daddys

Beware the fury of a patient man

Detta är ondska i sin renaste form

Kategori: Barn

Barnet på bilden till vänster mår inte alls bra. Efter ett liv av bevittnade och upplevda övergrepp av människor som bara kan beskrivas som monster har hennes sköra psyke stängt av. Hon har drabbats av apatiska barn syndromet.  Detta svårt sjuka barn blir senare hämtat på sjukhuset där hon vårdades, bortkopplat från droppflaskan och försedd med hand och fotbojor av svensk polis,och utvisat till ett land utan framtid.

Journalisten och guldspadevinnaren Gellert Tamas berättar i sin senaste bok "De apatiska" om det politiska spelet bakom den omänskligt grymma behandling dessa barn fick av den tidigare regeringen.

En av dom största rollerna i den här helt osannolika historien spelas av Barbro Holmberg. Immigrationsminister i den tidigare socialdemokratiska regeringen. Denne fine representant för socialdemokratiska politiker ljög i riksdagens talarstol att en apatisk flicka blixtsnabbt blivit frisk efter avvisningen. Hon vidarebefordrade helt medvetet en vandringssägen, helt utan verklighetsförankring. Syftet var att underlätta framtida utvisningar av dödssjuka barn.

Vad har nu detta med Tiger Woods och hans svenska hustru Elin att göra? Fortsätt läsa så kommer ni att se kopplingen som mig veterligen dom flesta nyhetsredaktioner i Sverige tydligen inte anser är "av allmänintresse".

Tigers skador uppstod inte i bilkraschen


Få har väl undgått den massiva nyhetsbevakningen av Tiger Woods och hans svenska hustru Elin efter hans mystiska bilolycka utanför deras hem i Florida. Tiger var blodig i ansiktet då polisen kom till platsen. skadorna i hans ansikte kunde emellertid enligt polisens rapport inte ha uppstått i själva bilkraschen. Det fanns inget blod på varken hans händer eller på ratten. Om man skadar sig i ansiktet vid en olycka och fortfarande är vid medvetande så känner man instinktivt på sitt ansikte med händerna för att se 1) blöder jag? 2) Hur allvarligt skadad är jag? Detta gjorde inte Tiger vilket visar att skadorna fanns där redan innan kraschen.

Nu försvarar Woods sin hustru och tar i media på sig hela skulden för det inträffade. Skolboksbeteende för en misshandlad partner. Det har till och med stiftats lagar för att komma till rätta med problemet. Men när offret är en man så brister både Expressen och Aftonbladet ut i ren lovsång och hyllar förövaren som en modig och rättrådig kvinna. Att hon begått ett allvarligt våldsbrott låtsas tidningarnas feministiska reportrar inte om. Tiger som emellertid inte begått något brott utan endast utsatts för ett, blir i feministiskt kontrollerade media utmålad som århundratets brottsling. Jesper Parnevik sägs av Expressen ha yttrat: "Hoppas hon använder en driver istället för en järntrea nästa gång". Hur Jesper, som enligt samma artikel inte varit i kontakt med Elin sedan händelsen, kunde veta att hon använt just en järntrea för att puckla på sin man, framgår inte.

Feministiska Aftonbladet och Expressen kör med accellererande fart rätt mot sin egen undergång. Tidningar utan folkets förtroende kan inte överleva i längden. Och om man vill behålla människors förtroende bör man inte ljuga och förvrida sanningen som Expressen och Aftonbladet envisas med att göra. En dag kommer dom att tvingas betala priset för den massiva desinformation dom har mage att kalla nyheter.


Möt hjältinnan Elins mor


Barbro HolmbergLandshövding Barbro Holmberg är Tiger Woods svärmor. Barbro Holmberg var också migrationsminister i den tidigare socialdemokratiska regeringen. Låt mig citera ett stycke ur Gellert Tamas bok "De apatiska":

Mariana är elva år gammal och sedan länge svårt sjuk. Hon ger knappt några livstecken ifrån sig. Hon reagerar inte på beröring, vare sig äter eller dricker och får näring via en sond. Myndigheterna anser att hon och hennes familj inte har giltiga skäl att få stanna i Sverige.


Den 26 maj 2003 hämtas Mariana av polis från en barnmedicinsk avdelning i Jönköping. Droppet kopplas bort och poliserna kör iväg henne i rullstol. Dagen därpå lyfts hon ombord på ett flygplan och placeras halvsittande över ett säte, trots att läkare sagt att hon måste transporteras liggande. När hennes pappa bär av henne från flygplanet på Tegel i Berlin är det många som tittar undrande. Mager och tilltufsad ligger flickan i det närmaste avsvimmad i pappans famn. Några tyska gränspoliser skyndar fram. Förvåningen övergår strax i ilska. Varför har inte svenska myndigheter informerat om flickans tillstånd? Ambulans tillkallas genast.


Senare beskriver tyska tjänstemän för journalisten Gellert Tamas behandlingen av Mariana som "djupt omänsklig". De kunde inte begripa att man i Sverige kunde fatta ett sådant avvisningsbeslut.


Mariana var dock långt ifrån ensam om att få denna grymma behandling av det svenska migrationsverket och den svenska polisen. Mängder av barn har på behandlats på samma omänskliga sätt. Barbro Holmberg var den högsta ansvariga för detta barbari. Numera är hon ångerfull. Lögner som hon medvetet spred från riksdagens talarstol om barn som mystiskt tillfrisknat efter utvisningarna, har nu efter avslöjandena förvandlats till "olyckliga formuleringar". Har vi hört det förr?

 

Kan detta ge en del av förklaringen till att Elin Woods beskrivs av sina gamla skolkamrater som en kvinna som "inte skulle ta nån skit från en sån som Tiger Woods"? Stackars sate. Mitt råd till Tiger är att ta ut skilsmässa genast, kosta vad det kosta vill, och när vi talar om en superstjärna i golf så blir en skilsmässa naturligtvis inte billig. Både Elin och hennes familj kan räkna med att aldrig mer behöva arbeta en dag i sitt liv. Kanske tur för Barbro Holmberg som nu rätteligen ifrågasätts som landshövding.

 

Vad ska man kalla människor som dessa?

 

Marie Hessle2005 har den allmänna opinionens iska över regeringens avvisningar av dödssjuka barn blivit allt för besvärlig. Speciallt som valet står för dörren. fem riksdagspartier hade då krävt en allmän amnesti för de apatiska barnen. Socialdemokraterna, med stöd av moderaterna, röstade ner förslaget.

- Ett bra beslut, allt annat hade varit en humanitär katastrof, sade migrationsminister Barbro Holmberg (s) i en kommentar. Barbro Holmberg behövde dock någon utbildad person i vit rock som kunde bekräfta hennes syn på saken. Barnen simulerar och manipuleras av sina föräldrar. Uppdraget gick till psykologen Marie Hessle. 2005 presenterar Hessle sin första rapport som säger att detta apatisyndrom var något nytt som endast drabbade asylsökande barn i Sverige.

 

Men det här stämmer inte. Uppdrag granskning har visat att det redan 1991 rapporterades i nyhetssändningar om fall som påminner om dagens apatiska barn, då handlade det om turkiska flyktingbarn från Bulgarien. Det finns fler exempel - och symptomen finns beskrivna i medicinsk litteratur från 1950-talet.

 

Migrationsverket firar avvisningarna med Champagne

 

Annica Ring är den chéf som blev riksbekant då hon firade ett av dom dödssjuka barnens utvisning med champagne och tårta. Följande mail skrev av beslutsfattaren Annica Ring på migrationsverket till sin personal:

 

"På fredag ska vi fira ihop med AM2 kl 15.00 i deras kök.
Annica RingJag hoppas att ni alla kan avsätta en kvart innan i vårt kök då vi tänkte infria [handläggarens namn, reds. anm.] löfte om champagne efter det att en viss familj lämnat Sverige. I dag har jag fått bekräftat att verkställigheten avlöpte väl dock med fot- och handbojor samt poliser som blev påpucklade på traditionellt sätt med handväska. Så varm välkomna till vårt kök 14.45 för en skål."


Så här förklarade sig Annica Ring senare i Dagens Nyheter:

 

- Rysk champagne är egentligen bara ett mousserande vin, inte riktig champagne. Och om jag minns rätt så var de andra flaskorna grekiskt vin, säger hon.

 

Annica Ring förnekar, trots sina detaljerade formuleringar i mejlet, att firandet skulle
gälla en viss avvisad familj.

- Det är en olycklig formulering, säger hon. Mejlet skrevs i all hast.

 

Mailväxlingen avslöjar den sanna agendan


de apatiska barnenGellert Tamas avslöjar nu den mailväxling som ägde rum mellan regeringens utredare, psykologen Marie Hessle och bland andra Annica Ring på migrationsverket. Deras ansträngningar att kasta skulden för apatisyndromet på föräldrarna bär frukt. Allmänheten sväljer deras lögner och opinionen vänder från att stödja barnen till en allmän ilska mot deras slemma föräldrar. Två av barnen tas till och med från föräldrarna av socialtjänsten med hjälp av LVU lagen.

Annica Ring blir talesmannen som offentligt går ut med "sanningen" om de skådespelande barnen. Marie Hessle som dock inser att hennes inblandning i detta skulle leda till skandal diarieför aldrig de mail hon skriver till olika personer. Istället raderar hon minutiöst över 50 mail från sin dator. Marie Hessles fall blir dock oförmågan att inse att mail inte försvinner bara för att dom raderas i hennes klientdator.  Några av mailen publiceras i "De apatiska". Detta skriver Marie Hessles sekreterare till den norska sjuksköterskan Inger Schanche:

"Vi håller på med att sammanställa underlag för att få upp frågorna på högsta nivå, dvs minister, generaldirektör på socialstyrelsen, Rikskriminalen m.fl."

Senare skriver Marie Hessle även själv till Ingrid Schanche och ber om hjälp att få ut sekretessbelagt material från Migrationsverket:


Inger: Nu skriver jag tillo dej och bifogar Annica Rings mejl (Annica samverkar vi nära med. Hon arbetar på Migrationsverket som beslutsfattare och har en specialuppdrag som handlar om de apatiska barnen. Kan du vara henne behjälplig med ngt förnamn eller så utifrån hennes behov nedan?så kan vi få ta del av Migrationsverkets material i fallet och se vad dom har fått info om!

Hälsn. Marie"

Samtidigt pågår mailkonverstionen mellan Marie Hessle och Annica Ring för fullt. Kvinnorna jobbar hårt för att lägga upp en mediastrategi för att föra ut sin egenpåhittade agenda för att undergräva dom sjuka barnens chanser att få stanna och få sjukvård i Sverige. Annica Ring skriver den 3 November följande mail till Holmbergs utredare:


Hej
Vill bara tala om att nu har polisen läckt till media så bollen rullar

 

Marie Hessle svarar omedelbart. Hon vill veta mer om vilka medier som nappat. Varpå hon får följande information från Annica Ring:


Hej
Vad gäller media så är det hittills bara TV4 som hört av sig. Informatörerna här funderar på om de ska lägga ut något på vårt verksnät, jag applåderar vi måste bli mer offensiva

//Annica


"Tycker att det är bra att vara offensiv om det är rätt tajmat. Det bästa just nu vore om informationen kom från Polisen tycker jag. Media har ju sin dramaturgi? Barnen är utsatta av systemet i Sverige, där ju MIV ingår! Håller ni nu på att misstänkliggöra de stackars föräldrarna??? kan de kanske tänka!?
Marie"

 

Den 22 november bestämmer sig Svenska Dagbladet för att publicera uppgifterna om misstänkt vanvård och Annica Ring träder fram för att svara på medias frågor. Marie Hessles och Annica Rings strategi har lyckats. Bilden att det i många fall är beräknande föräldrar som förgiftar och manipulerar sina barn är nu etablerad. Återigen har svenska myndigheter visat sin märkliga syn på barns bästa, eller som det låter när dom säger det:  Baaarnets bästa De svenska "Barnbeskyddarnas" slagord nummer ett.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Kommentarer

 • Bitten säger:

  Man blir illamående.. varken mer eller mindre!!

  2009-12-06 | 10:57:56
 • Cuben säger:

  Återigen så har du skrivit ett mycket viktigt inlägg i debatten. Det är en fröjd, avslöjande och samtidigt tragiskt att följa det du skriver. Dina reflektioner om Tiger hoppas jag att många klart tänkande personer läser nogrannt. Tänk om det hade varit tvärtom? Hur skulle vi då ha sett på historien?  Behandlingen av apatiska barn är ännu en skandal. Din berättelse om raderade mail visar bara ännu en gång hur långt korruption kan gå. De som talar om "Barnets bästa" verkar många gånger ha fått sin skolning i Goebbels bästa(?) propagandaskolor. Skrämmande är inte ett tillräckligt starkt ord.

  2009-12-06 | 11:24:57
 • valens säger:  Detta med apatiska barn syndromet är ett mycket kännsligt ämne för Sverige, för Sveriges psykiatri i synnerhet!  Dessa vidriga champagneglada tanter vet att i allra början var ett "projekt"... med några barn uppmanade simmulera appati ... Ett projekt som har blivit okontrollerbar och så småningom Sverige, vi alla fick på halsen apatiska barn syndromet där barn verkligen blir appatiska i visa omständigheter...

  Dessa vidriga champagneglada tanter vet lika väl att vi hade tidigare att göra med ett annat "projekt" inom Sverika psykiatrin... med några utvisningshotade vuxna uppmanade simmulera självmord... Men, men!...  Håller med dig att återigen har svenska myndigheter visat sin märkliga syn på barns bästa... Samt på barnets relation till deras föräldrar (läs pappor!) - de svenska "Barnbeskyddarnas" slagord nummer ett: "Barnets bästa!"  *  Å andra sida, skriver Ann Helena Rudberg på sin bogg att "nu driver amerikanska tidningar med svenska fruar gifta med rika män och undrar om det finns fler våldsamma svenskor att se upp med, andra än Elin Nordegren och Anna Anka"...

  Jag undrar om klackens kör kommer att vara lika högljudig och använda sig av samma verser i Ankas som i Tigers fall...Det är fråga om hövdingar... landshövding eller enbart en vanlig hövding...

  Självklart att det är väldigt svårt att jämföra en tiger med en anka...  Nu har vi fått ta del på varför Thomas Bodström tänker flytta till USA nästa år... ;)

  2009-12-06 | 12:57:53
  Bloggadress: http://valens.nu
 • maggan säger:

  Vill dock inflika en sak att svenska poliser gör i de flesta fall sitt yttersa för att inte behöva befatta sig med avvisninar och avhysningar då de i många fall mellan skål och vägg tycker det som görs är för jävligt på ren svenska.

  2009-12-06 | 13:34:48
 • Daddy säger:

  Ja det är helt riktigt konstaterande om polisen. Det ska också nämnas i sammanhanget att många i personalen på migrationsverket vägrade att delta i firande av etiska skäl.

  2009-12-06 | 14:28:36
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Daddys säger:

  Vet inte hur många som noterat det men Marina Engans namninsamling till stöd för en lögnaktig och falskanklagande mor är nu den mest påskrivna på namninsamling.se. Över 4500 namn har den skrapat ihop nu. Denna namninsamling är startad av en av dom största extremisterna och fanatikerna i den så kallade överlevnadsrörelsen.  Om Matildas pappa läser detta vill jag ge honom ett råd. Gå ut offentligt och berätta sanningen. Berätta om vittnesmålen från de personer som såg dig hämta flickan efter hennes mamma kidnappade henne. Berätta om hur glad hon blev då hon såg dig.  Detta är det enda sättet att skydda sig mot mörkermänniskor som Engan, som sprider lögner, amsagor och propaganda. Det är skrämmande att människor fortfarande går på detta så enkelt.  Jag har också en namninsamling på denna site som Mikael Karlsson skapat i protest mot hur familjerätten har behandlat, och fortfarande behandlar min dotter som fyller 5 år nu i December. Denna namninsamling har fått 200 namnunderskrifter. Trots att jag har dokumenterat och publicerat gott om bevis på den inkompetens som dom visat i mitt fall så är tydligen människor väldigt misstrogna.  Är det för att jag är pappa och inte mamma?

  Hur djupt går hjärntvätten?

  2009-12-06 | 16:59:19
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • valens säger:

  Ända upp till Högsta Domstolen... och lite till!

  2009-12-06 | 17:23:05
  Bloggadress: http://valens.nu
 • Leroy säger:

  Så djäkla tragiskt om en fejkad namninsamling skall få 4.500 namnunderskrifter och din ligger på ca 200.  Man borde inte som man debatera barnens rätt till sanning och objektivitet.  Sidan minpappa.nu borde nog ha hetat minmamma.nu då hade det säkert varit ca 20 gånger fler anslutna.  Tragiskt att barn hamnar i kläm. Tragiskt att se att det finns folk som häver ur sig och hittar på förvrider sanningen och man skiter i dommar eller fakta skriver på namnlistor utan att ha läst igenom dommar eller fakta.  Leroy  Leroy  2009-12-06 | 23:47:31
 • Anders säger:

  Daddy... du köper Gellert Tamas framställning utan någon som helst kritisk blick. Det undergräver din trovärdighet - vilket du förmodligen inte vill.  LÄS Peter Santesson-Wilsons ambitiösa genomgång (med flera värdefulla kommentarer)  http://inslag.se/journal/2009/10/13/foljetong-om-tamas-och-de-apatiska-flyktingbarnen-del-1.html

  2009-12-07 | 00:04:42
 • Daddy säger:

  Peter Santesson Wilson har läst boken med kritiska glasögon precis som man bör göra. Deta enda jag kan utläsa på hans blogg är att han tycker det är underligt att av de fall av PRS som finns dokumenterade så är hälften av barnen från Sverige. Han säger också öppet att han inte har gått igenom författarens grundmatrial.  I sitt sista inlägg lägger han fram en alternativ förklaring. Barnen har drabbats av en smittsam hysteri...Jag fick inte svar på en enda fråga på fyra inlägg.  En sak är dock Wilson och jag helt överrens om. Detta som han skriver i en kommentar under inlägg 2:  (citat)Det är mycket plågsam läsning. Fy fan vad de barnen mår dåligt. Under "recovery" gör de sådana framsteg som att t.ex. lyckas trycka en hand och öppna ögonen. Jag sitter och vrider mig när jag läser.(slut citat)

  2009-12-07 | 01:27:05
 • Peter Santesson-Wilson säger:

  Daddy: "Deta enda jag kan utläsa på hans blogg är att han tycker det är underligt att av de fall av PRS som finns dokumenterade så är hälften av barnen från Sverige. Han säger också öppet att han inte har gått igenom författarens grundmatrial."  Nja, det jag säger är att jag inte kunnat hitta en enda vetenskapligt publicerad fallbeskrivning av apatiska flyktingbarn utanför Sverige. Tamas beskriver fenomenet som medicinskt välkänt och det stämmer helt enkelt inte. Det jag koncentrerat mig på är den rent medicinska delen - och där jag jag förvisso följt upp källor och letat efter fler (Tamas bok är aningen mager på den punkten). Däremot diskuterar jag inte alls utredningen eller vad Migrationsverket påstås ha haft för sig.

  2009-12-07 | 11:19:26
  Bloggadress: http://inslag.se
 • Mikael Karlsson säger:

  Joakim skriver:  ”Jag har också en namninsamling på denna site som Mikael Karlsson skapat i protest mot hur familjerätten har behandlat, och fortfarande behandlar min dotter som fyller 5 år nu i December. Denna namninsamling har fått 200 namnunderskrifter. Trots att jag har dokumenterat och publicerat gott om bevis på den inkompetens som dom visat i mitt fall så är tydligen människor väldigt misstrogna.”  Man kan ju undra var de 2000 pappa-barnarna och alla de medlemmar inom Pappaliv samt var Mats Jakobsson och Kim Möller från föräldra-jouren håller hus i denna namninsamling.  Mats vet vi ju dock vem det är, Ibbis99 alias Dongel, så därför vet vi ju varför inte det namnet kommer in.  Kim Möller är känd för mycket snack och lite hockey.  Nu kanske vissa av er förstår varför jag har ett så stort misstroende till föreningarna. Där finns ingen genomslagskraft eller ärligt stöd. Dock fick jag ett positivt intryck av Pb Kristianstad när de anordnade sin Ljusvaka. Synd bara att jag inte själv hade möjligheten att vara där och se det. Jag har också gått in och läst om medlemskapet på Pb Kristianstad och är sugen på att bli medlem men tyvärr har jag inte de ekonomiska förutsättningarna att bli en ”riktig” medlem och får tyvärr avstå.  Hur som helst så anser jag att man borde (I de föreningarna som verkligen stödjer Daddy och vill ha en förändring inom familjerättsväsendet) borde lägga upp insamlingen till förmån för Daddy och R. Detta för att visa en ena front. Om den fronten ny finns.  Om jag inte minns fel så skulle ju Kim ställa upp och hjälpa dig med vad som behövdes enligt hans egen kommentar till någon av dina andra blogginlägg.  När det gäller Kjells och Engans namninsamling med falska förespeglingar så är det märkligt och tydligt att den skrivits under av samma personer fler än en gång. Det går att utläsa om man läser igenom namnen på listan. Samt kollar upp orterna lite. Skit i det, Dom faller själva där i när det kommer fram.  Då tycker jag hellre färre och ärligt menade namn än många falska.  Jag minns att jag 2007 lade upp förslag till föreningarna om att ordna kommunikations medel där föreningarna så som PB, PL och FJ kunde träffas och ha en neutral mark att stå på.  Denna neutrala grund skulle kunna användas till att samarbeta kring frågor om våra barns rättigheter, Man skulle där kunna samarbeta med varandra om att skapa manifestationer, namninsamlingar och annat får att visa en stark enad front. På så sätt hade man då kunnat få in fler aktiva att ställa upp i olika aktiviteter vilket hade lett fram till ökad press.  Alla föreningarna tackade nej till förslaget och ingen var intresserad av denna typ av arbete. Varför? Kan man fråga sig. Jo alla vill se sig själva som om de är den enda rätta övertygelsen. Man vill inte samarbeta med sina konkurrenter. Detta tänk är det som får alla föreningarna på fall. Därför har de ingen genomslagskraft.  /Mikael Karlsson

  2009-12-07 | 15:03:17
  Bloggadress: http://mikael.netroots.se/
 • Bur-q-ua12 säger:

  Jag upphör aldrig att förvånas över att äktenskap tycks innebära ett ekonomiskt risktagande, för det fall man vill skiljas.  Enligt mitt förmenande bör man separera makars ekonomi, punkt.  Varför ska en f.d. barnflicka anses ha rätt till en golfstjärnas miljoner? Är det moraliskt försvarbart?  Kan man dra slutsatsen att "Tigers" fru Elin har gift sig enbart, eller framförallt, för pengarna?  Jag läste igår måndag i tidningen "Metro" att hon vill ändra äktenskapsförordet.  Hur rimmar detta med KÄRLEK, som jag, i min enfald, trodde att äktenskap handlade om?  Ibland funderar jag över uttrycket: "har man gett sig in i leken, så får man leken tåla".  Så också nu.  Har "Tiger" verkligen frivilligt gett sig in i denna lek?  Jag trodde att han framförallt hade gett sig in i leken/sporten golf.  I övrigt är jag mycket förvånad över att personer som Annica Ring, m.fl. inte har ställts till ansvar för att man firade avvisning av "en viss familj", oavsett innehåll i glasen.  Är det verkligen LAGLIGT i Sverige att fira avvisningar av flyktingar?  Kanske hade det varit bättre för flyktingarna att aldrig resa hit.  "

  Mitt råd till Tiger är att ta ut skilsmässa genast, kosta vad det kosta vill, och när vi talar om en superstjärna i golf så blir en skilsmässa naturligtvis inte billig. Både Elin och hennes familj kan räkna med att aldrig mer behöva arbeta en dag i sitt liv. Kanske tur för Barbro Holmberg som nu rätteligen ifrågasätts som landshövding.

  "

  2009-12-08 | 01:27:14
  Bloggadress: http://www.societyofbur-q-ua.tk
 • Namninsamling: LAG OM FÖRÄLDRASKAPSSKYDD, definition av \"barnets bästa\" och \"samarbetssvårigheter\", förbud mot vårdnadstvister, m.m. säger:

  Det finns en ny namninsamling (på www.namninsamling.se), som behöver DITT stöd!  Titel:

  LAG OM FÖRÄLDRASKAPSSKYDD, definition av "barnets bästa" och "samarbetssvårigheter", förbud mot vårdnadstvister, m.m.  Länk:

  http://www.namninsamling.se/index.php?sida=11&nid=4082  Välkommen att skriva på!

  Ett föräldra-/rättviseparti 2010?  2009-12-08 | 02:15:45
  Bloggadress: http://www.namninsamling.se/index.php?sida=11&nid=408
 • Anonym säger:

  Burqua  Verkar som du missförstått hela grejen m Wood´s.  Tiger har varit otrogen, han verkar ångra det. Varför uppmanar du honom att snarast möjligt ta ut skilsmässa? Tror du inte han själv kan avgöra vad han vill?  Och vad yrar du om för pengar, hit och dit? Att Tiger vill hjälpa sina barn till det bästa är väl bara självklart, oavsett giftemål/skilsmässa? Allt annat är bara osmakligt. Barnens försörjning hjälps man alltid åt med som förälder.  Att du sen börjar dra in Elins släkt är ju helsnurrigt. De verkar ha kunnat försörja sig själva innan "Tiger" kom in i bilden. Varför skulle Elins otrogna skit till make nu börja försörja dem?  Att du misstänkliggör Elin i denna snurriga "ingentingnyhet", verkar mer än kvinnofientligt. Vad du har läst i Metro är väl ingen sanning? Är du oförmögen att vara källkritisk? Hurvida de gift sig av kärlek eller ej r inte vår sak att avgöra. Och det är bara "avundsjukt och elakt" att ens tänka tanken.  Hela grejjen är sorglig, men bara med tanke på barnen som finns mitt i denna "mediakarusell".

  Resten kan vi andra vuxna skita i. Vi har ingen aning om någonting.  Karla  2009-12-08 | 16:23:09
 • Mikael Karlsson säger:

  När det kommer till familjen Woods borde ingen uttala sig. Vi/Ni vet inte hur det ligger till överhuvudtaget. Media blossar sjävklart upp det hela med tanke på Woods popularitet.  Populära människor (speciellt i staterna) blir ofta angripna av olika lögner i media och detta är nog inget undantag.

  2009-12-08 | 17:02:29
  Bloggadress: http://mikael.netroots.se/
 • Leroy säger:

  Nej NU DJÄKLAR Grabbar och TJEJER.  Är det här sannt så tror jag nog inte någon pappa längre vill köpa kök av det bolag som krävt att Ingrids arbetsgivare agerat så här.  : http://gunillasdagbok.blogspot.com/2009/12/inte-ok-att-mailare-kan-ge-obekvam.html  Usch och fy.  De borde nog ha undersökt vilka som beställer kök innan de krävde.  Likaså borde nog Villaliv ha stöttat sin utgivare och inte valt att falla till föga för sjuka anonyma personers påhopp.  LEROY!!  2009-12-08 | 20:08:39
 • carl säger:

  Blir dom bara apatiska i Sverge??

  2009-12-16 | 22:18:32
 • Daddy säger:

  Nej, fall har rapporterats från även andra delar av världen. Kom dock ihåg att Sverige har världsrekord i fällningar i Europadomstolen och att vi är ett av dom länder som kritiseras hårdast av FNs kommite mot tortyr.  Bara så vi får bilden av Sverige lite nyanserad

  2009-12-17 | 00:13:31
  Bloggadress: http://daddys.blogg.se/
 • Greta Svensson säger:

  "Kan man vara rasist och jobba på Migrationsverket? Nej, inte om det tar sig den här formen, då är man inte lämplig att handlägga ärenden som rör andra människor", säger Jonas Lindgren.

  - Seriös?! Om han är verkligen en milimeter ärlig på sin attityd varför då de sionistiska rasisterna fortfarande i maktpositioner i sådana smutsiga myndigheter?

  - Konkret namn? Vilken sekt?

  - Handläggarens namn t.ex. israeliska demaskerade agenten kurdoförrädiska judekonvert Fadime BAKIR.

  - Sekt då?

  - Sekt t.ex. Knutby-sekt, mestadels fanatiska helt cyniska provokatörer av den ökända sekten erövrar Uppsala avdelningen av Migrationsverket. Stegvis andra offentliga områdena genom liknande jäviga metoder....

  - (Dödstystnad)...

  - Svara då!

  - (Prutt)!!!

  Då tittar Johan LINDGREN ned på sina fötter... Även sina nära kamrater föredrar att lämna scenen som svansen nere....

  - Analysera den här graden av dubbelmoralen, hur du vill nu!

  ~~~~~~~~~~~~~~  Greta Svensson

  Relaterade info-källan:

  http://politisktinkorrekt.info/kontakttips/  eller lika innehållsrika:

  http://gotiskaklubben.wordpress.com/2010/07/03/stall-jerzy-sarnecki-infor-domstol/  plus faktarika avslöjande f.d. Miggan som liknar Merit Wager:

  http://daddys.blogg.se/2009/december/detta-ar-ondska-i-sin-renaste-form.html

  2010-07-04 | 22:02:16

Kommentera inlägget här: