daddys

Beware the fury of a patient man

Det kommer en dag Gudrun...

Kategori: Pappa



Då sveriges folk förstår vad du och din ondskefulla rörelse har kostat dom. Nu är det stackars Mona Sahlin som vi måste förstå är det senaste offret i din könsmaktsordning. Vi kunde nyligen läsa vad du får i pension från oss skattebetalare samtidigt som du jobbar för fullt med att fortsätta programmera in i kvinnornas hjärnor vilka offer dom är. Du får bra betalt för det också.

70 000 000 kronor alltså sjuttio miljoner kronor får vi skattebetalare dessutom betala ut i bidrag varje år till kvinnojourer, kvinnofridslinjer, matrial och propaganda som befäster bilden av att oss män. Jag har aldrig känt igen mig i bilden du försökt och fortfarande försöker köra ner i halsen på mig. Att jag skulle tillhöra nåt patriarkat?? som förtrycker kvinnor, slår dom och skrämmer dom. Det har alltid funnits något inne i mig som gjort uppror när propagandan papegojats ut, fast jag har inte vetat vad. Jag har ju trott på det som alla andra. Tänkt att det måste vara jag som är annorlunda eftersom min bild av den verkligheten inte stämmer. Nu har rullgardinen åkt upp och nu ser jag att det var den verklighet som jag alltid tryckt ner som i själva verket var den sanna.

När jag försöker prata med dom av dig redan färdigprogrammerade människorna blir jag kallad psykopat, nazist, kvinnohatare, tokig och konspirationsteoretiker. Men det skiter jag i, för jag vet att det jag ser och egentligen alltid har sett är sant bortom allt rimligt tvivel, och mitt i all smärta, och även om jag blir förskjuten från vänner familj och samhälle så är det ändå bättre att leva i sanningen än i en lögn som jag hittills har gjort i hela mitt liv.

Jag har blivit misshandlad av kvinnor i hela mitt liv men indoktrineringen som du och dina systrar åstadkommit har varit så stark även hos mig, att jag inte ens förstod att jag blev misshandlad. Detta fenomen är jag långt ifrån ensam om som man.  Den enda människa i mitt liv som verkligen har älskat mig var min morfar. Han hade förmågan. Han bodde 20 mil från mig så vi träffades inte så ofta, men han skrev brev till mig varje vecka. Jag har dom breven kvar som en påminnelse om den mest kärleksfulla människa jag någonsin haft i mitt liv. Kvinnorna gjorde hans för korta liv till ett helvete, med skitsnack, förtal, gnabb och tjat, men aldrig hörde jag ett ont ord om dom komma över hans läppar. Jag hörde honom faktiskt aldrig prata illa om någon annan människa en enda gång. När Sovjet anföll Finland var han den första i raden att anmäla sig frivillg att riskera livet för människor han aldrig ens träffat. Skulle du ha gjort det Gudrun? Där har du din "taliban".
När jag sedan fick barn själv såg jag den igen. Den sanna kärleken som är utan krav och villkor, men den har nu tagits ifrån mig. Återigen av kvinnor och jag ser nu sambandet mellan att pappor blir berövade vårdnaden. Vi kan inte indoktrinera barnen på rätt sätt eller hur? Då förlorar ju er rörelse det stöd den behöver.

Andra har trott att dom älskat mig men i själva verket saknat förmågan. Och om jag stötte på någon kvinna som faktiskt behandlade mig bra stötte jag bort henne. Det stämde inte med min självbild. Jag har lärt mig skillnaden nu. Jag ser klart vad jag egentligen alltid gjort, skillnaden på kärlek och "kärlek". Jag har sökt kärleken hos kvinnor, men aldrig funnit den. Eftersom jag har två barn, en av varje sort vet jag att flickor föds precis lika kärleksfulla som pojkar. Men sedan görs något hemskt och ondskefullt mot flickorna. Kärleken slits ur deras bröst och ersätts av offermentalitet och förakt, av dig och din ondskefulla rörelse. Det föraktet som ni lär dom, drabbar också kvinnorna själva. Hur kan man förakta andra utan att förakta sig själv?

Då går dom på kurser och lägger ut miljoner för att försöka förstå varför dom mår så dåligt. Det är Yoga hit och Tantra dit, men inget hjälper. För dom ser inte orsaken till sitt lidande. Att dom blivit berövade rätten att älska, av dig och dina onda medsystrar, som för en politisk agenda och miljarder i bidrag gladeligen offrar män, kvinnor och barn. Att dom lever i en lögn.

Men det kommer en dag då fler vaknar och ser vad ni har gjort. Då kommer du att tvingas i landsflykt med resten av dina kärleksdödande medsystrar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kommentarer

  • Martin säger:

    Kan inte skriva under på allt du säger, men du har helt klart en poäng. Bra skrivet.

    2008-11-27 | 21:39:49
  • Der blaurote Methusalem säger:

    Det här var riktigt starkt skrivet och jag kan skriva under varenda bokstav i ditt brev!

    Synd att det inte finns flera som vågar utrycka sig så tydligt som du gör idag.

    Det är helt otroligt hur mycket sanning du har skrivit i brevet. Hoppas du ska skicka det iväg också (eller nåt annat lämpligt).

    2008-11-27 | 23:56:02
  • Daddy säger:

    Den stösta fienden vi har i papparörelsen näst efter radikalfemininsterna som Gudrun, winberg och gänget är vår egen passivitet. För många män och pappor låter sig knäckas och glider in i passivitet och uppgivenhet. Är det inte dags snart att räta på ryggen och säga NU RÄCKER DET! Vi är några få som törs och offrar allt för att rädda barnen från ett liv av lidande. Jag skiter i pengar, hus och t o m vänner som visar sig inte mycket att ha när det blåser. Det handlar om mina barn och dom kommer jag att kämpa för in i döden. Det borde fan vara ett krav för att få kalla sig pappa. Är det någon fler som vill kandidera till den hederstiteln så är det bara att höra av sig till mig.

    2008-11-28 | 02:42:08
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: