.  Herulens överlägsna och arroganta hållning mot Hans kommentarer samt hans oförmåga att förstå innehållet i dem, är en detalj som avslöjar brist på utbildning.

  Men det mest graverande är ändå herulens okunskap om och överlägsna inställning till sina "brukare". Med den inställningen saknar man de mest elementära kunskaperna inom psykvård, man har knappast ens en mentalskötarutbildning.

  Herulens engagemang i sina "brukares" intressen inför sociala myndigheter behöver inte nödvändigtvis vara positivt. Engagemanget kan bottna i något som ligger långt ifrån oegennytta och omsorg om personer med hjälpbehov.

  Därför finns det inget skäl att tro att herulen har den gedigna bas han vill ge sken av att ha.

  Paradoxalt nog är det oftast de som saknar rätt kunskaper som brukar briljera med sina fackkunskaper.  Arbeten med sjuka människor fordrar kunskap. Tyvärr har dessa arbeten låg lön och låg status och det finns exempel på hur arbetstagare kommit in i princip från gatan och fått anställning utan meriter, och de är orsaken till den låga statusen.

  Inom landstingsdriven psykvård krävs adekvata kvalifikationer.

  Det är endast inom den kommunala omsorgen, som alltså snarare är är att beteckna som omsorg och inte vård, som det är möjligt att bli anställd utan kunskap.  Dåligt utbildad personal inom psykvården kan genom sin okunskap vara ett direkt hot mot patienterna och förvärra deras tillstånd.

  En person som saknar de egenskaper och kunskaper som herulen visar prov på här, har helt enkelt inte den status han vill ge sken av. Inte inom vård med höga kvalitetskrav.

  Jag hoppas att nivån på vårdhem och omsorg inte sjunkit så till den milda grad att en person som herulen getts någon mer framträdande roll med ansvar för patienter.  Herulen är en varningsklocka som man bör ha i åtanke vid eventull vårdkontakt! Stöter man som "brukare" på en herul så får man räkna med ett oprofessionellt bemötande och man bör snarast anmäla herulen till ansvariga!

  2010-05-01 | 12:30:47
 • Daddy säger:

  Så nu är Herulen nästa "rättshaverist" som skall släpas i smutsen och misstänkliggöras av dessa Flashbackare. Snart öppnas det väl en tråd om honom med.  Skulle tro att vi i så fall får se en del bekanta "nicks" i den tråden..-

  2010-05-01 | 12:45:15
  Bloggadress: http://daddys
 • KiaW säger:

  Till er som tror att ni kommit på något stort angående organisationen bakom flashback:

  Det är absolut ingen hemlighet om vad de som står bakom flashback står för, det är allmänt känt.  Saken är den att flashback är ett forum där alla människor får uttrycka sin syn och åsikt, det är inte mycket som är förbjudet. Detta innebär att nasister, rasister, pedofiler, krimminella, narkomaner, rättshaverister, och alla andra samhällsgrupper får komma till tals som normalt på andra forum blir tystade och redigerade.  Det betyder inte att de är de enda som "hänger" på flashback, det finns poliser, jurister, journalister, kändisar, politiker, utlänningar och vanliga Svenssons, utan att de är rasister eller nasister.  Som medlem på flashback får man alltså stå ut med att representanter ur HELA samhället och ordet är lika fritt för alla.  Användarna på flashback kan omöjligen sättas i ett fack bara för att de som ligger bakom flashback tillhör en viss kategori, det som händer i en tråd händer utifrån vilka som hänger där, och man ska alltid komma ihåg att personer man aldrig någonsin skulle vilja ha med att göra i verkliga livet får tillgång till det man själv publicerar där.  Mot den bakgrunden är det enligt mej helt förkastligt och oansvarigt att hänga ut sina barn på flashback, att göra så försätter dem i en riskfylld situation.

  Därför är jag och många andra som skriver där också väldigt måna om vår anonymitet och tacksamma för att man håller så hårt på regeln om att aldrig avslöja en användares identitet. Det handlar alltså inte om att man vill vara anonym för att kunna vara riktigt vidrig mot någon, det handlar om att i var och varannan tråd finns det "galningar" som kan triggas av till synes helt oskyldiga kommentarer.  Flashback är ett ruggigt ställe, ruggigt eftersom man får en inblick i hur folk verkligen tänker och det är långt ifrån rosenskimrande alltid. Samtidigt finns det många ljusglimtar, så balansen återställs...  Nå, för den som är intresserad av att veta lite mer kring tankarna bakom flashback från början finns det att läsa här:

  https://www.flashback.org/t1011393  Ett förtydligande:

  Jag är varken rasist eller nasist, jag sympatiserar inte alls med dem eller några andra invandrarfientliga grupper.

  Jag är nog ganska PK, blir oftast beskylld för det iallafall....som om det vore något alldeles förfärligt...

  2010-05-01 | 13:26:27
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  Vi har inget emot herulen på Flashback, alla blir ju ifrågsatta. Så är det ju..

  2010-05-01 | 13:34:00
 • Daddy säger:

  "Ifrågasatta" är ju ett intressant sätt att beskriva vad som görs mot människor på Flashback.  Är det vad man gör mot mig just nu menar du? Ifrågasätter?  Själv kan jag hitta många betydligt bättre ord för att beskriva det i så fall.

  2010-05-01 | 13:37:54
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anonymigen... säger:

  Nej dom diskuterar inte sak, några försöker spela Allan. De sänker förtroendet för forumet och en hel del av deras skribenter gör bort sig. De påstår saker om Daddy som tyder på personligt agg och andra problem men fattar inte att det drabbar forumet. De vill insinuera och det går ju att se vilka olika läger som ligger bakom detta.  Tänk om dom själva vore drabbade och längtade efter en lösning på ett snart 4årigt dilemma. Ibland så slår verkligheten tillbaka och det blir så, dom själva drabbas och först då ramlar poletten ner för en del.  Sjukt beteende.

  2010-05-01 | 14:18:10
 • Anonym säger:

  Ja daddy. Du och ditt agerande blir ifrågasatt. Men det ser inte ut som du klarar det.

  2010-05-01 | 14:54:59
 • En groda. säger:

  Tur att dom i mobben inte är myndighet, för då skulle dom gå på rykten o hörsägen inte leta fakta.

  2010-05-01 | 15:16:32
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  Personligen har jag inte skrivit en rad i din egna tråd på FLashback då det inte intresserar mig, men du får det att låta som om Flashback har något emot just dig som person. Flashback skiter i dig som person, dock har ett gäng användare något emot det du gör och står för och du är en offentlig person precis som alla andra offentliga personer som debatteras på flashback

  2010-05-01 | 15:41:46
 • Ulla-Britta säger:

  Den som har ett ärligt budskap ska DEFINITIVT inte skriva en enda rad på smutskastningssajten Flashback och gynna "vakthundarna"  F.ö.r drivs sajten vidare sedan 2002 efter bla önskemål och påtryckningar från bla polisen/staten om en återuppståndelse med möjligheter att denna vägen spåra kriminella nätverk, narkotika, brott samt att ta hand om sk "rättshaverister" som blåser för högt i sitt horn.  Det är INTE populärt att sajten börjat bli ifrågasatt av fler och fler och misstänkt för att gå i myndigheternas ledband....

  2010-05-01 | 15:48:51
 • Besserwissern säger:

  Ulla-Britta

  Konspirationsteorierna haglar.  Jag tror de låser obekväma tyckare i en mörk källare också -- och matar dem med råttor.  suck

  2010-05-01 | 15:56:59
 • Ulla-Britta säger:

  Precis, ni skulle låsas in i en mörk källare.

  Konspirationsteorier ? Det är sanningen ni inte tål när ni avslöjas.

  2010-05-01 | 16:59:53
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  Folieaktien gick upp som fan där. Tack!

  2010-05-01 | 17:32:28
 • Daddy säger:

  För att översätta för er oinvigda.  Folieaktien syftar till uttrycket foliehatt. Ett uttryck som den får på Flashback, som hävdar att myndigheterna gör fel. Då utmålas man som mentaldåre med så kallad foliehatt. Sedan skall man smutskastas ända ner i gruset. Dom som inte känner till bakgrunden och som hamnar i dessa Flashbacktrådar tror på lögnerna.  Detta är alltså ett försök att idiotförklara dom som på något sätt ifrågasätter myndigheter och deras goda intentioner.  Detta är märkligt vanligt på "underground" forumet Flashback numera. Dom som försöker hävda sin rätt och få upprättelse på internet manglas alltid numera sönder och samman på detta yttrandefrihetens mekka.  Ofta är det samma pöbelpack som leder jakten.

  2010-05-01 | 17:51:20
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Ulla-Britta säger:

  Samma pöbel, pack och cyniker som återfinns på VoF (Vetenskap och Folkbildning)eller enklare uttryckt "svenska statens egen vakthund" ...Vof.... Vof....  Skitstället Flashback har föga gemensamt med gångna tiders Flashback.  Dessa galningar som ger sig in i diskussioner för att endast sabotera kallas även för "webbtroll"

  2010-05-01 | 18:07:39
 • Ett_Punkt_Noll_Sex säger:

  Eller så kallar man alla som inte tänker som er för dumma i huvudet på en blogg. Vad är skillnaden ?

  2010-05-01 | 18:29:39
 • Ulla-Britta säger:

  Skillnaden är att DU har foliehatten men inte jag

  2010-05-01 | 18:50:55
 • Ylva säger:

  Ett_punkt_noll_sex, du verkar lida av svåra vanföreställningar, du lever i en egen liten värld som inte finns.

  Flashback är ett ypperligt ställer för er med en skev verklighetsuppfattning att träffas och leva ut era lustar på dom som fick det ni inte fick, nämnligen sunt förnuft och medmänsklighet.

  2010-05-01 | 18:59:15
 • Svensson säger:

  Otroligt vilken hög nivå det är på inläggen!  Har du slutat moderera?

  2010-05-01 | 19:58:01
 • Pensa säger:

  Den som är klok väljer sina strider. Varför ge sig in i ett sånt getingbo? Och sen bli förvånad att man blir stungen till döds?!

  2010-05-01 | 21:02:42
 • Daddy säger:

  Vi får väl välja. Antingen tar vi oss an getingbona och riskera att bli stungna, eller så struntar vi i getingbona för att vi är för fega och låta getingarna terrorisera livet ur oss och våra barn.  Dom som är fega behöver inte ta kampen, men det vore emellertid tacknämligt om dom kunde åtminstone stödja oss som inte är det, istället för att stämma in i häckelkören.

  2010-05-01 | 21:57:24
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Torgny säger:

  TheLucky och Leroy har i daddystråden bett om att det ska startas en tråd om Daddy i skvaller också. För att man ska få prata skit om Daddy där.

  2010-05-01 | 23:35:51
 • Daddy säger:

  En sån tråd finns ju redan. Den sägs visserligen skall handla om pojken i Bjästa, men hälften av inläggen är ren dyunga av svart hat riktat mot mig. Av samma lowlifes för övrigt som nu har krälat in på min tråd.

  2010-05-02 | 00:17:20
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Leroy säger:

  Ja för dom skall inte prata om annat än sakfrågorna som rör umgänges möjligheten och rättsrötan och övergreppen som hindrat barnet från umgänge med bägge sina föräldrar och deras sociala bas, de kan sitta på en egen tråd o yla som hyenor. Det är inte lätt för en del att se helheter.  De skall låta bli att sabba hans tråd så länge den är öppen.  Leroy

  2010-05-02 | 00:38:35
 • Leroy säger:

  Torgny.  Jag anser att det finns vettigt folk oxå på sidan som förstår att problemen som Daddy har lyft är viktiga att prata om i sak. Sen finns det en del som vanligt som bara är ute efter person och inte kan diskutera sak och sabbotera.  De kan gott gå nån annan stans och diskutera.  Leroy

  2010-05-02 | 01:05:19
 • The King säger:

  Bannad från flashback? Är det ni tjatar om, jag tror världen går under....fan har ni inget bättre o tjafsa om.  Mycket har man ju läst, men att bli (o)skyldigt bannad från en sida på internet...är ju fan inget "normala" människor orkar bry sig om.  2010-05-02 | 03:22:55
 • Anonym säger:

  Jag för min del tycker att diskussionen har varit riktigt intressant. Och jag tycker också ståltomtens senaste inlägg på FB är värt att reflektera över! Sanningen är inte svartvit och du Daddy borde nog ta dig lite tid att fundera över vad han faktiskt skriver.

  Att förlägga precis all skuld utanför dig själv till att det blivit som det blivit, väcker inga sympatier och det gäller även dina motståndare (några av dem) i tråden.  Om två parter håller på att demonisera varandra så kommer omgivningen att ta för givet att sanningen ligger någonstans emellan och det är där vi befinner oss nu.  Du startade upp tråden Daddy och nu verkar det som att du är helt tagen på sängen av att folk självständigt reflekterar över all den information som du och dina motståndare lagt ut. Det där fattar jag inte riktigt. Hade du verkligen förväntat dig att folk bara skulle gapa och svälja?  Och vad är det för människor du samlat omkring dig här på bloggen? Idel jasägare som bara triggar dig att fortsätta en strid som bara kan förgöra dig själv?  Jag tror att du måste inse att strategin och metoderna du valt för att återfå kontakten med ditt barn (Om det nu är det primära för dig) är fullständigt barocka! Och det spelar ingen roll om du i grunden har rätt eller mest rätt - den här vägen fungerar inte, du kommer inte att uppnå de resultat som du säger dig vilja uppnå.  Det är dags för dig att börja agera förnuftigt!

  2010-05-02 | 08:51:29
 • susanna svensson säger:

  Jag vi som påpekar att det finns brister i rättssystemet och att kvinnor inte blir diskriminerade utan i stället åker gräddfil i samhället blir ju sedda som foliehattar. Jag tycker nog att vi foliehattar ska vara sålta över att vi är foliehattar. Undrar föresten vilket straff en manlig chef som betett sig då här mot sina anställda skulle ha fått. Undrar om inte affärkedjans namn också hade avslöjats. Kommer ni i håg den där sveksna höga manliga chefen som för några år sedan gjorde nått liknande på en personalfest i usa. Det blev en världsnyhet.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7052553.ab

  2010-05-02 | 09:20:47
 • Anonym säger:

  Du är ju också tröstlös Susanna. Med enstaka exempel försöker du slå fast att kvinnor är de verkliga förtryckarna - möjligen är du själv en sådan, men blanda inte in alla andra kvinnor i det. Du har ju noll koll på hur det ser ut i verkligheten!

  Och inte gör du mansrörelsen någon tjänst genom att generalisera som du gör heller. Du är en skam för alla tänkande kvinnor!

  2010-05-02 | 11:04:12
 • Hans säger:

  Hur mår du idag Joakim?

  Du blev bannad från din tråd på Flashback, nu blir du ganska ifrågasatt och kan inte ge igen.

  Har sanningen hunnit ikapp dig? Får du hjälp och stöd?

  2010-05-02 | 20:47:35
 • Daddy säger:

  Hans du börjar bli rejält tröttsam i dina "omsorger" om mig. Tror du att läsarna av denna blogg är idioter?

  Visst finns det en och annan som går på dina trick, men alla sunda människor ser igenom dom.  Vad är det förresten som får dig att tro att jag inte kan ge igen? För att jag inte skriver ett

  Inlägg på några dagar?  Du och dina anonyma vänner kommer att bjudas på en och annan överraskning framöver. Eftersom "Daddy" är bannad på livstid från Flashback behöver han ju inte längre ta hänsyn till regel 1.06 eller hur?  Hur mår du själv Hans? Får du hjälp och stöd? Jag anser att det är en mer relevant fråga.  Du svarade för övrigt inte på min tidigare fråga. Vilken av dom instanser som erbjuds tycker du att jag skall söka stöd hos?  I ditt fall finns det ju gott om alternativ. Oavsett om du är man eller kvinna så är du ju en kärring, och för dom finns massor med hjälp och stöd. =)

  2010-05-02 | 22:29:08
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Martin säger:

  Nu kanske du kan skaffa dig ett jobb istället för att sitta och snylta på våra skattepengar och skriva konspiratorisk dynga hela dagarna. Klarar du av att skriva så mycket som du gör så fixar du ett jobb. Kanske dags att ta dig i kragen och bli ett föredöme för dina barn?  Och du, regel 1.06 finns i verkligheten också, att hänga ut folk på sin blog kan vara brottsligt. Sluta vara en sån jävla barnrumpa. Vill du vara ett föredöme för dina barn, eller en kriminell dåre som de skäms över?

  2010-05-03 | 17:17:34
 • Lennart säger:

  Väl talat Martin!

  2010-05-03 | 22:08:42
 • Daddy säger:

  Jaha, regel 1.06 gäller även utanför Flashback?

  Intressant. Vilken lag syftar du på?  2010-05-03 | 22:51:47
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Madde Nilsson säger:

  Ja, flashback är verkligen ett HEMSKT ställe.  "Skötselråd till Yucca palm."

  https://www.flashback.org/t1185189  "vart köper man hängande tyggarderober?"

  https://www.flashback.org/t1183843  "Skadad skatunge, vad göra? "

  https://www.flashback.org/t963251  2010-05-03 | 23:23:50
 • Gubben i lådan säger:

  Kanske dags att starta en motsajt mot trollsajten Flashback och upplysa alla med ärliga avsikter att det är ett ställe man bör undvika i det längsta om man inte vill blanda sig med dom tokstollar och sinnesrubbade galningar som huserar där.

  2010-05-04 | 09:51:55
 • Anonym säger:

  Tokstollar och sinnesrubbade galningar? Var det därför Daddy startade sin tråd där? Surt sa räven...

  2010-05-05 | 22:09:15
 • Selma säger:

  leta efter nickname "piotrr" på VoF......

  2010-05-09 | 19:21:40

Kommentera inlägget här: