daddys

Beware the fury of a patient man

Expressens grova lögner är straffbara!

Kategori: Pappa

17 månader gammal blev Baby P torterad till döds på ett bestialiskt sätt av sin mamma, hennes nye pojkvän samt en bekant till dessa. Bl a hade man återupprepade gånger bussat en hund på honom.
Baby P blev 17 månader. Han torterades till döds av sin mamma, hennes nye
pojkvän samt en bekant till dessa. Bl a hade dom bussat en hund på honom,
slagit in hans tänder och brytit hans rygg. Socialen gjorde åtskilliga besök men
"såg" ingenting.


Detta mail skrev jag idag till reportrarna på Kvp / Expressen Carl V Andersson, Behrang Behdjou samt till ansvarig utgivare Otto Sjöberg.

Jag har redan haft en lång mail konversation med Expressen angående lögner i era artiklar, jag har tidigare även tagit upp detta med chefredaktören och ansvarig utgivare. Jag tror jag efter ett antal mail till reportern Behrang Behdjou lyckades att få honom att förstå min upprördhet, men vad får man sedan läsa i Carl Anderssons artikel men rubriken "Mamman festar i fängelset"? Jo följande:

"Pojken hittades död i augusti 2007 och när bilden togs satt den 27-åriga mamman häktad, misstänkt för mordet tillsammans med Baby P:s pappa och pappans kompis."

Jag tror Behrang förstår vad min upprördhet gäller. Baby P:s pappa har aldrig suttit häktad för något mord. Han försöker som bäst att komma över förlusten av sin son och försöker nu få vårdnaden om sina tre döttrar. http://www.mirror.co.uk/news/top-stories/2008/11/22/baby-p-s-natural-father-wants-full-time-custody-of-three-daughters-115875-20914958/

Hur i Helvete kan en stor svensk tidning få trycka lögner igen och igen? Reagerar du inte Otto?, du är ju ansvarig för dyngan? Eller är det så att sanningshalten i de artiklar du ansvarar för inte är speciellt viktig? Jag kan inte tolka det på något annat sätt då du inte ens fann det värt att besvara mitt förra mail.

Denna artikel kommer jag nu att sända ut på Fathers for justice internationella nätverk och jag kan garantera att Baby P:s pappa kommer att få se detta, och då hoppas jag att han gör det enda rätta. Polisanmäler er för ärekränkning, grovt förtal och förolämpning. (5:e kapitlet brottsbalken). Maxstraffet är 2 års fängelse vilket jag mot alla odds hoppas att den ansvarige får.

Själv tänker jag nu också vidta åtgärder mot er lögnaktiga tidning via mina egna kanaler här i Sverige. Om det nu är så att ni bestämt er för att föra ett smutsigt krig mot oss pappor som kämpar i hopplös motvind för våra barn, ja då kan jag lika gärna vara smutsig tillbaks. Er s k nyhetstidning är tamefan helt värdelös, då man inte kan lita på ett enda ord som står i den. Den duger inte ens som toalett papper, då den ju redan är full med dynga. Här är fler exempel på Expressens lögner och hyckleri. Och här och här och här och....Nu visar det sig också det som jag misstänkt länge att Liza Marklunds (krönikör på Expressen) bok "Gömda" är ett totalt falsarium, Detta måste ju också vara straffbart å det grövsta? Detta citat från Otto Sjöberg säger väl det mesta ""trovärdigheten för Expressen har inte slutgiltigt gått förlorad och det var inte bättre förr."" – Nej, det var annorlunda, säger Otto Sjöberg, som bara med sin årslön bevisar att det stämmer (180 000 kronor i månaden plus bil, och så bonus på hela 70 procent om Expressen går med vinst. Det gör den. ”Ja, jag har fått ut min bonus”). När girigheten sätter in så spelar det som vanligt ingen roll vilkas liv man förstör och vilkas heder man trampar på. För guds skull, sluta köp skiten. Du kan ändå inte tro på ett enda ord som står där....ja det skulle väl vara horoskopet då i så fall...Fy fan.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,
http://intressant.se/intressant

Jag har placerat min blogg i Göteborgbloggkartan.se!

Kommentarer

  • Marina säger:

    Hej. Jag har försökt utifrån mitt perspektiv att ge svar utifrån mig på min blogg. Det är ett viktigt jobb du gör.

    2008-11-28 | 10:13:51
    Bloggadress: http://mamasmurf.bloggspace.se

Kommentera inlägget här: