daddys

Beware the fury of a patient man

Fi visar vad dom egentligen tycker

Kategori: Pappa

Jämlikhet? Var det det dom kämpade för sa dom?
Det är kvinnor som dessa som döms att få enskild vårdnad om våra barn i 95% av fallen.
Världens mest jämställda land....mmm tjena.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer

 • Metusalem säger:

  Trevligt att se dig tillbaka. Hoppas du mår lite bättre. Håll ut!

  2008-10-24 | 21:39:28
 • Daniel Svensson säger:

  Tja hoppas allt är bättre med dig, har du hunnit överväga mitt förslag om tv3 insider?  [email protected]  Tycker att din blogg är skit bra, du säger allt jag tycker i stort sett, men jag kan inte säga dom orden eftersom jag är utländsk då blir det bara "men han är muslim dom hatar kvinnor" Fortsätt kämpa på mannen D:  2008-10-25 | 01:50:44
 • Daddy säger:

  Alla samhällen skulle tjäna på att vara jämlika och rättvisa. Även de muslimska. Men först skall ju nån modig jävel säga att jorden är rund och inte platt, sen skall han hånas och förnedras och spottas på, tills fler och fler inser att han har rätt. Dom som tjänar på att jorden är platt dock, kommer att göra allt för att hålla kvar den föreställningen, trots att dom vet att dom har fel. Problemet är att det börjar bli ont om män i Sverige. Det är ju mest ryggradslösa våp som hänger kvinnan i kjolen och jamsar med allt dom säger som papegojor...patetiskt!  Men även om du är muslim så kan du blogga anonymt. Det behövs bloggar som avlivar myterna om muslimerna med. Du kan göra en jätteinsats.skriv till mig på [email protected] om du har frågor eller vill ha råd och tips.

  2008-10-25 | 02:50:47
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Apropå insider, jorå jag har tänkt på det faktiskt. Ska samla på mig lite mer "avslöjanden, sedan ska dom få allt serverat."

  2008-10-25 | 02:52:30
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddy säger:

  Hej på er

  Jag blev helt sänkt i måndags. Det svartnade ett tag och fick mitt livs första panikattack. Först ville dom ta mig till socialmedicin, men då sa jag nåt i stil med att "den första som försker ta mig till ett socialkontor skjuter jag"...Vetefan vad dom lär ut på socialhögskolan, men inte fan är det jämlikhet, rättvisa och sunt förnuft. Min högsta dröm var att få vara pappa till mitt barn denna gången. Att få vara där på kvällarna och prata, läsa saga, hjälpa med läxor,lära om livet...ja allt hör till. Även trösta (hör ni det KP?)Jag är dessutom bra på det. Men nej, nu ska någon komplett främling sköta mitt jobb istället. Han är inte släpad genom rättsystemet, utredd, förnedrad och kränkt. Nope, han kliver bara rätt in. Mamman bestämmer ju att han är godkänd. Samma mamma som jag försörjt och stöttat tillbaks till livet i fyra år. Nu har jag fått "piller av en ful typ, som när man äter blir man en jättekul typ". Skämt å sido, dom medicinerna fick mig på benen igen. Nu argare än nånsin. Tack snälla för allt stöd. Det betyder jättemycket. Jag ger aldrig upp kampen mot tyranniet.

  Nu sitter man här, förlorat jobbet, för man inte orkade, sjukskriven, på kraftiga ångestmediciner och med en advokaträkning som blir omöjlig på en skuklön. Medan mamman har barnet, vårdnaden, ny man, jobb, mitt underhållsbidrag och barnbidrag och lever lyckligt familjeliv. Det familjeliv som jag drömde om. Fan vad dom måste råflabba feministerna när dom läser detta.

  2008-10-25 | 03:24:42
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Carstoned säger:

  Omg vilka jävla psykopater.  Man skäms för att vara tjej ibland alltså. =S  Om tre män hade sjungit som dem, fast att de skulle slita kvinnor i stycken, hade det var en helt annan visa..

  åt helvete med "kvinnliga rättigheter", fokusera på mänskliga rättigheter istället.  Trött på att folk utmålar kvinnor som "stackars" och bla bla.

  2009-01-03 | 19:39:03
  Bloggadress: http://carstoned.blogg.se/
 • Gealach säger:

  Tänkte precis skriva samma sak som Carstoned säger här ovanför... tänk vilket liv det hade blivit om det varit omvänt...

  2009-05-08 | 17:28:19
  Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/gealach
 • Niklas säger:

  Det finns uppenbarligen många här som saknar humor. Jag är inte anhängare av F! eftersom jag inte tror på enfrågepartier och inte delar deras åsikter i alla fall frågor, men det är bra att de driver på för ökad jämställdhet. En humoristisk kampsång stör inte mig.

  2009-05-09 | 00:23:45
 • daddy säger:

  Du har jävligt konstig humor grabben....

  2009-05-09 | 01:48:11
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/

Kommentera inlägget här: