daddys

Beware the fury of a patient man

Brotten mot mig och mitt barn

Kategori: Pappa

enögd justitia

Jag är inte varken jurist eller advokat, men nedan följer ett antal brott som jag anser att min dotter och jag har blivit utsatt för i Sverige. Dessa brott har begåtts av barnets mor och myndigheterna i symbios. Ändå kan jag inte polisanmäla någon för något av detta har jag fått veta.


Egenmäktighet med barn: Mamman tog med sig vår dotter tidigt på morgonen utan mitt samtycke eller ens att jag var medveten om det. Hon åmnade inte komma tillbaka. Vid denna tid hade vi gemensam vårdnad om dottern.

Kidnappning alt människorov
: Se ovanstående punkt

Medhjälp till kidnappning:
Hennes mor hjälpte henne att ta vårt barn och bistod med både bilhämtning och bostad. samt hindrade sedan ett umgänge mellan min dotter och mig.

Falsk tillvitelse
: hon har i sitt svaromål på min stämning påstått att jag skulle vara: alkoholist, farlig, våldsam, aggresiv, hotfull, psykiskt sjuk, att jag inte engagerat mig i min dootter, inte knutit an till min dotter, att jag misskött min son, att min som (då 7 år) blivit hämtad av polis, att jag umgås med missbrukare och kriminella (det sista tog hon tillbaks). Jag har säkert glömt  några saker. Allt detta är lögn. Jag kan t ex säga att vid denna tid jobbade jag som medlevare på ett behandlingshem för ungdomar med missbruksproblem. Ofta två veckor i taget. Man kan inte jpbba med detta och samtidigt vara alkoholist,

offentligt förtal
: Hon har upprepat alla dessa lögner på offentliga forum på internet, där hon skrivit ut mitt namn.  Hon har även skickat mail till mina potentiella arbetsgivare, samarbetspartners och journalister, där hon återupprepat alla dessa lögner. Detta trots att det finns en dom där dessa lögner har avfärdats helt och hållet.
manshat
diskriminering på grund av kön: Under den vårdnadsutrening som gjordes av familjerätten togs alla mammans påståenden som sanning trots att hon inte på något vis kunde belägga dem. Mina påpekanden rensades bort ur utreningen, dessutom underlät handläggarna att tala med någon annan person som kunde ha vittnat till min fördel, bl a talade dom aldrig med mamman till mitt andra barn.

Skyddade personuppgifter beviljades
: av skattemyndigheten för både mamma och barn, trots att jag aldrig dömts, eller varit misstänkt för något brott i hela mitt liv. Då jag rinde och frågade på vilka grunder?, sade dom: Det har du inte med att göra.

Myndighetsmissbruk:
Familjerätten tog genast mammans parti och allt hon sa som sanning, medan mina uppgifter aldrig fick komma med i varken utredning eller protokoll. Domstolen som slutligen fick höra vad mina kallade vittnen berättade, skriver i sin dom att alla anklagelsr mot mig är ogrundade och att jag troligare är en lämpligare vårdnadshavare, men ger mamman ändå enskild vårdnad och mig ett minimalt umgänge. Detta enbart på familjerättens rekommendation.

Hets mot folkgrupp:
  Inte tillämplig i detta fall då män inte räknas som folkgrupp i Sverige, och därför är det fritt fram att hetsa mot oss, viket också görs dagligen i TV, på hemsidor, på torgmöten, i reklam etc etc

ofredande: Mamman har ett fruktulöst humör, hon tar ingen hänsyn till att vårt barn tvingas bevittna hennes attacker. Jag har kallats, idiot, dåre, tölp, patetisk, barnslig, räv...samt mycket mer. Efter ett samtal med modern skakade jag så hemskt att jag inte kunde skriva ner ett telefonnummer med en penna.

Barnmisshandel: Hon har inför ögonen på vårt barn skrikit och vrålat på mig. Hon har vägrat att ta emot saker som jag köpt till min dotter, och de saker jag skickat med dottern i hennes väska har "försvunnit".

Fridskränkning: Se ovan

Olaga frihetsberövande:
Hon har hindrat vår dotter att besöka mig, trots att dottern själv ville.

Olaga tvång:
Hon har hindrat vår dotter att mot hennes vilja att få stanna några extra dagar hos mig med hänvisning till domen, samtidigt som hon själv brutit mot domen vid ett flertal tillfällen.

Osant intygande: se punkt 4

Ärekränkning: Se ovanstående information

Övergrepp i rättsak: I en paus under huvudförhandlinen attackerade mamman ursinningt ett vittne och skrek att hon "vittnat fel". Personal från familjerätten bevittnade detta, men har inte reagerat eller rapporterat detta. Ingen annan av alla vittnen heller.

TJänstefel: Tjänstemännen på familjerätten har varit partisk och förfödelat modern, trots att dom vet att hon är tidigare missbrukare av hasch, extacy, GHP, amfetamin och andra droger. Hon är dömd till tvångsvård, och har dokumenterade psykiska problem. Jag förekom inte med en rad i socialens register.

Vägran att följa tingsrättens dom vid ett flertal tillfällen
: Detta har inte renderat i några sanktioner mot henne, endast mot mig som tvingats betala dyra advokatpenkar för att lämna in ansökningar om verkställighet.

Mened: Detta är inte tillämpligt heller då man i vårdnadsmål ej behöver vittna under ed. Orsakerna till det kan man ju ana.

Alla ovanstående brott har begåtts mot mig och mitt barn anser jag. Gäller inte lagarna för män, barn och fäder?  Nej tydligen är det inte så....

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

  • L.P säger:

    Daddy,bra att du listar ovanstående,det förenklar när en pappa vill göra en anmälan,för jag tror det är ett måste,för att myndigheter ska börja reagera,om än långsamt.



    Och jag vet att det är många pappor som känner igen sig i dessa övergrepp som begås mot både barnet och pappan.



    Anmäl övergreppen DIREKT..



    Vänta inte på att modern ska komma till insikt,finns redan för många barn som varit utan en vardaglig kontakt med sina fädrar under flera års tid pga tidsförhalning.



    Och ingen pappa vill väl att ens eget barn skall bli drabbat,men om barnet och du är drabbat.



    Så agera,annars lär det inte bli någon ändring för er som drabbats.



    Mvh L.P



    www.pappa-barn.se



    För våra barn,för våra rättigheter till varandra.

    2009-04-02 | 09:45:11
  • Rospiggen säger:

    Nej, tydligen gäller inte lagarna män och barn. Uppspaltat så här så ser man hur dystert diger din lista tyvärr är.

    2009-04-02 | 09:50:00
    Bloggadress: http://www.metrobloggen.se/piggen
  • DrKejs säger:

    Jag vet inte längre vad jag ska säga. Blir mer och mer mållös för varje sak jag läser här och på andra ställen på internet. Den svenska statsfeminismen har verkligen lyckats införa ett samhälle där vi pappor inte har några rättigheter alls. Vad de gör mot alla de pappor och barn som drabbas av deras totala galenskap är inte mänskligt; dessa radikalfeminister är inte mänskliga. Vi lever i ett sjukt samhälle.

    2009-04-02 | 10:16:55
  • KimhZa säger:

    DrKejs. Det handlar ibland om en väldigt märklig (och ohelig) allians mellan radikalfeminister och reaktionära kvinnor med "gamla" värderingar (som exempelvis älskar Annika Dahlströms forskning). De har egentligen ingenting gemensamt annat än att de gör det omöjligt för pappor att komma in i föräldraskapet. Det är också därför, tror jag, som det är så obegripligt och ogreppbart - att kölhalas genom systemet. Det finns ingen logik.



    Daddy, jag skickar mitt stöd som alltid. Om du kan, sikta på små segrar. Använd sen varje liten delseger, till att erövra en ny delseger. Lugnt och försiktigt, tills förnuftet inte går att ignorera, ens bland de som vill dig mest illa.



    En annan väg (som du kanske har prövat?) - insistera på att få byta familjerätt. Det är en chansning, men i mitt fall fungerade det faktiskt.

    2009-04-02 | 10:40:55
  • Funderare säger:

    Stå på dig Daddy. Det verkar mer som att i ditt fall så kommer de att vägra erkänna om de har fel utan kör på i det spår de hamnat i. Håller med KimhZa, försök byta familjerätt. I de fall jag har sett så har de yngre hos soc stått mer på faderns sida än de äldre. Ett fall var fadern rent olämplig som vårdnadshavare, men de ansåg att barnet behövde båda föräldrarna. Denna gång var personalen från soc. yngre.



    Går det inte att byta familjerätt så är det bara att anmäla. Det har gått för långt, tror jag, för att någon ska erkänna sina fel.

    2009-04-02 | 12:39:09
  • Lilla My säger:

    Daddy



    Jag blir så arg när jag läser hur män blir bahandlade i dagens "jämställda samhälle" ..



    Sverige är bara skit när det gäller jämställdhet, speciellt i vårdnadsfrågor...



    Kan man göra en anmälan mot Socialenheten i din kommun?



    I den kommun jag bor i fick en pappa rätt mot familjerätten när de vägrade låta honom ha en stödperson med sig på samtalen.



    2009-04-02 | 13:24:39
  • Lillan säger:

    Usch så arg och besviken jag blir när jag läser hos dej. Är du säker på att ditt X inte heter Mia eller Jachlyn? Lite ironiskt men visst finns det likheter.... MEN en stor skillnad. DU kommer att få din röst hörd också. Du är i mina ögon en kämpe som inte ger upp ditt barn!



    Ge inte upp Daddy!



    Kramar med energi och hopp

    2009-04-02 | 15:01:46
  • Daniel säger:

    Herregud. Jag användes själv som "vapen" när mina föräldrar skilldes för 13 år sedan (22 nu). Jag bodde hos mamma och fick alltid höra massa skit om pappa. Alla fel han gjort, alla underhållspengar som han borde betala och vilket svin han var. Och vad sa pappa? Aldrig någonting. Han hatade min mamma men vägrade dra in mig i det hela. Nu favoriserar jag min far.

    När barnen blir äldre kommer de förhoppningsvis förstå allt som modern gjort. Det är förstås ingen som helst tröst nu...

    2009-04-02 | 17:36:56
  • Leroy säger:

    Som du vet Daddy så känner jag igen många av punkterna med fel som begåtts ovan.



    Jag kan bara säga att du får lov att fortsätta tala sanning och orka.



    En vacker dag så blir det förhoppningsvis så att barnen våra gör egna val likt Daniel ovan beskriver. Likt John för mig bekräftat.



    Väderkvarnarana inte längre visar sig vara verkliga utan det visar sig att kärlek och förståelse bara kan byggas genom att man visar sitt innersta och inte är ytlig eller falsk.



    Ha det gott. (Blev glad idag att kunna få läsa att George P fick en chans att åter träffa sina pojkar.)





    Vilja, lämplighet och en möjlighet att få visa förmåga- är det som skall få gälla härifrån och nu.



    Respekt



    Leroy

    2009-04-02 | 18:21:16
  • mfaxe säger:

    Hur orka du? jag hadde åkt in till psyk för länge sen ,så kämpa på och ger inte upp

    Kram/M

    2009-04-02 | 20:42:21
  • daddy säger:

    Ja hur orkar jag?

    Det är tack vare er. Utan ert stöd, era vänliga kommentarer, era stöttande mail. Era telefonsamtal. Det är ni. Utan er hade jag gått sönder för länge sen.



    Sedan är det ju min dotter så klart. Hon och hennes storebror är de mest fantastiska lilla människor som jag någonsin har fått äran att lära känna. Jag lär dom saker, men dom lär mig mer.

    På något sätt orkar man, åtminstone till den dag då kroppen och huvudet helt skär ihop. Där är jag inte än. Men det börjar synas tecken. Framförallt närminnet är inte vad det borde vara.



    Idag ringde min läkare. Det första jag sa var "fan har jag missat en tid igen?" Nej sa hon, du var ju här igår. "Var jag?....ja det var jag ju faktiskt".



    Det sägs att guldfiskar har så dåligt närminne att när dom simmat ett varv runt akvariet så har dom glömt att dom varit där förut. På det sättet kan dom ju simma varv efter varv och ständigt upptäcka nya saker.



    Ett rätt sjysst liv egentligen. Men när man är människa så blir det aningen mer komplicerat. För att inte säga stundtals rätt pinsamt....

    2009-04-03 | 15:51:22
    Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
  • Johan säger:

    Suck, vad ska man säga! Hittar inte ord för att ge dig tröst. Min son blev bortförd till en annan ort 150 mil ifrån min bostad. Bara pga att hon tyckte att hon ville bo där. Gör Tingsrätten något åt dumheterna??? Nej, de gör ju inte det!!! Nu ska det upp i Hovrätten för jag vägrar acceptera dessa dumheter. Ser att du kämpar för allt vad du är värd. Fortsätt med det, för du kan gå med huvudet högt fastän det tär fruktansvärt på en.



    Mvh Johan

    2009-04-03 | 21:29:56
  • Lou säger:

    Vad ska man säga, detta är hemskt. Mamman borde vara glad att barnen har en pappa som bryr sig. Alla behöver en mamma och pappa.



    Lycka till

    2009-04-05 | 12:14:00
  • Avos säger:

    Jag är anhängare av dödstraff för grov myndighetsbrottslighet eftersom dödstraffet inte är delbart. Det är redan idag dödstraff för fientliga ockupanter, och grov myndighetsbrottslighet kan jämställas med landsförräderi. Jag är emot dödstraff mot brottslingar, oavsett vilken ondska eller galenskap de har varit besatta av under brottet, dödstraffet bör inte utdömas av dessa orsaker, utan på grund av den ultimata kombinationen av BROTT OCH SVEK. Svek i form av att någon som tillsatts att representera det svenska samhället, uppför sig som nationens och folkets fiende, inte bara mot den enskilde utan ignorerar elementära regler och orsakar många barns och föräldrars lidande och död.



    Jag tror inte att de här människorna är rehabiliterbara. De har en psykologi som man finner hos nazistiska koncentrantionslägervakter, deras "kunskaper" kan inte återanvändas i andra sammanhang. De har förstört sin kompetens genom att begå brott, och bör betala sin skuld med sitt eget liv, då det de gjort är oförlåtligt och de mest brottsliga av alla brott.

    2009-05-07 | 13:54:11
    Bloggadress: http://avos.egetforum.se
  • Anonym säger:

    Jag tror inte på dig, Daddy. Jag hejar på ditt barns mamma.

    2009-05-26 | 14:32:49

Kommentera inlägget här: