daddys

Beware the fury of a patient man

Glad Påsk från Daddy

Kategori: Pappa

Idag blir det bara en glad påsk hälsning från mig. Jag och grabben håller på att möblera om i barnens rum. Nu ska vi laga Tacos och sedan blir det en death match i "Worms". För er som inte vet vad det är så är det ett spel där man har varsitt lag med maskar och krigar mot varann med allsköns märkliga vapen såsom exploderande får och heliga handgranater...

Jag kommer att åka på stryk så det stänker om det.
Förra veckan lärde jag honom att spela schack. Jag skäms att säga detta, men han slog mig i två av tre partier.

Jag återkommer med de övriga svaren jag fått från de riksdagsledamöter som jag fått på mina frågor. Noterbart är att det enda svaret som inte kom från allianssidan var från Maria Wetterstrand i Miljöpartiet. Vad gäller de röda partierna så har det inte kommit ett enda svar. Men det förvånar mig föga. Jag tjatade på sossarna i ett halvår innan dom till slut lessnade på mig och skickade en floskel om att dom skulle ta med sig mina åsikter i sitt fortsatta arbete.

Men nu ska jag återgå till pappasysslorna. Min underbara son har lovat att rita ett påskkort till min blogg. Det postar jag ut så fort det blir färdigt. Påsken är ju en stor högtid med tanke på att det var dagen då Jesus enligt uppgift fick återförenas med sin far. Jag hoppas fler barn och vuxna får chansen till detta i framtiden.

Glad påsk från daddy

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Kommentarer

  • S säger:

    Glad Påsk på dig med daddy! Jag har själv Worms hemma. Två versioner faktiskt. Dessbättre spelar jag bara mot datorn annars hade jag nog åkt på däng jag med... Det är ett roligt spel! Önskar dig och grabben en supertrevlig påsk!

    2009-04-11 | 21:19:56
  • Rospiggen säger:

    Har ingen aning om vad för sorts spel det är men vem är förvånad egentligen - dataoviss som jag är :P men, jag önskar er en riktigt härlig fortsättning på påsken och ja, schack åker jag på däng i jag med, därför spelar jag bara baklängesschack!

    2009-04-11 | 22:09:57
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • L.P säger:

    Citat:



    Jag återkommer med de övriga svaren jag fått från de riksdagsledamöter som jag fått på mina frågor. Noterbart är att det enda svaret som inte kom från allianssidan var från Maria Wetterstrand i Miljöpartiet. Vad gäller de röda partierna så har det inte kommit ett enda svar. Men det förvånar mig föga. Jag tjatade på sossarna i ett halvår innan dom till slut lessnade på mig och skickade en floskel om att dom skulle ta med sig mina åsikter i sitt fortsatta arbete.



    Citat slut:



    Glad påsk,D...och bra jobbat.



    Ser framemot att fler "grillar" våra kära politikers.



    Mvh L.P



    www.pappa-barn.se(med över 2000 medlemmar som kan påverka valresultat)

    2009-04-12 | 00:40:00
  • L.P säger:

    Worms är kul för ungar och pappor =)



    Let the war begin ;)



    L.P

    2009-04-12 | 00:41:28
  • Lou säger:

    Hoppas att ni har haft en trevlig kväll. Worms klarar vi vuxna inte av är bara att inse att vi ligger i lä. Sköt om er.



    Glad Påsk

    Lou

    2009-04-12 | 01:02:09
  • Mikael Karlsson säger:

    Det finns faktiskt andra partitillhörigheter i föreningarna. Att sitta och säga att personer som är med i en förening skulle rösta på ett eller annat sätt bara för att de är med i en förening är ju misskrediterande. Sen är ju också frågan hur många av de "Medlemmar" som nämns i antalet som är aktiva.



    Att sitta och skriva om att man skulle rösta på ett parti med endast en parti fråga är ju inte direkt smart det är som att säga: Jag skiter i om partiet säger att alla Svenskar ska bli inkomstlösa bara man tittar på Vårdnads och umgängesfrågorna.



    Jag förstår att det bli maniskt arbete omkring frågor som dessa och vissa rent av får tunnelseende men jag tror inte man ska blanda i Partier och partitillhörigheter i det hela. För oavsett om det framkommit en "Jämnställdhetsrapport" så är det långt ifrån att den skulle göra skillnad.



    Man har nog också missat många andra frågor i dessa jämnställdhetsrapporter som finns med.



    Varje vecka får jag rapporter om hur man har olika aktiviteter på "Regeringsnivå" för misshandlade kvinnor, Inte för "Misshandlade barn och Kvinnor" utan bara "Kvinnor"



    Jag Har självklart slutat läsa dom sändelserna då de inte berör dem ämne som jag är intresserad av.



    Jag har också märkt att vissa som kommenterar här är lätt manipulerade. Vad jag menar är att de ofta skriver ett svar utifrån hörsägen men de har sällan fakta på fötterna. Det är ju livsfarligt för "Föräldra-föreningarna". Kanske är de det som i det långa loppet är en del av de som sabbat förtroendet från "normalt" folk för dessa föreningar samt deras ageranden i andra viktiga frågor där utsatta blir än mer utsatta.



    Tack för ordet

    Mikael Karlsson

    2009-04-12 | 10:47:56
    Bloggadress: http://vardnads-umgangeslagar.se
  • Mikael Karlsson säger:

    Glömde säga.... Glad Påsk Daddy eller Hoppas att påsken var bra...

    2009-04-12 | 10:49:05
    Bloggadress: http://www.vardnads-umgangeslagar.se
  • Undrande säger:

    Till Mikael Karlsson: Kan du förtydliga vad du menar med att en del som kommenterar gör det endast utifrån hörsägen och inte fakta? Jag har inte läst alla kommentarer så jag vet inte vad du menar.

    2009-04-12 | 17:18:26

Kommentera inlägget här: