daddys

Beware the fury of a patient man

Tack Pär Ström

Kategori: Pappa

Pär Ström är en man jag beundrar för hans mod och visdom, och vars blogg http://parstrom.wordpress.com/ jag länge följt med stor behållning och intresse.  I hans senaste blogginlägg rekommenderar han min blogg. Jag är både hedrad och tacksam.

Jag fick också ett inlägg idag som påpekade att jag inte har någon mailadress på min blogg. Detta är nu åtgärdat. Om ni klickar på länken "Daddy" till höger så finner ni en mailadress som man kan nå mig på.

En annan man undrade om jag kunde garantera hans anonymitet om han skrev inlägg här. Man måste nämligen uppge sin mailadress om man vill skriva inlägg. Många män är rädda för att uttrycka sina åsikter i den här frågan. Man kan ju undra varför? Det är ju vi som är förtryckarna eller hur?, det står ju i feministernas könsmaktsordning, dagligen i media och i alla partiers program. 
Jag har själv valt att vara anonym i denna blogg. Jag har fått tillräckligt med skit för mitt arbete för pappornas rättigheter för att inse att det finns människor som gör och säger vad som helst för att förhindra att mäns rättigheter också börjar diskuteras. Vi får väl se hur det går. Kanske väljer att avtäcka mig en dag. Men det är ju inte vem jag är som är viktigt, utan vad jag säger.

Jag kan härmed garantera att jag ALDRIG ens skulle tänka tanken på att avslöja någons mailadress. Om jag kunde skulle jag ta bort det där sabla fältet, men det går inte. Jag hoppas att detta inte ska behöva avskräcka någon från att skriva inlägg här. Jag vill gärna höra från er. Era mailadresser är säkra med mig. Detta lovar jag härmed på heder och samvete.

//Daddy

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kommentarer


Kommentera inlägget här: