daddys

Beware the fury of a patient man

Mia Eriksson i egen hög person

Kategori: Pappa


Bröllop med Luis Renee Sarmiento AravenaMaggan


Maggan

Här är hon. Mia Elisabeth M som hon numera heter (om hon inte hunnit byta igen). Mia i böckerna Gömda, Asyl, Paradiset, Mias hemlighet, Mias systrar och Emma Mias dotter. Hon bor idag i Arizona med sin man Lance Mayberry. Han har förmodligen ingen som helst aning om vad kvinnan han lever med är. Jag skriver "vad" för att det stämmer bättre med verkligheten än "vem". Hon är idag mångmiljonär genom sina böcker och bor i ett hus på 600 kvadratmeter, samtidigt som hon får ekonomiskt stöd från svenska staten. Hon har inte jobbat en dag sedan sin ungdom och har kostat skattebetalarna miljoner. Vad hon har kostat svenska barn, pappor och även kvinnor i lidande går inte att mäta. Här är några utdrag och citat från "Mia, sanningen om gömda".

"-Den dagen du vill komma tillbaka skall vi se till att du får möjlighet till det. Det måste vi klara, annars har vi inte ett rättssamhälle. Finns det luckor i lagen så får vi täppa till dom. Boken gömda är ditt testamente. Ingen mer skall drabbas. Hotade barn och mödrar skall inte behöva leva instängda".
Inger Segelström (s) EU parlamentet och ordförande för Europas socialdemokratiska kvinnor i samtal med Mia.

"-Jag har insett att kvinnor som lever gömda under hot från män måste kunna få hjälp att emigrera. Jag känner till "sju-åtta stycken" sådana fall och vill inleda ett samarbete med andra länder för att hjälpa dessa kvinnor. - Som jag ser det måste staten betala detta."
Mona Sahlin Partledare (s)

"-Det är förskräckligt att Sverige inte kan skydda sina egna. Att Mia inte kunde få barnbidraget tillsänt sig och att man inte kan lita på att svenska myndigheter inte läcker. Nu har en svensk kvinna fått asyl i USA. Det är en skam för oss att USA tar detta på större allvar".
Ulla Hoffman Tidigare ledare för (v). Som även hon hade ett personligt möte med Mia då det begav sig.

"Mias möte med Ulla gav senare upphov till diskussioner och debatter i riksdagen och resulterade i ett antal interpellattioner. I debatten om apatiska barn fick "Emma" figurera som det första beskrivna svenska svenska fallet. Med exemplet "Emma" kunde Ulla visa att fenomenet inte var nytt." 

"- Det cirkulerar foton på mig och Emma bland muslimerna. Jag kan därför inte veta vilka gärningsmännen är. Okända män har misshandlat mig och min familj".
"- Han satt i sin bil och bevakade mig 24 timmar om dygnet. Polisen körde bort honom, men efter 5 minuter var han där igen. De kunde inte göra mer sa de. Till sist vände jag mig till kvinnojouren och gömdes undan".
Mia i kvällsöppet tillsammans med Laila Freivalds och liza marklund.

"-Maggan är faktist här rätt ofta och hälsar på."
Mannen i luren (Levi, pappa till Michael) skrattade gott och berättade om några av Mias återbesök i Oxelesund"
"- Ibland spökar hon ut sig i peruk, stora hattar och svarta solglasögon. Hon går omkring här längs gatorna som den värsta Greta Garbo. Hon inbillar sig säkert att ingen känner igen henne, men hon väcker alltid uppmärksamhet. Vem som helst kan se att det är hon. Folk skrattar och Micke får skämmas. han har inte haft det lätt."

Andra som uttallat sig öppet om detta fall och stött lögnerna är bl a Psykiater Elisabeth Brännström och Professor Madeleine Leijonhufvud. Kerstin Weigl, Aftonbladet som är hennes nye spökskrivare. Samt inte minst Liza marklund som själv erkänt på sin hemsida att böckerna gömda och asyl var ett politiskt projekt. Är det konstigt att dom två stora kvällsdrakarna helst vill att detta bara ska försvinna?

Jag vet inte vad som är värst. Att det finns människor så samvetslöst onda att dom lätt och ledigt kan göra så här utan att ens känna skuld, eller att samhället hjälper dom att begå sina brott. Eller är det att när det uppdagas så får ingen skriva eller rapportera om det på order uppifrån. Snälla svenska folk, låt inte dessa psykopater, barnmisshandlare och lögnare komma undan med det här. Säg ifrån för era och alla andra barns skull. Säg ifrån för de kvinnor som verkligen behöver hjälp. Säg ifrån för pappornas skull som blir falskt anklagade i alla dessa vårdnadstvister. Vrid vapnet "mäns våld" ur händerna på dessa personlighetsstörda mammor och förhindra att dom får ansvaret för barnen. Snälla svenska folk, det är dags nu. Res er upp och säg ifrån!!
 
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

 • Leroy säger:

  Väldigt bra skrivet daddy!  Att hela den verklighet vi pappor som kämpar och kanske är minst lika lämpade men inte ens får en chans är ju det som hela falsariet bidragit till.  Att så många politiker och andra valt att bara lyssna och agera utifrån en 1/2 sanning eller (lögn) gör ju att detta är den värsta skandalen som lyffts till ytan och vad gör man? Jo man tiger och tror att det inte kommer att påverka verkligheten.  Det har ju redan gjort det 2 barn har hamnat i kläm för att man inte valt att lyssna på alla inblandade. Allt från socialtjänstemän i Oxelesund till Kvinnojourer, författare o politiker har agerat och hjälpt mamman att hamna där hon är nu.

  Tyvärr så kan skandalen drabba dom som verkligen behöver skydd.  Att man inte tar upp detta problem är ju helt sjukt. Förhoppningsvis så granskas boken Asyl och det som kommit fram.  Jag undrar hur det sett ut om en man gjort så här och vad som då hade hänt.  Leroy

  2008-12-29 | 17:24:31
 • Anders Eliasson säger:

  Hur grundar man identiteten och självkänslan hos ett barn? (Mamma, mamma; Vad heter du egentligen? Och hur såg min barndom ut? Vad heter min pappa? Och tänker han skjuta mig och dig med sin Kpist om jag vill träffa honom?)  Det mamma säger och berättar måste ju vara SANT, men varför finns inte Pappa? Någon gång i livet börjar ett barn att fundera.  För hon, "Mia" har väl berättat för sina barn att ALLT som står i böckerna om henne är SANT (För inte ljuger väl "Mia"? Eller är det Medförfattarinnan Liza Marklund som ljuger?? (Hon sa förstås i Expressen förra veckan att hon "varken ljugit, skarvat eller överdrivit"... Så vem av dem ljuger?  Marklund har iofs ändrat små detaljer för att inte "Mias" exman skall kunna identifiera och hitta henne. En sådan detalj "Mias" nye man var ju från Norrland och hette Anders? Om nu Liza Marklund ville skydda "Mias" identitet, varför fick han då inte heta "Jose" från Brasilien? "Mannen med de mörka ögonen" visste ju mycket väl vad "Mias" nye man hette. Så för vem skulle den nye mannens identitet hållas hemlig för?? Och varför valde Marklund "Anders från Norrland"?  På många punkter kan man se att dessa två författare har ett syfte med sina lögner, oavsett vem av damerna som ljugit mest så har resultatet blivit att barn hindrats från att ha en kontakt med BÅDA sina föräldrar. Det är som vanligt barnen i en föräldrakonflikt som är den största förloraren om den ena föräldern inte kan bete sig som en vuxen människa.

  2008-12-29 | 21:39:18
 • Daddy säger:

  Vem som ljuger tycker jag vid det här laget är rätt bevisat. Om Marklund skulle ha blivit lurad av Mia, varför reagerade hon då inte när människor som kände till sanningen skrev till henne efter den första boken? Utan skrev två till som var lika lögnaktiga. (asyl och paradiset).

  Men vi har två stora kvällsdrakar i Sverige. marklund har jobbat på båda. Om någon skulle börja granska allt hon skrivit där..oj oj oj. Dessutom är det Kerstin Weigl på Aftonbladet som spökskrivit dom senaste tre mytomanhistorierna. Börjar ni se sammanhanget? Dessutom är det ju inte bara Marklunds heder som står på spel, utan hela Piratförlaget. Gå in och kolla vilka nman dom har på sin författarlista och vilka som sitter i toppen där, så blir det ännu lättare att förstå oron för att detta ska explodera i ansiktena på dessa personer.  Sedan är det också stora ekonomiska intressen som står på spel om myten om mäns farlighet skulle spricka. Se mitt inlägg "Förstår du vidden nu Sahlin" så ser ni vilka stålar och hur många jobb det handlar om. Nej, detta kommer att tystas ner till varje pris. Visst ungarna får betala priset, men pengar och makt går ju före allt. Så har det ju alltid varit.

  2008-12-29 | 21:52:11
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Pelle Svanslös säger:

  För oss utomstående är det ändå viktigast att komma till klarhet med att hela Sveriges politiska förhållning till begreppet "misshandlade kvinnor" bara är en fadäs.  Vi, hela Sverige, har haft en lögnare som förfört och lurat hela landet så till den grad att det påverkade och formade vårt juridiska system.  En sådan bluff måste synas.

  2008-12-29 | 22:33:33
 • Den sista sovjeten säger:

  Bland alla dessa makthavare så finner vi Mona Sahlin och Thomas Bodström. Bodström anser jag vara Sveriges idag farligaste maktmänniska. Jag tror inte ett ögonblick att han har utsatta barns bästa för sina ögon utan det är enbart ett spel för att framstå i bättre dager.

  Mona är bara halvfigur i detta sammanhang, inte vassaste kniven i lådan och därmed manipulerad av Mia, Liza och allt vad dessa kvinnor med Munchhausen by proxy diagnoser.

  2008-12-29 | 23:49:20
 • Ham säger:

  Väldigt intressant sida det här. Jag läste boken för första gången i somras, och jag hade tvivel redan efter halva boken. Skönt att kunna klappa sig lite på magen nu i efterhand.  För oss mindre insatta.  Hur många barn har Mia, och med hur många män? Vad hände med Luis? Vem är denne "Levy", och hur länge höll han och Mia ihop?  Är Levy den runda mannen i glasögon som poserat i bilder med Michael och Osama?  Är det den gamla socialsekreteraren i boken gömda som anmält Marklund? Eller är det någon annan?  Ge oss en liten recap om denna familj, bara i helt korta drag. Det vore guldvärt. Jag granskar många hemsidor om Augutsson, men har lite svårt att hänga med alla dessa personer som omnämns då de heter annat i boken, och jag endast läst den första.

  2008-12-30 | 15:59:28
 • Sandra säger:

  Jag har väldigt svårt att tro att en svensk kvinna med barn och ny sambo frivilligt går under jorden för att till slut lämna allt de har i Sverige, kämpa sig genom Sydamerika för att äntligen lyckas på politisk asyl i USA. Det må vara att vissa delar av böckerna är påhittade eller förstärkta för att öka spänningen, men nog sjutton är jag säker på att det där aset med "de mörka ögonen" inte förtjänar sin familj. BILDERNA PÅ MIA BORDE RADERAS! NU!!!

  2008-12-30 | 16:08:10
 • Daddy säger:

  Mia har tre barn.

  Sonen Michael tillsammans med Levy Hiortzberg. Har växt upp med sin pappa och styvmamma Marie Hiortzberg i Oxelesund.  Dottern Sara Elisabeth Margareta E (kallas Emma i böckerna)med Osama Awad  Sonen Dennis E (Kallas Robin i böckerna) tillsammans med Luis Renee Sarmiento Aravena  Hon har även försökt yngla av sig med sin nuvarande make Lance, men fick missfall med tvillingar i andra månaden.

  2008-12-30 | 16:10:42
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Jaså Sandra du är säker på att "aset" Osama inte förtjänar sin familj? Intressant. Vad bygger du det på? Att han är man? Utlänning? Eller på någonting mer handfast? Om det är de två förstnämnda så skulle jag rekommendera dig att avstå från dessa ointelligenta kommentarer i fortsättningen. Dom gynnar ju inte direkt er feministiska sak.

  2008-12-30 | 16:16:52
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Plastfarfar säger:

  Dom högg sig knappast fram med machetes genom Amazonas djungler, Sandra. Och bilderna är knappast tjuvade från en privat PC. Lägger man ut något på nätet så får man nog acceptera att folk ser det ;-)  Ljuger man, som de här bägge kvinnorna har gjort, så får man mog acceptera att sanningen kommer i kapp.

  2008-12-30 | 17:12:31
  Bloggadress: http://elofmaria.blogspot.com/
 • Ramona Fransson säger:

  Hej  Ja, är det någonting som Liza Marklund och Mia åstadkommit är det inte att förbättra livsvillkoren för barn och pappor. Många hätska uttalanden mot Monica Antonssons bok kommer från kvinnor som blivit misshandlade av sina män. Jag undrar varför? Min pappa misshandlade mig och min mamma. Min moster mördades 1968 av sin före detta man. Min mosters son, som inte var mördarens son, tivngades bo under samma tak som sin mammas mördare i sju år, innan min mamma med ny make, lyckades få loss honom. Vi var inte med i EU på den tiden. Allt detta har format mig, men jag är inte en manshatare! Jag begriper och har träffat många män vars före detta hustrur gjort deras liv till ett helvete. Kvinnor som sett gemensamma barn, som sina egna privata tillhörigheter.  Det finns inte bara svart eller vitt i vårdnaden om barn, det är en otroligt stor skala med mängder av gråtoner. Men att i årtionden upprepa lögner som Liza Marklund och Mia gjort, utan att andra blivit hörda, är ett groteskt övergrepp som media gjort sig skyldiga till. Och nu vill inte dessa personer med maktställning inom media backa och be om ursäkt.  Men sista ordet i den här historian är långt ifrån slut. De som vill är välkomna att skriva på min namninsamling på www.ramonafransson.se min blogg.  Ju fler desto bättre och sedan skickas listan till Eva Hamilton VD på SVT, den publika kanalen som har en egen kör som sjunger oss licensbetalares lov. Jag vill ha mer än en sång till kaffet, jag vill ha en öppen debatt om böckerna Gömda & Asyl. Vill inte du?  Mvh

  Ramona Fransson

  2008-12-30 | 18:32:45
  Bloggadress: http://www.anomar-forlag.se
 • Hasse säger:

  Hej

  Man blir luttrad. Visst, lögnaktiga författare, mytomaner, de finns och kommer väl alltid att finnas.

  Men denna svenska press som titt som tätt lovordar sig själv som granskande, demokratisk och allt annat upptänkligt fin. Nu tiger den om Liza Marklunds lögner. DN är extra pikant, skriver om olika litterära bluffar i USA, nämner inget om lögnhistorierna Gömda och Asyl. Det här är rena Nyårs-chocken för mig.Ändå:

  Gott nytt år

  2008-12-30 | 20:13:27
 • Carstoned säger:

  Jag har inte sett var hon har "erkänt" på sin hemsida, kan du inte skriva en länk?

  2008-12-30 | 20:35:44
  Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Jag antar att detta är samma "carstoned" som blivit avstängd från Antonssons blogg. Jag råder dig att läsa Monica Antonssons bok. Uppgifterna kommer därifrån.

  2008-12-30 | 21:41:12
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Ulf Andersson säger:

  Grattis till uppmärksamheten!

  http://www.expressen.se/Nyheter/1.1417706/blogg-avslojar-mias-riktiga-identitet  Mvh Uffe

  2008-12-30 | 21:47:51
 • Kotten säger:

  Vilken sjuk blogg och sjuk bloggare, varifrån kommer ditt hat mot kvinnor ? Fick du inte tillräckligt mycket kärlek från din mammam när du växte upp elelr fick du för mycket körlek från henne kanske ?

  2008-12-30 | 21:58:27
 • Fredrik säger:

  Härligt när anonyma personer outar andra..

  2008-12-30 | 22:19:13
 • Roback säger:

  Fredrik: Och visst är det "härligt" när "journalister/författare" som Liza M. med flera "outar" folk i Expressen och dessutom får betalt för det.

  2008-12-30 | 22:25:42
 • Madicken säger:

  Ååhhaaa...såå äntligen fick vi syna korten. God Jul  http://www.youtube.com/watch?v=okmVzTKvLc0

  2008-12-30 | 22:41:48
 • Fredrik säger:

  Roback; Jag har inte kommenterat det överhuvudtaget. Jag kommenterade det här. Förövrigt tål jag inte Liza M.

  2008-12-30 | 22:44:52
 • Roback säger:

  ok, överilade/missuppfattade lite. No hard feelings?? Jag gillar inte Liza heller, obs, som skribent ...

  2008-12-30 | 22:48:50
 • Jenny säger:

  Men snälla, vilket ramaskri det blev av ett litet fotografi.

  Har tidningarna missat att fullständig adress och telefonnr finns till samtliga medlemar av familjen, bara några klick bort?!!  Har det missat att länkar till familjens alla webbsidor florerar på sveriges största forum?  Eller, ja det är väl klart att de har!

  De har ju för i helvete missat att rapportera om "skandalen gömda" och gräva i "gyttjan Marklund" totalt...

  2008-12-30 | 22:59:57
 • Atombomben säger:

  Atomben har briserat i Oxelösund, men vad gör det när man har en kasse öl  http://www.youtube.com/watch?v=jLB1IYpWwEw&feature=related  2008-12-30 | 23:00:01
 • Carstoned säger:

  Hahaha omg jag har blivit känd genom antonsson blogg. jaha så det står i hennes bok var exakt liza marklund har erkänt.. Okey, ska läsa boken iallfall.  Hur fick du tag på bilderna? Känner du familjen?  2008-12-30 | 23:01:21
  Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
 • Atombomben säger:

  Atombomben har briserat i Oxelösund. men vad gör det när man har en kasse öl  http://www.youtube.com/watch?v=jLB1IYpWwEw&feature=related

  2008-12-30 | 23:02:06
 • Carstoned säger:

  Kotten: vad är det som är så sjukt med hans blogg? Säg en endaste sak.  2008-12-30 | 23:03:18
  Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
 • nisse säger:

  Tycker att det är trist om det är så att uppgifterna i Gömda är felaktiga. Givetvis är det i så fall ett hemskt övergrepp mot mannen om besöksförbud och vårdnaden om barn har fattats på felaktiga grunder.  Men ett dokumenterat (om det verkligen är så att uppgifterna håller i en rättegång) fall är knappast underlag för att underkänna svensk lagstiftning i frågan. Om det skulle vara så att lagstiftningen måste ändras pga ett enda fall och att alla de faktiskt misshandlade och förföljda kvinnor som finns därmed skulle mista sitt skydd så vore det ett ännu större rättsövergrepp.  Bara för att någon i några få fall blivit oskyldigt dömd för brott (Ex mord) så betyder det inte automatiskt att alla domslut är felaktiga.  För övrigt så tycker jag att det är tveksamt att hänga ut Mia i offentligheten om man inte är väldigt säker på att det helt saknas substans i hennes berättelse.

  2008-12-30 | 23:13:38
 • Carfucked säger:

  Carstoned: Hade du kul med invigningen av de nya kontoren? Hur gick det med uppgraderingen till MVG? Inte så bra eller? Bara undrar

  2008-12-30 | 23:14:01
 • Carstoned säger:

  Hahaha Carfucked, eftersom du är en flitig läsare av min underbara blogg, så vet du väl?  hahaha, and you looooove me =) Eftersom du bryr dig så mkt om mig.  2008-12-30 | 23:24:18
  Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
 • Sandral säger:

  Tycker det är otroligt bra att allt detta har kommit fram å visar vilken hemsk kvinna hon e som har lurat alla som älskat hennes böcker har köpt alla hennes böcker så fort dom kommit ut å gråtit mig igenom dom tyckt så synd om dom men nu känner ja bara hat att hon kan vara så falsk.. har precis börjat läsa Monica Antonsson och beundrar henne verkligen att hon skrivit å vågat ge ut sanningen.

  2008-12-30 | 23:29:07
 • Nisse svar säger:

  Nisse !!

  citat "Men ett dokumenterat (om det verkligen är så att uppgifterna håller i en rättegång) fall är knappast underlag för att underkänna svensk lagstiftning i frågan."  SVAR: I det här fallet är det ett enskilt case som baserat på lögner har formaterat svensk lagstiftning bla genom den påverkan som erhållits från politikerna. Det är, anser jag, det största övergreppet, som dessutom drabbar de faktiskt behövande. Större övergrepp kan jag inte föreställa mig.  Mia har ett sådant publikt intresse att det faller på sin naturlighet att människor verkligen vill veta vem som döljer sig bakom det skymda ansiktet. Jämför bara med nyfikenheten på Greta Garbo.

  2008-12-30 | 23:31:12
 • Nisse svar säger:

  Nisse !!

  citat "Men ett dokumenterat ...fall är knappast underlag för att underkänna svensk lagstiftning i frågan."  SVAR: I det här fallet är det ett enskilt case som baserat på lögner har formaterat svensk lagstiftning bla genom den påverkan som erhållits från politikerna. Det är, anser jag, det största övergreppet, som dessutom drabbar de faktiskt behövande. Större övergrepp kan jag inte föreställa mig.  Mia har ett sådant publikt intresse att det faller på sin naturlighet att människor verkligen vill veta vem som döljer sig bakom det skymda ansiktet. Jämför bara med nyfikenheten på Greta Garbo.

  2008-12-30 | 23:32:39
 • Carfucked säger:

  Jo du, det är bättre att bli kn***ad i en bil än att bli stenad i en dylik, och skönare. Fast det beror väl på vem som gör vad, he, he, he (Obs dylik betyder: samma)

  2008-12-30 | 23:47:50
 • Daddy säger:

  Carstoned. På din blogg läser jag följande i din beskrivning av dig själv:  "Inte mkt rör mig i ryggen förutom djurplågeri och orättvisor mot andra människor, speciellt mot barn osv."  Hur kommer det då sig att du blir förbannad då dessa grava orättvisor mot människor och barn avslöjas? Får inte riktigt ihop det där...  Och Kotten, Det är inte första gången jag kallats sjuk och kvinnohatare. Blev av Weronica Swärd, ledamot i F!:s partistyrelse nyligen kallad psykopat då jag artigt påpekade den sneda resursfördelningen mellan kvinno och mansjourer. Nazist, gubbslem, idiot, dåre...you name it. Jag har hört allt. För mig bekräftar det bara vad jag redan vet. Radikal feministerna är inte bara livrädda för en öppen debatt, dom verkar dessutom ha ett rätt begränsat ordförråd.  2008-12-31 | 00:31:47
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Artikel 19 säger:

  Jag granskade tidigare Marklunds förvanskning av Brå:s undersökning Utvecklingen av dödligt våld mot kvinnor i nära relationer. Givetvis förvrängde Marklund forskningens slutsats och försökte förmå Expressens läsare att tro på hennes förljugna feministiska världsbild. Ta gärna del av min granskning.  Artikel 19, Liza Marklund, en feministisk lögnhals!:

  http://artikel19.blogspot.com/2007/06/liza-marklund-en-feministisk-lgnhals.html

  2008-12-31 | 02:04:09
  Bloggadress: http://artikel19.blogspot.com/
 • Amélie säger:

  (Det här är en kommentar till hela din blogg och inte specifikt det här inlägget.)  Nåja. Jag tycker inte att det här är en könsfråga. Det kanske har varit det, men det är det inte längre. Jag själv är en mamma som har varit mycket nära att förlora vårdnaden om mina två barn till min exman, då han äger förmågan att charma kvinnor och få dom på sin sida.  Vi hade nämligen ett par socialtanter inblandade i vårt liv vid tiden för vår skilsmässa efter att vi blivit socanmälda, och dom sa att dom skulle stödja honom om han lämnade in en ansökan om gemensam vårdnad.  Den ena av dem sa till och med till mig, på ett väldigt hånfullt sätt, att "Du kan gärna ringa till Tingsrätten och fråga om dom någonsin har dömt annorlunda än vad vi på Socialtjänsten har rekommenderat". Alltså underförstått att dom aldrig har gjort det. Om det är sant så är det en skandal i sig, för domstolar ska ju vara opartiska.  Endast genom att gå med på en mängd krav från exmannens sida (ingen annan än han och jag vet om de förhandlingar vi hade) - bland annat att han skulle få boendet och därmed bostaden och alla barnrelaterade bidrag, samt att jag inte skulle begära ut de pengar som jag egentligen skulle ha haft rätt till vid bodelningen - så lät han bli att söka enskild vårdnad.  Och det är inte slut än. Rädslan för att han ska få för sig att gå till domstol i alla fall kommer nog att hänga över mig tills mitt yngsta barn blir myndigt.  Så jag tycker att din kamp är snedvriden - kämpa hellre för RÄTTVISA domslut och barnens bästa i centrum, oavsett vilken förälder som har vilket kön..!

  2008-12-31 | 05:08:53
 • Hemligt säger:

  Jag tror inte Mia bryr sig om att hennes identitet avslöjas. Dom har liksom en helt annan inställning till offentlighet i USA. Jag tror att Mia innerst inne vill att sanningen kommer fram.  http://www.youtube.com/watch?v=pfbDYFgn5mQ

  2008-12-31 | 10:03:33
 • Markglömd säger:

  Läs detta  http://www.dagensstory.se/page/355/361/905  och....men pilen hamnar lite fel i förhållandet till huset. Kolla gatuadressen istället  phone=&listingcategory=R&showform=false&elementid=0&suffix=&cityzip=Tucson&phone=&searchid=70311340290236584844&" rel="nofollow">http://www.whitepages.com/16176/virth/map?firstname=Jachlyn&country=US&state=AZ&lat=32.418443&name=Mayberry&address=1336+W+Valley+Ridge+Pl&city=Tucson&zip=85737&long=-110.995364&fullphone=&listingcategory=R&showform=false&elementid=0&suffix=&cityzip=Tucson&phone=&searchid=70311340290236584844&

  2008-12-31 | 12:18:57
 • Mörklund säger:

  Jag säger det igen. Jag blir inte längre förvånad.  Detta är precis som när den feminstiska konstnären Joanna Rytel när hon onanerade hemma hos en kompis framför en katt som hon filmade samtidigt. Katten var den enda publiken och som hon också kysste.  Konstverket heter "Då tar jag din katt".  Vad ska det hela sluta?

  2008-12-31 | 12:56:05
 • nadia karlsson säger:

  oj vad det ska bli intressant att se var det hela slutar. måste ju ha alla böcker nu, de som är "fiktiva" och självklart Antonssons bok som en del i samlingen. Varför.  Jo jag tror att den här debatten kan gå till historien och det kommer bli om inte annat kan bli en grym sak att lära barn med. Läs dessa böcker och räcka frma några, sen ge dem de som avslöjar sanningen och tala om att inget du läser kan du lite på.  Snacka de har gjort bort sig, vilken tillit har man nu för det som står skrivet, och vad kommer det göra för de efterkommande ?  Bra inlägg för övrigt, och ni som klagar på att bilderna finns. tyvärr är det så att vi får publicera bilder på internet och andra ställen, så länge vi har ägarens rätt att göra det. vet dock inte hur de ställer sig till att hon har skyddad identitet (om nu detta är sant).  Ush känner mig förvirrad =(

  2008-12-31 | 14:09:21
  Bloggadress: http://mnl.blogg.se/
 • Mörkland säger:

  En dag när en skogshuggare jobbade med att fälla träd vid sidan av floden så slant han och hans yxa föll ned I vattnet. Skogshuggaren som var en

  fattig man stod på knä och grät över förlusten då plötsligt GUD visade sig för honom.  -Varför gråter du, skogshuggare? Frågade GUD.

  Skogshuggaren berättade om yxan och hur olycklig han var för denna olycka... GUD försvann ned i floden och kom upp med en yxa i rent guld.  -Är det här din yxa, skogshuggare? Frågade GUD.

  -Näe, sa skogshuggaren.

  GUD försvann ånyo ner i vattnet och kom upp med en yxa helt i silver.  -Är det här din yxa, skogshuggare? Undrade GUD.

  -Näe, sa skogshuggaren...

  En tredje gång försvann GUD ned i floden och kom sen upp med en yxa i järn.  -Den här då, skogshuggare, är det här din yxa? Sa han.

  -Ja, det där är min yxa, sa skogshuggaren.

  GUD var mycket nöjd med mannens ärlighet så han gav honom alla tre yxor att behålla...  Några dagar senare så var skogshuggaren ute på en promenad längs floden med sin fru, när hon plötsligt halkade till och föll rätt ner i vattnet.

  Skogshuggaren grät och ojade sig när GUD än en gång visade sig för honom och frågade:  -Varför gråter du, skogshuggare?

  -Min fru föll ner i floden, snyftade skogshuggaren.

  GUD försvann ner i floden och kom upp med en smal, storbröstad och fantastiskt vacker blondin...  -Är det här din fru, skogshuggare? Frågade GUD.

  -Ja, det där är min fru, sa skogshuggaren.

  -Du ljuger! Domderade GUD, det här är ju inte din fru!!

  -Åh, förlåt mig GUD men hade jag svarat nej på frågan så hade du ju nästa gång kommit upp med en otroligt vacker och sexig brunett och hade jag

  svarat nej då också så hade du ju kommit med min fru och då hade jag då svarat ja och då hade jag ju fått alla tre Jag är ju bara en fattig skogshuggare GUD, jag kan omöjligen försörja tre kvinnor....  Moralen i denna sanna historia är att när en man ljuger så gör han det i goda och ärbara syften och enbart med tanke på andras välbefinnande...eller?

  2008-12-31 | 14:21:07
 • Mörkland säger:

  En dag när en skogshuggare jobbade med att fälla träd vid sidan av floden så slant han och hans yxa föll ned I vattnet. Skogshuggaren som var en

  fattig man stod på knä och grät över förlusten då plötsligt GUD visade sig för honom.  -Varför gråter du, skogshuggare? Frågade GUD.

  Skogshuggaren berättade om yxan och hur olycklig han var för denna olycka... GUD försvann ned i floden och kom upp med en yxa i rent guld.  -Är det här din yxa, skogshuggare? Frågade GUD.

  -Näe, sa skogshuggaren.

  GUD försvann ånyo ner i vattnet och kom upp med en yxa helt i silver.  -Är det här din yxa, skogshuggare? Undrade GUD.

  -Näe, sa skogshuggaren...

  En tredje gång försvann GUD ned i floden och kom sen upp med en yxa i järn.  -Den här då, skogshuggare, är det här din yxa? Sa han.

  -Ja, det där är min yxa, sa skogshuggaren.

  GUD var mycket nöjd med mannens ärlighet så han gav honom alla tre yxor att behålla...  Några dagar senare så var skogshuggaren ute på en promenad längs floden med sin fru, när hon plötsligt halkade till och föll rätt ner i vattnet.

  Skogshuggaren grät och ojade sig när GUD än en gång visade sig för honom och frågade:  -Varför gråter du, skogshuggare?

  -Min fru föll ner i floden, snyftade skogshuggaren.

  GUD försvann ner i floden och kom upp med en smal, storbröstad och fantastiskt vacker blondin...  -Är det här din fru, skogshuggare? Frågade GUD.

  -Ja, det där är min fru, sa skogshuggaren.

  -Du ljuger! Domderade GUD, det här är ju inte din fru!!

  -Åh, förlåt mig GUD men hade jag svarat nej på frågan så hade du ju nästa gång kommit upp med en otroligt vacker och sexig brunett och hade jag

  svarat nej då också så hade du ju kommit med min fru och då hade jag då svarat ja och då hade jag ju fått alla tre Jag är ju bara en fattig skogshuggare GUD, jag kan omöjligen försörja tre kvinnor....  Moralen i denna sanna historia är att när en man ljuger så gör han det i goda och ärbara syften och enbart med tanke på andras välbefinnande...eller?

  2008-12-31 | 14:21:36
 • Lena säger:

  Mycket bra sätt att få reklam till din sida måste jag säga :)

  Ser inte riktigt någon annan anledning att publicera bilderna. Å andra sidan läste jag igenom och rördes av din historia, så det var ett bra grepp.  Jag ser inte att det ska vara ett problem att publicera bilder på henne från 80-talet. Den som ev jagar henne har säkert koll på hur hon såg ut då.

  2008-12-31 | 16:57:08
  Bloggadress: http://trollan.wordpress.com/
 • sss säger:

  men ärligt, hur kan någon tycka att det är att outa ngn om man lägger upp 20 år gamla bilder? sedan måste ju denna "daddy" hittat dem någonstans på nätet en gång.. för att ngn har hemlig identitet gör det ju inte att alla äldre bilder på personen ifråga försvinner ut i tomma intet bara sådär! jag vet tex en tjej i en årskull över mig som plötsligt en helg flyttat, bara sådär, och mig veterligen kan jag se denna tjej fortfarande i en gammal skolkatalog - det är alltså ingen pixelbild där hennes ansikte borde ha varit! Osama lär ju vetat hur "mia" såg ut, då han uppenbarligen haft intimt umgänge med henne, så "mias" utseende för 20 år sedan kan ju inte vara ngn hemlighet om hon nu är jagad fortfarande som hon säger(vilket är märkligt, då mia är en fiktiv person enl marklund.  tycker det är bra du har denna site, är själv uppvuxen hos min pappa och vet att bara för att man är mor, så är man automatiskt den bästa för barnet. kan tilläggas att jag själv är mamma idag.

  2008-12-31 | 23:28:44
 • God jul säger:

  På en grupp vackra obebodda öar mitt i Stilla havet, har följande människor just strandat efter ett skeppsbrott:  2 italienska män och 1 italiensk kvinna

  2 franska män och 1 fransk kvinna

  2 tyska män och 1 tysk kvinna

  2 grekiska män och 1 grekisk kvinna

  2 engelska män och 1 engelsk kvinna

  2 bulgariska män och 1 bulgarisk kvinna

  2 japanska män och 1 japansk kvinna

  2 kinesiska män och 1 kinesisk kvinna

  2 irländska män och 1 irlänsk kvinna

  2 svenska män och 1 svensk kvinna  En månad senare på samma fantastiskt vackra öar mitt i Stilla havet,

  har situationen utvecklat sig som följer:  Den ena italienska mannen har dräpt den andra för att få den italienska kvinnan.  De två franska männen och den franska kvinnan lever lyckligt tillsammans i en trekant.  De två tyska männen har utarbetat ett exakt schema för besökstider hos den tyska kvinnan.  De två grekiska männen sover med varandra, och den grekiska kvinnan städar och lagar mat till dem.  De två engelska männen väntar fortfarande på att någon skall presentera dem för den engelska kvinnan.  De två bulgariska männen tittade först länge på det ändlösa havet, därefter länge på den bulgariska kvinnan, och började simma.  De två japanska männen har faxat en situationsrapport till Tokyo och avvaktar instruktioner.  De två kinesiska männen har öppnat en servicebutik, en restaurant och ett tvätteri och har gjort den kinesiska kvinnan gravid, för att på sikt skaffa arbetskraft.  De två irländska männen har delat upp sin ö i Nord och Syd och har startat

  ett destilleri. De kan inte komma ihåg om de har haft sex med den irländska kvinnan, för de har gått in i dimman efter att de första par litrarna med

  kokosnötswhisky blev klara. De är dock glada och tillfreds, eftersom engelsmännen inte har det minsta skoj.  De två svenska männen överväger seriöst att begå kollektivt självmord, eftersom den svenska kvinnan konstant beklagar sig över sin figur, begrundar

  feminismens sanna väsen, berättar varför hon kan göra allt vad de kan lika bra, påpekar nödvändigheten av att bli värdesatt och viktigheten av lika

  fördeling av hushållsuppgifterna, klagar över hur sand och palmer får henne att se tjock ut, påpekar hur hennes senaste pojkvän respekterade hennes åsikter och behandlade henne bättre än vad de gör, och hur hennes förhållande till sin mor är under förbättring. Deras enda glädjeämne är att skatten är lägre och vädret bättre.  2009-01-01 | 08:49:15
 • ines säger:

  Underbart inlägg!!!!¨Far erkänna att jag är den svenska kvinnan personifierad.... vi kanske alla borde bli fransyskor? Men dem är sa fruktansvärt självupptagna sa de borde snarast bli greker i och med att den franska kvinnan ständigt studerade sin spegelbild i havsytan.  När det gäller Mia och Marklund.... Jag tror Marklund har utnyttjat Mias fragila psyke och vanföreställningar för att belysa mäns vald mot kvinnor med ett "case" utan att bry sig om att kolla källor vilket är grunden i allt journalistiskt arbete. Herregud, det tvingas ju elever pa högstadiet att göra. Marklund är smart nog att veta vad hon gjort och hon är smart nog att halla tyst för att hon inte har ngt vettigt att säga. Alla som köpt Gömda borde ha rätt till skälig ersättning för felaktig varudeklaration. Det är som om du köper ett paket där det star havrekakor, du öppnar det och far knäckebröd. Sann historia, sa star det i min bok.  Och varför Marklund ändrade till Anders fran Norrbotten var väl självklart; hon ville att folk skulle tänka sund och stabil vilket visar pa en rasism fran hennes sida. Och att Mia var en snygg högintelligent banktjänstekvinna istället för uderbegavad, tjock och ful var för att väcka sympatier; aterigen en slags rasism fran Marklund. Skulle ingen tycka synd om en tjock, ful och ointelligent kvinna? Varför ville Marklund till varje pris förändra en verklighet där det inte behövdes?  Viktigaste fragan aterstar: varför är det tyst i media??? Vi vet svaret; Marklund är spindeln i nätet med personliga känningar inom de viktigaste mediakanalerna. Och dessa personer har delade ekonomiska intressen med Marklund genom diverse samarbeten (Aftonbladet med boken, Expressen som arbetsgivare till bade henne och hennes dotter, Piratförlaget med DN:s ansvarige utgivare i styrelsen samt alla tunga författarnamn som har vinstintresse i förlaget och till varje pris vill undvika en skandal).  Det är ruttet minst sagt och mitt förakt för Liza Marklund och för alla dem som sviker sitt journalistiska uppdrag av ekonomiska eller privata skäl känner inga gränser.  Samtidigt känns det betryggande att det finns människor som kan tänka själva och söka och skapa andra vägar till information när "de stora" blockerar. Gott nytt ar till er!!!!

  2009-01-01 | 11:38:40
 • Jerker säger:

  Att du bara orkar. Du får mig att skämmas för att vara man.

  2009-01-01 | 12:08:48
 • Ful i mun säger:

  Jerker !  Så skönt at få vakna upp till ett nytt år och att det finns någon som har vett att skämmas.  Kom igen alla nu. Stötta Jerker med att skämmas. Ta i alla nu tillsammans och tänk på Jerker.

  2009-01-01 | 12:32:50
 • Ful i mun säger:

  Jerker !  Så skönt at få vakna upp till ett nytt år och att det finns någon som har vett att skämmas.  Kom igen alla nu. Stötta Jerker med att skämmas. Ta i alla nu tillsammans och tänk på Jerker.

  2009-01-01 | 12:33:28
 • Alber säger:

  På tal om Kuba, Nyheter24 har gjort ett lysande reportage om Castros Kuba, med flera läsvärda intervjuer.  kolla in den och sen kan du kanske uttala dig om Kuba.  <a href="http://nyheter24.se/nyheter/dokument24/98770-castros-kuba-50-ar-med-el-jefe">Castros Kuba - 50 år med "el jefe"</a>

  2009-01-01 | 17:28:08
 • På skoj säger:

  Jag tror att det här handlar om en liten skojare.  1225568939" rel="nofollow">http://www.liveleak.com/view?i=bad1225568939

  2009-01-01 | 18:01:35
 • Daddy säger:

  Har jag uttalat mig om Kuba?  Inte vad jag vet...

  2009-01-01 | 18:03:59
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Kotten säger:

  @Daddy "Radikal feministerna är inte bara livrädda för en öppen debatt, dom verkar dessutom ha ett rätt begränsat ordförråd."  Om du tror att jag skulle vara radikal feminist så tänk om , jag är en riktig man som tar hand om min fru och mina barn, visst har jag slagits men då mot andra stora män, alltså alfahannar som mig och inte fega kryp som dig.  Jag skulle aldrig röra en kvinna. Jag hatar typer som libanesen som har slagit en kvinna och jag hatar typer som dig som det har salgit över för, ta tag i ditt liv och inse dina svagheter och dina fel som du har begått så kommer du också att må bättre och kunna förlåta dig själv någon gång.

  2009-01-02 | 17:55:13
 • daddy säger:

  Och vilka fel har jag begått? Jag har till skillnad från dig aldrig höjt min hand mot någon enda människa eller djur för den delen. Jag har en son vars mor vittnade i tingsrätten om en far som verkligen bryr sig om sina barn och skulle göra precis vad som helst för dom. Jag har i fyra år hjälpt mamman till min dotter ekonomiskt och gett henne all kärlek som jag varit mäktig. Samma mamma som sedan påstod att jag var farlig, hotfull, psyksjuk och alkoholist bl a.  Oavsett om du är radikalfeminist eller inte, så sväljer du deras propaganda med hull och hår verkar det som. Valerie Solana, radikalfeministernas förebild och författare till SCUM manifestet, hade ett ord för din sort. Hon kallade er för mansidioter, och skrev att er viktigaste funktion var att förlöjliga och förnedra barnapapporna som hon såg som det verkliga hotet. Skaffa gärna ett ex. Det finns översatt på svenska så får du se vilken lära det är du är beredd att försvara. T o m med nävarna verkar det som.

  2009-01-02 | 18:07:40
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Eva-britta säger:

  Och jag är verkligen en riktig kvinna som aldrig skulle ljuga, så det så.  Kotten, väx upp. Du måste lära dig att riktiga kvinnor inte ljuger.

  2009-01-02 | 18:12:33
 • Carstoned säger:

  haha jag är verkligen inte förbannad. skulle aldrig bli "förbannad" i bloggvärlden. Jag blir sällan förbannad överhuvudtaget. Förmodligen syftar du på monica antonssons blogg. Där är jag knappast förbannad.. Eller jo lite, hon vägrar signera boken hon skrivit =(  2009-01-03 | 19:28:41
  Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
 • gretel säger:

  Bilden på Luis Renee Sarmiento Aravena skulle lika gärna kunna vara Osama Awad som ung så hur vet vi att du inte ljuger ?

  2009-01-16 | 15:30:14
 • daddy säger:

  lol Ja du Gretel...hur ska ni veta det??

  Kanske du skulle kunna jämföra bilden ovan med en bild av Osama? Vore inte det en bra början...ha ha..

  2009-01-16 | 15:37:51
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Anonym säger:

  vet att det inte är relevant men fy fan vad hon ser ut. skräcködla

  2009-01-16 | 22:49:49
 • gretel igen säger:

  anledningen till att jag skrev att bilden på karln i bloggen lika gärna kunde vara osama var för att jag redan hade jämfört dom två och sett en väldig likhet..

  2009-01-27 | 13:55:48
 • Jan G Johansson säger:

  Jag ar immigrationsadvokat i New York och skulle garna vilja veta mer om det har fallet samt var och nar det behandlades har i USA

  Jan G Johansson.Es.

  JJlaw@msn.com

  2009-03-04 | 19:38:36

Kommentera inlägget här: